Djokovič po bitvě postupuje

11. 6. 2009, 21:29
Aktuality 16
Favoritům se na turnaji v německém Halle zatím nedaří a málem to potvrdil i Novak Djokovič. Druhý nasazený utekl hrobníkovi z lopaty, když otočil zápas s Francouzem Serrou ze stavu 5-7 2-5 a 0:40 na gamy. Více než dvouhodinové drama nakonec pro sebe získal srbský tenista po setech 5-7, 7-5 a 6-1. V dalším kole čeká na rodáka z Bělehradu Rakušan Melzer.
Novak Djokovič

„Z dnešního zápasu jsem si odnesl velkou lekci. Musím bojovat do posledního míčku. Tohoto vítězství si hodně cením. Doufám, že se posunu o stupínek výš, zatím zde totiž nepodávám ty nejlepší výkony,“ dodal po utkání spokojený Djokovič, který odvrátil celkem pět mečbolů Florenta Serry.

Světová čtyřka tak nenapodobila nasazené hráče jako Tursunov, Tsonga či Berdych, kteří vypadli již včera. 22letý hráč nadále zůstává ve hře o svůj první titul z turnaje na travnatém povrchu. Minulý rok byl populární Djoker k tomuto prvenství blízko, ale v londýnském Queensu prohrál ve finále s Rafaelem Nadalem.

Ve čtvrtfinále se proti Djokovičovi představí turnajová sedmička Jurgen Melzer, kterému za stavu 6-1 vzdal domácí Nicolas Kiefer. Ve třetím kole vypadl i další Němec Philipp Petzschner, který po setech 7-5, 5-7 a 2-6 nestačil na kvalifikanta Oliviera Rochuse z Belgie.

Jediným postoupivším Němcem tak dnes byl 53. hráč světa Andreas Beck. Ten si poradil se slovenským šťastným poraženým Lukášem Lackem dvakrát 7-5 a doplnil tak čtveřici svých krajanů ve čtvrtfinále – Kohlschreibera, Haase, Zvereva a Beckera.

Výsledky - Halle (tráva, dotace 750.000 eur):

Dvouhra - 2. kolo:
Melzer (7-Rakousko) - Kiefer (Německo) 6-1, skreč
Djokovič (2-Srbsko) - Serra (Francie) 5-7, 7-5, 6-1
O. Rochus (Belgie) - Petzschner (Německo) 5-7, 7-5, 6-2
Beck (Německo) - Lacko (Slovensko) 7-5, 7-6(5)

TenisPortal.cz, Adam Bárta

Komentáře

16
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to je velkej frajer:) jen tak dal
Reagovat
smazaný uživatel
Na příjem BBC (28 stupňů východně) nebo německého Eurosportu (19 stupňů východně) stačí libovolný FTA přijímač bez dekódovací karty. Komplet s parabolou se dá pořídit za 2000 Kč. Pak se už neplatí vůbec nic.

Připravte se včas na Wimbledon 2009 !!! Na BBC už od prvního kola dávají na 5 kanálech současně přenosy z 5 kurtů. Vyberte si, na jaký zápas se budete dívat.

Tenis tento týden:
DSF: 19E - 12480 MHz, symbolrate 27500, polarizace V (turnaj v Halle)
BBC: 28E - 12440 MHz, symbolrate 27500, polarizace V (Queens)
Eurosport: 19E - 12225 MHz, symbolrate 27500, polarizace H (Queens)
Reagovat
smazaný uživatel
Si dnes musela mat nervy. Ten mal na male funus. Komentator na Eurosporte hovoril, ze Djok namiesto tocenia reklam, kde si robi srandu zo svojich spoluhracov, by mal radsej poriadne hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo Ty nato nicy?
Reagovat
smazaný uživatel
Mala som nervy, ale stále som mu nejak verila, že to otočí. A otočil. A čo ja nato? Ja si myslím, že on vie, čo robí a predsa bárkto robí reklamy a aj dobre hraje. Myslím, že buď to ten komentátor myslel len tak zo srandy, alebo tomu komentátorovi nejde ani tak o tu reklamu ako o to, že sa Djoker rád baví a jemu to príde asi nevhodné. Ale inak by sa vážne mal zlepšiť, to určite...
Reagovat
smazaný uživatel
A som si myslela, že na Ojrošporte dávajú len Queens, nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, ale on hlasil aj vysledky z Halle. To o tom Djokovi, povedal zartovne, ked mal na male. Ja so to tiez pisal, len tak, zartovne.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to potom ako to mám ja vedieť, to musíš tam dať nejakého smajlu alebo to nejak napísať, aby som to vedela aj ja :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Oki.
Reagovat
smazaný uživatel
Eném mňa štvi Djokére! :P :)
Reagovat
smazaný uživatel
S výrazem samuraje - míček zpátky odpaluje!!! Novak, Novak!! - pěkná básnička, ne??:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D myslím, že od neho má ešte ďaleko, ale tá básnička sa mi páči :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že je tu tolik Slovenek...Jsem šokován...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
pokial ho netrafila do hlavy, tak je to furt v pohode
Reagovat
smazaný uživatel
škokovaný....v dobrom? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě šokovaný:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist