Djokovič vytrpěl postup přes Dolgopolova, o poslední trofej z Masters se utká s Federerem

22. 8. 2015, 21:35
Aktuality 484
ATP CINCINNATI - Novak Djokovič měl bolesti břicha, byl dva míčky od porážky, ale navzdory mizernému výkonu Ukrajince Alexandera Dolgopolova udolal a v Cincinnati postoupil už popáté v kariéře do finále. Jediná výhra ho tak dělí od zkompletování kariérního Golden Masters, o který se utká s šestinásobným šampionem Rogerem Federerem.
Novak Djokovič

Novak Djokovič měl v semifinále nečekané potíže. Se čtvrtfinálovým přemožitelem Tomáše Berdycha Alexanderem Dolgopolovem se od začátku trápil a vítězství doslova vydřel. 

V prvním setu srbský tenista dotáhl ztrátu 1-3, ale na druhý ztracený servis už zareagovat nedokázal. Dolgopolov hrál agresivně, odvážně a zaslouženě se ujal vedení.

Djokovičovi vůbec nefungoval bekhend a navíc si po pátém gamu druhé sedy vyžádal medical timeout kvůli bolestem břicha. Ale nezdálo se, že by byl nějak výrazně limitován a po odvrácení brejkbolu za stavu 3-3 si vypracoval vedení 5-3 a šel podávat na vyrovnání. Servis však čistou hrou ztratil a málem na to doplatil. V tie-breaku prohrával 0-3 a 4-5 při dvou servisech soupeře, kritický moment ale přežil a doslova vydřel třetí set.

V něm Dolgopolov ztrácel energii i víru, že by mohl světovou jedničku poprvé v pátém vzájemném střetnutí porazit. Nechal si ošetřit puchýře na noze, ale obrat nezastavil. Djokovič sice pokračoval v nevýrazném výkonu, ale nakonec mu stačil na výhru 4-6 7-6 6-2.

Djokovič v třísetovém zápase trvajícím 2 hodiny a 22 minut předvedl pouze 14 vítězných úderů, naopak počítadlo nevynucených chyb se zastavilo na čísle 40.



"Když jsem v tie-breaku prohrával 0-3, tak to vypadalo, že to Dolgopolov dotáhne. Ale podařilo se mi sáhnout si na dno a odmítl jsem se vzdát. A díky tomu jsem vyhrál," komentoval Djokovič. "Nejsem spokojený s tím, jak jsem hrál, ale důležitá je výhra. Podařilo se mi to, protože jsem nepřestával bojovat."

Osmadvacetiletý Srb se tak přiblížil na jedinou výhru svému premiérovému triumfu v Cincinnati, který mu chybí ke zkompletování sbírky trofejí z devítidílné série turnajů Masters 1000, což ještě žádný singlista nedokázal. Finále v Ohiu si zahrál také v letech 2008, 2009, 2011 a 2012, ale nikdy neuhrál ani set.

"Samozřejmě, že v podvědomí mám, co je tady v sázce, ale obecně je to turnaj jako každý jiný. A chci věřit, že páté finále pro mě bude tím šťastným." řekl Djokovič, který za posledních pět sezon startuje na 39. turnaji Masters 1000. Prohrál na nich jen 18 zápasů, byl 25krát ve finále a získat může 20. titul. 

O svůj celkově 25. titul z podniku Masters a již pátý v této sezoně se utká s Rogerem Federerem, který má naopak finálovou bilanci
v Cincinnati 6-0. Čtyřiatřicetiletý Švýcar v sobotu vyhrál i své sedmé semifinále v Ohiu, když zdolal 6-4 7-6 Andyho Murrayho. Brita porazil už popáté v řadě, neprohrál s ním deset setů v řadě a ukončil jeho vítěznou sérii 14 zápasů na podnicích Masters 1000. 



Federer postoupil do finále bez ztráty jediného podání. Při svém servisu v Cincinnati udržel všech 38 gamů. Pokud turnaj v Cincinnati vyhraje už posedmé, vrátí se po týdnu na post světové dvojky před Murrayho a na US Open by tak byl nasazenou dvojkou. 

"Bylo by skvělé vyhrát další Masters, zejména tady v Cincinnati. Hrát tu už o sedmý titul je vážně skvělé. Je dobré být ve finále, protože jsem na něj perfektně připravený. Moc se těším a doufám, že dokážu využít toho, že jsem čerstvý," řekl v psychické pohodě hrající Švýcar, který si Cincinnati vybral jako jediný letošní přípravu na US Open.

"Po Wimbledonu jsem nehrál a jen jsem trénoval. Není to tak dlouho, ale v tenise je měsíc dlouhá doba. Do zítřejšího finále dám všechno. Bude to těžké, protože na těžšího soupeře teď narazit nemůžete," dodal Federer, který bude usilovat o svůj celkově 87. titul, z toho 24. z podniků Masters.

Djokovič má s Federerem vyrovnanou bilanci 20-20, když poslední tři souboje vyhrál o šest let mladší Srb. V Cincinati se potkali také ve finále ročníků 2009 a 2012.

• ATP MASTERS 1000 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 4.457.065 dolarů
sobotní výsledky (22. 08. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Dolgopolov (Ukr.) 4-6 7-6(5) 6-2
Federer (2-Švýc.) - Murray (3-Brit.) 6-4 7-6(6)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

484
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsem highlights rafa vs lopes. Rafa nehral spatne, ale chtelo to mozna vice agresivity v nekterych momentech. Dofam, ze na US Open bude v dobre forme.

S jeho hrou je nejvetsi problem, ze uz neni tak ryvhly jak byl
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je aj v taktike. Súperi ho majú prečítaného a väčšinou vedia, čo Rafa zahrá. Chce to zmenu taktiky. Roger ňou prekvapil rivala vo finále a podarilo sa.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděl, byl jsem venku. Podle skóre to vypadá vyrovnaně, ale podle statistik a průběhu může být Novak hodně rád, že to nebyl debakl. Tak nevím, jestli je to jen tím Cincinnati, nebo je vážně tak z formy. Na USO jsem mu dával šanci tak 30 %, teď bych řekl o dost míň. Pokud bude Roger servírovat jako v Cinci, tak je hlavní favorit on.
Reagovat
smazaný uživatel
Ukazalo se, ze Nole je hodne zranitelny. Us open je otevrene. Za me

Djokovic 30 procent
Fedex a Murray kazdy 25 procent
Wawrinka, Nisi kazdy pet
Gulbis 10
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
Nola
na Klizana a Toma si nezabudol ? .....
Reagovat
smazaný uživatel
A co dolgopolov, simon a rosol, tem bych dal vic proent nez Gulbisovi
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je frustrovany, jak ho Genius odbyl, mozna za rok. Jeste uvidime, jak se k tomu postavi Stachovskij.
Reagovat
rod_laver
Souhlas.

Na Noleho jsou dle mě tradičně velmi nízké kurzy. Ano, GS je něco jiného, ale 2.26 na BF neodpovídá realitě. Andy větší favorit než Roger, tam bych spíše dával rovnítko.

Nemyslím si, že někdo letos překvapí jako loni a vyhraje někdo z výše uvedených.
Reagovat
ipko
Dudi Sela 33%
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych dal Gulbisovi 20, Karle. Dáš mu deset, on se ti tam bude courat, nakonec to vyhraje a zbytečně ztratíš autoritu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej ucastnik :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, US Open sice není tak rychlé jako Cinci a Novak tam hraje lépe, ale soupeři budou mít víc šancí než na AO. Pokud se Gulbis nezapomene zapsat do turnaje, má velkou šanci na výhru.
Reagovat
gigin
Já se počurám, jste Boží, díky :DDDD
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
rod_laver
Nebo pokud ho nezavřou za sex se štětulema, v US jsou na to hákliví.
Reagovat
janek_da
tak proto rači hrál ve Vancouveru
Reagovat
Marduch
Zajímavý zápas! Roger předvedl v prvním setu typický travnatý tenis, správně zvolenou a asi jedinou možnou taktiku proti Nolemu. Zlomovým momentem byl tiebreak, kdy Roger ofenzívu ještě vystupňoval, z pohledu současného tenisu až na téměř absurdní úroveň, což Nole absolutně nezachytil. Rogera vyhraný set posadil ještě více do sedla, což hed v úvodu druhé sady potvrdil brejkem, který si až do konce zkušeně pohlídal. Noleho současná forma zvrat neumožnila, což pro něj není před USO dobrý pozatek.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc absurdni uroven. Problem dnes je, ze hraci neumi tak dobre hrat na siti jako treba Roger, tak tam pak moc nelezou. Becker se snazil Noleho naucit na siti a stejne je tam jalovej
Reagovat
Marduch
však povidám, z pohledu dnešního tenisu! Např. ten náběh na síť hned po returnu, to už dneska člověk na netravantých površích nevidí.
Reagovat
a.magerova
To jak se šel radovat za holkama a Mirkou, to běžně nedělá.... :-)))
Reagovat
spaniel
Malá ho nutila vzit si ksiltovku :) Papá, papá...Roztomilé.
Reagovat
Pe3k
Porazit světovou jedničku a dvojku, dva hráče na vrcholu ve 34 letech oba 2:0 v semifinále a finále velkého turnaje, kdo jiný tohle může říct? Cincy number 7 (zatím). Gratulace, respekt a kloboučkek.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu jsi me pobavil s tou 2. Vsichni vime, ze Mura byl 2 jen proto, ze Roger Rogers Cup vynechal, ne proto ze je lepsi
Reagovat
Pe3k
no všichni víme...Četl jsem zde přes 30 komentářů lidí, kteří psali jak si Můra ten post zaslouží.
Reagovat
Tornes
Pokud bereš letošek a letošní formu... V Race je na tom Murray o dost líp (dost je přibližně 1500 bodů, tedy skoro jedno finále a jedno vítězství na Masters).
Reagovat
smazaný uživatel
Roger taky odehral virazne mene turnaju a posral AO. Porazil letos Rogera?
Reagovat
spaniel
Neporazil ho od 2013, ale uhral toho vic.
Reagovat
Tornes
Ne, ale žebříčkově byl naprosto zasloužená dvojka.

Jinak Roger má o dva odehrané turnaje méně. Z těch dvou by to mohl být nejvíce jeden Masters a jedna 500, žádné hodnotnější turnaje, které by nehrál, nejsou. Tedy i kdyby vyhrál ty dva turnaje, co nehrál, stále na tom bude naprosto stejně jako Murray.
Reagovat
Tornes
A btw, že Roger posral AO je Murrayho chyba a proto by neměl být světová dvojka? Této logice nerozumím.
Reagovat
spaniel
Jinak dekovne reci byli super. Nole to vzal s velkou gracii.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vzdy, v tomhle je opravdu svetova jednicka.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze jsou vsechny GS stavene pro obranare. Bylo by dobre, kdyby napr US Open mel stejne rychly povrch jako v CInci. Takhle to hodne nahrava Nolemu.

Na rychlem povrchu je Roger porad kral
Reagovat
smazaný uživatel
S touto hrou by Nole prehral na akomkoľvek harde...
Reagovat
spaniel
S Nadalem ne ;)
Reagovat
Pe3k
Ale Nadala by smetl jak nic...
Reagovat
spaniel
Porazit za sebou 2 a 1, bez ztráty setu a podani, je krása. Skoda ze Nadal vypadl, to by byla jeste vetsi jízda (ano, verim ze by ho dal). Jsem rad ze se vratil pred Můru, koneckoncu ho porazi hladce uz dva roky, jeste spravedlivější by bylo, kdyby to bylo v přímém souboji v tom semi.
Reagovat
smazaný uživatel
Spravedlnější aha. Takže H2H najednou o něčem rozhoduje jo? :D Zajímavé.
Reagovat
spaniel
Musel jsem rypnout po te tve podpoře Novaka. Mozna ne spravedlivější, ale zajímavější urcite. Mam rad kdyz se ve vzájemném zapase rozhoduje vice veci.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, to každopádně. Tak třeba zase v SF na USO a možná už Andy vyhraje i set po těch 10 prohraných v řadě. Srandovní, jak nezvládá zápasy s hráčem, se kterým si v době, kdy hrál hůř, dával rady.
Reagovat
Tornes
Já bych si ideálně představoval finále Murray vs Federer...
Reagovat
spaniel
Mne se zda, ze Roger zmenil taktiku. Je vic agresivni a hodne jde po jeho druhem podani.
Reagovat
smazaný uživatel
To dělal i předtím. Mi přijde, že si Andy teď vůbec nevěří na něj, dříve si ho rozebíral pěkně. Teď neví, co hrát, je ustrašený.
Reagovat
spaniel
Rozebiral? :D Andy s nim netvori, ale reaguje. Kdyz chces videt rozebirani, podivej se na finale AO 10.
Reagovat
Stan_Borowitz
Frantzův přítel...
Reagovat
a.magerova
Tak teď naskočily Expresky i když se zpětným časem, tak článek tu bude coby dup :-)))
Reagovat
panzer.dragon
no už aby tu byl a pěkně s detailama rekordů, statistik atd :-)
Reagovat
Chrenda
velká gratulace. Opravdu jsi mi udělal krásnou neděli. Z každé prohry Noleho mám šílenou radost a tobě přeji ještě hafo titulů, jsi fakt borec.

Jsem si jistý, že Roger ještě dá jeden nebo dva GS. Byla by bomba, kdyby to bylo hned teď na USO. Strašná škoda toho Wibledonu, fakt hrozná.
Reagovat
gigin
hezké, parádní, zábavné...

Gratuluju...
Reagovat
rod_laver
Paráda Rogera na rychlém povrchu (nejen tam) sledovat. Uvidíme, jak na US Open, vše může být jinak. Samo že největší favorit je génius. :D
Reagovat
smazaný uživatel
byla to lahoda pro oko i dusi, zajimave, jak i Fedexovy kratsi rozehravacky vypadaji tak zamerne a pripravene.. :-) Melo to sice i slabsi pasaz, oboustranne chybovacky (stav 4:1 ve druhem), koprnela jsem i z toho lapsu sudich, mam rada veci ciste a nezpochybnitelne, ale co uz... panes proste, jsem spokojena! :-)
Reagovat
gigin
rod: Génius jas, favorit USO.
sojka: Ty to ber v potaz.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) a obavam se, ze se i ten dnes neskodny dravec (vsimni tech oci zatra blizko u sebe) na USO zbercha.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Rogi, ubránil jsi svoje území a v jakým stylu, ten pohyb a agresivita, to je prostě lahoda :) Tenhle titul potřeboval, taky jsme ho už dlouho neviděli v lóži, to bylo hezký, jak zašel za týmem a za holkama :)) Nolda to bere s grácií, počká si na tuhle vázu, až Roger pověsí raketu na hřebík, otázka je, jestli se vůbec dočká :D Myslím, že tenisový dědek zralý na odchod do důchodu vypadá jinak, to jen tak na okraj ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, zda už nebude vyhrávat jen ty dva tři turnaje. Kde mu to sedí. Hraje tu parádně to ano.
Reagovat
Chrenda
Prd, za tři týdny drží trofej z USO, budeš mrkat na drát. :-)
Reagovat
Tornes
Vzhledem k tomu, že letos vyhrál už 5. turnaj bych vsázel na to, že má na víc než vyhrávat 2-3 turnaje, kde mu to sedí. I když samozřejmě nečekaně bude vyhrávat víc tam, kde mu to sedí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to o povrchu. Ty jsou rok od roku pomalejsi. Wimblas take hodne zpomalili pro Muru, ale Nole mu vytrel zrak. Na rychlem povrchu dostava Nole pravidelne od dedka Rogera na prdel
Reagovat
ipko
Roger dnes zaslúžene.. Djokovič proste na tomto povrchu nevie útočiť, tak musel spoliehať na svoju brilantn? obranu.. Roger ale dobre servíroval a celkovo v medzihre od baseliny ho dokázal často pretlačiť.. a potom hra na sieti dokonalá.. ako povedal Bidrman nevie sa či sa do Kanady ešte vráti, takže každý titul dobrý.. v počte 1000 dorovnal Novaka, opäť vedie H2H a hlavne je opäť pred Andym, čo môže byť na USO kľúčové.. počas turnaja nestratil servis a čelil len 3bb od Feliciana.. proste všetko pozitívne správy pred USO.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
prosila bych uz vymenit fotku.. totiz fotky.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi zapiji depresi s Kadlecem a Barneyem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ou, pardon vysosti, to melo byt pod Majka. :D
Reagovat
a.magerova
No ale hodí se to i tady :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Já bych prosila nový článek :-)))
I Expresky spí :-/
Reagovat
panzer.dragon
nebo aspoň tuhle přeškrtnout
Reagovat
Kozoroh
Toto je článek o semifinále, nikoliv o finále, ten musí být napsán.
Reagovat
panzer.dragon
jdu přepočítat vyhranej cash :-)
Reagovat
Mayo
Kde je Sokolik, co pisal, ze RF nevyhra ani 500 nie to este 1000
Reagovat
Mayo
Kolkaty titul? 87 ci 88 ?
Reagovat
Kozoroh
87., 7 titulů mu schází do Lendla a 22 do Connorse.
Reagovat
Nola
Napriek prehre, to nebolo az tak hrozne ako v niektorych zapasoch pocas turnaja, Nole asi nikdy neda tento turnaj, sedi Fedexovi a Andymu, RG mu tiez nie je sudene... Fedex sa vracia na 2. miesto, kto si vylosuje zolika Andyho, jasne, ze Nole
Reagovat
smazaný uživatel
Parada, opet se ukazuje, ze zpomalovani povrchu hodne napomaha Fedexovym konkurentum. Staci trochu rychlejsi a Roger vladne zeleznou rukou. I ve 34...
Reagovat
smazaný uživatel
To si nevybereš. Vždycky by někdo utřel. Spravedlivé by nebylo ani jedno. Je to prostě tak jak to je. A jde o to se přizpůsobit.
Reagovat
smazaný uživatel
Smutne je, ze ta nerovnovaha je ohromna. Rxchlejsi je prakticky jen Cinnci a Dubaj, mozna Shanghaj.
Reagovat
Nola
Nole vyhral 2 x v Shanghaji....
Reagovat
Tornes
To nutně nemusí znamenat, že není o něco rychlejší, než jiné ;) I Cinci klidně mohl už vyhrát a dost pravděpodobně ještě vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Spravedlive by bylo kdyby se to stridalo
Reagovat
Tornes
Zas nikdy nevíš, co je "správně" rychlé a "správně" pomalé a co se ti teda má střídat... Prostě hráči se musí adaptovat na to, na čem se hraje.

Trošku hloupé ovšem je, když se mění podmínky v průběhu kariéry hráče, který už má vyvinutý nějaký styl, ten se hůř mění. A i když to někdo dokáže, stejně má nevýhodu proti těm, kdo na něm vyrostli.
Reagovat
Tornes
Ale vývoj je prostě vývoj, mění se všechno. A kdo se nezvládne přizpůsobit, má smůlu :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, ale kdyz chces hrat utocne tak mas nevyhodu, protoze musi zahrat riskatne 5 az 6 balonu, abys me winner
Reagovat
smazaný uživatel
Je to borec, neuveritelny, co dnes predved.
Reagovat
rod_laver
Parada, nicmene Novak dneska trochu jalovy. Mohl to byt pohlednejsi tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vyhral dulezitejsi turnaj nad nim, tak to bere v klidu
Reagovat
Denis92
Gratulacia Roger! Zasluzena vyhra! Turnaj bez straty setu a podania..parada! Navyse prvykrat v kariere vyhral turnaj, kde porazil nasadenu 1. aj 2.
Takisto je fajn, ze na USO bude nasadeny ako 2. MOze to byt vyhoda aj nemusi.. chcelo by to Stana do semi.
Reagovat
UnrealTom
come on Roger!! king of tennis:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jooo, asi jsem radsi, ze vyhral Roger...ale pssss, nerikejte to Forehandovi :-D :-D :-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je k hovnu, jednou ho potřebujeme a on to zesere. Super, takže na US open konec v SF. Jediná šance je, že jednoho z těch dvou někdo vytriska dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
Promin :D
Reagovat
Marduch
Neházej flintou, na USO Murray poválcuje.
Reagovat
Nola
neblazni, uz je nacase, aby dal konecne Andy Fedexa, ci? Nole hral cely turnaj hrozne, vysledok tomu iba zodpoveda....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nedá po sobě, kdyby nějak dal jednoho. Kdyby byl druhý, mohl mít třeba Nisiho a do QF ferrera.
Reagovat
Nola
asi si to rozdame na USO v semi.... skoda, no , iba nechapem preco nadavas Nolemu, Andy nie je bez viny, vcera prehral podobne ako Nole, unaveni su obaja, Fedex takticky vynechal Kanadu, Nole nie je superman, so stastim vyhral dva zapasy, vlani vypadol ovela skor, vlastne si obaja nahrali viac bodov ako vlani, Fedex obhajuje hromadu bodov, Nole detto....ale Andy bude na 99 percent uz po USO NO2
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je lepší než Andy, takže bych čekal, že uhraje víc ne lautr to samé, navíc ve finále turnaje, který mu chybí do sbírky. Neviděl jsem to, ale i tak mě ten výsledek hodně nasral no.
Reagovat
Kozoroh
Sám seš k hovnu.
Reagovat
smazaný uživatel
D1ky :))
Reagovat
Mayo
Oleeeeeeee, krasa Rogi (:
Reagovat
Mayo
a
Reagovat
a.magerova
Chááápemeeeee :-)))))))))))))))))))
Reagovat
Lunej..
skvěle, rychle, jasně. Krásný tenis, velká gratulace. Nole bohužel mimo.
Reagovat
MarcelPersch
Gratuluju, výborná práce :)
Reagovat
Bloody13
Skvělá práce, Rogere! :)
Reagovat
Kozoroh
Federer si po zásluze dojde pro 7. trofej ze Cincinnati, hraje útočněji než Djok, který na tu útočnou hru nedokáže zareagovat. V prvním setu se ještě držel, ale od TB už Fedex válcuje.
Reagovat
spaniel
Praveze v prvnim setu byl Fed lepsi.
Reagovat
Kozoroh
Ale nedokázal BP využít, však ses už ty a magerka báli, aby Roger neměl slabou chvilku na podání a Novak ho nebrejknul.
Reagovat
yenda1
Roger krásnej pohyb, jak labuťák po jezeře.
Reagovat
stopan
nepredceňoval by som jeho pohyb, Tento typ povrchu federerovi vyhovuje pri dnesnych obranaroch najviac, na pomalsom povrchu uz jeho hra nie je tak ucinna vzhladom na vek.
Reagovat
panzer.dragon
vlastně fedex smázne pocestě za titulem 2. a 1. to je super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a sám už nebude 3. :)
Reagovat
Kozoroh
Tak Federer nakonec nepřišel za celý turnaj o set ani o servis, tudíž zopakoval rok 12, kdy se mu to samé povedlo. Gratulace.
Reagovat
panzer.dragon
no joo, luxus nakonec padaj zápisy do historie :-)
Reagovat
Nola
congrats Federerfans
Reagovat
Chrenda
doraž ho gymnastu srbskýho. Už bylo načase nakopat mu řiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je agresivní jak letošní vosy
Reagovat
spaniel
Prvni shoda na Rogerovem servisu. Snad to ustoji.
Reagovat
Denis92
Keby Novak nedal DF na BP, tak ho Roger nikdy nebrejkne..
Reagovat
smazaný uživatel
No tak by to bylo 7:6, 7:6, jaký je v tom rozdíl? ;)
Reagovat
Denis92
Mensie nervy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, už jsem cítila vůni pečiva :D Roger ruleeez, vázička je jeho :))
Reagovat
Mayo
Najkrajsia trofej (: som rad ze ju ma aj Bycek
Reagovat
a.magerova
tlak 175/94
tep 104

Rogere makej, ať se konce dožiju :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Zrychlete kurty na uso!
Reagovat
Kozoroh
A organizátoři na to - diváci chtějí dlouhé výměny od základní čáry, nikoliv bombové servisy :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem divák a nechci to, poslouchá mě někdo? Ne.
Reagovat
Kozoroh
Ikdybys jim to řekl, tak ti odpoví, že jsi jeden z mála, kdo chce rychlejší povrch bez dlouhých výměn :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No, já to řeším tak, že se nedívám na mužský tenis, protože sedět 20 minut u jedné výměny mě skutečně nebere :D
Reagovat
smazaný uživatel
19:1 na winnery u sítě. Dobrá práce,Boris.
Reagovat
dadaft
k tomu lze říct jen jedno -- Roger je největší v historii a je jen Jeden.
:)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A takto rychlem povrchu. Chybi ti to tam ;)
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby Nole vyhral 10 turnaju a Fedex jen jeden. Tak pro tebe bude hned nejvetsi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nehádejte se mi tady, největší jsem já
Reagovat
dadaft
tak přes všechnu chválu jsem měl osobně nejradši Agassiho.
(a Justine samozřejmě bez debat taky)
takže kdyby ses jmenoval Justine Agassi, a ne Justine Sampras, tak ti to podepíšu. )))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
v pořádku, André je můj druhej nejoblíbenější hráč :-))) a vzhledem k tomu, že vyhrátl FO a Pete ne, dalo by se o titulu The GOAT polemizovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Noleho hru je ten povrch proste moc rychly. Jednomu to vyhovuje druhemu proste ne. Jeste, ze jich neni moc.
Reagovat
Mayo
To je jeho stastie
Reagovat
smazaný uživatel
Stale je ale komplexnejsi nez Roger.
Reagovat
spaniel
Jo, hlavne na siti to jde videt :D
Reagovat
smazaný uživatel
A myslel povrchy ;)
Reagovat
Mayo
Nemyslím si
Reagovat
smazaný uživatel
Pomer trofeji ze vsech povrchu.
Reagovat
spaniel
1x US, 0 x RG
Reagovat
smazaný uživatel
Neselektuj to. Vezmi v potaz vsechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jen to, co komu chybi za masters 1000. Uz v tom je to znat.
Reagovat
dadaft
komplexnější? ech,,,,,,,,,,,,, tak každý má svůj názor. ))
Reagovat
smazaný uživatel
ano! :)
Reagovat
Kozoroh
Novak je určitě komplexnější než Rafan, ale v porovnání s Rogerem není. Federer je nejlepší univerzál v historii mužského tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
zlatá slova
Reagovat
dappe
Prober se! :)
Reagovat
Roger_Federer
Ten prvni servis...
Reagovat
smazaný uživatel
to je diktát
Reagovat
smazaný uživatel
Roger vyučuje
Reagovat
Mayo
My chceme kanar
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez
Reagovat
Kozoroh
Zakřiknul sis ho :-P
Reagovat
a.magerova
Výhra nám stačí, nejsme nenažraní :-))))
Reagovat
Mayo
(: jeden stacil uz z roku 12
Reagovat
panzer.dragon
chtělo by to dodržet tradici buď 60 nebo 61
Reagovat
spaniel
Venco, uz vidis proc mne ty brejky kdysi tak snadno sli? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Čárový mě okradl o přímý bod z podání? :D
Reagovat
spaniel
:)

Kriceli out rychle, byl by replay, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bude exhibice :-D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Ti carovi celkem marni.
Reagovat
Bloody13
Nole odpadá.
Reagovat
Davor1
4,5 live kurz na Djoka. Asi ho trošku pohladkám, aby som mal win-win situáciu aj v prípade, že to otočí...
Reagovat
Davor1
Alebo asi kašlem na to :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co ten Federer je za dobytek to se jen tak nevidí. Takovejch prasat jsem neviděl za celej turnaj -_-
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo, mel by po zapase, pokud vyhraje dostat 1 porcelanove prasatko
Reagovat
Stan_Borowitz
A pokud prohraje, tak ne?
Reagovat
spaniel
Lol.
Reagovat
Davor1
Zápas veľmi podobný tým ostatným medzi týmito dvoma na rýchlych povrchoch (Cinci, Dubaj). Roger jasne lepší, snáď to v druhom potvrdí. Chum jetze !
Reagovat
smazaný uživatel
Noval hraje k zbliti. Nedokaze vyuzit nic. Neutoci. Nema co by proti Rogerovi zahral. Ten utoci. Zrychluje hru, snazi se vyuziz povrch. Proste mu tenhle turnaj sedi jak prdel na misu. On kdyby nehral cely rok a jen tenhle turnaj. Stejne ho vyklepne. A navic Noleho servis je nepochopitelny.
Reagovat
Kozoroh
No1emu víc pomalé hardy v IW a Miami, kde má jeho defenzivní hra výborné uplatnění.
Reagovat
Denis92
1.set zasluzene pre Rogera! Ale to este zdaleka nic neznamena proti Novakovi.
Reagovat
fera
to sice neznamená, a ten TB byl od Rogera fantastický :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak. Hraje krasny utocny a pestry tenis, ikdyz dost riskantni. Nevim o nikom ve 2 hre, kdo by hral tak skvele na siti
Reagovat
fera
tohle je po delší době zase ten starý dobrý "fedex" doufám, že mu to vydrží....
ale musím přiznat, že takovýho tenisu, bych si nechal líbit i 3 sety...
Reagovat
spaniel
Trochu jsem mel obavy z TB, ale nastesti to zvladl jak pan. V prvnim setu byl lepsim hracem, takze zaslouzene. Ted jeste jeden.
Reagovat
sprchon
Skvěle! :)
Krásnej tenis od něj.
Reagovat
a.magerova
A rychle vyhrát 2. set, jinak se Nole zmátoří a bude TO v prdel....
Reagovat
Bloody13
Roger potupil Djokera! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses potupil :) jeden zapas nesmaze ty poty v roce. Vlastne pro tebe jo. Tobe staci malo ;)
Reagovat
smazaný uživatel
*potupy
Reagovat
Mayo
Roger vyfackal v tajbrejku, tak este jeden....chum jetzte!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný Roger, co uder, to pohlazení duše. Já a Halepova si to užíváme.
Reagovat
Davor1
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
hele, ty a Simča nejste sami, kdo si užívá poetry in motion ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ironický úsměv na Djokově tváří to vystihuje, to co Roger nevymyslíš :D teď už čekám, kdy z tý frustrace rozláme raketu :P
Reagovat
Kozoroh
Rakety sí může dovolit lámat, má jich hafo :-P
Reagovat
yenda1
Zabijáckej náběh na síť, ten ho deptá :)
Reagovat
Davor1
A v kľude dopodávať...
Reagovat
rod_laver
Come on!
Reagovat
Denis92
Paradny BH! A nasledne return zo servis lajny :) COME ON
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je víc nacpany na servis lajne jak já. :D
Reagovat
spaniel
To nejsou returny, ale halfvoleje. Tato novinka se mne hodne libi :)
Reagovat
Bloody13
HoHoHo! Ten vymetenej růžek! Lahůdka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Backhander!!
Reagovat
a.magerova
Já mám nervy jak v 5 setu W 2009....
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda nema sanci. :)
Reagovat
a.magerova
Jo to znám.... nemá šanci a.... po zápase bude zvedat pohár..... musíme HO ubít ve dvou setech !!!!
Reagovat
Roger_Federer
To si dobre pamatuju.Sledoval jsem to finale na plazi v baru na Lefkade a musel jsem barmanovi dam 100 euro uplatek, aby z hotelu donesl privatne pro nas 140 televizi na tenis.Nakonec tam bylo asi 90 lidi fandicich Rogerovi.
Reagovat
Roger_Federer
140 uhlopricku samozdrejme.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je sakra marnej. Fedex mu nabizel druhe servisy. On nedokaze nic.
Reagovat
Denis92
Servis pod 60% je malo Roger..s tym Novaka neporazis, hoci zatial je problem inde.
Reagovat
Kozoroh
A teď dokonce 52%. Federerovi hodně klesla úspěšnost 1. servisu...
Reagovat
Roger_Federer
Kolik uz mel breikbolu?, ted jsem dosel.
Reagovat
Denis92
4
Reagovat
Roger_Federer
Tak to neni zas tolik.
Reagovat
Kozoroh
Nevím jak vám, ale mě připadá Cincinnati pomalejší než Dubaj. A to před ještě před třemi lety bylo Cinci nejrychlejším hardem...
Reagovat
smazaný uživatel
I mne, třeba Murray:Gasquet, to byl líný tenis.
Reagovat
sprchon
Podle tohoto je povrch v Cincy opravdu pomalejší než dřív... V PC mám uloženo u Ciny 5: Fast a teď už je to jen 4: Medium-Fast.

https://www.perfect-tennis.com/tennis-court-surfaces-and-court-speeds/
Reagovat
rod_laver
Taky mi to tak připadá.
Reagovat
Stan_Borowitz
Někdy v průběhu turnaje to říkal i Woytha, žs se Cincinnati zpomaluje, aby se přiblížilo USO.
Reagovat
spaniel
Kdyby radeji zase zrychlili US Open.
Reagovat
Bloody13
Fedex zatim v pohodě, TB bude ale zajímavej.
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to tady, servis pomalu odchází :( ještě že ta páska v tom jede s tebou, Rogi :D
Reagovat
Kozoroh
Že servis odchází? :O Vždyť jen jednou dokázal No1e na returnu získat dva míče, k BP se nepropracoval. Novakův servis se zlepšil, už nečelí BP jak v úvodu setu.
Reagovat
smazaný uživatel
myšleno první servis, byl tam horší gem, no ale teď se to ukáže v TB
Reagovat
spaniel
Zatim se hraje na jednu branku, ale prd z toho. Aby nepadla haluz na druhe strane...
Reagovat
a.magerova
Jj taky mám obavy aby nebylo NEDÁŠ-DOSTANEŠ :-/
Reagovat
smazaný uživatel
pokud teď Roger nezaútočí na returnu, tak to bude fakt nedáš-dostaneš v tiebreaku :(
Reagovat
Davor1
Bojím sa, že to takto pôjde až do TB a tam odíde Rogerovi servis...
Reagovat
smazaný uživatel
To je Nole 2015, hraje blbe casto, ale vždy se zvedne, celkem rozdíl oproti Nole 2011.
Reagovat
Kozoroh
Já bych to nazval slovy - šetří síly na velké mače.
Reagovat
smazaný uživatel
Servis je slabina. Brutalni.
Reagovat
spaniel
Ten kick serve a ten volej, lahudka.
Reagovat
Denis92
Uz to vidim, ze ked sa Nole dostane k BB tak ich hned premeni..
Reagovat
smazaný uživatel
Timhle servisem mu neda cuchnout. Fedex sve gamy zatim v sichym triku. Coz se da rict jen o jednom.
Reagovat
Denis92
Lenze jeden blby gem od Rogera urcite pride a vtedy to Novak zlomi..
Reagovat
smazaný uživatel
Novak proste ne a ne zautocit. Pinkaji na sebe, a prvni proste zmeni rytmus Fedex. To same platilo o v zapase v Dolgem. Tenhle povrch preci nemuze ubehat v obrane :/
Reagovat
Kozoroh
Federer má prozatím úspěšnost 1. servisu na 73%, Djoker bude mít co dělat s proražením Fedexova podání :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, taková dělovka z FH, ale BP je zas fuč :( už se nám to rozjíždí, stejně tihle dva hrajou nejkoukatelnější tenis v současné době, včera to byla s Můrou strašná nuda
Reagovat
Lunej..
Njn, pinkačka s Djokem nejde, mně přijde, že když je Féda u sítě prohozen, že se tam pak bojí chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
teď jsi to doufám nezakřikla :P
Reagovat
Denis92
Djokovic zas na vsetkych BB bude triafat 1.servis..
Reagovat
Bloody13
Mno, aby ty nevyužitý brejkboly Fedexe nemrzely, i když šancí tam měl pramálo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zapomnel servirovat
Reagovat
spaniel
Cely turnaj mu nejde. Tolik dvouchyb jsem u nej dlouho nevidel.
Reagovat
Davor1
Ale keď čelí BP, tak si na to vždy spomenie...
Reagovat
spaniel
Jak ve Wimbledonu.
Reagovat
Davor1
Presne, tam tiež... on je celkovo v tomto strašne silný...
Reagovat
Kozoroh
Snad konečně Cinci Open No1e vyhraje :-) Ale bude to mít Novak těžké, Roger je favorit díky rychlému povrchu a úspěchům v Ohiu...
Reagovat
spaniel
Jeste to sem napis milionkrat.
Reagovat
smazaný uživatel
A proc ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodíte mi někdo nesekající se stream, aby se na to dalo koukat? :)
Reagovat
Davor1
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-djokovic-federer-atp-cincinnati-tennis-atp-119966.html

Alebo ti dám heslo na môj účet na bet365? :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :) to bys udělal, jo? :D co se to tady s váma děje, chlapi, poslední dobou jste samá ochota :D
Reagovat
Davor1
Pre teba všetko :-* :DD
Reagovat
smazaný uživatel
to je nějaká epidemie, kterou tu šíří gigin neboco? :D
Reagovat
Davor1
Epidémia? :D Zdá sa mi, že nás trochu podceňuješ :-)) :D
Reagovat
smazaný uživatel
no, je mi to zvláštní, v noci se tu docela cukrovalo, tak si říkám, jestli jste se nějak nedomluvili ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si rikam :-D
Ale proc tak najednou...to se blizi nejaky to mdz ci co? To asi tezko....no vazme si toho, asi to bylo jen vyjimecne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tohle už jsem tady zažila, dokud je to jen sranda, tak ok ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zazila jsi, ze si nekdo jen tak delal srandu? Tak ono to tady snad ani brat vazne nejde, nejsem tady poprve ;-) Znam zdejsi elitu...ale gigin je zlaticko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
na konci loňské sezony, resp. během finále DC, se tu rozjely velké věci a byla to fakt sranda :D občas se to tu stává, samozřejmě se to nedá brát vážně, něco jiného ale je, když ti to zasáhne do soukromí, jo za blbost se platí ;)
Reagovat
Davor1
Reagovat
Bloody13
A je to tady: na koho vsázíte?
Reagovat
Stan_Borowitz
Roger vyhrál první míč, tak musí vyhrát i poslední...
Reagovat
Stan_Borowitz
posouvají...

Snad už je na cestě.
Reagovat
a.magerova
No ale jak jsem psala, pokud přijde na 19:15 už přijde pozdě :-)))
Reagovat
panzer.dragon
hlásim příchod dva gemy v čoudu, ale 11 takže jakoby nic
Reagovat
Stan_Borowitz
Víc už jsme to kvůli tobě fakt nemohli odkládat.
Reagovat
gigin
tlačím Djokoland. Ať to ogara má komplít. Však si zaslúží. Nicméně tuch je jasný, Roger ve dvou. Je to pánes, vo tom ani potom. Já su stejně myšlenkama někde úplně jinde, ale na mač se podívám. Doufám, že to bude plkat woytha, příjemná neděle, příjemný podvečer. Včera jsem si myslel, jak su dobrý tenista, dal jsem roda, dnes jsem dostal klepec a su zpátky z hrušky dole. Nic no. Practice, practice, pracite. Bamos!!
Reagovat
gigin
Jinak ze synka mám radost. Měl jsem strach, že bude stejný cyp jak já, ale dobré...

https://www.youtube.com/watch?v=KqSx8kfwtpM
Reagovat
smazaný uživatel
Copak se ti prihodilo zlato, nejake starosti? :-)

Prece te nerozhodi jedna prohra ;-)

Taky tipuju Rogera ve dvou, ale nefandim ani jednomu...bude tezke ten zapas sledovat se zajmem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak se zkus soustředit na tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne, ze fandim kvalitnimu tenisu. Ale kdyz na to koukas a je ti jedno, ktera strana udela winner, to je pak tezky.
Reagovat
Davor1
Ty tlačíš Djokoland, tak ja zase budem s FFF, nech to je vyrovnané :-))
Zaslúžiť si to asi Novak zaslúži, ale za tento rok by som mu to teda nedal, letieť mohol už s Davidom, včera ho mal zase na lopate Dolgo, herne nič moc, nemastný- neslaný, asi nie je náhoda, že z tej augustovej americkej hardtour má toľko titulov, koľko má...
Cinci je pre neho zakliate ako Melbourne pre Murrayho, ale myslím, že obaja tie svoje turnaje raz zlomia, len dnes to ešte nebude :-))
Reagovat
Kozoroh
Murraymu chybí opora, jakou měl v letech 2012-13 v Lendlovi. Tuto oporu potřebuje, neboť není psychicky nejsilnější. Otázkou je, jestli ji nalezne v Björkmanovi...
Apropo prohrát 4 finále na jednom GS turnaji je několikanásobně horší než prohrát 4x finále jedné z 9 M1000..
Reagovat
Kozoroh
Tak to je super, budem fandit spolu s ostatními djokerovci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska bude potřeba něco jako malý zázrak :-)
Reagovat
rod_laver
tvl, ty z toho budeš žít ještě několik let :D
Reagovat
ipko
už len polhodina.. :)
Reagovat
Nola
nech uz dopadne finale akokolvek, jedno prvenstvo uz mame, valcujeme prispevkami damske finalistky.... co sa deje?
Reagovat
FulnekUltras
mezi dámami mrtvo - a ve finále mrchy... ;)
Reagovat
MarcelPersch
jak pro koho
Reagovat
FulnekUltras
přesněji ;(((
Reagovat
a.magerova
Né že bych na to chtěla nějak čučet, ale pobavil mě koment z csfd.cz, zcela chápu nespokojeného diváka a na ty černé plavky si asi počkám, ale i tak to zavání klamavou reklamou a to by se mělo trestat !!! :-))

"Jsem silně nespokojen. Kate Hudson totiž ve filmu neměla ty rajcovní plavky co má na plakátu a navíc ve skutečnosti nemá ani takový kozy co má na plakátu. Ve filmu má na sobě totiž černý dvoudílný plavky. Záběry na její zadek jsou všehovšudy jen dva. Za to skvěle vypracovanou postavu Matthew McConaugheyho mi homouš za kamerou cpal na plátno snad každou druhou minutu. Naštěstí oba dva hlavní hrdinové jsou krásně opálení, protože kdyby byli bílý jako tvaroh, celej příběh by stál za hov.no."

http://kinoad.ru/templates/img/full/f5721d520f280c7de23c839a770522fd.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
To je jedna z nejlepších filmových recenzí, jakou jsem kdy četl...
Reagovat
smazaný uživatel
No, popravdě nemůže konkurovat recenzi na 50 odstínů šedi od uživatele RedAK :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to si musím přečíst.
Reagovat
Amputace
Doporučuji komentáře uživatele Verbal :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo to je taky dobrej magor :))
Reagovat
Pedronegro
Jo, to je jednička :)
Reagovat
Roger_Federer
Souhlas, u toho jsem pred casem "chcal" smichy.
Reagovat
Bloody13
Škoda, že jí jen sprostě opsal z několik let starýho webu a sám jí neviděl.
Reagovat
Nola
mam dojem, ze tenisportal sa stava aj filmoportalom :D, csfd.cz pravidelne navstevujem, tu recenziu som citala prednedavnom, ked film opakovali na niektorom zo slovenskych stanic, pobavila....
Reagovat
Nola
opakovali na niektorej zo slovenskych stanic, no, madar :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se chceme jen odreagovat než to začne... :)))
Reagovat
Nola
citim to podobne, momentalne su diskuteri velmi ohladuplni k fans supera, ocakavam, ze tento trend vydrzi minimalne do zaciatku stretnutia.... mam dnes cas, ale niekedy nedokazem pocas zapasu napisat jediny prispevok
Reagovat
smazaný uživatel
Mam to stejne.

Ja nemam jen motyly v brise. Mam tam celou ZOO.
Reagovat
a.magerova
https://pbs.twimg.com/media/CFiz7ZPWMAERIm8.png
Reagovat
Nola
Andy a Fedex tu vyzeraju ako dvojicky..... bezstarostni, mili chlapci, este vtedy netusili, ze ich tvare si bude pamatat cely svet
Reagovat
a.magerova
Andy je celá mamka.
Roger je celý svá dvojčata-holky :-)))
Rafa se vůůůbec nezměnil.
Nole jen kapku zmužněl ;-)
Reagovat
Kozoroh
http://www.atpworldtour.com/en/news/djokovic-2011-2015-season
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepsi je komentator na Eurosportu. Ten tam o Graafovi mluvi jako, ze je to apendix a pak bere bronz. :D
Reagovat
Mayo
Škoda Justina...
Reagovat
smazaný uživatel
Booooolt! :-) Geniální.
Reagovat
Vojtiik
tvle a zase je tam:))
Reagovat
a.magerova
Tož co, tož jak, vyhraje Bolt ?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. Tipuju 9,75.
Reagovat
a.magerova
No tak tos skoro trefil :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mohlo to být přesně, kdyby se tak neflákali :)
Reagovat
panzer.dragon
"It's whether Novak can make history by winning the 'Golden Masters.' I will try to stop that and win my seventh title."

Rogere, úkol je jasnej zastav ho!
Reagovat
panzer.dragon
I can already hear some of you saying that I said the same thing before the Wimby final and that I am trying to jinx. But this is clearly a very different situation. Here?s why:

Federer won both their previous meetings in the Cincy final in straight sets, and that includes two bakery products.
It is best of three which isn?t a physical disadvantage for Federer at his age.
On top of that Federer skipped Montreal and is fresh as a daisy while Djokovic has had a brutal two weeks which included four brutal three-set matches.
The surface may be even more favorable to Federer than at Wimbledon. My reasoning behind that being that Djokovic has never won the Cincy title while he?s won three Wimby titles.
Federer won the finals in Shanghai last year and Dubai this year which are similar surfaces to Cincy. Over the best of three on fast surfaces he has had the better of Djokovic.

http://theultimatetennisblog.com/djokovic-and-federer-to-face-off-in-third-cincinnati-masters-final/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork
Reagovat
smazaný uživatel
Bagel nepředpokládám, viděl bych to asi takhle:

varianta A - Djokovič prohraje svůj první game na servisu, Federer bez problémů (bez BP) doservíruje (6-3 nebo 6-4), 2. už bude jasnější.
varianta B - Djokovič svůj 1. servis nečekaně:) udrží a set dojde do TB, kde to bude 55/45 pro RF. Pokud vyhraje TB Federer, bude asi hotovo, pokud Djokovič, bude to ještě zajímavý. Ale pořád bych to v takovém případě viděl na 51/49 pro Federera, jeho servis je (pokud mu neodejde hlava, což by se mohlo po prohraném 1. setu možná stát) v Cincinnati nedotknutelný, takže by Djokovič zřejmě musel k titulu zvládnout 2 vítězné TB.

Osobně je mi jedno, kdo vyhraje. Statistiky neprožívám, ani nevím přesně, kolik Masters ztrácí Djokovič na Nadala :) Ve srovnání s GS je to po stránce prestiže stejné jako rozdíl mezi LM a EL ve fotbale.
Reagovat
Kozoroh
Djokovič -
* může zkompletovat jako první hráč v historii Golden Masters a stát se tak vítězem všech 9 1000 turnajů; Federerovi k tomuto počinu chybí tituly z Monte Carla a Říma, Nadalovi trofeje z Miami a Paříže
* může získat 25. titul z turnajů Masters 1000, dostal by se tak na dostřel dvou titulů k Nadalovému rekordu
* může vyhrát 5. turnaj Masters v sezóně, čímž vyrovná svůj (2011) a Nadalův (2013) rekord
* může získat 7. titul v roce, čímž vyrovná loňský rok, který je co do počtu titulů ATP druhým nejúspěšnějším v Djokovičově kariéře

Federer -
* může vyhrát posedmé turnaj v Cincinnati, který by se tak stal čtvrtým turnajem, kde Fedex získal alespoň sedm titulů (po Wimbledonu, Halle a Dubaji)
* může získat 24. titul z turnajů Masters, čímž by vyrovnal Djokoviče
* po týdenní přestávce se Federer může vrátit na 2. příčku a být tak druhý nasazený na US Open
* může získat 66. titul z venkovních turnajů, čímž by překonal Nadalův rekord

O co jde oběma -
* finálový duel v Cincinnati určí, kdo povede ve vzájemné bilanci, která je od Wimbledonu vyrovnaná 20-20; v případě triumfu v ní poprvé povede Novak, pro Federera by bylo vadou na kráse jeho kariéry to, že by měl negativní bilanci se svými dvěma největšími rivaly
* zápas mezi dvěma nejlepšími hardaři posledních 15 let určí, kdo bude držet prvenství v počtu vyhraných 1000 na tvrdém povrchu, oba mají po 17 titulech
Reagovat
woody
Skvělá statistika, dobré počtení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, nějak to ztěžklo. Tohle jestli mají v hlavě i oni, musí to sakra svazovat.
Reagovat
Pe3k
Je fakt, že se ten zápas ještě nehrál a už teď je to velký zápas. Roger má už 3 prohry v řadě proti Novakovi, který podle mě už musí být unavený a na zkompletovavání má zatím smůlu, navíc je to jeden z nejlepších povrchů (turnajů) pro Rogera.

Dojel jsem po 3 denní párty a jsem rád, že Roger porazil Andyho, že Tomasinho ten rozmazlená fakan dostal ban (:D) a teď se jdem chystat na Djoka.
Reagovat
panzer.dragon
hezký, ještě bych teda dodal dva fakty a to, že se jedná o turnaj kde djoker fedexe nikdy neporazil a zároveň dvakrát prohrál (vcelku značně), takže fedexovi jde i o udržení jakýsi nedotknutelnosti na cinci a jasnýho signálu djokerovi že tady doma neni :-)

a druhá věc jestli fedex nezratil doteď podání, myslim že zatim ne, set neztratil, tak pokud by to fedex udržel i dnes tak by navýšil svůj rekord, kdy jako jediný na masters turnaji dokázal vyhrát bez ztráty setu a svýho podání z roku 2012, pokud by se zadařilo tak to bude dvojnásobný rekord
Reagovat
smazaný uživatel
Servis neztratil, jediný Murray ho dostal do TB a jediný López měl proti němu za celý turnaj BP (3 v řadě).
Reagovat
smazaný uživatel
Nema ten Rafan tech rekordu nejak moc, na to, ze je takovy looser? :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser
Reagovat
rod_laver
Byls rychlejsi :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale definici číslo 9 - "Loose R" jsem neznal ani já, a to jsem na ty věci expert.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem i.diot :-D ale jdi, ja vzdycky pisu ve slovech vic pismenek. Z ajiny jsem maturovala za 1. Dostala jsem Willa Shakespeara, to byla mnamka :-)
I kdyz je fakt, ze to bylo uz pred 15 lety :-D
Reagovat
rod_laver
http://loseloose.com/
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska i vrchol atletiky, sledujete to nekdo? Bolt nebo Gatlin?
Ja to miluju, to chveni pred startem i celej ten beh. Aspon se na vysledek neceka nekdy o 5 hodin (GS). Nadruhou stranu, je to zase hned pryc...tenis aspon nabidne spousty zvedajicich vymen.
Koukam i na dalku a vysku...
Reagovat
smazaný uživatel
kdy běží ten Bolt?
Reagovat
smazaný uživatel
Semi 13:10 final 15:00
to finale asi neuvidim, jedu na vylet, skoda...
Reagovat
smazaný uživatel
díky. Sto metrů je vážně adrenalin :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se, preji Gatlinovi, Blesk už toho vyhrál až až, čas na změnu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Boltovi. Preci jen ten skraloup 2x doping...a to jsem Gatlina predtim mela hrozne rada. Kdyby jednou, no primhourim oko..ale 2x? Nene...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo o fous...uuuuuf.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to byla sila, dobre to dobehl, Gatlin vypada nabusene, aby dnes nepadl rekord. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj to je blby, na druhou stranu uz to chce zmeni a Rio dostane novy naboj, jestli dnes Usain padne.
Reagovat
smazaný uživatel
+1, prohra Bolta by dala sprintu nový náboj, už je ten monopol moc dlouhý :) Ale myslím, že Bolt je hlavně psychicky tak silný, že si to pohlídá a double (+ štafeta jako bonus) zopakuje i tady.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak vyhrál i v nejhorší sezóně kariéry. Tohle by se měl naučit Rafa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gatlin asi nervozita, hodne pod svoje moznosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě jo, ale nejvíc je to vidět na Powellovi. Když o nic nejde, tak běží vždycky hluboko pod 10 a pak ve finále 10,00, takže je zase bez velké medaile. Přitom kdyby běžel, na co má, tak ten bronz má v pohodě. Uvidíme na dvoustovce, letos Gatlin 19,57, Bolt 20,13, ale myslím, že to dopadne zase stejně jako vždycky. Boltova psychická převaha je obrovská.
Reagovat
Stan_Borowitz
Gatlin, Powel a další jsou nepřímým důkazem toho, že tenisti po třicítce odcházejí spíše psychicky než fyzicky...
Reagovat
Tornes
Tak tohle nemůžeš porovnávat. V tenisu a atletice jsou zcela jiné nároky na tělo, potřebuješ úplně jiný systém pohybu. To je jako říct, že by tenisti měli odcházet ve dvaceti, protože v tom věku odchází gymnasti. Obojí stejná hloupost.
Reagovat
Stan_Borowitz
Někdo tady před časem dával tenis jedné roviny se sprintem, když obhajoval překračování času mezi výměnami.

Já to myslel tak, že se tady dost často tvrdí, že po tenisti po třicítce ztrácejí výbušnost a rychlost. Sprinteři ji zjevně neztrácejí, proč by tedy měli tenisti?
Reagovat
Tornes
Nevím o tom dost na to, abych se nějak erudovaněji mohl dohadovat, ale že tenisté po 30 odcházejí i fyzicky je podle mne celkem jasně patrné. A v návaznosti na fyzický pokles výkonnosti, který sám o sobě ani nemusí být tak výrazný, přijde i psychický, protože ten hráč sám moc dobře ví, že už nezvládne to co dřív, nedoběhne všechno, některé údery kazí častěji atd. Přijde o sebedůvěru, kterou do té doby měl a o to spadně níž. Pak prohrává i zápasy, které by čistě dle výkonnosti nemusel, ovšem kořen a prvopočátek tohoto poklesu je dle mne jednoznačně fyzický.

PS: Pokud jde o důvod, proč Gatlin nebo Powell nepříchází o výbušnost a rychlost - první důvod může být, že na rozdíl od tenistů, kteří musí řešit mnohem spíše jiné věci, u sprinterů je toto jediná věc, na kterou se soustředí a tudíž logicky mohou propad pozdržet déle. U těchto dvou by také mohlo jít o to, že oba nějako doubu nezávodili a tudíž nebyli v něpřetržitém zápřahu. Nemluvě o tom, že třeba takový Powell rychlost ve skutečnosti ztratil - jeho nejlepší roky byly cca 05-08, kdy měl nejlepší časy pod 9,8, a to vždy několikrát. Po roce 12 se už pod tuto hranici nikdy nedostal. A právě i to zpomalení o jednu dvě desetinky může dělat rozdíl.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak já o tom nevím skoro vůbec nic, ale napadlo mne to v souvislosti s dnešním závodem, kdy byla minimálně třetina finalistů ve věku nad 30 let (Gatlin, Gay, Powell). Přitom Gatlin má letos nejrychlejší a Powell třetí nejrychlejší čas, Vklínil se mezi ně jen Bolt, kterému už taky táhne na třicítku.

Tak právě přemýšlím, co je u tenistů příčina a co následek, protože mi připadá psychicky jako jeden z nejnáročnějších sportů. Fyzicky až tak moc zase ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Gatlin kvuli dopingu ctyri doky nezavodil, tak neni tak opotrdbovany, Powell uz je jen stinem, viz dnesek.
Reagovat
smazaný uživatel
Do srovnání sprinterů a tenistů se pouštět nebudu, ale sprinteři určitě rychlost postupně ztrácejí. Z top sprinterů současnosti si osobák po třicítce zaběhl jen Gatlin, který měl 4 roky pauzu. Jinak Bolt 23 (bez 5 dnů), Gay 27, Blake necelých 23, Powell 26, Carter 25, Greene 25 (to jsou všichni s osobákem pod 9,80). Nikdo kromě Gatlina už po třicítce pod 9,80 neběžel, Powell naposledy v necelých 29 letech.

http://www.iaaf.org/records/toplists/sprints/100-metres/outdoor/men/senior
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, tak to je dost vypovídající stat, díky...
Reagovat
Roger_Federer
Novak a Roger se letos potkaji po 5 ve finale., docela dost.A nebude to naposledy.
Novak letos "pripravil" Rogera o 2x titul z masters 1000 a jeden granslem.
V sezone 2011 se Novak-Rafa utkaly tusim 6x..z toho 4x ve finale masters, 2x Granslem.
Uz to zacina pomalicku pripominat Novakovu vecne omilanou best sezonu 2011.
Na druhe strane ale nestoji jeho vrstevnik nebo mladsi.., ale o 5 let starsi hrac..
Reagovat
MarcelPersch
výkony Novaka těžko...
Reagovat
Mayo
Podla mna aj o 6 let mladsi
Reagovat
Mayo
Alebo starsi no :D
Reagovat
Kozoroh
Ještě nikdy se Novak s Rogerem nestřetli ve finále turnajů ATP tolikrát jako letos. Dnešní duel je jejich pátý finálový v letošní sezóně, v letech 2007-14 jich odehráli 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase to nejspíš neuvidím, nebo až závěr, takže si radši zahulákám už teď. Idemo! Ajde!
Reagovat
Nola
Nole IDEMOOO !!! s tym co predvadzal v semi na Fedexa stacit nebude, ale zahulakat si mozeme, bojim sa, aby ten zapas nemal podobny priebeh ako v roku 2012....
Reagovat
Stan_Borowitz
Každý zápas je jiný, Rafa taky kolikrát předváděl celý turnaj tužku a na Rogera pak vytáhl svůj nejlepší tenis.

Bude to velmi vyrovnaný zápas a já věřím, že u následného článku nebude stejná fotka jako tady...
Reagovat
a.magerova
Jj taky doufám a přeju si jinou fotku u následujícího článku.... ale mám už teď obavu.... myslím na W, doufám, že Roger už zapomněl !!! ;-)
Reagovat
Nola
veris, ze bude vyrovnany? oddychnuty Fedex, celkom zozuvany Nole, mam obavy, aby to finale nebolo celkom jednostranne....
Reagovat
Stan_Borowitz
AO 2009
Reagovat
Kozoroh
Nemyslím si, že No1e ve finále dostane kanára jako v roce 2012. Skóre se nejspíš bude podobat v bleděmodrém letošní Dubaji, i já považuji za favorita duelu Federera. Cincinnati je poslední Federerovou baštou mezi velkými turnaji, Wimbledon a Turnaj Mistrů mu vzal No1e několikrát, ale Cinci odolává a pravděpodobně odolá i dnes.
Reagovat
Marduch
Jestli bude chodit 1. servis anebo celkově nepřijde tzv. "výpadkový" zápas, tak stejná fotka jako NEBUDE.
Reagovat
Stan_Borowitz
Právě ten první servis, respektive jeho úspěšnost v dosavadním průběhu turnaje, mi dělá vrásky. S trochou nadsázky se dá říct, že se Roger dostal do finále bez prvního servisu. Na všechny ostatní jeho hra "v poli" stačí, otázka je, jestli bude stačit i na Noleho, když mu první servis přes noc zázračně "nenaskočí".
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zahulákat si můžeme. Tak ho tlač i za mě, já dorazím až po deváté nejspíš, to už může být po. Souhlasím, že Nole nehraje ideálně, ale třeba to klapne. Navíc dvojnásobná výhra, pro Noleho poslední masters a pro Andyho 2. místo. Takže Ajde!
Reagovat
panzer.dragon
dneska se domu dostanu až tak v 1915, myslíte že stihnu bezpečně začátek zápasu? nebo hrozí že už budou hrát?
Reagovat
gigin
Nestihneš nic. To bude za pět minut hotovo.
Reagovat
gigin
Jinak včera bylo taky psáno v 19 hodin a začínali nějak 19:10 hod. Než sa ještě rozpinkajú... Klídek draku, vše budeš mít pod kontrolou.
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
a.magerova
Hele nečetl jsi diskuzi dole, že máš chodit všude aspoň o 5 minut dřív :-P
Pokud tak učiníš, stihneš začátek bezpečně čili na 19:10, pokud přijdeš v 19:15, tak už Tě pustí k TV až o přestávce mezi lichými gamy :-))))
Reagovat
a.magerova
Tak to bylo pod článkem o Berdychovi, jakože to chození DŘÍV-NAČAS-POZDĚ.... nicméně, zde (finále) platí, čím později tím hůř....
Reagovat
panzer.dragon
jasný, vim vyavuju si to,

pokud budu chtít mít jistotu což doufam, že těch 1910 by mohlo bejt tak budu muset udělat dvě akce, 1) odejít z privátní sauny dřív 2) jet na hranici povolenýho limitu přes prahu domu

finále čtyřhry se hraje na stejnym kurtu před nima? může nastat situace že se s tim budou deblisti mazat a dojde k přirozenýmu posunu?
Reagovat
a.magerova
Zde je velká šance na ušetření času tím, že se nebudeš zbytečně zdržovat oblíkáním :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak stát se může všechno, třeba i to, že se dnes s tebou bude saunovat Jessica Alba a tobě se nebude chtít odejít...
Reagovat
gigin
Nn, kvarteta se hrají na Grandstandu.

http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/cincinnati/422/daily-schedule
Reagovat
smazaný uživatel
tak vidíš, opět se to potvrzuje :-)
Reagovat
a.magerova
No jo... ale to je ofi-akce, tam chodím taky dřív než je stanoven začátek, stejně jako do kina, divadla a tááák.... ale můj dům můj hrad, tam platí jiná pravidla.... ale jen když není manžel doma, on je bohužel taky časopedant ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera jsi psala, ze takove lidi si drzis dal od tela...to musi byt kraaasne manzelstvi :-D :-D ;-)
Reagovat
a.magerova
No však jo... já do něj reju, že je pedant na čas a pořádek a on do mě reje, že jsem nedochvilný bordelář.... a klape nám to už mnoho let...... protože on by v tom sterilním a přesném prostředí nebyl šťastný a já sem tak kvůli němu uklidím a sem tam příjdu včas a víš jak je pak rád ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to potom jooo :-)
Povolit pritahnout :-D tak to ma byt, tak je to spravne. Kazen musi byt!!! ;-)
Reagovat
a.magerova
I na mě musí být přísnost, nemůžou být doma oba stejní.... to se pak nudí a hledaj povyražení jinde..... nejednou slyším: "Takovou hodnou a pořádnou manželku měl a nevážil si toho a našel si takovou potvoru!!!"
Jo tak to u nás nehrozí :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mas recht...chlapi nesnasej nudu. Potrebujou mit porad nejaky vzruso ;-)
Reagovat
gigin
Předčasně zmoudřelá děvčata.
Reagovat
smazaný uživatel
Predcasne? ;-)
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/martinklizan/posts/923495834389655?__mref=message_bubble
Reagovat
Stan_Borowitz
REBEL
Reagovat
panzer.dragon
rafani, nepadnul tu další důvod pro fandění rogerovi, to že by djoker zkompletoval golden masters, to se tomu vašemu (a bohužel ani našemu) nepovedlo, takže bych řek, že je pro vás dost důležitý aby fedex udržel djokera stranou od tohodle rekordu
Reagovat
smazaný uživatel
Už to jak sa Novak skrz Goffina a Dolgopolova prepašoval do finále je svojim sposobom zázrak..Bez ohladu na dnesný výsledok, v NY bude velmi zranitelný..
Reagovat
panzer.dragon
jj, i ten gulbis tuhle, trochu to drhne, vítězství fedexe by se dneska hodilo i v rámci rozložení sil před us open, že by tam jel djoekr po dvou prohranejch finále v řadě
Reagovat
smazaný uživatel
Novak jel po prohraném finále FO, mnohem větší porážka než tyhle dva turnaje. A jak dopadl následující GS? :)
Reagovat
panzer.dragon
to asi jo, ale to co djoker předvádí v letní americe letos je trochu riskatní cesta obouma turnajema, v to počítam že se shodneme, nemusí se mu to vyplatit + trochu myšlenek na dvě prohraný finále v řadě tady v americe a může klidně vyletět
Reagovat
Kozoroh
Porážka z RG je daleko těžší než z Montrealu a Cincinnati dohromady (pokud No1e dnes prohraje), přesto ji však Djokovič překousl a vyhrál Wimbledon. I kdyby dnes s Fedexem prohrál, neznamená to, že US Open nevyhraje.
Reagovat
Kozoroh
Gulbis když se mu zachce, tak trhá soupeře hlava nehlava. Škoda že se mu víc nedaří, gigin by měl víc důvodů k radosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jemu se v SA moc nedari, Montreal vyhral naposledy 2011, Cinnci nikdy, New York jednou. Vzpomen na lonsky rok, kdy vypadl na obou turnajich uz ve druhem kole a na US byl nemastny, neslan.
Reagovat
Marduch
Jestli potřeboval (stejně jako loni?) i kvuli rodině po Wimbledonu pauzu a jako hlavní trénink na USO bere obě tyhle tisícovky, tak se už druhý rok (zatím) ukazuje, že to nebyla nejlepší volba. Jestli by nebylo lepší ten Montreal vypustit, a radši potrénovat některé konkrétní herní činnosti, ve kterých se momentálně trápí.
Reagovat
Kozoroh
V Montrealu naposledy triumfoval sice roku 2011, rok poté však vyhrál v Torontu, který tak je doposud posledním Djokovým titulem ze severoamerické letní série.
Reagovat
Kozoroh
Zranitelný byl i ve Wimbledonu, od 1. kola do SF nehrál úplně nejlíp a měl namále s Andersonem, všechny kritické situace ale zvládl a s nejlepším tenisem se vytasil v pravý čas ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
nepadnul! To dřív peklo zamrzne :-D
Reagovat
a.magerova
Jak mám Rogera za ty roky nakoukaného, tak v utkání s Felim jsem na něm mohla oči nechat o to víc pro jeho jednodenní pozměněný vzhled.... i když mám raději "holátka", přesto to bylo moc fajn :-))))
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Roger+Federer+Western+Southern+Open+Day+7+_qtVpQ28rgEl.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
mě tyhle odkazy nikdy nejdou zobrazit. objeví se mi tu část a pár písmenek je schovaných za oknem zprávy.
Reagovat
a.magerova
No mně to jde vždy, ale já na to čučím z noťasu.... popíšu ti situaci: Roger s jednodenním strništěm a krásným výrazem ve tváři i oči se mu smějí :-)))

Tu jsem Ti to rozdělila na dvě části, tak třeba to půjde ;-)
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Roger+Federer
+Western+Southern+Open+Day+7+_qtVpQ28rgEl.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky čumím z noťasu. zvětšuju si rozlišení a všechno a nic ale už to tu je.

Jsem byl zvědavej. Naposledy jsem ho se strništěm viděl ještě za mlada. Viděl jsem nějaký záznam.

Ten si to už užívá. Nerad to přiznávám. Ale dnes bude válcovat. :/
Reagovat
panzer.dragon
zkus tady https://pbs.twimg.com/media/CNAn2qiWIAETgxz.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, já vím. Řeknu to za anakina. Roger je takovej G.O.A.T., že by mu tohle narostlo za pouhé 4 dny. :)))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo ještě jinak, Roger by byl G.O.A.T. i jako hlava Islámského státu.
Reagovat
panzer.dragon
na zejtřejší finále se moc těšim, kurzy zase vystřelený vyrovnaně, skoro bych řek že nikdo takový kurzy s djokerem jako roger nemá, ve wimblu nd 1.85 2.02, teď nd 1.72 2.10, něco podobnýho asi s djokerem nikdo nemá, rafa letos na rg 1.36 3.22, v monte carlu 1.43 2.86

v montrealu s andym 2.74 1.45 nd,

jedinej fedex kurzy na novaka přitlačí před zápasem djovce, za mě slušný
Reagovat
Vojtiik
Elegoš dneska 2:0, na tom opravdu rychlém hardu mu věřím hodně, neztratí servis ani dnes
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu ty kurzy. Když porovnáme výkon Noleho, ať už celý turnaj nebo včerejšek. A výkon Federera. Ten kurz by měl být 3:1.

Pokud budou výkony ze včerejška. No chance pro Novaka.
Reagovat
panzer.dragon
mi to připomíná letošní wimbl tenhle turnaj :-), i těma kurzama, doufám že tentokrát s lepším koncem, djoker taky problémy po cestě, fedex vyškolil marryho, kurzy před finále šul nul okolo 2 na oba

roger bude muset vytáhnout hru bez nejmenšího zaváhání, s čímž do teďka neměl problém, hru plnou es, úspěšných prvních podáná, úspěšných náběhů na síť

například prohranej TB i přesto, že by měl x setballů by byla zásadní nepříjemnost, horší než kdyby se to stalo s marrym, djoker by ten druhej (třetí) set nějak uhaluzil
Reagovat
a.magerova
Jj souhlas, ta wimbledonská podobnost mě taky děsí, takže PŠŠŠŠT a nezakřiknout a držet palce i pěsti :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Chval ho až vyhraje, ne za kurzy :)

Ty kurzy jsou kvůli milionům pomatených fedtardů, kteří mají o vítězi jasno, protože jejich miláček hladce postupuje, zatímco Novak se trápí. A ani Wimbledon je nepoučil...
Reagovat
panzer.dragon
osobně mam sazýno 150Kč za 3,25 na rogera, protože ten včerejší marry byl jasnej už před zápasem
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi líbil kurz kolem 3,5 před ČF, pač se dalo čekat, že Roger do finále dojde a zároveň byla slušná šance, že Novak vypadne. Ale teď za rovinu už bych Federera nehrál...
Reagovat
panzer.dragon
dneska už bylch si asi očkal na live sázky při zápase, nebude to tak extrémně lítat a hodilo by se vidět fedexovo nasazení při zápase a jak mu půjde od začátku podání
Reagovat
Frick
https://fourfourthreefootball.files.wordpress.com/2014/11/1415966105488_image_galleryimage_new_wages_income_jpg.jpg

Těžko říct, jak je to přesný, ale vemte si, kolik tenisů vydělá za rok aspoň to mega. Tak 20-25?

A srovnejte si, kolik hráčů hraje v těch ligách, kde ten 1 000 000 je roční průměr...

A v tý tabulce jsou Libry, tak ještě tak 1,5x
Reagovat
rod_laver
Jaká je hráčská základna profi tenistů a profi fotbalistů? Mě by zajímal víc relativní ukazatel než absolutní.
Reagovat
Frick
Další otázka - kolik musí mít někdo (přirozeného) talentu a kolik usílí musí valožit do toho, aby byl a) členem základní sestavy někde na Slovácku (za 50 000 Kč /měs.) b) 500. hráčem ATP (který si za sezónu na prize money vydělá bratru 10.000 USD)
Reagovat
spaniel
Tak toto je sice smutná, leč znama vec.
Reagovat
rod_laver
Tenis je individuální sport (a taky je u něj jiná celosvětová a lokální podpora a základna) a od toho se vše odvíjí. Moc lidí stý hráč na světě zajímat nebude, zatímco stý klub na světě rozhodně ano.

Já jsem vycházel z toho milionu liber ročně. Tam si myslím, že má smysl porovnávat, z jakých základen se dostane počet hráčů na milion liber a jaký je pak podíl. U těch 50 tis měsíčně ale nemusí být situace zcela odlišná (když se věnuješ např. naplno 20 let tenisu a dostaneš se na 500. místo a když se věnuješ 20 let naplno fotbalu a dostaneš se do týmu Slovácka. Opravdu je pak snaží se stát profi fotbalistou?)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty průměry jsou strašně zkreslené, i třeba v rámci PL myslím, že např. u United, City nebo Chelsea bude ten roční průměr tak 6-8 mega, když třeba Rooney má okolo 300k za týden a to zdaleka nebude jediný. Ale stejně s ohledem na to, kolik ty kluby vydělávají (hlavně v Anglii za TV práva), tak ta čísla ještě zase tak velká nejsou.

Ještě mě teda zaráží jiná věc - jaký ignorant tu tabulku dělal, když mezi "major leagues" nezařadil CZ ligu.
Reagovat
Frick
Mi taky přijde zvláštní. Nechce se mi věřit třeba těm platum v Polský lize. To by tam pak vycházelo na půrměr 250 000 Kč / měs., na což si v naší lize přijde jen pár největších hvězd typu Váchy atp.

A naše liga je lepší než Ekstraklasa
Reagovat
smazaný uživatel
Je to logicke, tenis je strasne vazany na 3,4 nejlepsi hrace. Uz kdyz nekde na turnaji chybi, jde to znat na navstevnisti. Kdyz je na turnaji nasazeny nekdo TOP20 jako jednika, navstevy jsou zalostne. Na Slovacko ti chodi kazde dva tydny kolem 4 tisic lidi a x dalsich sleduje v TV a na streamech.
Reagovat
spaniel
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11889617_799075566877774_5768792425027491974_n.jpg?oh=00243671f4eb4a9a3edcf690fd78f48a&oe=567BAC36
Reagovat
smazaný uživatel
Omg..Zajtra môže Djokovic vyhrať 5 Masters v sezóne a vyrovnať tak svoj a Rafov rekord a tým pádom ho pravdepodobne tento rok aj navýši...

Alebo turnaj vyhrá Federer. To sú teda možnosti, prašť jak uhoď...:)

Myslím, že výhodnejšie aj v kontexte celkového počtu Masters titulov bude dopriať ešte jedno veľké víťazstvo Rogerovi :)..
Reagovat
spaniel
Sofiina volba.
Reagovat
Kozoroh
Taky si myslím.
Reagovat
panzer.dragon
Federer má různé fanoušky :-), vítej v týmu
Reagovat
a.magerova
No no.... nepotřebujeme nabírat nové fanoušky, jak říkal Vojta, Federer má největší fanouškovskou základnu...... bez Forehanda se určitě obejdeme :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
To slovo nebylo "největší", bylo to něco, co vyjadřovalo takovou až posvátnou úctu, až jsem se chvíli cítil jako stavitel chrámu nebo tak něco...
Reagovat
a.magerova
Jj netrefila jsem to přesně, ale taky mě to tak nějak rozněžnilo ;-)
Reagovat
panzer.dragon
ok, sem chtěl Forehandovi dopřát možnost si zafandit dál než do druhýho kola, ale tak nechávám to bejt.. :-)
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zafandit :)..

Tak zas odtial-potial..Finále je mi v podstate ukradnuté, uz dnes som sa nevedel prinútit naozaj fandit Andymu (zápas ma nechal chladným, chýbal tomu náboj)..Takze naozaj necakám, ze by ma zajtrajsi math dvihal zo sedadiel..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Djokovič ty Rafovy rekordy překoná tak jako tak, takže fandit Rogerovi nemá pro tebe smysl. Ledaže bys chtěl odejít od Temné strany Síly.
Reagovat
panzer.dragon
pravda
Reagovat
Roger_Federer
Prozreni...u tak posedleho satanisty?
Reagovat
Amputace
Jaké rekordy? Počet masters zřejmě ano, počet 5 masters za sezonu ovšem překonat nemusí - pokud zítra nevyhraje. Letos mu masters turnaje enormně vycházejí. Tak tomu ale nebude každou sezonu.

Já fandím Rogerovi tak jako tak, protože Djokoviče prostě příliš nemusím. A navíc i souhlasím s Forehandem.

A btw. Temná strana byla vždycky nejvíc cool :)
Reagovat
spaniel
Jses si jistej? :)

http://youtu.be/jTJq8co38Pk
Reagovat
Amputace
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se snazi vid...pretahnout nas :-D Nedej se Peter, drzime spolu...s Rafou v dobrem i ve zlem!!!! :-) Forever!!!!

Nemuzu usnout, mate nekdo medicinu?
Reagovat
gigin
Mám. Zaručenou. Chceš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ihned! :-D
Reagovat
gigin
Vzkazy?
Reagovat
rod_laver
:)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vy se uspavate spolu s rodem? Jak hezke...;-) skoda, ze nenapises taky neco me :'-(
Reagovat
gigin
Chci tě!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi si jisty?
Reagovat
gigin
Ano, si mne okouzlila, zasáhla. Jako bys Gulbisovi z oka vypadla.
Reagovat
smazaný uživatel
Gulba v zenskem podani, jo? tak to teda pekne dekuju :-D Myslim a to nemachruju, ze jsem preci jen o kapanek hezci ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze to bude zalezitost na cely zivot? Jak me jednou zasahnul Rafa, byl se mnou konec :-D Jojo, i to umim...zasahnout :-D
Reagovat
gigin
Půjdem do vzkazů a domazlime to, ok?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano milacku, ale az zitra ju, ja uz vazne musim hajat, vstavam v sedm. :-*
Reagovat
gigin
Dobrou bobi :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz ho tam mas...vzkazik ;-)
Reagovat
rod_laver
Jak kdy, v 11 mi ale psal, že má ještě nějakou práci a pořád je online, evidentně ji, na základě toho, co tady vypisuje, nedokončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejak se rozvasnil dneska...cim to asi bude :-D
Reagovat
a.magerova
Roger jsi dobrej !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes mě Roger bavil.
Reagovat
smazaný uživatel
poslední dva míče zahrál jak z jiné planety.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to proste tenisovy genius
Reagovat
smazaný uživatel
a reprodukční génius, co se týká plození dvojčat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už tu zase začínám cítit některé pánské a dámské výtoky z orgasmů. To nemusím.

Hezký zápas to byl. Ale... dobrou noc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stara se ti udelala???
Reagovat
smazaný uživatel
To je něco, co nikdy nepoznáš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kult osobnosti je mi taky proti srsti, i ve sportu :)
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš, proč TOTO řešíš v mém vlákně :-P
Reagovat
smazaný uživatel
původně to tu být nemělo, no. Klik sem, klik tam a bylo to. :/
Reagovat
a.magerova
No ještěže tak ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejak se Vam ten sen po Torontu, ze Andy bude svetova 1 rozpada. Elegos i v duchodovem veku je o level nekde jinde
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle někdo říkal? Ty vole, se nestačím divit, tohle tady fakt nikdo nepsal, ale tak proč si vzít do huby něco, co nikdo z fandů Andyho neřekl, aby sis mohl pohonit triko šašku. Ještě jsi zapomněl spát dvojité W. Nebo to jen ve slově NoWak?
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem to říkal, že by jí mohl příští rok být. Pořád si to myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně může, stačí "maličkost" - vyhrát 2 z příštích 3 GS a ve Wimbledonu pak může zaútočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsi byl na dovolene. Ja tady cetl nekolik takovych prispevku po te co Andy dal Djokera, ze pristi rok bude no. 1...chlapci, chlapci jeste vam chyby nejaky ten titul z GS. Tak, ze by na US Open??
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne od fanoušků Andyho, Ta ztráta je ohromná, sezonu má výbornou, ale bez většího úspěchu na GS, proto to jde jen horko těžko, taky by musel zopakovat i antukovou sezonu jako letos, což nevím, jestli se podaří.
Reagovat
Kozoroh
Von to psal Stan Borowitz, že Andy může být příštího roku světovou jedničkou. Argumentoval, že Djokovič nemůže donekonečna držet svou současnou herní úroveň. To je sice pravda, ale neznamená to, že Djoka na 1. místě nahradí Můra.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, že ne, ale připadá mi jako nejpřirozenější kandidát. Přestože bych tam samozřejmě nejraději viděl Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnesni Nolda, proti dnesnimu Fedexovi by nemel sanci. Zitra se musi zmebit hodne veci, aby Novak vyhral.
Reagovat
Mayo
to je id1oti ten Murray, chcel som 3 sety...no nič, tak zajtra chum jetzte Roger!
Reagovat
vibbi
Děcka podpořte nás :) Rozjíždíme web Prostě tenis a myslím, že byste byli fajn fanoušky :) Sháníme i adminy :) Chceme trochu konkurovat jisté stránce ?....chceme podávat především informace o českém tenisu a nechceme spamovat co pět minut fotky, co sdíleli ostatní tenisté..
Reagovat
vibbi
https://www.facebook.com/pages/Prost%C4%9B-tenis/138920589781599
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne stranky
Reagovat
smazaný uživatel
ony ty fotky dost lidi zajímají :)
Reagovat
vibbi
tak určitě, mě taky, ale mám tím zaspamovanej fb..a pak to vidím stejně u profilu toho hráče. kdyby aspoň dávali fotky, co najdou u jinýho zdroje..
Reagovat
Frantz
Nic?! Jako vzdycky NIC! :-D :-D
Reagovat
a.magerova
A za co? Mi to uniklo?
Reagovat
Stan_Borowitz
Celé to bylo "Nic, jako vždycky nic na něj neuhraju a hulibrk Frantz se zase posere vzteky..."
Reagovat
Frantz
jj vztekal jsem se smichy, z vaseho "gentlemana", Borovicko :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, umím si to představit, hulibrku.

Tak třeba zítra se dočkáš. Nebo taky ne a zase pokoušeš partnera na choulostivých místech...
Reagovat
smazaný uživatel
Ho chtel Andy spis rozhodit, ne?
Reagovat
Frantz
Spis jen dalsi z rady tech, co maji o Federerove "gentlemanstvi" naprosto jasno ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak by sa mohla volat dalsia knizka o Djokovicovi :-)
Reagovat
spaniel
Nebo Totální mentál, podle toho, kdo by ji psal.
Reagovat
smazaný uživatel
To by zase byla knížka o Federerovi ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist