Drahý trest pro Lestienneho: Vsadil 3 eura a přišel o start na Roland Garros

22. 5. 2016, 11:49
Aktuality 98
Francouzský tenista Constant Lestienne přišel o divokou kartu na Roland Garros, kterou mu pořadatelé původně udělili mimo jiné i díky nedávnému vítězství na challengeru v Ostravě. Třiadvacetiletý hráč, kterému patří ve světovém žebříčku 206. místo, ztratil místo v pavouku proto, že si loni vsadil necelá tři eura na finále pařížského grandslamu mezi Srbem Novakem Djokovičem a nakonec vítězným Švýcarem Stanem Wawrinkou.
Profily hráčů
Constant Lestienne

Podle národní federace se dopustil mírného prohřešku proti antikorupčním pravidlům, která hráčům zakazují sázet na tenis.

"Vsadil jsem si 2,9 eura (asi 80 korun) a vyhrál jsem 1,4 eura. Už za dvě hodiny mi došlo, že to byla chyba, ale neštěstí bylo na světě," řekl francouzským médiím Lestienne. "Stejně jako řada mých vrstevníků mám online účet (u sázkové kanceláře). Od roku 2013 jsem ale na tenis nesázel, tohle byla jediná výjimka," uvedl Francouz, jenž v Ostravě před třemi týdny porazil ve finále Zdeňka Koláře a získal první titul na turnaji kategorie challenger.

Kvůli drobné sázce Lestienne přišel o nejméně 30.000 eur (810.000 korun), což je odměna pro tenisty, kteří v Paříži vypadnou v prvním kole. "Ten trest je podle mě neadekvátní," řekl Lestienne, který má za sebou jediný zápas na okruhu ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

98
Přidat komentář
Roger_Federer
Jsou tvoje neustale pokusy, nekoho vyprovokovat.
Reagovat
Fandina
a teď tu o Karkulce
Reagovat
Roger_Federer
Jj..
Dement
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
hroutil
A to se čekalo rok aby ho mohli vyloučit z RG? Dobrý načasování, asi ho tam někdo nemá rád
Reagovat
smazaný uživatel
a rozum dostal na frak
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemůže mi nějaký zkušený sázkař vysvětlit, jak mohl vsadit na finále mezi Wawrinkou a Djokovičem 2,9 eura a vyhrát 1,4 eura? Jak se toho dá technicky dosáhnout?
Reagovat
smazaný uživatel
Pri kurze zhruba 1.5 sa to dá...Ten zisk je myslený asi v čistom, takže zhruba 4.5 dokopy..

Mne viac nejde do hlavy ten kurz 1.5..Urcite nepodal na Wawrinku, lebo ten mal kurz vyšší..Musel mat, kedze mal len 1% sancu na vyhru...

Kurz 1.5 by pasoval mozno na nejaký over, pocet gemov nad 33-35 trebars..
Reagovat
baggik
Vsadil na turnaj, ktereho se neucastnil, tak to bych neresil. Na Djokovice s Federerem by melu nit povoleno vsazet vsichni, krome jejich pribuznych a tymu. Kdo to je Wawrinka?
Reagovat
kranyz
To přece není problém, dal Wawrinku "live" např. při vedení 2-1 na sety a třeba 2-1* ve 4.setu a kurz 1,5 byl v tu dobu tak nějak na světě..
Reagovat
rusedski
Livebetting
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že toto by mě zvládnout i nezkušený sázkař, jak technicky dosáhnout za 2,9 eura vyhrát 1,4 euro, jinak nemá cenu začít sázet, protože na to evidentně nemáš buňky.
Osobně si stejně myslím, že dal za 3 éčka nějakou akovku kde měl over na gamy na finále.
Ale jinak naprostý souhlas, že trest je absolutně nesmyslnej.
Reagovat
janek_da
Ve Francii je hodně regulované sázení. Třeba je tam hladina 1.20 a na Wawru jako outsidera bylo 1.5
Reagovat
smazaný uživatel
To nemyslis vazne janekda?..Pre mna komplet nova info, ze vo FRA na outsidera 1.5..
Reagovat
janek_da
Trochu nadsázka, ale fakt tam mají nechutně nízkou hladunu, tuším 1.75. Každá sázka se tam totiž zdaňuje.
Reagovat
Roger_Federer
1,5 ne-li vic, bylo v prubehu zapasu na Wawru jeste v pulce ve 4setu.
Reagovat
freeteepek
To je strašný. Já ho upřímně lituju. Snad dostane ještě někdy příležitost si těch 30000 EUR vydělat jen za účast v prvním kole. A nejde samozřejmě jen o ty peníze, ale i o sportovní stránku. Zahrát si na GS byl určitě jeho sen.
Reagovat
Padme
oslík.. co dodat. Ale neadekvátní to asi je.
Reagovat
cagi007
a takovy experty jako Golubev, Nedovyesov a hlavne Fognini a mnoho dalsich, ty nikdy nikdo nepotresta takovy prodavace zapasu :( :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě hlavně zaujala ta částka, o kterou Lestienne přijde. 30 tisíc euro jen za účast, to je docela slušný balík. Vzpomínám si, jak Stachovsky brečel, že jsou v prvních kolech malé odměny... Neuvěřitelné.
Reagovat
tommr
odměny na GS jsou s ostatníma turnajema nesrovnatelný ... :)
Reagovat
Tornes
Nebudu to řešit, jen tohle - podívej se na odměny stého nejlepšího hráče na světě v hokeji, baseballe, americkém fotbale, golfu, dokonce i toho pitomýho nekomerčního kriketu (všechno až na kriket menší sporty než tenis, kriket podobný), pak se podívej na celkové zisky (a to bez nákladů) stého tenisty, a pak se navážej do Stachovského.

A btw, právě i díky Sergejovy jsou ty odměny vyšší - na GS zvyšují odměny za první kola více než za poslední i díky tlaku hráčů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu ale pletieš hrušky s jablkami trochu..Porovnavat kolektivny šport s individuálnym...

Skus sa pozriet na najznámejšie indi. športy, napriklad atletika, plávanie a porovnaj si trebars odmeny 100 naj plavca...
Reagovat
Roger_Federer
To nejde srovnavat.
Kolik startu za rok ma ten 100 plavec, jake naklady na zavody, kolik plati lidi v tymu, kolik lidi ho zna v jeho vlastni zemy...?
Navic to je spis konicek, nez aby se tim dalo zivit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved áno..

Tenista v podstate moze byt vdačný za formát tenisového turnaja. Ak by sa nehralo KO systém, ale bola by trebars liga 10-20 top hráčov, dlhodobá, tak o 100. tenistovi ani nevieme..Naopak, ak by bol v plávaní KO systém alebo v lyžovaní, tak o 100. v poradí možno vieme..

Ja si myslim, ze 100. hrac na rebricku sa s veeelkym prehladom uziví, zarobí a zabezpečí do konca zivota..
Reagovat
Roger_Federer
Posledni odstavec-
ja si to nemyslim..
Netvrdim, ze nemaji sanci vydelat si slusny start do dalsiho zivota, na "urcity standart", ale ukoncit kariru treba ve 32 letech a byt zajisten na uziveni sebe a rodiny na cely zivot, moc tomu neverim.
Ty naklady na ten tenus jsou urcite obrovske.

Ale priznavam, ze asi hodne zalezi i na jedincich.., spusobu zivota, za co utraceji, zivotu jaky vedou..atd
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim, je to individuálne, samozrejme asi aj záleží, kde ten človek plánuje žiť, či trebars v Monte Carle alebo trebars doma v Rumunsku, ak je to Rumun..

A uplne najdolezitejsie vlastne je, ze o kom sa vlastne bavíme. Je to presne hráč ako Stachovskij, Berrer, Ito, Lajovic, Sijsling, atd?...Lebo oni v podstate ani nie su No. 100 hraci, prevaznu vacsinu kariery sa pohybovali skor 50-80..Ich príjmy sú okolo 2-3 miliony za kariéru. A to si myslim, ze by malo stacit.

Ak sa vsak bavíme o hracovi, ktorý bol celú kariéru pod 100 a najlepšie umiestnený bol 100..A este je to nedajbože Austrálčan, ktorý na hotely, letenky minie dvojnásobok oproti Európanovi, tak ten moze mat problém..

Dalsia otazka znie, ake su naklady na letenky, hotely?..Dohodneme sa na 1000 euro priemer pri 20 turnajoch ročne?..Ok, pri ceste z Europy na AO to bude vyrazne viac, ale pri ceste z Ríma do Paríža výrazne menej..To je 20.000 za rok, 200.000 za 10 rokov kariéry..A to opat pre Stachovkeho nemoze byt problém..
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt je, že tenista má aj svoj tím, ale tenista okolo 100miesta ten tím v podstate ani nemá, ani tréner s ním všade nechodí..
Reagovat
janek_da
Taky je důležité, co jeho přitelkyně/manželka.

A třeba se nezabezpečí během aktivní kariery, ale rozhodně má více možností, kam se vrtnout potom.
Reagovat
smazaný uživatel
Este by sme si aj mali zadefinovat pojmy, čo to vlastne znamená zabezpečiť sa, zabezpečiť rodinu...

Ja pod tým rozumiem, postarať sa o bývanie a určitý životný štandard, aby sa už nemuselo bežne pracovat (od pondelka do piatku) teda partner s partnerkou..Ale nie deti. Nemyslim pod tým to, že aj deti nebudú musiet pracovat a budu si moct z otcovej kreditky kupovat Ferrari v puberte :)

Taktiež pod tým chápem to, že ak si ten hráč zabezpečí rezidenciu, a zostane mu na účte po skončení kariéry nejakých 400K, tak ich zrejme investuje, rozbehne nejaký biznis a bude poberať príjmy alebo pasívne príjmy z úrokov..Má kopec mozností aj s 200K..Asi by z nich len nečerpal, lebo aj 400K moze byt za 20 rokov fuč..
Reagovat
janek_da
Nevim, vlastní zkušenosti z toho nemám, ale zdá se mi trochu divné, že by schopný člověk takhle uvažoval o zabezpečení na celý život. Leda až někde vzadu v prioritách. Ví, že i po karieře sportovce se uživí a v podstatě ani nechce nic nedělat.

A neschopný i kdyby se zabezpečil, tak ty prachy může hodně rychle projet. Příklady jsou. Jak je ten vtip. "Seber milionáři všechny peníze a za rok bude zase milionář. Dej ubožákovi milion a za rok nebude mít zase nic."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak veru..
Reagovat
Roger_Federer
Jj, souhlas..Je fakt ze extremy typu Rosol..kdy za prvni poradne vydelane penize si koupil Lambo a pak pomalu nemel na letenky..je extrem.
Reagovat
Tornes
Atletika jako celek (tj. všechny sporty dohromady) ani zdaleka nedosahuje celkové popularity tenisu. O plavání ani nemluvě. Takže ano, když najdeš plat 100. atleta (tj. ze všech atletických disciplín dohromady), vynásobíš ho 2,5 (tolikrát více populární je tenis celosvětově než atletika) a pořád budeš na menší úrovni, než je stý tenista, tak beru tvůj argument. U Plavání totéž, pouze to nenásob 2,5, al asi 6 x.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, či je popularita úplne relevantný argument..Golf je určite menej populárny, než plávanie a aké peniaze sa tam točia..Alebo box.

Atletiku by som tiež nedával do jedného balíka. Je jasné, že beh na 100m je niekde inde, než hod diskom..A finále behu na 100m na OH je podla mna velmi sledovaná vec, nepoznam cisla, ale kludne by som strelil podobne cislo sledovanosti tomu finálovému tenisovému z GS.
Reagovat
janek_da
To bych klidně přitnul, že 100m na OH bude mnohem sledovanější než finále na majoru
Reagovat
janek_da
BBC v Londýně. O tenise nic.

http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2012/olympic-viewing-figs.html
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo, tak už máme konečne niečo, čo sa dá nazvať faktami...

A to si zoberme, ze OH v tenise vyhral Brit...
Reagovat
Tornes
A to si vem, že olympiáda je v tenise přinejlepším 5. největší akce v roce, podle některých hráčů (v současnosti např. Thiem, dříve třeba Sampras) a vlastně i mě se nevejde ani do top 14 v daném roce (tj. do top 52 v daném čtyřletí. Takže porovnáváš totální vrchol pro atlety s akcí, která je pro tenisty v daném období přinejlepším kolem 20. místa důležitosti, v horších případech kolem 50. místa. To ti přijde fér?
Reagovat
janek_da
Tak olympiáda v Londýně bylo trochu něco jiného než v Riu, ne? Navíc s Britem ve finále, čísla jenom pro britské ostrovy. Za mě je to díky těmto třem věcem porovnatelné, ne-li spíš zvýhodňující to finále tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v hierarchii hráčov je OH určite inde ako v hierarchii britských divákov OH s Britom vo finále. To sú dve veci.
Reagovat
Tornes
I když vezmu Britské diváky, rozhodně to pro ně není větší vrchol, než finále Wimbledonu (a podle mě ani jiného Majoru). A měsíc předem byl Murray ve finále Wimblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie je to vacsia udalost ako finále W, a evidentne nie vacsia udalost ako aj 110m cez prekazky a 5000m beh ženy..To je trochu prekvapujúce..Este by som rad videl kolko milionov Britov sledovalo na BBC finále Wimby.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-23225146
Reagovat
smazaný uživatel
Takze 17.3 v roku 2013, 11.4 v roku 2012...
Reagovat
Tornes
Nikoli. 16,9 v roce 2012. Všechny uváděná čísla zatím byly nejvyšší sledovanost a ta byla 16,9. 11,4 byla průměrná.
Reagovat
Tornes
100 je mnohem sledovanější než jakákoli jiná událost snad s výjikou kriketového zápasu mezi Pákistánem a Indií (zhruba miliarda). Ale to máš řekněme 15 minut za rok, pak pár závodů, které jsou slušně sledované, a jinak nic. Tenis nemá takovýto mega vrchol, ale celkově je za rok mnohem sledovanější.

Golf je celosvětově víc než dvakrát tak populární, jako plavání.

Olympiáda v Londýně je dost nefér argument. Za a se jedná o akci jednou za čtyři roky (takže celková čísla vlastně viděl 4), za b máš olypiádu v Británii jednou za x desítek let, za c se celkově nejedná pouze o jeden sport, ale o mnoho sportů dohromady (atletika samozřejmě největší podíl, ale stále pouze podíl).
Reagovat
smazaný uživatel
Mne príde nefér argument to delenie "vydel to 2.5, indexom popularity"..Alebo vydel OH deleno 4, pretoze je raz za styri roky...To je nezmysel...

Taký 100. plavec alebo bežec na 100m, ani nemá moznost zarobit tak ako tenista..Tenista sa moze zucastnit 25-28 turnajov ročne a za kazdy inkasuje. Kolko vrcholov roka obehne plavec, má sa teraz cítiť ukrivdený lebo to je systémovo takto nastavené..Má si vynásobit svoje príjmy krát 4, aby sa dostal na počet štartov tenistu?..Nehovoriac o tom, ze 100. bezec na 100m urcite nie je na top atletické mítingy ani pozývaný, na rozdiel od 100. tenistu.....

A tu by som sa vratil na zaciatok, 100. tenista je moze byt stále happy, moze dakovat systému, ze sa hrá KO systém, o tom to celé je. Ak vsak vypadáva celú kariéru v prvom kole, má vlastne morálne právo sa stazovat?..Stále je na tom o moc lepšie ako tí, čo celú kariéru vypadávajú v rozplavbách, alebo v rozbehoch..A tu vidim pointu.
Reagovat
Tornes
Řeknu to jednoduše - popularita určuje, kolik se v jednotlivým sportu točí peněz. V tenise se peněz oproti plavání nebo atletice točí řádově více. Je tedy jen logické, že by stý tenista měl dostávat také řádově vyšší odměnu. Nedostává a to je dle mě nefér, respketive dává jim to právo si stěžovat. Pro vás je to fér. Ok, neshodneme se.

Kdysi jsem četl statistiku, že tenis je sport, který ze všech hlavních sportů dává nejmenší procenta celkového výdělku (z turnajů atd) samotným hráčům.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem, že popularita určuje objem peňazí. Avsak naozaj sa nezhodneme, lebo ten 100 tenista je proti stému plavcovi stále milionár..
Reagovat
Tornes
Samozřejmě, stejně jako je stý plavec milionář ve srovnání se stým hráčem kuliček na světě. Znamená to, že nemá právo chtít víc, protože stý kuličkář na světě má méně než on?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, plavání je proti tenisu okrajový sport. To, že jednou za čtyři roky vyletí sledovanost kvůli olympiádě, nic moc neříká o popularitě toho sportu. TOmu sportu úplně chybějí skalní fanoušci, lidi se na to podívají jenom kvůli tomu, že to je dejme tomu tradice, ale že by kvůli tomu někdo měl plavaniportal.cz, to určitě ne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vieš čo je sranda?..

Ze ten stý hráč si zarobí za kariéru tie 2 milióny?..Logicky by si teda prvy hrac mal nárokovat na 100nasobok, ze?..Preco má dnes Nole len 99mil, Nadal len 80, Murray 45 atd?...

Takze odpoved je, nie stý hráč by nemal chciet viac, lebo plavec zarobí menej, ale mal by mat tolko sebareflexie k vlastnej výkonnosti a hierarchii, že akceptuje svoju pozíciu..A taktiež by mal byť vďačný tenisovému systému, kedze moze byt na očiach, hoci je výkonnostne o 5 levelov nizsie nez spička. V tomto je tenis unikátny a ojedinelý šport.
Reagovat
Tornes
A proč by si první hráč na světě měl nárokovat stonásobek? Tento směr myšlení nechápu. Jakože podle žebříčku nebo jak?

Ale jinak obecně u financování tenisu musíš mít na paměti, že jde o celý sport. A sport jako celek potřebuje širokou základnu, ideálně profesionálů, protože jen ti mu mohou věnovat dostatek času. A ten získáš jen tak, že budeš financovat i nižší úrovně tenisu, abys zabezpečil i budoucnost sportu. To se u tenisu v současnosti neděje - prize money u GS stoupá velmi rychlým tempem, u Futures stagnuje a z hlediska reálného výdělku (vzhledem k inflaci) dokonce klesá. Takže i když v současnosti tenis vydělává největší peníze v historii (včetně hráčů top 50, možná i top 100), hráči cca od 200. místa dále jsou na tom hůře, než byli před deseti lety. To vám přijde v pořádku?
Reagovat
smazaný uživatel
To je druhá vec, s financovaním turnajov futures a challengrov súhlasím, ale tam v globále hrajú hráči pod stovkou..

Ja len tvrdím, ze hraci okolo steho miesta su financovaní adekvátne..
Reagovat
Tornes
Ve chvíli, kdy zvýšíš prize money no futures/challangerech, musíš ho zvýšit i na 250 a dalších turnajích, kde hrají většinově hráči kolem stovky, protože jinak bude takřka stejné. Ano, souhlasím, že na GS dostávají dost. Ale čtyři turnaje, kde něco víc vydělají, za rok, na které se ani na všechny nemusí kvalifikovat, to není zas tak moc na to, že jsi stý nejlepší ve sportu, který patří k těm absolutně nejpopulárnějším na celém světě, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Aj turnaje 250 su rozne dotované, rovnako ako challengre..je tam pomerne velký rozptyl....Hrac si moze vybrat.

Čo sa challengerov a 250 tyka, zobral som si na porovnanie len dva nedávne turnaje. Za vypadnutie v prvom kole challengeu v Bordeaux inkasoval hráč 1000, za vypadnutie v prvom kole 250, 4500 eur...Osobne tam vidim priestor na zvysenie lukrativity challengeristov avsak stále s bezpečným odstupom od 250..

4500 za vypadnutie v prvom kole 250ky povazujem opat za adekvátne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tá 250 je Estoril.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni vyšly na toto téma kvalitní články. Pokud si dobře vzpomínám, tak u nás se tenisem uživí zhruba 3 desítky lidí. Což je zhruba do 200-300 místa. Pokud chceš vydělat víc, tak se musíš kvalifikovat na GS.
Jinak si myslím, že se na to díváš ze špatného úhlu. Těžko bude někdo investovat do challengeru, když z toho nebude mít zisk. To je sice možné, ale většinou to bývá za nějakou protislužbu. Zvyšování odměn na GS je samozřejmě logické, protože rostou zisky z pořádání turnaje.
Reagovat
Tornes
Proto mluvím o tenisu (a potažmo tedy ATP). Ti mají (nebo by měli mít) zájem na rozvoji celého sportu, nikoli investicích pouze do hvězd (a nemylme se, hráči kolem stovky už jsou hvězdy), aby za pár let plakali nad výdělkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mladí to mají v podstatně jednodušší, pokud je to zajímavá osobnost můžou narazit na zajímavé sponzory. U těch starších, nezbývá nic jiného než si to odpotit na kurtu .)
Reagovat
smazaný uživatel
A k tomu prvému bodu..

No príde mi to úplne rovnaké, len z opačnej strany..Keď chcú mat nizsie postavení hráči vyšší podiel, rovnako by mohli chciet ti najlepší vyssi podiel voci tým najhorším.
Reagovat
smazaný uživatel
Je-li toto pravda, včetně výše sázky, jde o hovadismus ze strany ATP. Hlavně, že se právníci nažerou, zatímco takový prodavač Kicker dál brázdí turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Porušil pravidla? Porušil! A jestli to byly 3 eura nebo 30 000 je snad jedno!
Reagovat
smazaný uživatel
Lidé jsou pomatení, kdo o tom rozhodnul, bude asi slušný imbecil.
Reagovat
Kozoroh
Zbytečně krutý trest. Pro výstrahu mu mohli napařit pokutu, ale vzít mu místo v hlavní soutěži GS, to už je přehnané...
Reagovat
Gulbis
Pokud si za 2 hodiny uvědomil, že udělal blbost, tak je to deb.l. To nevěděl v tu chvíli kdy vsadil? A ještě jen 3 eura :)))) jakej to mělo smysl? Aby vyhrál pade a mohl si koupit 20 deka šunky? Apropo nechápu, proč by hráči nemohli sázet na zápasy jiných, navíc finále GS....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak v hlavě v pořádku? Prý, proč by nemohli tenisté sázet na zápasy ostatních.
Reagovat
Tornes
Ok. Tak proč by nemohli? Nemám to očividně v hlavě v pořádku a byl bych rád, kdybys mi to vysvětlil.
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna preto, lebo tých hráčov možno aj osobne poznajú a tým pádom mozu vzniknut spekulácie v kontexte ovplyvnenia zápasu...Hoci pri tikete za 3 eura si neviem predstavit tú dohodnutú províziu...:)

Zákon by sa mohol novelizovat, modernizovat a proste by sa mala určiť sadzba do akej sumy možu nezainteresovaní hráči podávať na zápasy konkurentov. Myslim, ze 3 eurový tiket by spadal presne do tolerovanej sumy..
Reagovat
Tornes
Při pokračování tohoto myšlení - když znám nějakého tenistu, tak na něj nesmím sázet? Logické dovršení tvé (dle mého názoru dost zvrácené) konstrukce. Proč by to, že "někoho může znát" měla být překážka? A btw, třeba zde je šance, že je znal dost malá. Když nad tím uvažuji, při logickém pokračování tohoto argumentu dojdeme do situace, kdy ve chvíli, kdy jsem schopen nějakým způsobem kontaktovat tenistu, nemůžu sázet na jeho zápasy, protože bych je mohl ovlivnit. What? (ad absurdum).

Ale jinak bych rád slyšel názor předřečníka, podle kterého je to natolik jasné, že kdo si o tom dovolí pochybovat to nemá v hlavě v pořádku. Prosím?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je jasné, že bežní ľudia a ich konexie sa nedajú regulovat..Ale pokial vedia zamedzit aspon stavkovanie športovcov na ich kolegov, tak prečo to neurobit..
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba kvůli ovlivňování zápasů. Třeba kvůli tomu aby tenista nevydělával na tom, že ví, že jeho kámoš tenista je zraněný a zápas na 90% skrečuje?
Reagovat
Roger_Federer
Kamos tenista...
Kdo chce podvadet, inscenovat prohry, to urcite nebude delat kvuly 2eurum a na svoje jmeno zalozeny ucet..Borec proste nemyslel s trest je hovadina..
Ty zkutecne profesionalni prodavace zapasu dobre znaji..nic jim nedokazou, tak vytahly plankton z oceanu.
Reagovat
Fandina
Jednou z podmínek hráče je, že nemá sázet. Takže žádá hovadina,podmínka, kterou má splnit.
Reagovat
Roger_Federer
Jakou podminkou?, pravidlo ktere nekdo urcil.
Reagovat
Fandina
Ano, pravidlo, které někdo určil. Chápeš to?
Reagovat
Roger_Federer
:), nudis se tak se chces hadat?

Kde rikam, ze to pravidlo nema dodrzet?
Rikam, ze tak vysoky trest za takovou kravinu je neadekvatni.
Reagovat
Fandina
A já říkám, že když je někde psáno, že tenista nemá sázet, tak je zbytečné se o tom dohadovat. Nemá a tím to končí. Je jedno, jestli za kolik éček.
Reagovat
Roger_Federer
Je, tsk to hlavne rekni Rosolovi a spol.:)
Reagovat
Fandina
Já je nepřistihla, abych tady o tom psala jako ty. Ubohé.
Reagovat
baggik
Tak dneska už ti skreč hodí vadu, takže tohle nehrozí. Osobně bych hráčům zakázal sázet pouze na turnaje, kterých se účastní, na svoje krajany a tenisty které mají v tel. seznamu nebo soc. sítích.
Reagovat
Tornes
Aha. Takže jak toto své odůvodnění aplikuješ na daný případ? Mě tam nějak nesedí...

Šance že hráč, který nikdy nebyl 300+ na žebříčku zná top tenisty je zhruba stejná, jako že je zná průměrný obyvatel země, z níž tenista pochází, dost možná i menší - kde by se měli potkat? Na některém z futures/challengerů, který ten hráč hraje? Znamená to, že já nemůžu sázet na Berdycha, protože ho "můžu znát"? What? A když ho potkám na turnaji, nedej Bože od něj třeba budu mít autogram, to jsem teprve v háji...

Ale mě hlavně pořád zajímá, jak to, že člověk, který jen zauvažuje o tom, že to možná není úplně správně, to hned nemá v hlavě v pořádku? Nebo je pro tebe zcela normální útočit na lidi s jiným názorem a nadávat jim jen proto, že nesdílí tvůj názor?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že se nesmějí loterie účastnit zaměstnanci dané společnosti ani jejich příbuzní? Přemýšlej...
Reagovat
Tornes
Ok. Já už jsem to tu naznačil, tys to očividně nepochopil. Já to přece nemám v hlavě v pořádku, sám jsi to říkal. Takže mi tu přestaň říkat, ať "přemýšlím", ale ty sám mi napiš, proč to tak je. Já to vymyslet nedokážu, protože to v hlavě nemám v pořádku.
Reagovat
Fandina
Když to nemáš v hlavně v pořádku, tak se neptej. Nepochopil bys to.
Reagovat
Tornes
A tebe se ptal kdo? Nepleť se prosím do cizích rozhovorů, ano?
Reagovat
Fandina
Buď tak laskav a nepoučuj druhé, kdy se mají nebo nemají zapojit do diskuse. Jsi na veřejném webu, tak se tak chovej.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si úplne mimo, prišla si sem ako velká voda a hned si začala urážať v inak pokojnej diskusii..
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty nejsi mimo. To je nejdůležitější.
Reagovat
Roger_Federer
Trilobit akci.
Reagovat
Fandina
Ubohé.
Reagovat
Roger_Federer
To je totalni imbecilismus.Miliony utikaji jinde.
Reagovat
kada.tom
Sázet se nesmí. Tečka.
Reagovat
mkubis17
to je tvrdý :(
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy by mě vyhrát cit nad literou zákona. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Příště pojď sázet s námi tady na TP.tADY SNAD NIC NEHROZÍ.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist