Federer a Nadal dnes budou hrát ve Wimbledonu o finále

4. 7. 2008, 09:31
Aktuality 23
Na tenisovém Wimbledonu se dnes rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Pokud v semifinálových bojích splní světová jednička Roger Federer a dvojka Rafael Nadal role favoritů, utkají se o titul na trávě v All England Clubu již potřetí za sebou.
Federer Roger, Nadal Rafael

Nejvýše nasazený Federer, který útočí na šestý triumf na londýnském grandslamu, se v semifinále utká s Rusem Maratem Safinem. Švýcarský tenista vstoupí podle očekávání do utkání jako velký favorit, v dosavadních deseti zápasech se svým dnešním soupeřem prohrál jen dvakrát.

Nadal nastoupí proti Raineru Schüttlerovi. Zatímco favorizovaný Španěl usiluje o třetí účast ve finále za sebou, pro dvaatřicetiletého Němce je postup do wimbledonského semifinále největším úspěchem od roku 2003, kdy prohrál s Andrem Agassim ve finále Australian Open.

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

23
Přidat komentář
smazaný uživatel
rafa je v zivotni forme..o to pokoj...ale na trávě již 5 let kraluje Roger....tenhle grandslam rafa nevyhraje nýbrž je to rychlejší povrch jak antuka..uvidite to jak rafa podlehne...a presne jak tu typek spominal roger vyhraje i US Open.....uvidite
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je letos suverénně lepší než Roger,Rafa získá titul ve Wimbledonu,kdo sleduje letos jejich hru,tak jednoznačný favorit je letos i na trávě Rafa!V A M O S R A F A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jestli teď vyhraje Wimbledon Federer,tak bude mít každej po 1 grand -slamu.Us open rozhodne,kdo z těch tří je nejlepší.Tipuju,že Us vyhraje asi Djokovič,protože byl tenhle rok nejlepší na tvrdym.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovi už ta top forma utekla
Reagovat
smazaný uživatel
Vysilaj to nekde onnline?
Reagovat
smazaný uživatel
Na webu Wibledonu je live score, video taky, ale je placený.
Reagovat
smazaný uživatel
to je informace, to ví každej
Reagovat
smazaný uživatel
vse se bude odvijet od toho jak Roger bude proti Rafovi podavat.To bude zaklad uspechu ci neuspechu
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal má letos životní formu. Nemám ho rád, jak pro jeho chování na kurtu, tak pro jeho hru - přeliftovaných lobů, kterou soupeřům tenis úplně znechutí.... Ale letos mám velký strach, že Rogera ve finále udělá... Vede mě k tomu několik věcí: 1. Roger je po mononukleóze trochu z formy (..kdo o téhle nemoci něco ví, tak musí potvrdit, že to člověka ovlivní na velmi dlouhou dobu) 2. V Paříži dostal Roger hodně velký výprask a na jeho sebevědomí proti Nadalovi se to může projevit 3.Tráva už je ke konci turnaje tak vyšlapaná, že Nadalovi nedělá problém běhat z rohu do rohu stejně jako na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho mám ráda, právě proto jak se chová,a ještě pro spoustu věcí,ale zajímalo by mně co ti vadí na jeho chování?
Reagovat
smazaný uživatel
On hodně často při nevynucených chybách soupeře používá takové to (šuplíkování levou rukou), kdyby to dělal jen při svých vítězných míčích, tak by mi to nevadilo! Navíc je ta jeho radost až nepřiměřeně energická, alespoň při těch chybách soupeřů mě to přijde neadekvátní ... Ještě se při tom na soupeře dívá, jako by ho chtěl probodnout pohledem. No a to jeho zdržování 20s přestávek mezi míči, to je přece jasně nesportovní.... On si jde po každém balónku pro ručníček, pak si pečlivě otře zpocenou pravou ruku, pak levou, pak obličej a pak si ještě rýpe v zadku a z 20s je vždycky 30-40
Reagovat
smazaný uživatel
roger come on!!
Reagovat
smazaný uživatel
vamos rafaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
těším se na finále, letos to je 50:50 no možná 49:51, mírně favorizuju Rafu i když to přeju Rogerovi. Semi? Myslím si, že sparingpartneři nezískají ani set, čest jejich hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně bude se na co dívat... Myslím, že to bude hodně kvalitní podívaná...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli mel nekdy RAFA sanci porazit ROGERa na "jeho" grandslamu, v jeho chramu, tak letos mu davam nejvetsi sance...hraje opravdu famozne...
Reagovat
smazaný uživatel
Taktéž věřim Rafovi, ve finále si dá Federera k večeři... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vždy je mi líto takových, jako jsi Ty! Asi si vůbec neuvědomuješ, co pro tenisový svět znamená jméno FEDERER! Neříkám, že nemá Rafík šanci, ale určitě jsou ty šance při nejmenším vyrovnané! Určitě to přeji tomu lepšímu,( kéž by to byl Roger) ale až zápas sám ukáže, zda mezi nimi bude vůbc nějaký rozdil.. Musíme jen doufat, že ani jeden nezaváhá při dnešních zápasech a postoupí do finále :-)
Vivat vítězům.
Reagovat
smazaný uživatel
dobra poznamka:)myslim si ze roger zdaleka nerekl svoje posledni slovo a ziska wimbledon i us open:)libi se mi ze je to vyrovnane a ze uz to neni jenom turnaj s predem jasnym vysledkem:)at zije kral Roger:)a kdyz vyhraje princ Rafa svet se nezbori:)slava vitezum......
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dnes vyhraje 3:0,ve finále vyhraje 3:0 nebo 3:1!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Necháme se překvapit.Já osobně fandím Rafovi,ale určitě to bude nádherný zápas.Jediné co nechápu je, jak se Clement se Schüttlerem dostali tak daleko!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
- náhoda je blbec ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu, jak to může vysílat jen čt4 sport..to fakt nedávaj nikde jinde?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist