Exhibiční závěr roku: Clijstersová se rozloučí zápasem s Venus, Serena si zahraje s Azarenkovou

30. 10. 2012, 13:20
Aktuality 23
Ženská tenisová sezona je sice téměř u konce, i ty nejlepší hráčky ale budou ještě letos k vidění na kurtu. V prosinci se před domácími fanoušky oficiálně rozloučí s kariérou Kim Clijstersová v duelu s další někdejší světovou jedničkou Venus Williamsovou. Krátce před koncem roku pak v Thajsku sehrají exhibici Viktoria Azarenková a Serena Williamsová.
Kim Clijstersová

Kim Clijstersová sice odehrála poslední soutěžní zápas na letošním US Open, kde ve druhém kole symbolicky podlehla představitelce nastupující generace Lauře Robsonové, na 12. prosince si ale naplánovala oficiální rozlučku před belgickým publikem. V Antverpách sehraje utkání proti starší ze sester Williamsových Venus.

Clijstersová, vítězka 41 turnajů WTA včetně čtyř grandslamů a matka čtyřleté dcery, ukončila kariéru letos v srpnu na US Open v 29 letech. Williamsová bývala po léta její velkou rivalkou, nyní září především její sestra Serena, čerstvá vítězka Turnaje mistryň v Istanbulu.

I ta se ještě v tomto kalendářním roce stihne ukázat fanouškům. Serena Williamsová odstartuje novou sezonu 29. prosince v thajském letovisku Huan Hin, kde se v exhibici utká s aktuální světovou jedničkou Viktorií Azarenkovou.

"Jsme nadšeni a potěšeni, že si obě vybraly zahájit sezonu právě u nás v Thajsku," prohlásil předseda tamní tenisové asociace Suwat Lipatapanlop. Azarenková v Hua Hinu zahájila i loni přípravu na Australian Open, tehdy ve finále prvního ročníku exhibice porazila Dánku Caroline Wozniackou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

23
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak na té exhibici v Thajsku očekávám vynikající tenis a velkou zábavu od Viky a Sereny. Loni to tam Caro a Vika pořádně rozjely. :)

http://www.youtube.com/watch?v=fUrCBsczbDM
Reagovat
gigin
Taky děkuji za vyjádření. Já jsem chtěl jen tak pinknout zkušební balónek, jaký tu mají zdejší uživatelky vkus a názor i na trošku jiné "oufity", než jen ty na kurtu :)
Reagovat
gigin
Představila svou první módní kolekci. Chtěl bych tímto poprosit místní slečny, dámy, královny a Bohyně o vyjádření ;)) Díííííky!!
http://www.mypackingstylist.com/
Janko prej:Very,very,very proud of my wife right now. Her first fashion collection. And it was a complete success!
Reagovat
petrulinka
Jelikož já si potrpím na elegantní oblečení, tak za mě úžasné, nádherné, hned bych si něco koupila, teda kdybych na to měla no a ještě mi chybí ta postava. Ale moc krásné věci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na mě mco extravagantní a přeplácané teda. Akorát ten bílý kostýmek vypadá pěkně, teda i ta paní v tom :-)
Reagovat
gigin
petrulinka: Díky moc za názor ;)))
tomasinho: Ano, ty modelky jsou jasné!! :DD
Reagovat
petrulinka
Tak jsem to ještě trochu rozvedla :-) Mně to moc extravagantní ani přeplácané nepřijde, ty první černé šaty, nádherná jemná krajka, nic extravagantního, ale já černou nerada, jinak moc hezké, ty druhé černé s rukavičkama, tak ty mě zase až tak nezaujaly, spíše usedlejší, bílý kostýmek úžasný, ovšem na běžné nošení by to zřejmě chtělo nějakou krásnou podprsenku nebo topík, ale jinak krásná jemná krajka okolo rukávů, vše doplněno jemný černým páskem, moc hezké, další šaty, taky hezké, ale nepoznám jestli jsou černé, spíše mi přijde, že tmavě zelené, jen já bych si tam asi nedala ty pásky přes ramena, další model si myslím, že je to spíše halenka se sukní, moc hezké, jen já bych si pod halenku vzala teda podprsenku, další černé šaty, elegantní do společnosti, další bílý kostýmek, zajímavý, ale do toho bych nešla, pak máme vínové šaty, do těch bych šla hned, nádhera, další černé šaty s krajkou, taky hezké, potom následuje halenka s nádhernou krajkovou sukní, moc pěkné, a poslední bílé šaty, ty se mi asi líbí nejméně.
Reagovat
a.magerova
Shrnu: vadí mi tam kombinace jemná krajka a kožené pásky a kovové přezky, takže když to očešu od těch pásků a zbytečně mohutných kožených rukaviček - látkové by byly daleko lepší, tak jsou to celkem pěkné věci, samozřejmě na normální nošení dost nepraktické - chtělo by to ještě nějakou pěknou diamantovou podprsenku, boty Christian Louboutin - paráda.
1. místo
http://www.mypackingstylist.com/wp-content/uploads/2012/10/IMG_3797_thumb.jpg
Reagovat
gigin
Tak říkáš ty vínové... hmmmm ;))
Reagovat
smazaný uživatel
giginku, ty vinove mi nekupuj, muzu si dovolit cernou.. :-) Jinak modely - krehke, elegantni a nadherne! Prvni bily kostymek aristokrat, posledni bile saty bomba. Dojem z cerne - dokonala klasika! Za zbytecny prehmat povazuju kozene ksandy, kontrast ulicnice a damy?? Huuu! Za sebe naprosto vylucuju ty dva netopyry (halenka, sukne) nikdo by me v tom nenasel.. :-) Kozenych rukavic bych se nebala, nejsem Yanina Wickmayer, mam male ruce, grif rakety c. 1 :-) takze souhlas a pochvala, uzasne!
Reagovat
gigin
;)))) Mrkám, rozumím, kúpím ti všechno, co je tam černé!! A raději aj to všechno bílé!! A i ty rukavice teda :))) A dííííky moc!! Nezklamalas!!
Reagovat
Basa
Mně tam chybí na těch fotkách jeho žena - je totiž božská:)))
Reagovat
gigin
je akorát nahoře na úvodní straně. Jinak ano, Jankelova choť je peckoidní!! :DD
Reagovat
a.magerova
já si myslím, že tam je... :-))
http://www.mypackingstylist.com/wp-content/uploads/2012/10/biljadellusso-3_thumb.jpg
Reagovat
Basa
No jo - kočička!:) V Dubaji jsem na turnaji vedle ní seděl celej zápas a sledoval jsem víc jí, než ten tenis:)))
Reagovat
gigin
Ale zase - kdoví jakou má povahu a jak umí připravit svíčkovou a vůbec.... Zlatá sojka!! :DDD
Reagovat
Basa
Sojčí svíčkovou jsem ještě neměl - tak nevim:)
Reagovat
gigin
Sojky jsou celoročně hájené, tak jsem taky sojčí svíčkovou ještě neměl :-O
Reagovat
anajka
Tá kolekcia je nádherná. Dokonca aj ja konzervatívnejšia v obliekaní, by som si vedela vybrať. Na prvom mieste tie vínové, potom tie prvé čierne,trošku v pozmenenej verzii so spodným prádlom :).
Reagovat
gigin
:)
Reagovat
dadaft
za mě tyhle:
http://www.mypackingstylist.com/wp-content/uploads/2012/10/IMG_3976_thumb.jpg
ale to už snad ani nejsou šaty ve smyslu "mít něco na sobě".
to už je umění a zbraň těžkého kalibru zároveň. ))
Reagovat
gigin
Tak ono je taky důležité, jaké náboje do zbraně použiješ. A ta Anja a Tamara, to je munice přímo explozivní!!
Reagovat
smazaný uživatel
Udělej z toho včerejška článek, ať to vyvěsí TP na hlavní stranu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist