Dlouhý s Paesem ve finále prohráli, neuspěla ani Peschkeová se Srebotnikovou

19. 6. 2010, 16:07
Aktuality 0
Lukáš Dlouhý spolu s Indem Paesem prohráli ve finále generálky na Wimbledon na travnatém turnaji v Hertogenboschi. Nejvýše nasazený pár nezvládl závěr zápasu s dvojcí Lindstedt-Tecau, které podlehl 6:1, 5:7 a 7:10. Podobně dopadla i Květa Peschkeová se Slovinkou Srebotnikovou v Eastbourne.
Lukáš Dlouhý a Leander Paes

Pro Dlouhého s Paesem to bylo páté letošním finále, na třetí titul v sezoně však nedosáhli. Český daviscupový reprezentant tak nadále čeká na svou první trofej na trávě, přestože již má ze čtyřher osm turnajových triumfů.

Dlouhý s Paesem přitom měli k výhře blízko. Po jasném zisku první sady vedli v druhém setu již 5:4. Pak však ztratili podání a soupeři, nasazení jako turnajové čtyřky, dotáhli zápas do rozhodující třetí sady. V ní již česko-indický pár neustále ztrácel a prohru neodvrátil.

Na titul nedosáhla ani Květa Peschkeová

Čtyřiatřicetiletá fedcupová reprezentantka, spolu se slovinskou partnerkou Katarinou Srebotnikovou podlehla v dnešním finále ve třech setech americko-australskému páru Lisa Raymondová, Rennae Stubbsová. Peschkeové se Srebotnikovou unikl druhý společný titul po triumfu v Indian Wells těsně v koncovce. Po jasných setech 6:2 a 2:6 vyhrály Raymondová a Stubbsová, s nimiž v minulosti Peschkeová získala tituly na WTA Tour, rozhodující super tie-break 13:1

Výsledky - Hertogenbosch - muži (tráva, dotace 450.000 eur):

Čtyřhra - finále:
Lindstedt, Tecau (4-Švéd./Rum.) - Dlouhý, Paes (1-ČR/Ind.) 1:6, 7:5, 10:7.

 

Výsledky - Eastbourne - ženy (tráva, dotace 600.000 dolarů):

Čtyřhra - finále:
Raymondová, Stubbsová (4-USA/Austr.) - Peschkeová, Srebotniková (2-ČR/Slovin.) 6:2, 2:6, 13:11.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist