Djokovič se po problémech s ramenem vrátí příští týden v Tokiu

25. 9. 2019, 15:18
Aktuality 18
Světová tenisová jednička Novak Djokovič se vrátí příští týden po měsíční pauze na kurt na turnaji v Tokiu. Dvaatřicetiletý Srb od US Open léčil zraněné rameno, nepotvrdily se ale spekulace, že bude muset absolvovat operační zákrok.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Djokovič musel na newyorském grandslamu odstoupit kvůli levému ramenu z osmifinálového utkání proti Švýcarovi Stanu Wawrinkovi. Bezprostředně poté uvedl, že chce v Tokiu hrát, objevily se ale zprávy, že má s ramenem vážnější problémy a bude potřebovat delší pauzu a možná i operaci.

"Začal jsem už trénovat a situace s ramenem je o něco lepší," citovala agentura AFP Djokoviče, jenž údajně už dva dny trénuje bez bolestí. Srbský tenista bude muset nejspíš v závěru sezony bojovat o pozici jedničky se španělským rivalem Rafaelem Nadalem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
Kozoroh
Snad se bude No1emu na letošní asijské šňůře dařit :-)
Reagovat
turista
Potřebuje to. A v Asii se mu vesměs daří.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak naháňa každú stovečku bodov.

Vyhrat Sangaj je vsak klúčovejsie, nez vyhrat Peking.
Reagovat
turista
To ano. Ale Novak neprohrává ani v Pekingu ani v Šanghaji. Vyjímečně ho tam sestřelil Federer pokud mě paměť neklame.
Reagovat
Mayo
Ide si postrážiť rebríček a zvyšok sezóny absolútne zdominuje.
Reagovat
Marduch
Tak tak.. ani ten zanet v ruce z LC by ho nemel nijak zbrzdit..
Reagovat
turista
No Novaka určitě ne.
Reagovat
Patik
nemyslím si že to je múdry krok ..s jeho nie stopercentným ramenom by som sa sústredil na obhajobu ako pridával si ďalšie turnaje navyše..zvládne vyhrať dva turnaje po sebe ? alebo obhájiť Shanghaj ?
Reagovat
Marduch
asi trošku prekérka.. letos ještě obhajuje cca 2500 bodů, na AO dalších 2000. mezi tím jen půldruhého měsíce pauza..
Reagovat
Torn
Tak ono se mu v Číně docela daří, takže proč to nezkusit. Do konce sezóny pak obhajuje už jen Paříž a pak TM. Tam mu moc nevěřim, ale tady by mohl zazářit.
Reagovat
turista
Přesně tak. Z Číny Djoki prakticky vždycky přiveze nějaký titul. Rafu Nadala, kterému naopak tato část sezóny moc bodů nepřináší Novak nechce pustit na No1 za žádnou cenu. Když to udrží tak dožene Pete Samprase s 286 týdny na No1 někdy po Novém roce. Federer s 310 týdny je ještě moc daleko. Může se stát, že příští světovou jedničkou bude např. Medvěd.
Reagovat
Patik
Nadala tam môže pustiť na krátku dobu keď aj..to je nič ..toho si vodí ako psíka..keď Novak povie Rafa ho pustí ..no skôr by som riešil Federera hlavne teraz keď idú haly..a v Austrálii má posledné roky dobrú bilanciu a na amerických betónoch a Dubaj to je jeho.
Reagovat
turista
Federer ho ale neohrožuje na pozici světové jedničky. Ten se spíš bude snažit o 103.titul v Basileji a případně o další titul někde jinde. Ale nevěřím tomu, že by se vyhoupl ještě do čela světového žebříčku.
Reagovat
Mantra
přivezou ho zmraženého v tlakové nádobě?
Reagovat
soloo
Djokovic sa dá zmraziť na 10 let a pak 10 let bude vyhrávat všechny grandslamy genialna taktika
Reagovat
Marduch
10 let by bylo malo, v ten cas budou dominovat FAA se Zodem.
Reagovat
turista
Možná.
Reagovat
Torn
Něco ve stylu Stalloneho v Demolition Manovi? :D Tak bacha, aby mu taky nedali nápravný program v podobě pletení, by z Djoka byla pak ovčí babička. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist