Federer má problémy s kolenem. Přijde o olympiádu i zbytek sezony!

26. 7. 2016, 19:29
Aktuality 143
Roger Federer se nezúčastní olympijských her v Riu de Janeiro ani dalších turnajů ve zbytku sezony. Švýcarský tenista oznámil, že potřebuje čas na zotavení kolena, s nímž byl v únoru na operaci, aby se mohl v roce 2017 vrátit v plné síle a pokračovat na okruhu ATP Tour ještě několik let.
Profily hráčů
Roger Federer

"S velkou lítostí musím oznámit, že nebudu schopný reprezentovat Švýcarsko na olympijských hrách v Riu a že vynechám i zbytek sezony. Po konzultaci se svými lékaři a týmem jsem učinil těžké rozhodnutí a ukončil sezonu 2016, protože po operaci kolena, na které jsem letos byl, musím podstoupit delší rehabilitaci," oznámil dnes večer Federer prostřednictvím sociálních sítí.

Aktuálně třetí hráč světového žebříčku tak končí sezonu bez jediného vyhraného titulu, což se mu stalo naposledy v roce 2000. Do finále postoupil pouze hned na začátku roku v Brisbane a na grandslamech si Federer zahrál semifinále v Austrálii a ve Wimbledonu. Na Roland Garros nestartoval kvůli zranění zad a nyní vynechá i poslední letošní grandslam US Open.

"Doktoři mi doporučili, že pokud chci hrát na ATP Tour bez zranění ještě pár let, což mám v úmyslu, tak bych měl dát svému kolenu a tělu pořádný čas na zotavení. Přijít o celý zbytek roku je těžké, ale malou útěchou pro mě je fakt, že jsem po celou kariéru měl štěstí na minimum zranění," napsal sedmnáctinásobný grandslamový šampion Federer.

Slavný Švýcar, který za necelé dva týdny oslaví 35. narozeniny, si poranil koleno koncem ledna v koupelně krátce po porážce s Novakem Djokovičem na Australian Open a podrobil se operaci. Na kurty se vrátil až v půlce dubna v Monte Carlu, ale v antukové části se mu i vinou bolavých zad nedařilo. Proto se odhlásil z French Open, čímž skončila jeho rekordní série 65 účastí na grandslamech.

Na trávě následně Federer absolvoval turnaje v Halle a ve Wimbledonu a pokaždé vypadl v semifinále. Právě v posledním utkání v Londýně, kde prohrál souboj o finále s Kanaďanem Milosem Raonicem, si zřejmě zranění obnovil. V pátém setu si podvrkl kotník a upadl bolestivě právě na operované levé koleno, a i když zápas dokončil, po utkání se o stav kolene obával.

V Riu měl zřejmě poslední reálnou šanci získat olympijské zlato ve dvouhře, což je jediný velký titul, na který nedosáhl. Ve sbírce má zlato z Pekingu 2008 ze čtyřhry se Stanem Wawrinkou, před čtyřmi roky v Londýně prohrál ve finále singlu s Andym Murraym. V Brazílii měl Federer hrát opět i čtyřhru se Stanem Wawrinkou a domluvený byl také na mix s Martinou Hingisovou.

Akcí, na které má rodák z Basileje v plánu se vrátit na kurty, je Hopman Cup. Ten v Perthu startuje 1. ledna 2017 a Federer by měl hrát s o sedmnáct let mladší Belindou Bencicovou. A pokud bude zdráv, po týdnu volna by se pak měl představit na Australian Open.

"Jsem jako vždy velmi motivovaný a mám v plánu dát veškerou svou energii do návratu, abych se v roce 2017 vrátil silný, zdravý a ve formě."

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

143
Přidat komentář
turista
Federer přes mizernou sezónu 2016 vydělal letos 1,5 miliónu dolarů. Rozumím tomu, že koleno se potřebuje nějakou dobu doléčit. No ale na podzimních hardech by přidal dalších 1,5 miliónu. Asi už má peněz dost. Nebo bude fungovat z reklamy. Na žebříčku spadne dolů a pak to asi zkusí na divoké karty. Pochybuji že by hrál kvalifikace, challengery ty už jsou vyloženě pod jeho úroveň.
Reagovat
smazaný uživatel
I mě špatné zprávy ohledně Rogera zasáhly a dost rozesmutnily, když jsem jeho slova četla, protože jsem mu tu olympiádu moc přála a těšila se na něj, bohužel budu muset doufat v jeho plné uzdravení v nové sezóně, kdy ještě ukáže, proč ho tenis tolik postrádá. Vim, je to klišé, ale až do doby, kdy se vrátí, to asi ani nebudu sledovat, nemám na to čas už teď a bez něj mě to prostě nebaví, asi to chce se pomalu připravovat na dobu temna, ale snad bude moci hrát ještě tak dlouho, jak si sám přeje. Tak hlavně hodně zdraví, Rogere, byla by škoda, kdybys nepřidal ještě nějakou tu trofej ;-)
Reagovat
a.magerova
Hlavně zdraví a aby ho hra bavila... ;-)
https://pbs.twimg.com/media/CcEWpM0WEAQah9L.jpg
Reagovat
a.magerova
http://images.slideplayer.cz/11/3154662/slides/slide_17.jpg
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Chytá ta nostalgia, co?...:)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak pro tenis to je samozřejmě rána, poslední hráč, který dokázal častěji vracečům zkazit den, jestli se v lednu 2017 opravdu vrátí (což není vůbec jisté), tak to bude téměř jistě poslední sezóna.

Za tohle by měl Raonic dostat doživotní distanc. A dvojčata vlastně taky.
Reagovat
a.magerova
Naopak, Raonice bych za odměnu poslala na ten sluneční průzkum... a mohli bychom vybrat i nějakého zástupce TP..... :-)))
Reagovat
blixa
Já myslím, že hned několik !!! :D
Reagovat
FulnekUltras
nic moc - si ho teď musím dát do kupy během necelých dvou týdnů... ;)
Reagovat
Mayo
Toronto bude riadne smiešny turnaj. 1 top favorit a zbytok plevy:D
Reagovat
sprchon
Hlavně ať se dají do kupy.
Reagovat
smazaný uživatel
Toronto Masters.samozrejme
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládané čtvrtfinále vraceč Djokovič versus útočně laděný Berdych.tzn: dobře returnujici Srb s minimem chyb a agresivně hrající Tomáš který bude víc chybovat.logicky vraceč neudělá chyby kdo by je taky dělal když přehazuje síť no a Tomáš sympatickým výkonem zas a opět prohraje!víc chyb míň fiftynu.pokud by to zlomil vyhraje to celé adios partyjo:-)
Reagovat
kada.tom
tak hlavně ani jeden, ani druhý v QF ještě není a klidně se může stát, že tam nebude ani jeden :-)
Reagovat
Frick
A mne budete vyčítat bulvár.
Reagovat
FulnekUltras
náhodou ty doporučené gumičky pro Karolinu byly dost dobrý... ;)))
Reagovat
a.magerova
Hele objednej si toto.... působí i antidepresivně.... :-P

http://www.konopnyshop.cz/e-shop/carun/599-konopny-olej-3-cbd.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=032016&utm_content=cbd-obrazek
Reagovat
blixa
Tomu nic nepomůže, deb.ilita je neléčitelná .. ;-)
Reagovat
a.magerova
No jo jenže.... když zabiju já jeho, tak půjdu do basy bo se zjistí, že jsem normální.... když zabije on mě, tak ho nechaj běhat po světě bo zjistí, že za své činy není odpovědný.... v dnešní době je výhodnější být deb.ilem... :-/
Reagovat
blixa
Tak to bezesporu. A i prezidentem se můžeš stát. A možná, že i v tej emerice ! ;-)
Reagovat
a.magerova
V Americe bych nekandidovala.... teď jak prosáklo, že Donald chce po Rusku, aby se nabourali do emailové schránky Hillary.... no abych riskovala, že se někdo nabourá do mého vzkazníku na TP, kvůli pobytu v Bílém domě a letům vlastním letadlem ?!!!

NIKDY !!!!!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
Mě osobně není líto Rogerových fanoušků, mě je líto jeho. :) Je to škoda, poslední velký olympijský sen se rozplynul. Ale pro případný další velký grandslamový osmnáctý sen je dobře, aby se dal do kupy. Než riskovat boj o teoretické zlato, tak ať si raději prodlouží kariéru.
Reagovat
pockerface
Škoda, před 4 roky bral Roger Rio jako mezník své kariéry. Jsem rád, že Roger nekončí a dá se pořádně do pořádku a v r.2017 to zase rozjede. Jo a když jsem tu před Wimbledonem psal, že se obávám, aby Roger neodpískal zbytek sezóny, tak mi tu někteří psali, abych nesejčkoval. Bohužel mé tušení se potvrdilo. Věřím, že se RF dá do kupy a ještě minimálně příští rok uvidím jeho parádičky.
Reagovat
turista
Snad se RF vrátí. Holt neduhy Fedexe zmohly. Jimmy Connors musel také celou sezónu 1990 věnovat léčení neduhů včetně operací a odpočinku a pak se vrátil a v letech 1991 a 1992 hrál ještě výborný tenis.
Reagovat
Pe3k
Zlé zprávy :( Roger si bude muset počkat na 18 až do příští sezony.
Reagovat
a.magerova
A na zlato... ;-)
http://www.designer-daily.com/wp-content/uploads/2015/09/CNdOIcEUAAAqPWV.jpg
Reagovat
Jam
Podle wiki by měl být na OH del Potro jako 6. nasazený

https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_?_Qualification
Reagovat
a.magerova
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/409180/helena-vondrackova-mela-pozitivni-test-na-drogy-bala-jsem-se-ze-me-nemci-zavrou.html
Reagovat
janek_da
škoda, že ji nezavřeli. To by byla další pěkná žalobička.
Reagovat
a.magerova
Já bych to viděla na dvě pěkné žalobičky:
1. za to, že ji zavřeli
2. za to, že ji HNED nepoznali
Reagovat
blixa
Sakra, to abych ty jointy za volantem snad omezil či co :-o
Reagovat
a.magerova
No právě pro takové jako Ty, sem dávám návod - prostě se opečováváš konopným krémem, který je nešizený... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
alebo kokosovym,nemci by zhltli aj to
Reagovat
blixa
Jasný, díky. Budu si muset takovej krémík pořídit a vozit ho sebou ;-) :D
Reagovat
Krisboy
https://www.vivaco.cz/herb-extract-pletovy-krem-cannabis-detail_5590
Reagovat
a.magerova
Hele, blixa je fakt náročný, nějaké takové zboží ve slevě on nekupuje, když už, tak aspoň toto, důležité je, aby bylo zboží označeno jako luxusní, dražší jsem v rychlosti nenašla, ale zase je ho miň... :-P

http://pletove-kremy.heureka.cz/carun-konopny-pletovy-krem-50-ml/specifikace/#section
Reagovat
blixa
No to seš hodná, ale já to nehodlám používat, jen vozit jako alibi :D Na to mi stačí i se slevou ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
nezabudni z toho kremu nieco odobrat,aby si nahodou neukazal policajtom neporuseny krem,ak by ich napadlo aby si ho otvoril:)
Reagovat
a.magerova
Tak tak, dobrá rada nad zlato... ;-)
Reagovat
lasseklus
To je jako odbyla tím, že používá konopný krém? Tak tomu snad nemůže nikdo věřit...
Reagovat
steve79
Je to velký šok pro mě. Po Wimbledonu jsem nečekal, že nebude startova V Riu. Přeji mu brzké uzdravení a návrat na kurty v TOP formě.
Reagovat
steve79
Bez Rogera a Rafy ztrácí tenis lesk u mnoha fanoušku. Prál bych si ještě minimálně jedno velké finále na masters nebo na Grandslamu.
Reagovat
Kozoroh
Takoví fanoušci stojí za jedno kopyto...
Reagovat
Davor1
Radšej takto, ako vidieť ho trápiť sa podobne ako väčšinu sezóny. Snáď sa dá za ten čas do poriadku a odohrá ešte na top úrovni aspoň ten budúci rok. Bude to mať ale ťažké, v rebríčku padne niekde k 15-temu miestu a po AO možno až do tretej desiatky, a šplhať sa zase hore v jeho veku, to nebude žiadna sranda...
Chum jetze maestro!
Reagovat
turista
No ale jak Štěpánek, Karlovič a Venus Williams to dokázali.
Reagovat
gigin
Něco jiného je se vracet na rank někde 20-30 než zpět do top 5 kde Roger určo patří.
Reagovat
tito
Heleme se, kdopak se nám to tu vzbudil? :-)
Reagovat
gigin
To víš, Roger končí, tak krysy vylézají z děr :)
Reagovat
blixa
Jéé, vítej zpátky ;-)
Reagovat
a.magerova
Náááhodou.... byls tu už i včera, ještě před Rogerem.... :-P
Reagovat
kada.tom
Venus se ale vrátila do TOP 10 :-)
Reagovat
gigin
U bab je to jedno, tam je to samý nestabilní šmatlák.
Reagovat
panzer.dragon
vítej zpět, když to shrnu jen v rychlosti, nadalovci v útlumu, rogerovci v útlumu, djoker už na gs neni co býval, andy už neni co býval začal vyhrávat na gs a tak
Reagovat
janek_da
tak, tak. volné pole pro rozvinutí genia tenisové hry
Reagovat
brixner
Roger fakt končí???
Reagovat
Krisboy
Pomalu ano. Uteklo to.
Reagovat
brixner
Hele, chlapi, co se takhle složit na Rogerovu prvotřídní lékařskou péči? Znám jednoho doktora a ten by...
Kuwra, Rogere, dej se do kupy!!
Bez Tebe to bude období temna!
Hele kámo, fakt ještě ne!!!
Reagovat
Jabadu
Ty wole, štyry haranti mu doma dělají vyrvál, rozmlátěj mu všechno, na co léta dřel a ty bys měl myšlenky na tenis?
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Roger se už bude věnovat jen charitě.
Reagovat
brixner
No jo, máš pravdu, se spratkama je vždycky potíž...Jen aby se ale nerozhodli, že mu budou ničit vercajk na tenis, znáš to - pálky jsou drahý :-))
No, osobně si myslím, že Roger udělá naprosté maximum pro to, aby se opět dostal do formy-herně, zdravotně i psychicky! On pořád mluví o nějakých motivacích...já myslím, že jeho poslední motivací, tedy při zachování rozumu s přihlédnutím k reálným možnostem i věku, je ještě jedno vítězství na GS turnaji!
Ti noví kluci...jo, jsou draví a umí, přesto si myslím, že těžko někdo z nich získá takový kredit a auru, jako Roger...Roger - to je prostě Pink Floyd rocku!
Reagovat
brixner
Pink Floyd tenisu, samozřejmě!
Reagovat
Mayo
Veľká škoda Rogera, bez neho turnaje nejsú ono:/ a ešte aj o OH príde. Aj taký je však šport. Inak teraz má večne fackovaný Djokovič v Cinncinati jedinečnú šancu :D pre neho neprekonateľná prekážka je z kola von.
Reagovat
kada.tom
pořád budou v Cincy další, hele :-)
Reagovat
turista
Ale kromě Andyho nikdo z nich na Novaka nemá nárok.
Reagovat
panzer.dragon
V cinci by potreboval nalosovat karlovice do prvniho kola a mel by co delat
Reagovat
turista
Je pravda, že Karlovič nebo Isner by ho dokázali dát. Na Novaka platí dělové podání, jinak nic.
Reagovat
panzer.dragon
prostě nepustit novaka do hry :-)
Reagovat
a.magerova
Raději ani na kurt... :-)))
Reagovat
blixa
Nebo radši ani do areálu .... :D
Reagovat
a.magerova
No pro sichr - nepustit už přes hranice či v tomto případě přes oceán... ;-)
Reagovat
turista
Lidi přejte Novakovi Djokovičovi ty úspěchy. Zaslouží si to. Málokdo v celé historii tenisu byl tak dobrý jako on.
Reagovat
blixa
Že by ironie ? ;-) :D Já mu úspěchy rozhodně přeju !
Reagovat
turista
Ne ironie to není.
Reagovat
kada.tom
dlouhodobě ne, no :-)
ale překvapení se může zrodit vždycky ..
Reagovat
smazaný uživatel
porazil Corice, ze zpráv působí na tu americkou túru namotivovaně.
Reagovat
Roger_Federer
Semifinale Wimbledonu dalsi spatna zprava.
Konecne vime jak je kazdy rok Nadalovcum.
Reagovat
panzer.dragon
Na twitteru sem zahlid nazor, ze to ze nedojede zbytek sezony muze bejt i vysledek tech dvou petisetaku ve wimblu, ze to bylo proste prilis, mohlo mu to oddelat to koleno?
Reagovat
svetova.dvojka
No vidíš kdyby býval prohrál s Ciličem 0:3, teď mohl pokračovat ještě v sezóně, ale blbec jeden to nakonec otočil...
Reagovat
svetova.dvojka
na začátku roku 2017 bude mít Fedex nějakých 2000 bodů ,což bude nějaké 16. 17.místo, určitě to bude zajímavé, koho dostane ve 3 nebo ve 4.kole v Austrálii...
Reagovat
mendrit
Na začátku sezóny 2017 bude mít 2130 bodů.

Kolem Berdycha se prožene v sešupu dolů žebříčkem asi po US Open, pokud Berdych přidá nějaké body.
Reagovat
mahycek
Tak stalo se a ty rekordy, co píše Kozoroh, že neskompletuje hatrick v Cincinnati a Basilej i US- Open po16 , nebo kolika letech, je to smutné, ale věřím, že kariéru takhle neukončí, bude zdráv a ještě výbornou sezonu dá !! A třeba i s jedným GS !!!! U něho nikdy nevíte. A já mu to ze srdce přeji a budu mu fandit, a kdyby i Rafa měl skončit, tak si tenis dlouho bude hledat démony, či magické hráče, kteří přitahovali fanoušky na všech kontinentech. Malá poznámka, nic proti Djokovi nemám, ale bude mně zajímat, jak na tom bude třeba za 5 let ???
Reagovat
smazaný uživatel
Bude mat o rokov viac, takze 34.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude mat o 5 rokov viac, takze 34
Reagovat
anajka
Pre mna smutná sprava, priviedol ma k sledovaniu tenisu.
A náhradu nemám...
Reagovat
svetova.dvojka
Obávám se, že s Nadalem to bude úplně stejné..., ale rád bych se mýlil.
Reagovat
turista
No Nadal má jednu velkou výhodu a to jsou zkušenosti s návraty po zraněních a po nemocech. Ví jak na to se dát zase dohromady.
Reagovat
rod_laver
Jednou konec přijít musel.
Reagovat
svetova.dvojka
Kariéru ještě neukončil...
Reagovat
svetova.dvojka
Neuvidíme ho ani na turnaji mistrů, no každá série jednou končí.
Reagovat
Lina
Rogere, co mně to děláš. :( Hlavně ať je příští rok fit.
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi tvrdý trest pre Rogera..Toto si mohla Wada odpustit...
Reagovat
kada.tom
možné je všechno :-P
Reagovat
spaniel
Pamatuju si, ze nejaci vtipalci tvrdili, ze umis rypat s nadhledem a vtipem.
Reagovat
Marduch
Nenad zase posral.
Reagovat
kada.tom
ale pochybuju, že to Novakovi nějak bude vadit :-)
Reagovat
Kozoroh
Zase se nemohl No1e o Nenada opřít :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:D celou dobu kazí Novakovi kariéru.
Reagovat
Marduch
takle Novak díru do světa v deblu neudělá. A čas mu běží.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, celá tato sezona naznacuje brzky konec kariery...Mam ale obavu, ze pristi rok to zkusi a po par vypadnuti v 1. - 2. kole to odpiska a nebude to zrovna dustojne ukonceni kariery jednoho z nejlepsich tenistu...
Nadal taky laboruje (i kdyz u toho je to bezne) a najednou tenis ztratil dost ze sve atraktivity, aspon pro me.
Reagovat
Marduch
Bylo to výjimečné období, 43 GS hrnců ve třech lidech.
Reagovat
panzer.dragon
Na twitteru sem myslim dneska cet, ze pokud by vyhral fedex nebo djoker zlatou na oh tak bude uz jen jeden z big four bez zlaty medaile ze singlu, celkem zajimavy, ale uz to je jen na djokerovi
Reagovat
Kozoroh
Je to šok, vůbec jsem nečekal, že Fedex provede takto radikální krok. Jeho problémy s kolenem se tak ukázaly větší, než jsme si doposud mysleli.
Tady přináším souhrn všeho, o co Federer kvůli předčasnému konci sezóny přijde -
* přijde o LOH a o šanci na Super Slam (o to víc bude pozornost zaměřena na No1eho)
* na Cincinnati Open nezkompletuje hattrick
* na US Open bude chybět poprvé od roku 1999
* po 11 letech se nepředstaví v Basileji
* na TM bude scházet poprvé od sezóny 2001, skončí tak nejdelší šňůra účastí v historii YEC
* z TOP 10 vypadne poprvé od sezóny 2002, nyní je sice třetí, ale v race až 10. a na konci roku bude ještě níž

Je to smutná zpráva pro tenis a především pro jeho fanoušky. Možná je to předzvěst konce kariéry v příštím roce...
Reagovat
Kozoroh
* poprvé od sezóny 2001 si nepřipíše zisk turnajového titulu
Reagovat
kada.tom
+ poprvé od r. 2000 nezíská ani jeden titul
Reagovat
kada.tom
sorry, 01
Reagovat
spaniel
Pozde a jeste blbe. Typicky otesanek z Plzne.
Reagovat
svetova.dvojka
tak tak...2001 Milán první titul Federera.
Reagovat
Denis92
Obrovsky sok pre mna :( Vobec som netusil ze nieco nie je v poriadku a mohol by prist o OH a dokonca zvysok sezony. Tato sezona je pre Rogera kataatrofa, prakticky hral len AO a Wimbledon, kde spravil semi, co neni zle.

Tento vypadok bude urcite znamenat aj vypadnutie z TOP10, kedze ma malo bodov..
Vynechanie zvysku sezony znamena koniec sezony aj pre mna, a takisto rusim ucast na TM v Londyne.
Ak by mal niekto zaujem o celodenne vstupenky na stredu a stvrtok na dobre miesta, tak sa ozvite do spravy :)

Ostatnim fanusikom prajem pekny zvysok sezony a Rogerovi vela zdravia do sezony 2017.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám podobné pocity a asi taky zruším účast na TM, což je smůla protože příští rok už asi v Londýně nebude.
Reagovat
Denis92
Bude do 2018
Reagovat
smazaný uživatel
Mám podobné pocity a asi taky zruším účast na TM, což je smůla protože příští rok už asi v Londýně nebude.
Reagovat
turista
No v tom semifinále Wimbledonu na operované koleno dost blbě upadl a trvalo dlouho než se mu podařilo vstát a zápas dohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi líto RF fans. Tak hlavně aby se děda zas vrátil :-)
Reagovat
a.magerova
Jj budu potřebovat utišovat, takže si na nejbližší noci nic moc neplánuj... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdě :D no nic, jdu to zrušit :D
Reagovat
a.magerova
Hele... domluv se s ostatními tady (teda krom kada.tom, iqe a jim podobných)... protože TO bude taková dlouhodobější BRIGÁDA, to by jeden nezvládl... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Do konce sezóny, chápu :-D
Reagovat
panzer.dragon
Skoda, skoda, nejsme ze zeleza
Reagovat
miledus
nejsmutnější zpráva dne :(
Reagovat
Kozoroh
Opravdu?!?
http://zpravy.idnes.cz/rukojmi-kostel-francie-sever-djp-/zahranicni.aspx?c=A160726_110156_zahranicni_aba
Reagovat
miledus
to je taky smutný, ale do tenisu to nepatří :(
Reagovat
smazaný uživatel
V posledních dnech si podle mě mnozí vytvářejí vůči těmto zprávám imunitu, sám to ani nestíhám sledovat a proč vlastně.
Reagovat
a.magerova
Jj... a nejen kostel už i hřbitov.... :-/

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/410359-uprchlik-z-eritreje-znasilnil-na-hrbitove-v-nemecku-79letou-duchodkyni.html
Reagovat
vrabejka
tohle už je na denním pořádku to už nikoho nepřekvapí.
Ale Roger :(
Vzhledem k tomu kolik hráčů vynechá OH budou medailisté překvapivý.
Reagovat
smazaný uživatel
LOL, olympiáda bude definitivně směšný turnaj.
Reagovat
PetaM
Meniskus je zm..rd ... Bohužel ... Znám to a nehraju vrcholový tenis, jen ten obyč. :(
Reagovat
misa
Tragédie pro fanoušky nápadité hry. Mistr pomalu odchází...
Reagovat
misa
Dlouho to vypadalo, že se Rogerovi zdravotní problémy snad do konce kariéry vyhnou, ale čas nikdo nezastaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tam nejde kvůli viru zika.
Reagovat
a.magerova
Ne e... je to kvůli tomu, že chce oslavit narozky doma s rodinou a to by jaksi na OH nešlo... :-/
Reagovat
Herbert_Hoover
:D
Reagovat
kada.tom
klidně může zrychlit :-)
Reagovat
a.magerova
Dnes pro tebe skončil pro letošek smysl života.... narozdíl od nás jeho fans... :-P
Reagovat
misa
:)
Reagovat
kada.tom
ale vůbec ne :-)
mám hodně tenistů a tenistek, kterým fandím :-)

jen to bude o něco lepší druhá polovina sezóny, bez stresů, co zas pan arogantní provede na kurtech :-)
Reagovat
turista
Je to špatná zpráva. Pro pana Kadlece, který nedosáhl ani tisíciny toho co RF je to zpráva dobrá.
Reagovat
turista
RF není vůbec pan arogantní. Je velice příjemný a jeho tenis je zážitkem pro diváky.
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pořádnej šok!
Reagovat
kada.tom
Jen ať se léčí a jen ať se věnuje rodině :-)
Já budu mít nebývale klidný zbytek roku 2016 co se týče mužského tenisu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl tak to je šok!
Reagovat
a.magerova
http://smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-25.gif
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist