Djokovič letos v Paříži zklamal, vypadl s Kohlschreiberem

30. 5. 2009, 21:47
Aktuality 117
FRENCH OPEN MUŽI - Novak Djokovič nečekaně selhal už ve třetím kole. Jednoho z favoritů na sesazení suverénního Nadala zastavil už ve třetím kole Němec Kohlschreiber. Na Roland Garros se dnes pomalu dostával do tempa Roger Federer, domácího Mathieua ale nakonec ve čtyřech setech přehrál.
Novak Djokovič

Srbský tenista Novak Djokovič dnes překvapivě nestačil na Philippa Kohlschreibera z Německa, kterému podlehl třikrát 4-6. "Nedal mi moc šancí, ale já jsem si pro ně ani moc nešel a nedokážu vysvětlit proč. Co mě na mém výkonu zklamalo, že jsem po celý zápas nenašel rytmus hry," řekl Djokovič, loňský vítěz Australian Open. "Měl jsem prostě špatný den," doplnil srbský hráč.

Devětadvacátý nasazený Kohlschreiber v prvním setu dokázal smazat ztrátu 1-4 a postupem do čtvrtého kola zaznamenal nejlepší výsledek na Roland Garros v kariéře. Dalším soupeřem německého tenisty bude turnajová šestnáctka Tommy Robredo ze Španělska.

Dvaadvacetiletý Srb tak neobhájí semifinálové účasti z posledních dvou let. Dokonce tři roky na pařížské antuce neprohrál s nikým jiným, než čtyřnásobným šampionem Nadalem. Právě pouze světová jednička dokázala Djokoviče zastavit na třech ze čtyř letošních antukových turnajů.

Djokovičův kolaps uvítal Roger Federer, pro kterého měl být Srb nejtěžším soupeřem na cestě za čtvrtou účastí ve finále. Také švýcraský tenista dnes prohrál s Francouzem Paulem-Henrim Mathieuem první set 4-6, dokázal se však vzpamatovat a vývoj utkání otočit ve svůj prospěch.

"Musela to být určitě skvělá tenisová podívaná. Soupeř hrál výborně a lesk zápasu dodalo skvělé publikum," pochvaloval Federer atmosféru dnešního střetnutí, ve kterém sice udělal více nevynucených chyb než soupeř, ale předvedl také 60 vítězných úderů a pomohl si čtrnácti esy. "Musel jsem se koncetrovat na každý míček, soupeř mi nedal nic zadarmo. Samozřejmě, Paul-Herni bude zklamaný, ale nemá se za co stydět. Pro mě to znamená, že musím pokračovat ve své práci," dodal sedmadvacetiletý rodák z Basileje, jenž ztratil set i ve druhém kole s Acasusem.

"Byl to hodně těžký zápas. Foukal vítr, nebylo to jednoduché. V těch podmínkách bylo těžké kontrolovt výměny, ale Roger zase dokázal, že je prostě nejlepší," vysekl Mathieu poklonu světové dvojce, se kterou dnes ve čtvrtém vzájemném duelu získal vůbec první set.

Federera čeká jediný nenasazený osmifinalista, kterým je Tommy Haas. Německý tenista se v Paříži dostal do dobré formy a na vlastní kůži to dnes poznal domácí Jeremy Chardy, který tak neobhájí loňské 4. kolo.

Bez ztráty setu turnajem prochází Američan Andy Roddick a Juan Martin Del Potro z Argentiny.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN (Francie, antuka) -
sobotní výsledky mužů (30. 05. 2009)

Dvouhra - 3. kolo:
Federer (2-Švýc.) - Mathieu (32-Fr.) 4-6 6-1 6-4 6-4
Kohlschreiber (29-Něm.) - Djokovič (4-Srb.) 6-4 6-4 6-4
Del Potro (5-Arg.) - Andrejev (25-Rus.) 6-4 7-5 6-4
Roddick (6-USA) - Gicquel (Fr.) 6-1 6-4 6-4
Monfils (11-Fr.) - Melzer (24-Rak.) 6-2 4-6 6-3 6-1
Haas (Něm.) - Chardy (Fr.) 7-5 6-3 4-6 6-4
Tsonga (9-Fr.) - Ch. Rochus (Belg.) 6-2 6-2 6-2
Robredo (16-Šp.) - M. Gonzalez (Arg.) 4-6 7-5 6-1 6-0

Čtyřhra - 2. kolo:
Nestor/Zimonjič (1-Kan./Srb.) - Friedl/Škoch (ČR) 6-4 6-2

Čtyřhra - 3. kolo:
Dlouhý/Paes (3-ČR/Indie) - Benneteau, Mahut (Fr.) 7-6(4) 6-3
Soares/Ullyet (5-Braz./Zimb.) - De Voest/Fisher (JAR/Austr.) 6-3 7-6(6)

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Grönefeldová/Knowles (Něm./Bah.) - Benešová/Dlouhý (ČR) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

117
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som čítala ten kúsok debaty, čo tu ostal a ste vážne milí :) Už nie som smutná, veď kto by sa naňho mohol hnevať? ;-))) hahaha.... ďalej vám chcem ešte povedať, že mám aj ďalších mojich oblúbených, napr. Gilles Simon, ale teda tých, ktorí sú ešte v hre: Fernando Verdasco, Ana Ivanovic, Maria Sharapova, Jelena Jankovic... takže ich mám ešte dosť :) Ale čo z toho, keď musí byť jeden hlavný, a ten je už fuč...
Reagovat
smazaný uživatel
Som rad, ze si in.
Reagovat
smazaný uživatel
len tak tu vidím ako vravíte že Fedex ma lahky los.. tak v tom by som si nebola taka ista, ma tam Del Potra, Mofilsa, Roddicka ani Haas nehra najhorsie a Nadal? Ten tam ma akurat Verdasca..
Reagovat
smazaný uživatel
A co Davyděnko, Murray, F. Gonzales?
Reagovat
smazaný uživatel
A Cilic hraje také výborně. Ovšem jinak máš pravdu, o tom, že má lehčí los Roger jsem psal já, ale je fakt, že těžký ho mají oba přibližně stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
to je zajímavý článek je převážně o Djokovičovi a stejně se mluví jen o tom švýcarském "fenoménovi"
Reagovat
smazaný uživatel
rádoby elegánovi a obrovském gentlemanovi alias třísk s raketou .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Barney si pořád stěžuje na Rogera, ale přitom o něm píše v každý diskusi..Až jeden tvůj příspěvek nebude obsahovat slovo elegán nebo nějakou zmíňku o tak neoblíbeném Fedexovi, smeknu. Tak se uklidni a padej si užívat RG, protože dneska "elegán" nehraje ;o)
Reagovat
a.magerova
Teď jsi to trefil přesně, Barney většinou jako první ke článku kde se to nehodí, hodí tu svou jedovatou slinu ohledně elegána či nás jeho fans a pak se ukájí u toho jak reagujeme, to už není hobby ale diagnoza :-((
Reagovat
a.magerova
Teď jsi to trefil přesně, Barney většinou jako první ke článku kde se to nehodí, hodí tu svou jedovatou slinu ohledně elegána či nás jeho fans a pak se ukájí u toho jak reagujeme, to už není hobby ale diagnoza :-((
Reagovat
smazaný uživatel
heh, stačí malá návnada a každý si může být víc než jistý, že magorka okamžitě přispěchá s obhajobou svojí modly :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
to abudabi: Né, já netvrdím, že hraje špatně, protože ztratil dva sety. Zatím to ale není nic přesvědčivýho, to musíš uznat. Zároveń ale také netvrdím, že příští zápas nebude hrát výborně. Na AO se také trápil s Berdychem a další zápas hrál skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má stejně štěstí, že má tak dobrý los. Třeba proti Koljovi, nebo Fernandovi by si ani neškrt.
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi sa mylis. Acasuso je vynikajúci antukar, ktory vyhral turnaje prevazne na antuke. Mathieu podobne, naviac je to domaci hrac, euforia, divaci aj s tym musi hrac pocitat a zvladnut to. Takze o to ide. Fed hra zatial ucelne. Kolja ma z neho bobky, vlani ho nabil na RG v troch setoch. Bol to skvely zapas. Verdasca tiez porazil na antuke a Gonzalesa tiez.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos je ale Verdasco úplně někde jinde než loni. A Acasuso je sice dobrej antukář, ale vynikající bych neřek, těch turnajů zrovna moc nevyhrál. A Mathieu? Tak to už vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
los má myslím každý plus mínus stejně obtížný,záleží spíš ,jak se s tím vypořádá víz. včera djokovic:-/
POchybuju,že by davyděnko porazil federera ,to už by se svět musel v prdel obracet a že by ho porazil hass to mi příjde taky jako utopie:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer hral s Verdascom aj tento rok na antuke.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak utopie to určitě není. Taky bys určitě neřek, že Djokovič prohraje s Kohlschreibrem a vidíš jak to dopadlo. A svět se v prdel neobrací.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem si tak rejpnul.:-) V každém případě by Roger musel hrát kvalitněji, než dosud.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak djokovic je na GS kapitola sama o sobě,letos AO taky podělal,tedka i RG nevím,nějak se mu tam přestalo dařit na grand slamech,ale jenom říkám,že tomu nevěřím,že hass federera vyřadí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V tenise nikdy nevies ako to dopadne. Kazdy den je iny. A antuka je zvlastna. Takze ja rozhodne nebudem hovorit, ze to Fed urcite vyhra, nie som vestica. Ale tie roky co mu fandim a sledujem hru viem, ze hovorit, ze hra zle, lebo stratil dva sety. To brat nemozem. On je nevypocitatelny. A superov rozhodne nelahkych nema a suhlasim, ze svojim sposobom, to ma tazke kazdy. Djok isiel ako po masle a vidime ako to skoncilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, je to spíš moje přání.:-). I když popravdě, Haase nemám zrovna rád, takže je mi to vlatně šuma fuk.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohode. Ved prave preto, ze Djok isiel hladko. Ked som videl jeho zreb do semi, povedal som si, nema problema AJDE Serbia. Horsie som to videl na Fedovej strane a preto som bol opatrny. Naviac na RG nie je lahke zvladat aj fanuskov pre hracov, ktory hraju s domacimi. Vladni hral Fed s Monfilsom. Toho hraca povazujem za trapaka, nech mi to odpusti. Ale to jeho chovanie na dvorci je hodne imbecila.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co tady furt řešíte. To je tak těžké říct v jedné větě vyhraje Nadal a Safinová?:-) Federer zatím předvádí docela špatné výkony, myslím, že Nadal by dal Mathieua ve třech setch a Tommy Haas hraje taky pěkně, možná ho vyklepne už v osmifinále.
Jinak Soderling proti Nadalovi nemá šanci. Výsledek tak 6:3,6:1,7:6.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
ja si myslim ze hral roger dobre....prvni set to nebylo uplnee to nejlepsi jenze pak hral dost dobre:-)ten zapas mel aspon nakou kvalitu...:-)taky si myslim ze Soderling nema sanci:-)Rafa bude asi proverenej az v QF a doufam ze bude hrat s Verdascem:-)Haas sice hraje dobre ale myslim ze na Rogera mit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
ale má...Už je taky venku....SENZACE NA RG....
Reagovat
smazaný uživatel
Haas este nemal poriadneho supera. Mathieu bol lepsi ako Haas. Potrapit sa s nim moze, ale predpokladam, ze vyhra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba máš pravdu, ale podle mě hraje Haas mnohem líp, než Mathieu. Roger také ještě neměl pořádného soupeře a zatím nic moc teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si to. Mathieu hral dobre, ale Fed kontroloval zapas. Haas hra tiez dobre, ale predpokladam, ze to nezvladne psychicky a fyzicky. Stale posudzuje hru hraca podla toho na kolko setov hra, ale to nie je meritko kvality jeho hry. Urcite nie Federerovej. Nadal hra silovy tenis, prenho je dolezite,aby travil co najmenej na dvorci. Podla mojho nazoru Fed skusa styly svoje hry. Vzdy hra inak. Ak take nieco robi, hravo strati set. V zapati pritlaci a zapas dostane na svoju stranu. Naznacil to aj Wilander. Tym ale nepodcenujem Haasa. Tenis hrat vie, prekvapit moze ktokolvek.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ten zápas zas tak kvalitní nebyl. Mathieu není žádný extra borec, a často zkazil fakt lehké míčky. Třeba Kohlschreiber s Djokovičem byl daleko lepší zápas, hlavně Kohlschreiber předváděl úžasný, téměř bezchybný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano. Lenze zasa treba povedat, ze Djoko nehral vobec nic. Podla mojho nazoru mal nejaky zdravotny problem. Prvy set vyhraval 4:1 a aj tak ho prehral. Nebol vo svojej kozi.Videl som ho cely. Kohl si robil co chcel.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak jako máš pravdu. Je to tenis a každý zápas je jiný. On Fedexův výkon může jít ještě hodně nahoru a třeba Haase vážně smete. Uvidíme jak to všechno nakonec dopadne. Včera ten Djoker, to bych fakt nečekal. Myslel jsem, že bude ve finále. Zatím hrál na antuce famózně a včera tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer teď končí s Haasem. Uvidíte.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to je neuvěřitelná trapárna, Rafa to projede a samozřejmě, že Roger postoupí...jak jinak. Váš optimismus bych chtěl mít, jak já bych chtěl aby vám Rafa zavřel huby 5 titulem RG.
Reagovat
smazaný uživatel
No to samé si přeji já ale obráceně... Aby Roger vytřel všem zrak, všem těm pochybovačům. Aby konečně poprvé vyhrál RG!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně...jen nechápu, jak může vůbec někdo pochybovat, že se Rafa nedostane ani do semi, může se stát všechno, ale ta nepřejícnost a vlastně podcenování, tak to je docela síla.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemůžeš takhle brát to je spíš jen takové jejich přání
Reagovat
smazaný uživatel
Já o tom nepochybuju, doufám že se dočkáme finále Nadal x Federer!
Reagovat
smazaný uživatel
Finále bude Rafa - Monfils.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, ani tsonga ani del potro, ale monfils jim vse ve spodni casti vyter zrak, az ve finale skonci na rakete rafy, a pcohybuju, ze murray dneska prezije
Reagovat
smazaný uživatel
Že bych si vsadil na finále Nikolaj-Roger?To bych mohl být boháč!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
pod a zkuus to
Reagovat
smazaný uživatel
To by Vás spíš navštívil executor.
Reagovat
D.A.N
Pro mne je to velké překvapení, ikdyž hrál Philipp velmi dobře tak si myslím, že takové hráče by měl porážet...Roger takové zápasy zatím" tedy aspoň posledních 5 let :-) zvládá a minimálně postupuje do semi! posměšky tipu Roger nepostoupí ani do 3. kola a podobně už jsou minulostí a domnívám se, že Roger letos opět postoupí daleko, ikdyž není jeho hra tak famozní jak před léty, nicméně hraje daleko chytřeji, čili Djoker je venku takže pochybuji nebo nevím kdo by ho porazil, ačkoli Del Potro je na tom taky velmi dobře inu uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
no, roddick to nebude - ten na rogera neumí vůbec nic, potro na rogera taky neumí, takže jedinej kdo by ho mohl zastavit před finále je možná tosonga, ale ten si myslím že nepřejde přes haryho potra, ale i tak by to tsonga v semifinu zabalil. NO a kdo dojde do finu z druhý strany je ve hvězdičkách - možná unavený rafovník a finále by tedy mělo už být v produkci Rogéra Federéra - toť můj nepříliš nadsazený, ale poněkud korektní předscénář letošního rolán garó. PS: v případě neúspěchu (s čímž ale nepočítám) doufám, že aspon získám cenu film. akademie za nejlepší nerealizovaný scénář. howgh.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to myslim aj ja. Sice prehral prvy set, ale druhy zatlacil a bol jeho. Treti pod kontrolou, stvrty podobne, tam hral opatrnejsie, aby si nepredlzil pobyt na dvorci. Predsa len islo o domaceho hraca a euforia tiez robi svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedno je iste. Tu cenu urcite dostanes.
Reagovat
D.A.N
Je to na Oscara :-))))
Reagovat
a.magerova
No Alessi raději bych Ti dala cenu za divácky nejoblíbenější film
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
A nie jedneho! Za namet, za kostymy, za hlavnu ulohu, za reziu ... ???
Reagovat
a.magerova
Za kostýmy dostane Oskara firma Nike :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo Nadala unaví?Fernando asi jako na AO?Rogera může ohrozit snad už jen Tsonga kterej se mi MOC líbí,ani jsem nečekal že by mohl na antuce hrát tak dobře a pohledně.
Reagovat
smazaný uživatel
Moze, uvidime. Nebudeme predbiehat, este musi vyhrat z Haasom.
Reagovat
smazaný uživatel
verdasco by rafu mohl trochu protáhnout a pak tam bude ještě další soupeř, který bude také jistě kvalitní pokud dokráčí až do semifinu a o rafovi už se ví, že byť jen jeden turnaj na antuce nezvládl, ale nikdo už to nesmaže a soupeří mu chtějí zatopit o to víc. A jeho styl víme je asi tak dvakrát vysilující co rogerovo, to si myslím že je neoddiskutovatelný - takže z tohohle titulu je rafovo sesazení z trůnu roland garros nasnadě. Joo a tsonga - líbit se může, ale myslím si že jeho poslední soupeř nebyl ten, který by mohl tolik prokázat jeho kvality.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak vřelé díky za vaše ovace, jsem mile potěšen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi zapomínáš že mluvíš o Nadalovi,kterýmu jeden turnaj na utahání nestačí a navíc je to GS kde je den volno takže toho že bude unaven bych se nebál po tom co bylo na AO.Hm Tsonga měl lehké soupeře jo?A viděl jsi ty zápasy?
Reagovat
smazaný uživatel
No Tsonga když je doma, tak dokáže věci...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda letos Roger nehraje nějak oslnivě takže tam byla šance.Stejně by ale dřív nebo později vypadl s jedním z trojce Tsonga,Roddick,Delpo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesplietol si sa?
Reagovat
smazaný uživatel
A to včem?Roger už odehrál lepší RG když beru v potaz minulej zápas a nebo tenhle.A v tom že Roddick,Delpo a hlavně Tsonga hrajou zatím lépe (než Djoker) také ne tak nevim co se ti zas nezdá odborníku :))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak si to myslel. Ok
Reagovat
smazaný uživatel
Som myslel, ze hovoris o Djokovi. Nic, oki.
Reagovat
smazaný uživatel
ok :)
Reagovat
a.magerova
To jakože Roger vypadne s někým z trojce Tsonga,Roddick,Delpo?
Teď jsem to zas nepochopila já :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak to mysli. Len ta veta je pisana akokeby uz vypadol. Preto som sa pytal.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol ten článek je o Novaku Djokovičovi né o Federerovi kua o kterém tu fur básníte!Takže kdyby Djoko prošel tak by stejně vypadl s někým z těch tří!Už to dochází?Chápu už je docela pozdě
Reagovat
a.magerova
Tos nějak nedočetl do konce, vždyť je tam rozebrán i zápas Federer-Mathieu...
Je pozdě ... jak pro koho, víš :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha a Roger asi leto vypadl že?Trochu přemejšlet,ale to v tuhle dobu jde těžko no.
Reagovat
a.magerova
No jsem zvyklá, že tu hodně lidí nadává a přeje jen to nejhorší Rogerovi, tak už mám kolikrát tmavo před očima a hůř zpracovávám i dobře míněné informace, takže se omlouvám a asi se na tu pozdní hodinu fakt vymluvím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nic v zlom,ale preto som sa ta pytal. Lebo to vyzeralo, ze vypadol Roger. Ale nic sa nedeje, sme si to vysvetlili.
Reagovat
smazaný uživatel
jsou prostě postižení pořád s tím svým namistrovaným elegánem
Reagovat
smazaný uživatel
verdasco by rafu mohl trochu protáhnout a pak tam bude ještě další soupeř, který bude také jistě kvalitní pokud dokráčí až do semifinu a o rafovi už se ví, že byť jen jeden turnaj na antuce nezvládl, ale nikdo už to nesmaže a soupeří mu chtějí zatopit o to víc. A jeho styl víme je asi tak dvakrát vysilující co rogerovo, to si myslím že je neoddiskutovatelný - takže z tohohle titulu je rafovo sesazení z trůnu roland garros nasnadě. Joo a tsonga - líbit se může, ale myslím si že jeho poslední soupeř nebyl ten, který by mohl tolik prokázat jeho kvality.
Reagovat
smazaný uživatel
ááá fundovaný tenisový expert a znalec v jedné osobě se vyjádřil :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje první pregnantní a překvapivě sofistikované vyjádření. jdeš nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Alešek zase perlí :-D Pokud bude někdo sesazen z trůnu RG, tak ta tvoje srbská blbka. A to už hodně brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
nemusíš ji nadávat brožku, nic ti neudělala nebo jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím,že si Barney dal čaj s bromem a pro dnešek se přiměřeně zklidnil,dokonce bych řekl,že tuto složitou větu překvapivě ani nedoprovodil svým obligátním plivancem na monitor!
Reagovat
a.magerova
Hele nejsou Barney a Broz bráchové ?!
Reagovat
smazaný uživatel
magerová, ted si to trefila, akorát teda z druhé strany - jsou to sestry.
Reagovat
a.magerova
Nebo taťka s dcerou :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to by mohlo být, myslím že ted si srovnala skóre - ted si pojmenovala věci pravými jmény a myslím, že tě už brzy pasuji na svou tiskovou mluvčí případně tě jmenuji přímo svou náměstkyní.
Reagovat
a.magerova
OK beru :-))
Zatím se měj pěkně, zavřete oči odcházím ...
Reagovat
smazaný uživatel
hezký den
Reagovat
smazaný uživatel
hehehehe to jsme se hrozně pobavili...
Reagovat
smazaný uživatel
dneska mu to halt neslo, skoda, ze tenhle vypadek prisel ve francii, tak hodne stesti na wimbledonu, nole
jo a nemec hral dneska moooc dobre!
Reagovat
a.magerova
No a taky to zas bude ztráta bodů... :-((
Reagovat
smazaný uživatel
nebude, pokial si pametam nole vypadol na wimbledone minuly rok tusim v 2. abo 3. kole s maratom
Reagovat
smazaný uživatel
zklamal, je to škoda, přál jsem mu finále, mohl v semi vyřídit elegána. Ale němec hrál velmi dobře, postoupil zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Sklamal si, Ty, nie on. Ty si ho pasoval za vítaza. On seba nie ! A je logicke, ak "nevyřídiš Kohliho", tak nemozes ani elegana ! Tvoje tenisove analyzy ma znova a znova privadzaju do uzasu. Cest Tvojim myslienkam, na vecne veky !
Reagovat
smazaný uživatel
tak bud té lásky a dobroty, nečti a nereaguj na mé příspěvky a choď do riti drotko! Bude to od tebe to nejlepší co můžeš udělat
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi rad to urobim. Keby si bol tej lasky a urobi to iste.
Reagovat
a.magerova
Novaku Novaku :-((
Rogere Rogere :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi toho Novaka luto. Ale tusil som, ze ten tlak tazko zvladne az do konca. Niektori ho pasovali na vitaza, ja si zatial drzim triezvy postoj. O vitazovi sa moze spekulovat pred finale, nie v druhom alebo tretom kole. Novaka mi je luto. Uz to vyzera, ze zapadne do mojho uzkeho kadra hracov, ktorym fadim ako č.2. Bol sklamany, zobral to sportovo, zly den - taky je sport. Co sa da robit. Snad na buduce.
Reagovat
a.magerova
No má teprve 22 roků, ten toho ještě zvládne "neurekom" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlas Mag. Som cital, co o nom poropraval pre RG zasa Vajda. No jedna hruza. Ten chlap onedlho vyletí z jeho tímu, stavim sa. Ja nechapem, ako ho moze ten clovek trenovat. A chapem, preco Fed trenera radsej nechce.
Reagovat
a.magerova
Vždyť všude slyším, že to je Vajdova zásluha, ten Novakův vzestup...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja netvrdim, ze mu v niecom nepomohol. Ale uz si zacina tych zasluh privlastnovat vela a hlavne vela rozprava.
Reagovat
smazaný uživatel
Mag, ale Nicy nam ostala smutna. Dufam, ze ju to prejde.
Reagovat
a.magerova
Ta už někde pije na žal, protože tady mezi diskutujícími není, ona to přežije ... a pěkný je furt :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ved tak. Ale vsak mala este nejakych v zalohe, ci nie?
Reagovat
a.magerova
Nicy myslím zálohu nemá, jen Novak a nikdo jiný :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ona bude teraz fandit rogerovi, vsak Nicy? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nicy, tatata.. tututu..ta. kde si? Pod fandit Fedovi !
Reagovat
smazaný uživatel
Chudinka nicy. Novak skončil, ale Rožér to bohužel opět otočil. Kdyby se Acasuso nepodělal, mohlo být už dávno veseleji.
Reagovat
smazaný uživatel
Aca sa snazil,hral dobre, ale na Rogera nemal. Nicy bude zasa vesela, ked zacne Wimbledon. No a ostatne komentovat nebudem.
Reagovat
smazaný uživatel
mohlo být veseleji? to by ses chtěl ve finále koukat na nějaký neumětely? jedině roger roger!! dream final!
Reagovat
a.magerova
Barney šel spát, tak nás tu bude zas školit Brož :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, veru. Barney sa za nastval, lebo Fed vyhral. Uz mi stihol aj vynadat svoju dennu davku. Teraz ho asi zastupuje Broz.
Reagovat
a.magerova
Ne ne jsou tu teď oba juuuj budeme se bát :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Neumětel? No jen se zase hezky předvádějte, vy věrní fandové. Acasuso hloupě ztratil 3.set, lepší byl i v 1.setu, který nedotáhl. Moc nescházelo a Rožérek by to už neotočil.
Reagovat
smazaný uživatel
Maaas praavduuuu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to otocil.
Reagovat
skott
A nekteri lide rikali, ze Djokovic je jediny, kdo dokaze zastavit Nadala na antuce...presto vzdycky nejakym zvlastnim zpusobem dokaze vyletet driv nez Fedex:DD
Reagovat
smazaný uživatel
No, stane se! Donedávna to byl právě Roger, který měl těch, jak se říká "výpadků" ze všech nejméně. Proto byl taky tak dlouho světová jednička. Teď ho vystřídal Nadal. Ale hráči nejsou roboti, přijde na tebe den blbec, kdy ti to prostě nejde, špatně se vyspíš, necítíš se optimálně, nemůžeš chytit rytmus atd.... Těch věcí, které mohou tvůj výkon ovlivnit je strašně moc... Nikde není napsáno, že kdyby spolu hráli zítra... tak by třeba Djokovič zvítězil hladce....
Reagovat
skott
jj, stane se...nejvestsi sok pro me je, ze jako vzdy neskrecova, proste Nole The King!:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist