Federer titul neobhájí! Proti Tsitsipasovi nevyužil 12 brejkbolů a končí v osmifinále

20. 1. 2019, 13:03
Aktuality 230
AUSTRALIAN OPEN - Roger Federer Australian Open potřetí v řadě a posedmé v kariéře nevyhraje. 37letý Švýcar letos končí v osmifinále na raketě dvacetiletého Řeka Stefanose Tsitsipase, proti kterému neproměnil žádný z 12 brejbkolů a po bezmála čtyřhodinové bitvě prohrál 7-6 6-7 5-7 6-7. Tsitsipas ve čtvrtfinále vyzve letos neporaženého Španěla Roberta Bautistu, který vyřadil loňského finalistu Marina Čiliče.
Roger Federer

Sedmatřicetiletý Roger Federer usiloval v Melbourne o rekordní sedmý titul. V úvodních třech kolech neztratil ani set, ale proti patnáctému hráči světa neuspěl. V celém utkání přitom jedinkrát ztratil své podání, jenže soupeři se to nestalo ani jednou.

Federer první set ještě vydřel v tie-breaku 13-11, ale v dalším průběhu nevyužil žádný z 12 brejkbolů. Tsitsipasovi patřila druhá zkrácená hra (7-3), třetí sadu pro sebe rozhodl ziskem brejku ve dvanáctém gamu a v tie-breaku čtvrtého setu zápas ukončil hned při prvním mečbolu (7-5) po třech hodinách a 50 minutách hry.

"Jsem teď ten nejšťastnější člověk na Zemi," radoval se Tsitsipas po triumfu nad dvacetinásobným grandslamovým vítězem. "Roger je legenda našeho sportu, vzhlížel jsem k němu od šesti let. Neumím popsat, jak se cítím. Zůstal jsem trpělivý a držel se, ty odvrácené brejkboly byly strašně důležité," řekl.

"Ty nevyužité brejkboly si hodně vyčítám. Měl jsem vyhrát ten druhý set. Nevím jak, ale měl jsem to zvládnout. Stálo mě to zápas," uvedl obhájce titulu z minulých dvou let Federer.

Talentovaného Ttsitsipase porazil Švýcar v generálce na melbournský grandslam začátkem roku na Hopman Cupu ve dvou tie-breacích, takže ani tam mu nevzal podání. "Zjevně dělám něco při returnu v jeho případě špatně. A on je hodně dobrý v tom, jak brejkboly odvracet," řekl Federer.

Tsitsipasovým dosavadním maximem na grandslamech bylo 4. kolo vloni ve Wimbledonu. Profesionálně hraje od roku 2016, vloni hrál na ATP Tour tři finále a v tom posledním v říjnu ve Stockholmu získal první titul.

Vypadl i loňský finalista Čilič, Bautista je ve čtvrtfinále poprvé

Ve čtvrtfinále bude Tsitsipas čelit letos stále neporaženého Robertu Bautistovi, s nímž se utká poprvé v kariéře. Rovněž o deset let starší soupeř prožívá životní grandslam.

Bautista si dnes v šestém vzájemném souboji s Chorvatem Marinem Čiličem připsal teprve druhou výhrou a po třech letech ji slavil opět na Australian Open. Třicetiletý Španěl nad loňským finalistou zvítězil po čtyřhodinové bitvě 6-7 6-3 6-2 4-6 6-4, vyhrál i devátý letošní zápas a na devátý pokus uspěl v osmifinále grandslamu.

Čilič, vítěz US Open v roce 2014, se svým vrstevníkem bojoval v Areně Margaret Courtové tři hodiny a 58 minut. V rozhodujícím setu neudržel v devátém gamu servis a španělský tenista vypjatou bitvu dopodával. Už třetí z dosavadních čtyř zápasů v Melbourne vyhrál Bautista 3-2 na sety.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
nedělní výsledky (20. 01. 2019)
• Dvouhra muži - osmifinále •
Nadal (2-Šp.) - Berdych (ČR) 6-0 6-1 7-6(4)
Tsitsipas (14-Řek.) - Federer (3-Švýc.) 6-7(11) 7-6(3) 7-5 7-6(5)
Bautista (22-Šp.) - Čilič (6-Chorv.) 6-7(6) 6-3 6-2 4-6 6-4
Tiafoe (USA) - Dimitrov (20-Bulh.) 7-5 7-6(6) 6-7(1) 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

230
Přidat komentář
Rogers
Gratulace pro oba hráče inu Cicipes měl lepší den. Voleje na síti famózní. Roger už ho měl na lopatě, Štefan sotva dýchal no a nakonec mu utekl. Škoda returnů z druhého podání. Troška sebevědomí a risku a mohlo se to otočit. Hlavně to hodit za hlavu. Té antuky se ale bojím, aby kvůli zranění nepřišel o Wimbledon.
Reagovat
peggy
Pan Federer si mysli,ze je Buh a ono vzdy nejde.
Reagovat
Kozoroh
Vzpomněl jsem si na jednu zajímavost - poprvé od roku 2003 nepronikl žádný z loňských semifinalistů do čtvrtfinále. Federer a Čilič prohráli včera v 4. kole, Chung v 2. kole a Edmund v 1. kole.

V roce 2003 dopadli semifinalisté ročníku 2002 takto:
- vítěz Johansson a semifinalista Haas nestartovali kvůli zranění
- finalista Safin odstoupil v 3. kole
- semifinalista Novák prohrál v 3. kole
Reagovat
ttopi
Jako fanoušek Rogera jsem velice zklamaný, prototože si myslím, že nebyl horším hráčem. Přijde mi až neuvěřitelná jeho dnešní statistika na BB. To ho stálo zápas. Hlavně druhý set musel vyhrát, ale nevyhrál. Přitom sám prohrál ve 4 setech své podání jedinkrát, což většinou stačí na pohodovou výhru.

Obrovský respekt Tsitsipasovi. Porazit Rogera ve 4 setech bez ztráty podání, to je velká bomba. Přistihl jsem se, že jsem mu tu výhru po konci zápasu i přál, takže mám asi nového oblíbence. Někdo má pohyb, ale slabší údery, někdo naopak. Někdo dominuje na servisu, ale na returnu je bezzubý, někdo opět naopak. Tsisipas mi přijde, že je ve všem nadprůměr (vzhledem k věku) a to ještě není jistě jeho vývoj zastaven. Vidím v něm budoucího adepta na světovou jedničku.

A komu jinému přát celkový triumf, než někomu, kdo porazí dvojnásobného obhájce.
Reagovat
tito
Podle sázkovek Tsitsipas favoritem proti RBA. Pokud to zvládnu, tak na tento zápas se podívám. Ano hraje dobře,do budoucna velká naděj, ale to Roger mu dnes umožnil se dostat do zápasu neproměněnými BB a odevzdaností od 3, neřkuli 4 setu. Má výborný servis a FH, hru na síti, z BH jsem snad neviděl winner a return má mizerný. Mraky UE, je hodně zbrklý. Normálně nesázím, ale na RBA si vsadím. Nějak mi ten výsledek pro Stefanose nevychází. Docela by mne zajímalo, jak to vidí ostatní.
Reagovat
Krisboy
Mám to stejně. Stefanos dneska famozní, ale proti RBA to bude úplně jiné, už proto, že bude (téměř) favoritem. Myslím, že zvítězí zkušenosti a Baptista Akut to zvládne. Při vší úctě k Cici a dnešnímu vítězství to Roberto nepustí.
Reagovat
Krisboy
Cipískův čas teprve přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj tito, opatrne s tym RBA..Ma za sebou 3x 5-setové zápasy, to moze byt citit...Vyradil síce Cilica, ale ten tu nehral ziadnu hitparádu, skoro vypadol s Verdascom..

Stefan ma paradny servis, videl som ho uz proti skvele hrajucemu Basilashvilim, aj tam si poradil. Return ma slabý, ale BH podla mna velmi solídny. Dnes sa v zápase drzal predovsetkym svojou zasluhou, nerobi chyby a hrá agresivne. Nehovorim, ze vyhrá, ale pre mna favorit..Ak by som si mal z toho zapasu nieco silou mocou vybrat tak over 36g za kurz okolo 1.55-6..Drzim palce
Reagovat
tito
Tak já ty příležitostné sázky mám jen jako zpestření, jak jsi mi kdysi poradil :-) Chápu, jak to myslíš se Stefanosem, jako zjevení ho beru již delší dobu, ale dnes jsem viděl spíše prohru Rogera než výhru Tsitsipase. A v konečném důsledku to pro něj bylo docela jednoduché. Tedy podle mne.
Reagovat
smazaný uživatel
Drzim palce tito. Ja sa tomu zapasu radsej vyhnem na míle, pozdávajú sa mi iné..:)
Reagovat
tito
Jo jinak gratulace k tipu. Překvapení jsi proklamoval dlouho.
Reagovat
Davor1
Ja si myslím, že to bude mať s Bautistom ohromne ťažké. Stačí si pozrieť, s kým poprehrával posledné zápasy. V tejto sezóne s Norriem a Seppim, na konci minulej dvakrát s Medvedevom, Nishikorim či Goffinom. Kto sa trochu orientuje v tenise, tak hneď vidí medzi týmito hráčmi spojitosť. Všetko sú to behavé typy s výbornou medzihrou a skvelou defenzívou. Presne toto Tsitsipasovi príliš nevonia a Bautista je toho prototypom, navyše má formu na vrchole jeho krivky. Akurát je otázkou, ako na tom bude fyzicky, odohral tu už veľa strašne ťažkých zápasov. Myslím, že minimálne set od Aguta je skoro istotou...
Reagovat
smazaný uživatel
Hej, ono sa to pýta takto uvažovat. Ale netreba zabúdat, ze Stefan si ide na vlne, toto vitazstvo je pre neho ako injekcia adrenalínu do žily...:)..Bautista navyse odohral tri 5-seťáky, z kratkych usekov, ktore som videl hrali s Cilicom obaja zle...Stefan ma nejake prehry z konca sezóny, kedy nebol vo forme a tie z tohto roka boli také prípravné zápasy v podstate...Ja by som si tipol, ze Stefanova hra najde uplatnenie aj v QF a do SF sa este pozrie. Ale urcite by som to nedaval za velké peniaze. To skor Serenu proti Halepke za 1.5..Alebo set Bustu proti Nishimu za 1.66...Japonec dokonca kludne moze zahučat.
Reagovat
smazaný uživatel
A velmi verim aj Raonicovi za 2.15 a napriek zlemu H2H aj Muguruze. Obaja maju formu a prijatelnych superov.
Reagovat
Davor1
Dnes bol Tsitsi brutálne namotivovaný, ale myslím, že je značný rozdiel hrať s Federerom, kde nemáš čo stratiť, nie je na teba žiadny tlak a môžeš hrať úplne uvoľnene a iba prekvapiť, a potom hrať s Bautistom, ktorý je ako stena a očakáva sa, že ho porazíš. Nemyslím si, že je to jednoduchá pozícia a Tsitsi stratil set v každom zápase, aj s hráčmi ako Berrettini či Troicki, ktorý je už dosť dlho úplne neškodný. Mimo Rogera tu mal Bautista oveľa ťažších súperov a klobúk dolu, ako to zvládol. Pre mňa zápas 50 na 50...
Reagovat
smazaný uživatel
Beriem..Toto vsetko co si napisal je logické a dáva to zmysel..

Moja preferencia vybrat si z dvoch Stefana je cisto pocitová zalezitost, obohatena o skusenost zo zapasu s Basilashvilim. Gruzinec hral velmi dobre.
Reagovat
Davor1
Ak by som si mal vybrať jedného, tak tiež by som asi tipol Tsitsipasa, ale za ten kurz by som do toho určite nešiel no...
Reagovat
janek_da
kdyz misto poctu setu budu brat dobu na kurtu

Tsetse - 3:50(F), 2:57(Bas), 2:42(Tro), 3:00(Ber)
RBA - 4:00(C), 2:10(Kac), 3:52(Mil), 4:14(Mur)

Rekl bych ze fyzicka RBA nedobehne. Posledni dva zapasy byly pro RBA mene unavne nez pro T. Navic ma i o par hodin dyl na regeneraci.

V podstate Tsisi by mel po velke vyhre klasicky vyhucet v dalsim kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to dava zmysel. Ale ts je uplny iny hrac ako nejaký Puille, Fognini, ci Istomin. Aj preto si myslim, ze sa vymaní...
Reagovat
janek_da
Souhlas, ze jiny. To jsem napsal jen mimochodem.
Hlavni bylo to ze fyzicky budou na tom fifty-fifty ne-li jeste o kousek lip pro RBA.
Reagovat
Davor1
Btw, Bautista na tom zrejme bude fyzicky naozaj fantasticky. V tridsiatke a pri tak náročnom štýle, ktorý hrá a ktorý odrovnal trebárs Murrayho si nepamätám, žeby niekedy mal nejaké väčšie zranenie alebo musel vynechať väčšiu časť sezóny. Odolnosť má zrejme naozaj na vysokej úrovni a je pravdou, že práve on by sa s tými dlhými zápasmi mal vysporiadať dosť dobre...
Reagovat
spaniel
Bautista ma neskutecnou fyzicku. Mam pocit ze se v tom vyziva a vubec mu nevadi hrat dlouhe zapasy. S jeho konzistenci a bez slabin, jen ziskava s delkou dalsi vyhodu. Vim ze gigin ho nesnasi :) Ale mne vyslovene nevadi, i kdyz z jeho stylu obvykle odvazany nejsem, umi zahrat i winnery. Doted pamatuju jak znicil na AO Delpa aktivni hrou. A jeden rok byl c.1 v sazkach.
Reagovat
Davor1
Ja ho mám takisto vcelku rád, presne ako píšeš, skvele sa na neho vsádzalo :D Posledné roky už trochu stratil z tej konzistencie a pritrafí sa mu aj nečakaná prehra, ale zase dokáže zahrať aj proti lepším hráčom. To štvrťfinále mu za tú celokariérnu drinu a vysokú latku určite prajem a kľudne by som ho zniesol aj v semi...
Reagovat
spaniel
Tvl, tos mel dat do zprav, co kdyz si to precte gigin.
Reagovat
Davor1
Ten to pochopí a keď nie, tak fľaša dobrej slivovice to snáď spraví :-))
Reagovat
gigin
Tvl, to je peklo tady!!
Reagovat
steve79
Rogerovi nikdo nic nemuze vycitat. Vek clovek nezastavi. Uzivejme si poslednich par mesicu kdy bude Fedex hrat. To same plati u Rafy Nadala. Tito dva hraci jsou podle me nejlepsi hraci historie. Neznam na okruhu zadneho hrace, ktery by hral stylem jako Rafa a Roger. Za to Djokovicu je hodne
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ako je na tom Roger. Ale verim, ze Rafovi zostava par rokov, nie mesiacov..
Reagovat
annah
https://pbs.twimg.com/media/DxK6sc-VYAA7N0i.jpg
Reagovat
annah
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/8448--uz-vam-nic-nereknu-jak-z-nadala-opet-udelali-nepritele-zen
Reagovat
Mayo
Kk.ti ho chcú rozhodiť :/
Reagovat
smazaný uživatel
Chamtivé ženy, ide im iba o dukáty. V podstate je to symbolické..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Další ukázka toho, kam progresivisté táhnou svět. Do totalitní prdeIe. Už není možné mít ani názor, který s tím jejich nesouhlasí.

Zatím je to dobré, ještě nechtějí Rafovi za trest, že má svůj názor, odebírat tituly, ale i to může jednou přijít...
Reagovat
janek_da
Neni nahodou Margareta Court persona non grata?
Reagovat
Pe3k
Ano Nadal má pravdu v tom co řekl a reakce Plíškove na jeho koment jen ukazuje, že je naprostý kosočtverec... nejhorší jsou feministky, social justice warriors a hnutí LGBT.
Reagovat
smazaný uživatel
Odporucam si pozriet originálnu tlacovku a vidiet Rafovu reakciu :)

https://ausopen.com/watch#!press

Evidentne si mysli svoje, a skritizuje aj dnešné premoralizované vnímanie sveta.
Reagovat
Pe3k
Očividně vůbec netušíš co se ve světě děje... chápu z toho usmoleneho panelaku kde žiješ toho moc ze světa nevidíš, natož abys to pochopil ;)
Reagovat
Ondra979
haters komentovat nebudu, ale evidentne maji druhe vanoce. Jen bych pripomnel, ze i oni se dockaji. OBjektivne se da rict, ze Roger schytal tezky los, sance mel, nehral spatne, ale TsiTsi byl unbreakable, coz se jen tak nevidi. Z tech mladych ted vypada skoro nejlepe, ale musi to potvrdit. Pokud by se dostal do finale, tak mu to rad odpustim, idealne kdyby to vyhral, ale spis na to jeste nema. Zverev, ten uz ceka na prulom na GS hodne dlouho, coz by u nej bylo i SF, tak uvidime jestli se to povede. Ale na vic mu neverim. Ostatni moc neznam, ale Tiafoe ani Medvedevovi moc neverim, zatim je to pro ne asi strop
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex hrál hodně dobře právě... Podle mě byl slabší jen na začátku čtvrtého setu, kde byl nalomenej, ke konci ale zase začal hrát lépe a několikrát ukázal kus svý genialita - jeden volej, pak return, ten forehand v běhu cross... Tsitsi ale dneska prostě měl den a měl reakci na úplně vše...
Reagovat
No-le
Nevím, proč se tady osobně napadáte. Vaše názory jsou zajímavé a mnohdy i vtipné. Je škoda to pak takhle zabíjet.
Reagovat
brixner
Smazanej účet jr. už chlastá???? TVLE, to je na sociálku todlencto! Já si svojí první tullamorku dal až v šestym měsíci :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
A připadáš si tak legendárně vtipný, že svůj pokus o virtuální šikanu na účet malého dítěte postuješ dvakrát, aby ho náhodou někdo nepřehlédl.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/josemorgado/status/1086958555650056192
Reagovat
spaniel
Kamile, uz se prosim neztrapnuj.
Reagovat
Davor1
Podpisujem sa.
Radšej sa povenuj manželke, určite to ocení. Alebo choď navštíviť rodinu, alebo s kamošmi na pivo. Všetko užitočnejšie, ako tie pokusy o nejaké komentáre na úrovni tu.
Reagovat
Pe3k
On je přesně ten typ co to nepochopí i když mu to tady napíše 100 lidí. Já to ze startu taky hodně prožíval, ale teď když je RF na sklonku kariéry, už mě tenis nechává scela chladným...ale tak co, my máme jen jednoho takového vamosaci jsou takoví téměř všichni (čest výjimkám).
Reagovat
D@nny
No jiste, ty a ten blb, na ktereho reagujes, jste oba vzor lidskeho dna.
Reagovat
Pe3k
Zalez zas do bažin a vylez až zas Federer prohraje...
Reagovat
D@nny
Co sem pletes Federera, ty si vazne hlupak...
Reagovat
Krisboy
Federera? To ještě jde, údajně je jeho fanoušek. Ale co si pamatuju, Pe3ček byl totálně posedlej Nadalem a hlavně Nadalovými fanoušky.
Reagovat
Pe3k
Nadal mě moc nezajímá, ale jeho fanoušci ti mě serou...
Reagovat
Pe3k
Většina místních fandů RF se nechce špinit s takovýma ho vadama jako jste vy, mě to nevadí... takže jsem tu dělal takovou tu černou práci, ale je to k ničemu vy stejně zůstanete dmnti. Stačí se jen podívat kolik hejtru dnes vylezlo z nor když Roger prohrál...jste naprosté dno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolko z tvojich troch kúzelných kapesníčkov ti este zostalo??..

Je na čase zapnut higlighty a pospomínať :)
Reagovat
Pe3k
Furt ty 3 Petržalko ;) chybi ti Kamilos co? Konečně si našel mezi fff někoho kdo je stejně hloupý a nerozumí tomu jako ty...a trvalo to pouhých 10 let :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ake je to koncit GS v prvom tyzdni, ty odbornik na stolný tenis?..:)
Reagovat
spaniel
Delas jak kdyby si to nezazil. Zazil a ne jednou. Zda se ale ze se chces za kazdou cenu drzet na urovni France.
Reagovat
Pe3k
No Fedex vypadl a trolhandovy komentáře najednou dosahují rekordních počtů... že by mezi tím byla spojitost? ...
Reagovat
smazaný uživatel
Moje komentáre k tvojej osobe vyhradne :)...Bavím sa, dnes je dobrý deň..Platíš .))
Reagovat
Pe3k
Já se tu bavím na tvýma komentářema už 10 let Peto ;D
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, tak sa dnes nakoniec bavíme obaja...Viacej takych dni ako dnes Peťo!
Reagovat
Pe3k
Jo, snad to dnes nebola posledna Neděla Peto ;)
Reagovat
Pe3k
To ti neřeknu, já se na gs nikdy nedostal ;)

Btw. Na stolní tenis najdeš jen těžko lepšího odborníka a hráče než jsem já. Ty na druhou stranu neumíš nic... zajímalo by mě, jaké to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za názor. Určitě si jej vezmu k srdci.
Reagovat
Pe3k
Lol, smazány účet ;D

Nemyslím si, že mu to vydrží...

btw. ač kamilos dělal fff medvědí službu za jedno jsem mu chtěl poděkovat a to, že mě zbavil Trolhanda jenž slidi pod každým mým komentem jako pes jemuž chybí pánova noha... teď se na mě ten trololo zas přilepí ;(
Ale co už, aj taky je virtuální život na tenisportálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Obaja vieme, ze to je naopak...Ty o Forehandovi aj bez Forehanda, takú hlboku stopu som zanechal v tom tvojom maličkom mozočku..A to je dobre :)
Reagovat
Pe3k
Už je to tady :D hurá...
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos!
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Australian_Open#Day_8_(21_January)

No1e bude hrát poslední zápas v RLA. Karolína Plíšková odehraje třetí utkání v MCA.
Reagovat
Torn
Roger teda dneska trochu zklamání, Stefan si hrál dobře, ale Roger se v klíčových momentech úplně zbytečně vyházel, nemyslím si, že tohle snad musí mít vypovídající hodnotu (ani o jednom), že čas od času někdo Rogera porazí, je normální. Realita je spíš taková, že dotyčný už pak nezopakuje výkon, uvidíme, co Stefan na to...
Reagovat
mahycek
S Bautistou možná ano, ale dál??? To je fantasmagorie.
To se nestane, ale vůbec by mi to nevadilo.
Reagovat
mahycek
Magerová ahoj, nebuď smutná a nebreč, já jsem také smutný
jsem doma sám, tak to musím vstřebat. Není všem dnům
konec. Tsitsipas byl fakt dobrej, ale těžko udělá další 3
zápasy. A kdyby i ano, tak je to pořád mladá hvězdička,
kterou ještě Roger porazí, třeba ve Wimbledonu.
A přejme řekovi, ať to vyhraje celé na AO, ale zítra
vsadím klidně 10000, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Od: Kamilos88
Hraje krásný tenis. Doufám, ze to potvrdí v dalším zapase. To je snad poprvé za 18 let, co mi prohra Rogera vůbec nevadí.

Dobre, dobre..Uz sa neopakuj, presvedcil si nas :)
Reagovat
Frantz
LOL :-D
Reagovat
No-le
Ale s tím španělským robotem to nebude mít Tsi jednoduché. Jak říkal Wilander, vůbec bych si nemyslel, že má další postup v kapse.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to těžké. To mas pravdu. Na Francka s Forehandem nereaguju. Já si třeba dnešní tenis užil se svým dvou měsíčním synem a manželkou, dali jsme si pak panaka, procházku a oběd a je to super neděle. Tyhle Rafa fans těší jenom vypadnuti Federera. Je mi jich někdy i líto, ale bohužel není jim pomoci.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to sere, že vypadl... Já chtěl, aby ho vypráskal Rafa :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uzit si tenis s 2mes synečkem?..

Ty si mal niekedy deti, alebo len táraš?...

A ako to malý prežival?...kto z vas dvoch plakal viac?...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím co ty, ale když dam prcka do sedačky, tak je schopny se dvě hodiny dívat na televizi. To nedokážes ani ty.
Reagovat
smazaný uživatel
2mes dieta dve hodiny sediet a sledovat?...

Mali by ste zajst k lekarovi, to neni normálne...
Reagovat
Herbert_Hoover
Za chvilku začne kouřit a hrát maty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kricat chum jetz...
Reagovat
smazaný uživatel
To, že si dali panáka mě taky zaráží. Dvouměsíční dítě by asi mělo být kojeno, s čímž ?dali jsme si panáka? moc dohromady nejde. Ale třeba to byl panák čaje, kdo ví...
Reagovat
Herbert_Hoover
Však to dítě si dalo s nima.
Reagovat
smazaný uživatel
Pak plně doufám, že šlo o čaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Potom chápem, že po pár panákoch dokáže vydržať dve hodiny v klídku...
Reagovat
smazaný uživatel
V každým případě Kamilovi přeju, aby zdejší fórum nenavštěvovala žádná ze sociálních pracovnicí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože hoši....nemám potřebu vám tady vysvětlovat nás rodinný život speciálně, když jste sami skončili někde na pornu z roku 1995.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono už si toho napsal asi dost, víc netřeba :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Smazaný účet?....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Davor1
Ty máš manželku a malého chlapčeka, a napriek tomu tráviš toľko času vypisovaním nezmyslov na tomto fóre? Potom už nechápem vážne ničomu.
Reagovat
Pe3k
A že to dělá forehand mnohem více a mnohem déle to tě netrápí?...
Reagovat
Davor1
O Forehandovi neviem vôbec nič, okrem toho, že je z Petržalky :D

U Kamilosa ide hlavne o to kvantum bezduchých príspevkov, ktoré tu produkuje či je týždeň, či víkend, či hrá Federer, Nadal, Djokovič, Tsitsipas... Ak by som mal rodinu s malými deťmi, tak by som bol rád, že si občas vôbec pozriem tenis, nie to sa naťahovať s nejakými kreténmi na TP...
Reagovat
Pe3k
Jasně, klasický dvojí metr.
Reagovat
Davor1
Aký dvojí metr? Ak má Forehand tiež ženu a malé deti, tak to platí rovnako pre neho. Akurát on tu okrem zbytočného trolenia a podpichovania občas napíše aj niečo k veci. To Kamil sa snaží tak, že to až preháňa, ale žiaľ, vôbec mu to neide. A ty v posledných mesiacoch tiež teda nie si vôbec vo forme...
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Já se snažil něco probrat o tenisu, ale zjistil jsem, ze je to tady banda Rafa psychopatu, kteří v životě nemají jiný smysl, ale seru na to.
Reagovat
Pe3k
Jasně, akorát že trolhand je tu 10 let a Kamilos nvm asi rok a ty přesto tvrdíš, že o Petržalce nevíš nic (byť to tu bylo 100x propíráno) a leží ti v žaludku Kamilos... nechápej mě špatně, víceméně s tím souhlasím, jen poukazuji na do očí bijící dvojí metr.
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty ideš niečo písať o dvojitom metri a moralizovat. Ty fakt nemáš chrbtovu kost, ty bedač.
Reagovat
brixner
Smazanej účet jr. už chlastá???? TVLE, to je na sociálku todlencto! Já si svojí první tullamorku dal až v šestym měsíci :-))))
Reagovat
mahycek
To mrzí, porážka moc ! Ale muselo to někdy přijít. Asi,
není možné udržet AO potřetí za sebou. Řek podal mimořádný
výkon, Roger nebyl špatný, akorát neproměňoval ty brejkboly.
Střídání stráží se nabízí už 5-7 let a stále nic. Tato
porážka je pro fandy RF krutá, ale nic neříká, že Tsitsi
i kdyby turnaj vyhrál, tak že to bude konzitentně opakovat.
Tento GS nevyhrá i když bych mu to docela přál, ale
takový výkon nezopakuje !!!!! A to mně na těch mlaďoších
chybí. Zvedni hlavu Rogere Federere, aspoň si se vyhnul
závěrečné řeči ve finále, kdyby byl, jestli příští rok znovu v Melbourne. To by bylo pro něj těžší, než dnes přijmout
prohro. Tak díky za vše, ale ještě nekonči, vždyť Tsitsiho
si vychutnáš třeba va Wimbledonu.
Reagovat
Frantz
každá egoistova prohra a následné fňukání jeho ultras je to nejlepší na TP ;-)
Reagovat
No-le
Taky bych to nedramatizoval. Federer prohrál s lepším hráčem, to se občas stane každému. Nic víc, nic míň.
Reagovat
smazaný uživatel
Má to tak ještě někdo?

Podvědomě letos vnímám Djokovu polovinu pavouka jako úplně samostatný turnaj. Vlastně mě celkově zajímá mnohem míň. Přitom nemůžu říct, že bych byl Fedalovec, i když je oba mám raději než Novaka. Asi k tomu přispěl i fakt, že na správné straně byl i Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Celý zápas som čakal na to, kedy po výbornom Fed údere Tsi zneistie, zaváha, stratil momentum..Ako napriklad v tom poslednom TB, kedy Federer vyčaroval úžasný FH. A je to tu, povedal som si. Tsitsipasova odpoved?..Eso...Akoby sa nechumelilo. A toto robil na kazdom big pointe, táto psychická odolnost mi učarovala ešte viac ako samotný extra vysoký level tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak... Federer se tady kritizuje za to, že nevyužíval brejkboly, ale na kolika měl reálnou šanci, aby ho využil? tak na 2,3?
Reagovat
ipko
minimálne na polovicu z tých 12 tú reálnu šancu mal.. je až neuveriteľné aké chyby na big pointoch urobil..
Reagovat
smazaný uživatel
Minimálne polovicu odvrátil servisom..

A dalsiu polovicu z tej polovice si uhral sam, mozno aj vacsinu..
Reagovat
ipko
áno, zvládol ich servisom, keď rátaš aj FH return od Rogera 2.servisu do polovice siete.. ale celkovo aj keď sa Roger na BB dostal do výmeny, bol pasívny alebo urobil lacnú chybu aj keď mal vo výmene navrch.. dá sa zápas vyhrať aj bez premeneného BB, ale dnes sa mu to s odhodlaným a nezdolným súperom, ktorý vedel presne čo ma hrať, vypomstilo..
Reagovat
Davor1
Problém je dosť vo Federerovom returne, ktorý už nie je proste na špičkovej úrovni. On síce servis vráti, ale spôsobom, ktorým ho protihráč hneď ďalším úderom vie dostať pod tlak. Málokedy dostane pod tlak Roger returnom protihráča...
Reagovat
ipko
tiež si myslím, dnes nenašiel stáli spôsob akým by uhrala body na returne.. pár krát mo tu tam padlo k čiaram, ale vo väčšine prípadoch bol od začiatku pod súperovým tlakom..
Reagovat
raduz
Return on nikdy neměl top.Dnes již jen nastavuje raketu,standartni udery hraje pouze po 2 servisu
Reagovat
Davor1
Nemal ho top, ale mal ho podstatne lepší, čo v kombinácii s ostatnými jeho fantastickými atribútmi v pohode stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Servis casto blokoval, aby sa dostal do výmeny..Nepochybujem, ze s takým Cilicom alebo Wawrinkom by to slávilo uspech, lebo by sa chlapci vo vymene urcite skor ci neskoe vyhadzali..

Stefan sa ale nebal, utocil, nepokazil. Roger vyčkaval a projel to.
Reagovat
Dobry-den
Rogere, už nastal čas na důchod. Kdo má soudnost, tak to vidí.
Reagovat
Krisboy
Soudnost nemáš ty. Co by za jeho výsledky dalo 95% dvaceti-petadvacetiletych.
Reagovat
smazaný uživatel
99,9% spíš :D
Reagovat
Ondra979
haters komentovat nebudu, ale objektivne ted muzeme rict, ze Roger schytal tezky los, bohuzel na to dojel, i kdyz nehral spatne. Tesil jsem se na FEdal, i kdyby Roger prohral, tak SF by byl uspech, ale uz k tomu mozna nikdy na GS nedojde. Tsitsimu odpustim, pokud idealne vyhraje, nebo udela aspon finale, ale obavam se, ze to neda. I kdyz kdo vi, jinak z tech mladych ted vypada opravdu skoro nejlip. Zverevovi moc neverim, ale treba se konecne hecne, uz na prulom na GS ceka opravdu dlouho. A Tiafoe, toho moc neznam, tak se necham prekvapit, ale zazraky necekam, stejna tak od MEdvedeva.
Reagovat
No-le
Prostě jen prohrál zápas. Nic víc nic míň. Na důchod může pomýšlet, až bude zápasy prohrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byl první zápas, který jsem viděl celý. Přeci jen mi časy na AO moc nevyhovují. Takže se mi tipuje dost špatně. Proto fláknu Zvereva, kterého jsem neviděl vůbec a nemám ho herně nijak zvlášť rád. Je ale mladej, výsledkově stále vyrovnanější, tak šup tam s ním.

Řekl bych Ciciho, protože hraje hezky, ale přijde mi, že ještě není tak vybroušený, aby mohl dojít do konce.

Co vy?
Reagovat
ipko
za mňa Medveď
Reagovat
svetova.dvojka
A co Raonič...
Reagovat
smazaný uživatel
Saša si to s ním vyřídí :))
Reagovat
Krisboy
Nadal.
Reagovat
Krisboy
Páč kdo porazí p.Berdycha, bere titul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa
Reagovat
Pe3k
Vzhledem k losu jednoznačně Nadal.
Reagovat
Herbert_Hoover
Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Tato anketa s Nolem v turnaji nema zmysel...:)

Ak by vypadol, potom je turnaj otvorený...
Reagovat
Nola
priala som si semi Fedex x Rafa, a to nie som fanda Fedexa, proste 2 legendy
mlada generacia je tu a nic s tym nenarobime, su proste skveli, Dartagnan, ked sa zrovna bude urcite velkou hviezdou, dobre vyzera, vyborne hra, pracuje na sebe
priznam sa, ze mna najviac na tomto turnaji prekvapuje Bautista, pred AO sme zartovali, nespominam si s kym, ze vyhra AO :D maka na sebe, neriesi blbosti na soc. sietach, niektori nadejni tenisti by si mali vziat z neho priklad
Reagovat
smazaný uživatel
Federer povedal, ze bude hrat antuku na 100 percent. Takze je to tu. Posledny rok. :/
Reagovat
SwissMaestro
Podle mě 2020 dá, ale hodně omezeně. AO, Dubaj, Halle, W, Olympiáda......a max USO,LC, BAsilej...proto ta antuka letos.....příští rok by se mu nehodila...
Reagovat
ipko
nakoniec to vyhrá Rafa po zranení ako Roger v 2017, aj keď ten nastúpil až po pol roku..
Reagovat
Kozoroh
Rozdíl je v tom, že Rafa je letos favorit, zatímco s Rogerem se v roce 2017 nepočítalo na celkový triumf.
Reagovat
ipko
bol favorit, ale až za Federerom a Djokovičom.. k tomu odohral predtým len jeden zápas s Andersonom v Abu Dabí, Roger v 2017 hral aspoň HC..
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem zajímavě mluvil Stefanos v rozhovoru. Říkal něco v tom smyslu, že ho agresivní hra s výlety na síť baví a že je potřeba, aby se i nadále pěstovala, protože dnešní éra je plná baselinerů. Je to velká pravda a jsem rád, že takový hráč jako je Stefanos hraje. Ač Rogerovi nefandím, jeho herní styl považuju za nejkrásnější v současném tenise. Nastupující generace by ale mohla vyprodukovat zajímavé hráče, kteří budou rádi chodit na síť, což jsem vždy miloval a proto mě bavilo sledovat zápasy Llodry nebo Feliciana Lopeze.

Jinak k dalšímu průběhu turnaje, i já jsem skeptický k zápasu s Bautistou. Přeci jen, RBA hraje letos možná svůj nejlepší tenis, dokáže si pomoci i servisem, nebrání, ale umí přejít do útoku. Bude to totálně něco jiného než s Federerem a Tsitsipas bude muset tempo výměny vždy nadiktovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas je totiž jediný z nextgen, kdo má mozek.
Reagovat
Ereinion
k těmhle hráčům s výlety na síť patří třeba i Shapovalov, ten ale zatím nemá konzistenci
Reagovat
ipko
mňa by len zaujímalo, čo si dal Tsitsipas ošetrovať vo 4.sete? potom tam Roger čakal a to bučanie fanúšikov bolo na mieste..
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. V zápase s Fed sa nemá čo osetrovat.
Reagovat
ipko
kľudné sa môže, ale tento medical som vôbec nepochopil, ty áno?
Reagovat
smazaný uživatel
nebol to medical, len masaz noh, mal krce
Reagovat
ipko
dobre, ale medical to asi bol, lebo len tak medzi prestávkou by nemohol prísť fyzio..
Reagovat
smazaný uživatel
moze.
Reagovat
Kozoroh
Ne, nešlo mi o "podívejte, jak je Novak vyjímečný".

Těch neúspěšných pokusů o hattrick bylo za posledních 50 let celá fůra:
Rosewall 1971-72
Vilas 1978-79
Kriek 1981-82
Wilander 1983-84
Edberg 1985 & 87 (roku 1986 se nehrálo)
Lendl 1989-90
Courier 1992-93
Agassi 2000-01
Federer 2006-07
Djokovic 2015-16
Federer 2017-18

Wilander v 85 a Lendl v 91 prohráli ve finále, Agassi ročník 2002 vynechal. Je opravdu zvláštní, že jen Novak dokázal AO hattrick zkompletovat.
Reagovat
Pe3k
Ten pomalý povrch co tam býval mu vyloženě seděl a ve finále Můra vcelku taky.
Reagovat
Kozoroh
V roce 2011 porazil Federera a Murrayho s přehledem, ale pak - 2012 Murrayho a Nadala v pěti setech, v roce 2013 Murrayho ve čtyřech, ale prožil si pekelné OF se Stanem. Snadné to neměl.
Reagovat
Kozoroh
Ach ne, to měla být reakce na FH.
Reagovat
gigin
RBA je tak odporný. Aj tenisově. Rogi škoda, tak snad ho Cipcypas klepne.
Reagovat
svetova.dvojka
Dneska Federerovi tsatsiki nechutnaly...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer spadne na 6te miesto za Andersona, mozno 7., zalezi od Nishikoriho.
Reagovat
smazaný uživatel
6.
Reagovat
smazaný uživatel
A pojde aj mimo top 8.

Zrejme bude musiet hrat antuku, aby bol na W v prvej stvorke.
Reagovat
ipko
Dubaj nehral a v Miami neobhajuje nič
Reagovat
Denis92
Vzhladom na to, ze ide hrat antuku, tak Miami hrat podla mna nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Hral Rotterdam, obhajuje vyše 1000b
Reagovat
ipko
však namiesto Dubaja.. obhajuje finále v IW, čo nie je nereálne a v Halle, to by snáď aj mal vyhrať.. keď ešte k tomu pripočítaš antuku, tak by to malo byť v pohode..
Reagovat
smazaný uživatel
Není to jedno? Já třeba slavim Výhru nextgen. Ať klidně vyletí Djokovic s Nadalem a ve finále je Tsitsipas s Medvedevem. Nevím, jak tobě, ale mě už to stačilo. Big3 je super, ale pojďme dále.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite slavis :)

Sám seba klameš Kamila.
Reagovat
smazaný uživatel
Šéfe já znal Tsitsipase už v Barceloně, když hrál finále s Rafou. Ty jsi napsal, ze je to slušný hráč a začneš ho sledovat. Měsíc po tom, co jsem ho tady představoval. Takže klidek.
Reagovat
smazaný uživatel
já ho pamatuju ještě jako mladíka na Futures a challengers, ten potenciál tam byl velkej, ale musel si to srovnat v hlavě, býval to úplne blázen, teď je pořád, ale herně to hodně srovnal
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti to neberiem, kludne si na neho nárokuj. Ja som fanusik Nadala a neviem si predstavit, kto by ho mal porazit, aby som oslavoval. Asi iba ja sám :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ten rozdíl mezi námi. Já jsem celým srdcem Fedfan, ale dokážu uznat, když je někdo nastupující lepší. Pro tebe je naopak Nadal smysl života a náhradu budeš hledat těžko. Je mi te líto svým způsobem. Prijmi fakta a zij dal.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak jedno je přijmout porážku jako chlap, uznat ji a druhá věc je těšit se z toho, že soupeř vyhrál. To mi taky úplně nešmakuje.
Reagovat
Pe3k
A jak se tedy cítíš jako fanda Nadala? Více jak 90% vaší tlupy jsou jen čistí hejtri, stačí si přečíst dnešní komentáře...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem si přál Fedal match, takže jsem zklamaný. Ale zase jsem na dnešním zápase něco vyhrál. Každopádně Rogerovi to nepřeju. Pro mě by bylo fajn vidět další Fedal bitku a moci na kurtu oplatit ty hořké čtyři porážky v řadě. Takhle je to přeneseně vzato takové Pyrrhovo vítězství a Rafa pravděpodobně nebude před finále dostatečně prověřený.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to je třeba upřímně jedno. Jsem radši, ze postoupil mladý a svěží Stefan, než Roger po pěti setech. Tsi je sympaticky a pokorny. Hraje jednorucni BH, má skvělý servis a chodí na síť. Proste takový baby fed jak má být a doufám, ze bude stále lepší. Muže to by střídání generaci a to je pro tenis jenom dobře. Kdyby Roger ukončil kariéru dneska, tak bude navždy král a je jedno, kolik toho Nole vyhraje. V te oblíbenosti není zásadní faktor počet GS, nebo titulu. Federer bude vždy GOAT se vším všudy.
Reagovat
Krisboy
I když Cipísek vyhraje 50 GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Však to je úplně jedno. Tsitsi je strašný sympatak a vůbec mi nevadí. Jako já z toho nemám nic, není důvod se tady hejtovat. Forehand krome Nadala nemá v životě nic. Je to smutný člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi level frustrácie, rodina :)

Priatelu, nič mi nechýba. Rodinka je samozrejmost, moja malá ma už štyri roky a dnes fandila so mnou, vraj tomu vlasáčovi :)...

Nezvládaš...Kludne si daj ešte o panáka, si zakomplexovaný, potrebuješ dvojitý :)

Priateľu, nič mi
Reagovat
smazaný uživatel
Kamarat... dokud bude mít Federer raketu v ruce, tak vždy bude můj kůň. Fandím mu 18 let, každý zapas. Jenom ti říkám, ze v Tsitsipasovi vidím kousek Rogera a jsem rad, ze za par let pořad bude někdo, kdo bude na kurtu předvádět podobný tenis a proto mu budu fandit. To, ze je Roger můj top do konce života na tom nic nezmění.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak potom netrep, ze ti jeho prehra nevadí...

Dnes prehral, smúti a spolu s nim fans. To je prirodzene, zivot ide dalej.
Reagovat
smazaný uživatel
Dámi a páni, Pokrytectvo v priamom prenose..:)

Tak on je radsej, ze postupil Grek...:))..Skoro sme ti to uverili ty fanatik pomätený...

Co si ty za cloveka Kamila?...
Reagovat
Pe3k
Taky jsem si přál semi Fedal. Roger konečně přišel na to jak na Nadala a byl by favorit. Teď už tam není nikdo kdo by mohl Rafu porazit...ten los je opravdový výsměch.
Reagovat
raduz
I já si myslim,že je škoda,že Federer se k Nadalovi v posledni době nedostává.Nadal už je ponalejši,z čehoz Federer začal těžit.Rychle nohy a hlava,byly faktory,kterymi Nadal Federera dostával.To H2H je tudiž stále hrozivé.Na Federera si mladí navíc vice věři,neni to buldok a nikdy nebude hrát jak o život.Tak to prosté inteligentni lidi mají.Nadal na mladíky umi,i kdyz nebojácný Tsitsipas by se urvat mohl,pretože on je mladší verze Federera,která by na současného Nadala stačit herně měla.Uvidíme...Byl bych rád,neboť Tsitsipas se mně fakt líbi,myslim,že jsem po Gerulaitisovi,Mečířovi a Nalbandianovi našel svého koně.Nemám rád okázalost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal bude hrat ale iny tenis ako Federer. Bude odolnejší, silnejší od základnej čiary. Vzdy viac bolí fiftín, ktorý stratíš po vymene, nez eso alebo rychly bod. Tym sa dostane Grékovi postupne do hlavy...V Takýto scénar dufam..
Reagovat
raduz
Ano,takový scénář si lze představit.Mám však pocit,že level Tsitsipase je podobný tomu co hrál v lonskem roce Federer,byť už to v podáni Federera nebylo stoprocentni a i ten Čilič byl podle mě tehdy o něco lepši.Na Nadala by to ale v loni dle mě stačilo.Tsitsipas má ale dle mě z těch mladíků nejlepši hlavu a dělá navic přímé body Moje žena dnes prohlasila,že se konečně objevil na okruhu pěknej kluk.Tak do bude dozajista veledůležitej faktor ....
Reagovat
smazaný uživatel
Stefan hral nahorsie jednoznačne druhy set. Tam zacal miestami dost kazit, odisiel servis...Proste prehraval, bol pod tlakom...

Cize verim, ze ak sa zapas nebude vyvijat podla predstav, tak vykon nezopakuje..Minulost navyse casto ukazala, ze Big3 su porazitelní, ale v sérii ich porazit dokazal za 10 rokov len jeden chlap. A ten nestartuje.
Reagovat
raduz
Přiznám ale,že více nesnášim Nadala nežli mám rád Tsitsipase-zatím.To Vitas Gerulaitis nebo Milos Mečir,tak tam to bylo jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je rozdiel medzi nami. Ty si fanusik Federera, ja Nadala. Ale ty sa hráš na niečo, čo nie si. Si pokrytec...Celym svojim srdcom si dnes fandil, po zápase si rozhádzaný, a pretvsrujes sa, ze budes oslavovat vyhru mladého :-)
Reagovat
Davor1
Nie je to fanúšik, len obyčajný gloryhunter. Vidí, že Roger už nie je čo býval, tak hneď skočí na iného hráča, od ktorého očakáva, že bude vyhrávať podobne...
Reagovat
smazaný uživatel
Pomaluje si tvar svajciarskými farbami, nasadne do auta, smeruje celú noc do Halle, vyrobí si vlajku typu "I love you Roger"...Chrlí tu na neho chválospevy, pred turnajom Tsitsipasa dopredu odpise, vraj nezvladne teplo, GS je proti Rogerovi iny sport, nema na neho..

A ked Federer vypadne, tak zrazu oslavuje. No uplne grcám. Nech je spaniel aký je, tak sa nikdy nebude pretvarovat a zakryvat do plytkého pozlátka akoze nadhladu..
Reagovat
smazaný uživatel
Říkáš blbosti. Nechápeš pointu. To je složité.
Reagovat
smazaný uživatel
to uz ho poznal kazdy :D
Reagovat
Herbert_Hoover
v Barceloně ho už znala aj moje babička.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, ale místní specialista ne
Reagovat
Krisboy
Na to barcelonský finále jsem vsadil všechen zůstatek, co jsem měl na účtě. Bylo to tuším 310 korun :) Vítězství Rafy a počet gemu max 18 bo tak nějak...hodilo to tenkrát skoro litr. Dneska se to zdá bláznivé :)
Samozřejmě finále na antuce ve Španělsku proti Rafovi je něco jiného...
Reagovat
Kozoroh
Získat tři tituly v řadě v Melbourne je obtížné, za posledních 50 let, od začátku Open éry dosáhl AO hattricku jen No1e v letech 2011-13. Ostatní mužské GS turnaje mají alespoň tři hattricky v Open éře.

Tsitsipas předvedl skvělý výkon v obraně i v útoku, Roger si na jeho hře vylámal zuby.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Návod ako si nanápadko prihriat vlastnú polievočku :)
Reagovat
vojta91
VAMOS..!!
Dnes všichni, jakožto fanoušci Rafy slavíme Velký den.
To, že ve třech setech vyklepneme Berdycha jsme čekali, nicméně opravdu skvělá zpráva přišla až nyní.
Reagovat
insanezy_
Já ne, pro mě je nepřítel hlavně Djokovic
Reagovat
vojta91
ten pochopitelně také, toho však sundá v semíčku Miloš..:)
Reagovat
vojta91
...a budu mít finále snů, protože Rafa a Miloš jsou moji nejoblíbenější hřáči.. pak ještě fandím Copilovi, Karlovičovi, Isnerovi a Opelkovi.. prostě fandím kvalitnímu tenisu..!
Reagovat
FerrariF50
:-D
Reagovat
Davor1
Tsitsi zaslúžený postup po veľkolepom výkone. Bohužiaľ, keď mu nevystaví stopku už Bautista, tak Nadal už potom celkom určite.

Roger to mal ťažké. V jeho veku je zázrak, že vôbec dokáže hrať vyrovnaný zápas s hráčom ako Tsitsipas, v týchto pomalších podmienkach. Prirovnanie so Samprasom vo Wimbledone 2001 myslím celkom sedí a je veľmi pravdepodobné, že aj z Gréka bude o nejakých 10 rokov grandslamový multivíťaz.

Myslím, že veľkému finále Nadala s Djokovičom už takmer nič nestojí v ceste...
Reagovat
Denis92
Novaka caka do finale cesta celkom trnista.. Medvedev, Nishikori, Raonic/Zverev. Jednoduche to mat nebude.
Reagovat
Davor1
Práveže sú to všetko hráči, ktorí Djokovičovi sedia, či už Nishikori, Raonič. Medvedev podľa mňa nemá na Djokoviča zbraň a Zverevovi neverím už s Raoničom.
Reagovat
Denis92
Zverevovi neverim. Raonic by sa mozno mohol zblaznit.

Novak si to v konecnom dosledku asi postrazi, ale dolezite moze byt aj to, kolko ho to bude stat sil. Vo finale ho bude totizto cakat uplne cerstvy Nadal.
Reagovat
Davor1
To je pravda, Nadal tu má prechádzku ružovou záhradou. Dkoko bude musieť hrať svoj úplný top level a ani to nemusí stačiť...
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa pravděpodobně nebude dostatečně prověřený, což se může ukázat jako kontraproduktivní. To, že ušetří dostatek sil nemusí nic znamenat. To možná po polovině sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Ale Nadal prichádza po zranení a este stále je vidiet herny vypadok, slabsie momenty..Je mozne, ze ak by ho ktosi preveril, rovno ho moze vyradit :)

Na druhu stranu, Rafa je tak skuseny, ze nepotrebuje hrat velké zapasy pred velkym zapasom. Presne vie co ma hrat a čo cakat. Ja preferujem 6x 3:0 zapasov cestou do finále..
Reagovat
tito
Zdar Forehande :) Hele já bych trochu zpochybnil tvých 6x 3:0. Před tímto turnajem bych na Francise nevsadil nic, ale on se tady zatím prezentuje velmi slušnými výsledky. Když už nic jiného, tak skalp Kevina svou hodnotu má. Pokud tedy Anderson neměl nějaké problémy, zápas jsem neviděl a z celého AO dosud jen dnes Rafu a část zápasu FexTsi.
Reagovat
EllNino
měl zdr. problémy
Reagovat
Herbert_Hoover
Tiafoe hraje docela brzy míček, to může Rafovi dělat problémy, páč takoví hráči nebyli pro něj na hardu easy. Ale nevěřím prostě, že to unese v hlavě, stále je takový rozháraný..podle mě si "kákne" a level nepodrží dýl než set :)
Reagovat
Davor1
Myslím, že Frantovi by dosť mohol pomôcť Agassi, ktorý hral podobným štýlom. Takáto legenda a osobnosť by mohla byť pre mladého veľkým prínosom. Navyše si myslím, že Andre pri Dimitrovovi len stráca čas, tomu už nepomôže ani svätená voda...
Reagovat
Herbert_Hoover
To souhlasím..z Dimitrova už vážně žádný velký potenciál nevykřeše. No i ta Francesova chůze je trošku podobná, někdy chodí taky jak naprcaný kačer :D
Reagovat
Davor1
Anderson nemal žiadny problém. Tiafoe tu proste hrá životný tenis, podobne ako minulý rok Chung. on má obrovskú kvalitu v základných úderoch a z oboch strán mu tam padajú winnery, ktoré by v iných zápasoch na iných turnajoch, pri nie tak vygradovanej forme často končili v oute. Jeho problémom je, že má stále časté výpadky v rámci zápasu. Proti jalovému Dimitrovovi ani to nebol problém, ale s Nadalom sa to už prejaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoi tito :)...Rad ta citam, som rad, ze turnaj sledujes...Drzme palce :)

Ja som videl useky aj s Andersonom aj s Dimitrovom...A mladý striedal vyborne momenty az s velmi zlými...Ale ako som povedal, ludia ho podcenuju...Tenis hrat vie, dostal Federera do piatich, uhral QF Grandslamu, kto z rovesnikov to ma?..

Napriek tomu verim, ze Rafa (hoci po navrate) bude pre neho velkym sustom.
Reagovat
Herbert_Hoover
Na druhou stranu já nejsem žádný runner-up hunter..a myslím si, že Rafa taky ne. :) Možná raději být prověřen a třeba riskovat prohru po kvalitním matchi než dostat ve finále suše 0:3 od úhlavního rivala. Rafa nepotřebuje sbírat body..v Melbourne už má splněno. Teď už by mu mělo jít o jediné, pokusit se o trofej :) Před utkáním s Nolem (já prostě věřím že tam bude) je důležité získat sebevědomí, protože se herně nemají čím překvapit a prověřit své hlavní zbraně. To se zatím dle mě tak úplně nestalo. Fedal match by mohla být dobrá zkouška.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikto neni runner up hunter...

Ano, ideálny scenar je nabrat sebavedomie do finále. No ak by som si mal vybrat medzi SR Bautististom alebo Federerom, urvcite volim Aguta. A myslim, ze Rafa by to videl rovnako..Koniec koncov, ked Nadal porazil Noleho v NY 2010, 2013, ci v parizi, tiez neabsolvoval predtym vaznu skusku...Naopak ked s nim prehral AO12, W18, absolvoval predtym tazke zapasy..
Reagovat
Herbert_Hoover
To je taková souhra náhod..pokud by ty zápasy Rafa prohrál o parník, uvěřil bych tomu, že mu ty těžké zkoušky vzaly síly (ať už fyzické či mentální), ale bylo to o páru míčcích, o naprostých detailech. V pátém setu v jednom případě vedl o brejk, ve druhém ty brejkové šance měl a minimálně ve W 18 byl po většinu zápasu i lepším hráčem, bych řekl. Nezdálo se, že by odešel fyzicky.
Taky je třeba uznat, že ani v roce 2010, ani v roce 2013 nemusel být toho času prověřován, páč měl za sebou výsledky a hrál objektivně super tenis. Teď je situace jiná.
Reagovat
smazaný uživatel
To áno..Uvidime, ci sa Nole do finále dostane...Ved pozri sa na AO2018, Grandslam ide vyhrat aj oblúkom so slabsim vykonom, so slabsimi súpermi...S Rafom sa Austrália nikdy nemaznala, ja tak trochu čakam, ze sa ešte čosi stane a k očakavanemu finále nakoniec nepride..
Reagovat
SwissMaestro
Odcházení...poslední 3 GS- ČF, OF, OF..... s Uniqlem mu uniklo všechno :(
Reagovat
FerrariF50
To Uniqlo vůbec nechápu, to logo je největší hnus co jsem snad kdy viděl, to i hadry od ťongů mají lepší loga. Fakt mi to hlava nebere.
Reagovat
SwissMaestro
Peníze, nic jiného. Kecy o osobnosti si Federer mohl odpustit. Hlavně jsou bez nápadu. Pouhé změny barev.
Reagovat
FerrariF50
já tu značku ani do tý doby neznal, nikdy jsem si ji nevšiml nikde a na nikom.
Reagovat
Denis92
Nishikori ju nosi. A v minulosti ju mal aj Djokovic.
Reagovat
FerrariF50
Jo tak teď už ji vídám normálně :)
Reagovat
Kozoroh
Novak outfity od Uniqla nosil od jara 2012 do jara 2017. Třetí oděvní sponzor v jeho kariéře, předtím měl Adidas a Sergia Tacchiniho, dnes Lacoste. Kuriozitou je, že v outfitech od všech jmenovaných značek získal alespoň 1 GS titul :)
Reagovat
Pe3k
Ferari sledoval tenis asi se zavřenýma očima.
Reagovat
FerrariF50
Já si určitých věcí nevšímám a obzvlášt oblečení na chlapech, co mi je po tom. Já třeba můžu být celý den s někym a druhý den bych si téměř nikdy nevzpomněl co měl na sobě a jakou barbu a tak :-D Tenis sleduju právě od 2012, je pravda, že občas jsem u něj usnul ale tomu bych to za vinu nedával :-D Z ženských má někdo Uniqlo ? Já teď taky nevim :-D
Reagovat
Mayo
:D omg
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
manacor
Kapesníček
Reagovat
Pe3k
Mám po ruce 3, rýma jak svině...co ty? Mentální klystýr?
Reagovat
smazaný uživatel
Tri kapesníčky?...

A majú aj emblém W, USO a AO?...:))

Plačemeee
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemam co dodat. Rogera zeru, Tsitsiho taky. Ta prohra mě štve, ale na druhou stranu mě neskutecne těší, ze Tsitsipas vyhrál. To muže být nový tenisový král, jeho hra je pestrá a measna na oko. Cici mi připadá jako takový babyfed se vším všudy a dneska jakoby Roger hrál se sebou samym. Jsem nadšen. Co se tyče Feda, tak krome tak 3-5 BB, které byly ve hře mu není moc co vytknout a je s nim třeba počítat cely rok. Možná doplatil trosku na rychlost kurtu v RL aréně, který ne podstatně pomalejší, než loni. Nevadí, jedeme dale. Já říkal, ze tento rok na ATP muže být přelomový. Hlavně ať Stefan dojde minimálně k Rafovi, byla by Škoda projet zapas s Bautistou.
Reagovat
Hypertac
Alex to komentuje přesně jak to vidím, Ty neproměněné breakbally to je snad rekord. Každopádně Stefanos hra téměř dokonalá. Bautista ho sejme ve čtyřech setech.
Reagovat
Denis92
Roger si moze dat dalsiu ciarku do zosita s preyebanymi zapasmi..

Nakoniec z toho bola presna kopia USO..vyhral 1.set, v 2.sete nepremenil SB a prehral v 4setoch. Dnes to bolo aspon proti skvele hrajucemu seuperovi.

Rogera potopil FH a 0/13 na BB.

Zbohom Australia..
Reagovat
Davor1
Ja by som to tak nehrotil. V jeho veku je zázrak, že vôbec hrá takéto vyrovnané zápasy s hráčmi ako Tsitsipas. Koniec kariéry sa ale blíži už naozaj veľmi rýchlo :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist