Djokovič si oddechl. Dohrávku pětisetového duelu proti Andersonovi zvládl

7. 7. 2015, 15:22
Aktuality 71
WIMBLEDON - Novak Djokovič dnes úspěšně dokončil obrat wimbledonského osmifinále proti Kevinu Andersonovi. Zápas, který byl včera večer přerušen kvůli špatné viditelnosti za stavu 2-2 na sety, vyhrál 6-7 6-7 6-1 6-4 7-5 a na 25. grandslamu v řadě postoupil do čtvrtfinále. V něm se zítra utká s Čiličem.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič v prvních třech zápasech ve Wimbledonu neztratil ani set, na vítězství v osmifinále proti Kevinu Andersonovi se ale pořádně nadřel. Jihoafričana udolal až po pětisetové bitvě rozložené do dvou dnů.

V pondělí Djokovič prohrával už 0-2 na sety, když dvakrát neuspěl v tie-breaku. Dokázal se však zkoncentrovat a vývoj proti skvěle hrajícímu soupeři vyrovnal. Ve třetí sadě srbský favorit neudělal jedinou nevynucenou chybu a vyhrál 6-1, k zisku čtvrtého setu mu pak stačil jediný brejk ze třetí hry.

Dál ale zápas nepokračoval, kvůli tmě by se totiž dohrát nestihl a pořadatelé tak rozhodující pátý set přesunuli na úterý. Za stavu 1-2 a 15-40 Djokovič odvrátil dva brejkboly, ale dlouho se mu nedařilo prosadit na returnu. Až za stavu 5-5 mu Anderson pomohl dvěma dvojchybami a minelou při voleji. Djokovič vzápětí navzdory skóre 0-30 brejk potvrdil a po téměř čtyřhodinovém boji si mohl zhluboka oddechnout.



"Byl to jeden z nejtěžších zápasů mé kariéry, v Wimbledonu možná ten vůbec nejsložitější. Kevin parádně podával," prohlásil Djokovič krátce po svém postupu. Djokovič čelil 40 esům soupeře, který měl dohromady 71 vítězných míčů. "Já se jen snažil využít těch pár příležitostí, které přišly. Výhra se počítá a dodá mi sebevědomí do dalšího zápasu," dodal první hráč světa.

Djokovič tak prodloužil sérii grandslamových čtvrtfinále už na 25 turnajů. Naposledy se mezi osmičku nejlepších nedostal v roce 2009 na French Open, kdy nestačil na Němce Kohlschreibera. Ve Wimbledonu je ve čtvrtfinále sedmý rok po sobě, poslední neúspěch zaznamenal v sezoně 2008, kdy ve 2. kola prohrál s Rusem Safinem.

O postup do šestého wimbledonského semifinále v řadě se šampion z let 2011 a 2014 utká stejně jako před rokem s vítězem loňského US Open Marinem Čiličem. S Chorvatem vyhrál všech dvanáct vzájemných soubojů, loni ve Wimbledonu však zvítězil až po pětisetové bitvě.

• WIMBLEDON 2015 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 14.455.000 eur
úterní výsledky mužů (07. 07. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Anderson (14-JAR) 6-7(6) 6-7(6) 6-1 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

71
Přidat komentář
turista
Ještěže Novak vyhrál. Bez něj by to nebylo ono. Je nejlepší na okruhu ATP. Potíže nemá ani s baselinery ani s celodvorcovými hráči ale s bombarďáky.
Reagovat
mahycek
Dost jsem zvědavej, jak to Rogerovi půjde na kurtu č.1. Aby ho to nevykolejilo, hrozí déšt, to by bylo nepříjemné. Ale zase si myslím, že jednička je v lepším stavu, než centr, protože na protější straně to hodně rozoral těžkej Karlovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednička je hlavně rychlejší, takže to je plus pro Rogera. Od organizátorů je to ale možná (s nadsázkou) trochu tah před zápasem s Andym - nechat hrát Rogera mimo centr, ať si pak musí znovu "zvykat" :)
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, zbytecne obavy.:)
Andy na trave Federera neporazi..tipnu si 3:0 Roger;)
Navic posledni 3 utkani jasne pro Fedexe.
Reagovat
Cico93
Ouu odvážny tip.
Reagovat
kada.tom
ani omylem, Andy vyhraje 3-1
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední tři uktání z nejhorší sezony, ve které Andy neporazil někdy do řijna top 10 hráče? To bych jako bernou minci nebral. Není to tak dávno, co měl Andy s Rogerem pozitivní bilanci. Na trávě už Rogera porazil a dost jasně, takže není důvod nevěřit, že nemůže znovu.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je ted v obdivuhodne formě. Myslím, že Federer pojede domu.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mam predtim zapasem respekt a velky. Ale.doufam, ze dnes postoupi.nova velka ctverka.a v patek uvidime dve paradni semifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, Sice pro Andyho by byl lepší Simon, ale na zápas s Rogerem se těším celý turnaj. A nemyslím, že by měl Simon moc šancí s Rogerem. Takže se teda těším, víc než na případný zápas s Djokovičem. A při současné formě fakt věřím, že Andy na výhru má.
Reagovat
rod_laver
Bude to super zápas, oba hráči jsou v dobré formě, bude šíleně vyhecovaný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se, může to být vrchol turnaje. Jen se bojím, že když to Andy zvládne, tak pak psychicky zase odpadne s Djokovičem. Sice na trávě na něj má víc než kdekoliv jinde, ale bál bych se.
Reagovat
rod_laver
Letos na W na mě Novak moc přesvědčivě nepůsobí. Nedivil bych se, kdyby ho už vyřadil Stan. Andy tu černou šňůru musí prorazit a kde jinde, než na Wimbledonu. Vítěz vzejde z případného semi Roger vs. Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nestras.. to už radši ten Wawrinka.. Ale Nole to da, musí !
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž bys měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý obrat od Noleho,doufám,že mu to do budoucna pomůže,přeci jenom to byla velká zkouška psychiky.Akorát se obávám,aby nevyhořel s Wawrinkou,i když ten mi nepřijde úplně k neporážení.V případném souboji Djokovice s Murraym nebo s Federerem bych Noleho tentokrát nefavorizoval,.
Reagovat
COMEON
Federer vs. Pospisil , prosíííííím :O
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš dojde na duel Fed-Mur.Očekávám pořádnou bitvu :)
Reagovat
Mayo
na ten zápas sa veľmi teším...chudáci sa vymlátia, ja očakávam aj 5 setov kľudne
Reagovat
Cico93
Snáď to zajtra obaja zvládnu, to by bolo semi jak remeň.
Reagovat
smazaný uživatel
semi jak řemen a finále jako hrom, if you know what I mean ;)
Reagovat
kada.tom
Pospisil - Murray (Centre, 14:00)
Djokovic - Cilic (Centre, následuje)
Simon - Federer (No. 1, 14:00)
Wawrinka - Gasquet (No. 1, následuje)
Reagovat
Denis92
Tak som sa zmylil len v tom, ze Roger ide pred Stanom, zaco som v konecnom dosledku velmi rad, lebo by to mali stihnut odohrat.
Reagovat
Denis92
Kazdopadne na oba svajciarsko-francuzske suboje sa velmi tesim a dufam, ze ich vyrazne neovplyvni dážď.
Reagovat
kada.tom
jsem rád, že Andy a Novak hrají na centru a i v případě deště, který je zítra pravděpodobný, budou moci hrát pod střechou :-) a taky jsem rád, že Švýcaři budou hrát venku, protože jejich zápasy by se mohly hodně přerušovat a Francouzi by toho mohli využít :-)
Reagovat
Roger_Federer
Jednicka je rychlejsi nez centrkurt..Simon bez sance.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez šance?....

Ja som dal Wawrinkovi vo finále RG aspon 1%...:)
Reagovat
smazaný uživatel
to neni zadny jelyto a hotovo. vyhral vudec nedko? zase se my seka nojbug, to uz je vo nervi. tak nevym.
Reagovat
safi1313
Prosimtě nauč se česky a pak sem přidávej příspěvky
Reagovat
rod_laver
Jimmy ten s tou kšiltovkou to dopynkal, to by se ti zavařila tabledka. Jo a taky ta černá ségra vyhrala, ale vo to si strach asi neměl. No ta černá, už víš?
Reagovat
Marduch
Možná, že nakonec bude Novak ještě rád za konfrontaci s Andersonem ve formě, který ho donutil probrat se z letargie po RG, než kdyby někoho přepinkal ve třech a ve ČF byl nenávratně uveden do reality Čiličem. Některé výměny ve druhém setu byly Noleho až téměř odfláknuté. Přišlo mi taky, jakoby si teprve během zápasu pořádně uvědomil, že nepokračuje RG a je nutný přijít s krapet jinou hrou. Nicméně stále jsou favority turnaje jiní.
Reagovat
pockerface
Někdy můžeš hrát celý turnaj jako bůh a ve finále prohraješ. A jindy to s problémy dokodrcáš do finále a vyhraješ. Takže ono je jedno jak se tam Novak dostane, hlavně, aby tam byl a s ním samozřejmě Roger :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Novak - dovolí si ztratit dva sety v TB a už tu z něj děláte pomalu největší jelito...abyste se nedivili :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dohrávku jsem neviděl. Včera mohl vyhrát, ten druhý tiebreak měl rozehraný vítězně. Ale kdoví, jak by hrál dále.. Anderson ho tam ničil!... Nole ale umí zabrat. Obrat famózní.

Jenže nemůžu se nějak zbavit pocitu a dávám za pravdu těm, kteří tvrdí, že je trošinku z formy...

Zabrat a vyhrát! :)
Reagovat
Nola
nehral ziadny pripravny zapas, iba nejaku smiesnu exhibiciu, zajtra ho caka Cilic, den oddychu bude chybat, vlani ho dostal do 5 setov, vcera si dva sety pinkal a nahraval Kevinovi na stred kurtu, zabral az ked mu tieklo do topanok, ak v tom bude pokracovat, moze rupnut hocikedy
Reagovat
a.magerova
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/11046208_1659833454237968_7374028302533787221_o.jpg
Reagovat
Nola
velmi vystizne :-D
Reagovat
mac.hall
Novak je sice stále světovou 1 a někteří bývalý hráči světové špičky o něm ještě nedávno prohlašovali , že hraje tak trochu svou vlastní ligu , ale když se podívám na jeho výkony poslední 2-3 roky , tak je poloviční oprati roku 2011. Tehdy byla jeho hra skutečně místy až neuvěřitelná. Pamatuji si , jak z něj byl např. Rafa nešťastný. Sehrál s ním za rok soustu zápasů a snad všechny prohrál. A to byl ve špičkové formě a předváděl svůj nejlepší tenis.

Dnes Novak na kurtu často působí neslaným nemastným dojmem a vůbec nepřesvědčuje o svých kvalitách. To říkám i přesto , že má letos vynikající výsledkovou bilanci. Ale myslím že již RG ukázalo , že na tom poslední dobou není zrovna nejlépe. Z toho mála , co jsem zatím na letošním Wimbledonu viděl , bych rozhodně Novaka na vítěze nepasoval. Já osobně bych tipoval Rogera , Andyho a Stanislava.
Reagovat
Kozoroh
Souhlasím až na poslední slovo. Stan nehraje skvěle (co jsem ho loni sledoval, tak předváděl lepší tenis než letos) a očekávám jeho prohru s Richardem. Ten nejenže hraje výborně, ale jeho hra si s travnatým povrchem rozumí víc než Stanova.
Reagovat
Nola
nikdy nepodcenuj Stana Wawrosa, ked si to naposledy urobil,tak Novaka spraskal vo finale FO, Stan zatial hraje velmi slusne, videla som posledny zapas
Reagovat
Kozoroh
Tak to jsi v pondělí viděla jiný zápas. Wawrinkův výkon byl podprůměrný, ale na tragického Goffina to stačilo.
Reagovat
pockerface
Tak už má Novak i jiné priority než tenis. Manželství a dítě změní téměř každého, tak proč ne Novaka. Dříve třeba dával tréninku 5 hod.denně dnes to jsou třeba jen 2 hod. a zbytek se věnuje Stefanovi a ženě, ale třeba dře jako kůň, kdo ví. Ale roky taky nezastavíš.
Reagovat
smazaný uživatel
hehe..Aké naivné..
Reagovat
woody
Já teda nesouhlasím,dokáže parádně mixovat svojí hru,na RG jak bylo řečeno přišel se špatnou obranou taktikou a prohrál,netvrdím že Novak vyhraje Wimbledon,ale rozhodně bych nezpochybňoval jeho výkony,když prohraje dvakrát za půl roku...Nikdo jiný z těch tvých koní nemá takovou formu celý rok, nejvíce se mu približuje Murray,protože letos prohrává akorát s Novakem,ale pohrdání výkonů Novaka je teda do nebe volající....
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, Federerovci vycítili šanci a chytají se stébla...že ten jejich elegán má 1 GS za 5 let je neznepokojuje, ale Novak jak se jednou trápí, tak už ho odepisují :-D
Reagovat
Mayo
Hlada supera nadalej.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jich letos našel dost :) Když to srovnám s dobou, kdy kralovali tenisu Rafa nebo Roger, tak ti měli soupeře jen jeden v druhém. Novak s dnešním a včerejším výkonem nemá ani na Čiliče, i kdyby ano, tak Wawrinka je skoro jistá stopka (už kvůli psychickému bloku). Wawrinka je z téhle poloviny taky asi jediný, kdo by se mohl postarat o trochu vzrušení ve finále, i když i tak bych asi čekal výhru Murrayho nebo Federera ve třech setech.
Reagovat
Nola
co hlaska, to perla :D skontroluj si radsej statistiky Rafu, ked kraloval rebricku, kto vsetko ho bol schopny porazit... o Fedexovi to tvrdit mozes, to bol panes
vcera to Novak pohnojil riadne, hlavne ten 2. set mal vyhrat, ako fanusik priznavam, ze mi riadne lepilo, tento zapas mi svojim priebehom trochu pripomenul pamatny zapas Verdasco vs Murray z roku 2013 o kolo neskor, Nolemu to velmi nejde proti servismanom, tento rok uz dokazal rupnut s Karlovicom, naviac Kevin hral vyborne aj v medzihre, nakoniec to uhaluzil, zajtra stretne hraca s podobnym stylom hry, ak nezapne od zaciatku zapasu a bude prepinkavat ako vcera 2 sety, kludne moze vypadnut, nad dalsimi zapasmi budem premyslat, ak ked budu aktualne...
Reagovat
Amputace
Na to, že je Rafa - Novakův největší rival - v tak mizerné formě, tak toho Novak příliš nevyužívá. Vyhrává Masters, ale na GS je zatím kromě AO docela nemastný neslaný. S dobře hrajícím soupeřem prostě nemá šanci, viz Wawrinka ve finále FO. Problémy měl i na AO s Murrayem, který se naprosto nepochopitelným způsobem sesypal a zápas si prohrál sám. Po skončení AO jsem si nicméně myslel, že může Novak klidně udělat kalendářní GS, protože jeho největším soupeřem je de facto tenista za zenitem, s tím, co ale současně předvádí, bude letos rád ještě za GS finále. Začíná mi připadat trochu jako smolař pokud jde o GS.
Reagovat
Kozoroh
Smolař s 8 GS - víc GS než Novak mají v open éře jen Federer, Sampras, Borg a Nadal; Lendl, Agassi, Connors mají stejný počet GS titulů a McEnroe, Wilander, Becker nebo Edberg mají míň trofejí. Zas takovým smolařem není, nemyslíš?
Ohledně No1eho na GS bychom se měli ptát jinak - proč je na AO daleko úspěšnější než na ostatních GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Hard je Djokovicov najlepší povrch...Preto má z Austrálie logicky lepšie výsledky, než z Paríža alebo z Londýna..Skôr si tú otázku môžeme položiť v kontexte veľkého rozdielu medzi Austráliou a NY.

V NY má naozaj tak trochu smolu, odohral tam 4 finále za sebou (to nedokázal ani v Melbourne), no 2xkrát narazil na skvelého Nadala a raz na skvelého Murrayho s vetrom vo vlasoch..
Reagovat
Amputace
Osm GS je nádherné číslo, které určitě ještě povyroste, ovšem u hráče jeho kalibru bych očekával, že bude GS tituly připisovat rychleji, tak jako Rafa a Roger v nejlepších letech. Vždyť pouze v jedné sezóně dokázal získat více než 1GS, to je zatraceně málo o ohledem na to, jak dokáže dominovat žebříčku, vyhrávat druhořadé Masters a předvádět konstatní výkony prakticky celou sezonu. Pokud nebudu počítat tu jeho mistrovskou sezónu 2011, tak jeho poměr vyhraných a prohraných GS finále je 5:8. Se započítáním roku 2011 je to 8:8, což je stále dost hrozná bilance, resp. 8GS je nádherný výsledek, ale mohlo by to být daleko, daleko lepší, což, myslím, víš moc dobře i ty sám. Pro srovnání u Nadala je to 14:6, u Federera 17:8, u McEnroea 7:4, Samprase 14:4, Borga 11:5... Horší finálovou bilanci na GS z těch úplně top hráčů má snad jen Lendl, což byl vážně král prohraných finále.
Reagovat
Marduch
Já nevím, však i v posledních letech, kdy ho na GS porážel Rafa, byli i další, kteří ho dokázali vyklepnout, a to nejednou.. Kromě Rogera Wawrinka 2x, Murray 2x.. Ač je možná největším univerzálem, tak bych si netroufl ho automaticky řadit při slabším období Rafy jako jednoznačného favorita každého GS..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak vidím. Novak je jednička, protože je ze špičky zdaleka nejvyrovnanější, nejčastěji je schopen zahrát svůj top. Jenže jsou hráči, kteří tu top úroveň mají výš než on, byť jí nedokážou předvést tak často. Klasicky Wawrinka, který je schopný dostat 1-6 2-6 od challengeristy a za 3 týdny vyhrát GS. V průměru mnohem slabší hráč než Djokovič - ale při svém maximu pro Djokoviče nehratelný soupeř. O to víc mě mrzí, že je na tom Rafa tak, jak je. Kdyby byl letos ve formě, tak měl hodně velkou šanci na kalendářní GS.
Reagovat
Nola
reagovala som iba na tuto vetu

Už jich letos našel dost :) Když to srovnám s dobou, kdy kralovali tenisu Rafa nebo Roger, tak ti měli soupeře jen jeden v druhém.

snad to ako vysvetlenie staci, uz teraz lutujem, ze som zareagovala na nick wave, konfrontaciu rada prenecham fanklubu Rafa vs Fedex
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem vám zasahovať do vašej idylickej debaty, ale keď kraloval Nadal, tak získaval kariérne Grandslamy a nevyhrával jeden major ročne...
Reagovat
Roger_Federer
Rafa vyhral ve svych top sezonach 08 10 13, kdy "kraloval" vzdy dva granslemi, z toho pokazde jeden byl RG.Nikdy nedokazal vyhrat 3 v jednom roce, Djokovic ano..
Karierni granslam ma jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
Který z těch 3 Rafových GS z roku 2010 mu nezapočítáváš (neuznáváš)? ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ok..stane se.Ja lovim v pameti panove..Na Us.open jsem zapomel.Myslel jsem ze ho vyhral Roger..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger a US Open?.....Ten bol dobrý :)
Reagovat
spaniel
Jo, vždyť jich má jen 5...koho by to napadalo, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik, Dominik :)
Reagovat
Amputace
"Z toho jeden byl vždy RG." Kdybychom Novakovi odpočítali AO, tak by platilo tvrzení, že pouze ve dvou sezónách dokázal vyhrát GS (2011, 2014). V těch zbylých vyhrál vždy jen jeden GS a to AO. Proč prostě neuznáš, že v tomto směru - úspěšnost na GS a v GS finále - se na Rafu nechytá a snažíš se to nesmyslně argumentovat?
Reagovat
Roger_Federer
Uznavam..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Když je Nole takový král, tak proč v době svého "kralování" není schopný získat víc než 1 GS v sezóně? Zvlášť letos, kdy je Rafa úplně mimo a Rogerovi je skoro 35. Novak podle výsledků vypadá, že se soustředí víc na Masters než na GS. Nebo to bude spíš tím, že když se na GS soustředí ostatní hráči ze špičky, tak ten jeho trůn zdaleka tak neotřesitelný není...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě nekric. Pořád muže Nole vyhrát Wimbledon a Us open. To by vám všem sklapla huba :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně nevěřím, že ještě někdy vyhraje jinde než na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Přece RG musí vyhrát :-)
Reagovat
Amputace
Ale vyhraje. Kdo by mu v tom jako měl zabránit? Za Rafovou formou stojí velký otazník a těžko říct, jestli bude ještě někdy konkurenceschopný Djokovičovi. Minimálně na RG bude v budoucích letech právě Djokovič největším favoritem, pokud se nevrátí Rafa. Wawrinka letos byl jenom takový "úlet", to už se podle mě nebude opakovat. V případě, že se Rafa nenavrátí ke svému optimu, následující dvě tři sezony může klidně Djokovič dominovat - ale také nemusí, jak se ukazuje letos. Já si ale osobně myslím, že vyjímaje AO minimálně RG a US Open ještě přidá. Problémy bude mít ve Wimbledonu, tam už mu moc nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni se "čekalo", že vyhraje aspoň 3 GS. Letos se po AO všude psalo, že vyhraje všechny čtyři a nikdo mu v tom nezabrání. Stačil jeden top výkon od Wawrinky a Djokovič nevěděl, co hrát, nestačil mu ani náskok brejku v 4. setu. Murray se na něj na antuce za poslední rok dotáhl neuvěřitelně a je klidně možné, že za rok už bude lepší. Navíc Rafa se určitě minimálně na antuce dostane aspoň na 80 % předchozí úrovně a to mu bude na zisk RG stačit. Plus rok od roku větší psychický tlak na Djokoviče, takže RG vyhraje jen hodně těžko. Wimbledon - je zázrak, že ho s jeho hrou na trávě dokázal dvakrát vyhrát (upřímně - to platí i pro Rafu :D ). Na ní nemá šanci ani proti Murraymu ani Federerovi (který hraje v 34 letech o třídu líp než loni). Takže mimo AO může uspět především na USO, ale jeho hlavní problém je ta chybějící mentalita šampiona, kterou v současném tenise mají asi jen Federer a Nadal (bilance finále na GS je dostatečně vypovídající, Rafa z 20 zápasů prohrál jen 6 a z toho 2 byly s Federerem v nejlepších letech na trávě a 2 s Djokovičem v roce 2011, kdy ten hrál svou vlastní ligu - takže Rafa prohrál jen 2 finále, v kterých měl reálnou šanci vyhrát). Šanci, že se Djokovič dostane na hranici 10 GS, vidím tak na 50 %. Navíc moc let na vrcholu už nemá, třicítka se blíží a nevěřím, že bude po třicítce držet úroveň tak vysoko jako Federer (v tomhle nevěřím ani Nadalovi, ale ten by třeba ve věku 30+ ještě mohl při dobrém zdraví přidat nějaký titul na RG, díky své výjimečnosti na antuce).
Reagovat
Amputace
Zapomněl jsi na finále Austrálie 2012, ale to není podstatné. Podstatné je, že nevím, kde bereš jistotu, že se Rafa vrátí na 80% své výkonnosti na antuce. To žádná jistota není, ba naopak - vůbec nic tomu nenasvědčuje, ani jeho aktuální forma, ani výsledky, ani věk. Murray Djokoviče na antuce fakt nepřekoná, to je úplná fantasmagorie a to, že se na dalším nebo tom dalším RG objeví další Wawrinka s podobným supervýkonem je také dost nepravděpodobné. Djokovič by musel mít opravdu extrémní smůlu, aby RG nikdy nevyhrál. Čímž neříkám, že se to nemůže stát. Kdybych měl vsadit všechny své peníze na to, že Djokovič překoná hranici 10GS, tak to udělám. Je to téměř jisté.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist