Dlouhý s Paesem postoupili do grandslamového finále!

3. 9. 2008, 21:33
Aktuality 2
US OPEN MUŽI - Český tenista Lukáš Dlouhý si zahraje na US Open ve finále čtyřhry. Ve Flushing Meadows dnes v semifinále se svým partnerem Leanderem Paesem z Indie porazili hladce 6-2 6-0 argentinský pár Maximo Gonzalez/Juan Monaco. Celé utkání trvalo pouhých 40 minut.
Lukáš Dlouhý a Leander Paes si na US Open zahrají o titul

Česko-indická dvojice zvládla dnešní utkání bleskově. Jihomaričanům nedala absolutně žádnou šanci k prolomení servisu, Dlouhý s Paesem sami využili pěti brejkbolů a za pouhých 40 minut vyhráli hladce 6-2 6-0.

Dlouhý tak minimálně zopakuje svůj největší úspěch dosavadní kariéry. Právě loni se v New Yorku rovněž probojoval až do finále, s tehdejším partnerem Pavlem Víznerem nestačili na švédsko-rakouský pár Aspelin/Knowle.

Ve finálovém duelu mohou Dlouhý s Paesem narazit na domácí dvojčata Mika a Boba Bryanovy či na španělsko-argentinskou dvojici Tommy Robredo/Sergio Roitman.

US OPEN - středeční výsledky mužů:

Čtyřhra - semifinále:
Dlouhý/Paes (7-ČR/Ind.) - M. Gonzalez/Monaco (Arg.) 6-2 6-0

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Při tak velkém počtu článků za den je nepochopitelné, že na jednu stranu dáte jen 10 článků. Je tohle vůbec možné? Články z druhé nebo třetí strany totiž zřejmě nikdo nečte, neb počet komentářů se už nezvyšuje. Čtenost webu vás nezajímá?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist