Djokovičův bratr: Každý čeká, že budu jako on

24. 9. 2008, 15:51
Aktuality 7
Na turnajích okruhu ATP se dnes poprvé objevil další Djokovič: sedmnáctiletý Marko. Mladší bratr třetího tenisty světa Novaka Djokoviče nechce navždy zůstat ve stínu svého sourozence, chce se prosadit sám za sebe.
Profily hráčů
Marko Djokovič (vlevo) s Novakem. Uprostřed je nejmladší z bratrů Djordje.

Premiéra na okruhu ATP se mladšímu z bratrů Djokovičů nevyvedla: v prvním kole prohrál s Finem Jarkkem Nieminenem jasně 2-6 a 0-6, Marko je ale přesvědčen, že mu tato zkušenost pomůže vydat se v Novakových šlépějích. "Být tady je úžasné, hrát na turnaji ATP je ohromná zkušenost. Jsem velmi, velmi šťastný," řekl Marko Djokovič.

Vzhledem k výkonům svého o čtyři roky staršího bratra bývá často středem pozornosti. "Každý ode mě očekává, že budu jako on. Chodí se dívat na mé zápasy, protože jsem jeho bratr," uvedl sourozenec vítěze letošního Australian Open.

I když nechce navždy zůstat jen mladším Novakovým bratrem, pomoc zkušenějšího sourozence si pochvaluje. "Strašně moc mi pomáhá s kondicí i s hrou. Lidé mi říkají, že mám stejnou techniku, že je můj bekhend podobný tomu jeho," vyprávěl.

Ale nehodlá být jen Novakovou kopií. "Zkouším myslet jako on, sledoval jsem ho celý svůj život, ale taky chci být sám sebou. Chci být Marko, ne Novakův bratr," dodal.

ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Djokovičovi sou hvězdy :)) fandím jim!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
V článku chybí, kde se vlastně hrálo. V textech se občas pro nafouknutí délky publicisté opakují, tady to naopak přehnali.
Reagovat
smazaný uživatel
áááá, tak to je zase odpověď. Malinko jsem doufal, že někdo podobně zareaguje. O tohle přece vůbec nešlo, na zjištění turnaje stačí vlevo jednou kliknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se nám vrátila zuza? Podobnost textu tady je. Příště se nejdřív přihlas. Na té připomínce nevidím nic špatného, v článku je zřejmá chyba. Až budeš psát stejně kvalitně jako já, zase se ozvi (většinou píšu k věci, můžeš si udělat statistiku).
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Brozi, nechápu co si mě bereš do úst. Já když něco píši tak píši pod svým nickem, já se za své názory nestydím!!! Takže se trošku uklidni. Jinak ten anonym to napsal dobře a souhlasím, někdy jseš fakt hroznej a jen ostatní kritizuješ ale to je tvoje věc. Piš si co chceš. Já jsem sem už dlouhou dobu nic nenapsala a ani nic psát nebudu....
Reagovat
smazaný uživatel
Roger nastoupí na kurt a hned uvidíme jak ti stoupne puls.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dalsi namachrovanec :( navic nechapu jak mu mohl nekdo dovolit start na takovemhle turnaji, kdyz on neumel totalne nic, dnes jsem jeho zapas sledoval a on nedal opravdu skoro nic az jsem byl stasten ze ten zapas zkoncil protoze to byla neskutecna nuda, Jarkko stal na pulce a jenom vracel mice, musel se hrozne nudit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist