Dokičová trénuje v Melbourne. Vrátí se po dvou letech na okruh?

17. 10. 2013, 08:25
Aktuality 5
Bývalá čtvrtá hráčka světového žebříčku Jelena Dokicová plánuje podle australského listu Daily Telegraph comeback. Třicetiletá tenistka, jejíž kariéru brzdila zranění a rodinné problémy s impulzivním otcem Damirem, hrála naposledy loni na jaře.
Profily hráčů
Jelena Dokicová

Dokicovou ve středu viděli, jak trénuje s bývalým elitním deblistou Toddem Woodbridgem v Melbourne Parku, dějišti Australian Open. Právě zahajovací grandslam sezony byl loni posledním turnajem "velké čtyřky", na němž se někdejší wimbledonská semifinalistka představila. 

Na WTA Tour se Dokicová neobjevila od loňského dubna, kdy musela vzdát v prvním kole turnaj v Charlestonu kvůli bolesti zápěstí. Od té doby nehrála, v listopadu se podrobila operaci a vypadla z žebříčku WTA. Pokud by se skutečně chtěla vrátit, musela by doufat v divoké karty od pořadatelů turnajů. 

Rodačka z Osijeku byla juniorskou světovou jedničkou a v osmnácti letech už měla na kontě tři turnajové tituly. Celkem jich získala šest a další čtyři přidala ve čtyřhře. Kromě Austrálie hrála v barvách Jugoslávie a později Srbska.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
dadaft
jinak to dnes vypadá na spoustu zajímavých zápasů na obou turnajích. ))
Reagovat
dadaft
"huff, a massive spin" hlásil anglický komentátor po jednom ze Samanthiných forhendů. tak tak. ))
celkově slušný výkon, titul by potěšil.
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, moje vůbec první oblíbená tenistka v životě, když jsem v dětství poprvé zaregistroval ženský tenis. :) Velká škoda, že měla za otce takového magora... Ale jinak si pamatuju, že Jelena hrála někdy na přelomu tisíciletí velmi dobře a v srpnu 2002 byla dokonce na 4. místě v žebříčku. No a taky samozřejmě patřila k těm nejhezčím. :)

Takže bych Jeleně moc přál, aby se vrátila, i když to teď asi bude mít těžké... Ale i kdyby to bylo třeba jenom na debla nebo mix, tak by to bylo fajn. :)
Reagovat
Frick
...to nebyl jedinný návrat hráčky, co byla v TOP 10. Zajisté víte, kam mířím. Ale co by jinýho dělala...
Reagovat
dadaft
co vím, mnozí tomu věří.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist