Djokovič má 5. titul z Australian Open. Murray i čtvrté finále prohrál

1. 2. 2015, 09:40
Aktuality 770
AUSTRALIAN OPEN muži - Novak Djokovič udolal Andyho Murrayho a jako první tenista v open éře získal už pátý titul z Australian Open. Zatímco sedmadvacetiletý Srb v Melbourne neprohrál ani ve svém pátém finále a vybojoval celkově osmý grandslamový titul, britský tenista ve finále Australian Open neuspěl ani na čtvrtý pokus.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič a Andy Murray na sebe ve finále Australian Open narazili potřetí za posledních pět let. A opět zvítězil sebevědomější Srb. V dnešním souboji dlouhých výměn sice začal velmi brzy ztrácet fyzické síly a navíc si po pádu musel nechat ošetřit odřenou ruku, ale nakonec znovu potvrdil, že Melbourne v posledních letech patří jemu a zvítězil 7-6 6-7 6-3 6-0.

Sedmadvacetiletý Srb na Australian Open navázal na své triumfy z let 2008, 2011, 2012 a 2013 a dnešním pátým titulem překonal Stefana Edberga a Rogera Federera, kteří v Melbourne vyhráli čtyřikrát. Nejúspěšnějším hráčem v historii turnaje zůstává se šesti triumfy Roy Emerson, který na úvodním grandslamu sezony vládl ještě před tzv. open érou.

Novak Djokovič a Andy Murray

"Je úžasné získat tady pět titulů a být ve společnosti takových jmen jako Emerson. Je mi ctí hrát před zraky takových legend," řekl Djokovič při slavnostním vyhlášení poté, co mu rekordman turnaje Emerson předal pohár pro šampiona.

Ve své sbírce má nyní Djokovič, kterému se loni na podzim narodil syn Stefan, osm grandslamových trofejí. K pěti melbournským vítězstvím přidal dvě ve Wimbledonu (2011 a 2014) a jedno na US Open (2011). Ze zkompletování kariérního grandslamu mu tak chybí ještě pohár z Roland Garros, na který bude útočit na přelomu května a června.

Murray znaveného Djokoviče nepřetlačil
Djokovič dnes potvrdil, že na Murrayho poslední dobou umí. V Melbourne ho porazil i ve čtvrtém vzájemném souboji, přehrál ho popáté v řadě a v celkové bilanci se ujal vedení už 16-8.

V prvním setu Djokovič vedl 4-1, pak 5-3, ale sadu nakonec vyhrál až po 72 minutách v tie-breaku, který ovládl poměrem 7-5. V průběhu úvodní sady si nechal po pádu ošetřit ruku a když na startu druhého setu se ocitl na kurtu znovu, zdálo se, že má problémy s pohybem.

Djokovič - Murray
8 esa 10
1 dvojchyby 3
59 % úsp. 1. podání 65 %
9/16 brejkboly 5/12
26/37 hra na síti 23/33
53 vítězné údery 41
40 nevynucené chyby 49
čas: 3:39

Pak sice srbský tenista čtyřmi gamy po sobě otočil vývoj druhého dějství z 0-2 na 4-2, ale následně si znovu prohrál servis a o týden starší Murray vycítil šanci. V dalším tie-breaku byl tentokrát úspěšnější a dostal se 'na koně'. 

"Na konci druhého a na začátku třetího setu jsem měl krizi a potřeboval jsem nějaký čas na to, abych přeskupil síly. Prostě jsem cítil slabost. Nemohl jsem se nechat ošetřit, protože jsem neměl žádný důvod," řekl po utkání Djokovič.

Nabuzený Skot na začátku třetího setu, v němž pokračovala přehlídka dlouhých výměn od základní čáry, opět rychle získal vedení 2-0. Už to vypadalo, že fyzicky dobře připravený Murray musí na první pohled znaveného soupeře dorazit a zlomí prokletí melbournského finále, ale Djokovič se nevzdal. Zabojoval, srovnal na 2-2, v sedmém Tildenově gamu odvrátil brejkbol a pak mu Murray pomohl dvojchybou k brejku na 5-3.

To byl rozhodující moment utkání. Rodák z Bělehradu třetí sadu, která na rozdíl od předchozích dvou "maratonských" setů trvala jen 40 minut, v klidu dopodával a ve čtvrtém dějství už zcela dominoval.

Druhá část zápasu byla oproti vyrovnané první polovině jednoznačně v režii Djokoviče, který na závěr utkání vyhrál devět her po sobě a zdecimovanému soupeři uštědřil potupného "kanára". Za vítězství získal 3,1 milionu australských dolarů (přes 59 milionů korun).



"Andy předvedl hlavně v prvních dvou setech skvělý výkon. Hodně jsme bojovali a přeju mu vše nejlepší do zbytku sezony," uvedl Djokovič. "Byl to zápas mnoha obratů. Bez ohledu na bilanci jsme oba věděli, že máme stejnou šanci na vítězství. Cením si toho, jak jsem zvládl konec," pochvaloval si svěřenec Mariána Vajdy a Borise Beckera.

"V prvních třech setech jsem měl šance. Na začátku třetí sady Novak vypadal, že bojuje sám se sebou, ale neuvěřitelně se vrátil. Možná jsem prohrál i kvůli vlastní hlavě, protože jsem na deset minut ztratil koncentraci a Novak toho využil. Ten třetí set byl frustrující," komentoval Murray.

Zatímco Djokovič neprohrál ani své páté finále na Australian Open a v grandslamových finále má nyní bilanci 8-7, Murray ani ve čtvrtém finále v Melbourne na první titul nedosáhl. V roce 2010 podlehl Federerovi, v sezonách 2011, 2013 a 2015 nestačil na Djokoviče. Z osmi grandslamových finále tak vydoloval trofej pouze v roce 2012 na US Open a o rok později na domácím Wimbledonu.

"Novakova finálová bilance 5-0 je neuvěřitelná, není žádná ostuda s ním tady prohrát. Ale i já jsem spokojený. Odehrál jsem tu možná nejkonzistentnější grandslam kariéry. Nebyl jsem schopný ho celý vyhrát, tak věřím, že za rok finále dopadne jinak," uvedl Murray. "Po těžkém minulém roce jsme s týmem udělali velkou práci, abych se vrátil zpět. Tohle mi psychicky pomůže," dodal Murray, který se po finálové účasti posune na čtvrté místo žebříčku ATP.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
nedělní výsledky mužů (01. 02. 2015)
• Dvouhra - finále •
Djokovič (1-Srb.) - Murray (6-Brit.) 7-6(5) 6-7(4) 6-3 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

770
Přidat komentář
Nola
Novaka obliehali novinari pri foteni s trofejou pri rieke, meno si nepamatam.. jedine co ich zaujimalo, bolo predstierane zranenie, z ktoreho ho obvinil jeho super v pozapasovom rozhovore... Nole live s trofejou v rukach reagoval "uzivam si vyhru" netusim ci to jeho super naozaj vyslovil, ak ano, je to jeho vec, nazor nech si kazdy utvori sam... ale tie novinarske zvery mu riadne "osladili vyhru"
Reagovat
gigin
Yarra river.
Reagovat
smazaný uživatel
Novináře zajímá to, co zajímá veřejnost. Nikoho nezajímá, jestli se Novak fotí u řeky, v lese nebo na kolotoči. :)) Já nevím..dokážu se zcela vžít do pozice toho novináře, jednou jím možná budu, tak asi proto a prostě lovci senzací, pochopitelné. :)) Je to prostě závod, kdo dřív..nikdo nebude čekat měsíc, než Novak dokončí oslavy.
Reagovat
Mayo
Markíza a jej yebnuté športové noviny. Vždy keď to počúvam aj tých redaktorov či kto to tam hovorí, tak sa mi dvíha tlak.
Reagovat
Titan
http://postimg.org/image/3noqnocc9/
Berdych vs. Murray, aneb hoď novináři kost...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Čistě ze zajímavosti.

Jaké jsou Rogerovi šance na N.1. Co obhajuje vůbec Novak? Protože podle mě v půlce roku asi nic moc ne? Roger došel na většině turnajů do finále včetně Wimbledonu, pak 2x Masters jednou winner, jednou finále a US Open semi.

To bude mít asi celkem těžké chlapec, hodně toho obhajuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že o post jedničky mu primárně nejde. :)) A pravdu máš, že je to nereálné letos, že by byl Nole sesazen.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to asi ne. Ve finále nevíme o co mu jde, to ví jenom on sám. Ale právě mě napadla ta příležitost kterou měl loni ke konci roku a zajímalo by mě, jak to vypadá teďka. Protože Roger měl loni dobrou sezónu celkem, 5 titulů a jinač samé finále, nebo semi.

Největší potenciál na přiblížení se Djokimu je teda na antuce. Loni Madrid nehrál kvůli porodu Mirky, v Římě padl v druhém kole a na RG ve 4tém kole. Tam si může nasbírat, jinač bude rád když obhájí ta finále v Monte Carlu, Miami a QF v IW.
Reagovat
smazaný uživatel
Má to dost podobně jako Novak právě, proto je šance jen teoreticky minimální, prakticky žádná :)) Klidně bych si vsadil, že Novak obhájí jak IW tak i Miami a bude vymalováno. Tak podle mě mu půjde zcela jistě o GS..podle mě nejvíc asi RG. Já osobně být v jeho roli, tak mě post jedničky primárně nezajímá, zvlášť když vím, jak jsou karty rozdány a jaké je současné manko na krále. :) Nezahlcoval bych si tím zbytečně hlavu, spíš se soustředil na jednotlivé další cíle (Masters, GS). Madrid Nole taky neodehrál vůbec, takže šance je jen přes Řím, ale tam si myslím Novak nezaváhá a když neobhájí, tak finále z toho bude, čili moc nenahraje a to samé bych řekl v Paříži s tím, že se bojím, že tentokrát už to Djok urve. Ale uvidíme no, já pořád věřím tomu, že se dá Rafa do kupy a v Paříži zase vyučí. :)) A moc bych bral finále s Rogerem.
Reagovat
steve79
Tím jak Roger vypadl brzo a Djokovič vyhrál, tak si myslím, že šance na post světové jedničky u Fedexe je téměř nulová. Bohužel!
Reagovat
mahycek
Je opravdu podivné, jak vypadá na skreč a běhá, jak laňka. To už udělal mnohokrát, vzpomeňte na Davis Cup v Bělehradě, proti Berdychovi. Ale vyhrál, přejme mu to. A poznámka k těm bývalým zápasům Roger - Rafa, taky jich mám, asi 10 - 12, ale je to paráda, žádná nuda. Jsem Rogerovec, ale ty zápasy mě dovedly uhranout, zkrátka paráda, nikdy je nevymažu. Teď by chtělo, když vynechám ATP 1000, aby Roger uspěl na Rolland Garros, aspoň semifinále, vždyť z výsledky, za posledních 10 let, je snad druhým nejlepším antukářem snad, nebo ne? No a vyhrát Wimbledon, pak už i já, bych byl maximálně spokojený. I kdyby to byl G S poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud někdo vzpomíná R + F, přestože o ně v danou chvíli vůbec nejde, tak to jen svědčí o tom, jak jsou a byli oba výjimeční a pro světový tenis potřební. A stejně tak i bitvy mezi nimi. Když si vzpomenu na jakoukoliv jejich vzájemnou bitvu, tak byla minimálně o 200% záživnější než včerejší finále. Jak na kurtu, v publiku, tak i v diskuzích. Nadalovci a "elegoš fanatici" jsou prostě dvě nezapomenutelné skupiny v novodobých tenisových dějinách. A i já, jakožto Nadalovec, jsem si včera po tom zpackaném finále musel pustit jejich úplně poslední vzájemné střetnutí, příznačně právě z Aussie Open. :)) Mně tedy vůbec nevadí, že se zmiňují, protože pro tenis je to dobře. Neměli by být na druhé koleji ani tehdy, když se neprobojují mezi nejlepší čtyři. A taky i z toho důvodu, že oba mají (prakticky možná jako jediní) potenciál narušit Noleho vládu. Rafa jakožto obránce Paříže, dá-li se do kupy a Roger..prakticky kdekoliv. :))
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Kozoroh
http://bleacherreport.com/articles/2349722-australian-open-2015-winners-and-losers-from-melbourne
Reagovat
steve79
Djokovič je v současné době hraje opravdu dobře, ale způsob jakým vyhrává je na blití. Na začátku setu to opravdu vypadalo, jako kdyby měl každou chvíli zkolabovat. Během chvíle se rychle zvedne. To je se mi zdá hodně divné. Tohle dělá skoro pokaždé. Vzpomínám si jak to udělal několikrát proti Federerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas! Věřím, že by se upíchl i v herectví :-)
Reagovat
tommr
no hlavně, že žalobníček Murray by tohle nikdy neudělal ... :)
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2015/02/02/mas.jpg
Reagovat
Pe3k
Reagovat
r.Fever
Prídem z lyžovačky, že idem si prečítať čo-to o priebehu zápasu a tu dole sa rieši stará známa odrhovačka, so starými známymi postavičkami ... :) how cute

Každopádne Djoki si titul zaslúžil, aj keď povedzme si úprimne, nemusel vynaložiť toľko úsilia ako pri iných GS tituloch, jeho súperi sa krásne zrážali dolu vlastnými "brainfartmi". No šampióna robí to, že dokáže vyhrávať a žiadne iné omáčky okolo toho, a to je presne to, po čo Nole do Austrálie prišiel.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
spaniel
Decka, dnešek neni o Federerovi, ani o Nadalovi. Patři jiným, tak nechapu proc to sem taháte.

A ano, kritizoval jsem dnesni zapas, ktery se mne vubec nelíbil, prvni dva sets to bylo aspon vyrovnane a tim pádem napínavé, ale tenisove nudne. Zbytek uz byl spatny po vsech stránkach.
To ze to tak vnímám, neznamena, ze Nole nebo Andy nejsou špičkoví hraci, jen proste jejich styl spolu nefunguje. Neni tam kontrast. Murray je obranar a Nole, i kdyz dokaze utocit, tak proti Murraymu se zatahne, asi ma prilis respektu pred jeho obranou. Nebyl to nejhorsi zapas v dějinách, ale ani nic pametihodneho. Cele AO bylo letos chudé na dobre zapasy, ale to tak nekdy byva. Proti TM to bylo porad skvele.
Reagovat
Marduch
souhlas, respekt proti kvalitní obraně. Ono totiž, když oproti jiným hráčům jsou na winner najednou potřeba ne 2, ale 4 nebo 5 špičkově umístěných a razantních balonů, začne se riziko UE nebezpečně zvyšovat...A to je vlastně strategie obranný hry, že ano.
Reagovat
turista
Jejich dlouhé výměny od základní čáry byly moc pěkné. Styl servis-síť je otravný a nepohledný.
Reagovat
babolat.cz
Přesně, když občas mrknu na zápas třeba beckera s edbergem, je to hnus. Buď eso, nebo ukončení na sítí, nic víc.
Reagovat
spaniel
Dva experti :D
Babolat uz dlouhý provareny trouba, turista dost mozna novy.
Reagovat
Amputace
To, jestli jsou experti, je ale přece okrajové, podstatné je, jestli se ten tenis líbí obyčejnému divákovi :)
Reagovat
spaniel
Tihle dva maji k názoru běžného diváka hodne daleko. Zajimave je, ze kdyz se bavím s fanousky tenisu (chodím pravidelne hravat, i na turnaje), nikdy takovéto nazory neslyším. To vzdy jen na TP od úzké skupiny fanousku Nadala, kteri maji tu drzost to nazývat většinovým názorem.
Reagovat
spaniel
A jen podotknu, ze potkávám fanousky vsech hracu, i Djoka a Nadala. Kupodivu Noleho vic nez Rafovych.
Reagovat
smazaný uživatel
A co ty si dovoluješ hned někoho nazvat troubou, jen proto, že se mu líbí něco jiného, než tobě? Taky asi bejvalej soudruh co?
Reagovat
spaniel
Vim, ze tady nejsi prvně, tak si nejsem jisty zda ma smysl reagovat. Babolat se tady predvedl dost vyrazne uz mnohokrát a patři do stejne škatulky jako Barney. Jeste jsem nevidel nikoho se zastávat Barneyho, treba budes prvni. O cem to bude svědčit uz je vec jina.

P.S. Nechapu co s tim ma politika, ty budes asi jeden z inteligentu z Novinky.cz, ne? Tam to umi zatáhnout i do debaty o pejscich. Navic vidim dole, ze se zastavas hulvátství, takze se me tvuj výpad asi jen tezko dotkne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ani tak nemyslel babolata (vím co je zač), ale turistu, který tu nijak provařený není (nebo o tom aspoň nevim), a kterého si spražil jen proto, že si dovolil říct, že se mu líbí něco, co ty považuješ za odpad, nebo jak to bylo? Pohřeb tenisu?

Ne, na žádný novinky nechodim. Nechtěl sem se tě dotknout, jen si mi tak prostě připadal.
Reagovat
Amputace
Přesně tak. Tohle u FFF vidím často, když je tady někdo nový a náhodou souhlasí s názorem někoho, kdo je tady obecně považován za odpad, okamžitě jeho názor smetou ze stolu se slovy "Ty jsi tady nový." Ty ještě nevíš, jak to tady chodí, že my jsme jediní, kdo mají pravdu a my rozhodujeme, co se líbí a co se nelíbí.
Reagovat
spaniel
Pozor, napsal jsem dost mozna novy. Takze jsem ho jeste na uroven Barney nezaradil. Zas žák zbrkly nejsem. Na druhou stranu uz jsem cetl dost jeho prispevku a zda se ze tam směřuje. Popsa bych ho jako kombinaci Rafaeoliho a Kozoroha, s trochou babolata.

My mame nejakou společnou historii. Napsal jsem vam neco takového po par příspěvcích? Myslim ze ne, takze tak zle to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si toho turistu trochu proklepnul a zdá se, že máš pravdu. Omlouvám se, myslel jsem, že si reagoval jen na základě tohohle příspěvku.
Reagovat
gigin
Já jsem si proklepnul panzera.dragouna a ten je v absolutním cajku.
Reagovat
babolat.cz
Vy jste tedy hrdinové. Spaniel trochu zabuci a vy krotnete. Také nemate svůj názor? Nezapomeňte ještě odsouhlasit ze Kim je kra...Andy vu.l, a další primitivnosti
Reagovat
smazaný uživatel
To ani ne. Ale tady jsem se fakt sekl. Turista vážně působí jako Rafaeoli, nebo Kozoroh, takže musím souhlasit, že má "slušně" našlápnuto. Kdyby spaniel reagoval jen na jeho příspěvek v tomhle vlákně, tak platí to co sem napsal před tím.
Reagovat
babolat.cz
Ja zase potkávám více Rafovych. To je zvláštní vid? Ty musíš byt uchvatny inteligent. A představ si, ze třeba ve Svycarsku fandi Federerovu a v Rusku většina fandila Sharapove. Nepředstavitelné. Ale ty jsi urcite v Rusku fandil s většinou Setene,co?
Reagovat
spaniel
? Promin ale mongolsky nemluvím.
Reagovat
rod_laver
Polovina lidí tady na fóru nedržela raketu v ruce (a dál to raději veřejně nerozvedu :-)). Většině lidí hrajících dlouhodobě se nedělní zápas nelíbil. Samozřejmě není špatně, když někdo má opačný názor, ale dost mě překvapilo, kolik lidí vůbec, ale vůbec tenis nehraje, ale rozumu mají na rozdávání :-)
Reagovat
Roger_Federer
Podle me je problem v tom, ze nic jineho nez eru Nadaka a Djokovice nezneznaji.Bud jsou velmi mladi, nebo se sledovani tenisu zacaly venovat pozdeji.
Takze jim asi tento obrany tenis prijde prirozeny a "hezky"..
Reagovat
rod_laver
Dle mě nejsou pěkné oba extrémy - jak tahání se od BL, tak kdyby proti sobě hráli dva Goranové. To taky nebyl úplně pohledný tenis. Já se hodně rád dívám na záznamy Ivana Hrozného např. proti Changovi či Edbergovi.

Dle mě je nejlepším možným finále Roger vs. Novak, na tyhle dva se dívá z TOP10 proti sobě nejlíp.
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodne..Roger vzdy donuti Novaka hrat variabilni tenis, po celem dvorci..
Reagovat
rod_laver
Novak ale variabilní tenista je. Aktuálně je nejkomplexnějším hráčem na okruhu.
Reagovat
babolat.cz
Kdo jiny ze. U tebe by byl kdokoliv jiny pouze vymyšlený
Reagovat
Mayo
škoda, že Rogi nie je rovnako starý ako jeho rivali...to by boli zápasy parádne
Reagovat
spaniel
Presne tak, oba extrémy jsou spatne a to jsem tady psal. Ale tady, kdyz zkritizujes pasivni jednotvarnou hru od bejslajny, tak ti vzdy omlati o hlavu, ze nikdo nechce Karlovice. WTF?
Cim různorodejsi hra je, tim lepe. Ale kdyz tady par lidi vypisuje veci jako ze jediny dobry tenis ma nekonečné vymeny nebo dokonce, ze hra na siti je otravna a ne pohledný, a jeste tomu daji nálepku většiny, tak to uz je sila. To me vytaci. Kdyby nekdy drželi raketu v ruce, tak by věděli, jak tezke je dostat se na sit a umet voleje. Jak úžasná zbran to je a zároveň to riziko, co to přináší, kdyz se to neprovede dokonale. Tenis je parádní, ze přináší střety ruznych stylu a jako jediny se hraje na ruznych povrsich, ale tito tzv milovníci tenisu by nejraději viděli jeden typ hrace, 6 hodinové zapasy na jediném, co nejpomalejším povrchu.
Reagovat
VlS
A jak hezký je dostat se na to sako tak, aby tě ten druhej neprohodil a naopak, prohodit toho druhýho na saku. Nevím, mě se včera líbily tak 2/3 prvního setu, tam hrál Nole dobře, agresivně, dohrával si body na síti a hlavně si ty pozice cyráběl. Pak si tam něco udělal s tím palcem ( upad si ba běj) ten gem dohrál tak tak a dál už to bylo dost bída. Poslední set Andy rak bějak nebyl na kurtu, ten nemá smysl nějak hodnotit.
Reagovat
spaniel
Jj, zadny kontrast vetsinu zapasu. Pritom jsou oba skvělí a par výměn bylo exkluzivních. A pak ze neexistuje matchup :)
Reagovat
rod_laver
Já jsem se díval set a něco, od 12 jsem měl tenis v hale. Byl jsem z té hry tak zklamaný, že jsem pořád chodil na síť a nechal se prohazovat. I tak byla hra pestřejší než ta, která byla k vidění na AO :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je zase na sport.cz za smysleny clanek o Kim..??? To, ze si vzala tricko s nejakym jakoze cool napisem nekomentuju, ale ta fotka v tom clanku jak si ukazuje na hlavu a pod tim komentar, ze nadava Novakovi ""jsi normalni""?, to uz si novinari normalne z lidi delaji prd..el!!! Tu situaci jsem videla primo v zapase a bylo to bezprostredne po tom, co Andy uhral nadhernej lob k lajne a jeste sam ukazal, ze to zahral hlavou a to mu naznacovala i Kim a jeho loze. Po tomto jsou pro me novinari normalni manipulatorsky hovada, nic vic. Jinak gratulace Nolemu,ale prala jsem to Andymu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže novináři jsou manipulátorský hovada. Bohužel je spousta lidí, co jim to žerou i s návnadou, jak je hezky vidět i tady na TP.
Že ano Vlsi? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle me fakt nadzvedlo a kazdy novinar je nyni pro me odpad. A takto nas masirujou neustale, lec ted uz mi dosla trpelivost. A tem diskutujicim a nazorujucim lidem, kteri jak je vidno nevideli jak zapas tak samotny tenis ani z rychliku, se muzu jen vysmat. Neuveritelne, kolik je u nas tupych,hloupych a lehce zmanipulovanych lidi, OMG.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto už třeba nesleduji zprávy v televizi.
Reagovat
Vojtiik
"Tohle me fakt nadzvedlo a kazdy novinar je nyni pro me odpad."

:D :D :D Sakra, to je úžasné tvrzení :D Nicméně chudák třeba Vašek Moravec. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry, ale fakt si toho vsimam delsi dobu, co s nama delaj media. Porad honba za nejakou senzaci, prekrucovani pravdy, snaha vyvolat v lidech strach atd... ceho je moc, toho je prilis. Teda na me no. A ok, beru zpet, ze kazdy novinar, najdou se samozrejme i seriozni, ale to abys fakt pohledal. A Vasek at si vezme ruzovou kosili a ""jede do Alp"".
Reagovat
Vojtiik
běž se raději starat o to, aby ti děcko nežmoulalo vymyšlený tiket:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi zjistila až dnes? :) Tak to jsi trochu opožděná. Například deník Sport je celý snůška žvástů, polopravd, klepů apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to zkus byt s dvema detma neustale v obraze..ale jak pisu, stve me to delsi dobu, ale dnes teda vrtule maximalni. A jinak malej uz spi a mel mlicko :-D A psat o vymyslenym tiketu je fakt ubohy, podej si Vojti ruku s tema nov. pisalkama.
Reagovat
smazaný uživatel
Reakce na Vencu a Vojtiika pardon tome.
Reagovat
VlS
Jak jsem komentoval Kim? Můžeš to najít?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím přímo tohle, ale v posledních dnech si ukázal, jak velmi lehce jsi ovlivnitelný.
Reagovat
VlS
Tím, že nemám rád zjevnou sprostotu a hulvátství jsem ovlivnitelný? Nebo jen Tomasinho si nasadil klapky fandovství na oči a nevidí? Kdyby se stejně choval kterýkoliv z našich, tak ho tady sežereme. Předvčerejší výměna názorů s Tomasinhem byla o tom, jestli se Andy choval nebo nechoval jako pako. Kdo zápas viděl si je schopný názor udělat i bez novinářů. Tomasinho vychází z jednoho rozhovoru a podle něj interpretuje vše, co bylo řečeno. Těch dotazů a odpovědí bylo víc, ne jen jedna. Nestojí mi za to dohledávat zdroje a dokazovat kde je pravda ve věci prohlášení, co je nefér směrem k Valverduovi. Toho kluka je mi opravdu líto, prožíval to opravdu těžce a Andy mu to ještě osladil. Jeho chování na kurtu je jaké je, ale chodit žalovat rozhodčímu, že na něj Tomáš mluví, no děkuji. Tak jen se toho neandrtálce zastaňte. Kim jsem nekomentoval a ani ji řešit nehodlám, sprosté primadony mi za to opravdu nestojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, zajímavé. Nevím, co ti na to mám říct. Jen bych opakoval, co už řekl tomasinho, což by bylo, jak je vidět házení hrachu na zeď.
Ano, jsem schopen uznat, že Andyho chování není OK a to stěžování si rozhodčímu se mi taky nelíbí, ale zrovna v porovnání s Berdychem mi to nepřijde jako nějaké neandrtálské chování, protože si snad nepamatuju jediný zápas, ve kterém by si Berdych na něco nestěžoval, když prohrával. A ano i ty oslavná gesta vůči Danimu si mohl odpustit, ale bylo to prostě v návalu emocí. Rozhodně to nebylo nic až tak hrozného, aby si Andy hned zasloužil tituly jako "rozmazlenej spratek", "namachrovanej ko*ot" atd. Ty jsi teda tyhle výrazy nepoužil, napsal si to slušně, ale význam byl ve finále stejný.

Ano, jsem fanoušek Andyho, ale zase mi nepřijde, že by udělal něco až tak strašného, aby se na něj strhla tak obrovská lavina nenávisti. Jak jsem tu psal nedávno, udělat to třeba Del Potro, tak to všichni přejdou, ale když něco udělá skotský nevychovaný hovado Murray, tak si do něj s radostí kopneme. A ty si se k tomuhle stádu přidal, což mě u tebe dost zklamalo, ale na druhou už dříve si mi přišel, že ti tak trochu chybí vlastní názor a píšeš hlavně tak, aby si se líbil ostatním, což se mi teď potvrdilo.

Pokud jde o Kim, jsem si jistý, že nikdo na tomto portálu si nikdy pro sebe neřekl nějakou sprostou nadávku směrem k soupeři, o tom vůbec nepochybuju. :)
Nechápu, kdo kde vzal, že to na něj řvala (další novinářský výmysl). Ona měla prostě jen tu smůlu, že jí přitom nachytala kamera. Takže opět jen nechutné pokrytectví. Ale ona je přece přítelkyní toho sprosťáka a neandrtálce Murrayho, tak jí taky odsuďme. Nazvěme jí sprostou primadonou a nic víc neřešme, skvělý přístup..
Reagovat
smazaný uživatel
Dík Mute, aspoň mě ten můj omylem smazaný příspěvěk nebude tak mrzet. I kddyž jsem ho měl pojatý trošku důrazněji a asi i vulgárněji :D
Reagovat
Fandina
Andy se chová, tak jak chová, protože má emoce a jde si stěžovat rozhodčímu na druhého a Berďa si sice nestěžuje na druhého, ale když diskutuje s rozhodčím, tak se u něj emoce neberou v úvahu. To mě pobavilo.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD
Tomu se říká porozumět psanému textu.
Reagovat
Fandina
O tom nepochybuji. Někdo nepochopí nic i kdyby se mu to napsalo narovinu. Někdo pochopí i náznak.
Reagovat
smazaný uživatel
A někdo hledá náznaky tam, kde žádné nejsou.
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že si něco naznačoval. Psal si přímo. Naznačovala jsem já, ale zjevně zbytečeně. Tak nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. :-) Tak neztrácej čas.
Reagovat
Fandina
Neměj obavy.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že si o něm lidi myslí, že je rozmazlené děcko.... Sorry, nezlob se na mě, ale on sám k tomu dává příčiny. Po každé výměně tam fuckuje, jak by se žádný jiný výraz nenaučil. Někdo zahraje fenomenální úder a jeho jedinou odpovědí je zas jenom fuck. Mně tohle přijde celkem patologické po každé výměně tolik negativních emocí. Jak kdyby se nedokázal smířit s tím, že někdy se mu nedaří.
K tomu si ještě připočti, že občas se tam svíjí v křečích a vypadá to, že za chvíli pro něho budou muset připravit rychlou a vzápětí tam vyběhá neskutečné věci. Jestli mě paměť neklame, tak to říkala kdysi i samotná Kim, když se nějak na chvíli rozešli, že Andy se chová jak děcko. Navíc jeho matka je suverěnně nejvýraznější z celého okruhu. A když se sečtou tyhle věci, musíš pochopit, že většině lidí asi sympatický nebude. Navíc si nevzpomínám, že by nějakou přítelkyni hráče nachytali kameramani, jak na někoho nadává sprostě. Jasné je to trochu pokrytecké, ale doba je taková. A myslím si, že přítelkyně a box hráčů s tím musí počítat, že jsou během zápasu pod neustálým dozorem. Tím ublížila ne sobě, ale hlavně Murraymu...
Takže ne, lidi ho nemají rádi kvůli nějaké mediální propagandě, tu vem čert, ale už daleko předtím kvůli jeho opravdu spratkovitému chování na kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
A vůbec se po pátku ten počet lidí nezvedl, že ano?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to ano. Já jen vysvětluju, proč když něco udělá Murray, tak to bude mít dalekosáhlejší reakci než když něco udělá Del Potro... Po pátku začali nejvíc Murrayho nesnášet podle mě lidi, kteří sledují tenis maximálně na GS a to jenom, když se Češi dostanou do závěrečných kol.
Reagovat
smazaný uživatel
A to ti přijde v pořádku? Že se stejný čin dvou lidí posuzuje rozdílně, jen proto, že jeden z nich má horší pověst, než ten druhý?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ti v tom elaborátu snažil Mute naznačit, že to není o pověsti. Delpo udělal za celou svou kariéru jediný výraznější přešlap,když nazval Můru z kurtizány synem, jinak se chová vždy sympaticky a málokdo umí uznat porážku jako on.
Murray irituje lidi svým fuckováním po každé výměně, tím "simulováním", že se každou chvíli zhroutí a podobně. Proto je jasné, že když udělá něco špatně Delpo řeknou si lidé, jo je to ojedinělý exces, kdežto když to udělá Murray, jo k němu mi to sedí. Je to jak v životě, třeba na gymplu. Někdo rozbije žaluzie třeba. Jinak se na to díváš, když to udělá člověk, který má skvělou pověst, každý ho má rád, který to udělá poprvé a když to udělá člověk, kterého má každý zafixovaný jako grázlíka.
Tomasinho: Můžeš mi kromě toho jediného excesu ukázat, kdy byl Delpo prase?
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom Del Potro umí být pěkné prase a všude je za miláčka, což nechápu.
Reagovat
VlS
Mute, tu sprostou primadonu ze sebe udělala především tím trikem, "obdivujte mě, jak vás mám na háku, já si budu sprostá jak budu chtít, heč". No, tak to obdivujte. Pak se ovšem nedivme, že kantoři ve školách nemůžou zvládnout děcka.
Reagovat
Amputace
To s tím trikem vnímám jako vztyčený prostředníček tomuto donebevolajícímu pokrytectví. Kdyby za tento naprosto přirozený, lidský projev omluvila, udělala by ze sebe akorát stejného pokrytce, jakými jsou ti, kteří ji kritizují.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
spaniel
Takze omluva za sprostactvi je dnes považována za pokrytectvi. Ty jsi vyrostl mezi vlky nebo co?
Reagovat
VlS
Nesahej mi na Vlky, ti mají ve smečce naprosto jasný protokol zdvořilosti a jeho porušení je běžně trestáno smrtí.
Reagovat
Amputace
Nevyrostl, ale zanadávat si při fandění mi připadá naprosto v pořádku a to člověk vůbec nemusí být vulgární osoba.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Však to byla nejlepší možná reakce, co mohla udělat. Obrátit to prostě ve vtip proti sobě. Základní mediální strategie.
Reagovat
Amputace
To s tou Kim je naprostý výsměch. Ale naprostý. Murrayho rád nemám, ovšem toto je vrchol. To, jak například v semi TM křičela Mirka na Wawrinku, což bylo snad tisíckrát horší, neb to mělo bezprostřední dopad na Stanův výkon, se prakticky skoro neřešilo a velice rychle se to přešlo, ovšem tohle vypadá, že Kim snad půjde ještě před soud pro nějakou urážku, čemuž bych se v dnešní době, kdy se na jednu stranu zaštiťujeme tolerancí, přičemž na druhou stranu řešíme každou pič.ovinu, ani nedivil. Kdo jí má co odezírat ze rtů? Kde to jako jsme? To už se vážně naplňují Orwellovy vize Velkého bratra? Ona je sice přítelkyní světově známého tenisty, takže se na ni kamery přirozeně zaměřují, ale pořád by měla být brána jako divák. Nikomu tím neublížila, na rozdíl do výše jmenovaného příkladu nijak neovlivnila hru, proč vůbec někoho napadá to řešit? No a řešit to, že je sprostá - k tomu ani snad není co říct. Kdo si nikdy při fandění neřekl něco podobného, nechť hodí kamenem. Hodně uživatelů se chová jako prasata už jenom tady na portále, vůbec si neumím představit, jak vypadají při fandění, ovšem teď budou kritizovat, že někdo mluví sprostě. No kam tohle spěje..
Reagovat
smazaný uživatel
Mas muj hlas, vyborne napsano!
Reagovat
spaniel
Cože??? Kdyz Svycarka rekne Švýcarovi (a oba se dobre znají) crybaby, tak je to mnohem horsi nez kdyz zarve Kim na Berdycha "tady to kur*a mas, ty zkur*vena ceska kur*o?"

To v jakem svete žiješ proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, Kim snad něco řvala? Si to už konečně všichni utříďte, co kdo dělá. Protože fakt neřvala, to je ten podstatný rozdíl od Mirky.
Reagovat
spaniel
A co to bylo? Pantomima? Ja prece netdrim ze to zarvala do naprostého ticha. Nebo ze to nejak ovlivnilo zapas. Ale zarvala to, mela smulu na kameru a ukázalo se, ze je to sprostá cuza IV. cenove skupiny. Tim ale netvrdim, ze za to muze Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Ještě jednou. Ona nic neřvala proboha.
Reagovat
spaniel
OK. Co podle tebe teda dělala? Kdyz uz chces slovickarit.
Reagovat
Amputace
Nezařvala nic přímo na Berdycha, ten o ní nemohl mít ani tucha. Mirka - a ať už byl obsah jejích slov jakýkoli - křičela přímo po Wawrinkovi a že se dobře znají? Co je to za argument? Podstatné je, že s tím sám Wawrinka příliš spokojený nebyl a od té chvíle začal kur.vit dobře rozehraný zápas. Bylo to těžce nesportovní. Kim neřvala nic po Berdychovi, bylo to v zápalu fandění, Mirka vypočitavě a chladně Wawroše rozhodila.
Reagovat
spaniel
Ja nepsal ze ho to rozhodilo. Je mne jasne, ze to neslyšel a proto to nemělo na zapas vliv. Jiste, ze sportovního hlediska, byl Mircin pokřik horsi, mel vliv na zapas. Z lidského hlediska byl mnohem horsi projev Kim. Jinak to, ze to Tomas neslyšel to nijak nezjemnuje, bylo to sprosté a bez úrovně. Neco co bych cekal od kopace kanálu.
Reagovat
Amputace
Podívej se na Muteho odkaz - pořádně! https://www.youtube.com/watch?v=cxGppvgEdTM Kim vůbec nekřičí, neměla nejmenší úmysl Berdycha urážet, bylo to v zápalu fandění, stát tam Nadal, řekne španělská ku.rva, být tam Djokovič, řekne srbská atd. Už z toho důvodu bych hodně polemizoval o tvém výroku, že z lidského hlediska bylo horší to, co udělala Kim. To si vůbec nemyslím. To, co udělala Kim, bylo naprosto neškodné, každý z nás se tak v zápalu fandění zřejmě někdy projevil. Naopak to, co udělala Mirka, bylo velice vypočítavé, zákeřné, tudíž i z lidského hlediska mnohem závažnější. O Kim to řekne (jestli vůbec něco) tak nanejvýš to, že je to sprostá, neomalená bl.bka, o Mirce to může říct, že je vypočítavá svi.ně.
Reagovat
spaniel
- nikde jsem to nespojoval s Andym, neni nutné to brát osobne ci prilis vazne
- ja se takto nikdy neprojevuju, ani kdyz sleduju sam doma Fed vs Nadal, kterého nemusim. ani si neumim predstavit ze bych řval takove nadávky. Doma, ne to jeste na stadionu a uz vubec ne v boxu hrace
- kde beres jistotu, ze to byla vypočítavost od Mirky? Proc by nemohla v zápalu boje, kdyz vidi, jak se Stan neustale stěžuje, zakricet uplakanku taky spontánně? Stejne jako Kim? Ja si to docela umi predstavit. Vlastne je mne bližší zakricet neco v konkrétní reakci (uplakanku, simulante atd) nez nadávat do ku*rev a jeste to spojit s národnosti. I tak me ale Mirka zklamala.
- ja ji za to nechci ukřižovat (a Andyho uz vubec), ale nebudu to přehlížet a jeste ji slepe hájit a dokonce označovat lidi, kterym proste vadi sprostactvi, ze jsou mediální ovce apod.
Reagovat
Amputace
To je jedno, hlavně to vůbec nesměřovala Berdychovi, na rozdíl od Mirky.
Reagovat
spaniel
A komu to směřovala? Nekomu z Etiopie? V tom pripade je nejen neslušna, ale i hloupá ;)
Reagovat
babolat.cz
Spaniely jsi vůl. Ven si obrázek fedexe a bez ...vis co.????
Reagovat
George_Renel
Tím že zdůraznila Berdychovu národnost ze sebe ovšem udělala prinitivní slípku. A je jedno zda 50 decibely či polohlasně. Ale jak už bylo někde uvedeno - svůj k svému.
Reagovat
smazaný uživatel
Řvaní teda vypadá podle mě trochu jinak.

https://www.youtube.com/watch?v=cxGppvgEdTM
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Jen houšť takových názorů.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, měl jsem komentář tak na dvě strany, aleo mylem jsem překlikl, a znovu ho psát nebudu. Bylo by to nšení říví do lesa.
Reagovat
PetaM
I ty blesku! :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se musí počítat, však jen stačí porovnat titulky a obsahy článků :D Jinak kdyby měl někdo video s tím, jak tam vběhl ten demonstrant, mrknul bych se :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to triko byla parádní reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim :-)
Reagovat
George_Renel
Jj, takový pipkovský humor - popsala se přesně.....
Reagovat
mayday
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona má hlavně štěstí, že Berdych je čech, být to nějaký afroameričan, nebo někde z Arábie, už je z ní rasistka, xenofobka a bůhví co ještě.
Reagovat
Amputace
Pokud bych měl okomentovat dnešní zápas, pozastavil bych se především u toho, že se opět ukázalo, jak důležitou roli v setu hraje sedmý gem. To, co se totiž začalo dít s Murrayem po nevyužitém BB ve třetím setu za stavu 3:3, jsem snad ještě nikdy neviděl. Podobně se sesypat hráče... ne, opravdu mě nic srovnatelného nenapadá. Dále mě překvapuje jedna věc a to u Murrayho již dlouhodobě. Jakkoli se zdá být velkým bojovníkem, dobíhá ztracené míče a žádnou výměnu nevypustí, v kontextu celých zápasů mi připadá spíš velice pasivní a předčasně házející flintu do žita, čemuž možná "dopomáhá" to jeho věčné nadávání, rozčilování se a celkově negativistický přístup. Nevím, co se s ním děje, protože před několika lety se rozhodně tolik nerozčiloval. Dnes jsem se speciálně na to soustředil a "fuckoval" po naprosto KAŽDÉ výměně (ve čtvrtém setu možná ne, to už byl rezignovaný), kterou nevyhrál. To už je na psychiatra.
Reagovat
smazaný uživatel
On takhle fuckoval a vztekal se vždycky, akorát v období pod Lendlem (2012-2013) si to tolik nedovoloval.
Reagovat
Amputace
Mně právě ani před tím Lendlem to nepřipadala taková síla jako dnes. Ale vztekal se vždy, to ano.
Reagovat
baggik
Chuck Norris porazil zeď v tenise, Novak Djokovič, jí navrh donutil zpívat. :-D
Reagovat
Roger_Federer
Klidne stebou uzavru dlouhodobou sazku, rekneme 500 euro?..Nadal nebude ve veku jeho 32-vice letech uspesnejsi, v teto casti kariery nez je ted Federer.
Reagovat
Amputace
Nechci se vám do toho plést, kluci, ale raději si pečlivě definujte pojem "úspěch". Protože kdo je úspěšnější, hráč, který ve dvaatřiceti vyhraje jednou RG, ale jinak bude na většině turnajů vypadávat v prvních kolech a v žebříčku se propadne do druhé či třetí dvacítky, nebo hráč, který žádný GS nezíská, zato bude pravidelně na velkých turnajích dosahovat výborných umístění, to znamená semifinále, finále a sem tam získá třeba nějaký Masters?
Reagovat
Amputace
desítky*
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt věříš tomu, že by tohle mohlo nastat? Že by mohl vyhrát RG ale jinak končit v prvních kolech? To je snad proti zdravému logickému myšlení a ignorování tenisových znalostí :)) Buď bude totál out nebo ten RG vyhraje a i celkově bude mít stále co říct :)
Reagovat
Amputace
Ono se klidně může stát, že bude mít moci co říct pouze na antuce, zatímco na zbylých površích bude totálně out.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už je samozřejmě pravděpodobnější, ale že by vyhrál RG a jinak byl totál out, tomu se mi nechce věřit. Ono pokud bude na antuce pořád válet, tak to není vůbec málo.
Reagovat
Amputace
No málo to určitě není, ale co je víc? Když vyhraje řekněme jedno antukové Masters a RG (koneckonců to je jeho loňská vizitka) a nebo dosáhne třeba dvou GS semifinále, 1 finále, vyhraje dvě Masters a na dalších třech bude nejhůř v semifinále? O to mi šlo. Podle mě víc (z hlediska úspěchu) je ta první varianta, jenže druhá varianta zase vypovídá o daleko větší komplexnosti.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me je strasne otom ktery hrac..Co by dal takovy Berdych(i jini), za variatu 1..Ovsem pokud jde o Nadala, Djokovice, Federera je to zde casto brano jako neuspech..Asi taky zalezi v jake casti kariery..asi se Rafova sezona 2014 neda moc brat jako uspesna..nebo jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla no. Zejména prohra s Wawrinkou v Austrálii a pak taky mělo být víc Masters z antuky. Minimálně ten Řím se měl doklepnout do konce a taky prohra v Monte Carlu s Ferru byla zbytečná. Ale mnohem horší by to bylo, kdyby se neobhájil RG a co víc, vyhrál by Nole. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě chápu, jak jsi to myslel, jen jsem reagoval na ty tvé navržené varianty a dovolil si zpochybnit jejich nepravděpodobnost. Nebo tedy zejména té jedné. No, nejprve bych spíš vyhodnotil, co je pravděpodobnější scénář. Pokud odehraje jen půlku sezony, což se klidně může s přibývajícím věkem stát a třeba ani půlku sezony ale jen nějaký ještě menší zlomek, tak to klidně může být o jednom SF, jednom finále na Masters a RG. :)) Pro mě by byly styčné vždy GS. Ale tak můžou se vsadit třeba i co do počtu trofejí jako celku. :) Je to dost nešťastně položená sázka..kdo bude úspěšnější..to je skoro jako soudit, kdo je hezčí. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pome do toho..Roger od 29-33 vyhral jeden GS..Rafa vyhrá viac..

To či bude práve vo veku 32 úspešnejší..Ako pise Amputace, čo je úspešnejší?..V sezóne 2013 (kedy mal 32rokov neuhral ani jedno GS finále), v roku 2014 jedno..Tá
latka je hodne nízko.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby som bol férový, tak Roger bude mať šancu ešte pridať vo veku 33rokov dva GS..V Paríži a v Londýne..Bez ohľadu na to, koľko GS z týchto dvoch turnajov získa, tipujem, že Rafa bude v tomto veku úspešnejší..To znamená, že nezíska grandslamových vavrínov rovnako, ale proste viac..

Len pamataj, že Rafa začne túto fázu kariéry už na najbližšom RG, v čase finále bude mať 29rokov..Predošlých 5 finále vyhral :)
Reagovat
Roger_Federer
Me jde spise oto, ze rad porovnavas Federera v teto casti kariery a toho na spici pred 2010..
Takze vezmene , ze Roger mezi 31-34 sezony 12,13,14,15 ziskal zatim jeden titul, byl svetova jednicka, nikdy nevypadl z top 10, ziskal nekolik dalsich titulu, Stribro na OH..
Takze dokaze li Rafa to same, nebo lepsi vysledky v sezonach 16,17,18,19
Osobne neberu tvuj argument 2 vyhrany RG = uspesnejsi...To neni konzistentnost, pouze dominance jednoho povrchu..

Tak ze mezi roky 31-34 veku predvedl Rafa stejnou konzistenci, udrzel se v zebricku top 8 ,predvadel velmi podobne vysledky na vsech granslenech jako Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Vymenoval si, čo všetko dokázal Federer vo veku 30-34 a pritom má Federer stále 33..:)

Dominancia jedného povrchu je stále viac ako konzistencia priemeru na všetkých..Federer vyhral jeden Wimby a čo ešte?..

Vyhrat 2GS je určite viac ako tie podkategórie, čo si vymenoval...Čo si myslíš, čo by chcel Roger viac?..Vyhrat slam alebo mat striebro z OH a vyhrat pár turnajov..hm?..
Reagovat
Roger_Federer
Tak to se asi nezhodneme.
Tady vubec nejde o to co by chtel Roger, ale co jsou realne vysledky hrace v jeho veku, versus mladsi konkurence titanu- Djokovic, Nadal, Murray...Federer se stale realne prosazuje v udajne konkurenci, nejsilnější ery tenisu.
Ty si opravdu myslis, ze ma za sezony 2012 a 2014 jen prumerne vysledky??:)
A pro me rozhodne nikdy nebude dominance jedniho povrchu vic, nez konzistentni vysledky a uspechy behem cele kariery.
Reagovat
turista
Ani Rafa ani RF nekončí. Oba mohou dosáhnout za pár let na Lendla i na Connorse v počtu titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
Konzistentné výsledky počas celej kariéry?..To si robíš srandu teraz?..Vieš čo znamená konzistentnosť?..

Opakujem, Roger v tomto veku dohromady nič nevyhral, jeden GS a pár Masters..
Reagovat
Roger_Federer
;)...kolik hracu v historii open ery ma tato vysledky mezi 30-34 rokuem veku.Jmenovite prosim.
Konzistentnost neni ze vyhrajes RG a pak konzistentne vyletis v prvnim tydnu Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Sampras, Agassi..Je to málo?..Alebo s nimi sa Roger nemože rovnať?..
Reagovat
Roger_Federer
Nevar z vody
Sampres zkoncil ve veku 31 let..takze do Rogerovych 33 mu jeste 2 roky chyby.
Andre ano, dokazal mit konzistentni, vynikajici vysledky i ve veku 34-35 letech.
Reagovat
Roger_Federer
nerozumim proc sem tahas rok 2010 (kdy mel Federer 29 let), vyhral AO, 4 turnaje.TM, Us vypadl v 5 setech z Djokovicem.
Reagovat
Roger4EVER
Já jsem tak rád, že to Novak vyhrál, byla by ostuda, kdyby to vyhrál namyšlenej Skot, nejméně sympatický hráč na okruhu.
Reagovat
Kozoroh
"dnešním pátým titulem překonal Stefana Edberga a Rogera Federera, kteří v Melbourne vyhráli čtyřikrát."
Pane Zabloudile, Edberg vyhrál AO jen 2x! Edberga jste si spletl s Agassim, který ovládl AO 4x.
Reagovat
Mayo
Ako stále opravíš pána Zabloudila :D
Reagovat
seshitec
Welcome between most legendary tennis players ever.

Gratulace velika byt ve společnosti Ivana McEnroa Connoerse Agassiho
Ted už by ti neuškodilo nic ani kdyby se ti nepovedlo zkompletovat kariérní GS. Co se tyče Paříže pak máš zřejme poslední dvě šance pak už to nedáš
Reagovat
smazaný uživatel
Když už, tak among a ne between, není mezi dvěma.
Reagovat
seshitec
Máš pravdu dík
Reagovat
rod_laver
Není to jediná chyba, kterou v tak krátké větě má.
Reagovat
Kozoroh
McEnroe má 7 GS v singlu, dnes ho Djoker o jednu trofej předčil.
Reagovat
turista
Novak tu Paříž vyhraje. Je to pouze otázka času. Brzy přidá 50.a 51.titul, např.Indian Wells a Miami a pak už to bude sice dlouhá, ale úspěšná cesta za překonáním Connorsových 109 titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
http://msport.aktuality.sk/c/182135/australian-open-vo-finale-mixu-hsieh-cuevas-a-mladenovicova-nestor/
Reagovat
Roger_Federer
To si ty..Rafaeili25?,(Narty 28)..nize pises, ze vyhraje vsecky 4 letos.
Reagovat
Cico93
neeeee.
dnes sa tu objavilo viacero nových nickov fans djoka. Asi Kozoroh zavolal kamarátov.-)
Reagovat
Mayo
No1emu tu pribúda fans tuším nejako. Bude ich tu viac ako Býkovcov :/
Reagovat
Pe3k
Reagovat
babolat.cz
Byl jsem lyžovat, když teď čtu diskuzi, tak převážně Federerovci opět kydají, a to nemusí hrát ani Rafa. Chudáci.
Reagovat
smazaný uživatel
Znovu sis strčil ukazováček do zadele a to nemusí hrát ani Rafa.
Chudáčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Chápu, že se jim to nelíbí, ale oni tu musí celý zápas omílat, jak malý parchanti, že je to strašný, nedá se na to koukat atd. A když si někdo dovolí říct, že se mu ten tenis líbí, tak je hned označen za blázna a diletanta, co vidí tenis poprvé v životě.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
*malí no :D
Reagovat
gigin
Ale né, to je fuk.. obsah glosky mne spíš rozesmál... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel noo..

Tiež pobavilo..
Reagovat
Romario
Pro mně by bylo velkým překvapením kdyby Nole letos ze zbývajících 3 GS nevyhrál ještě alespoň dva.
Reagovat
Roger_Federer
To si ty..Rafaeili25?,(Narty 28)..nize pises, ze vyhraje vsecky 4 letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovi, zápas jsem viděla jen sporadicky, konec vůbec a čtu, že opět lítal kanár? To jsou věci...
Reagovat
Roger_Federer
Dnes Novakovy sance na to, ze na konci kariery v poctu Gr. titulu prekona Nadala vyrazne stouply na 40%..4 neni zase tolik.
Reagovat
Cico93
Čo 4?
Reagovat
Roger_Federer
;) vim ze 6..:)
Reagovat
Roger_Federer
Pokud se behem dalsich let podari Nolemu vyhrat aspon 1x RG a Rafa uz nic krome Rg neprida ,lze bez strachu rict, ze bude 2 nejuspesnejsim hracem svoji doby..
Reagovat
Cico93
A aky prívlastok by si dal Nadalovi?
Reagovat
Roger_Federer
Nejlepsi antukovy hrac historie.
Reagovat
Cico93
s obrovskými úspechmi aj mimo antuku. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas, hneď po Rafovi...Ale bezpečne pred Federerom, ktorý v tejto dobe paberkuje a jasne tým naznačuje, že príčinu v jeho početných tituloch hľadať v slabšej konkurencii protihráčov..
Reagovat
Roger_Federer
no jiste v te dobe se Rafa nebyl schopny prosadit vubec mimo antuku, dokud mu kurty nespomalili na jeho rychlost antuky...Navic jak si vcera psal , podstatny je pocet granslemu..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Túto platňu poznáme..

V dobe, kedy sa Rafa nebol schopný presadiť mimo antuku bol vo veku, kedy poznal Roger centr kurt len z televízie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné, podstatný je počet GS a tú 18 Rafa dá, neboj
Reagovat
Roger_Federer
to se nebojim..hold on si to RG jiste jeste 3x pohlida.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Veď kľudne si može aj Roger postrážiť Wimbledon, že áno..Teda ak na to má..
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja osobne si pockam ty 3-4 roky, uz se tesim co tady budes psat za slinty nad 33 letym Rafou, ktery bude paberkovat na hranici top 30 diky antukove sezone.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš prekvapený..
Reagovat
lars
Jake jsou sazky na to prekonani ?
Reagovat
Roger_Federer
netusim..40% je hodne malo..Pri tolika neznamich.
Reagovat
babolat.cz
nejenom Rafu, ale i Fedexe a to hraje v silný éře, ne jako Fedex
Reagovat
Roger_Federer
Federer hraje jeste porad,pokud sis nevsimli v teto ere v 34 letech je svetova 2jka a kazdy zapas s Novakem je naprosto vyrovnany...ty slaba ero.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnaný :)..

Vyrovnaný bol aj dnešný, ale víťaz je len jeden..
Reagovat
smazaný uživatel
Aby prekonal Rafu, potrebuje 6GS a to nie je málo..Argument, že Rafa má dve tretiny GS neobstojí, keďže Nole má dve tretiny z Austrálie..

Súhlasím však s tým, že ak by boli všetci štyria hráči TOP 4 rovesníci, Nole by bol bez debaty druhým naj hráčom svojej doby.
Reagovat
Roger_Federer
No pokud by byvaly byly rovestnici, nic v se natom nezmenilo, protoze Federer by mel stejne 16 granslemu a navic by ted nestracel diky veku.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím?..že si ty na ten Novakov triumf už patrične pripil?..

Tak to skúsme..Všetci štyria by hrali v rovnakom čase v rovnakom veku..Od 18-30rokov dajme tomu..

Na antuke by Rafa z tých 12ročníkov vyhral minimálne 10..Ak nie viac :)

Na harde by sa začal najskor presadzovať Nole (v 19r. prvé finále hardového GS), Roger začal na harde vyhrávať až v okolí 22rokov, rovnako ako Nadal..Rafa tam už vo finále porazil navyše oboch, takže by bol pre oboch prekážkov....

A na tráve?..Nole a Andy sa začali na tráve presadzovať až po 25r..Takže prvé ročníky by išli medzi Rafu (od 20rokov tam hrá finále) a Rogera a neskor by si to delili Andy, Nole a Roger...A teraz si skús zrátať, kto by mal kolko GS celkovo..Jednoduché počty.
Reagovat
smazaný uživatel
Prekážkou...

Nole vyhral Wimby v 24r...Oprava :)
Reagovat
Roger_Federer
Co kdyby bylo, co by bylo je tvoje parketa..Ja ziju soucasnosti ne fikcemi.Realita je ted to, ze se dlouhodobe Nadal dokaze prosazovat pouze na antuce..Hlavne ted zacni tu pusnicku o zranenich.
Reagovat
smazaný uživatel
Aká moja parketa..Veď ty si začal, že KEĎ vyhrá Nole to a to, a Rafa to a to, tak bude Nole ten a ten..Samé špekulácie..Ja len hrám tvoju hru..
Reagovat
raduz
To jsou děsný kecy.Rafa ztratil výbušnost a je naprosto směšnej.Ty jeho neurotický outrpný výrazy už asi nikoho moc nebavěj stejně tak jako ty jeho podezřelý herní pauzy.Uchylnej strýček ho využil a už pomalu vymyšlí do jaké klece ho zavře.Nadal je pro mě podivnej produkt.Federer už nehraje tak,aby sbíral velké vavříny,ale jeho hra je stále oku lahodící,navíc pochybuji,že by někdo učil tenis po vzoru Nadala.Je škoda,že s ním tolikrát Federer prohrál,byť byl v mnoha zápasech lepším hráčem.Neměl zkrátka na jehu hru nervy,což ho bohužel neomlouvá.Nadal by na rychlých površích ycela určitě hráče jako byl safin nebo Nalbandian nepřehrával.Pokud jde o Djokoviče,tak to je něco jiného.Ten by byl konkurenceschopným asi vždy
Reagovat
babolat.cz
haha. Dobrej vtípek hatera Rafy. Rafova hra že neslouží jako vzor pro mladé? Už jenom ten marketing kolem raket Babolat...
Reagovat
jackiec
el řiťuál je už odepsaný, už je zralý na důchod, ten fetišistický autista už je vyčpělý jak tenisově tak svým análním alpinismem
Reagovat
Jan
Co se týče výsledku a kolapsu jednoho hráče s kanárem je to podobné semifinále s Berdychem. Jen to tentokrát odnesl Murray. Tomáš by v tom finále asi neměl nárok.
Reagovat
lars
Mura i Wavra konec nezvladli. mohli vic pridat :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo, co říkal na výsledek, protože před finálem mírně favorizoval Andyho. Ten kanár na konec ho myslím dost překvapil
Reagovat
kolapse
Ze bych zajel osobně podpořit Djoka :-)
http://www.sportsen.cz/zajezdy-na-tenis/atp-tour/atp-rolex-masters-1000-monte-carlo-2015
Reagovat
smazaný uživatel
taky uvažuju že zajedu podpořit, akorát Rogera ;)
Reagovat
kolapse
Nudný tenis ? Nemyslím. Určitě hráči musí hrát opatrně a když už, Nole se umí přizpůsobit viz se Šťepcem na Wimblasu byl furt na síti. Murray překvapivě přes velmi dobrá čísla na síti prakticky bez kraťasu.
Kvalita AO 15 ? Tam musím souhlasit, jsem také čekal víc. Víc petisetaků především.
Kdo asi vysype RG15 ? :-) :-) :-) :-)
No1e toho je náš rok. Rok 2011 bude oproti tomuto nic !
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič dorovnal Borise Beckera v počtu titulů, má jich také 49...
A v počtu grandslamových titulů vyrovnal Ivana Lendla, Jimmy Connorse a Andre Agassiho.
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, zaregistroval jsem také. Myslím, že 14 Rafy dá, pokud bude zdravý
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa už v té době bude mít ale 20 :-)
Reagovat
panzer.dragon
tak bohužel pro mě je letošní AO jedno opravdu velké zklamání, Novak prohloubil náskok před rogerem, roger vypad brzo, novak vzal rogerovi spoludržení v počtu titulů z AO, hned z kraje sezóny novak urval maximum na turnaji kde ani neobhajoval nic z loňska, andy mi dluží 400Kč za to finále, prostě špatný

vypadnutí Rafy budiž, ale toho se nejde v celkovym kontaxtu nějak výrazně chytat, novak začíná bejt problém.. :-(
Reagovat
Pe3k
"novak začíná bejt problém.."
Jak jako? Novak ti dělá nějaké problémy? :D
Reagovat
blixa
"prohloubil náskok" ??? Já jsem si myslel, že náskok se navyšuje. Prohlubuje se ztráta, ne ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sbnation.com/tennis/2015/2/1/7959155/kim-sears-parental-advisory-shirt-100-100-100

Parádní, prostě top AO příběh. Miluju ji ještě víc :-)
Reagovat
VlS
vždycky po zápase objímali a poplácávali teda dneska hodně chladné.
Reagovat
Karlicka
Tak jsem si říkala, kdyby Tom náhodou vyhrál semifinále, jak by to asi dneska dopadlo... Moc šancí by asi neměl. Poslední zápas (finále) s Nolem prohrál už nevím kde to bylo 6:0 a 6:1...
Reagovat
lars
ten zapas z Pekingu byl vyjimecny , tak ho nesmis brat moc vazne pro predpoved
Reagovat
Karlicka
Já tomu moc nerozumím, myslím si, že Tom tolik touží po GS, že mu to možná svazuje ruce. Nevím. Ten zápas v Pekingu byl od Noleho šílený, vyšlo mu vše co zkusil.
Reagovat
Rogers
Gratulace Nolemu Djokomitičovi, vždy to umí Murraymu znechutit. Andy potřebuje mít nad sebou tvrdou ruku a tu Ivan Lendl měl. Myslím, že si na Ivana během zápasu hodněkrát vzpoměl. Finále nebylo moc záživné, ale na vítězství nad "Juniory" jako je Raonič + Kyrgios a "Seniory" Fedex + Raffa to zatím stačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně, Nole to umí znechutit všem.. nebyl to záživný tenis, pinkaná na jistotu, o tom tenis není.. Kde sou ty časy legendárních zápasů Rogera s Rafou.. z tohohle mi je do pláče :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole Rafa byly taky epické
Reagovat
smazaný uživatel
jj, hodně epické, tohle mi přišlo možná tak na semifinále Masters a ne GS finále... Stálo to za starou belu... Jdu si radši pustit finále 12 a 9, to byly Matche s velkým M
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím co si o tom myslet :D. Rozhodně bych neřekl, že to byl nějaký dech beroucí tenis (vyrovnaný určitě, ale ničím nějak úžasný). V prvním setu jsem věřil víc Andymu, po druhém setu se mi zdálo naprosto jasné, že Novak nemůže vyhrát (rozhodně nebyl nějak lepším hráčem a na začátku 3. setu vypadal pomalu na ukončená zápasu). Co se pak stalo s Andym to asi v životě nepochopím a on sám asi taky ne ... takhle se sesypat, to jsem dlouho neviděl :). Novakovi v podstatě stačilo vracet míče a Andy sám sebe umlátil. Těžko říct, protože Novak nehrál nic extra (v důležitých momentech se soustředil na obranu ... prostě vracel míče ... samozřejmě že hodně dobře, o tom žádná) a Andy nebyl schopný zahrát 3 razantní údery v řadě, to se pak hraje těžko. Ale co se stalo za stavu 2:0 ve třetím setu s Andym to teda nechápu, protože tam měl jasně navrch a on se totálně zhroutil. Od někoho jiného bych to pochopil, ale od něj je to pomalu trestuhodné ... tudíž si vyhrát jednoznačně nezasloužil. Novak je vítěz, ale nevím, kdyby se ho zeptali, jestli je se svým tenisem spokojený, zda by řekl, že je na svém vrcholu, jak to prohlašoval před sezónou. Jinak pro mě úroveň mužského tenisu v letoší Austrálii trochu zklamání. Gratulace všem vítězům samozřejmě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
+1, souhlasím poručíku :-) Dáme si na to společný doutníček.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak bych chtěl upozornit všechny odpůrce Nadala, že ten když už "simuluje", tak potom má aspoň tu slušnost a nehraje tenis aspoň půl roku :D. Nechci tu Djokovice nějak napadat, ale nelze si nevšimnout, že si tam taky trochu zahrál, ale já to beru jako součást strategie. Když to není zakázané, tak je to povolené. Proto může za stavu 2:0 ve třetím vypadat na márnici (já být doktorem, tak ho podle toho, jak se tam tvářil, pošlu pomalu na JIPku) a on tam po prvním breaku začne skákat jak kamzík :D. To jen tak na okraj. Neútočím tím na Noleho, jen říkám, že v tohle jsou všichni tenisté stejní a nemají si co vyčítat ;)
Reagovat
Pe3k
"v tohle jsou všichni tenisté stejní a nemají si co vyčítat"
Všichni tenisté určitě ne! Budeš se divit, ale většina hráčů hraje fair play...Že Nadal a Djokovic jsou herci, tak nemůžeš házet všechny do stejného pytle.
Reagovat
Cico93
Nadal neni herec!
Reagovat
Alois_Mlok
Máš pravdu, Nadal většinou brečí až po zápase.
Reagovat
Cico93
http://www.tenisweb.com/fotos-ceremonia-de-premios-roland-garros-2014/

ano to je pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Uznávám, určitě nejsou všichni stejní, to by se pak na tenis nedalo dívat. Jen říkám, že to není jen o 1, 2 hráčích, kteří se snaží vyhrát za každou cenu. Ale tak to je asi mentalita těch úspěšných hráčů. Mě by třeba zajímalo, kdo by se zachoval stejně jako Smyczek v zápase s Nadalem, kdy mu dal v pátém setu první podání. Hrát spolu ti nejlepší, tak bych nevsadil na nikoho z nich ;). Tady si člověk musí dávat pozor na každou větu, každé slovo co řekne :D
Reagovat
mihate
So všetkým súhlasím
Reagovat
safi1313
Djokovič zase vyhrál...Nudné finále, okoukaní hráči, nezajímavý tenis - dvojice hráčů a finále připomínajíc hokejový zápas Finsko-Švédsko...
Reagovat
Cico93
Keď Andy v 3 sete potvrdil brejk čistou hrou, tak sa zdalo že prebera iniciatívu. noo a ono to od toho momentu skončilo 1:12 na gemy:(
Reagovat
Mayo
čím si to vysvetluješ ?
Reagovat
Cico93
Sa úplne zložil fakt nechápem.
Práve vtedy mal byť najviac hore a ono to bolo naopak.
Reagovat
baggik
Djokovič se zvedl. Byl brejk dole, ale říkal jsem si, že pro něj neni problém Murraye brejknout, dokázal to předtím už několikrát, problém byl s podáním, povedlo se mu pak pár prvních servisů, nedal už Murrayovi šanci na další brejk, sám si počkal na svojí šanci a pak další a Murraye to dostalo na kolena. Dva sety dotahoval a když se konečně dostal do vedení Novak se nesložil, zlepšil se na podání a dostal ho zpět pod sebe...na to už neměl morální síly zase se drápat nahoru, když Djokovič se navíc očividně cítil mnohem lépe a začal ty výměny ukončovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Odskočil jsem si po 2. setu ven, že se vrátím na 5 a ono bylo hotovo dříve, než jsme čekal. Co tam ten Murray ve 4. setu dělal, že schytal kanára. Asi stejný výpadek jako Berda, předpokládám.

No ted nením, kdo Nowakovi bude konkurovat, aby GS nezačal sbírat jako Roger. Rafovi moc nevěřím, že se dá do kupy zpět v plné síle, ajk byl v roce 2013. Roger leta nezastaví a další konzistentní pardál tam není ...snad to nebude letos nuda
Reagovat
sprchon
Gratulace! Koukal jsem jenom občas. To se Murray po 2. setu a při vedení ve třetím sesypal? Spíš Djoker hrál fakt dobře. :)
Reagovat
Mayo
tak ak niekto prehrá 12 hier z 13 , tak asi to trošku nezvládol...
Reagovat
Kozoroh
No1e vyhrál všechny ročníky AO, které odehrál jako úřadující světová jednička (2012, 13 a 15).
Reagovat
Cico93
Gratulujem Novakovi aj tebe ty fanatik!
:-)
Reagovat
Pe3k
Novak and Serena have never won at the same slam tournament...
Novak and Serena have never lost an AO final....
Reagovat
Denis92
Tak Nole to zvladol nakoniec celkom v pohode, avsak podla mna s tym co predviedol vobec nemoze byt spokojny. Myslim si, ze Murray dnes premrhal velku sancu na vyhru.

Tie Novakove vypadky kedy ledva chodi po kurte a zabuda hrat tenis su hrozne. Nechapem co to ma znamenat, ale toto si vo finale GS nemoze dovolit. Ak chce niekedy vyhrat RG tak jedine bez tychto komickych vypadov, inak moze o skompletizovani GS zbierky len snivat..
Casto vo vymenach len pasivne vracal na Murrayho a nechal sa tlacit, akoby si vobec neveril. Ani ten jeho FH mi nepride moc presvedcivy. K tym svojim vykonom z roku 2011 sa uz zrejme nevrati.
Reagovat
Alois_Mlok
Proč by si to nemohl dovolit? Vyhrál s tím už několik GS.
Reagovat
Denis92
Ale este viac kvoli tomu prehral. A hlavne RG s tym nikdy nevyhra.
Reagovat
Alois_Mlok
No to určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč se ptám na to ZOH protože ČR kandiduje na pořádání ZOH 2026 spolu s Německem. Alpské a lyžařské disciplíny by se konali na území ČR a Bruslařské disciplíny by se konali v Drážďanech
Reagovat
smazaný uživatel
Kandiduje Německo (Drážďany): ... by mohla být použita pro soutěže v alpském lyžování, stejně tak jako některá místa v Česku (pravděpodobně v okolí Liberce), neboť blízko Drážďan nejsou žádné vhodné hory.

http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Zimní_olympijské_hry_2026
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň něco :) i kdyby se v Česku konala jen jedna disciplína tak je to úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
Já si msylím, že je to blbost. Na olympiádě je právě hezký to, že se na "jednom místě" sejdou sportovci z různých disciplín...
Reagovat
smazaný uživatel
No třeba na ZOH 2018 chtělí udělat to že boby, sáně a skeleton se budou konat v Japonsku (v Naganu) a všechno ostatní v Jížní Korei, to my přijde ještě blbější
Reagovat
Fandina
Jenže bohužel, zimní sporty vyžadují různé podmínky a třeba o loňské olympiádě v Soči se říkalo, že je ideální, protože měla jen dvě střediska, u moře a v horách a vzádelnost mezi nimi byla jen 48 km. A také byly dvě olympijské vesnice. Na jiných OH je těch středisek víc.
Reagovat
smazaný uživatel
A dúfam, že hokej 50/50! Ináč by to nemalo význam ;)
Reagovat
smazaný uživatel
#Murray "Obviously had opportunities in first 3 sets. He was ripping everything and once he got up at a break, I couldn't recover"

#Murray "I don't know what the issue was but he was obviously in a bad way and came back unbelievable at the end of that set."

#Murray "I'm frustrated at myself to let that [Djokovic injury] bother me."

#Murray "I've never experienced that in a Grand Slam final before. Maybe the occasion was something to do with it. I don't know."

#Murray "To me the reason why I lost that match was not a physical reason because I feel fine now."

#Murray "My job now is to try and maintain my consistency for the rest of the season."

No, bude ještě sranda, to chladné chování ke konci bylo fakt zjevné.
Reagovat
smazaný uživatel
#Murray "I've spent like 2.5 days at home in the last 2.5 months so I'm looking forward to a few days away from the court now."

#Murray "I couldn't have done anything more. I couldn't have prepared better. So I can't be disappointed."
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ausopen.com/en_AU/news/interviews/2015-02-01/201502011422797281085.html

Tak to nebude tak horké no.
Reagovat
Mayo
budú kamoši aj naďalej teda ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, ale neobviňuje ho aspoň.
Reagovat
VlS
Ale no tak, a to, že ho Noleho zranění otravovalo, to je co?
Reagovat
smazaný uživatel
A? Neříká ale, že nebyl zraněný. Říkal, že ho prostě vykolejilo no, což je běžné, Stan taky přestal hrát loni proti Rafovi dobrý tenis, když se ten zranil.
Reagovat
smazaný uživatel
Se zase fakt nechytej každého slovíčka. Nechápu, o co ti teď jako jde, že takhle ze dne na den obrátíš a začneš někoho skoro až hejtovat tímhle způsobem. Neupadl si třeba na hlavu?
Reagovat
smazaný uživatel
Andy dělá to, co dělal celou kariéru. Do teď ti to nevadilo a teď najednou jo, protože si dovolil něco proti Tomášovi? Nebo proč? Nechápu to.
Reagovat
VlS
Dřív tohle nedělal, to není žádný hejtování, stěžování si na to, že soupeř není fit a proto jsem prohrál ....,, asi je kolem něj moc bab a málo chlapů.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde tohle proboha řekl? Já si fakt připadám, že disktuju s někým, kdo neumí číst nebo chápat psaný text. Podruhé během dvou dní, co zase něco překrucuješ. Neřekl nikde, že prohrál kvůli tomu.

A ksichty během zápasu atd dělá furt, na tom fakt nic objevného není.
Reagovat
VlS
A tohle je co?

#Murray "I'm frustrated at myself to let that [Djokovic injury] bother me."

#Murray "I've never experienced that in a Grand Slam final before. Maybe the occasion was something to do with it. I don't know."

Nezlob se, normálně jsi objektivní
Reagovat
smazaný uživatel
No a tam ty vidíš něco, že prohrál kvůli tomu? Je naštvaný, že ho to ovlivnilo, což prostě nemůže ani jeden z nás popřít. Nepíše ale, že prohrál kvůli tomu, že byl zraněný. Já objektivní jsem, jenom se nesnažím hledat problémy tam, kde nejsou, jen aby tam byly.
Reagovat
VlS
No a poslání toho prohlášení, když to nemělo vliv na výsledek je tedy co? Kupodivu přerušení zápasu demonstranty ho neovlivnilo, když se po něm dostal down Nole. Nic, mě je to skoro jedno, ale připadá mě, že je v pěkným stresu. To se mu nemusí vyplatit. Umí hrát úžasně, tak ať tak hraje. Dneska hráli dva nejlepší tenisti současnosti, oba zde byli lepší než Rafa nebo Roger, Stan, Tomáš, Miloš, Samuraj, David a o dalších ani nemluvě.
Myslím si, že uznat, že druhej byl prostě lepší a nehledat důvody proč je lepší. Mě prostě štvou řeči kohokoliv na tohle téma a myslím si, že Mnozí přijímání porážek zvládají líp a příčiny hledají v sobě, ne kolem sebe.
Reagovat
ta-dah
Souhlasim s tomasinhem. Andy vycita jen sobe, ze se nechal Novakovym taktizovanim dostat...a ze to nebylo uplne koser jsi snad videl i ty...
Reagovat
smazaný uživatel
A když se ho na to někdo zeptá, tak má říct? Jednou se nám nelíbí, že hráči melou furt dookola ty stejné fráze (podravuju Gulbu) a pak když řeknou, co si myslí, tak jeto zase špatně. Nevymlouvá se na to, jen prostě odpověděl na otázku. Ovlivnilo ho to, tak to řekl. Právě i tímhle nepřímo říká, že druhý byl lepší. Si přečti celý rozhovor a nevytahuj pár větiček.

A ve stresu právě není, je nejvíc v pohodě, jak za poslední rok a půl byl. Právě proto je tam prostě ta frustrace jasně cítit, když ví, že dneska měl větší šanci než kdy jindy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je stejně Jelena, jak se dívala s malým Stefanem... :)
https://twitter.com/JelenaRisticNDF/status/561832173922451457
https://twitter.com/JelenaRisticNDF/status/561863090183352320

Jinak jsem v kuse sledoval 1. set, pak už jenom tak průběžně. Po 2. setu jsem si myslel, že to bude ještě hodně na dlouho. :D Tenis to byl podle mě dobrý (ačkoliv chápu, že někteří by tam chtěli vidět jiné hráče s jinými styly), ale strašně se to táhlo. Naštěstí to od 3. setu vzalo rychlejší spád... :)

Jak asi víte, mužský tenis je pro mě jenom okrajová záležitost. Přesto už docela dlouho nepochybuju o tom, že Novak je nejlepší tenista na světě. První věc je žebříček a zadruhé má mimořádně stabilní výkonnost na GS. Ostatní hráče ze špičky občas potká nějaký ten výpadek v prvních kolech, ale Novak se už více než 5 let v kuse dostává pokaždé minimálně do čtvrtfinále. Možná těch finálových zápasů mohl vyhrát víc, ale jinak je prostě nejlepší. :)
Reagovat
Cico93
Tak napr. Roger vo svojích naj rokoch mal ešte stabilnejšie a lepšie výkony ako má teraz Novak.
Reagovat
Cico93
ale v súčastnosti áno jeto Tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Největší šance, co kdy na AO pro Andyho byla a on to takhle nezvládne. Jeden set ? ok. Druhý set taky měl mít rychleji, naštěstí ho ubojoval. Ale ten třetí byla fakt tragédie. Za stavu 3:3 tam byl brejkbol, který těsně nevyšel. Co se stalo pak, to fakt netuším. Projetý vlastní servis, konec setu a čtvrtý set už byl úplně mimo. Nepochopím to, tohle prostě byla taková šance, že to je snad nejbolestnější finále pro mě jako fandu. Dá se říct, že i překonalo to z Wimbledonu, kde prostě pak poslední dva sety byl Roger výborný. Tady měl proti sobě zraněného soupeře, ať už mu bylo cokoliv, v několika pasážích byl fakt mimo a on toho nedokázal využít, dvakrát vedl 2:0 v setu a vždycky to pak posral. Bilance na AO 0:4, celkově trapná 2:6, dneska to zase nezvládl v hlavě, i když byl fakt blízko.

Jak psal Mut, po tom loňském roce je to super, ale to zklamání tam je a já ho cítím fakt obrovské. Ne kvůli porážce, před dvěma lety prohrál s Novakem 1:3 a byl jsem úplně v pohodě. Dneska to byl fakt nedůstojné, nedůstojně si to sám projel a pak nedůstojný 4. set.

Gratulace Novakovi, je to prostě velký hráč, Australan Open je jeho turnaj. I když byl fakt bídný po dlouhé úseky zápasu, urval to a má můj velký obdiv. Jestli mu vážně něco bylo nebo ne, to ví jenom on, každopádně tak či tak si to uhrál a zaslouženě vyhrál. Otočil zápornou finálovou bilanci a už ji má 8:7. Dorovnal se hráčům jako Agassi, Connors, Lendl, velký úspěch. Budu mu přát, aby mu vyšlo i to RG.

Celkově turnaj trošku zklamání, těch nezapomenutelných zápasů nebylo tolik, kanáry ve všech třech závěrečných mužských zápasech. I tak ale AO stále organizačně o sto mílových kroků před ostatními GS. Jde to vidět i na závěrečném ceremoniálu, v klidu je nechají vykecat. Na W a USO přijde nějaká čůza, položí dvě nebo tři otázky a nazdar. Fanoušci taktéž suverénně nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sice jiné téma, ale myslíte si že by mohli být Zimní Olympijské hry v ČR?
Reagovat
a.magerova
Nemohly.
Reagovat
Marduch
Nejsou love..
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko. Ani letní.
Reagovat
smazaný uživatel
Až napíšeš nejakú dobrú science-fiction knižku. :-)
Reagovat
Fandina
Klidně mohly, ve spojení s jinou zemí, jakoukoli z okolních, sousedů, proč ne?
Reagovat
lars
Kdyz je zafinancujes, tak je to realne
Reagovat
a.magerova
No a co pak s těmi sportovišti a halami?
Vždyť ani v Pekingu nemají pro vše nově postavené využití a do Ptačího hnízda chodí akorát turisti na čumendu :-/

Bych nějak organizování OH překopala a vracela je na stejná místa do stejných budov, štve mě pak, když vidím v každé zemi chátrající olympijské stadióny, ta Země nás jednou vyhostí a udělá dobře !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
není sníh a chybí pořádné kopce
Reagovat
smazaný uživatel
1 Novak Djokovic 13045
 2 Roger Federer 9245
 3 Rafael Nadal 5745
 4 Andy Murray 5515
 5 Kei Nishikori 5205
 6 Milos Raonic 4845
 7 Tomas Berdych 4660
 8 Marin Cilic 4105
 9 Stan Wawrinka 4090
 10 David Ferrer 3965
 11 Grigor Dimitrov 3465
 12 J.-W.Tsonga 2560
 13 Ernests Gulbis 2420
 14 Feliciano Lopez 2220
 15 Kevin Anderson 2125
 16 R. Bautista Agut 1975
 17 Tommy Robredo 1845
 18 John Isner 1765
 19 Gilles Simon 1730
 20 Gael Monfils 1725
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič opäť navýšil svoj náskok a jeho post svetovej jednotky je momentálne neohroziteľný. Federerova pozícia číslo dva je taktiež v bezpečí, Švajčiar napriek skorému vypadnutiu na Nadala, ktorý neobhájil finále, ešte pár bodov získal. O päť priečok klesol vďaka neúspešnej obhajobe titulu Wawrinka. O dve miesta si polepšili Murray i Raonic. Do najlepšej dvadsiatky sa vrátil americký bombardér Isner, vystriedal v nej deblového šampióna z Melbourne Fogniniho.

Suverénne najpočetnejšie zastúpenie má v Top 20 Španielsko (5 hráčov).
Reagovat
Kozoroh
Na těch 13045 bodíků a náskok téměř 4000 boů se krásně kouká, panzer.dragon si určitě trhá vlasy zlostí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Z Čechov dosiahol nadpriemerný výsledok na AO iba Tomáš Berdych, ktorému obhajoba semifinále zabezpečila udržanie si siedmej priečky. Podarilo sa mu predstihnúť Wawrinku, zároveň sa však okolo neho prehnal Raonic. Tomášova strata na kanadskú jednotku však nie je veľká (necelých 200 bodov), v dohľadnej dobe ho však čaká veľmi náročná obhajoba bodov (titul z Rotterdamu, finále v Dubaji a SF z Miami robí dohromady vyše 1000 bodov). Môže ho ohroziť predovšetkým Wawrinka, ktorý obhajuje iba QF z oboch amerických jarných tisícoviek.

O jedno miesto vpred sa posunul Lukáš Rosol (29.), keď postupom do druhého kola predstihol Cuevasa. Naopak, Jiří Veselý je po páde o štyri priečky nadol 43.

Najväčšími skokanmi sú austrálski hrdinovia Kyrgios a Tomic, obaja si polepšili zhodne o 18 miest. Naopak, Rus Gabašvili klesol až o 14 priečok na 81. priečku.
Reagovat
tommr
Wawrinka v IW a v Miami obhajuje jenom osmifinále a jinak až do začátku antukový sezóny vůbec nic takže je vysoce pravděpodobný, že se před Tomáše dostane ...
Velký nebezpečí pro Tomáše představuje i Ferrer ...
Reagovat
blixa
Ten náskok před Rafou a dalšíma je přímo obludnej ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Novaku, hlavně ten poslední set byl lahůdka. Vidět jak se ten nesympatický zrzoun vzteká....Krásný pohled :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to krásné finále, o tom žádné, plné pěkných, dlouhých a kvalitních výměn, občas i nějaká ta pestřejší, těch mohlo být více, ale to se dalo očekávat. Přiznám se, že mě ty dlouhé výměny postupem času začaly nudit, i když uznávám velké kvality obou.
Ale co to tam předváděl Djokovic za divadýlko ? V jednu chvíli vypadá, že sotva může chodit, pak tam dokonce upadne, jako by ho nohy neunesly a v dalším gamu už zase běhá jako srnka. Totální divadlo nehodné takového hráče.
Reagovat
Kozoroh
Jasně, on schválně upadl, aby vyvedl Andyho z míry... Že Vás to baví, vymýšlet nesmysly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale to on předvedl již několikrát. Chápu to tak, jako když nakoupneš fotbalistu tak nějakou dobu kulha, ale pak to rozběhá
Reagovat
svetova.dvojka
Do stavu 4:1 v prvním setu to byl parádní tenis, pak už jen simulování Djokoviče a nevynucené chyby na obou stranách a hlavně u Murrayho.
Reagovat
Kozoroh
Ach jo, zase ty pohádky o simulování...
Reagovat
Cico93
Tak neviem čo si v piatok počul, ale cinkať kasičku asi nie!:)
Dnešok mrzí viac ako včerajšok ale čo už.

Také je tipovanie.
Reagovat
lars
On tipoval finalistu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Příště to zkus vsadit naopak. Nebo nedávej takový blbosti... ;-)
Reagovat
Cico93
Tak viť. GS dávam už dlho a som stým spokojný.
Prvykrát sa stalo, že oba tipy došli do fonále a prd z toho:(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem mužský finále tipla ve fantasy dobře před začátkem turnaje. Měla jsem si vsadit...
Reagovat
Cico93
si šikovná, si mi mala poradiť:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla spíš náhoda. ;)
Reagovat
svetova.dvojka
No chvilkama vypadal Djokovič na umření... a to podání ruky na konci, Murray musí být strašně naštvaný...
Reagovat
kolapse
Král je zrozen ! Australian Open bych přejmenoval na No1e Open.;-)
Krásný tenis plný kvalitných úderů ( pro vás samo nudných).
Tipoval jsem, že to dopadne jako na USO 14 a taky že jo.3:1 !
Murray nikdy nedokáže vyhrát tak dlouhý match s Nolem.Tam mu může opravdu jen konkurovat Rafa.Ubívajicí síly byly jasně znát u Andyho.Na finále z roku 2012 to zdaleka nemělo ale i tak cool.
Teď už zbývá jediné.
Sesadit Nadala na Roland Garros.A všichni tušíme že je velká šance letos.KING LIVE !
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
martinek37
Nole opět ukázal, že v současné době je nejlépe fyzicky připraveným hráčem a asi bude tato sezóna patřit jemu. Takže velká gratulace jemu i Andymu za předvedený výkon na celém turnaji. Jsem tady někdy v pátek psal, že kanár ve finále určitě nebude k vidění a ejhle. No trochu mě to zklamalo, ale zřejmě to už Andy fyzicky nedal. Tak už teď se těším na první tisícovky v tomhle roce a v předstihu na antukovou sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulaujem Noleho fanúškom (Gigin, Nola, 4street, a trochu aj Kozorohovi)..Videl som len necelé prvé dva sety, v nich Nole preukázal vačšiu psychickú odolnosť, možno ak by bol Andy odvážnejší, tak mohol vyhrávať 2:0 na sety..Ale na keby sa nehrá, Djokovic sa Murraymu v obrane vyrovná a predčí ho v útoku, preto má navrch..

Djokovič ukázal, že je proste šampión a legenda..Aj keď sa mu nedarí, tak poraziť ho na tri víťazné je nadľudský výkon..Vyhral už svoj šiesty GS na harde a znova musím zopakovať, že má potenciál stať sa najlepším hráčom histórie na tomto povrchu..Može ho mrzieť prehajdákané USO, v prípade výhry by mohol v Paríži útočiť na veľkolepý miľník..

Andy napriek prehre s turnajom može byť spokojný, zdá sa však, že Austráliu si bude až do smrti pamatať ako smolný turnaj..Hlavne ak ho už nikdy nevyhrá..
Reagovat
mahycek
Už máte někdo, spočítaný žebříček prvních 10? Kvůli nasazování do Grand Slamů i Atp 1000.Ještě jinak, můžeme ještě doufat, ve střet Rogera a Rafy, alespoň v semifinále? Aby spolu nehráli už dříve. Pokud teda si výrazně nepohorší.
Reagovat
spaniel
Tak Murray je na Novaka viditelne nastvany. Ve 2 i 3 setu, vzdy za stavu 0-2 tahal nohy, pak se napil elixiru a otocil. Murray to v prubehu zapasu nastvane komentoval slovy, ze toto dela vzdy. Pak vlazne podani ruky a ani naznak usmevu, pri gratulaci k zasnoubeni a prani hodne deti. UK komentatori uz mluvi o konci pratelstvu. Jsem zvedavy, jestli neco z toho zmini na tiskovce, nebo budou jen klasicke prazdne fraze.
Reagovat
Mayo
na eurosporte došiel jeden dotaz a jeden divák písal, že si všimol, že ho dačo bolí iba keď prehráva...bolo to zvláštne...ale to je jedno Murray mal 2-0 a potom to posr.l totálne...je to neospravdlniteľné taký kolaps
Reagovat
spaniel
Ten divak asi mluvil o Murraym.
Reagovat
Mayo
ne nemluvil
Reagovat
spaniel
Tak psal.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Takový herec není ani Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Nolemu, jemuž to hodně přeju. Je neuvěřitelné, že opět padl kanár. Nevíte někdo, jestli se to už stalo, aby v obou semifinálových duelech a pak i v tom finálovém vždy padl kanár? Celkově mě letošní AO svou úrovní příliš neoslnilo. Divný GS po podivném způsobu výhry (nemastný, neslaný výkon). No nic.Vzhůru na americké betony.
Reagovat
PH94
2015 - 703 299 diváků
2014 - 643 280
2013 ? 684 457
2012 ? 686 006
2011 ? 651 127
2010 ? 653 860
2009 ? 603 160
2008 ? 605 735
2007 ? 554 858
2006 ? 550 550
2005 ? 543 873
2004 ? 521 691
Reagovat
Romario
Přece jenom zápasy Noleho s Rafou jsou vrcholem Andy je jen občas potrápí, ale není to ono Nole Rafa je prostě vrchol, uvidíme jestli se do toho Rafa ještě dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Nolemu.
Je třeba to brát pozitivně. Po té loňské hrůze, je finále výborný výsledek.
Tak si to všichni hateři a moralisti užijte. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Kozoroh
Stejně jako v roce 2013 i letos v Melbourne uspěli úřadující lídři mužské a ženské tenisové dvouhry. Tehdy Novak uspěl s Vikou.
Serena tak má komplet Velké čtyřky. Vyhrála GS s Rogerem, Rafou, Andym a teď i s Novakem!
Reagovat
lars
Sere hrala samostatne :))
Reagovat
Marduch
Těch balonů, co Murray pokazil při nadějných stavech, kdy mohl zápas překlopit na svojí stranu, těch tam bylo prostě příliš, a to rozhodlo.
Reagovat
a.magerova
AO přeje novopečeným taťkům ve světlemodrobílém vohozu :-)))

http://www.timesofoman.com/Siteimages/MynImages/dtl_20_1_2015_16_53_57.jpg

http://i2.cdn.turner.com/cnn/2011/images/01/13/federer.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
takze Berdovi chybelo jen to eso.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra mám k obědu srbskou omeletu, jak příhodné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší mi na tom přijde, že Novak nehrál semifinále ani finále nijak zázračně a přesto to celkem v pohodě stačilo, kvalita hry opravdu poklesla. Jinak gratulace, zaslouženě vyhrál, ale mohl by hrát daleko lépe, takové propady ve hře mu loni prohrály hodně zápasů, letos to zatím nikdo nevyužil.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Mám na to stejný pohled, mě přišlo, že Novak nic moc nepředvedl a stejně vyhrál titul. Samozřejmě zaslouženě, o tom žádná. Ale nějaké heroické výkony nepředvedl, to máš pravdu.
Reagovat
Kozoroh
Dnes byl Djoker psychicky silnější než Murray, který má poslední rok a něco problém potvrdit získaný break.
Navíc Novakovi to na AO šlape. Je to jeho nejsilnější GS. Ale pochop mě, jak hrál nebo nehrál je mi teď jedno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, gratulace fanouškům, zasloužíte si to. Jen mi to z pohledu ne tak velkého fanouška Novaka přišla jeho hra trochu slabší, teda až na servis, ten ještě zlepšil.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos to vidím tak
MUŽI
AO-Novak
FR-Rafa
WI-Roger
USO-Novak

ŽENY
AO-Serena
FR-Máša
WI-Petra
USO-Serena
Reagovat
kada.tom
muži: AO - Novak, RG - Rafa, W - Novak, UO - Nishi
ženy: AO - Serena, RG - Serena, W - Serena, UO - Serena
Reagovat
Dennis
Jsem celkem pevně přesvědčen, že letos Novak vyhraje v Paříži. nic netrvá věčně...
Reagovat
Jan
muži: AO - Serena, RG - Serena, W - Serena, UO - Serena
ženy: AO - Serena, RG - Serena, W - Serena, UO - Serena
Reagovat
Jan
Oprava: AO Novak :)
Reagovat
smazaný uživatel
FO bych přála Novakovi a Simoně
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych RG také přála Novakovi ale Simoně ne.
Reagovat
Fandina
Já bych FO přála Petře a Berďovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos to vidím tak
MUŽI
AO-Novak
FR-Nishikori
WI-Roger
USO-Novak

ŽENY
AO-Serena
FR-Anča
WI-Lucka
USO-Lucka
Reagovat
dadaft
Djokovič by ty AO mohl začít sbírat jako Nadal Garrosy,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
spaniel
Na britskem eurosportu doted placou a obvinuji Novaka, ze umyslnym simulovanim vyvedl Murrayho z pohody. Tak nevyvazeny komentar jsem jeste snad neslysel.
Reagovat
kada.tom
tak je jasný, že Britové budou plakat :-)
i když Eurosport by se toho asi měl vyvarovat, no ..
Reagovat
smazaný uživatel
vidět hráče se zraněním, to spíš by mělo nakopnout. dorazit ho.. jsou to prostě suší angličani :)
Reagovat
blixa
To si koledujou. Eurosport by měl bejt neutrální.
Reagovat
Kozoroh
Novak doplácí na svou národnost. Kdyby nebyl Srbem, tak takové ubrečené poznámky nepadají.
Reagovat
smazaný uživatel
A co onen legendární arabský komentář TM mezi Fedexem a Murrayem, cos mi onehdá posílal po němž jsem si prodloužil život o pár hodin? :D
Reagovat
spaniel
Ten byl nezaujaty a naprosto pravdivy :D
Reagovat
Amputace
U toho jsem se také dobře pobavil :D Ale četl jsem potom v komentářích, že ten překlad je údajně hodně upravený, že ten komentátor sice zaujatý byl, ovšem ne zase tolik :)
Reagovat
Jan
Když foukal vítr v semi USO s Berdychem, tak se jim to líbilo.
Reagovat
Romario
Věřím v že Nole letos vyhraje všechny GS.
Reagovat
smazaný uživatel
A všechny Masters 1000 a turnaj mistrů. Už nikdy v životě neprohraje :D
Reagovat
spaniel
Tak to aby dnes oznamil konec kariery
Reagovat
jackiec
sni dál synku!žádný tenista není momentálně tak fenomenální a vyjímečný aby to dokázel!
Reagovat
blixa
To bude záležet na formě Rogera. Pokud bude slabší, je to možné, pokud dobrá tak se s Nolem nějak podělí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger je v současné situaci jediný hráč na světě, který asi Novaka může sestřelit a představuje pro něj největší hrozbu. A Novak to ví moc dobře.
Reagovat
Roger_Federer
rafaeoli25...jsi to ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi king !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
yenda1
Nole tak jeste tri GS. V soucasnosti vazne Djoko a pak dlouhooooo nic,coz je vyjadreno i v zebriku.
Reagovat
PH94
Kyrgios vyhrál Australian Open?..v pokutách!
Mladý Australan je na špici v seznamu hráčů, kteří obdrželi nejvíce sankcí v prvním Grand Slamu sezóny.
Nick Kyrgios, osmnáctiletý hráč z Canberry, který prohrál ve čtvrtfinále s Andym Murraym, nahromadil 8.352 australských dolarů, zhruba 5.750 Euro. Urážlivé fráze a ?zneužívání raket?, většinou právě v zápase proti skotskému hráči.
Reagovat
Mayo
Gratulácia, je to pánes. Rozhodne som očakával väčšiu drámu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě štve, že Djokiho nikdo pořádně nepotrápil. Vše vyhral celkem v pohodě. Každý se psychicky v posledním setu sesypal. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisově na tom byli dneska oba dva stejně. Zásadní roli sehrála psychicka, Murray na to prostě psychicky nemá, stejně jako Berdych a ostatní mimo TOP 3. Nole zaslouženě vyhrál. Zvládl to hlavou, to Andy nedokázal.
Reagovat
Nola
si frajer, najvacsi na AO, je to tvoj turnaj, Mats sa mylil hned 2 x, svetove jednicky ovladli AO, super
Reagovat
Kozoroh
Uff, tak to jsem si oddychl, že Mats tipoval Andyho :-)
Reagovat
Alois_Mlok
Od stavu 0:2 ve třetím vyhrál Djokovič 12:1.... Myslím, že není pochyb, kdo je momentálně nejleší tenista světa.
Reagovat
Mayo
o tom nebolo pochyb ani predtým
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím,od roku 2011 jasně dominuje.Ještě tu Francii by to chtělo.
Reagovat
jackiec
balkánec dík za vydělané prašule ale polepši se , hraješ fakt nudný, nezáživný a uspávácí tenis!
Reagovat
Romario
Chudáčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Víc bych to nenafu(c)koval... :D
Reagovat
Bob
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Monty, jestlipak víš, že taťka Kim chodil s Hankou Mandlíkovou?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím. Ale vím, že Nigel Sears nedávno trénoval Aničku... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, taky Dáju. Ale v 1980 chodil s Hančou. Mladá Mandlice byl unikátní kousek, tos o moc přišel:))) -Nigel ne-
Reagovat
smazaný uživatel
Až vylezu z kanálu, ozvu se.
Reagovat
Kozoroh
Já jsem šťastný jak blecha!!!!!!!
Gratulace No1e!!! IDEMO!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Noldovcům ;)
Reagovat
Kozoroh
Díky :)
Reagovat
Lamps
Paráda. Tomu skotskému rozmazlenému smradovi to nejde přát. Ještě se ztrapnil kanárem. Tak to má být :))))
Reagovat
Bob
:)))
Reagovat
Grigor_Murray
Urážet by si nemusel
Reagovat
jackiec
krásně dostal květák na prdel!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam gratulace Nole
Reagovat
kada.tom
Gratulace Novakovi :-)

Jinak ta Novakova raketa bude pěkným suvenýrem :-)
Reagovat
PH94
To teda :)
Reagovat
Grigor_Murray
Dnes vyhrál ten psychicky silnější
Reagovat
Bob
Nejenom psychicky, ale i herně.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak to zase ne,poslední set se Andy totálně složil
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas,Murray si bude ještě muset počkat.
Reagovat
VlS
Tak je to kanár, jsem spokojen.
Reagovat
Nola
pomsta dokonana? ale nie, vdaka za podporu Noleho
Reagovat
Romario
A teď už jen dobýt to RGaros a ukončit Rafovu dominanci tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a honem záběry na Kimici a fofrem odezírat... Kolika verzí odečtení se dnes dočkáme? Kim je zlatíčko:)))
Reagovat
smazaný uživatel
že by kanárek? :)
Reagovat
Malda
Andy je proste psychicky stale dost labilni a to sehralo velkou roli.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si říct, že zásadní roli.
Reagovat
Romario
Ja sú tak šťastné, ales Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestlipak víte, jak lehce poznáte účastníka AO 2015? Nevíte, žejo... No přeci má doma kanárka!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Nole dej tý zrzce kanára!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, kdo by to byl řekl, že se ho dočkáme v každém z posledních třech zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostuda, trapas, nedůstojné představení, největší trapárna v dějinýách GS finále. Díky.
Reagovat
Mayo
to akože čo predvádza to je katastrofa
Reagovat
PH94
:DD
Reagovat
vrabejka
Spravíš di chut na prohře Arsenalu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám v piči nějaký posraný Arsenal.
Reagovat
VlS
Jen nechápu, že za to můžou dostat stejný prachy jako holky :-))
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, fakt jsem myslel, že třetí set urve a dá ho, jenže se nakonec sám porazil.
Reagovat
VlS
Bude kanár?
Reagovat
Romario
Tak to je demolice.
Reagovat
jackiec
za tu pasivitu a čekání na chybu si zaslouží andulku
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zaslouženě vyhraje dneska. Murray nezvládá zásadní momenty. Dělá zbytečné chyby za stavu 40:30, servis nic moc. Hru mají +- stejnou, ale ta psychická stránka, to je šílený rozdíl. Murray to absolutně nezvládá hlavou a když má ukončovat výměny, tak mine kurt o metr. To je přesně to, co dělá velkou trojku, velkou trojkou. Rafa, Novak, Roger když mají breakball, nebo gameball, tak to neposerou, ale zbytek to prostě nedá. To je přesně důvod, proč Andy dneska prohraje.
Reagovat
yenda1
Nejlepsi hrac sveta uraduje. Mura si nestiha ani poradne faknout.
Reagovat
Mayo
Ach jáj, Andy dostane kanára...každopádne ten jeho forehand a ten servis to by mohol fakt zlepšiť
Reagovat
smazaný uživatel
Servis je na úrovni WTA.
Reagovat
Romario
Kanár visí ve vzduchu.
Reagovat
vrabejka
už je hotovo gratulace Nolemu k 5. grandslamovému vítězství v Austrálii.
Reagovat
kada.tom
aby ještě Andy nedostal kanára k letence do Británie ..
Reagovat
TheRoyalBlue
Kým obaja hrajú stabilne blízko svojho vrcholu, je to ešte dobrý tenis. Ale akonáhle aspoň jeden klesne dolu s úrovňou, už to prestáva byť pozerateľné.
Reagovat
Dennis
Já tedy souhlasím s PH94. Je to tenis obrovské kvality. Přece nikdo nemohl čekat, že budou tito dva hráči chodit na síť a tam ukončovat výměny. Jsou to obranáři, hrají od base line a jsou v tom společně s Nadalem nejlepší na světě. Proto si na nich všichni letos na AO vylámali zuby. Předvádějí oba vynikající tenis a není pravda, že tam nejsou vítězné údery. Co třeba ty Novakovy vítězné returny? Zrovna před chvíli jeden takový předvedl.
Reagovat
Dennis
Jo a to nejsem fanoušek ani Djokera ani Andyho... preferuji jiný tenisový styl, ale tohle je prostě špička ve svém oboru...
Reagovat
Alois_Mlok
Přesně tak, nenapsal bych to líp.
Reagovat
kada.tom
No, mě se ten tenis úplně nelíbí, druhá část zápasu už mi přijde lepší než ten začátek, kterej byl tedy fakt otřesnej. Nicméně kvalita tam je, je to dost vyrovnaný (teda spíš bylo) a zápas to určitě zajímavej a poutavej je, jen ne každý je stavěný na tenhle způsob tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo o odkazu na juniorské grandslamovské pavouky v pdf ?
Reagovat
VlS
A na ITF ses díval?
Reagovat
Fandina
Na AO je to mezi ostatními draws.
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/draws/bs/bsdraw.pdf
Reagovat
Romario
Nole ho drtí.
Reagovat
smazaný uživatel
To už Novak neprohraje
Reagovat
smazaný uživatel
Nostradamus? Bravo
Reagovat
PH94
Pochopil bych, že se tenhle tenis nemusí líbit každému, ale kdo říká, že to nemá kvalitu, tak podle mě absolutně nerozumí tenisu...pro mě je to naprosto užasný zápas, ve kterém Djokovic jen potvrzuje, že momentálně nemá konkurenci
Reagovat
SubOptikT
+l
Reagovat
smazaný uživatel
Andy pod znič ho
Reagovat
kada.tom
tak se mi zdá, že Andy už to nějak nedává ..
Reagovat
jackiec
jasně že to nedává při představě že má odpinkávat další 2 hodiny
Reagovat
VlS
Andy je lehce v krizi
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proc všichni útočí na přítelkyni Muurayho, jen ho podporovala. Doufám, ze to Murray jeste vytáhne dneska a natře to balkanci.
Reagovat
Bob
Je stejně nevychovaná jako její přítel.
Reagovat
smazaný uživatel
To je její vec co říká. Nemaj ji odposlouchavat.
Reagovat
Bob
Nikdo jí neodposlouchával :D
Reagovat
kada.tom
podporovala? ale jakým způsobem
Reagovat
smazaný uživatel
Srdcem !
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno si tu psal, že Cibulková je pí*a. Takže zrovna ty tu moc nemoralizuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ale jak se říká lidově fandi zůstaň člověkem
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak asi nejlepsi zápas co se tyče kvality za poslední roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted nadhernej lob.
Reagovat
jackiec
další odborník co asi nikdy neviděl kvalitní tenis
Reagovat
smazaný uživatel
To mluvis o sobe vid ?
Reagovat
jackiec
ne o vás co jste neviděli lepší mač za poslední roky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jmenuj mi nejake lepsi zápasy. Samozřejmě nejde ze protože nejsou.
Reagovat
jackiec
je jich tolik že se mi to nechce vypisovat
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasny jedna paní povidala
Reagovat
jackiec
až budu mít někdy frei, tak ti to vypíšu, nebo sleduj tenis celoročně a uvidíš desítky lepších zápasů
Reagovat
smazaný uživatel
Dej vedet předem ať si pripravim na tu komediální show popcorn
Reagovat
smazaný uživatel
Jmenuj konkrétní zápas nebo táhni a neztrapnuj se tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkej :-D
Reagovat
spaniel
Trolling level 1/10
Reagovat
smazaný uživatel
Oba dva se snaží rozhodit, Novak kulhá, Andy vždy přidá na hekání v důležitých momentech, ale víc to škodí Andymu. Mám je oba docela rád, ale mohli by si to odpustit, i zahraniční komentátoři je kritizují.
Reagovat
jackiec
chlapi ještě nekončete, je to famózní zápas nádherných prohozů, lobů, volejů a winnerů, prosím hrejte až do šesti hodin:-)
Reagovat
Bob
Pojď Nole, ukonči to už s tím spratkem!
Reagovat
Roger_Federer
ten zapas je jak dva Recke mancafty z Eura 2004 proti sobe..
Reagovat
kada.tom
no, řeckej mančaft z loňskýho MS nebyl o moc lepší jak ten z roku 2014, hele :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
UnrealTom
Rezatá skotská pussy fuck fuck ti je na prd ty šmejde!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jak si hraje na slušnou pinda škareda
Reagovat
UnrealTom
ona jo on ne :):D
Reagovat
smazaný uživatel
Nóóóóvak Djokovič!!! Snad vyhraje i 4. set, jinak tam budou hrát do večera... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Idemooooooooooo!
Reagovat
PH94
Come on Djokoo!! 4. set už bude rychlej :D
Reagovat
Marduch
Nole najdi 1.servis, jinak to bude dřina.
Reagovat
Marduch
Ano nějak takle :)
Reagovat
kada.tom
no hurá, konečně trochu kratší set, tak snad už si to Novak nenechá utéct
Reagovat
smazaný uživatel
To je jak zápas Errani vs Radwaňská také strašně dlouhé výměny žádný útok ale s tím rozdílem že Sara s Agou umí hrát u sítě narozdíl od Balkánce a zrzavkyně
Reagovat
PH94
WTF :D To snad nemyslíš vážně ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
myslím to vážně
Reagovat
PH94
V tom případě s tebou nemá cenu debatovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Slizoun už háže raketou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To tam ty diváky chtějí utrápit k smrti. ZLATÁ WTA tam je na co koukat
Reagovat
kada.tom
divím se, že Jake Garner toleruje ty Andyho neustálé nervové výlevy ... varování by dostat už měl
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo ví, co se honí hlavou Kim, třeba ji raději ani nezabírají :D
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Alois_Mlok
Špičkový tenis. Kdo to nevidí, tak je vůl.
Reagovat
jackiec
tak já tě lituju že na to dokážeš koukat, to je ztráta 5 hodin času
Reagovat
PH94
Pro mě jednoznačně vrchol turnaje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zlatý Roger si s bolavými zády, sorry, a to nejsem jeho kdovíjaká fanynka, ale Djok s Můrou se dokážou navzájem tak ukolíbat, že ani neútočí :D
Reagovat
jackiec
becker by měl balkánce naučit chodit na síť, to jsou fakt nudní odpinkávači, to musí být hrozný pocit jít hrát a dopředu vědět že budou odpinkávat do tří do rána a diváci v hledišti chrapkat
Reagovat
smazaný uživatel
Zabil by sa, keby skočil do toho prázdneho bazéna ;)

Baby majú smolu..
Reagovat
EllNino
Ještě stále někomu připadají kurty moc rychle ? o.O možná bychom mohli začít sypat do Austrálie antuku ...
Reagovat
Marduch
Murray Noleho stejně nakonec upinká. Uvidíte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu jak někomu tenhle zápas muže připadat nudný. Je to tenis tech nejvyšších kvalit, tak nevím co remcate. Navíc spousta hezkých dlouhých výměn. Podle mého nejlepší zápas turnaje.
Reagovat
jackiec
nejlepší zápas turnaje???nechlastej už tu hanáckou!
Reagovat
Grigor_Murray
Já jenom souhlasím,tady by si všichni přáli ve finále Karloviče a Isnera
Reagovat
spaniel
To tady nikdo nepsal. Byl by to stejny extrem jako toto, jen z opacneho konce.
Reagovat
PH94
Přesně :) Neskutečnej zápas :)
Reagovat
kada.tom
hmm, já nemohu souhlasit, za mě nejlepší Bagdatis - Dimitrov
Reagovat
Grigor_Murray
To taky nebylo špatný,pro mě Andy-Dimi a tohle
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor Murrray kdyby byl ve finále Berdych místo Murryho, a byl by to úplně indentický zápas, pořát by to pro tepe byl nejlepší zápas na turnaji?
Reagovat
Grigor_Murray
Ne,to nebyl, protože Berdych by do toho nedokázal dát emoce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Tom by alespoň zaútočil a nemá tak strašné voleje jako ten zrzek a Tomášovo lady ja mnohem hezčí než ta zrzkova kráva
Reagovat
smazaný uživatel
Zaútočil, vyhazel se a bylo za hodku a půl hotovo
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň nějaký tenis než půlhodinové bezvýznamné pinkání
Reagovat
smazaný uživatel
Pinkačka...
Reagovat
smazaný uživatel
To by jako bylo lepší aby diváci viděli akorát servis, ritern, winner ne ue a za 2 hodiny ani by bylo hotovo ? Myslím že na us open to predvedl Cilic a stačilo.
Reagovat
EllNino
ne ale rozhodně tam chybí výlety na síť a útok, prostě je to pinkaná ...
Reagovat
spaniel
Jasne. Protoze neexistuje nic mezi, ze? Jen toto a Karlovic.
Reagovat
smazaný uživatel
A Elegos. Kam ten to se svoji úžasnou hrou dotáhl co :-D ?
Reagovat
spaniel
Co s tim ma on? Jsi zjevne poskozeny a jeste to davas na odiv.
Reagovat
smazaný uživatel
nejlepší zápas turnaje, ty jsi sfetovaje je to jedno z nejhorší finále na GS. Je to sice dlouhý zápas ale je to trápení samé UE opravdu hrozná nuda. Podle mě byl nejlepší zápas Bagdatis vs Dimitrov to byl úžasný zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je aspoň vidět jak tenisu rozumíte vy odborníci :-D Tak jim to tam jdete předvést jak se to hraje. Třeba to diváky bude bavit víc.
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně bych chtěl vidět, jak byste útočili. Proti tak famózní obraně jakou oba mají se útočit nedá. Proto na nich všichni ofenzivní hráči ztroskotali. Viz Wawrinka nebo Berdych v sf.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se ten zápas líbí jen díky obsazení hráčů
Reagovat
spaniel
Lol. Takovou blbost jsem jeste neceto. Holt Sokolik ze spatneho vajicka, tzv zaprdek.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, je to obrana proti obraně, proto je to jednotvárný, semi sice nebyly tak kvalitní, ale byl tam agresor a obránce, proto mi přišly zajímavější.
Reagovat
spaniel
Presne. Dobry zapas potrebuje kontrast. A vitezne udery.
Reagovat
jackiec
tak tak pokaždé bylo víc nadal-fedex než můra-djoker, té rivalitě se to nevyrovná
Reagovat
FandimRF
Moje slova...taky nechápu co má kdo za problém. Tohle je top tenis, to nejlepší co může současnost nabídnout...já si teda vychutnávám každý míč a nemyslím si, že by to mohlo být lepší, vyrovnanost na obou stranách...
Jestli to někomu přijde zdlouhavý, tak pak nechápu proč na to vůbec kouká...
Když hraje Karlovič, Raonič...tak zase jsou řeči, že to je jenom bum bum...a tenis žádný, takže některým se prostě nezavděčíš.
Reagovat
smazaný uživatel
První set až do stavu 5:5 byl vynikající. Pak to začalo, ani jeden nechce útočit, takže většina výměn působí stejně. Andy je většinou agresor, ale nedokáže to dotáhnout, Novak zas chvíli vypadá na chcípnutí a chvíli na to běhá jak králík. Kvalita hodně kolísá, chvíli jsou to super výměny, ale většinu času je to pinkaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejrychlejší AO za poslední dobu, oba v dobré formě a stejně to dopadne takhle. U nich prostě na okolnostech nezáleží, ani kdyby hráli na ledě, tak by to nepomohlo. Zlatý Andy za Ivana, tam byla snaha útočit, proto taky sehráli nejlepší zápasy právě v roce 2012.
Reagovat
Roger_Federer
ze na konci 4 setu oba nebudou ani chodit.
Reagovat
spaniel
Strasny shitfest.
Reagovat
SwissMaestro
Nevím jestli to tu už někdo dával...

https://twitter.com/bbctennis/status/561809398192803840/photo/1

:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hezká mikina. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nole odpadne, už ho neposlouchají nohy a vypadá při tom, jak loutka bez šťávy
Reagovat
smazaný uživatel
Typické jeho divadlo. Na chvíľu to odchodí a potom zapne akoby nič :)
Už je to trápne, robí to často,keď ide o veľa..
Reagovat
smazaný uživatel
loutkaří no, ale už mu na to přinesli zázračné lahvičky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu :)
Reagovat
smazaný uživatel
taktika co?
Reagovat
jackiec
lepší tenis by hráli i jejich kouči becker vs maureesmo
Reagovat
smazaný uživatel
Mužský tenis sleduju jen velmi málo a zatím to probíhá tak, jak jsem si to představoval-nudně!
Reagovat
smazaný uživatel
to je heků :D
Reagovat
jackiec
to jsou hňupi že je to baví, holt to je nat když neumí na síti, takhle si to musí 5 hodin odběhat!doufám že takhle nebude vypadat tenis za 10 let
Reagovat
Grigor_Murray
Díky bohu, že jsem se mýlil
Reagovat
EllNino
Bože muj, zkraťte to, chystám se na brusle :)
Reagovat
steve79
Tak bez. Az se vratis, tak budou hrat :D
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, taky jsem mohla jít, tohle bude do večera :D
Reagovat
Pe3k
Djokovic běží na síť, to nemohlo dopadnout jinak... :D

Pěkně Andy a teď dokonej dílo zkázy, Djokovicovy zkázy!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je plešatej slizoun
Reagovat
smazaný uživatel
Já Andymu
Reagovat
Grigor_Murray
Andy
Reagovat
smazaný uživatel
Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Novakovi kvůli fantasy. :D
Reagovat
kada.tom
Novakovi
Reagovat
smazaný uživatel
ja fandim Amelii, kvuli Amelii.. :-)
Reagovat
ta-dah
Fandim Andymu a Amelii kvuli jejejich odvaze...:-)))
Reagovat
Roger_Federer
Andymu, kvili penezum.:)
Reagovat
kada.tom
2,5 hodiny pryč a my máme za sebou teprve 2 sety ... navíc je to 1-1
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnanější to ani být nemůže i podle stats total points won, pokud jeden z nich dřív nebo později fyzicky neodpadne, tak se tenhle tetris bude hrát donekonečna, možná do mrtva, to je fakt neskutečný :D
Reagovat
jackiec
dva tragédi co budou diváky nudit do tří rána melbournského času
Reagovat
Grigor_Murray
Jdi do haj*lu ty ignorante
Reagovat
kada.tom
tie-break nr. 2 :-)
Novaku, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli nás čeká 5 setů a každý skončí v ti-breaku, tak to bude ještě na dlouho :-D
Reagovat
EllNino
nejhorší na tom je, že ten 5. set se hraje bez tb :) takže 1000 a jedna noc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chvátáš někam? :)
Reagovat
Grigor_Murray
Jo kur*a !!!
Reagovat
kada.tom
Novak už bez jestřába
Reagovat
EllNino
smula, ale tak Stefana už má, aspoň něco :D
Reagovat
spaniel
Parada! Hned je to jine, kdyz je ve vymene i utok.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, on zacne utocit, zlepsi se a pak se vrati opet k obrane. Kdyby hral andy celou dobu aktivneji a uocneji, byl by i jinej stav
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně Nole BH po lajne!!
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná to získávat grady, tak snad.
Reagovat
TheRoyalBlue
Hoci patrím k tým, ktorí by preferovali zápas Federer-Nadal oproti tomuto, stále je to podľa mňa celkom pekné finále, pútavé taktickou stránkou. No ak Murray hodlá každú dobrú šancu k výhre setu premrhať, tak ozaj v konečnom súčte za veľa stáť nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále som videl len do koncovky druhého setu..Nole
mi príde skalopevnejší pri Big pointoch, Andymu naopak chýba odvaha v momentoch, kedy by mal zaútočiť, najma z kratších lopt na stred kurtu, práve vtedy výmenu len podrží...
Reagovat
spaniel
Nole, to je proste pan síťař :D
Reagovat
kada.tom
Andy už měl takový kvantum šancí a všechno totálně zazdil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nevím co chce. Prázdný kurt netrefí o metr 3x po sobě. Tohle se ve finále GS nesmí stávat. Pak ať se nediví, že prohraje.
Reagovat
Marduch
jj, Murray když do toho jde, tak Nole nestíhá, ale vzápětí často VÝHOZ.
Reagovat
Grigor_Murray
Řekl byh teď nebo nikdy
Reagovat
Grigor_Murray
bych
Reagovat
Grigor_Murray
Kdo vyhraje tohle, vyhraje set
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda tam pěkně klauní, absolutně bez balancu :D jestli tenhle set zabalí Murraymu do balicího papíru, tak se pak slušně složí podle mě :D to by ale Můra nesměla všechno zazdít :P
Reagovat
Roger_Federer
konrcne poradna vymena.
Reagovat
Grigor_Murray
krásná výměna,co chcete víc
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to nechápu...zase tak hrozně nehrají..ale hold to není Federer či Nadal, tak je to špatně
Reagovat
spaniel
HolT
Reagovat
smazaný uživatel
zřejmě nějaký puntičkář...
Reagovat
EllNino
tak ono tim písmenem označuješ Rogera nebo Rafu nějakým holdem, poklonou :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíte jaká jsem na ně hodná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, vše musí být peRFektní. :)
Reagovat
spaniel
Proc? Neposmival jsem se ti, jen opravil. Treba se ti to nekdy hodi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyt já to vůbec nemyslela špatně, dokonce jsem si to i vygooglila, ale vzdala jsem tvému oblíbenci hold :-D chybička se někdy vloudí
Reagovat
pauloX
Nadal v sučastnej forme do finale nepatri čo sa aj ukazalo,ak by sa tam neakym zazrakom dostal lutujem divakom to by bola parodia,myslim si ze obaja dnesni finalisti by ho dali lahko dole
Reagovat
spaniel
Ja nic takove netvrdim.
Reagovat
spaniel
Vic nez jednu za hodinu? Ale zajimave, ze umis rozpoznat hezkou vymenu, ale nevadi ti jejich nedostatek.
Reagovat
janek_da
Pěkně Jeleno. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře ona :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo, teď ještě brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
´
Reagovat
Marduch
Nole tos podělal, klíčovej game celýho zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Totálka havárka
Reagovat
smazaný uživatel
To tam byli teroristi nebo co?
Reagovat
Roger_Federer
wta..breikovana..
Reagovat
Davor1
vzhľadom k tomu, že proti sebe hrajú dvaja hráči so suverénne najlepším returnom na okruhu, tak počet brejkov je na úplne normálnej úrovni..
Reagovat
SwissMaestro
Kvůli cedulce někoho vyvést? Směšný!
Reagovat
kada.tom
ono asi záleží, co na té cedulce bylo ..
Reagovat
SwissMaestro
No dobře. Kdyby tam bylo...chcípni Novaku, zabiju Tě Andy....tak prosím, ale neříkejte mi , že tohle někdo udělal :D

No třebas tam někdo z Čr vyvěsil pravdu o Sears :D
Reagovat
kada.tom
jak říkám, záleží co tam bylo napsaný ... doba je zlá a každý náznak je třeba si hlídat, já pořadatele chápu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ono? Já jsem se teď chvíli nedívala...

https://pbs.twimg.com/media/B8wJG4iCQAAnzGS.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To je ono. Vie to niekto preložiť?
Reagovat
smazaný uživatel
Australian open (pak nějaká předložka nebo the) refugees (=uprchlíci). Měli to i na trikách.
Reagovat
spaniel
Myslim ze "for"
Reagovat
smazaný uživatel
Chápal by som odsúdenie Americkej agresie na Rusko, ale toto??
Šak ich tam mali nechať, nech to dopozerajú :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/B8wKssMCIAARAQV.jpg
Reagovat
spaniel
Tam nejde o to, za co bojuji, proste je to v pravidlech, ze je to zakazane a trestem je vykazani. Navic to povesili v zornem poli hracu.
Reagovat
smazaný uživatel
A keby bol v zornom poli transparent "Roger je aj tak lepší ako vy dvaja, vráťte nám vstupné"
Vykázali by ich? Protest ako protest..
Reagovat
spaniel
Kdovi. Treba se to vztahuje jen na politiku.
Reagovat
smazaný uživatel
co tam je? mám špatný zrak:_D
Reagovat
smazaný uživatel
Niečo o Denči.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipné :)) Když už jsme u toho, tady je fotka před odletem do Kanady :-)) https://www.facebook.com/719458394775483/photos/a.721335617921094.1073741828.719458394775483/811620692225919/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nech sa im tam darí :)
Reagovat
Fandina
Lucka Hradecká vypadá nejšítěhlejší ... oooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
tak to dělá ta mikina. Ani jedna z nich nemá kilo navíc. Spíš naopak.
Reagovat
Fandina
vím vím, Denču ne, ale ty ostatní jsem viděla nejednou viděla ve skutečnosti.
Reagovat
Jabadu
PINK ..
Jako mohl jsem do toho bouchnout víc, ale stejně by mi to skoták doběhl ...
PINK ..
A co bych se dřel. Do večera času dost ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sama cenzúra ani protest neukážu :)
Reagovat
kada.tom
co se to teď dělo? nevíte někdo?
Reagovat
Marduch
To vypadlo poměrně závažně, bodyguardi chrání těly oba hráče na lavičce ..
Reagovat
smazaný uživatel
By mě taky zajímalo co se tam děje..
Reagovat
SubOptikT
Dobře Nole hraje. Když ten druhý set dotáhne, už to dá. Snad se Berdych dívá, co na Můru platí.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si ted neprohraje servis..a druhý set dotáhne dokonce rychleji
Reagovat
SubOptikT
Je to mistr komplikací, tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
proč to dělat jednoduše, když jde složitě.. jeto trubka
Reagovat
SubOptikT
Asi tak. Pořád dokola ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě už to od něj ani nepřekvapuje..
Reagovat
Roger_Federer
Pulka lidi v hledisti tam vlivem vedra a nudy spi.
Reagovat
smazaný uživatel
Když je to taková nuda, tak proč se nato vůbec díváte? Že Vás to ještě vůbec překvapuje...tihle dva asi spolu lepší tenis hrát nebudou, ale ty Vaše blbé kecy si můžete nechat od cesty..
Reagovat
Grigor_Murray
konečně mě někdo pochopil,díky
Reagovat
smazaný uživatel
Není vůbec zač... jsem ráda,že v tom nejsem sama..
Reagovat
smazaný uživatel
Oni hlavně chtějí dát najevo, že až skončí Federer, bude to v podstatě zánik tenisu. Všimni si, že tu brečí především federerovci.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě už tenis asi zanikl...
Reagovat
Roger_Federer
rozhodne variabilniho tenisu.
Reagovat
yenda1
Nekdo si proste rad zaremca. Mne to zase tak hrozny neprijde kdyz si vzpomenu na zapasy Berdycha, Nadala...to bylo utrpeni
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to taky zase tak hrozné nepříjde... chytrolíni se najdou všude
Reagovat
smazaný uživatel
Byl asi maximalne vyhecovany pritomnosti vaverdu na druhe strane, kteremu chtel dokazat ze ho vyhodil opravnene. Ted se neumimsnad hecnou a pritlacit na pilu. Vratil se k lonske klasice, tak jako berda od 2. Setu
Reagovat
smazaný uživatel
´
Reagovat
rod_laver
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle teda bylo mnohem lepší.

https://www.youtube.com/watch?v=PM2noQkZMPo
Reagovat
rod_laver
:D To neznám, díky.
Reagovat
spaniel
Nole zvedl vykon z 10 na 12% a vysledek se dostavil.
Reagovat
Marduch
přesně :))
Reagovat
Davor1
v tom prípade Murray prešiel z nuly do mínusových hodnôt
Reagovat
smazaný uživatel
Hned by se zamichalo celo top 10. Jediny problem je, ze zatimco zensky tenis jde vetsi a vetsi agresivitout, u muzskeho je to obracene. To by museli mit baby asi jine povrchy
Reagovat
Roger_Federer
Ano, Federer vy je vypraskal vsecky..pinkalisty.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno si Rafa stěžoval, že jsou moc rychlý!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hrál proti jednomu z nich dneska ve finále Roger, tak je hotovo tak za hodinku a půl.

Musí se bít doma do hlavy, že to podělal se Seppim, jinač by měl GS titul zadarmo.
Reagovat
SubOptikT
:D :D :D
Reagovat
jackiec
el řiťuál je hňup ten by hráll furt na antuce, pořád bude bečet
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá mi, že tam hrajou finále mistrovství evropy do 10ti let. Murray servis nulový, ani jednou si snad neudržel podání v 99% ho prohraje. Djokimu to stačí jenom vracet a Andy se sám vyhází. Nuda
Reagovat
kada.tom
z 2-0 na 2-3, lol :-D

fakt zlatý včerejší finále Sereny a Sharapky, na to se dalo pěkně koukat a fandit :-) tohle je fakt pruda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mužská GS finále poslední roky prostě moc kvalitní tenis nenabízí. Loni byly tragické všechny 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon byl fajn náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
To vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodně to mělo aspoň dramatičnost, kvalitu dá se říct taky, Novak odehrál jeden z těch lepších zápasů na trávě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tragický asi ne. To sem přehnal. Ale nic extra to prostě nebylo. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fakt by mě v životě nenapadlo tady pořád jak mentál brečet, jak se na to nedá koukat.
Reagovat
kada.tom
souhlasím, Wimbledon byl loni fajn, myšleno finále a pro mě i výsledkově :-)
Reagovat
rod_laver
To bude asi tím, že pinkálista Andy ani jedno nehrál, jinak by úroveň pozvedl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdím něco takového?
Reagovat
rod_laver
Ne. Já jsem ale našel příčinu té nízké kvality.
Reagovat
smazaný uživatel
Nn. Finále Wimbledonu 2013 bylo taky bídný. Hledej dál. :)
Reagovat
rod_laver
Za mě pochopitelně W2012 a W2014. :-)
Reagovat
kada.tom
teď kolabuje Andy, ale ne fyzicky, ale herně ... děs běs :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na to si lze udělat názor poměrně brzo,je jedno,kdo hraje,kdo zrovna vede,protože je to od obou ta samá pinkaná.
Reagovat
Marduch
Murray by se měl vys*at na taktiku a jít do toho naplno, údery na to má. I když Djoker asi stejně brzo zkolabuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nudaaaaaaaa. Oba hrajou tragicky, samé UE, ani jeden nezaútočí zlaté WTA ženské Finále bylo 100000000x lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Murray na síti!!!
Reagovat
VlS
podívám se, jestli někde není přenos něčeho dramatičtějšího, proč zrovna dneska nedávají na éčku 2 snooker?
Reagovat
rod_laver
Včera dávali poker, ani jsem nedýchal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyz rafova hra vychazi taky z obrany, umi pekne utocit kdyz mu nekdo pinka
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to nejdelší finále historie Australian Open?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nekdo z nich nezkolabuje, tak asi jo
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude. Andy vykape ve 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestlo pujde do 5 setu, tak do 16 hod odpoledne to jeste povari, pokud nekdo fyzicky neodpadne. Zatimjedno z nejnudnejsi gs finale
Reagovat
smazaný uživatel
Super no, Andy nedokžáe využít ani toho, že je soupeř mimo. To si fakt žádný titul nezaslouží, když neumí přehrát polorozpadlého hráče. Ale věřím, že Djokovič se zvedne, v SF 2012 taky ve 3. setu vypadal, že zdechne a pak najednou začal hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
kazdopadne to vypada na nejdelsi zenske finale
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Vypada to ze nastoupila radwanska proti suarez nawarro
Reagovat
Grigor_Murray
Když se vám to nelíbí a je to nuda ,tak se na to nedívejte.Na Prima LOVE dávají Super Drbna 5 a potom posla ztracených duší, třeba vás to bude bavit víc
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tě napadla zrovna Prima LOVE,Řehoři?nepřepínáš meze gemy?
Reagovat
Roger_Federer
Videls nekdy vubec tenis?
Reagovat
spaniel
Nedavej rozumy, kdyz na to nemas.
Reagovat
PetaM
Proč? Protože lidé dva týdny od začátku AO čekají na skvělé finále a pak musí sledovat tohle :P Proto.
Reagovat
Grigor_Murray
Tady někdo neumí unést pravdu
Reagovat
kada.tom
bože, to že fandíš Andymu není nic špatnýho, já mu taky fandívám, ale těmahle kecama se akorát zdiskredituješ :-)

je to typický obranný tenis, který je vlastním těmto dvěma hráčům, řadě lidí se to nelíbí, tak to kritizují, když se to líbí tobě, tak dobře, každý má nějaký vkus ... ale tenhle tenis oku nezalahodí
Reagovat
George_Renel
Neraď dorostenče kdo se má na co dívat. Každý přece může vyjádřit svůj názor na kvalitu hry. A ta je kvalitní opravdu jen ve své obranné kategorii, jinak tomu hodně schází.
Raději poraď té skotské držgrešli, aby koupila té své lepší prdtýnek, aby si neléčila mindráky nacionalistickými sprosťárničkami.
Reagovat
Grigor_Murray
Ano, přesně tak, každý má právo na svůj názor,tak toho práva využívám ,zatím je to boj o základní čáru a nervy-lepší je bohužel zatím Nole
Reagovat
Pe3k
Škoda, že nevyhrál ten první set. Pokud ano, tak by vyhrál 3:0. Djokovic už zase naprosto odpadl. Sledovat ty jeho pohyby po každém nevydařeném míči, to je opravdu tragikomedie. On je hrozná baletka a větroplach.
Reagovat
spaniel
Konecne hezka vymena.
Reagovat
panzer.dragon
pojď andy, už se těšim na zlaťáky co mi vyděláš..
Reagovat
rod_laver
to je pynkana až se mi zavařil tabledka tak toho moc nevydim. Ale hraje dobře to jo. Ten z kratkima nohama to ted pynknul ale vo to strach nemam to zase jo. No nic. Cau
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
yenda1
Skrec nebo komedie?
Reagovat
Jabadu
Po dvou hodinách dospěje set do závěru, kde po dvouminutové pinkačce skotské psycho vyráží na zteč k síti a prkenným volejem zakončuje do autu.
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Djokovič je herec, to snad není možný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to finále ale je to fakt nuda..je hezký jaké dlouhé výměny dokážou zahrát ale o čem to je..na sít nikdo nejde,jak kdyby tam bylo minový pole..nekonečně dlouhý výměny zakončené nevynucenou chybou..
Reagovat
jackiec
vy co si stěžujete, co jste čekali???celou dobu bylo jasné že to tak bude vypadat, odpinkávaná bez fantazie s čekáním na chybu, jo to nejsou roger nebo wawroš
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud budou hrát na 5 setů, což bych si nepřál, tak může to být ještě delší než památný finále Noleho s Nadalem.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
:D A jestli nezemřeli, tak tam pinkaj dodnes ...
Reagovat
Roger_Federer
Joo, pojdme ty povrchy jeste zpomalit..At je to jeste delsi a dobehne ty mice aj 38 lety hrac Rafa za 10 let.
Reagovat
EllNino
přesně, pojďme ze všeho udělat betongumoantuku v Indian Wells :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer bude chybět. Už teď chybí.
Reagovat
steve79
Hroznej tenis! Sama pinkanj od zakladni cary. Skoro zadne utoceni. Vyhraje ten kdo vydrzi dele fyzicky.
Reagovat
steve79
Skoda, ze wawrinkovi utek paty set.
Reagovat
jackiec
květák vs. balkánský komediant, podle očekávání nudná odpinkávaná s čekáním na chybu, na síť nepůjde nikdo páč tam ani jeden pořádně neumí a oba maj prkenné voleje
Reagovat
Malda
Nicméně tento styl jim přinesl finále :D
Reagovat
jackiec
bohužel
Reagovat
kada.tom
Novak set :-)
No, během setu jsem se rozhodl fandit Novakovi. Stačil mi jeden pohled na Searsovou a hned jsem si vybavil její slovník. Fandím tedy Novakovi a snad to nějak uhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych ju nesoudil podle toho co nám podsouvá Nova nebo Blesk..je fakt sranda že tyto média chtějí moralizovat...
Reagovat
yenda1
O co jde jestli se mohu pozeptat?
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/australian-open-2015-berdych-vs-murray-incident-pritelkyne-searsova-1d3-/tenis.aspx?c=A150129_170033_tenis_bem
Reagovat
yenda1
Diky dobra vilo
Reagovat
smazaný uživatel
Ale experti a odezírači ze rtů zjistili že Berdychovi nadávala..tak tomu říkám podložené informace..hnus..(když si vzpomenu jak dal Zidane v roce 2006 hlavičku Materazzimu tak se taky odborníci z téhle branže předháněli v zaručených informacích co mu Ital řekl..no a nakonec to prozradil sám Materazzi a bylo to ůplně něco jinýho....)banda blbců.Ale hlavně že je o čem psát!
Reagovat
spaniel
Existuje video, ty blesku.
Reagovat
smazaný uživatel
proč se tedy píše že byli osloveni experti na odezírání ze rtů když je to podle tebe jasný z videa??Pokud by to bylo jasný tak nemuseli votravovat žádný chytráky))Ale je to afera absolutně o ničem..........
Reagovat
spaniel
Protoze novinari musi overovat a o neco se oprit, i kdyz je to celkem jasne. Ja teda nemel problem odezrit, co kricela. Alebo to nejde, je dospela a on za ni odpovedny neni.
Reagovat
kada.tom
Blesk i Nova jsou mi ukradení ... já se řídím videem a také přímým přenosem, který jsem sledoval
Reagovat
yenda1
Peknej zapas zatim. Po tom co si Djoko odrel palec, tak prestal utocit.
Reagovat
smazaný uživatel
Idemo! Tak ještě dva...
Reagovat
Davor1
To snáď nie je pravda. Djoko len vracia na druhú stranu, Andy jasne lepší, tvorí hru a totálne hlúpymi chybami mu daruje set.
Reagovat
Malda
Novak si ale zbytečně komplikuje..
Reagovat
spaniel
Snad sa vzapamatuje. Zatim je polovicni. Bruna v nem umi probudit to nejhorsi, ale darovat mu treti GS uz by bylo neodpustitelne.
Reagovat
vrabejka
To bude hodně dlouhý zápas jestli si budou takhle stále pinkat :D
Reagovat
spaniel
Nole, je na case vyuzit SP a zacit hrat svuj tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
neskutecna pinkacka a cekani na chybu...djokovic je svetova jednicka jednoznacne zaslouzene ale atraktivita jeho tenisu = 0...o murraym se ani nebavme
Reagovat
smazaný uživatel
Počkat, to už je jako naostro? Oni nemají teprve rozehravku?
Reagovat
spaniel
Trochu dlouha rozehravka. Ale pozor, podle nekterych je to nejlepsi zapas vsech dob. Zatim nedustojne finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Djoko vyhrál set ani neví jak.. Ani se Stanem nehrál nic moc, divná výhra GS jestli vyhraje.
Reagovat
Grigor_Murray
Neřekl jsem nejlepší zápas všech dob,řekl jsem parádní tenis a za tím si stojím.Je to souboj psychiky a zatím je lepší v klíčových momentech Nole,věřím, že se Andy zvedne a natrhne Novákovi sedinku
Reagovat
spaniel
Toto ma k dobremu tenisu hodne daleko. Hraji pasivne, Novak je tuhy jak prkno, pusobi to jak rozehravka. Smutne je ze jsou lidi jako ty, co si mysli, ze to je dobry tenis, jen proto, ze je dulezity.
Reagovat
Roger_Federer
Tak treba Forehend musi byt uplne u vytrzeni..:)
Reagovat
panzer.dragon
řek bych, že djoka limituje ta pazoura
Reagovat
panzer.dragon
hlavně ať vyhraje můra
Reagovat
Grigor_Murray
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl,že ty dlohý výměny jsou lepší a atraktivnější.
Reagovat
Davor1
Murray má dnes zo všetkých finále AO najväčšiu šancu, Nole nie je vo svojej koži a keď to už dnes nevyužije, tak neviem kedy.
Come on Andy !!
Reagovat
Marduch
Murray parádní technika, poletuje po kurtu a na údery se v porovnání s Nolem vůbec nenadře.
Reagovat
Marduch
No Djokere, první set, a už taháš nohy za sebou :(
Reagovat
MartinPa
Tak zatím očekávaná nuda, oba se u toho tváří jak kdyby zahráli špicové údery případně jak boží umučení při nedoběhnutí míčku. Andy se na returnu houpe jak starej Brůna a pořadatelé by už konečně měli něco dělat s těma včelama, páč Novak má napuchlej palec jak tykev:-)
Reagovat
spaniel
Proboha, co to bylo? Nole je posrany az za usima. Je v pulce kurtu a nezautoci, pinka a couva az skazi.
Reagovat
dadaft
na stránkách ATP není H2H???
Reagovat
Grigor_Murray
Na co si tu pořád stěžujete, vždyť je to parádní tenis
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak vždy se najde par výjimek, které se využívají v osklivosti. :D
Reagovat
spaniel
Pokud je to prvni zapas, co si kdy videl, tak to potom jo.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak
Reagovat
Grigor_Murray
Viděl jsem tu zápasů víc, než vy všichni dohromady :)
Sleduji bez vyjímky všechny GS,1000, 3/4 500 a některé 250 už 3 roky.Tohle je krásný tenis, a komu se nelíbí, nemusí na něj dívat, nikdo mu ho nenutí
Reagovat
spaniel
Jiste. A pak te mamka vzbudila a poslala te se smetim.
Reagovat
Grigor_Murray
Takhle uráží jenom děti.Je mi tě líto
Reagovat
spaniel
Velice me to trapi.
Reagovat
Grigor_Murray
To by mělo
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím,akorát mám obavy o Noleho.
Reagovat
smazaný uživatel
Odtrhol si bradavicu??
Reagovat
smazaný uživatel
Do haje, Nole, vždyť umis utocit, proč to nezkusis?
Reagovat
spaniel
On si vzdy necha vnutit Murrayho hru, des.
Reagovat
Grigor_Murray
Andy kur*a Come On!!!!
Reagovat
dadaft
tak tak Andy, když se to otevře, tak to tam prostě musíš narvat, krasopinkání Djokera neporazí............
Reagovat
smazaný uživatel
Djokomůří pinkaná, až teď pořádná zajímavá výměna :)) Muzzard se začíná chytat, horší ale bude, co má Nolda s rukou, to by bylo nemilé :(
Reagovat
Grigor_Murray
Ale to snad ne
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Djokovic nemůže pořádně seřít raketu v ruce,tak je dost limitován.
Reagovat
dadaft
tak Andy přece jen zabojoval, to su rád, jak už někdo psal, začínalo to vypadat až moc jasně...........
Reagovat
Grigor_Murray
Tak zatím Nole ukazuje pevnější nervy,Andy je doufejme zpět. Come ON Andy!!!
Reagovat
dadaft
já nevím, ale ten chlapský tenis se fakt začíná podobat ping-pongu.
tuhle minulou výměnu jako by vystřihl z nějakéhozápasu stolního tenisu - akorát že tam to jde víc ráz na ráz, vzdálenosti jsou menší...........
Reagovat
smazaný uživatel
začíná pinkaná co? :D a pořád čtu, jak je ženský tenis nezajímavý a směšný.. ha ha. Taková Venus s Camillou to bylo něco.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co cekat, kdyz sesli ve finale 2 nejvetsimobranar. A to se rafa boji zrychlovani tenisu. No zatim mu vladnou obranari, s vyjimkou rogera.. Tak takova hruza s rychlosti to neni
Reagovat
spaniel
Posuzovat cely muzsky tenis podle techto dvou ustrasenych klaunu, co to hraji jen na chybu soupere...trochu prehnane.
Reagovat
smazaný uživatel
Ženský tenis je zábavnější. Mužský mi přijde strašně stereotipní. Výjimka je když hraje Štěpec nebo Delpo...
Reagovat
smazaný uživatel
tak mně jak kdo, máš pravdu, že Delpo umí z obranářů udělat občas útočníky a Radek je kapitola sama pro sebe, ale bohužel už to není ono :) Pro mě byl na AO, co jsem viděla, zatím nejlepší tenis Kyrgios vs Seppi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pripomina to tenis z 80 let, wilander vs lendl
Reagovat
Roger_Federer
neni to pekne, uz me to nudi.Ted adpon zkusil jit na Novak na sako.
Reagovat
smazaný uživatel
Mura zkousi stejnou hru jako na berdu, ale co platilo na nej, to djokerovi vylozene vyhovuje. U berdi vyuzival energii jeho micu, tady musi tvorit. Jestimnepritlaci z podanim, tak myslim bude rychle konec
Reagovat
panzer.dragon
nevim no, nějak ten andy na něj zatim vůbec nemá :-(
Reagovat
Roger_Federer
kolik % je sance, ze Novak bude mit na konci kariery vice granslemu nez Nadal, aniž vy vyhral RG, vice nez 1x.?
Reagovat
Pe3k
Nevím jak bys to chtěl spočítat, ale vzhledem k tomu, že vyhrává 1 každý rok (pochybuji, že letos to bude jinak), tak má velmi malou šanci, že překoná Nadala, který bude ještě 2 sezony hrát.
Reagovat
Roger_Federer
Presne, Novak by musel brutalne zabrat..Ted ma idealni podminky..Roger uz ho neohrozuje, Rafa uz pomalu odchazi ze sceny, vic nez 2 granslemi uz neprida..Andy takhle asi nevydrzi hrat cely rok.Idelni na 2 roky pokud se vyvaruje kolapsu.
Reagovat
smazaný uživatel
Více než 10% to nebude a to jsem fanda Noleho, ale rád bych se mýlil.
Reagovat
blixa
Jde to rychleji než jsem čekal ... ;-)
Reagovat
dadaft
Djokovič si klidně obíhá, postojí si v rohu, a Andy nemá koule dát to po lajně,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
yenda1
Djoko a jeho silny nervstvo.
Reagovat
Pe3k
Zatím to vypadá na velmi kvalitní tenis. Po dvoudenní uvažování jsem se rozhodl, fandím Můře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, komu přát víc. Ať vyhraje ten lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale když vyhraje Novak, tak mám šanci být ve fantasy v top 10, pokud dobře počítám. Takže změna plánu. Idemo!
Reagovat
smazaný uživatel
tomu se říká "nezištné a upřímné fandění" :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
přeju výhru. :)
Reagovat
yenda1
Kdo porad mluvil cosi o nudnem finale? Zatim parada.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist