Dokičová má infekční mononukleózu

11. 7. 2009, 16:26
Aktuality 2
Bývalá čtvrtá tenistka světa Jelena Dokičová onemocněla infekční mononukleózou a čeká ji ještě dvoutýdenní pauza od turnajů. Lékaři diagnostikovali australské hráčce chorobu po analýze vzorků krve odebraných po její porážce v prvním kole Wimbledonu.
Profily hráčů
Jelena Dokičová

Dokičová se necítila dobře už od Roland Garros a doktoři dlouho nevěděli, co jí je. "Jsem smutná, že musím vynechat několik turnajů, ale na druhou stranu jsem ráda, že konečně vím, co bylo špatně," uvedla v prohlášení aktuální 76. tenistka žebříčku WTA.

Někdejší wimbledonská semifinalistka je další známou hráčkou, která onemocněla mononukleózou. Infekční choroba se nevyhnula v minulých letech jak světové jedničce Rogeru Federerovi, tak tehdejší nejlepší české hráčce Nicole Vaidišové. Chorvat Mario Ančič se s následky nemoci potýká dokonce už dva roky.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to je konec... Mononukleóza je nemoc tenistů. Vaidišová, Federer a jen letos Ančič a Djokičová... Nejlíp z toho vyvázl Fedex, který ji měl "slabou" a proto si herní kvalitu relativně udržel... Ale pro Djokičovou je to konec kariéry!
Reagovat
Mercury
tahle holka to nemá lehké..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist