Estoril: Jednička Tsitsipas a lucky loser Cuevas jsou po obratech ve finále

4. 5. 2019, 21:25
Aktuality 1
ATP ESTORIL - Pablo Cuevas sice v Estorilu vypadl před pěti dny v kvalifikaci, ale dostal druhou šanci jako lucky loser a dnes po výhře nad španělským mladíkem Alejandrem Davidovichem Fokinou ukončil více než dvouleté čekání na finále. V něm zkušený uruguayský antukář vyzve nejvýše nasazeného Řeka Stefanose Tsitsipase.
Pablo Cuevas

Pablo Cuevas v portugalském v Estorilu překvapivě neprošel kvalifikací, ale do hlavní soutěže se nakonec dostal jako 'šťastný poražený' a své druhé šance se dokonale chytil.

V dnešním semifinále třiatřicetiletý Uruguayec zdolal 3-6 6-2 6-2 devatenáctiletého španělského kvalifikanta Alejandra Davidoviche Fokinu, který hrál svůj životní turnaj a postoupil do svého jubilejního 10. finále.

V prvním finálovém zápase od února 2017 bude bojovat o sedmý titul a opět z antuky. jeho posledním soupeřem bude další mladík - dvacetiletý Řek Stefanos Tsitsipas (
h2h 0-1).

Nejvýše nasazený Tsitsipas dnes musel rovněž otáčet nepříznivý vývoj utkání. Čtvrtého nasazeného Belgičana Belgičana Davida Goffina
porazil 3-6 6-4 6-4 a postoupil do svého 6. finále. Hrát v něm bude o 3. třetí titul a první z antuky.

• ATP 250 ESTORIL •
Portugalsko, antuka, 586.140 eur
sobotní výsledky (04. 05. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Tsitsipas (1-Řec.) - Goffin (4-Belg.) 3-6 6-4 6-4
Cuevas (Urug.) - Davidovich (Šp.) 3-6 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Torn
Škoda, Fokina hraje zajímavej tenis, ale ještě to nemá v hlavě úplně vybalancovaný. Cuevasovi stačilo čekat, kdy to Fokina tak nějak nezvládne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist