Estrella v Quitu obhájil titul

7. 2. 2016, 21:50
Aktuality 2
ATP QUITO - Victor Estrella z Dominikánské republiky zdolal ve finále antukového turnaje v Quitu 4-6 7-6 6-2 Brazilce Thomaze Bellucciho a obhájil loňský titul. Pětatřicetiletý tenista si v ekvádorské metropoli zahrál druhé finále v kariéře a stejně jako loni ho proměnil v triumf.
Profily hráčů
Victor Estrella (© Ecuador Open Quito)

Estrella letos vypadl hned v prvním kole v Aucklandu i na Australian Open, na antuce v Quitu však nalezl ztracenou pohodu a navázal na minulý rok. Osmapadesátý hráč světa se s Belluccim utkal na tomto turnaji už loni v semifinále a dnes nad ním vyhrál i třetí vzájemný zápas.

• ATP 250 QUITO •
Ekvádor, antuka, 463.520 dolarů
nedělní výsledky (07. 02. 2016)
• Dvouhra - finále •
Estrella (5-Dom. rep.) - Bellucci (3-Braz.) 4-6 7-6(5) 6-2

• Čtyřhra - finále •
Carreňo, Duran (Šp./Arg.) - Bellucci, Demoliner (Braz.) 7-5 6-4

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
V srpnu mu bude 36 a obhajuje tituly na ATP 250, tak to může být i výzva pro jen o málo staršího Radka. Super a gratulka.
Reagovat
Krisboy
To jo, Victor je v posledních cca dvou letech v nejlepší formě života. Inspirativní!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist