Djokovič si snadno poradil s Benneteauem a zahraje si o první letošní finále

15. 3. 2014, 00:06
Aktuality 138
ATP INDIAN WELLS - Novak Djokovič ve čtvrtfinále turnaje Masters 1000 v Indian Wells nezaváhal v souboji s Francouzem Julienem Benneteauem a má tak možnost postoupit do svého prvního finále probíhající sezony. Zahraje si o něj s Johnem Isnerem, se kterým předloni ve stejné fázi turnaje prohrál.
Novak Djokovič (© bnpparibasopen.com)

Před osmi lety Novak Djokovič v Indian Wells debutoval jako osmnáctiletý, ale skončil hned v prvním kole na raketě Juliena Benneteaua. O rok později o šest let staršího Francouze v Kalifornii už porazil, stejně jako letos ve čtvrtfinále. Šestadvacetiletý Srb zvítězil hladce 6-1 6-3 a ve vzájemné bilanci se ujal vedení 6-1.

"Od začátku utkání jsem se velmi soustředil a to je to, co jsem hledal. V prvních zápasech jsem tu hrál dobře, ale měl jsem nějaké výpadky kocentrace. Dnes to byl stabilní výkon od prvního do posledního okamžiku. Soupeř dnes dělal hodně nevynucených chyb, ale já dnes udělal všechno, jak jsem chtěl," pochvaloval si Djokovič, který po svém servisu ztratil jen osm fiftýnů.

Vítěz turnaje z let 2008 a 2011 v Indian Wells postoupil do semifinále už čtvrtý rok po sobě. O postup do čtvrtého finále se utká s domácím Johnem Isnerem, se kterým předloni v semifinále coby obhájce titulu a světová jednička po boji prohrál. Osmadvacetiletému Američanovi podlehli i loni v Cincinnati, v celkové bilanci ale Srb stále vede 4-2.

"Hrál jsem tu s Johnem před dvěma lety a vzpomínám si, že jsem prohrál v tie-breaku třetího setu. A také jsem s ním těsně prohrál loni v Cincinnati. Čekám znovu velmi náročný zápas, protože se mu hodně špatně bere podání. Takže musím být připravený třeba i na tři tie-breaky, což v tomhle horku nebude vůbec příjemné," řekl Djokovič. "Klíčem proti těmto hráčům je returna a efektivní servis. A nesmím si dovolit žádný výpadek koncentrace," dodal Srb.

"Myslím, že ta výhra z roku 2012 mi nyní může pomoct. Doufám, že publikum bude opět na mé straně jako tehdy. Je to pro mě výhoda, která mi hodně pomáhá. Ale každopádně to bude velmi těžké," řekl Isner.

Dvanáctý nasazený Američan si ve čtvrtfinále poradil ve dvou zkrácených hrách s Ernestsem Gulbisem, přestože v prvním setu čelil setbolu a ve druhém prohrával 3-5 a byl dva míčky od vyřazení.

"Myslím, že v obou tie-breacích jsem vytáhnul skvělé servisy, zejména ve druhém setu.  Bylo to psychicky náročné utkání a jsem šťastný, že jsem ho zvládnul," komentoval bývalý devátý hráč světa Isner, který se v případě postupu do svého třetího finále na turnaji Masters 1000 vrátí po roce a půl do Top 10.

První semifinálovou dvojici vytvořili už ve čtvrtek čtyřnásobný šampion Roger Federer a Ukrajinec Alexandr Dolgopolov, který je v semifinále podniku Masters poprvé v kariéře.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 6.169.040 dolarů)
páteční výsledky (14. 03. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
Djokovič (2-Srb.) - Benneteau (Fr.) 6-1 6-3
Isner (12-USA) - Gulbis (20-Lot.) 7-6(4) 7-6(3)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

138
Přidat komentář
Roger_Federer
Nevim sice jaky mas osobni problem z Pe3kem, tvuj nick zde vidim podruhe, rekl bych ze jsi jen prelogoval..
Nicmene obvinit Pe3ka z tohoto: "který si musí neustále pomáhat polopravdou nebo dezinterpretací. ", dat mu za priklad "Forehenda", svedci o tom, bud to zde vubec nectes, nebo moc inteligentni nejsi ;), protoze nectec mezi radky Forehendovych slov v diskuzich...
Reagovat
smazaný uživatel
A možno si len trošku zaujatý a nevieš objektívne posúdiť skutočnosti, keďze zdravý rozum u teba zatieňuje klubizmus..Petrík samotný ťa tu mnohokrát počastoval invektívami a nikdy sa v tvojich "bojoch, na tvoju stranu nepostavil, nechal ťa v tom vykúpať..Nechápem, prečo to pre neho robíš, pre spoločný support Rogerovi?..Trochu málo.
Reagovat
Roger_Federer
zrovna ty to pochopis.Paradoxne te opravdu povazuji za dosti inteligentniho, nazorove staleho! to ze stebou zasadne nesouhlasim ve spouste nazoru a komentaru, neznamena, ze si je nectu a nezamyslim se nad nimi..
Presto, jsi mistrny demagok a upravujes si veci podle toho ja ti zrovna vyhovuji v te dane chvili a diskuzi.To je cele o jsem tim chtel rict Peter.
PE3k, opravdu neni muj salek kavy.; ), pravdepodobne bychom si v realnem zivote rozumel spise z tebou; ) ; )Peter
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že sa nezhodneme..Ja uznávam racionálnu debatu založenú hlavne na faktoch..Samozrejme, že ich používam v kontexte hájenia Nadalových záujmov, ale stále to sú fakty..To isté sa samozrejme deje na opačnej strane..
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřelogoval jsem se, stupidní klaune, jen nemám potřebu tu každý den kakat hovnivá písmenka jako ty. Omlouvám se za invektivy, ale obávám se, že s tebou to jinak nejde. O tvé inteligenci ostatně dostatečně vypovídá už to, že nedokážeš napsat jedinou chybu bez gramatické chyby. Já vím, psalo se tu něco o nějaké tvé vadě, ale já tomu prostě nevěřím. Podle mě jsi normální pako, čau :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jedinou větu, ne chybu.
Reagovat
Roger_Federer
Casto nepredkladas fakta, ale pouze sve domenky a sve nazory, vydavajici za fakta..napr: slabe era..2004-2007
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim, ze si po porodu spadl z porodniho stolu a prastil se do hlavy..Tvuj nazor na moje vyjadrovaci pisemne schopnosti me zajima asi tak jako to jestli potom padu nezustali trvale nasledky, zjevne ano..; ) cau
Reagovat
smazaný uživatel
1 Stanislas Wawrinka SUI 2380
2 Roger Federer SUI 2010
3 Rafael Nadal ESP 2000
4 Tomas Berdych CZE 1685
5 Novak Djokovic SRB 1050
6 Marin Cilic CRO 1000
7 David Ferrer ESP 990
8 Grigor Dimitrov BUL 970
Reagovat
spaniel
Vitr dneska hodne uškodil jak Dolgopołovi, tak kvalitě tenisu. Roger je mistr, přizpůsobit se podmínkám je jeho silna stránka ( jako na modré antuce). K tomu Dolgopoluv mizerný servis a na debakl bylo zaděláno. Dalsi vec je, ze jako obvykle nekdo zazáří, ale výkonnost si dlouho neudrží. Jsem zvedavy, jestli to bylo hlavne větrem, nebo výpadkům. Uvidime v Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasím, že sa vie Roger prisposobit podmienkam na výbornú..Ale že by dnes zápas nejak výrazne ovplyvnil vietor..No neviem.:Drvivú vacsinu casu tam bol vánok, čo ledva pohol pramienkom vlasov..
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Denis92
Roger uplne v pohode. Bol to taky lahsi trening pred finale,ktore bude rozhodne narocnejsie. Dolgopolov bojoval s vetrom, ale neuspesne. Spravil raz tolko chyb ako Fedex a dnes nemal najmensiu sancu na uspech.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s týmto može hrať Dolgo maximálne tretiu horskú ligu..Možno by prehral aj s lepším výkonom, ale divák bol dnes nemilosrdne okradnutý o tenisový zážitok..
Reagovat
Roger_Federer
Fedex neni Rafa..
Reagovat
Pe3k
Na Rafu by to stačilo...Roger je jiná liga :)
Reagovat
rod_laver
ale no tak... tenis to opravdu pohledný nebyl, co to má společného s Rafou?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné, že neni..Ak by bol, bol by lepším tenistom :)
Reagovat
VlS
dneska kousal jen do stavu 3:3 v prvním setu, pak tak nějak ztratil zuby. Roger moc pěkně, kdyby to vyhrál, tak bych se ani nedivil.
Reagovat
Pe3k
To nebyl tenis, to bylo destrukční derby :(
Reagovat
smazaný uživatel
ja to napisu jednoduse Dolgos mel den proti Nadalovi asi jako Rosol ve wimblasu a to je vsechno..proste mel jeden den a to je vsechno vsichni cekali ze porazi Rogera ale je tam obrovsky rozdil a to nemluvim o rozdilu treba stylu uderu jak to tam pali dva metry za sebou ten forhend
Reagovat
Mayo
ja som ani zo srandy nečakal, žeby porazil Rogera
Reagovat
Pe3k
Všichni čekali, že porazí Federera :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
aaale mistr Petrik..neni to nahadou ten znalec a odbornik za tady psal ze turnaje mistru nejsou dulezite...zdravim frajere
Reagovat
Pe3k
Cože?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím už léta Rogerovi, ale mrzí mě, že má v tobě tak ubohého, nesoudného a mrzkého fanouška, který si musí neustále pomáhat polopravdou nebo dezinterpretací. Ano, jednou z toho můžeš vyjít jako vítěz. Ale pokud tě někdo čte dlouhodobě, pozná, že jsi amorální internetová bestie s kterou si zjevně inteligentnější přispěvatel třeba, (doufám, že to vidí každý) Forehand jenom vytírá prdel.
Reagovat
Mayo
Roger si kráča s prehľadom do finále, pánko.
Reagovat
babolat.cz
a tam ho popraví No1e, kterému se, narozdíl od jiných, kolena neroztřesou.
Reagovat
MarcelPersch
No2e se do finále ani nemusí dostat, každopádně vzhledem k formě Djoka a možným větrným podmínkám, nepředpokládám, že by Federera ve finále někde ohrozil, kéžby Izzy :)
Reagovat
Mayo
určite aj v Dubaji ho mal popraviť čo
Reagovat
babolat.cz
Fedex je pán tenista o tom žádný pochyb,ale cestou do finále narazil na "lehké" soupeře, vždyť nejvýše ze soupeřů byl Haas!!
Reagovat
Mayo
to je jedno na koho natrafil...je vo finále veľkého turnaja a to je pekné
Reagovat
smazaný uživatel
jak kdyby za to mohl ze Nadal neporazil Dolga...
Reagovat
smazaný uživatel
ve sve casti pavouka mel Nadala, Andyho, Stana i Raonice..jak kdyby za to mohl Federer ze na ne nenatrefil :D to jsou vzdychy argumenty
Reagovat
babolat.cz
roger hraje již delší dobu udržovací tenis, něco jako svého času Chang. nechá druhé útočit a těží z jejich chyb. ale co, mám na to nárok, útočného tenisu se nahrál už dosti.
Reagovat
MarcelPersch
hraje to dnes z pochopitelných důvodů, ale jindy je útočný až až
Reagovat
Denis92
Urcite nie..dnes to hra len preto ze Dolgopolov sa vobec nevie prisposobit podmienkam a stale sa vyhadzuje tak toho Roger samozrejme vyuziva.
Reagovat
smazaný uživatel
babolat, ty si dobre mimo :D
Reagovat
MarcelPersch
Dolgopolov má takový náhoďácký styl, že dokáže všechno dát i naopak zkazit, škoda, nezbývá než se těšit na 2. semi.
Reagovat
spaniel
A jde se na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Až po hokeji. Nechápu, proč hokej neukončí dříve, když už je o výsledku rozhodnuto!
Reagovat
Stan_Borowitz
Protože Nova... to ještě možná mezi to šoupnou čtvrthodinku s Horstem Fuchsem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tenhle argument miluju: protože Nova. Já tam ten teleshopping ještě zkusím procpat..
Reagovat
Mayo
prečo by mali prerušiť hokej, teda skončiť skôr :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No dobrá, uznávám, že toto nebyl vhodný příklad, protože - jak správně píše Mayo - nebylo by správné předčasně ukončovat hokej.

Ale proč se například nepřenášel v přímém přenosu divácky atraktivní zápas Čilič vs. Djokovič. Při vší úctě ke komentátorům NS, stačilo to prostě jen pustit s originálním komentářem, když se NS nechtělo jim platit příplatky za noční...
Reagovat
smazaný uživatel
příplatky za noční, tak to je výborný :))))) Nedokážu odpovědět, nejsem programový ředitel. Mám na věc svůj názor, ale ne všechno můžu vypustit na anonymním fóru, kde se leccos může obrátit proti mně.. takže sorry, ale jinak odpovědět nemůžu..
Reagovat
Stan_Borowitz
Chápu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale pochop, že ty narážky typu "blbá Nova" mi děsně lezou na nervy..
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrfinále v Indian Wells.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že se hráč dostal v Indian Wells do semifinále a může tam ještě získat další body:

1. Nadal 13130 (+8590)
2. Djokovic 10260 (+5720) *
3. Wawrinka 5650 (+1110)
4. Ferrer 5150 (+610)
5. Federer 4805 (+265) *
6. Murray 4795 (+255)
----------------------------------
7. Berdych 4540
----------------------------------
8. Del Potro 4270 (-270)
9. Gasquet 2905 (-1635)
10. Isner 2670 (-1870) *
11. Tsonga 2615 (-1925)
12. Raonic 2575 (-1965)
13. Haas 2435 (-2105)
14. Fognini 2295 (-2245)
15. Youzhny 2135 (-2405)
16. Dimitrov 2130 (-2410)
17. Robredo 2050 (-2490)
18. Anderson 1940 (-2600)
19. Almagro 1795 (-2745)
20. Janowicz 1715 (-2825)
...
23. Dolgopolov 1555 (-2985) *
...

Tomáš Berdych v IW nečekaně vypad už po prvním zápase a neobhájil tak lonský semifinále. Místo předpokládanýho boje o čtvrtý místo se tak propad až na sedmý místo v žebříčku ...
Tomáš moh dokonce spadnout až na osmý místo, ale měl štěstí v neštěstí, protože se Del Potro z IW odhlásil ...
Tomášova ztráta na Ferrera a Murrayho navíc není nijak velká a pokud uhraje v Miami nějakej slušnej výsledek tak by se před ně moh zase dostat ...

Nadal i přes nečekaný vypadnutí ve třetím kole zůstává i nadále jasná jednička. Djokovic by ale moh jeho náskok výrazně zkrátit pokud získá v IW titul ...

Nahoru se zase dere Federer, kterej je už pátej a v případě zisku titulu by se moh dostat až na čtvrtý místo těsně za Wawrinku ...

Do první desítky se po nějakým čase probojoval novej hráč a je jím dost nečekaně Isner ...

Nový jméno by se mohlo objevit i v první dvacítce - Dolgopolov by se ale nejdřív musel probojovat do finále přes rozjetýho Federera ...
Reagovat
Pe3k
Super post. Čím víc se Roger dere nahoru tím mám tvé rankingové přepočty raději :) Ale i tak zasloužíš pochvalu, protože tady jako jeden z mála píšeš něco hodnotného...Každopádně jsem pochopil, že Rogerovi nebude stačit postup do finále k návratu do top 4, turn aj musí vyhrát, že? No Alespoň má motivaci.
Reagovat
a.magerova
Už jsem taky tommra pochválila, že se ty počty konečně naučil podle mého gusta ;-)

Hele loni jsme nebyli v Miami, letos tam chceme, tak uvidíme.....
Reagovat
Pe3k
Jo na Miami také spoléhám, ale chce to hlavně nějaký ten úspěch na turnajích velké čtyřky... :)
Reagovat
tommr
pouhá účast ve finále by Federerovi k postupu na čtvrtý místo nestačila - to by na Ferrera pořád ještě ztrácel 105 bodů ...
Před Ferrera ale stejně půjde téměř jistě nejpozději v Miami kde loni vůbec nestartoval a Ferrer tam obhuajuje finále (600 bodů) ...
Reagovat
Stan_Borowitz
bych si dovolil připomenout, že někteří místní odborníci na letošek předpovídali Federerovi "další nezadržitelný pád žebříčkem" následovaný ukončením kariéry. Nebudu ukazovat prstem, oni dobře vědí, o koho se jedná...
Reagovat
Pe3k
Jo Federer zaznamenal pád směrem vzhůru :) Xu Xin vyhrál World Cup a je světová jednička, Federer se dere nahoru... Je fajn když se oblíbencům daří :)
Reagovat
Matti
Být tebou tak se vůbec neozývám. Tys loni Rafovi, po tom, co prohrál se Zebalosem prorokoval, že už nevyhraje žádný turnaj mimo antuku. A dokonce ses i sázel, abys následně po prohře brečel, že forehand má dost peněz, a tak mu výhru nepošleš.
Reagovat
Pe3k
A teď seš hrdina co? :D

Jsem si jist, že všichni fanoušci Nadala věděli, že Rafa vyhraje 2 grand slamy a vrátí se na post světové jedničky...Forehand měl jen štěstí na tip a já ne, to je vše...Měl bys být rád, jak to dopadlo, kdybych měl pravdu, tak bych to tady nechtěl vidět...
Reagovat
Matti
Ne, nejsem hrdina. Reagoval jsem z důvodu tvého posměšného nápisu Místní odborníci na blbost, který od tebe vyznívá směšně v kontextu toho, co jsem ti psal výše.
Reagovat
Pe3k
Prostě Federera a Nadala člověk nesmí nikdy podceňovat...
Reagovat
MarcelPersch
Přesně tak tyhle 2 nikdy nepodceňovat, btw. k čemu je Sušence vítězství na World cupu a na turnajích World tour, když pak na mistrovství světa a olympiádě vždycky selže?
Reagovat
Pe3k
Prý sušence :D Tak na olympiádě nikdy nehrál a na mistrovství světa skončil 3. což přesně odpovídalo jeho postavení...
Reagovat
Mayo
komon Izzy
Reagovat
Nola
kde si, chýbaš tu, hoď za hlavu tie hrozné Noleho výkony, nie vždy svieti slniečko....
Reagovat
smazaný uživatel
Porad fandi a nabira sily :)
Reagovat
tommr
mě se zdá, že fanoušci Djokovice jsou přespříliš náročný. Djokovic možná nehraje v optimální formě, ale jeho výkony se jako hrozný rozhodně nedají označit ... :)
Ted má našlápnuto k titulu z IW a pokud by se mu to povedlo tak stáhne náskok Nadala na něco málo přes dva tisíce bodů a během antukový sezóny by se klidně moh vrátit na post světový jedničky. To je vám málo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že to říkáš zrovna ty. Tvůj morální relativismus je ubohost.
Reagovat
smazaný uživatel
....Tvuj projev,.... jen mne to potvrdilo to, co jsi tady zapiral... a tvrdil, ze jsi delas srandu... proste si ji nedelas...
Pak se divis, ze nekdo na tebe steka.... Chapu, ze tady take musis cist nejake poznamky na Lotyse...ale tohle preci neni problem Izzyho...

Jejich h2h je 2:2... z cehoz posledni dva zapasy Janek vyhral. Celkove se opravdu zlepsil... ale to preci neni jeho vina. Kdyz to porovnam s tim, co predvadel 2-3 roky zpatky... tak je to opravdu dost rozdil. Krom toho John je takovy prubirsky kamen pro vsechny, kteri proste chteji vysoko...Ernest to nezvladl...jednoduche, ale pro tebe asi ne.

K zapasu: Ano John vcera nepodal vubec dobry vykon, a servis ho dost zachranil, ale jako Ernest ma zakazane servirovat, nebo se naucit lepe returnovat? Krom toho chlapi se v prvni predhaneli v tom, kdo to na FH vic da vys a dal do tribun... Co se urcite Ernestovi povedlo, ze ho k te siti nechtel pustit (diky tomu to slo do dvou TB), a John to nejak nezvladal a dost na zadni zkisnul, vubec se nedostal ke hre, to urcite Ernest zvladl dobre......obecne ale pro mne to nebylo nejak k oslave...ale nasit do hrace, kvuli par nepovedenym zapasum???? Trosku absurdni... Tyhle stereoptypy mam fak nejradeji, no hlavne, ze ty to mas nalajnovane spravne...ze...
Reagovat
smazaný uživatel
...jako pokud hrac nasije z FH z dvou metru do site tak, ze da prase a mic leti do autu, tak proste nemuze ocekavat, ze vyhraje, tech situaci, co zahodil Lotys bylo fakt hodne.... John mozna zahral mizerne, ale Lotys jeste mizerneji...zadne halfy ani voleje nerozhodly, ale rozhodla jeste vetsi neschopnost Gulbisa na FH nez Johnova takze asi tak... ted se jeste uraz...aby to bylo uplne vsechno tak jak ma byt...

Ale vzhledem k tomu, jak te to uz zrira, tak predpokladam, ze ti to Nole vynahradi... nebot s takovym vykonem John Noleho nemuze ani ohrozit...pochopitelne....
Ano, nebyl to uplne nej den pro tenis...;( Takze mne ani od rana nenapadlo tady kvakat radosti, ze John vyhral... ale pochopitelne, kdyby to v TB dopadlo opacne, tak bychom se urcite z Tve strany dockali...velkych proslovu a buh vi co jeste...

Spis si to neunesl, to je tak vse... a mne se jen tim potvrzuje, ze tu je zbytecne cokoliv psat a neco cist...na ty stereotypy prestavam byt celkem zvedavy... od anonymu to tak neboli...jak od lidi, ktere clovak proste zna...to je uplne jina kava...dost horka, tedy...

P.S. Nezapomen zase napsat, ze sis delal srandu...nezapomen se 3x urazit atd...
...ale neboj...vic uz psat nejen o Isnerovi nebudu... nemam pak zapotrebi cist, ze divocim, a plno kravin...

Jo a diky, za peknej den...
Reagovat
gigin
Nebudu ti na to říkat vůbec nic, páč to nemá smysl..
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně to dostává trochu šťávu a náboj. Tohle mě snad (bohužel) baví i víc než ty vaše únavné, sáhodlouhé a v podstatě bezobsažné rozbory zápasů a jednotlivých hráčů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusis...

Nebylo to ode mne uplne supr cupr cisty tah...toz tak to ocas byva... vlci sou taky divocaci, no...
...prispevek jsem mohl odosobnit, osekat a nechat jen ten herni projev dvou akteru...zkratit to do trech ctyrech vet...na vic to stejne nebylo....

Tak sorry a peknej den bez sarkazmu...
Reagovat
smazaný uživatel
*obcas.
[pochopitelne;)]
Reagovat
a.magerova
...toz tak to ocas byva...

A já myslela, že to byl další Tvůj útok na gigina :-P
Reagovat
gigin
V klidu... :) Taky sorry, je fakt, že jsem měl raději hodit gratulku a né tu fňukat :DDD
Reagovat
SwissMaestro
Tak jsem lupnul pár drobásků na výhru Isnera! Poď Johne!
Reagovat
gigin
Jako škoda mluvit, hanba plut. O druhém setu ani nemluvě. Tam byla škoda za stavu 5-4, 40-30 pro Génia, Isner druhý serv, že to nevyšlo. Ve druhém zase, 4-2, 15-40 na Johnovo podání a nic. Tam jsem si říkal, že se nám to vymstí a taky že vymstilo. Nic nedá se. Ernests byl včera stejně jakýsi divný, jalový. Několik šancí na brejky, ale čagan si vždycky pomohl luxusním servem. Ve výměnách ho Ernestek jasně přehrával. Jak tu psal Vlk, že je Isner celodvorcový hráč a tlačí se na síť jo.. jestli tam byl 2x za celý zápas... Včera se mi to znovu potvrdilo, je to možná sympatický boreček, ale jeho tenisový projev je odporný. Měli by mu sebrat licenci.
Reagovat
gigin
za stavu 5-4, 4-30 v prvním setu....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no, tvrdé slová starec..Odporný, neodporný, vždy to bude relatívne..Je odlišný a ja mám takéto tenisové anomálie celkom rád..Nikdy nebude behat ako Bolt, ale keď si pri servise hodí
loptičku medzi nohy a potom s výrazom suchého flegmatika šupne eso, tak je neodolateľný aj pre mňa, a to som na Španielov :)
Reagovat
gigin
Tvl, už aby se ti narodilo to dítě a měls jiné starosti :DD Prostě mne to sere no.. jsem (jak se tady s oblibou říká) flustrovaný :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Take si myslim. Servis je sice velkou casti uspechu ale stavet na nem hru se mi taky nelibi. Servis - volej je sice prakticky ale nepohledny. Radsi ty krasne vymeny a boj :)
Reagovat
Nola
nebuď smutný, dúfala som, že si to rozdá Gulba s Nolem, väčšina uživateľov je v siedmom nebi, že Noleho vyzve práve Isner, sú to najmä fans Fedexa , ktorí si prajú ľahšieho súpera do finále, Nole má nelichotivnú bilancku s Isnerom v Amerike, snáď to dnes konečne zlomí a pomstí aj bývalého spolužiaka Ernieho
Reagovat
gigin
Mám tě moc rád. Jsi pohlazení po duši. Jsem stále platný člen Djokolandu, to mi věř...
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem..:)..+ este to so mnou vydrž tých 10-11 tyzdnov :)
Reagovat
Stan_Borowitz
no tak já jako fanoušek Federera si myslím, že by Gulbis měl proti Novakovi vyšší šanci než Isner... ale hlavně si nepřeju, aby Novak vypadl, chci finále Federer-Djokovič, protože jejich západy jsou obvykle jedním z vrcholů současného tenisu.
Reagovat
Nola
tiež si prajem finále Fedex vs Nole, ako fanúšik tenisu si myslím, že ich súboj je vrcholom a snom každého normálneho fanúšika tenisu......

Isnera sa obávam, servis mu už veľakrát vyhral zápasy, stačí malé zaváhanie na druhej strane a je po sete, zápase... chlapec je to celkom sympatický, ale jeho tenisový prejav mi veľmi sympatický nie je, žiaľ nič s tým nenarobím, a nie je to iba o tom, že dnes bude na druhej strane kurtu stáť Novak...
Reagovat
smazaný uživatel
"ako fanúšik tenisu si myslím, že ich súboj je vrcholom a snom každého normálneho fanúšika tenisu......"

Tyhle kecy mám ze všeho nejradši.
Reagovat
Pe3k
Ne o hodně lepší je, když oba stojí na základní čáře, pinkají a čekají až ten druhý úder pokazí :D
Reagovat
smazaný uživatel
O to ale vůbec nejde. Tak sem to nemyslel. Tady jde o to, že napsala, že každý normální fanoušek si přeje jejich zápas. A kdo si to nepřeje je nenormální. Totální ignorace názoru ostatních. Prostě mě se to líbí, tak se to musí líbit všem! A komu se to nelíbí, není normální. Já tohle úplně nesnášim. Ale nečekám od tebe, že pochopíš co mám na mysli. A zas mi tu budeš vnucovat, že všichni odborníci se shodují na tom, že Federerova hra je nejhezčí atp. Ušetři si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem já si taky přeju zápas Federera s Djokovičem. A taky ho považuju za absolutní top současného tenisu, ale v životě bych nenapsal, že ten, kdo má jiný názor není normální.
Reagovat
Pe3k
Souhlasím s tím, co jsi napsal. Původně jsem si myslel, že ty jako fanda Murrayho máš nejraději (ty extra nudné) zápasy Andy - Nole, ale pochopil jsem tě špatně. Samozřejmě napsat, že normální fanda musí mít rád...je blbost, ale i tohle chápu. Jen to slovo normální je prostě nevhodné. Já sem většinou ztotožňuji s názory Stana_B i v tomhle co výše napsal, ale jde o to slovo normální, to je přesně jak ty píšeš ignorace...

Jenže se tu pak můžeme chytat za každé nevhodně napsané slovíčko a donekonečna se hádat...Škoda, že na tomto webu není hlasování, myslím tím anketu, kdo si přeje jaký zápas, jaké finále atd. což na zahraničních webech funguje.
Reagovat
Nola
nechcela som sa nikoho dotknúť, mala som asi voliť vhodnejší výraz, odteraz budem najskôr po sebe čítať....
btw neber to ako útok na svoju osobu, ale ty si tiež nevolil v minulosti zrovna vhodné výrazy na adresu Novaka
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem ale to slovo "normální" nepoužil, jen pro pořádek...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Já jen, že se s tímhle přístupem setkávám bohužel docela často a jsem na to už celkem alergickej. Tak mě to naštvalo.
Jestli to bylo jen špatně zvolené slovo, tak se omlouvám. Špatně jsem to pochopil.
A pokud jde o mojí minulost tady, tak to bylo opravdu špatné to uznávám. Už jsem to několikrát vysvětloval (uživatel Vojtiik by mohl povídat).
Samozřejmě teď lituju svého dřívějšího chování, ale minulost nezměním.
Reagovat
Pe3k
Jo já jsem to popletl :D Byla to Nola...
Reagovat
gigin
Ničeho nelituj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Stan to napísal úplne presne, sú jedným z vrcholov...Vrcholov je niekolkov, každý ma svoje a štatisticky sú minimálne tri..

Ak by to boli dvaja hráči, ktorí majú momentálne najviac bodov v rebríčku RACE, tak by to bol možno aj objektívny momentálny vrchol, ale nie sú..
Reagovat
Roger_Federer
Precti si nekdy zahranicni weby, komentare..Malo kdo z nazorem ( ktery mas ty), ze zapasy Nadal-Djokovic, jsou to nejlepsi na co se da dnes divat..
Za posledni roky jich bylo az prilis mnoho, za druhe prestava bavit bezduche mlaceni od zakladni cary o 20 vymenach.
Reagovat
Pe3k
Vždyť Forehand je na zahraničním webu...
Reagovat
Roger_Federer
Vydis..to me nedoslo.Ale, vlastne to jen potvrzuje myslenku, i zde je mensina klonici se k Forhendove nazoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si tvrdit, že ak by si sa sto ludí spýtal na ich oblúbenú kombináciu, Federer/Nole by to nevyhrala...To je to, o čom hovorím..Neviem prečo sem pletieš Rafa/Nole..
Reagovat
smazaný uživatel
A která by to tedy vyhrála, Trolhandíčku? Já mám osobního favorita, nebude nic skrývat a vyjdu s kůží na trh. Rosol/Nadal to je pro mě to pravé sádlo máslo a jako, že tenisu rozumím. Ty se snažíš působit podobně, proto, doufám, budeš souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji, ze kvuli nekterym neprijemnym a neprejicim pisalkum, kteri maji averzi na Noleho se smazala z TP Sonja. Jedna z neprijemnejsich diskutujicich, ktera dokazala pres to, ze byla silenym fanouskem Noleho psat objektivne, bez znamek arogance a provokujich poznamek. To by se nekteri a mozna i vetsina mohla priucit. Proto prosim, FANDOVE NOVAKA PRIHLASTE SE MI, AT O VAS VIM A VIM S KYM SDILET EMOCE K JEHO HRE U CLANKU. AT TAM MA I NECO POZITIVNIHO :)
Reagovat
a.magerova
Nebuď smutný, ona se Ti vrátí, nesmazala si účet TP poprvé.

P.S. Na Rogera a Rafu se tu nadává mnohem víc :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To je mozne, ale kdo by se do tehle atmosfery chtel vratit. Je to mozne. Mozna je to tim, ze ke clankum k ostatnim pogratuluji jen k uspechu a nic nectu a nekazim atmosferu fanousku. Ale jestli se to deje vazne u vsech, tak to je mi lito. Ale u Noleho to proste vnimam a je mi z toho taky na nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Možete mi to niekto priblížiť, čo presne bolo za odchodom Sonji?

Verím, že si to dievča este premyslí s chladnou hlavou a bude mysliet pozitívne..To znamená neodchádzať kvoli hejterom, ale zostávať kvoli nám, TP friends..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepe to vi ona sama.
Ale atmosfera tu rozhodne neni pratelska. Je to boj, mozna vetsi nez na kurtech.
Reagovat
Pe3k
Sám si hater a píšeš jako kdyby se tě to netýkalo. Bože to je ubohost...
Reagovat
gigin
Ale ho*no. Klid. Prostě se Djokovi nedaří, tak si dala pauzu a asi to tu nechce číst a účastnit se. Navíc já jsem se začal kurvit v Lotyšsku a RF začal vyhrávat.. To je zralé na pauzu ;))) Já bych to nechal zatím v klidu vystydnout a uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, som hater..Hater vsetkých úbohých, poloretardovaných ľudí, ktorí svoje zásady a morálku ocenia na sto korún, som hater vsetkých duševných mrzákov, ktorí nemajú štipku sebareflexie a cnosti, som hater všetkých individuí bez vlastnej hrdosti, ktorí sa napriek zjavnej ignorácii nasilu nominujú do každého zúčastneného vlákna a moje príspevky sledujú jak ten najvernejší čokel.
Reagovat
Pe3k
Sebereflexe je přesně to co ti chybí čobol.

Jsi čistokrevný hater Federera a ani to neumíš přiznat. Schováváš se za velká slova a přitom jsi malý bezduchý pozér.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vyhrál po téměř roku nějaký turnaj (kategorie 500) a kvůli tomu se někomu pomalu hroutí svět? :-O
Co bych já dal za takové "problémy"...

Djokovič je pořád ve hře a je největším favoritem na zisk trofeje. Není důvod podléhat takovému zoufalství jen na základě jeho slabších výkonů na začátku turnaje.

A co se týká nenávistních poznámek na adresu Novaka, tak ty jsem za poslední dny vůbec nezaznamenal.
Ale to může být i tím, že mám jiné favority, takže to tak silně nevnímám.
Reagovat
a.magerova
Hoďme tu tipovačku, kdy se vrátí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Porad tu ty poznamky jsou. Jen ne v takove mire, protoze se mu ted noc nedari. Ale i ja mel asi pred mesice co delat, abych se pributil vubec neco napsat. A mesic jsem tu nebyl, protoze casto zo nestoji za to.
Reagovat
smazaný uživatel
5. 8. 2014
Reagovat
a.magerova
Nedělej z toho kovbojku, na TP denně chodí přibližně 60 tisíc lidí, takže je mezi nimi určitě spousta fanoušků Noleho, oni si Tě najdou ;-)

Navíc je to virtuální svět, tady lidi nemají povinnost chodit, číst, psát..... má TO sloužit jako doplňková zábava k reálnému životu.... není to náhrada reálného života.
Reagovat
a.magerova
Francis.Begbie: odvážné

11.4.2014
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme to neni realny zivot. Ale nejsem clovek, ktery dokaze prehlizet urcite veci. A kdyz me neci nazor vadi, zvlaste pokud je to nejaky negativista, nebo proste jen kope do porazeneho, ozvu se. A kdyz se vylozene se*e do diskuze, kde byt nemusi a jen kazi naladu.. od toho jsou diskuze. Nekdo je ale vyuziva k tomu horsimu zpusobu. A proc to tedy snaset a cist. To radsi sem nechodit. Jenze ja mam jeste silu se dohadovat.
Reagovat
a.magerova
No právě proto říkám už roky:
"TP je dlouhodobě jen pro silné jedince!!!" ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
zeby rovnake finalove obsadenie a zaroven vitazstvo Rogera ako z roku 2012? ...tak to beriem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis-Isner, tak som sa tesil a tak som na gauči zaspal..Symbolicky som sa ale zobudil na matchball, pozrel si ho a vypol TV..
Reagovat
lars
LiNa prohrala 1. set DF v setbolu.
Reagovat
lars
6;3 6;4
Reagovat
smazaný uživatel
výborně tragéd Gulbis :))))))))))))))
Reagovat
Bob
Izzzzy! :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Johnovi, když bylo potřeba, tak zabral a Gulbu porazil. Držím palce na Noleho. Go Johne go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš nějakého hráče nebo hráčku, u kterých nepíšeš go go nebo pojď pojď? :D
Reagovat
Fandina
Vadí ti to?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by mi to mělo vadit? Jen se ptám a máš tam smajla ne?
Reagovat
Fandina
To jsem ráda, že ti to nevadí. Mám pár lidí, kterým hodně fandím a tam to píšu pokaždé a pak náhodně. Teď budu fandit Johnovi proti Nolemu. Jsem zvědavá, jak bude s ním hrát. A držím palce Isnerovi. Go Johne go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky ráda, že jsi pochopila, že mi to nevadí. Já zase budu fandit Dolgovi proti Rogerovi, IW je tak zajímavý turnaj bez topek, kromě Djoka a Fédi, že by se hráči z podhradí mohli konečně prosadit a i když Dolgo dělá dojem takovýho "zhulenečka, kterýmu je všechno šumák", tak by mohl mít šanci :) A Féďa už má trofejí doma dost, tak by se mohlo dostat taky na ostatní :)
Reagovat
Fandina
Já fandím vždycky Rogerovi, nikdy proti našim klukům, ale jinak vždycky. Takže teď také a doufám, že vyhraje. Podle mě teď hraje tak super, že Alexe porazí. A samozřejmě mu moc držím palce. Go Rogere go go go!
Reagovat
Fandina
Lunej ... dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
ty už jdeš spát? To já se těším na holky. Tak dobrou :)
Reagovat
spaniel
Julien hral tak spatne, ze ani nevim jestli se Nole zlepšil nebo ne.
Ted jen doufam, ze to Gulbis urve.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
spaniel
Tak gratulka. Chtel jsem videt Nole-Ernie, ale nezasloužil si to. Zadny kratas, opatrná hra, hlavne v prvnim TB, kdy se dostal do BH vymeny a jen to prehazoval, az byl Isner nakonec ten kdo to soupl po lajne.
Reagovat
smazaný uživatel
Musi se vratit k tomu bojovnemu a neunavnemu tenisu. Sakra, prece tu lvi silu a odhodlanost pres silvestra neztratil. Ukaz jim to zas!
Reagovat
Nola
idemoo Nole
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist