Favorité v Estorilu nezaváhali. Postoupili Almagro, Mayer i Čorič

25. 4. 2016, 19:08
Aktuality 1
ATP ESTORIL - Čtyřmi zápasy byl dnes rozehrán antukový turnaj ATP 250 v portugalském Estorilu a papíroví favorité bez problémů postoupili do 2. kola. V něm jsou Nicolas Almagro, Leonardo Mayer i talentovaný Borna Čorič.
Nicolas Almagro

Španěl Nicolas Almagro přicestoval do Estorilu s mizernou formou, neboť z posledních sedmi zápasů šest prohrál. V Portugalsku ale měl ideální příležitost na vítězný start a svou šanci využil, když domácího až 249. hráče světa Ferreiru Silvu Frederika porazil hladce 6-3 6-2.

O teprve druhé letošní čtvrtfinále, kterým by obhájil svůj loňský výsledek, si finalista z Buenos Aires Almagro zahraje v prvním vzájemném střetnutí s domácí nasazenou čtyřkou Joaem Sousou. 

Roli papírového favorita potvrdil i šestý nasazený Borna Čorič. Devatenáctiletý Chrovat porazil bez problémů 6-4 6-1 italského kvalifikanta Andreu Arnaboldiho.

Sedmý nasazený Argentinec Leonardo Mayer přehrál 6-1 6-4 domácího outsidera Pedra Sousu a postupem do druhého kola vyrovnal svůj výsledek z loňska.

Nejvýše nasazeným hráčem je v Portugalsku Francouz Gilles Simon, roli nasazené dvojky plní loňský finalista Australan Nick Kyrgios. Obhájce titulu Richard Gasquet kvůli veklým potížím se zády chybí.

• ATP 250 ESTORIL •
Portugalsko, antuka, 520.070 dolarů
pondělní výsledky (25. 04. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Čorič (6-Chorv.) - Arnaboldi (It.) 6-4 6-1
Mayer (7-Arg.) - P. Sousa (Portug.) 6-1 6-4
Almagro (Šp.) - Frederico Silva (Portug.) 6-3 6-2
Robert (Fr.) - Fabbiano (It.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
kada.tom
Borna dneska velmi přesvědčivě, zápas jsem viděl celý a dneska dělal minimum chyb.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist