Federer senzačně končí! Štěpánek naopak hladce postupuje

11. 11. 2009, 23:56
Aktuality 102
ATP PAŘÍŽ - Turnaj Masters 1000 v Paříži je pro Federera zakletým. Ještě nikdy nepřekročil práh čtvrtfinále a letos vypadl dokonce už v úvodním kole. O senzaci se na úkor světové jedničky postaral domácí Julien Benneteau. Ve hře zůstal poslední český zástupce Radek Štěpánek.
Roger Federer

Už v podvečerních hodinách měl nečekané problémy Rafael Nadal, který do 3. kola postoupil až po odvrácení pěti mečbolů. První velká senzace však na sebe nenechala dlouho čekat: první hráč světového žebříčku Roger Federer podlehl Julienu Benneteauovi po setech 6-3 6-7 4-6 a s turnajem se předčasně loučí.

Středa na Masters 1000 v Paříži:
- Berdych prohrál s Robredem. Nadal odvracel pět mečbolů
- Safinovu kariéru ukončil Del Potro

Benneteau vstoupil do utkání proti favoritovi s respektem. V první sadě si toho příliš nedovolil a během chvíle prohrál. Ovšem v druhém dějství se už mohl plně opřít o skvělý servis a v tie-breaku rozhodl o vyrovnání. S podporou vyprodané haly Bercy vycítil šanci, nejistý Federer čím dál více chyboval a po 115 minutách byl na světě překvapivý výsledek.

"Julien hrál v závěru neuvěitelně. Překonával se a odměnou mu bylo vítězství," řekl Federer, který nehledal žádné výmluvy. "Měl jsem své šance, ale neproměnil jsem je. Fyzicky jsem na tom skvěle a čerstvý se cítím i po psychické stránce."

Problém viděl úplně jinde. "Vůbec jsem nemohl chytit rytmus při hře od základní čáry. Kdykoliv jsem měl příležitost, bod získal soupeř," vysvětloval patnáctinásobný grandslamový šampion.

Osmadvacetiletý Švýcar nezvládl svůj úvodní zápas poprvé od loňského léta, kdy v Torontu vypadl se Simonem. Paříž zůstává z turnajů kategorie Masters 1000 Federerovým nejméně oblíbeným místem - z šesti startů hrál maximálně ve čtvrtfinále. Na francouzskou metropoli však má už i skvělé vzpomínky, když letos na Roland Garros zkompletoval sbírku grandslamových titulů.

Nyní má Federer deset dní na přípravu před závěrečným Turnajem mistrů, kde loni nepostoupil ze skupiny.

49. tenista světa Benneteau si o pařížské čtvrtfinále zahraje s krajanem Monfilsem, který dnes po boji vyřadil dalšího Francouze Gueze.

"Je to kouzelné. Pohádkové. Tenhle zápas v mé paměti zůstane navěky. Fandění fanoušků, to bylo něco nepopsatelného," radoval se ze své největší výhry v kariéře sedmadvacetiletý Benneteau.

Štěpánek hladce vyhrál
Na vyřazení Tomáše Berdycha nenavázal druhý český tenista v soutěži Radek Štěpánek. Srba Viktora Troického porazil 6-4 6-0 a pokračuje v dobrých výkonech.

Třicetiletý rodák z Karivné hrál minulý týden semifinále v Basileji, kde byl dokonce jediný míček od výhry nad pozdějším šampionem Djokovičem. Dnes potvrdil, že na Troického umí zahrát. O sedm let mladšího soupeře porazil potřetí v kariéře a ani jednou s ním neprohrál.

V Paříži Štěpánek po vyrovnané první sadě zcela ovládl druhý set, když soupeře ničil dobrým servisem, útoky k síti, prohozy i přesnými loby.

Český tenista si ve čtvrtek o postup do čtvrtfinále zahraje se čtvrtým hráčem světového žebříčku Andym Murrayem. Dvaadvacetiletý Brit si zajistil postup ze třetího kola až po těsné výhře 6-3 6-7 7-6 nad Američanem Jamesem Blakem.

Murray sice v prvním setu jednou ztratil servis, ale poměrně bez problémů vyhrál 6-3. V dalším průběhu utkání už odvrátil oba brejkboly, nicméně nakonec byl rád za úspěch v tie-breaku třetího dějství.

Štěpánek se s Murrayem se utká počtvrté v kariéře a zatím ho ani jednou nedokázal porazit. S britským tenistou navíc zatím neuhrál ani set.

- ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ (Francie, tv. povrch / hala, 2.750.000) -
středeční výsledky (11. 11. 2009)

Dvouhra - 2. kolo:
Štěpánek (13-ČR) - Tricki (Srb) 6-4 6-0
Robredo (14-Šp.) - Berdych (ČR) 6-4 6-4
Benneteau (Fr.) - Federer (1-Švýc.) 3-6 7-6(4) 6-4
Nadal (2-Šp.) - Almagro (Šp.) 3-6 7-6(2) 7-5
Djokovič (3-Srb.) - Monaco (Arg.) 6-3 7-5
Del Potro (5-Arg.) - Safin (Rus.) 6-4 5-7 6-4
Söderling (9-Švéd.) - Karlovič (Chorv.) 6-4 7-6(6)
Gonzalez (10-Chile) - Isner (USA) 7-5 7-6(3)
Čilič (12-Chorv.) - Kubot (Pol.) 6-7(3) 6-4 6-2
Monfils (15-Fr.) - Guez (Fr.) 6-4 7-5
Clément (Fr.) - Haas (16-Něm.) 5-7 6-3 7-6(8)

Čtyřhra - 2. kolo:
Čermák/Mertiňák (8-ČR/SR)- Soares/Ullyett (Braz./Zimb.) 6-3 6-4
Kerr/Parrott (Austr./USA) - Dlouhý/Paes (4-ČR/Ind.) 6-7(5) 6-4 10-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak ať je tu těch 100 komentů no...
Reagovat
majjkaa
presne mne toto napdlo :))))))))))) si predbehol to nie je moznee :)) hehee
Reagovat
smazaný uživatel
Radek skvěle dneska, porazil Zuby tak mi vynahradil prohru Federera
Reagovat
smazaný uživatel
Inak ten kurt, kde hra Radek s murom je fakt des. Ten modry igelit natiahnuty za nimi, to ako keby hrali v nejakej garazi. A ta "hudba", ktora ich tam depta aj pocas hry, no otrasne daco.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak.. strašné sú všetky kurty... hanba! :)) to aj tu v BA to je lepšie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sklamal me dost, takovyhle zapasy by prohravat nemel, ale nevadi, zivot jde dal, slabou chvilku si muze vybrat kazdej
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, fedex, jenom potvrdil moji teorii, že už na to nemá a bude ustupovat z Top10...Jen tak dál, frajírku!!!:-)) Come on, Soderling!!:-))
Reagovat
majjkaa
inak kto vcera ten zapas videl......Benneteau asi zazival nejaky sok na konci ked vyhral...prisiel mi akoby vyhral grandslam :)) z kolena tecie krv, ruky na hlave, plac a vyraz nepricetneho cloveka, dost mimo bol z toho a este asi dlho bude a nie len on ale aj Roger :)))))) hehe
Reagovat
smazaný uživatel
Roger by si teda zasluzil. Mne vcera hned ako prehral spadol pocitac, tak nielen, ze mi pokazil cely dnesny den, este mi pokazi aj pocitac, blazen.
Reagovat
a.magerova
Odpusť mu to, prosííím. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vies pre JULIENA to bol zivotny vykon a prial som to...ty si v zivote nic nedosiahla, nesiahas Julienovi ani po clenky
Reagovat
majjkaa
prd vies co som ja dosiahla, asi sam si nic nedosiahol ked ides takto sudit druhych.....podla seba sudim teba nie?...takze uz mam o tebe aspon obraz :))))
aaa k julienovi ja mu to prajem, vobec som to nemyslela zle ani nic ale tebe skoda vysvetlovat nieco ako tak vidim.
Reagovat
smazaný uživatel
odpustene :)

a aj Julián už dohral :)
Reagovat
a.magerova
No pustit TO Monfilsovi?

Ale Radek se vytáhl co?!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Radek dnes super, velka gratulace a lahsie sa mi prekonava vcerajsi velky tresk :)
Reagovat
a.magerova
jj Radkovo štěstí je i naše štěstí :-))
Robredo mohl být další překvapení, ale Rafa je Rafa, ten se prostě nedá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger to zadřel ale nutno říct že Frantík hrál dobře a nikdo z vás chytráku by Frantíka určitě nedal , možná tak leda své ho frantíka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere už aby tě opustila ta smůla,všichni vědí,že seš letos nejlepší a že budeš vyhrávat wimbledon do 35
Reagovat
misoSK
neprehanaj, nevravim ze sa mu to uz nepodari ale do 35?to uz budu ini hraci vitazit, niektori mozno teraz este uplne neznami juniori
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som len chcel vedieť či aj ty od teraz budeš bežne nazývať ostatných "debílek":-) lebo už tu jeden taký je,tak by aj mohol stačiť:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vážne ďakujem, ale nerob si o mňa zbytočné starosti... a aby sa ti teda lepšie spávalo, neboj sa, nebudem tak bežne volať ľudí. Len tých, kt. si to zaslúžia tak have a nice day!
Reagovat
ArcusII
No sice jak píše Weak, že nikdo tady nenapíše že Benneteau hrál super tenis. Já ti nevim čoveče, mě spíš přišlo že chyboval míň než Fedex, ale že bych z toho byl odvařenej to ne. První set jasná záležitost a jakmile Fedex ztratil druhej set v Tie Bennet začal hrát asi svůj nejlepší match z poslední doby, ale žádnej zázrak to teda taky nebyl. Fedex nevyuzil mraky breakbolů to co dřív dával a otáčel teď prostě vyautoval nebo vysíťoval.
Sem tam mi přišlo jak když byl bez rychlosti, bez energie, bez chuti vyhrát... vsude pozde... hodně netrefenejch balonů...
Třeba mu to teď neklape doma ;-) nebo já nevim, ale v pohode rozhodne není. Myslim ze hráči do TOP 10 by mu dali asi v pohodě, ale Bennet z toho nebude spát 14 dní a přeju mu to včera jsem mu to fakt přál protože Fedex si nezasloužil vyhrát...bohužel... Ale Bennet neni hrac, kterej bude hrat v Paříži finale, tomu neverim, jak tady mnozí píšou na obhajobu fedexe :-) a to jsem jeho fanda ;-)
Reagovat
weak
jen letmo jsem si procetl nekolik zdejsich prispevku a vsude je jen "ROGER, ROGER, ROGER... FEDEX, FEDERER...." ale ze by někdo zminil FANTASTICKY VYKON a zivotni zapas Benneteaua, to ani omylem... zajimalo by me, kolik z vas, kteri tady dokazete od rana dovecera psat ody na FEDERERA ten vcerejsi zapas skutecne videla... tipuju jedno dve procenta :-)
Reagovat
weak
...jinymi slovy misto, aby se tady diskutovalo o tenisu jako takovem, tak se tady od rana dovecera zvani jak na chatech superstar nebo blesku - napadaji se tady mezi sebou tabory FEDEREROVCŮ a NADALOVCŮ, nicmene vetsinu z techto "fanousku" tenis jako hra vubec nezajima a "zamilovani" jsou vice nez do tenisty hlavne do jakesi celebrity...
Reagovat
smazaný uživatel
to vieš keby niekto napisal, že Bennetau podal fantastický výkon, tak by ho ubili hláškami ako, najdi si lepši výhovorku, a ešte nezabudni spomenúť 15G.. takže tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, myslím že Bennetau ani chvílema nevěděl jak je možné že mu to tak vychází, podal včera fantastický výkon a vyhrát si zasloužil každým coulem. Uvidíme jak mu to vydrží v příštím kole s Monfilsem
Reagovat
smazaný uživatel
Frantík podal velmi dobrý výkon a na jeho poměry možná životní, ale na poměry fandů první čtyčky vypadá fantastický výkon tenisty jinak (zápas jsem viděl až v třetím setu) Roger si ten třetí set prohrál hlavě sám...
Reagovat
a.magerova
Ale dívali jsme se na to v přímém přenose s českým komentářem na Nova sportu, osobně uznávám, že Julien hrál výborně nebo ještě mnohem líp a Roger dobře nehrál, vítěz si vítězství plně zasloužil, no ale nemůžete mít za zlé fanouškovi Rogera, že fandí Rogerovi.
Reagovat
majjkaa
aby som zvysila percento videla som! od zaciatku do konca :) aa logicky ked roger prehral tak super bol asi lepsi to nikto netaji, absolutne! a ked chces tak to aj napisem Benet....bol lepsi lepsi lepsi :) Roger to vzdal vzdal vzdal! ok? takze tak aby bolo vsetko jasno :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě, Bennetau podal vynikající výkon, ale že by to bylo něco na co se nedá zapomenout, to zase určitě ne! Spíš elegán byl marnej, nezvládal výměny, dělal hodně nevynucených chyb, netrefoval míčky výpletem atd.. nebýt jeho prvního servisu, prohrál by daleko krutěji!
Reagovat
smazaný uživatel
První servis drží Federera už hodně dlouho... bylo to i v dobách, kdy hrával bezchybněji. A je pravda, že nebýt tohoto aspektu hry, těžko by se ještě držel na první pozici. Možná by nebyl ani v první trojici. Ale dokud funguje, nebral bych to jako nějaký zápor typu: "kdyby nebylo servisu, už by... atd.". Třeba Rafova "tajná" (moc utajená není, pravda:)) zbraň je naprosto nadlidská fyzička. A proto, když přijde na dlouhý zápas a prakticky na jakýkoliv 4 či 5setový maraton, pak i když Rafan nehraje svůj best, oponent prostě začně pomalu odpadávat a Nadal ho udolá i slabším výkonem. Každý má své:)
Barney, naprosto neútočný a čistě diskuzní dotaz: kdybys musel sestavit první pětici svých oblíbených hráčů, ale bez Rafy a dokonce i bez Rogera (haha:), koho bys volil? Jsi samozřejmě fanda RN a odpůrce RF (či spíše jeho fandů), ale co další?
Reagovat
smazaný uživatel
Takže bez Rafy: 1. Djokovic, 2.Verdasco, 3.Del Potro, 4.Gonzalez F., 5.Monfils... ale líbí se mi hra spousty dalších, proti žádnýmu nic nemám, nesnáším jen jednoho (všichni ví proč) a není potřeba hádat koho .)))) Stačí?
Reagovat
majjkaa
Barney tak ja by som naozaj rada vedela preco ho tak neuznavas ako tenistu, lebo ty si normalny dovod tu este nedal NIKDY!! takze ako je to vlastne? hm? ale vypust akekukolvek osobnu nenavist lebo toto nie je dovod to vies velmi dobre :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych jen prohodil Djoku s Verdascem a místo Gonz. bych dal Tsongu.Ale jinak koukám že velice podobní hráči :)
Reagovat
a.magerova
No jo... samí krásní kluci, ty bych měla ráda ani by tenis nemuseli hrát :-))
A co Češi?
Reagovat
smazaný uživatel
Mají v oblibě prakticky stejné typy hráčů, podle mne to je i tím, že preferují např. delší výměny, třeba před skandálem Agassiho, se jim líbila asi spíš jeho hra než jeho velkého soupeře Samprase? Nebo to tak není? Já konkrétně moc nemusím hodně velký servismeny, nebaví mě to...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes prvykrat mas pravdu a uplens o vsetkym s Tebopu suhlasim.Este jedna poznamka. Vsimol si niekto vysledky fracov, ktory zvitazila nad Federerom - hned v nasledujucich kolach vypadli. Este ani jedn z nich dalej nepostupil.
Reagovat
majjkaa
no to je pravda......asi su v roztrzeni z toho ze vyhrali s Rogerom a potom sa nesustredia :)
Reagovat
a.magerova
No já porazit Rogera, tak už ani dál nehraju :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Konec jedné éry Rogera Federera , Ta prohra se nedá omluvit v prvním kole kdyby to bylo dejme tomu čtvrt finále ale první kolo?! 2měsíce ležel doma na kulách to se na ty tři poslední turnaje mohl připravit a ještě když je světová jednička která reprezentuje světový tenis tak je to jeho povinost.
Reagovat
smazaný uživatel
Bolo to druhé kolo, ale to je jedno :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, konečně reálný pohled na věc .))
Reagovat
weak
Alibaba - moje řeč!!!!
měl by ukončit karieru - takova blamaz!!! neslychane!!!!
meli by ho zlynčovat aby si to pamatoval, fixař jeden :((
Reagovat
smazaný uživatel
okej teraz ma ulinšujete, ale noačo? :D prehra v 2. kole.. keď v roku 2007 tuším, prehral v 2. kole v Indian Wells a hneď nato aj v 3.kole Miami..s tým istým hráčom.. mal ukončiť kariéru? :D nebudte smiešny :)
Reagovat
a.magerova
Přesně tak !!!! Veřejná poprava !!!
Lidi neblázněte, berte to tak, že uvolnil (pro teď) místo někomu jinému :-)) Kdyby jen vyhrával (což by se mi samozřejmě líbilo) tak by jste psali jaká je to furt nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
MINA já neříkám že má ukončit karieru ale jen to že je to ostuda která se nedá omluvit. Jo kdyby hrál 3turnj vřadě tak to pochopím únava ale proboha 2měsíce ležel doma na gulách a odpočíval a moc dobře věděl že mu zbývají 3 turnaje do konce sezony tak se mohl na to připravit a ještě když je světová jednička . Nebo že by se viděl ve světové bývalé jedničce slečně Safině? !
Reagovat
smazaný uživatel
Nasral ma Roger :) som čakala po tom 1.sete, že to už domákne :) ale sa to s ním ťahá, už od US Open, také priemerné výkony.. ani Rafa na tom nieje najlepšie :)ale naopak Novak, ako vždy koniec sezóny sa vydaril. Jediný problém má Djoker, keď sa mu nedarí,. na kurte ho zaujíma všetko ostatné, len nie to čo by malo :)( na US Open proti Federerovi, to podla mna bola katastrofa) inak by už dávno mohol byť niekde inde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj sa, Fed nám ešte ukáže! :) ajkeď samozrejme už by som chcela aby išiel kade ľahšie, ale stále to beriem reálne... a čo sa týka Djokera, tak ako povedal Oli - snad z toho vyroste :P
Reagovat
smazaný uživatel
šak jasnéé no, :D keby som Rogera nemala rada aj ako človeka tiež by mi už asi vadil :D ale chcela by som vidieť ešte aspoň pár finále v zložení Rafa-Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
šak si pusť youtube :D ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
To bude zase nejaká bejkárna Barney.. :) ani sa na to divat nemusím :))
Reagovat
smazaný uživatel
Keď si týmto chcel niekoho naštvať tak sa ti to asi nepodarí, naopak mňa to video dodnes dokáže rozosmiať :):D
Reagovat
a.magerova
No jo Zlatý filmový fond mistra B.
Taky jsem se na to ráda podívala znovu a projela tenisovou kariéru od tohoto okamžiku.... a není to vůbec špatné vtpomínání :-))
Reagovat
D.A.N
barney: A co například tohle http://www.youtube.com/watch?v=2Hp-EArV6s8 a pak něco mluv.
Reagovat
smazaný uživatel
ne blbecek jako barney tohle nikdy neoceni, to by musel zahrat jen ten hypochondr ze spanel:)
Reagovat
D.A.N
Soob: Asi tak nějak on jen vidí jak šlehnul raketou nic víc a pak má tmu:-), ačkoli Roger rozdával tenisovou krásu několik let po sobě. Nikdo netvrdí, že bude vyhrávat donekonečna ani, že tu výkonost kdy měl bude držet pořád to přeci nikdo netvrdí i roky nezastavíš, nicméně uvidíme jak bude hrát příští sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, ten zraje jak vino, kdyt vsichni si uz museli zvyknout na to, ze na GS pred semi nekonci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom hlupák si může myslet, že Federer už není skvělý tenista... na dalším turnaji bude zase vítězit!
Reagovat
smazaný uživatel
nuž je fakt,že pár takých hlupákov po svete behá určite:-)jeden sa dokonca pravidelne cez prestávku medzi hodinami pripája aj na tento web:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty školní přestávky na ZŠ by měli zkrátit...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa bojím,že to ešte tých pár rokov budeme musieť vydržať a skončí to až vyučením...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že to tak strašné nebude, ja už jsem si na ty jeho,, odborné a vždy inteligentní" příspěvky zvykl.
Reagovat
smazaný uživatel
ááá opět náš blbeček viktůrek se svýma rádoby vtipnýma moudrama... Musím ti ale sdělit, že já tě chápu a rozumím ti, když už máš veš u prdele, tak alespoň tady si připadáš, že si na světě důležitej :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rád ty blbečku
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že veš u prdele má někdo jiný ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja len čakám až sa konečne ozve Rogerova teta a povie,že Roger vypadol aj kvoli tomu ako sa k nemu chovalo parižske publikum,ja myslím,že by si zaslúžil oveľa viac rešpektu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jako že měli frantíci přestat podporovat svého hráče a fandit Fedexovi? ;) To by by dobrej haluz.

Anebo to myslíš jako ironii na Rafova strýce? Jenže tam fandili Švédovi a ani v předchozích zápasech nehrál s domácím..
Reagovat
smazaný uživatel
je to chudák, samo že tím naráží na Toniho, kterej nikdy neřekl nic ve smyslu, že by za Rafovu prohru na RG mohli diváci, to akorát tento vymaštěný blbeček se svojí demagogií se snaží připadat si na světě důležitej....
Reagovat
smazaný uživatel
Inak aby som sa vyjadrila aj k samotnému článku... nechcem sa pedčasne tešiť... takže až po tom, ako sa bude voliť nový tenisový majster sveta... dúfam, že to bude staronový.. ten z minulého roka.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Inak pozerám nicy,že tiež začínaš pritvrdzovať slovníček,tak pozor nato,aby sa z teba nestala ženská obdoba "Veď-ty-vieš-koho" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se z ní stala, to tu vidí všichni
Reagovat
smazaný uživatel
A teda mám sem napísať, ako som nesmierne sklamaná? Djoker tiež včera nehral nič moc, skôr vôbec nič, bolo to utrpenie... ale nuž stalo sa, Fed vie čo robí, tak ja mu nerozkazujem, že teraz vyhráš a teraz prehráš... z toho sa dá len tešiť alebo byť smutný... tak teda plač a bude to no!!
Reagovat
smazaný uživatel
a ešte som chcela... čo je na mojom slovníčku zlé? že som taká trúfalá
Reagovat
smazaný uživatel
Nic Nicy,
zcela v normě na zdejší fórum ;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)) lebo až ja sa tu rozčúlím tak to bude na jednu veľkú..... cenzúru. Si myslia, že keď nie je niekto "zamilovaný" do Federera, najväčšieho vládcu planety a priľahlého vesmíru tak že sa nemá čo ozývat... já jim dám!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jasněěěěěěěě :) !
Reagovat
smazaný uživatel
Malé připomenutí:
09.11.09 08:07 +09:12 steve79 - No taky nesmíme se divit že byl Fedex u všeho později. Musíme se taky podívat že skoro dva měsíce nehrál žádný zápas, a to musí projevit. Uvidíš že v neděli bude zase ve finále v Paříži a všichni zase budou trvdit že největší favorit turnaje mistrů je Federer a že jiný vítěz by byl velkým překvapením.

Je moc zábavné si číst zpětně alibistické žvásty fanatických elegánovců, člověk se tak zasměje a má hned lepší náladu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
;-)) zase tu budú rekordy v komentároch..
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD přesně, jenom čekám, kdy se tu objeví první zoufalec se svýmma 15ti GS .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vyhrál 15 GS na rozdíl od Rafovejch ubohejch šesti.
Reagovat
smazaný uživatel
a nezapomínej kolik vyhrál podniků masters+4 x samotný masters cup pro opravdove mastery
Reagovat
smazaný uživatel
aspon menje bodov musi nabuduci rok obhajovat :)
samozrejme skoda ze to nezvladol,uz to neni to co byvalo.
Este dobre ze vyhra Turnaj majstrov.
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte dobre že vyhra Turnaj Majstrov.. ešte dobre, že vyhra USO..... ty debílku... takéto vety doslova milujem!! Spamätaj sa!!
Reagovat
smazaný uživatel
RE: Nicy - ty sa spamataj s kym sa takto bavis.
Reagovat
smazaný uživatel
klid, tyhle zoufale fanatické slinty jsou jen dukaz slabomyslnosti jejich autoru .)))

Este dobre, ze vyhra pristi rok kalendarny GS :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak na co se bude zase vymlouvat trapní Rogerovci? :-D Hlavně neřikejte že byl unavej protože za poslední 2 měsíce odehrál jen jeden turnaj
Reagovat
smazaný uživatel
*má tam bejt budete vymlouvat
Reagovat
smazaný uživatel
Rogírek přece půl roku nehrál, takže se to dá pochopit :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
jj :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak elegána si už dáva kdejaký outsider, to je parááááda :D Nejenom že hraje houno, ale moc se mi líbí i jeho psychika, stává se z něj takovej labil, kterej se v rozhodujících momentech rozklepe tak, že ani neví jak se jmenuje :DDDD Jenom tak dál Rogírku, fanatici z tebe mají určitě radost .)))
Reagovat
smazaný uživatel
A co Vamos Rafa? Aj ten, keby sa Almagro neposkladal, tak to nevyhra. Vcera bol nulovy. Ani podanie, ani voleje, proste "stary Rafa je ta tam". Uz je obkukany a obohraty.
Reagovat
smazaný uživatel
já ale netvrdím, že včera hrál dobře, bylo to utrpení! Jenže když už nic, tak alespoň je pořád psychicky nejsilnější, takže postoupil a hlavně, elegánův konec byl pro mě dokonalou satisfakcí :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ho nevnímám jako stroj, ale ten tenis je nudný, nebaví mě a ve výsledku mám na něj vztek, když každej druhej balon vyhazuje... A líto mi ho neni, i když mu fandím...
Reagovat
majjkaa
No netesi ma to, aj ma to dost nastvalo najprv, ale zas na druhej strane ved on nie je nejaky stroj a ani ziadna nadprirodzena bytost, casto ho asi tak vnimame :) kazdy ocakava ze so samozrejmostou vyhra, mavne carovnym prutikom a uz je to nie? :) ale on je aj clovek! a moze mat tisic dôvodov preco to nedal tak ako aj vsetci ostatni. A nie nie neobjajujem ho vobec, iba tak premyslam o tom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zdá, že Roger hlavně nějak často v poslední době prohrává v rozhodujících setech. Psychika?
Reagovat
majjkaa
vyzera to tak! :) v posl.dobe uz nevie otocit ten zapas. On vzdy zacne super potom ked prehra druhy set uz je mimo. Ako nahle sa mu zacne nedarit koniec uz nie je schpny nic! :))) je to zvlastne, ale ked ma nervy v pohode tam kde treba tak ide jak pila a reze hlava nahlava! :))
Reagovat
smazaný uživatel
majjkaa 04.11.09 22:36
"Seppi papapapapaaaaaaaaa :)"

Rogírku papááááá laláááá :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem dočetl vaši konverzaci Fedexova zápasu vedle a musím říct, že jsem se fakt dlouho tak dobře nepobavil, bylo to výborný ! A na vás neobvyklý ! :)) Malá ukázka:

Od: majjkaa
noo "super"

Od: yavanna
Julián ma uz dost sere

Od: majjkaa
no nic podme nato! aj roger sa uz zjavne nasral :))

Od: a.magerova
Kéž by mu to "nasrání" vydrželo aý do vítězného konce :-))

Od: a.magerova
No a teď zcela na rovinu: teď mě sere Roger :-((

Od: yavanna
Mne uz serou oba!!! Zahajuju protestni spanek!!! :((

Od: majjkaa
Akoze woooow!!! nechapem, ale Roger ma aspon dovolenku :))

Od: a.magerova
No ještěže si v tom "srabu" umíme najít pozitivní myšlenky :-))

SUPER!

PS. Jinak mě asi přejde humor zejtra, protože bude hrát Rafa a podle Barneyho, Vojtíka a spol. to byla dnes katastrofa, tak budu klejt asi podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufej stejně jako já že měl den blbec :) je ale pravda že servis byl včera nulovej a úderová jistota byla joko den a noc během zápasu.
Reagovat
a.magerova
No aspoň, že jsme někoho pobavily, když už to stálo za ho... tedy za nic :-))
Rafa to zvládne, o něj nemás strach, je to přece bojovník !!! A pokud né, tak to vem jako my, uklidněním, že bude mít čas na odpočinek před Turnajem mistrů.
Reagovat
a.magerova
No není každý den posvícení :-)) pro Federera.
Štěpánkovi gratulace.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist