Dobrá zpráva pro fanoušky i tenisty: Ve Wimbledonu může být od čtvrtfinále vyprodáno

4. 7. 2021, 19:19
Aktuality 44
Tenisté ve Wimbledonu se od příštího týdne mohou těšit na podporu vyprodaného hlediště na dvou největších kurtech. Po úvodním úspěšně zvládnutém týdnu se pořadatelé v All England Clubu dočkali uvolnění koronavirových opatření a dostali povolení zvýšit kapacitu, kterou mohli dosud zaplnit jen z 50 procent.
Centr kurt ve Wimbledonu

Původně se počítalo s tím, že zcela vyprodáno bude smět být až na víkendové finálové zápasy na centrálním kurtu. Podle nových pravidel mohou fanoušci na 100 procent kapacity zaplnit oba největší kurty se zatahovací střechou už od čtvrtfinálových zápasů. Ty přijdou na řadu v úterý, kdy budou hrát o postup do semifinále ženy.

Grandslamový turnaj ve Wimbledonu, který se vloni kvůli pandemii koronaviru nehrál, je součástí vládního pilotního testu návratu fanoušků do ochozů. Plné hlediště bude mít jako první sportovní akce v Británii od loňského března, kdy se kvůli koronaviru v zemi přerušily veškeré soutěže.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

44
Přidat komentář
mahycek
Roger nemá zdravotní potíže.smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Zato tady neni moc co resit.

Srdicko x Garin :) antukar mel problemy uz v prvnim kole s kvalifikantem Zapatou, dokonce jsem cekal upset, skoro vysel. Porad si stojim za tim, ze nejvetsi "hrozbou" byl v tehle osmince Draper v prvnim kole, coz se zatim potvrdilo.

Rublev x Fukovic; Rublev dokaze na neho zahrat uz bez problemu, a opet to potvrdi, ikdyz je to trava...Fukovicz porazil Rubleva 1x a to jeste, kdyz to bylo decko.

Kaczena x Korda; Kaczena se rozlozi...je spis stinem Karena...tady to muze byt zajimave. No ale nevim, nevim...spis to vidim na Kordu.

Shapo x Princezna; tady zni ukol jasne:D

Berrettini x Ivaszka; Mattimu bude souper sedet...

FAA x Zverev; Felixovi moc neverim, asi to bude dlouhy zapas, ale Zverev je na returnu jinde.

Fedex x Sonego; talian je sympaticky, ale stacit to asi nebude, pokud veteran bude zdravotne v cajku.

Hurkacz x Medved; verim Hubertovi, celkem travarska nadeje...jeden z mala, ktery dokazal Djokovice tady hodne potrapit. Hubert byl uz podcenovany a nepravem s Bublikem, ktereho proste splachl... krom toho hraje z tech mladsich na trave atraktivne, dokonce ho stavim vys stylem na trave nez Berrettiniho, takovou dalsi travarskou nadeji.

QF Hurkacz x Federer by melo byt ozdobou celeho turnaje... doufam, ze Hubert nejen zmakne Medveda, ale i teho Fedexe, v SF Mattiho a ve finale vrati porazku Djokovicovi. Na svuj zpusob, ten Medved je tou nejmensi prekazkou k pripadnemu titulu :DDDD Jasne delam si trocu srandu, ale podle mne dost podcenovany tady... ikdyz na tiskovky uz mu i nejaky ten novinar prijde:)
Reagovat
steve79
On ma Roger zase nejaky zdravotni potize?
Reagovat
Vlk-v-trave
Jak to mam vedet, jen pisu, ze pokud... tak by mel Sonega prehrat.
Reagovat
a.magerova
Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nikde nepisi, ze je zraneny :D
Plasite vy v FFF...:D Jste precitliveli.
Za kriva narceni jsou take paragrafy:)
Reagovat
Vlk-v-trave
je svym slozenim opravdu hodne zajimave a podle mne tezko tipovatelne, ikdyz jsou tu nejake veci, kterych se da chytnout...ale spis to vypada na to, ze tonouci se stebla chyta.

Ash x Bara; snura zapasu Bary je neskutecna, a da se rict, ze jednou vsechno konci. Jenze Bara je realistka, tvrde stoji nahami na zemi s hlavou ciste tenisovou, ktera dokaze behem zapasu, turnaje, slusne reagovat. Stat se muze cokoliv.

Emma x Ajla; Emma jede na WC, no a ten tlak doma muze byt obrovsky... jenze ten styl, kterym hraje nemusi vubec, ale vubec Tomljanovic sedet. Opet se muze stat cokoliv.

Kaja x Pavlinka; Paclinka sice travu objevuje, ale jsme ve druhem tydnu, coz muze byt pro ni privetive... dale je na saku jistejsi nez Kaja, ktera nevim z ceho je spokojena, ale k zapasu bude muset pristoupit jinak nez v predeslych. Opet se muze stat cokoliv...hlavne jak se nam Muska vyspi.

CoCo x Angie; Gauff je pod tlakem od sameho zacatku a je mozne, ze to uz uplne neustoji...Angie ma zase zkusenosti a je rozhodne neprijemnou hrackou, prave pro takove typy jak Gauff. Netipovatelne.

Kaja x Lumila; Kaja zahrala proti Tereze excelentne, ovsem proti hracce, ktera byla premotivovana a nedokazala neco zmenit behem hry...hodne hrala strojove. Tedka ji ceka cholericka boure... Samsonka dela plno chyb na plno winneru a to by ji melo sedet. Jenze zname Kaju, nekdy se nechava rozhodit, ikdyz to na ni neni videt... a tohle tipovat bych nechtel:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Madison x Viktorie; Madison by ji mela teoreticky odstrelit, jenze musi trefovat kurt, a to je u ni vzdy s otaznikem, krom toho Viktorie ma hodne sikovnou ruku, coz pochopitelne stacit nemusi, ale opet na to spolehat...

Iga x Ons; stylem hry by mela Iga Ons prehrat, a vypada, ze se na trave - jeji dovolene chytla, a uz z toho uplne dovolena neni... Ons nastoupi uplne v jine mentalni kondici, takze bude hodne zalezet na te Ize...takze netipovatelne.

Elena x Aryna; tady snad jedina jistota, ze Aryna nikdy v QF GS nebyla, vzdy se nam nejak slozila, hlavne 4. kola...ji delaji problemy...urcite ji jednou ta snura black-outu skonci, otazka jen, jestli uz dnes a ve Wimbledonu...nebo az nekdy jindy:D)

Takze si jen tipnu to, ze to bude den plny prekvapeni, zvratu, nadseni z vyher a bolast z proher... to si myslim, ze je tak nejak celkem i zichr:)
Reagovat
dadaft
Přesně jak říkáš, u žen se to dnes bude rozhodovat na kurtu a dopředu se nedá říct skoro nic.

Těším se jak děcko. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
tommr
stručně řečeno: ani u jednoho zápasu se nedá předem tipovat vítězka ... smile
Já jen doufám, že se aspon jedný Češce podaří vyhrát. Kdyby se to povedlo dvěma byl by to super úspěch, tři výhry by byla malej zázrak ... smile
Reagovat
peek
Tady máš všechny zápasy zadarmo:
https://live-tennis.stream/
Reagovat
peek
To patřilo pod Špatnou zprávu od George_Renel
Reagovat
George_Renel
Mně ten stream doporučovat nemusíš.....
já se v pohodě podívám na vše co chci. Jde o princip.
Reagovat
dadaft
jo, supr,

kdy bude ale zrušena ta d*bilní volná neděle ??????????????????
Reagovat
sysel
vrchol arogance bandy anglanskych poradatelu je zitrejsi nasazeni damske dvouhry na centr, misto svetove jednicky a GS vitezky, podradny zapas nemecke veteranky a radoby US hvezdy, to je fakticky lezeni do PR..dele, ale vlastne komu ????
Reagovat
smazaný uživatel
Preto by som bol rád aby sa GS Gauff vyhýbal tak dlho, ako sa dá.

Nemám nič proti nej, keď dosiahne 20-21, nech ho kľudne vyhrá, dnes by však z toho bol príliš veľký HYPE.
Reagovat
smazaný uživatel
Německá veteránka je vítězkou Wimbledonu a dalších dvou gs... Takže právem na centru.smile
Reagovat
sysel
souhlasim, ale asi take citite, ze pokud by nehrala s tou "hvezdickou", tak centr ani nahodou
Reagovat
smazaný uživatel
Coco si jde nahoru celkem postupně.
A pozornost si zaslouží.
Reagovat
paddy
Barty 4 že by?
Sabalenka 6,4
Swiatek 7,5
Gauff 11
Muchova 14,5
Samsonova 16
Jabeur 16
Kerber 17
Rybakina 17
Pliskova 18
Keys 19
Krejcikova 22

ale pozor na Jabeur - formu má, na trávě umí a kosí nejen soupeřky, ale i v rohu kurtu smile

https://sport.aktualne.cz/tenis/tenistka-pozvracela-ve-wimbledonu-centrkurt-pak-zdolala-mugu/r~7e8b8e1adc0111ebb02dac1f6b220ee8/
Reagovat
smazaný uživatel
Jabeur nie. Videl som jej zápas s Muguruza, vyhrala len preto, že hrala menej zle, než súperka.

Barty vie vybuchnúť na počkanie, ale jednou z favoritiek je. So mnou spolu so Swiatek, Gauff, Rybakinou a Plískovou.
Reagovat
blixa
Nevím nevím. Barty jasně, teoreticky by měla ale doufám, že ne smile. Sabalenka není úplně trávařka, Iga už vůbec ne, Gauf je furt zobák, že by ranařka Samson ?
Reagovat
com
a ranarku Samson vystrili Karolina, takze to vyhraje ona smilesmile
Reagovat
paddy
Djokovic 1,47
Medvedev 7,6
Federer 11,5
Berrettini 12,5
Zverev 15
Rublev 25,5
Shapovalov 30
Bautista 44

situace je jasná smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Berrettini :)
Reagovat
Marduch
Jj, Matteo se může klido prostrilet min. do finále.
Reagovat
Vlk-v-trave
Kolik ma Hurkacz?:
Reagovat
George_Renel
je, že zítra, ač je na programu přehršel zajímavých zápasů mužů i žen a Tour má den volna, Eurosport zaťatě vysílá pouze na programu 2.
Na ES1 poběží celý den záznamy jednotlivých etap cyklistiky.smile
Reagovat
ipko
to sa ani nedá pochopiťsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon nikoho nezaujíma. ES len reaguje na trh.
Reagovat
ipko
prosím ťa, to by asi nemali všetky zápasy na Eurosport player.. jediný malý háčik je, že je platený a takto nútia ľudí ho kúpiťsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport Player tu bol vždy, a tenis išiel na dvoch kanáloch.

Alebo ich to napadlo až dnes, takto nútiť ľudí?
Reagovat
ipko
lenže Wimbledon má Eurosport po prvýkrát a do toho ide TDF, ktorú majú každý rok.. takže logicky, že tenis je len na jednom programe, preto im Eurosport player v tejto chvíli náramne vyhovujesmile ale proste keď je voľný deň na TDF, tak mali dať tenis na oboch a hotovosmile
Reagovat
paddy
normálně až ve 2. týdnu W začali dávat Tour, která má prioritu, protože je snad 3. nejsledovanější akcí světa, myslím, že 2019 W byl na ES1 první týden

letos se Tour jede o týden dřív kvůli OH
Reagovat
ipko
Wimbledon 2019 bol ešte na Nova Sport a TDF ide vždy od začiatku každá etapa na Eurosportesmile
Reagovat
paddy
určitě ES, potom 2018
pamatuji, že se vymlouvali, že od pondělí tam dají Tour
Reagovat
paddy
In 2019 Eurosport screened over 600 matches and 250 hours of live coverage from Wimbledon

je pravda, že Nova měla exkluzívní práva, ale třeba jsem přijímal anglickou verzi ES

co pak ES v ČR vysílal?
Reagovat
ipko
no Wimbledon to nebolsmile
Reagovat
Denis92
Wimbledon je na ES tento rok po prvy krat. Doteraz mali prava len na zvysne GS. Teraz kupili vsetky GS, vratane TM, Masters 1000 a 500. O to viac ma prekvapuje, ako malo tenisu vysielaju. Prakticky len to co doteraz (AO, RG a USO), zvysok ide na ES player.
Reagovat
Denis92
A teda este dodam, ze ES sa deli na Britsku a "europsku" verziu. Takze hej, ta Britska Wimbledon vysielala uz v minulosti.
Reagovat
peRFect
W šel nevim 10 let na Nova Sport 1, 2 a něco i na Nově.A co nebylo tam,bylo na Voyo.
Reagovat
lvicek
On se nekdo diva na zaznam (???) cyklistiky??? To jsou X*X*X*X*X...
Reagovat
paddy
proti kterým lajnovím bude hrát Djokovič finále smile

a jestli je porazí, tak titul nezíská smile

jedno je jisté, uvidí to plný dům smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist