Dvacetiletý Seyboth Wild je prvním nakaženým tenistou

25. 3. 2020, 09:04
Aktuality 2
Thiago Seyboth Wild, který před necelým měsícem na novém antukovém turnaji ATP v chilském Santiagu získal svůj premiérový titul na hlavním okruhu, je prvním pozitivně testovaným tenistou na koronavirus.
Profily hráčů
Thiago Seyboth Wild

Koronavirem COVID-19 se nakazilo už mnoho sportovců, ale tenisté se zákeřnému viru úspěšně vyhýbali. Teď už má ale i bílý sport první oficiálně potvrzený případ, nakazil se 20letý Thiago Seyboth Wild.

Talentovaný Brazilec, jenž na přelomu února a března senzačně ovládl nový antukový turnaj ATP v chilském Santiagu a slavil svůj premiérový triumf na hlavním okruhu, informaci zveřejnil skrze video na sociálních sítích.

"Ahoj lidi, chci vám všem oznámit, že mám koronavirus, poslední týden jsem v domácí izolaci. Dodržuju všechny pokyny od lékaře a dělám vše pro to, abych se uzdravil," uvedl 114. hráč světa. "Nezapomeňte, že všichni máme být doma, starat se o své blízké a nešířit nemoc dál. Zůstaňte doma a buďte v bezpečí," dodal.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
gigin
Jo jinak ten osel Bernie je prej cajk. Petko mu textovala a napsal jí, že se cítí dobře a že neví proč to prohlásil před časem. Jestli je to pravda, tak je fakt vyleštěný až na morek kosti.
Reagovat
tommr
mě to Tomicovo prohlášení bylo od počátku hodně podezřelý. Je to holt dement ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist