Džabúrová: Debl se Serenou? Hodně holek mi závidí, je to legenda

21. 6. 2022, 09:11
Aktuality 6
Česká tenistka Marie Bouzková bude dnes deblovou soupeřkou hvězdy Sereny Williamsové, jež se vrací na kurty po roční pauze zaviněné zraněním kolena. Američanka si za spoluhráčku vybrala Tunisanku Ons Džabúrovou, která je z šance zahrát si po boku vítězky 23 grandslamů ve dvouhře a 14 ve čtyřhře nadšená.
Profily hráčů
Ons Džabúrová (© AFP)

Marie Bouzková v Eastbourne, kde hraje první turnaj po pozitivním testu na Covid-19, vypadla už v neděli po porážce s Shelby Rogersovou. Zahraje si však ještě čtyřhru se svou španělskou kamarádkou Sarou Sorribesovou, s níž před měsícem získaly titul v Istanbulu.

V prvním kole je čeká čerstvá šampionka dvouhry v Berlíně Tunisanka Ons Džabúrová a hvězdná Serena Williamsová, která se má představit pouze v deblu po roční pauze zaviněné zraněním kolena. Naposledy čtyřicetiletá Američanka startovala loni ve Wimbledonu.

"Bude to neuvěřitelné," řekla Džabúrová, která se z dvouhry odhlásila a síly tak bude soustředit stejně jako Williamsová jen na debl.

"Vím, jak udržet tajemství. Věděla jsem to od Roland Garros. Je ohromné, že si vybrala za partnerku právě mě. Neváhala jsem ani vteřinu," řekla tuniská tenistka.

"Hodně holek mi závidí. Serena je Serena, je a navždy bude legendou. Bude úžasné být součástí jejího comebacku. Ale budu i nervózní," dodala nová světová trojka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
brixner
Ale matka má kuráž, to já s takovejma ceckama bych sotva vyběh z pelechu a trus by ze mě rezignovaně vypad někde na půli cesty na hajzl a tam bych se divil, co že to mam qurva za metabolismus! Jen si to zkuste - tlačit a nic nevytlačit, to je hrůza, na todle radši ani nemyslet vám řikam! Ale to vona né, vona si to pude radši rozdat s těma uřvanejma princezničkama a když si zařve jako gorilka, vostatní strachy ztichnou a voalá - matka v semifinále! Navíc čtyři křížky na hrbu je super věk, to mě, když to počtvrtý cinklo, tak sem se tak lek, že sem se s Čendou vyběh do lesa a ne a ne se zastavit a kdyby se ten muj línej chcípák nevopřel zmoženej vo smrk, běžim furt! Takže já vosobně bych tudle matku nepodcenil ani vomylem, páč když někoho podceníš, jsi bez talíře! Já myslim, že letošní ženskej Wimbledon bude docela prdel!
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
kdepak podceňovat - jen prostě tuhle odpornou kreaturu svižnou, klidnou a kvalitní hrou zavčas vypráskat z chrámu

nelze připustit, aby jej nadále znesvěcovala obludnými záškuby své patologicky nekonečné ctižádosti

smilesmilesmile
Reagovat
Martan1
Skvělé příspěvky od obou, zasměju se rád smile
Reagovat
vergus
Doufám, že Marie se SST budou aspoň ve formě z Istanbulu (samozřejmě nic proti Ons) smile
Reagovat
FulnekUltras
jehož rádoby "globální" pozice je dnes už stejně neudržitelná, jako celého progresivisticky neoliberálního gateSSorosovského ksindlu, lhostejno jak selektivně a cíleně budou mediální info o něm vybírány smile

přes všechny notorické známé krakenovské chemo"terapie" a psychokejkle pevně věřím, že ještě v prvním týdnu Wimblu se najde hráčka, která tuto skomírající ostudu ženského tenisu definitivně odešle do věčných lovišť

za povšimnutí rozhodně stojí i názor Nicka - také na Vee (odkaz)

smile smile
Reagovat
FulnekUltras
https://www.sport.cz/clanek/tenis-serena-williamsova-hracky-desi-priznava-pliskova-nikdo-s-ni-nechce-hrat-rika-badosaova-3447094#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist