Dvě grandslamové premiéry: Nosková v Paříži začne proti Raducanuové, Kolář vyzve Pouillea

21. 5. 2022, 08:17
Aktuality 8
Čeští kvalifikanti se na French Open dozvěděli jména soupeřů pro svou premiéru na grandslamovém turnaji. Sedmnáctiletá vítězka loňské juniorky Linda Nosková vyzve britskou vítězku loňského US Open Emmu Raducanuovou, Zdeněk Kolář bude čelit domácímu Lucasi Pouillemu.
Linda Nosková

Sedmnáctiletá Linda Nosková se při premiéře mezi dospělými na grandslamovém turnaji utká s britskou hvězdou Emmou Raducanuovou.

Česká vítězka loňské pařížské juniorky prošla kvalifikací jako jediná z českých žen. Jen o dva roky starší Raducanuová na Roland Garros v hlavní soutěži rovněž dosud nehrála. Vloni ale z pozice kvalifikantky senzačně ovládla US Open, v žebříčku se vyšplhala na 12. místo a jako 12. nasazená se nyní dostala v Paříži přímo do hlavní soutěže. Nosková je v pořadí WTA na 185. místě.

Zdeněk Kolář v Paříži prošel na 17. pokus grandslamovou kvalifikací a při debutu v hlavní soutěži ho čeká domácí držitel divoké karty Lucas Pouille. S bývalým desátým hráčem světa, který je aktuálně bez formy a v žebříčku se nachází ve druhé stovce, jediný vzájemný duel v Ostravě 2015 prohrál.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Rafanbest
Tu dášsmile Těším se na to, jak ji rozneseš na kopytech smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Radši si hlídej Rafusmile
Reagovat
jurasekh
...není a nemůže každý holt být Nadal, Federer nebo alespoň Berdych! (Teď alespoń vidíme, jak dobří Berďa se Štěpánkem vlastně byli!!!) Konkurence je velká a být cca 130 ve světě?! KDO Z VÁS TO VE SVÉM OBORU MÁ? Kolik je takových Čechů? 20?, 30? Nebo 50?... Ne ne, jen hraj Zdendo dál, je ti 25 a jsi prostě dobrý! Že ne nejlepší? I to je pravda, no a co?!smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Mr.P.Nesss
At chlapec radeji ukonci karieru smile
Reagovat
sysel
Emma je hratelna, docela Linde verim.
Reagovat
tommr
Raducanu je hlavně dost křehká a stále má nějaký zdravotní trable (naposledy tuším bolesti v zádech) takže bude hodně záležet na tom v jakým fyzickým stavu proti Lindě nastoupí ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak bude to souboj dvou GS vítězeksmile
Nicméně, Ema se na antuce učí rychle a musela by mít hodně slabou chvíli, aby se nechala Lindou přehrát. Samozřejmě budu Lindě fandit, aby se jí zápas vydařil.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist