Famózní Kvitová smetla senzaci Anisimovovou a je po sedmi letech ve čtvrtfinále Australian Open

20. 1. 2019, 00:45
Aktuality 274
AUSTRALIAN OPEN - Petra Kvitová v osmifinále Australian Open za hodinu hry zničila senzaci letošního ročníku Amandu Anisimovovou a potřetí v kariéře a po dlouhých sedmi letech si zahraje čtvrtfinále úvodního grandslamu sezony, navíc zaznamenala jubilejní 500. vítězství na tour. O desátou výhru v řadě a vyrovnání svého melbournského maxima bude vítězka generálky v Sydney bojovat proti domácí Ashleigh Bartyové.
Petra Kvitová

Petra Kvitová nepůsobila na první letošní akci v Brisbane vůbec přesvědčivě. Po vydřeném vítězství nad Američankou Collinsovou prohrála už ve druhém kole s Estonkou Kontaveitovou. Na další generálce v Sydney ovšem bez ztráty setu postoupila až do finále, v něm v tie-breaku rozhodující sady zdolala domácí Bartyovou a získala 26. titul.

Ve výborných výkonech pokračuje na Australian Open. Na úvodním grandslamu sezony nedala šanci Slovence Rybárikové, Rumunce Beguové ani Švýcarce Bencicové. Po třech večerních zápasech na úvod nedělního programu nastoupila proti senzaci letošního ročníku Amandě Anisimovové.

A ani změna podmínek ji nerozhodila, sedmnáctiletou Američanku za hodinu hry zničila 6-2 6-1, oplatila jí i s úroky loňskou porážku z Indian Wells a zaznamenala už devátou výhru v řadě a jubilejní 500. kariérní na tour.

Obě hráčky na sebe od začátku pálily tvrdé údery. Lépe se v úvodu utkání s přestřelkami popasovala Kvitová. Hned v prvním gamu Američance sebrala podání a v páté hře měla další dvě šance utéct soupeřce už o dva brejky, ani jednou však nezvládla return a Anisimovová snížila. Mrzet to však českou jedničku nemuselo, protože o dva gamy později díky agresivní hře už brejk slavila a set poté čistou hrou doservírovala.

Anisimová ve třetí hře druhé sady vedla už 40-15, čtyřmi chybami se však o uhájení podání připravila a Kvitová se přiblížila postupu. Chybující Američance dokonce v dalším průběhu nepovolila jediný game.

Kvitová dnes naprosto neskutečně servírovala. Osmadvacetiletá Češka trefila 30 z 35 prvních podání, na servisu dohromady prohrála jen sedm fiftýnů a nečelila jedinému brejkbolu. K postupu si pomohla 18 vítěznými údery, chyb měla 15.

"Určitě jsem hrála lépe než loni v Indian Wells. Je těžké hrát se soupeřkou, která vás už porazila, ale začala jsem dobře a nervozita byla pryč," řekla Kvitová. "Snažím se pokračovat ve výkonech ze Sydney. Cítím se dobře. Tenis si užívám, to je nejdůležitější," dodala.

Kvitová loni získala na okruhu WTA pět titulů, ale na grandslamech se jí vůbec nedařilo, dohromady posbírala jen čtyři výhry. Ty má letos na kontě už na úvodním podniku velké čtyřky, kde si zahraje čtvrtfinále potřetí v kariéře a poprvé od roku 2012, kdy uhrála svůj nejlepší výsledek (semifinále).

Ve svém prvním grandslamovém čtvrtfinále od US Open 2017 narazí na Ashleigh Bartyovou. Dvaadvacetiletá domácí naděje vydřela výhru 4-6 6-1 6-4 nad vítězkou ročníku 2008 Marií Šarapovovou a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále grandslamu. Kvitová vyhrála všechny tři předchozí souboje. "Tady to bude jiné, ale určitě to bude zajímavý zápas. Těším se na něj," řekla Češka.

Bartyová se stala teprve čtvrtou domácí čtvrtfinalistkou Australian Open od roku 1988, kdy se turnaj přestěhoval do Melbourne Parku - Anne Minterová (1988), Alicia Moliková (2005) a Jelena Dokičová (2009).

"Už je to nějaká doba, co jsem naposledy postoupila do druhého týdne na grandslamu a zahrála si čtvrtfinále, užívám si to," uvedla Češka.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka Kvitová v Melbourne mimo jiné útočí na post světové jedničky. Ve virtuálním žebříčku po dnešním postupu figuruje na druhé pozici.

Anisimovová si po postupu přes Rumunku Niculescuovou při svém debutu na Australian Open připsala vůbec první výhru v hlavní soutěži grandslamu. Vítězka juniorky na US Open 2017 poté zničila nasazenou Ukrajinku Curenkovou a světovou jedenáctku Bělorusku Sabalenkovou, na výkony z předchozích dvou kol ale navázat nedokázala, když dnes spáchala 20 nevynucených chyb a zahrála jen osm winnerů.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
nedělní výsledky (20. 1. 2019)
• Dvouhra ženy - osmifinále •
Kvitová (8-ČR) - Anisimovová (USA) 6-2 6-1
Collinsová (USA) - Kerberová (2-Něm.) 6-0 6-2
Pavljučenkovová (Rus.) - Stephensová (5-USA) 6-7(3) 6-3 6-3
Bartyová (15-Austr.) - Šarapovová (30-Rus.) 4-6 6-1 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

274
Přidat komentář
Krisboy
Tak teď až jsem zkouknul HL. Chudák holka, snad z toho nebude mít trauma jako Evžen.
Reagovat
kada.tom
Petra jede jako pila, daří se jí. Jsem rád, že jí nezaskočila jak dosud nebezpečná soupeřka tak i to, že hrála přes den a že hrála na centru. V QF jí čeká Barty - tu zná ze Sydney - takže si bude muset dát pozor na to, aby jí to Australanka za to Sydney nevytmavila. Mám takový pocit, že Australani budou chtít tohle utkání zařadit do night session, přeci jen už teď se tohle QF tváří mnohem lákavěji než Collins se Sloane/Nasťou :-)

Barty bude první vskutku tvrdý ořišek a teprve v tomhle zápase se ukáže jaké mohou být Petřiny ambice v Melbourne, moc bych jí přál výhru a postup do SF, kde by čekala na tu fázi turnaje poměrně schůdná soupeřka. Ale jsme v QF a dál nemá cenu se zatím bavit :-)
Reagovat
horska.kraslice
Gratulace Petře, velmi příjemně nedělní ráno. Zápas jsem neviděla.
S Ash to bude velmi, velmi obtížné. Nedávný minulý zápas byl nakonec na krev a Petra ho nakonec utrhla. Takže mám obavu. Ash mám hodně v oblibě, ale Petra je Petra, tady jdou mé sympatie k Ash stranou a jednoznačně fandím Petře. Kéž se Petře bude dařit.
Reagovat
tommr
jj z Bartyový mám taky obavy. Se Sharapkou by se Petře určitě hrálo líp ...
Finále v Sydney Petra urvala hlavně díky zkušenostem a mentálnímu selhání Bartyový v závěru zápasu. To tentokrát asi nehrozí, protože Bartyová bude povzbuzená dnešní výhrou nad Sharapkou a bude si víc věřit ...
Na druhou stranu bude mít Petra před jejich zápasem víc odpočinku než v Sydney kde se proti ní všechno spiklo ...
Reagovat
Jabadu
Na druhou stranu, a to si řekněme otevřeně, Asleigh při své hmotnosti nemá pohyb, jako srny typu Anisimové nebo Vondroušové. Petra (při výjimečnosti svých úderů) musí hrát na dva na tři údery a nedat jí čuchnout. Na svou výšku je Petra v nebývalé kondici, i když tvrdím, že hráčka jejího vzrůstu by neměla mít pod 70 kg!
Reagovat
tommr
s tím, že Bartyová nemá dobrej pohyb bych si dovolil polemizovat. O nějaký nadváze u ní nemůže být ani řeči ...
Reagovat
Jabadu
Ehmm ...
Reagovat
blixa
No že by byla zrovna štíhlice ... :D
Reagovat
tommr
je malá a podsaditá, ale ne tlustá. Možná tak opticky působí když stojí vedle dvoumetrový Sharapky ...
Reagovat
Blondie
Souhlasím... děsně moc lidí nechápe, že fakt není jediný model postavy vysoká a štíhlá. Barty je malá a podstaditá a nikdy s tím nic neudělá. Přesto nemá nadváhu a podle mě se pohybuje hodně dobře.
Reagovat
blixa
No tak jasně, ale chce to aspoň trochu sportovní figuru, třeba taková Karlička je taky malá a podsaditější a přitom vypadá super, ale Ashleigh ? Chmmmm, chmmm .....
Reagovat
Blondie
Hele, o čem se vlastně hádáme? :) nadváha ta holka nemá a s tím, co jí přiroda dala, je 15. na světě, nějaký ten titul už má a momentálně je daleko na AO ;-)
Reagovat
blixa
Vlastně o ničem :D Já myslím, že nějaký to kilíčko navíc má, ale to je u tenistek zcela běžné a ničemu to nevadí. Ale nechtějte po mě, abych jí fandil ;-) :D
Reagovat
Hector21
Spravna ženská krev a mliko.

Nemáš vkus blixiku...
Reagovat
blixa
No dovol !!! Já mám pečlivě vybraný vkus !!! A Ashleigh u mě tedy neprošla ... a nějakou macatostí/nemacatostí to zcela jistě není ;-) Zůstanu u svých prdelek a koťátek :-P
Reagovat
dadaft
- dnes špičkový tenis nejvyšší světové úrovně, často jsem nechápal, některé míčky by nezahrála ani Petra model 2011.
Myslím, že by to mohlo klapnout, ale i kdyby ne teď (můžou přijít čtyřicítky ve stínu nebo tak), jsem klidný - s takovým tenisem je možno na každý příští GS hledět jako na dobrou příležitost...

((( Pojď )))

i Amanda může být v klidu - to příjde.
Parametricky mi připomíná Muguruzu, tělo přímo stvořené k tenisu...
----------------------------------------------

OT - tak mě zase na TP zablokovali a odblokovali. Už poněkolikáté. Pokud za to někomu vděčím, tak díky,,,
Nicméně ten dlouhý nezájem při pokusech o kontakt (ať už přes kolonku Kontakt tady dole na stránkách, tak přes FB), byl děs.
Jsem rád zpátky, tady se dá přece jen pokecat i o jiných hráčkách a zápasech, ne jen o Češkách...
Reagovat
smazaný uživatel
Radost číst Tvé komentáře :-)
Reagovat
EllNino
škoda, že taky občas nezablokujou jinej nick než tebe :D vítej zpět
Reagovat
com
no zrovna vam trem by mely blokovat pristup castejc za ty pindy co tu obcas vypoustite
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že nikoho nejmenuješ, ale stejně se najde ten pravý com.ik, který potrefeně reaguje.
Reagovat
bIbec
a může se vůbec ve 40 stupních hrát v dnešní době? Vím že se mluvilo o nějaké "heat police" nebo tak něčem ve spojitosti s AO.
Může někdo přiblížit, co je jinak, když by bylo takové vedro? Nějak sem se o to blíž nezajímal.
Reagovat
tommr
při velkém horku se myslím zatahuje střecha ...
Reagovat
Jan
Za co tě zablokovali ?
Reagovat
slacker
Skvele napsano
Reagovat
brixner
Sledoval jsem to tak porůznu, jak jen to šlo...
Moje Endží dostala tedy pěkně na budku, až mi jí bylo líto! Ta mladá Američanka hraje docela rychle, stejně tak i Anisimova, myslím, že po už snad totálním odlovu Konga, má Amerika nastupující generaci, která fungovat bude!
Petra - parádně!!! Má formu, jako hrom, předtím jsem jí dlouho neviděl, asi jí vodřezali i zbytky všech těch špíčků a líných svalů, protože teď má pohyb, jako snad ještě nikdy a připadá mi, že i těch UE nedělá tolik, jako dříve! Barty dá, vo tom nepochybuju! Pojď!
Po dlouhé době jsem juknul na zobku...No, přiběh můj kápo, voči zalepený, rozkop dvéře a prej že dostal stížnost, že si ten starej prasák Brix zase přived ňákou, co pracuje za páďo francků na hodinu a že jeho loď neni žádnej bordel. No, já sa vám tak vylekal, že sem spolk málem vajgla a to germánský pako po zjištění, že sem tady sám jen se svojí LCD televizí, vodfluslo hroznýho chrchla na podlahu a zase zmizelo chrápat. Chtěl sem dát zobce šanci...Ne, už ne, to bylo naposled, nenecham se přece kvůli tomu furt prznit vod nadřízenejch :-))
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Fandina
Hezky, tak příště jí zas dej šanci, vypni zvuk a je to ... úsměv
Reagovat
Krisboy
Petra už je druhá na žebříku? Tak ještě klepnout Símu a Nr. 1 je tu!!!
Reagovat
FerrariF50
Je tu hodně bodových kombinací co by kdo musel uhrát, aby Petra byla jednička. Každopádně kdyby to tu vyhrála, tak je jednička určitě. To by byla parádička :)
Reagovat
Krisboy
Jj, tak jsem to myslel, ale nejasně napsal. Samozřejmě titul+trůn by nemělo chybu :)
Reagovat
ludmilaosfka
Já radši ani nedutám a jen o tom sním, abych to nezakřikla :)))
Reagovat
kada.tom
zatím, ale dneska a zítra ji zas mohou přeskočit Sloane a Naomi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos titul, vse ostatni beru jako neuspech, Petro!
Mas to luxusne rozehrane, tak dokonci misi.
Reagovat
tommr
ještě malá statistická zajímavost. Dnešní výhra nad Anisimovou byla pro Petru jubilejní pětistá na okruhu. Bilanci W:L má po dnešku 500:218 ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
díky za postřeh, doplněno ;)
Reagovat
Jimbo
Collins - přenádherná demolice německé pindilky. To platí na tyhle pinkavé hráčky - hrát rychle a rozběhat je. To ostatně platí na všechny hráče.
Reagovat
tommr
jj to bylo od Collinsový úžasný představení ... :)
Reagovat
Pavlis
Petřino čtvrtfinále se bude hrát deset dní po finále ze Sydney a půjde o odvetu dvou finalistek zmíněného turnaje. Petra by tentokráte musela hrát od začátku zápasu, ideálně v noci a a neustále držet servis. Ale soupeřku už snad zná, má čerstvě v paměti. S Mashou má nepříznivou bilanci, hrály spolu navíc už strašně dávno. Pokud to bude ve dne, je počínání pořadatelů nefér, protože tak zase zvýhodní tutéž hráčku, jako to udělali jiní pořadatelé právě v Sydney, kde k tomu ale neustále docházelo z jiných důvodů. Peti se na to ale skvěle adaptovala.
Reagovat
ludmilaosfka
Nevstoupíš dvakrát do stejné vody ... v Sydney byla Petra ve finále unavená, hrálo se každý den a za pro ni nevyhovujících podmínek. Paradoxně je GS v tomhle lepší, když Petra hraje ob den, může trochu regenerovat. GS je nejen o fyzičce a dobré technice hry, ale u Petry především o klidné hlavě a vypadá to , že je zatím OK
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný vstup do zápasu!
Reagovat
EllNino
6:0 proti nasazené dvojce, wow :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zírám... Bez vyhraného zápasu na GS hraje takhle o čtvrtfinále...
Reagovat
tommr
jj snovej začátek pro Američanku. Snad neodpadne ... :)
Reagovat
Aussie
moc k tomu ale nechybělo! S Petrou by to měl být moc dobrý zápas.
Reagovat
FulnekUltras
tenisový bůh byl zas jednou doma... ;-)
Reagovat
FerrariF50
Myslím, že naprosto rozhodující mezi Maruš a Ash byl ten milimetrový jestřáb ve prospěch Ash za stavu 5:4 40:40, kdyby totiž nedopadl, tak jelikož další míček nedala, bylo by 5:5 a to by ji myslim zlomilo a Maruš by měla psychicky navrch. Někdy holt může celý zápas rozhodnout opravdu jeden milimetr. Ale nezáleží jestli o půl metru či o milimetr, o tom to je no :)
Reagovat
FerrariF50
Ještě dodám, že někde jsem četl kdysi, že jestřáb má 3 mm toleranci, v takovým případě, kdy vyloženě rozhodně zápas, to asi musí soupeřce hodně vrtat v hlavě :)
Reagovat
tommr
tak Petru čeká ve čtvrtfinále repete finále ze Sydney. Jsem dost zklamanej, že to Sharapka nezvládla. Pro Petru by byla lehčí a hlavně nesrovnatelně atraktivnější soupeřkou ...
Reagovat
Fransoas
Je otázka,zda by byla Maria lehčí soupeřkoui.Pravděpodobně to může být řežba.Barty by měla co oplácet.Věřim ale Petře.Má úžasnou formu.Tak Petro pojď.
Reagovat
Jan
Nevím, jestli by Šarapová byla pro Petru lehčí soupeřkou. Zrovna na AO 2012 ji v semifinále porazila, porazila ji i v semifinále na FO 2012, H2H hraje také pro Šarapovou.
Reagovat
tommr
jenže to je už dávná minulost. Momentálně je Petra určitě lepší hráčkou. Výsledky to jasně dokazujou ...
Reagovat
EllNino
Paráda, mám radost :) Maria dotahovala, ale začít hrát až za stavu 0:4 0:30 ve třetím se nevyplácí ...

S Petrou očkávám večerní zápas, snad :) Byla by škoda hrát bez světel :)
Reagovat
FulnekUltras
Aussies si to rozhodně budou chtít vychutnat. Petra se ocitne v kotli, který ji dokáže katapultovat do absolutního tranzu. Ash bude pod ještě větším tlakem než dnes - a dál už radši mlčím. ;-)
Reagovat
Jan
Mlčeti zlato :) Snad to Petra dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera. Nevěřil jsem ani za stavu 4:0. Sice jsem po dlouhý době v zápase přál Marii (aby dostala kanára), ale pak jsem se obával, aby nedala špinavýho.
Respekt před MaShou, co v závěru zahrála. Odvrácený bb, tuším za stavu 4:2, podél sloupku, to byla minimálně výměna AO.
Ashle1gh, come on. Přeju jí i ve čtvrtfinále, ale Petře víc. Kéž by to vítězka jejich zápasu vyhrála celé...
Pojď!
Reagovat
mahycek
Petra výbornej výkon, ušetřila síly na čtvrtfinál a tam
věřím, že nebude konec. skvěle neděle začala ! Teď
ještě Tomík, Roger, Ester L. a třeba Roman K. ve skocích odpo.
A bude co slavit !!!!!
Reagovat
EllNino
Wow výměna roku
Reagovat
EllNino
Mária slušný kolaps ...
Reagovat
jirkaS
je to v loji :-(
Reagovat
EllNino
ale Ash toho ve 3. setu moc nepředvedla, Maria jí to docela nadeblovala sama
Reagovat
jirkaS
rád bych věřil že zápas končí s posledním míčkem :-/
Reagovat
Fandina
Bála jsem se Márie a teď mě děsí Barty.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně se z toho nepos.rat, říkal starej Růžička
Reagovat
George_Renel
Hlinka ;-)
Reagovat
FulnekUltras
pravda - už jsem myslel na někoho jiného ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=m-8UfwUml-E
Reagovat
Blondie
Berte to tak, že Ash je sympatická ;) když vyhraje, zas tak to bolet nebude. Ale fandím Petě!
Reagovat
HayashiM
Sympatická je na okruhu každá čtvrtá. Mně by to teď teda bolelo extrémně, kdo ví, jestli ještě Petra bude někdy znova tak blízko, GS i n°1.
Reagovat
Blondie
Na to, přiznám se, raději nemyslím. Ale snad nemusím zdůrazňovat, jak to celým srdcem Petrušce přeji a jak bych za její úspěch (ať už GS nebo no1) byla neskutečně šťastná :)
Reagovat
Jabadu
Já bych řekl, že bychom byli šťastni tak nějak "univerzálně". Jako že bychom v jeden okamžik byli všichni součástí jednoho organismu.
:-)
Reagovat
ludmilaosfka
Hezky řečeno :-)
Reagovat
Jabadu
Jsem dávno dospělý a ne zrovna mladý. A protože se pohybuji pracovně v drsnějším prostředí, moje maminka nelibě nese mé občasné chlapácké vulgárnosti. Dává mi za příklad Petru: Podívej se, jaká je to slavná sportovkyně. Může všechno a přesto nezapomíná, že se na ni rodiče dívají a trpěli by, kdyby se jejich dítě chovalo jako vulgární primitiv s nedostatečnou slovní zásobou!!
(Tehdy jsem se opravdu a upřímně zastyděl)
Reagovat
FulnekUltras
+ 8naležato ... rodiče nás sledují tak nějak furt a odevšad možně... takže prostě není možný jim dělat ostudu... ;-)
Reagovat
janek_da
a orgasmu
Reagovat
R01316
Tak Petre bych pozici svetove jednicky moc prala, ale I kdyby se tam ted dostala, tak se tam bohuzel moc neohreje. V pristich dvou tydnech obhajuje dva premiery v St. Petersburgu a Doha...a minimalne do toho Ruska letos urcite neodleti...
Reagovat
tommr
pokud vím tak do Petrohradu přihlášená je. Je ale dost pravděpodobný, že v případě dalšího postupu na AO by se asi odhlásila ...
Reagovat
Krisboy
Pokud to neobhájí, nevadí. Sunshine double to jistí :)
Reagovat
tommr
to myslíš Indian Wells + Miami? To už spíš vyhraje Petra nějakej GS než v Americe ... :)
Reagovat
Krisboy
Letos je správnej čas zlomit americké prokletí :)
Reagovat
HayashiM
I kdyby měla být tou jedničkou jen na týden... Tak už jí to nikdo nikdy nevezme.
Reagovat
FulnekUltras
byla by to příjemná kariérní třešnička k bodům na konci roku 2011
Reagovat
Blondie
to je úplně fuk! :D i kdyby tam měla být týden
Reagovat
moser
Všechny tři holči naprosto perfektní! Moc gratuluji! Teď ještě Tomáš vymlaskne Rafu. Věřme tomu!
Reagovat
Fandina
:-))
A také jeden kluk postoupil.
Reagovat
Davor1
Ashleigh druhý set krásna práca, tak poďme ešte jeden!
Reagovat
tommr
druhej set už byl trochu vyrovnanější, ale přesto jasná výhra a postup do čtvrtfinále. To se asi u páru sestavenýho na poslední chvíli moc nečekalo ... :)
Reagovat
EllNino
Skvělá dvojice, hrozně mě baví, Markéta je hrozně šikovná tenistka a Bářiny zkušenosti z debla jsou k nezaplacení :) Přál bych jim ještě pár výher, nejlépe 3
Reagovat
jirkaS
finále:
kvitová x plíšková
von/str x kre/sin
berdych x djokovič
;-)
Reagovat
Fandina
To by se mi sice líbilo, ale deblistky vychází na SF.
Reagovat
rybicka
A Berdych už je out
Reagovat
jirkaS
tak aspoň to ostatní ;-)
Reagovat
tommr
pokud půjde všechno ideálně tak se v semifinále potkají s jedničkama a v tom případě bych to přece jen přál víc BářeK s Katkou ...
Reagovat
EllNino
tak to já ne, mě Katka s Bárou jako pár zase tolik sympatický není :) Ale samozřejmě, kdyby bylo složení semifinále takové, jak píšeš, tak je jedno, která z dvojic vyhrjaje :) .... ale už zápas proti páru Sabalenka/Mertens bude pro Katku s Bárou hodně těžký
Reagovat
tommr
jj budou to mít strašně těžký. Mertens a Sabalenka jsou vynikající singlistky, který umí i debla a mají ted extramotivaci napravit selhání v singlu aspoň v tom deblu ...
Reagovat
EllNino
tak v případě Mertens o selhání nemůže být řeč, Madison má na GS dlouhodobě skvělé výsledky a byly od sebe pár míst ... Elise byla zatím jenom jednom v semifinále GS, madison už má za sebou několik semifinále i jedno finále ..

Ale jak říkáš, bude to hodně těžkej zápas
Reagovat
EllNino
*Madison
Reagovat
tommr
no myslel jsem to tak, že neobhájila lonský semifinále a v žebříčku se hodně propadne. Určitě i sama Mertensová je z toho strašně zklamaná a bude si to chtít aspoň trošku vykompenzovat v deblu ...
Reagovat
bIbec
Koukám, že počasí dneska bylo i celkem na pohodu. Ideální na pinkačku.

Ale ve čtvrtek 39 stupňů.. to se hraje myslím ženské semi, pokud se nepletu.
Reagovat
FulnekUltras
ani úterý s 31°C nebude nic moc
Reagovat
bIbec
jo no, nebude..
Reagovat
tommr
chtělo by to zase noční zápas ...
Reagovat
GaelM
Proti A. Barty by to Australani mohli nechat na večer :)
Reagovat
tommr
nabízelo by se to, ale pořadatelé budou možná chtít domácí hráčku co nejvíc zvýhodnit ...
Reagovat
Jabadu
Jen tak pro zajímavost: Petra je na pár hodin aktuální světovou dvojkou.
https://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
SpacialRecognition
Také dělají radost. Doufám, že dojde co nejdál především Svrčina, náš největší talent a naděje.
Reagovat
tommr
zatím hrají velice dobře a mají našlápnuto k další výhře ... :)
Reagovat
jirkaS
je to tam!
Reagovat
tommr
solidní výkon od našich ... :)
Reagovat
Blondie
Mám obrovskou, ba gigantickou radost z postupu Peti, nicméně stále si myslím, že AO vyhraje Karolína :-)
Reagovat
aape
tak na to, jaké z tu před zápasem panovaly obavy, měl nakonec jednoznačný a rychlý průběh, na konci zoufalá soupeřka, velká gratulace a jen tak dál!
Reagovat
Fransoas
Jak Petra v rozhovoru pro Eurosport komentovala,tak všechny hráčky,které postoupí do čtvrtfinále jsou nebezpečný.Na jednu strnu pokud postoupí Šarapka,mohla by to být pomsta za rok 2012.Postoupí-li Barty,tak ta hraje doma a bude mít domácí podporu.
Reagovat
tommr
pravdu díš. Ještě doplním, že s Barty by to taky byla odveta - za Sydney ...
Reagovat
spaniel
Barty ted paradni gameball.
Reagovat
Davor1
Veľmi inteligentná a kľudná hráčka, to ma na nej strašne baví
Reagovat
spaniel
Ma dobry slajz, u zen vzacne.
Reagovat
aligo
Okoukala od Sam
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 4:3 parádní míček na bb. Říkal jsem si, že se snad Ash naučila zvládat klíčový momenty v důležitých zápasech, ale ne...
Otočka, Ashleigh!
Reagovat
FulnekUltras
ten domácí tlak dělá hodně - ale ještě zdaleka není konec
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k postupu do čtvrtfinále Australian Open. Dnes neměla vůbec důstojnou soupeřku. To lze přičíst Amandině nezkušenosti, nižšímu postavení na žebříčku i negativním emocím, jak v zápase ukázala. Tím víc jí servis nešel, možná i to sluníčko. Mnoho dvojchyb, na returnu přesná jen někdy. Petra na servisu bezchybná, hrála svou klasickou hru, využila nabídnuté brejkboly. Dobře míče zabíjela, byla v klidu. Hrála, co potřebovala. Tudíž to dnes byl jen solidní trénink, při necelé hodině hry. Jakákoli z příštích soupeřek Petry už bude úplně jiný level, tím atraktivnější utkání to z diváckého hlediska bude. Neuvěřitelná jízda, která nemá konce.
Reagovat
PetaM
Koho si přát jako příští soupeřku? Toť otázka :D Za mě - asi Šarapku.

Ash bych přál postup, to je fakt, hlavně doma, ale chtěl bych vidět další pomstu :D Petra může opět narazit na Márii, opět na AO a opět při boji o světovou jedničku. V roce 2012 jí to Mária hrubě pokazila (a nám taky :D ), tak by to tu odvetu rozhodně chtělo. Ale za tiché ČF se samozřejmě zlobit taky nebudu ... :)
Reagovat
tommr
jednoznačně Sharapku. Proti ní nemá Petra co ztratit. Porážka s Bartyovou by bolela mnohem víc ...
Reagovat
blixa
S Barty by neprohrála. S Maruškou to bude těžký.
Reagovat
tommr
těžko říct. Bartyová je dost nebezpečná a z tý těsný porážky v Sydney se určitě poučila ...
Reagovat
FulnekUltras
mě ne
Reagovat
FulnekUltras
oni to domácí diváci mezi výměnami když tak vynahradí ;-) jako s tou Mash by to historicky mělo příběh, to zase jo... ale teď už nemá smysl moc vybírat... ;-)
Reagovat
PetaM
No právě, že teď je to mnohem lehčí vybírat, než hned po losu :D

Ale o ČF Kvitová-Barty se tady mluvilo hned po losu, sranda by byla, kdyby to fakt vyšlo :D
Reagovat
Fandina
Šarapové se bojím, jede tady ve velkém stylu. Pálí to tam od základní čáry zařve, narve to tam, té se bojím.
Reagovat
Fransoas
Ale ve velkém stylu je také Petra.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, jenže Mária Petru mockrát porazila, Bárty s ní hrála vyrovnané finále v sobotu, prohrála a předtím nikdy nevyhrála. Pořád si myslím, že Sharapova ve formě je větší nebezpečí. A tak nějak pořád mám v hlavě, jak Sharapova hrála proti Petře při FEDu v Praze 2015 a jak ji přejela. Sice Petra tenkrát nebyla v takové zoně, jak tady, ale fakt se jí bojím. Samozřejmě Barty je nebezpečná také, to ukázala v sobotu v Sydney. Ani jedna nebude lehkou soupeřkou.
Reagovat
Fandina
Na tom FEDu jsou tenkrát byla a pořád to mám před očima.
Reagovat
Jabadu
V roce 2012 v semi s Marií Petru zařízla strašidelná chyba čárového, kdy za stavu 4:4 0:30 při servisu Marie zahlásil domnělý aut, po kterém si šla Petra na síť zatlouct hřebík. To bylo osudový.
Reagovat
EllNino
Vlastně to trvalo tak strašně krátkou dobu, že než jsem se nějak stihl probrat, už byl konec :))

Každopádně paráda, nečekal jsem, že to bude až takhle jednoznačný výsledek, 57 minut, je dobře, že Petra šetří síly a na kurtu se zdržuje minimální dobu, myslím, že ušetřené síly se jí budou hodil do závěrečné fáze turnaje :)

Amandě přeji hodně štěstí do dalších zápasů :)
Reagovat
jirkaS
řikal jsem si Kouknu na druhej set. hmm :-D
Reagovat
HayashiM
Petra je 2-3 výhry od světové jedničky, tomu bych po té nešťastné ruce nikdy nevěřil... Při hodně velké shodě okolností by mohla stačit i jediná výhra, come on!
Reagovat
tommr
zas tak velká shoda okolností by to nemusela bejt. Petra může klidně ve čtvrtfinále vyhrát a Halepka může taky se Serenou klidně prohrát ... :)
Reagovat
HayashiM
Aby stačila jediná výhra,
1. Musí vyhrát někdo mimo nasazenou top 8,
2. Nejspíš opět proti někomu mimo nasazenou top 5,
3. Halep, Osaka, Kerber ani Stephens by nesměly postoupit ani do semi.
To by znamenalo něco jako Serena / Garbine / Madison ve finále, proti Nastě či Collins, plus ještě další výsledky. Spíš dost malá šance.
Naproti tomu, stačí finále Petry s kýmkoli krom Simony / Eleny / Naomi. Nebo to jednoduše celé vyhrát :)
Reagovat
HayashiM
*2. Nejspíš opět proti někomu mimo nasazenou top 8
Reagovat
Fandina
Finále by stačilo proti komukoli kromě Halep, Naomi, Svitoliny a Káji.
Reagovat
HayashiM
Jaj, pravda, Kája by pak byla napřed o titěrných 40 bodů.
Reagovat
Fandina
Myslím, že o 30. Ale to už je fuk. Ale finále Petra Kája by se mi moc líbilo.
Reagovat
tommr
ad bod 3) Kerberový by postup do SF nestačil ...
Reagovat
Fandina
Kerber by měla mít při postupu do SF 5505 a Petra za QF 5420, takže stačil
Reagovat
tommr
ale Petra už přece ve čtvrtfinále je a jedna výhra by jí posunula do semifinále ...
Reagovat
Fandina
Aha, jsem v tom zamotaná.
Takže, když Petra vyhraje ještě jeden mač, může být jedničkou, když Halep nepostoupí do QF, Sloane a Osaka do SF, Kerber a Svitolina do finále a Kája nezíská titul.
Reagovat
tommr
přesně tak ...
Reagovat
rybicka
Kerber už určitě nepostoupí :-)
Reagovat
HayashiM
Bylo to myšleno tak, že pokud by Petra přidala jen jednu výhru a Kerber byla bývala postoupila do semi, tak by Kerber postoupila i do finále :) To už je passé, pro Stephens ale platí to samé.
Reagovat
tommr
Stephensová by dneska taky mohla vypadnout ... :)
Reagovat
HayashiM
Vůbec bych se nezlobil (Y)
Reagovat
HayashiM
Občas ti ta pozitivita sluší, hezky to Nasťa dala :)
Reagovat
tommr
dneska to byl vůbec štastnej den. Petra vyhrála a ještě se jí krásně vyčistila celá spodní polovina pavouka. Ted nezbývá než doufat, že toho Petra dokáže využít ... :)
Reagovat
Pedronegro
krásné brzké nedělní ráno :)
Reagovat
rib
Zdá se, že Petra hned v prvním gamu narušila teenagerův sen letos to tu vyhrát... a na tom, jak Amandě vůbec nešel servis, bylo vidět, jak s ní zápas cvičí, sebevědomí nechala dnes po prvním gamu na lavičce
Reagovat
FulnekUltras
důležité bylo, že Petra nepustila dominanci po celý průběh z rukou - mladé kometky jsou sice pěkné, ale za rok se ukáže, jestli čs. vlčák zrovna po téhleté blafne
Reagovat
Fransoas
Tak Petra to je dnes uragán.Toto je nejlepší výkon,co jsem u Petry kdy viděl.Američanka se nedostala naprosto k ničemu.Je jasné,že má úžasnou formu.Takto rychle jsem to nečekal.Obrovská gratulace !Konečně někdo zastavil mladou nadějnou Americkou hráčku.Je to bomba.Pořád tvrdim,že rozdíl mezi Petrou a Karolínou co se týká herního nasazení je markantní a nesrovnatelný rozdíl.Jsem zvědav,co tedy předvede Karolína.
Reagovat
HayashiM
Ad nejlepší výkon - pořád bych viděl malinko výš tu zmasakrovanou Eugenie ve finále Wimbledonu :)
Reagovat
smazaný uživatel
+ dalších asi 20 zápasů...
Myslel asi na AO 2019.
Reagovat
HayashiM
Souhlas. V podstatě kdykoli je Petra v beast módu, stojí to za to.
Reagovat
Fandina
Mně se nejvíc líbil Petry výkon ve finále Wimbledonu 2011.
Reagovat
HayashiM
2011 byl pro mě větší zážitek, protože to bylo poprvé. 2014 to zase bylo v o dost větším klidu.
Reagovat
FulnekUltras
tak např. čf s rozjetou Tetou žádná sranda určitě nebyla ;-)
Reagovat
HayashiM
Mluvím čistě o finále jako takovém :)
Reagovat
Fandina
Faktem je, že v roce 2011 nebyla Petra v takové jízdě, jak v roce 2014. Na to si pamatuji, protože jsem tam byla na jejím zápase s Andrejkou v prvním kole. Petra byla v zoně celý Wimbledon 2014. V roce 2011 to tak nebylo, tam měla i zápasy, kdy jsem si myslela, že vyhučí. Zápas proti Pironkové to byl určitě. A finále 2011 proti Márii bylo pěkně učesané, přesvědčivé.
Reagovat
George_Renel
Petra mladici ukázala kde je její místo. Teď už je možné vše a soupeřky to vědí a mají respekt. Desáté vítězství v sezoně, kdo to má? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
ta ta ta ta...a někdy ještě daleko mladší... ;-)))
Reagovat
George_Renel
Ale to je v druhé lize. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Jsem na ni zvědavý z rok touhle dobou.
Reagovat
vendulkabendulka
Atočobolo? :-o
Reagovat
FulnekUltras
Rozdíl ve zkušenostech byl dneska sakra znát. Po brojlerovi narazilo holátko na ženu - a holčičku NAŠI k tomu -, takže se vlastně vůbec nedivím, jak skončilo. Vítězství jsou krásná, ale ještě hezčí je život sám o sobě a možnost zahrát si pozítří ať už proti domácí Ash nebo floridské Mash, to je teď opravdu jedno...
Reagovat
PetraFans..
Doufám, že to nebyl jenom sen, protože tohle bylo naprosto úžasný.
Reagovat
FulnekUltras
tiše věřím, že se budeme štípat až do soboty... ;-)
Reagovat
Davor1
Petra famózna. Kľudne to môže tento rok vyhrať celé.
Amanda je dobrá, ale do špičky má ešte veľmi ďaleko. Snáď po dnešku trochu opadne ten obrovský hype okolo jej osoby a to by jej malo len pomôcť. Potenciál na desiatku ale určite má.

A teraz už na rade Ash, snáď vyndá tu urevanú meldoniovú krásku...
Reagovat
FulnekUltras
přál bych jí to, byť tlak v domácím prostředí bude obrovský
Reagovat
Aussie
Jakápak kráska? Představ si ji s hlavou v šátku a máš před sebou perfektní ruskou bábušku!
Reagovat
Davor1
To som myslel skôr ironicky, mne osobne sa vôbec nepáči, aj keď vo svete prevláda opačný názor...
Reagovat
FulnekUltras
mediální "mainstream" už dneska pomalu nikdo nebere vážně ;-)
Reagovat
spaniel
Jaky mainstream? Bulvar mozna.
Reagovat
FulnekUltras
silně bulvarizovaný mainstream ;-)
Reagovat
Fandina
Až na tebe, neopomeneš o něm pořád mluvit.
Reagovat
tommr
nakonec to ani moc nebolelo. Měl jsem z Anisimový docela strach a začátek zápasu to taky potvrzoval, protože Anisimova hrála fantasticky. Petra to ale nějak ustála a postupně začínala mít navrch. Zlom přišel po brejku na 2:1 ve druhým setu po kterým Anisimova psychicky úplně odpadla ...
Anisimova je velice talentovaná hráčka, ale na titul z GS si ještě bude muset počkat. Petra jí dneska udělila tvrdou lekci ...
Reagovat
blixa
Začátek zápasu to potvrzoval ? Myslíš ten hned prohraný vlastní servis ? :D
Reagovat
tommr
zaplatpánbůh, že Petra ten brejk získala tak brzy, protože kdyby se Anisimova dostala do vedení v době kdy ještě byla plná sebevědomí tak by asi byla nezastavitelná ...
Reagovat
Fransoas
Nevěřim tomuto názoru.I kdyby to tak bylo,tak by Petra měla stejně navrch.
Reagovat
Davor1
Myslí ten jeden vydarený winner na začiatku, z ktorého je ešte teraz po*raty až za ušami :DDD
Reagovat
tommr
nechceš se jít radši starat o slovenský hráčky? Jo já vlastně zapomněl ony jsou už všechny dávno venku tak se musíš předvádět aspoň u článku o Petře ...
Reagovat
spaniel
Neprskej psychousi. A ma pravdu, bez se prebalit.
Reagovat
EllNino
proč argumentuješ národností??
Reagovat
spaniel
Protoze nic jine nema, je holt nemocnej.
Reagovat
tommr
od tebe to sedí psychouši ...
Reagovat
spaniel
Pšššt, mrzáku.
Reagovat
tommr
to je úroven ...
Reagovat
spaniel
Kdyz chce clovek mluvit s krysami, musi do kanalu.
Reagovat
blixa
Kde chceš dneska hledat krysu. Všude samej potkan ;-) :D
Reagovat
tommr
říká krysa, která vylezla z kanálu ...
Reagovat
Davor1
+100
Reagovat
tommr
přidej ještě nějakou nulu ...
Reagovat
spaniel
Ty si se pridal.
Reagovat
moser
Ta velkohubost snese snad jen srovnání s demoklubem.
Reagovat
FulnekUltras
;-))) a původ prakticky stejný
Reagovat
PetaM
Nechápu, co jsem viděl :D Třeba se mi to jen zdá :D

Neskutečný tenis od Petry, soustředěná od první chvíle, až do posledního míčku. Amanda nechápala, ke konci už úplně zoufalá. Snažila se, ale odpověď na rány Petry prostě nenašla. Bála se jejího returnu a podle toho ten servis taky vypadal ...

Petra opět potvrdila, že když poprvé potká holku v zápase, je z toho občas (i když častěji, než je zdrávo) hrozná prohra. Napodruhé si už dá ale velký pozor a znovu to dokázala. Což je super.

Gratulace, ČF na GS tady dlouho nebylo, tak si to pojďme užít :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
To byla paráda!!!
Reagovat
Ereinion
Petra soustředěný výkon, hlavně skvěle podávala, myslím, že nečelila ani jednomu BB...takže i kdyby Amanda zahrála lépe, tak by stejně prohrála, protože by ji Petra aspoň jednou za set brejkla...
Reagovat
bIbec
Musím Kvítí pochválit. Podle mě stačilo malilinko polevit a mohla mít problém, ale hrála extra soustředěně až dokonce. Super výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Luxus :-)
Pojď!
Reagovat
Dobry-den
Výborně, Petro! Takhle to má vypadat, žádné zbytečné zdržování. ;-)

Akorát ti, to čekali zajímavý zápas, jsou možná trochu zklamaní.

Ale já se nezlobím. Tak ještě třikrát a bude to, nic složitého. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
teď ještě kdyby se Ti trochu nepovedl tip na výsledek Berdi ;-)
Reagovat
blixa
Tak je to juniorka, no. Má se holka ještě co učit. Proti rozjeté Petře je to těžké, fakt těžké ;-)
Reagovat
Fandina
byla to od ní jízda. Na co sahla, to jí vycházelo. Sice tam byly jako obvykle úlety. Jinak super. Gratulka.
Reagovat
Fandina
úlety myšleno nečekané UE
Reagovat
Andrew89
Amandu zostudila...jak jsem psal...2x za sebou Amanda proste TOP tenis v nezahraje 2x za sebou
Reagovat
tommr
ona by ho ale předvedla kdyby jí to soupeřka dovolila. Petra jí ale naštěstí dneska nedala žádnou šanci ... :)
Reagovat
HayashiM
Anisimova se úplně složila, nedostala čuchnout :) Petra hraje zatím úžasně, teplo neteplo, po poledni i po půlnoci. Hlavně udržet tohle flow...
Reagovat
spaniel
Tak to byla rychlovka.
Reagovat
fujtajblick
Jak sebevědomý pohled Anisimove taje a je z něho ubreceny škleb malé holčičky, které nekdo rozboural bábovicku...
Reagovat
Jabadu
Pohlreich:
"To je krása, viď?"
Reagovat
Fandina
Tak nějak jsou si na kurtu vzhledem dost podobné, herně má ale Petra razantnější rány. Tak doufám, že ještě ty dva game dá.
Reagovat
dadaft
Petra je válec,
Amanda nechápe, jak může s tak dobrým tenisem, jaký hraje, dostávat tak na zadek...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no, ale dneska teda ten dobrej tenis nechala doma, příšernej výkon. ale Petra hraje dobře, o tom žádná :)
Reagovat
dadaft
příšernej výkon vypadá úplně jinak
Reagovat
Ondřej.Jirásek
8 vítězných míčů oproti 20 nevynuceným chybám, většina z nich přišla z fakt jednoduchých pozic. Amanda to prostě neustála psychicky. Petra hraje už od Sydney výborně, takže to jí nepřidalo. Ale oproti minulým kolům je to prostě od Amandy příšernej výkon a krutej návrat do reality a pro spoustu lidí určitě zklamání, mě jako Čecha samozřejmě těší postup Petry :)
Reagovat
tommr
Anisimová odpadla až ve druhým setu. V prvním byla hodně nebezpečná a Petra musela hrát svůj nejlepší tenis aby jí udolala ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Anisimovová hrála dobře do stavu 2-3, pak už odpadla. Servis si v úvodu druhýho setu podržela, protože Petře nešel vůbec return.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu. Čísla to potvrzujou. Můj dojem ze hry Anisimový byl asi trochu zkreslenej obavama o Petru ... :)
Reagovat
tommr
Anisimova je ted ve velkým útlumu. Petra se jí sice snaží vrátit do zápasu, ale zatím se jí to nedaří ... :)
Reagovat
PetaM
Naopak si myslím, že od Petry skvělá taktika :D Dělat, že má Amanda šanci a pak tu šanci nekompromisně zničit :D Neskutečný nápor na psychiku mladé holky :D
Reagovat
blixa
Myslíš tou čistou hrou při svém servisu ? Noo, zase tak moc velká snaha to není :D
Reagovat
Andrew89
bude i plakat....
Reagovat
Blondie
Jen abychom ještě nebrečeli my :)
Reagovat
dadaft
zajímavé, že co do rychlosti mají obě hráčky totožný první i druhý servis.
Reagovat
JOHNNY
Jasný zápas, Kvítí to má pod kontrolou, Anisimova je proti předchozím zápasům ubohá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Anisimova hraje to co ji soupeřka dovolí!
Reagovat
JOHNNY
Jj, Petra suverénní výkon, paráda!
Reagovat
spaniel
Nejde ji servis a druhy ji Petra tresta. Nerekl bych ze to ze ji nejde je proto, ze ji to Petra nedovoli. Jedine ze by ji ho zakazala v satne.
Reagovat
Andrew89
jsem rad ze se zatim potvrzuje tp co jsem rikal pred zapasem
Reagovat
Jabadu
Zničit krtka!
Reagovat
Blondie
Doufám, že je Peti dost zkušená na to, aby to nepodcenila a do druhého setu vstoupila naladěná stejně soustředěně. Divila bych se, kdyby se nešlo do třetího. Bojím.
Reagovat
dadaft
Amanda čučí jako kobra,
neví jak to pobrat.
Reagovat
spaniel
Je to jak kdyz junior nastoupi mezi muze. Je v soku ze sily, rychlosti...
Reagovat
Fandina
Jednou už Petru porazila, tak si věří.
Reagovat
tommr
Petra už má první set, ale stejně z toho nemám dobrej pocit. Ta Anisimová vypadá pekelně nebezpečně ...
Reagovat
aligo
Vem si prášek a uklidní se
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
PetaM
Je nebezpečná. Snad jí Petra zkrotí i ve druhém setu ...
Reagovat
GaelM
Tady by to opravdu chtělo vynechat Petry tradiční třísetové drama, nemuselo by se vyplatit...
Reagovat
PetaM
Letos hrála tři sety zatím jen 2x :D V prvním zápase sezóny a po prohraném prvním setu :D Zatím to letos není tradice :D
Reagovat
Davor1
Pekne Peťa. Pekelne nebezpečná Anisimova uhrala famózne 3 gamy, ale chudáčik tommr z nej bude vyklepaný ešte do rána :D
Snáď teraz jeden veľký hype aspoň trochu opadne. Amanda je dobrá, ale do špičky má ešte zatracene ďaleko.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Davor1
Dúfam, že budeš so mnou tlačiť Ash :-)
Reagovat
tommr
párek úchylů v akci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ashle1gh, come on :-)
Trapně nemocný tommr už teče...
Reagovat
tommr
dneska mě čoboláku nemůžeš vytočit ...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
SpacialRecognition
Až vylepší servis, ta Anisimová má na to vyhrávat pravidelně grandslamy. Talent neskutečný.
Reagovat
PetaM
Petra je absolutně soustředěná. Ví, že nesmí polevit ani na chvíli. Amanda nervózní, dělá chyby, rozhodně to není výkon jako proti Sabalence. Ale proti Petře v této chvíli se musí hrát opravdu špatně.

Tak hlavně vydržet!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím paráda. Jen neubirat!
Reagovat
Andrew89
presne jak jsem tipoval...na svych gemech hraje Petra velmi profesorsky tenis....tak jeste jede !
Reagovat
GaelM
Musím říct, že ta Amanda je docela kočka :D A tenis taky zjevně umí. Naštěstí se zatím jeví dost nervózně, hlavně první podání jí chybí. Snad to vydrží, kdyby se rozehrála, může to být nevyzpytatelná přestřelka...
Reagovat
Fandina
Tak zatím dobré. Doufám, že se Petra nějak nezbrzdí a bude i ten druhý set. Peti pojď!!!
Reagovat
Blondie
Petruško, prosím, dopodávej to!
Reagovat
Andrew89
nervozni..ale.sve gemy zvlada paradne...pojd brejk!!
Reagovat
lvicek
Petko, moc držím pěsti, pojď!
Reagovat
Jabadu
Otesanko 2. Je sakra nebezpečná!
Reagovat
PetaM
Ale no tak! Breakbally se nezabíjejí do sítě! A už vůbec ne proti takové soupeřce :D Boha!
Reagovat
tommr
to byla velká škoda. Snad toho Petra nebude muset litovat ... :(
Reagovat
Fandina
Anisimovou vidím v aakci prvně, myslím, že její vzor Mária je trochu hezčí, zajímavější a herně se uvidí, tahle hraje protii ní pestřeji, chytřeji. Mária dominuje ranou od základní čáry, tahleta víc variue hru.
Reagovat
blixa
Teda ty Nike outfity jsou fakt příšerný. Zlatá Fila ...
Reagovat
dadaft
zatím brutalní tenis......... takový level (oboustranně) se jen tak nevidí,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
spaniel
Petra prohraje...
Reagovat
blixa
Jen tommruj, tommr to zatím fláká, tak někdo musí zabrat :D
Reagovat
spaniel
Jj :)
Ale zapomnel jsem na smutneho smajla.
Reagovat
Jabadu
Dobrý začátek. Je potřeba ji hned na začátku spražit.
Reagovat
JOHNNY
Tak Kvítí pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist