Favoritkám se letos v Dubaji prostě nedaří

14. 12. 2016, 16:35
Aktuality 1
ITF DUBAJ - Turnaj ITF s dotací 100 000 amerických dolarů v Dubaji je letos pohřebištěm favoritek. Ve hře je z nasazených hráček už jen turnajová pětka Su-Wei Hsieh. Rodačka z Tchaj-wanu si dnes ve druhém kole poradila 6-1 6-4 s Quirine Lemoineovou. Ve čtvrtfinále vyzve poprvé v kariéře Aleksandru Kruničovou.
Profily hráčů

Tento týden se v Dubaji hraje ženský turnaj kategorie ITF s dotací 100 000 amerických dolarů a stejně jako únorový podnik WTA Premier je i ten momentální absolutním pohřebištěm favoritek.

Na turnaji WTA nezvládla poprvé v historii svůj úvodní zápas ani jedna z osmi nasazených hráček, čímž se turnaj nepříliš lichotivě zapsal do tenisové historie.

Podobná situace nastala i tento týden na turnaji ITF. První kolo zvládla jen pátá nasazená Su-Wei Hsieh, jež si v úvodním utkání poradila s Viktorijí Tomovovou a dnes přehrála i Quirine Lemoineovou, čímž si zajistila postup do čtvrtfinále.

Rodačka z tchajwanského Kaohsiungu si čtvrtfinále zahrála naposledy v červnu na stejně dotovaném podniku v Marseille, kde nakonec došla až do finále.

Ostatní favoritky na titul na svých soupeřkách ztroskotaly. Jednička turnaje Büyükakcayová prohrála s Pěrvakovou, dvojka Kučová nestačila na Voskobojevovou, třetí nasazenou Rodinovou zastavila Mona Barthelová a čtyřku Minellaovou vyřadila Abduraimovová.

Tím výčet proher nasazených hráček nekončí. S turnajem se v prvním kole rozloučily i šestka Rebecca Šrámková, sedmička Arina Sabalenková a neuspěla ani poslední nasazená Cindy Burgerová.

• ITF DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 100.000 dolarů
středeční výsledky (14. 12. 2016)
Dvouhra - 2. kolo
Kerkhoveová (Niz.) - Majeričová (Slovin.) 6-2 6-2
Kruničová (Srb.) - Pěrvaková (Rus.) 6-4 7-6(4)
Šaripovová (Uzb.) - Abduraimovová (Uzb.) 6-4 6-3
Barthelová (Něm.) - Stojanovičová (Srb.) 2-6 6-1 6-2
Su-Wei Hsieh (5-Tchaj-wan) - Lemoineová (Fr.) 6-1 6-4
Jorovičová (Srb.) - Pervušinová (Rus.) 6-4 6-3
Voskobojevová (Kaz.) - Haasová (Rak.) 6-3 4-6 6-4
Vichljancevová (Rus.) - Galfiová (Maď.) 5-7 6-2 6-1

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

1
Přidat komentář
EllNino
už bohužel další výhru nepřidala, to že ji vyřadila Alex Krunic trochu zmírňuje smutek :) ... Naopak Galina vyhrála i druhý zápas, což je moc dobře, navíc zvládla ostrý tříseťák proti Haas ...

Uzbecký souboj lépe pro Šaripovou, to je pro mě trochu překvápko ... jinak podle očekávání :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist