Džabúrová kvůli zranění v Eastbourne skončila, s Williamsovou na titul nezaútočí

23. 6. 2022, 12:54
Aktuality 6
Hvězdný pár Ons Džabúrová, Serena Williamsová na zisk deblového titulu na turnaji v Eastbourne nezaútočí. Tenistky odstoupily z generálky na Wimbledon před semifinále kvůli poraněnému pravému kolenu Džabúrové.
Profily hráčů
O. Džabúrová a S. Williamsová

Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka Williamsová se v Eastbourne vrátila na kurty po roční pauze. Kvůli zranění nohy nehrála od loňského Wimbledonu a pro comeback ve čtyřhře si vybrala trojku světového singlového žebříčku Džabúrovou.

Ostře sledovaná dvojice vyhrála v Eastbourne dva zápasy, v tom prvním byla v úterý na druhé straně kurtu Marie Bouzková. V semifinále se měly Williamsová s Džabúrovou střetnout s párem Aleksandra Kruničová, Magda Linetteová, jenž tak postoupil bez boje do utkání o titul.

Džabúrová vyhrála minulý týden turnaj na trávě v Berlíně a zařadila se mezi favoritky Wimbledonu, který začne v pondělí. Čtyřicetiletá Williamsová bude v All England Clubu, kde v minulosti sedmkrát triumfovala, startovat díky volné kartě od pořadatelů.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
com
To si teda matka moc nezatrenovala smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zranit se před Wimbledonem při čtyřhře, to už má pech jak naše holkysmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Paddy prisel o velkou favoritku turnaje... a ted otazka, kdo ji zastoupi...
Reagovat
paddy
už tam není nikdo smile

lidi ale budou upozorňovat na Háďatko alias včelku Máju smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bude to hodne Open, ale... ta Beatriz...nevim...ty turnaje pred Wimblem... bych se je moc nedrzel.
Reagovat
paddy
lidi se rádi něčeho chytnout

když už to nikdo nesleduje smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist