Do semifinále Prosperita Open postoupil z Čechů jen Hájek

1. 5. 2009, 19:36
Aktuality 0
CHALLENGER OSTRAVA - Jan Hájek dokázal jako jediný domácí tenista postoupit do semifinále tenisového Prosperita Open v Ostravě, když ve třech setech zdolal Poláka Kubota. Ve čtvrtfinále naopak skončila cesta pro obhájce titulu Vaňka i dalšího českého zástupce Rosola.
Jan Hájek

Jan Hájek vyrovnal své letošní maximum vyrovnal po té, co po setech 6-3 0-6 6-4 vyřadil Baghdatisova přemožitele Lukasze Kubota z Polska. O první challengerové finále po dvou letech si zahraje s třetím nasazeným Stevem Darcisem. Belgičan si vybojoval postup v duelu s Lukášem Rosolem, kterého zdolal 6-1 6-4. Českému tenistovi se tak nepovedla odveta za týden starou prohru z antuky v Sofii.

Ve čtvrtfinále vypadl obhájce prvenství Jiří Vaněk, který nestačil na Chorvata Ivana Dodiga a prohrál ve třech setech. Dodig bude hrát v sobotu se Španělem Davidem Marrerem.

- CHALLENGER OSTRAVA (Česko, antuka, 50.000 dolarů) -
páteční výsledky (01. 05. 2009)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Hájek (ČR) - Kubot (Pol.) 6-3 0-6 6-4
Darcis (3-Belg.) - Rosol (6-ČR) 6-1 6-4
I. Dodig (Chorv.) - J. Vaněk (5-ČR) 6-3 3-6 6-0
Marrero (Šp.) - O. Rochus (4-Belg) 6-3 6-3

Semifinálové dvojice: Hájek - Darcis, Dodig - Marrero.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist