Federer útočí na 3. titul v řadě, vyšla mu odveta s Nadalem

18. 3. 2012, 06:20
Aktuality 278
ATP INDIAN WELLS - Roger Federer v Indian Wells oplatil porážku ze semifinále Australian Open Rafaelu Nadalovi a útočí na 3. titul v řadě. Ve finále se utká s Djokovičovým přemožitelem Johnem Isnerem.
Profily hráčů
Roger Federer

Semifinálový souboj Rogera Federera s Rafaelem Nadalem začal kvůli dešti s téměř tříhodinovým zpožděním. A samotný zápas se pak hrál v chladném a větrnném počasí, se kterým se lépe vypořádal zkušenější Švýcar.

Pětadvacetiletý Nadal hrál v silném větru až příliš na jistotu, s čímž neměl moc šancí na úspěch. Jeho topspinové údery měly nižší odskok a s minimem vítězných úderů nezískával důležité body. "Ten vítr byl šílený. A když už jsem pochopil, co by zvýšilo mé šance na vítězství, bylo příliš pozdě," uvedl španělský tenista. 

V závěru utkání na kurt začaly padat kapky deště a hra musela být přerušena. Oba hráč ale zůstali na stadionu a po chvíli pauzy se vrátili do hry. "Jen jsem doufal, že nebudeme muset odejít z kurtu, protože by to bylo nepříjemné i pro fanoušky," řekl Federer. Ten poslední výměny zvládl i s pomocí esa a pomohl se radovat z výhry 6-3 6-4.

"Neztratil jsem hlavu," komentoval Federer po náročném utkání, které trvalo 91 minut a sám v něm ztratil dvakrát podání. "Neočekával jsem, že tu budu hrát takhle dobře. A právě tehdy můžete dosáhnout největších výher kariéry." A Nadal uznal: "Roger byl lepší než já."

Federer tak Nadalovi oplatil jedinou letošní porážku z turnajů, kterou se Španělem utrpěl v semifinále Australian Open. V celkové bilanci snížil na 10-18. A okruhu ATP ho mimo dvě výhry na Turnajích mistrů porazil poprvé od května 2009.

"Není to tak, že bych ho neporazil 10 let," smál se Federer, který má od loňského US Open bilanci 38 výher a pouhých dvou porážek.

Z posledních osmi turnajů Federer útočí už na 6. titul, přičemž prohrál pouze v semifinále v Melbourne a z Dauhá odstoupil kvůli zranění. V Indian Wells může navázat na tituly z let 2004 až 2006.

O svůj celkově 73. titul se utká s Johnem Isnerem, se kterým  letos překvapivě prohrál na domácí antuce v Davis Cupu a Švýcaři pak s Američany podlehli 0-5. "Ve Švýcarsku byly podmínky pro oba hráče velmi náročné. Ať už to byla nadmořská výška nebo takřka nehratelná antuka. Každý druhý odraz míčku byl neregulérní," vzpomínal na víc než měsíc starou porážku.

Američana Isnera čeká první finále na turnaji ATP Masters 1000 poté, co včera překvapil výhrou nad světovou jedničkou Novakem Djokovičem.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.536.664 dolarů)
páteční výsledky (16. 03. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Federer (3-Švýc.) - Nadal (2-Šp.) 6-3 6-4
Isner (11-USA) - Djokovič (1-Srb.) 7-6(7) 3-6 7-6(5)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

278
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takže právě před pár sekundami získal Rafa titul!! Obrovská gratulace! :))) Neměli s Marcem v Indian Wells soupeře a těšíme se na olympiádu, bude placka v singlu i v deblu a nejlépe dvě zlaté! :)) Takže po roce (smích) získává Rafa titul! :))
Reagovat
Labi
Klebersone s tím jak jsem tvrdil že jsi utekl ze šaškárny jsem si dělal srandu....teď ale koukám že s tou "srandou" jsem nebyl daleko od pravdy
Reagovat
a.magerova
Nadalovci spokojeni, Federerovci spokojeni ....
Co víc si můžeme přát, konečně chvíle, kdy se nemusíme hádat :-))
Reagovat
gigin
Dunky, žalky, a co já ??? :-)))
Reagovat
a.magerova
Toto Ti nestačí, jakože ten první flek s takovým náskokem :-)))
http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx
Reagovat
gigin
Už se to zmenšuje :-( Ale jo, to víš ze stačí, jen jsem chtěl být zase po ránu zase vtipný :-DD Hezký den !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou vsechny hadky zbytecny, kazdej prece musi vedet ze nejlepsi je Federer:)
Reagovat
smazaný uživatel
Znova sa ukázalo, aké veľké má Rafa srdce..Individuálny úspech podriadil tomu kolektívnemu..Všetci vieme aký vrúcny vzťah prechováva k priateľovi Marcovi, Rafa som na teba hrdý! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hral skvele, hlavne tiebreakem si dodal sebevedomi a pak to slo...Fedex ted predvadi uzasnou formou, doufam ze si ju doveze i do Miami...:)
Come on, Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
starej dobrej Roger, zraje jako vino:) Excelentni vykon, suvereni na podani, doufam ze mu to vydrzi co nejdyl:)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, zustal v pohode i kdyz doslo do tuhyho v tiebreaku...osobne priznam ze me podvedomi mu moc v tiebreaku neverilo, spis jsem ocekaval silny servis Isnera, take jsem si ale vsiml ze vzapeti kdyz Isnerovi nesel 1.servis se Roger rozehral a hral uz vice mene s plnou jistotou...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Měl štěstí jako vždy! V tajbrejku hrál bídu! Nebýt Johnyho naivity a špatného odhadu za stavu 7:7 kdo ví jak by zápas dále vypadal! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja byl v tiebreaku naprosto klidnej, ani me nenapadlo, ze by ho moh prohrat, ale cekal jsem ze to bude mit jednodusi tak (7-3)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo tam par dulezitych chyb Isnera ktere podle me nakoply Rogera ho vyhrat ale i tak jsem velmi velmi rad...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vim, jen jsem tech chyb o Isnera cekal vic:)
Reagovat
smazaný uživatel
ty se bez ukajet nad GS a Olympiadou co vyhral Nadal, a nechej nas v klidu vychutnat Rogeruv triumf:)
Reagovat
smazaný uživatel
hral dobre, to se musi uznat ale myslim ze na velke hrace jeste malinkatou chvilku mit nebude (nepocitam vcera Noleho, ten hral bidne, dost bidne)...alee vim ze nas hosan muze jeste prekvapit...
Reagovat
smazaný uživatel
At si de pocitat tu svou bilanci a tesit se na Nadalovu antuku...(ale nesklouzejme od tematu :D)
Reagovat
spaniel
Nevim jestli Isner hur podaval, nebo byl Roger tak dobry na returnu. Prestrilel ho na esa, prehral ho od zakladni cary, parada. Jen jsem cekal vic dropshotu, ale asi vitr nedovolil, nebo nebyli potrebne.
Isner se mozna zlepsil, ale od zakladni cary je porad slaby, bez servisu by byl rad za top 50. Hlavne nizke mice nebo mice pod nohy absolutne nezvlada. Ale treba se bude dal zlepsovat, uvidime.

Takze super, Roger 6 titul z poslednich 8 turnaju, co vic si prat? Snad jen at forma vydrzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne me dneska docela nastval komentator na Nova Sport, pry ze je Roger veteran, to jsem myslel ze vybuchnu, nekdy jsou ti komentatori dost ukecani...:D
Reagovat
smazaný uživatel
cerstvy John byl ze zacatku velmi dobry v mezihre, spickove vymeny a Fedex pod tlakem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasim, na zacatku zapasu jsem to dobre nevidel, Isner nastoupil dobre...
Reagovat
spaniel
Sojko, jenze turnaje na 3 gamy zatim nejsou. Na tomto bude muset zapracovat, na GS budou jeho vykyvy velkou prekazkou.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja jsem samozrejme soudna, jen nemam rada, kdyz jsou ty soudy prilis rychle. :-) Vzpominam si na krasnou vymenu BH slajzu a Fedex z ni vypadl prvni....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Isner na prvni 3 tenisty mit jen tak nebude, muze je porazit, ale rozhodne ne porazet, je tam obrovskej rozdil. Zkrat Novaka si nejak nedokazu vysvetlit, ale tak stat se mohlo cokoliv, a nejni to robot, kazdej ma pravo na slabsi chvilku:)
Reagovat
pepin
Isner první set podával hodně dobře, ale řekl bych, že od nějakého 3 gamu šlo jeho podání výrazně dolů, myslím 2 setu. Jinak s Tebou souhlasím, že bez jeho vynikajícího servisu s tou jeho mezihrou, vyjímkou byl včera zápas s Dj. by byl naprosto někde jinde. A na GS, až se bude hrát na 3 vítězné, to bude mít složité.
Reagovat
pepin
Nezlob se, ale fakt jsi někde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj názor je ten, že Roger má letos neskutečnou formu a tenis jaký hraje nemá šanci nikdo vyrovnat. Pokud bude tímto stylem pokračovat, tak se brzy (doufám) dočkáme toho, že bude na postu světové jedničky, vyrovná Samprasův rekord, vyhraje olympiádu a bude spokojený. Nikdy nebude nikdo lepší než Roger :))
Reagovat
smazaný uživatel
k tomu nemam co dodat,jako bych to napsal sam.Jen je potřeba znova řict,že tuto formu ma ve 31 letech,kdy vetšina tenistu ma po karieře.
Reagovat
freeteepek
Federer hrál v těžkých podmínkách proti neoblíbenému soupeři skvěle. Nadal se snažil, ale Fed ho agresivní hrou od prvního balonu držel na zadní lajně, zatímco on potřeboval kratší míč, aby mohl zaútočit. Federer prostě riskoval víc a většinou mu to tam padalo. Svůj skvělý výkon potvrdil v závěru zápasu, kdy při matchballu přišla dešťová pauza. Ani to ho nerozhodilo a následně esem zápas ukončil. V jeho věku už těžko můžeme očekávat, že bude ještě někdy tenisu dominovat, ale při dobré konstelaci hvězd, může určitě ještě nějaký ten grand slam ke svým šestnácti přidat. Hlavně aby mu vydrželo zdraví. A pak samozřejmě potřebuje i trochu štěstí. V Indian Wells hrál dokonce už i s teplotou, ale jeho výsledky to nijak neovlivnilo. Nadal je sice o dost mladší, ale ve srovnání s Rogerem vypadá víc opotřebovaně. Není divu, jeho hra je velmi upracovaná, výsledky má vyběhané. Podle mě nevydrží dlouho. Djoko rovněž ztratil něco ze svého loňského lesku. Na paty všem třem ale šlape Murray, který s Lendlem v zádech získává sebevědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem bohužel zaspala, takže ráno jsem vstávala nedočkavá jak to dopadlo..Pro mě jako fanynku Nadala, ovšem s velkým respektem k Federerovi jsou tyto zápasy vždycky svátkem..Je dobře, že Roger dokázal trochu vylepšit vzájemnou bilanci, aspoň vím, že se můžu ještě na pár vzájemných, vyrovnaných duelů těšit..:))
Reagovat
Pe3k
Zápas už nám vyšel v HD tak ho sem přeposílám.

http://www.youtube.com/watch?v=Gq8ZEpDCrEg&feature=g-u-u&context=G246efefFUAAAAAAAAAA

Btw. Jak to tady tak čtu tak jde vidět, že nadalovci tu brečí celý den :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zdar armstrongu! :))) Jak dělá že tu celý den nebyl! :DDD Zajímavá hra na tohle alter ego! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To už je síla jak to pořád dokola opakuješ. :DD Z toho je vidět, jak moooooooc chceš, aby to byla pravda. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
jj, vychutnali sme si rano :))
Reagovat
a.magerova
Juchůůůůů, po sto letech setkání :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano a musim podotknut-velmi mile setkani. Moc mi to nase "tlachani" chybalo:) Bolo od teba velmi mile, ze si pravidelna prispievala aj do modneho okienka:) Chlapcom tuto jar modra mimoriadne sekne :)
Reagovat
a.magerova
Foto jako důkaz
http://f.blick.ch/img/incoming/crop1812672/0212783219-chorizontal-w644/0000000004792631.jpg

Ale co teď nehraje Venus, tak je ta móda taková nudná :-((
Reagovat
smazaný uživatel
No armstrongu opět podtrhuješ svou hloupost a naivitu! :)) O alter egu ti tu píše kde kdo, chápu že se ti to už plete! Avšak ode mě to čteš tak podruhé! :)) Ty opakuješ hloupá oslovení, proč bych si nemohl zopakovat teorii o alter egu?! :)) Na hrubý pytel hrubá záplata a kdo po mně kamenem já po něm dvěma! :)) Čertíš se, takže taak moc chceš aby to pravda nebyla ale bohužel je! :((
Reagovat
smazaný uživatel
No comment, proste fantazia.
S tou Venus mas pravdu, tak ale snad sa skoro dockame zase niecoho originalneho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tys tady včera po dlouhé době začal útočit, takže v mém případě je to ta záplata. Jinak oba moc dobře víme, že Pe3k moje alter ego není, ale klidně si to mysli. Z hlavy ti to nevytluču, tak nezbývá než tě brát s rezervou, omezenče...
Reagovat
Pe3k
Že já jsem Armstrong si myslí jen a pouze ta nejnižší žumpa Nadalových fanoušků, všichni ostatní ne. Takže to, že ses k ním přidal, ses sám zařadil tam, kde patříš :)

Btw. Byl sem na rybách. Nepotřebuji se tady celý den dohadovat s bandou dementů...Mě bohatě stačí, že to Roger Nadalovi pěkně natřel a po devastační výhře 6:3, 6:0, přidal další pěknou 6:3, 6:4. Smiř se s tím a jdi dělat něco užitečného.
Reagovat
gigin
a hlavně by nám to tady mělo přinášet radost a rozptýlení. Tenis je krásný sport, který nám přináší nádherné okamžiky, a ty bychom si neměli kazit, prasit. Taky tu chodí lidi, kteří tomu hodně rozumí, hráli to třeba aktivně a podělí se s náma o nějaké zkušenosti a hodí do placu nějaké odborné "rozumy" :-) Ať si každý remcá a psuje na politických diskuzích, když je jim to potřeba. Každý máme své koně, ty si chráníme, fandíme jim, ale přece se nebudeme snižovat k nějakým podlým nadávkám a urážkám, pánové :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se mi líbí Váš příspěvek.Výstižný a pravdivý.
Reagovat
gigin
děkuji a prosím nevykat :-) To mne radši píchni :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nejlepsi by bylo na ty ubohy prispevky proste nereagovat. Protoze pokud s nima porad nekdo polemizuje, tak tim vic se to tady zapraska. Kolik z tech 216 prispevku dneska je opravdu tenisovych a k veci? Kdyz se nebude reagovat na ty slataniny, tak je to treba prestane bavit. Ja vim, jsem naivni :-(
Reagovat
gigin
Ale tak bylo by nepřirozené, kdyby nevznikaly emotivní reakce na prohru čí výhru svého "miláčka" :-) Každý neumí přesně popsat sportovní, pádné důvody tohoto zdaru, či nezdaru. Šťouchání, rypkání, když má své meze je přece fajn a myslím si, že tu patří. Ale všechno by mělo mít své meze a úroveň .. A chápu, když se tu někdo přinese s příspěvkem že ten či onen je takový či makový (vulgární výrazy), tak si to ten druhý nenechá líbit. Takže nereagovat je velmi těžké, až nemožné ...
Reagovat
dadaft
je to tak.
navíc jakou cenu má mé vítězství, když si o soupeři myslím, že je nula?
Reagovat
gigin
Přesně tak !!
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, ze reagovat, postuchovat, komentovat, delat si srandu. Kazdy z nas ma nejakyho oblibence. Ale vylevy nekterych jedincu jsou proste uplne mimo. Kez by ti normalni meli prevahu... Uz koncim, pro dnesek mi to tady fakt stacilo. Tesim se na finale!
Reagovat
gigin
Jj, taky se dívám. Holky už jsou na place v plné kráse :-) Jinak buď v klidu, nenech se otrávit. Stejně je tu většinou spíš sranda !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tenis miluju, takze se otravit jen tak nenecham! Navic vsichni mame na vyber, kdo nechce, komenty cist nemusi ;-)
Reagovat
pepin
Ahoj, napsal jsi to velice správně a výstižně. Já jsem něco podobného psal včera nebo předevčírem, aby se zde dodržovala aspon nějaká slušnost. Jenže jak je vidět "Tak pařez zůstane pařezem".
Reagovat
gigin
Ahoj, děkuji. To máš fuk, už to nebudu řešit. Prostě to k diskuzím asi patří, a jak řekl versik, nakonec to číst nemusíme. Máme demokracii, ne?? :-))
Reagovat
pepin
Máš pravdu, já jsem ted přišel z práce, urvanej jsem a ještě abych se rozčiloval z nějakýna , no ani to nechci nazvat, tak se koukám na sirény a myslím si, že je to již jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Drazí uživatelé, uživatelky a armstrongu! Dovolte mi nastínit vám obsazení v posledních třech letech na turnaji kategorie 500 v Barceloně, jakožto i na podniku TÉŽE kategorie, avšak menšího pavouku v Basileji! :)))

Minulý rok se v Barceloně představila jména jako Ferrer, Soderling, Almagro, Melzer, Davyděnko, Monfils či Gasquet! V roce 2010 to pak byli Tsonga, Almagro, Ferrer, Soderling, Verdasco (vítěz turnaje), Gulbis (antukovou část odehrál jako pán) a Bellucci! :)) Nabídnu vám i rok 2009! Tehdy do Barcelony přicestovali Almagro, Davyděnko, Nalbandian, Wawrinka, Verdasco, Soderling, Ferrer, Berdych a Gonzalez (plus Rafa samozřejmě)!

Nyní se přesuňme severovýchodně do krásné Basileje! Minulý rok listopadový podnik ozdobila jména jako Roddick, Tipsarević, Fish a Berdych (oba konec v 1. kole), Troicki, Wawrinka a Djoković! :)) O rok dříve přicestovali Isner, Djoković, Berdych (opět konec v 1.kole), Roddick, Čilič a Nalbandian! V roce 2009 bylo obsazení následující: Čilič, Djoković, Wawrinka, Kohlschreiber, Gonzalez, Blake, Gasquet, Štěpánek! :))

Nyní posuďme, zda přísluší Barceloně titul "challenger" anebo je to další z nesmyslů vypuštěných do světa kosmonautem armstrongem, jenž mě každým dnem přesvědčuje o tom, že přicestoval z jiné galaxie! :)) Chce tak snad úmyslně vyzdvihnout velikášství Federera a neschopnost Nadala vyhrát pořádný turnaj, když nazve Basilej turnajem turnajů a Barcelonu prašivým challengerem?! Obojí je nesmysl, samozřejmě! Rafa i kdyby vyhrával jediný turnaj v roce, pak vyhraje grandslam což se Federerovi povedlo ani nepamatuji kdy! :))) To už je dávno! :))) V Barceloně se schází pravidelně jedni z nejlepších antukářů světa! :)) Federer tam nepáchne jelikož se bojí Nadala a v Basileji je doma! Djoković se do Barcelony také nepohrne jelikož je vklíněna mezi dva Masters turnaje a antukový program je náročný! Což je problém pro více světových tenistů! :))
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím. Samozřejmě je třeba brát v úvahu faktory hrající pro oba hráče. Rafův top spin je známý svým točivým momentem, když přičteme tvrdost antuky, tak je Rafa na antuce král. Když vezmeme v úvahu Rogera a jeho hru na tvrdém povrchu typu US Open, Indian Wells, Basilej, Turnaj Mistrů atd, tak je zřejmé, že tyto turnaje bude kralovat zase on. Jediné rovnocené měření sil mezi těmito dvěmi hráči, je Wimbledon. Tam jsou šance vyrovnané, jinak má vždy některý s nich výhodu jen díky své hře a úderům. Co te týče včerejšího zápasu, nedá se považovat za debakl Rafy. Hrálo se na velmi tvrdém povrchu, Rafa nebyl ve své kůži a přerušování hry + silný vítr zvládá díky zkušenostem Federer prostě lépe. Určitou roli hrál i fyzický stav obou hráčů. V případě Rafy, či Djokoviče je jejich hra více agresivní, uběhaná a úderově náročná, přičem Roger hraje se vší ladností a je mnohem méně unavěný. Zkuste jenom srovnat věk Rafy, Djokoviče a Rogera a jejich fyzický stav. Díky své hře je na tom Roger z nich nejlépe a oni dva budou mnohem více zdrcenější v jeho věku. To je můj názor. Samozřejmě každý zápas je jiný a svou roli má hlavně psychika, protože co se týče tenisové kvality, jsou tihle tři borce na stejné čáře.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nadal opravdu nejnis chopnej yhrat nejakej turnaj, kdy prosimte naposled neco vyhral? Pariz vyhral jen diky tomu, ze mu RF odstranil z cesty Djokovice, jinak by ten tvuj Rafanek sel po finale z kurtu jak zpraskanej pes...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas! :)) Co se ale týče betonu je bilance vyrovnaná nebo tedy po včerejšku už lehce ve prospěch Federera! Kde fakt dominuje je ta hala jak píšeš. Na druhé straně si myslím že turnaj mistrů a hala ze začátku sezony by mohly být jako nebe a dudy! Všeobecně je známo že Rafa stíhá na plné obrátky jen do US Open (a někdy ani to ne) a pak už ubírá plyn. Na turnaji mistrů je pak tedy poloviční! :)) Avšak i tak nelze popřít Federerovu dominanci v hale! :)) Jen si myslím že ze začátku sezony by nemusel mít pod střechou elegoš tak navrch nad Rafou! :))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou jen domněnky a kampaň proti Nadalovi! Nic nového pod sluncem! :)) Klíčové jsou velké turnaje who cares about Dubai a Rotterdam?! :DDD Když už to tak chceš brát tak Federer zase vyhrál Paříž jen díky Nadalovo neúčasti ve finále! Jinak by Paříž NIKDY nevyhrál! A tudíž kariérní grandslam by byl v čoudíku! :DDD Užívejte Dubaje a Rotterdamu elegoš fanatici, my si užijeme vítězství na grandslamech! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si uzivej, Roger jich ma vic, a jestli bude Nadal predvadet tenis co predvadi tak uz jich moc nevyhraje:)
Reagovat
smazaný uživatel
"jaký předvádí" :DDDD Myslíš teď konkrétně pět sad s Djokovičem a následné vedení 4:2 v páté sadě anebo potupení elegoše kolo předtím?! :DD Rafa zahraje jednou hůř i díky okolnostem a hned předvádí hrozný tenis! :DD Jsi k smíchu fanatiku! Stejně jako tví kolegové! Federror předváděl nesrovnatelně delší dobu hrozný tenis a přesto je všechno v pohodě! Jenže on je nedotknutelný, bůh a superman! :))) Další důkaz o vaší zaslepenosti! Grandslamy si užijeme i olympiádu! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupáku, turnaj v Dubaji je na úrovni Masters 1000, že se tam Nadal bojí jezdit, to nijak nesnižuje vítězství Federera. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
"na úrovni Masters 1000" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To je fakt vůl, o můj bože! :))) Nemám k tomu co dodat jsi prostě zaslepenec! :))) Nevím proč by Nadal honil body v listopadu když mu stačí dvě pětistovky ročně a v listopadu už nemá tolik sil! :))) Není blbec jako ty! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na úrovni Masters 1000, blbečku. Startuje tam kompletní top 10 vyjma Nadala a Ferrera. A silné zastoupení tam mají i hráči z druhé světové desítky.

A na ten tvůj dodatek o Nadalovi, který "nepotřebuje honit body" (:DDD to určitě) , můžu napsat opět jen jediné: vím, že tě sere, že zatímco Roger vyhrává prestižní podniky i po třicítce (Masters v Paříži, Turnaj mistrů, skvěle obsazený turnaj v Dubaji), Nadal si ve svých 25 letech jinde než na challengeru v Barceloně ani neprdne. :DDDDD

P.S.: Dubaj se hraje koncem února nebo začátkem března, ne v listopadu, ty drbane. :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíme se o Basileji a Barceloně, tupče! :))) Viz úvodní příspěvek, viz včerejší debata! :))) Že ty ses opět chytl něčeho co se ti hodí je idi.otské a neslušné! :))) Ale co od tebe čekat! Já se dál bvil o Basileji! Odtud tedy listopad!! Co se týče Dubaje, o který primárně vůbec nešlo ale imbecil armstrong jej použil jako stěžejní materiál pro ofenzívu (a potom že kdo tvoří ty hádky, jouda armstrong kdo jiný!), tak tam startovala takřka celá desítka jen letos!! Výjimečně! Loni tam z desítky hrál pouze Berdych, Federror a Nole! Rok předtím ani ne polovina top ten! :)) Hlavně že si prdl loni Federer! :DDDD SF Miami, SF Indian Wells, ČF Wimbledon a ostuda jako prase s Tsongou! :DDDD To jsem se bavil! Zatímco Rafa samá finále! Takhle hezky mával Federerovi který už byl dávno doma! :DD Vyhraný grandslam a turnaj Masters! :))) Jak hrál Federer v Melbourne??! Jsem na záchodě! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
prej Rafa hraje jednou hur:DDD, von rok nevyhraje turnaj, coz je na svetvou dvojku dost malo, ale von hraje jednou hur:DDD Proc si nechces priznat, ze je Rafa z formy. Ano porazil Federera, na tom stavis, ale Djoka neporazil ani jednou... a to byl loni nejcenejsi skalp:)
Reagovat
steve79
Aby to neudělali jak na seznamu(novinky.cz, sport.cz) Napiš jméno, přijmení, bydlíště a my ti pošlem domů autorizační kod. Dříve na těch diskuzích bylo tak 1 000 příspěvků a ted jich tam bývá tak 20. Tak si zase, ale na jednu stranu vyberte? Co je lepší diskutovat skoro sám nebo číst blbosti?? CO myslíte vy?:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta adresa, to už dle mého přehánějí. Ale bylo by zajímavé, jestli by např. Frantz či Kleberson byli schopni se pod své vyšinuté názory podepsat.
Reagovat
steve79
Jo taky si myslí, že to překračuje meze. Měli by je spíše nějak bloknout, jestli to jde.
Reagovat
spaniel
Jenže tady už mělo x lidí ban a stačilo jim znovu se zaregistrovat (jako Barney_revival apod).

Možná ne registrace ala Seznam, ale spíš dukáty ala idnes...
Reagovat
steve79
Pod jakým nickem je ted Barney?
Reagovat
spaniel
Netuším, jen jsem si na něj vzpoměl jako na příklad někoho, kdo ban dostal a nepomohlo to...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že admin může udělit i IP ban.

Dobrý nápad s těmi dukáty, avšak v takovém případě by mohlo dojít k protěžování jedné skupiny vůči druhé. Ostatně se můžeme přesvědčit, jak to funguje na iNDES.cz, kde admini mažou regulérní příspěvky (většinou pravdivé, týkající se politické situace či nějakého libovolného tématu), zato chroničtí provokatéři a rozdmýchávači diskuzí, o kterých se ví, že disponují mnoha účty a jen vyvolávají flame, nejsou smazáni nikdy (viz Lančík, Hassan, Pokštefl).
Reagovat
spaniel
Asi ano...obejtí sa dá nakonec všechno. Tak nevím, já klidně hlasuju za registraci jako má seznam, ale nerad bych aby tady byli 3 příspěvky a 10 při GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mělo by to jedno pozitivum, a sice že by se zdejší diskuze dost pročistily.
Reagovat
steve79
To máte pravdu, někteří tady pořád měmí svoje nicky. Nadávají na Nadala, Federera atd. Pár blbců se vždycky najde holt. Jednou jsem se zasmál: když nějakej člen této diskuze psal, že Fedex čte tady příspěvky a nechává si je překladát a je z toho smutný, jak na něj někteří nadávají:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to byl jeden mag*r, co tady útočil na Rogerovce, že se prý chovají neuvěřitelně, protože prý mu překládá zdejší příspěvky a Roger je z toho celý hyn. :-)))) Nepochybuji, že to byl nick nějaké známe firmy z řad Nadalovců...
Reagovat
Teo
Nejvtipnější v poslední době byla rozhodně kauza okolo uživatele "kafeporánu", kterého všichni považovali za magora a otírali se o jeho "češtinu", načež se tu objevil "táta" toho uživatele, aby všem vysvětlil, že ten, z koho si všichni dělají srandu, je jeho syn, malé adoptované vietnamské dítě, které nad vše miluje tenis, je trochu pomalejší a nezvládá češtinu. Bylo zřejmé, že jde o projekt jednoho člověka, který oplýval vskutku zvláštním smyslem pro "humor". S něčím tak vyšinutým se lze setkat zkrátka jen tady.
Reagovat
Teo
Rozdělování lidí na "Rogerovce" a "Nadalovce" je vskutku o hov_ě vypovídající!
Reagovat
a.magerova
jakože sem Roger nechodí ?! :-((
No to je ještě horší, než kdybyste mi tady napsali, že není Ježíšek :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš?
Reagovat
Teo
Myslím si to, protože tohle rozdělování má stejnou úroveň jako bitky ožralých fanoušků Sparty a Baníku, jak už jsem psal níž.
Reagovat
spaniel
Tak na toho si vzpomínám :D To byl jiný blázen :)

Jinak to rozdělování, vždyť to je přece normální věc. První co se musíš každého zeptat je, zda je fandí Rogerovi nebo Rafovi. I při pohovorech do práce :) Třeba až si moje dcera najde kluka, tak to bude první otázka :D
Reagovat
gigin
A Janíček Tipsarevičů se po tobě tady sháněl !! Prej jestli nepřijedeš do Prahy na DC, tak nenastoupí !! :-))
Reagovat
Teo
Normální to asi je, problém je v tom, že tím rozdělením je všechna další společná diskuze odsouzena k zániku:o)
Reagovat
spaniel
Dělal jsem si srandu ;o)
Reagovat
a.magerova
gigin: No nepřijedu :-(( . Dej mu za mě velkou pusu :-))

spaniel: jj dobrý nápad s tím vstupním dotazníkem, přece si domů nepustíme někoho kdo fandí kdekomu, že ?!! :-))))
Reagovat
spaniel
:D To by bylo...zvládla bys velkého fandu Rafy?
Reagovat
gigin
Kam? :-D
Reagovat
gigin
Přesně tak !! Jak mi nastávající mé dcery neřekne první slova Ajde tato, tak nepřekročí práh domu !!!
Reagovat
a.magerova
No Rafu snesu víc než nějakého jeho fanouška :-)))
Roger je Roger to se musí nechat, takže v našem bytě má přednost C mon před Vamos i před Ajde :-)))
Reagovat
Matti
:-):-):-) tak to se ti povedlo.
Reagovat
a.magerova
Asi mi bude stačit, žes mu pusu dáš (kam se teď už raději ani nebudu ptát, nechám zcela na Tvé volbě) :-)))
Reagovat
a.magerova
Asi mi bude stačit, žes mu pusu dáš (kam se teď už raději ani nebudu ptát, nechám zcela na Tvé volbě) :-)))
Reagovat
gigin
Fúsatého chlapa jsem ještě nehubičkoval, ale tak kvůli tobě se hecnu !! Kurňa proč já su takový dobrák !! :-))))
Reagovat
a.magerova
Dííík jsi zlatý, mám prostě štěstí na dobré lidi kolem sebe :-))
Reagovat
Teo
O diskutujících zde jsem ztratil dobré mínění už dávno. Ne kvůli dětinským hádkám, ale kvůli chybjícímu smyslu pro humor. Jeden komplex vedle druhýho, ale nadhled žádný.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, Nadalovci jsou jeden vedle druhého pacienti. A neuvědomují si, že Rogerovci na ně zpětně útočí proto, že jim to prostě nedá a musí na ty stupidní bláboly reagovat, nikoliv proto, že by byli Rogerovci fanatici. :-)
Reagovat
Teo
Fandím Rogerovi, protože si mi jeho styl líbí víc než Nadalův nebo Novakův, ale to je asi tak všechno, co o tom můžu říct. Názory labilních lidí z jednoho i druhého tábora jsou mi u zadku stejně jako názory nejvěrnějších fanoušků Sparty nebo Baníku.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, ty jsi třeba takový, že je ti to u zadku, druhým to může vadit. Já si myslím, že není nic špatného se ohradit proti nějakému primitivovi, který uráží člověka, kterého máš svým způsobem rád a kydá na něj špínu.
Reagovat
Teo
Copak neznáš to zlaté pravidlo internetových diskuzí, že i když v nich vyhraješ nějakou debatu nad retardem, sám jsi retard, protože se o to vůbec snažíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Já znám zase něco jiného, a sice že s hloupostí se má bojovat, protože když hlupáky ignoruješ, dáváš jim za pravdu.
Reagovat
Teo
Aha, tak to já se držím spíš "Hlavou zeď neprorazíš" nebo "Není nic horšího než srážka s blbcem" nebo "Boj s větrnými mlýny" nebo "Házet perly s vniním." Ale máš-li pocit, že můžeš nad hloupostí vyhrát, tak prosím, bojuj. Jestli v tom uspěješ, budeš první, komu se to kdy podařilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska po přečtení vlákna k článku o včerejším zápasu začínám mít pocit, že tento portál se směle může zařadit k periodikám typu Bravo a jeho blogům. Je zřejmé, že takovýto zápas vyvolá emoce, ale aby diskuze sklouzávala k vulgarismům rádoby dospělých teanegrů, kteří se zde potřebují vyventilovat, je rozhodně, pro lidi co sem chodí pro seriózní informace, upádek těchto stránek. Docela by mě zajímal názor pana Zabloudila, co na to říká ? Jestli by to nechtělo občas provést nějakou korekci, či případně některé jedince, kteří zde chodí za tímto účelem, usměrnit? Ono pravidla mají svůj smysl, a soudný člověk, pokud si přečte zdejší komentáře, tak pozná, kde je problém.
Jinak, jeden z mála, kdo tady přemýšlí je Forehand, takže klobouk dolů a hodně povedených komentářů.
Reagovat
smazaný uživatel
Podepisuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky za podporu..Som rad,ze to aspon niekto cita ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně výsledek jako má vypadat roger po dlouhé době hrál proti Nadalovi jako hraje proti ostatním,mimochodem,nadal nikdy federera neporazil to se federer sám vykazil. Nadal neví co je to vítězný úder:D jeho forehand je o proti federerovi směšný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně výsledek jako má vypadat roger po dlouhé době hrál proti Nadalovi jako hraje proti ostatním,mimochodem,nadal nikdy federera neporazil to se federer sám vykazil. Nadal neví co je to vítězný úder:D jeho forehand je o proti federerovi směšný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fuu, tak tu to je zahnojene riadne, nielen "fanúšikovia" Nadala, ale aj Federera - a oba tábory postihnuté pokročilou retardáciou ... toto je oficiálne môj posledný príspevok na tejto akože-stránke, na ktorej moderátor píše články úmyselne, aby mu to komentovali takíto experti :) Hnus. A to fandím Federerovi.
Reagovat
spaniel
A bylo tady někdy i jinak? Proč končit, když se nic nezměnilo. Raději to pomalu potlačovat...
Reagovat
smazaný uživatel
úsměvné jak tu mluví o fedexove nadvládě pořád ti samí :-D lituju vás .. jdete radši ven, když je tam hezky a nevysedavejte tu nonstop nad vasemi zaslepenymi bláboly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez, ty pologramotná nulo.
Reagovat
smazaný uživatel
A co se týče těch výher na granslamu, tak tam hraje roli celkem hodně faktorů. Roger má vyšší šanci vyhrávat na tvrdém povrchu na US open a na trávě ve Wimbledonu. Vše je jenom o odskoku a tvrdosti povrchu. Druhým faktorem je také to, že Nadal+Djokovic hrají příliš tvrdou hru a pokud je turnajově nabitý ročník, tak to fyzicky nezvládají, přičemž Roger je v pohodě. Takže můj osobní názor je ten, že Roger na Rolland Garros moc neuspěje, jelikož na antuce mu to nejde. Wimbledon má šanci vyhrát, stejně jako olympiádu. Totéž je i US Open, popř. turnaj mistrů. Jeho současná forma je neuvěřitelná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co řešíte, nikdy nikdo nebude mít lepší tenis než Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD Ty vole já z tebe ch---u ,ty tvoje perly . :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Znova pro tebe: vím, že tě sere, že zatímco Federer po třicítce stále sbírá tituly z větších podniků (Masters v Paříži, Turnaj mistrů, dobře obsazený Dubaj), Nadal si v 25 letech jinde než na trotlmanovském challengeru v Barceloně ani neuprdne. :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupáku :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že to nemůžeš unést, ale je to tak, jak píšu. :DDDDDD
Reagovat
pauloX
Taky už je tenis,hlavne že Bellucimu ktory by Nadalovy nemohol nosit ani rakety under dat nevedel,pan profik ku kazdemu zapasu pristupuje inak,verim tomu že grandslam už neziska,toto je jeho maximum,kazdy rok čim je starši je ta šanca menšia.
Reagovat
spaniel
Ubohe je ventilovat tady svou sazkarskou neschopnost. Ty patris do diskuse, tam jsou tobe podobni.
Reagovat
pauloX
To je len moj nazor,ak sa ti nepači tvoja vec,ja na neho nenadavam len ti chlapci(NADAL,DJOKER) mu už grandslam nepustia,tu ich može poražat ked sa hra na 2 sety
Reagovat
l00bor
R.F je dál než tvoji oblíbenci a stále tvrdíš že už nikdy nic nevyhraje.Jseš smutný příběh.
Reagovat
pauloX
uvidime na konci sezony,ale bol by som prekvapeny ak by vyhral neaky grandslam je rozdiel takyto turnaj a grandslam
Reagovat
smazaný uživatel
s fyzičkou Roger díky svýmu stylu hry rozhodně problém nemá...
Reagovat
pauloX
to je pravda,len hrači už nemaju pred nim taky rešpekt ako 6 rokov dozadu ked vyhraval všetko kam išiel,dokonca hrači mali nazor že ked stoja proti Rogerovy necitia žiadnu šancu na uspech,potom prišiel Nadal, Djokovič a zamiešalo sa to,uvidime po Us open
Reagovat
smazaný uživatel
V IW i v Miami jsou vsichni TOP hraci jako na GS.
Reagovat
spaniel
Byl bych rad, kdyby mne fanousci Nadala objasnili 2 veci, kterymi se ohaneji a kterym nerozumim:
1) tvrdite, ze Federer neni nejlepsi hrac historie, ale nejuspesnejsi. Cim se urci nejlepsi hrac, kdyz ne uspechy, kterych dosahl?
2) sam Nadal mnohokrat prohlasil, ze Federer je nejlepsi hrac historie. Predpokladam, ze vase modla vi o cem mluvi a ze byste to asi meli brat. Proc by to rikal? Jsou pak jen 2 moznosti, rika to, aby vypadal lepe, ze porazi nejlepsiho hrace historie (pak by ovsem byl strasne falesny a to by se pak neshodovalo s vasim vyzdvihovanim jeho charakteru), nebo je uprimny kluk z vesnice a rika pravdu, z cehoz plyne, ze Federer je nejlepsi hrac historie.

Pro me jsou oba velci sampioni, i kdyz fandim RF, jelikoz mam rad kreativitu a winnery. I kdyby Nadal vedl 30-0, nic by to nemenilo.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Svoj názor som písal vo včerajšej diskusii, kľudne si to vyhľadaj..

2. Teraz nerozumiem. To ako názor jedného človeka, je smerodajný a stáva sa faktom?..Podľa Djokoviča je najlepší zase Nadal, podľa iného možno Djokovič..Priznám sa, že nerozumiem čo si tým vlastne chcel povedať.
Reagovat
spaniel
Diky ze neodpoved, nic jine jsem od tebe ani necekal, divim si, ze jsi nenapsal, ze neni nejlepsi, protoze jeho zena je tlusta, experte.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš veľmi zlú pamäť, včera bola o tom reč..Ak máš so mnou nejaký osobný problém, daj si lexaurin.
Reagovat
smazaný uživatel
A ešte mi prosím ťa skús objasniť tvoje myšlienkové pochody ohľadom Nadalových slov ohľadom Best ever..Evidentne si mýliš dojmy a pojmy..Názory a fakty..Ty mysliteľ :)
Reagovat
spaniel
Je takoby problem napsat 2 vety? Ja urcite nebudu plytvat casem na hledani tvych nesmyslu. Jen pro pripomenuti, uz jsi priznal, ze nesnasis Federera a ze si velice rad rypnes, nelisis se teda od tech, kterym tady nadavas a povysujes se na ne. Z toho plyne, ze jakakoliv diskuse, ktera se tyka Federera, s tebou nema smysl, nejsi objektivni. Zvlastni, ze u jinych tenistu s tebou vetsinou souhlasim.
Nekolikrat jsem cetl tento Rafuv vyrok, ze ho nechces slyset je mne jasne.
V lecich se nevyznam, ale ty mas asi velke zkusenosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Spaniel. Skús konečne premýšľať..Včera tu bola rozsiahla diskusia na túto tému, kde sa zapojilo viacero osôb. Zaznelo tam viacero zaujímavých myšlienok, ktoré sa samozrejme nedajú zhrnúť do dvoch viet..Ak si to myslíš, je to strašne krátkozraké..Čo sa týka samotného Federera, nefandím mu a nemám ho rád, avšak to neznamená nenávisť, znova si nepochopil alebo si to proste interpretuješ po svojom..Ak naozaj nevidíš rozdiel medzi mojou rétorikou a trebars Pe3kovou/Armostrongovou nie je to môj problém, ale tvoja zaslepoenosť.. S Nadalovými slovami problém nemám a útoky na jeho osobu beriem s rezervou..Mohol by si sa z toho poučiť, pri svojich precitlivelých výpadoch kritiky Federera...+ Lexaurín sú lieky na nervy, je to všeobecná vedomosť, doučiť ;)
Reagovat
spaniel
Vadi mne utoky na vsechny hrace. Co me stve ted je, ze vcera bys na Federera nevsadil ani ten vas korunu (teda Euro v tvem pripade), ale nemas sebereflexi a neumis uznat, ze Federer ho prehral ve vsech smerech. Samozrejme pises, ze Nadal hral spatne, stejne jako v Londyne, ale to neni Federerova chyba, ze hral jak 50ty na svete. Proste uznej viteze, je to tak tezke? Zejmena kdyz tobe staci to delat 2x mene nez mne, vzhledem k bilanci.

A sorry, ze se nevyznam v tvych lecich, nemyslim, ze je nutne ovladat prasky na hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Fórehand to bol dúfam fór s tým lexaurinom. Ty si tak neuveriteľne trapný, že to snáď viac ani nie je možné. Prečo by mala byť za "všeobecnú nevedomosť" považované to, ak niekto nepozná lexaurin. Tak ho asi na rozdiel od teba neužíval. Tie tvoje kydy sa fakt nedajú čítať, to je fakt des. Ty budeš niekoho poučovať o všeobecných vedomostiach a sám napíšeš "uhoľ" pohľadu. Česky uhoľ=uhlí btw. Myslíš si o sebe, aký si ty neskutočný mysliteľ, no tek to fakt sorry. To už mi tu bol sympatickejší Barney, ten bol aspoň úprimný v tom, aký bol.
Reagovat
W.G.M.
Zajimave, ze do Petrika a Armstronga se tu nikdo nikdy neopre, nikdo ho nekritizuje. Jakmile to nekdo udela, hned je spatny, naduty nadalovec, ubozak, co akorat nici diskuze. To tu jste opravdu slepi? Nebo nad nim skutecne zavirate oci jen proto, ze fandi Rogerovi?
Reagovat
smazaný uživatel
To, že som pred zápasom považoval Rafu za faovorita neznamená, že som Federera odpisoval, resp. nevsadil na neho ani korunu. Je celkom prirodzené, že sa v hodnotení zápasu zaoberám viac Nadalovým výkonom, presne tak to funguje aj naopak pri Federerových prehrách. Federerovi som pogratuloval už v prvej vete, povedal som, že bol lepší a že si vytvoril skvelý základ pre svetovú jednotku, čo viac som ešte mal urobiť?..Videl som tam mnoho negatív na Nadalovej strane, ktoré boli pre mňa ako fanúšika zaujímavejšie vypichnúť..

Yavanna, ja ťa vôbec nepoznám. Ak máš môžeš niečim tenisovým prispieť, kľudne to daj na stenu...Prvý príspovok a hneď v tomto tóne, zrejme si to v sebe držal dlhšie..Konečne je to vonku.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopiteľne..A vždy to tak bude...Stáva sa to vtedy, keď športové záujmy prevyšujú tie ľudské...Smutné, no bohužiaľ bežné.
Reagovat
W.G.M.
Bohuzel, opravdu, nikdo ho nikdy neokrikne, naopak se najde spousta prizvukovacu, jakmile nekdo reaguje, okamzite se pozornost presune na nej a je vniman jako vetrelec, ktery pustym kritizovanim a s tenisem nesouvisejicimi prispevky nabourava idylickou debatu. Kriticke komentare se okamzite nasmeruji na toho nestastnika, ktery jen brani sebe, pripadne cest sveho favorita. A Armstrong/Pe3k se pekne smeje, mne si ruce a pekne priklada pod kotlem :-/.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen se vybreč. :DD Musíš to ze sebe dostat ven, možná potom budeš snesitelnější...možná...
Reagovat
spaniel
To není pravda, pár krát jsem mu už napsal, že to hodně přehání a že tím škodí i ostatním fandům RF. Mám ho mnohem raději, když dává linky na highlights, než když píše po Federerově výhře. Ale stejně si pořád myslím., že někteří jsou mnohem horší, jeho příspěvek nazčíná pokaždé nadávkou na Nadala, nebo jeho fanoušky, i kdžy tam po čase sklouzne. To takový Frantz to napíše úplně v každém příspěvku, většinou hned do nadpisu.
Reagovat
W.G.M.
Frantz je proste kapitola sama o sobe, toho snad nikdo nemuze brat vazne. Navic tu neopruzuje v kazde diskusi. Armstrong/pe3k je zakerny v tom, ze se proste snazi tvarit desne seriozne a je to manipulator. Zkresluje to, co nekdo jiny rekl, permanentne utoci a urazi, vsechny hazi do jednoho pytle. To se proste neda kratce popsat, co on dela, kazdy, kdo cte, to proste musi videt. Ja takovehle lidi nesnasim, proto reaguji vyhradne na nej, je to donquijotske, nicmene ja i v realnem zivote mam tendence bojovat s vetrnymi mlyny :-/.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět ta samá písnička. :DDD Že tě to pořád baví psát tady pořád dokola jedny a ty stejné bláboly a prokládat to emociogramy typu :-/ nebo :-(, abys vzbudila dojem, jak hrozně tě to trápí.

Co máš pořád s tím strkáním Nadalovců do jednoho pytle? Už milionkrát jsem sem psal, že kvůli 1-2 vyjímkám nehodlám rozlišovat, obzvlášt´ pokud se ty vyjímky nestydí postavit se za názory svých sprostě útočících soukmenovců.
Reagovat
W.G.M.
Jsem ve svych postojich a nazorech pevna, proto pisu to same, to je snad logicke, ne? Ty tu snad pises pokazde neco jineho? Jako ty pouzivas :-D, ja mohu pouzivat emotikony jine. Vis, pochybuji, ze mas 3 vysoke skoly, tvoje prupovidky tady mi misty pripominaji nase detske hadky na piskovisti a na prvnim stupni zakladni skoly. Padaly tam podobne vyroky a tehdy jsme si myslelyi,jak jsme to tomu druhemu pekne nandali.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že nechápeš absolutně nic. Šikovně ses vyhla nějaké odezvě na můj druhý odstavec (mimochodem mě vytýkáš, že si z textu vybírám jen různé pasáže a s nimi pak operuji, což je hloupost, nicméně ty děláš to stejné a je to naopak evidentní) a neustále pokračuješ ve spojování mě a Pe3ka, bez ohledu na nelogičnost něčeho takového.
Reagovat
W.G.M.
Ano, zato ty chapes uplne vsechno, ooo Veliky.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDD Díky za vyčerpávající odpověd´. Mám s tebou v diskuzích už jisté zkušenosti a vím, že když z tvé strany příjde jenom taková krátká ironická poznámka, že jsem ťal do živého a že mám pravdu. :D Díky, že jsi mi znovu potvrdila, co jsi zač.
Reagovat
W.G.M.
Moc zkusenosti se mnou nemas, resp. me mas asi spatne prectenou. Kratkou ironickou poznamku vyseknu, kdyz uz nemam naladu se dele rozepisovat, protoze vim, ze to nikam nevede. Tobe nemam zapotrebi se nejak zpovidat a vysvetlovat, ma to asi takovy efekt, jako snaha Sisyfa vytlacit balvan na vrchol kopce.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám tě přečtenou moc dobře a tedy vím, že to, cos nyní napsala, není pravdivé. Piš si proti tomu co chceš, tvá snaha už budou jen hloupé pokusy se z toho vyvléci. Ale to, co jsi byla, nezměníš.
Reagovat
smazaný uživatel
Yavanna je zenskeho rodu, nemuselA som to teda drzat v sebe dlhsie a urcite toto nebol moj prvy prispevok. Na teba ale urcite posledny.
Reagovat
smazaný uživatel
Och to by si mi vazne urobila??..Myslim,ze nedokazem zit s bremenom kruteho odmietnutia yavanny zenskeho rodu!Pomoc..
Reagovat
gigin
Čím víc budeš pobuřovat a štvát fans RF, tím víc oni mu budou fandit a budou zarputilejší. A co navíc, budou více nenávidět tvého koně !! V klidu, s rozvahou ... :-D Vychval ho, vyhrál, dobře. Skloň se, buď pokorný... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu se divím jak moc dokážou být fanoušci zkažení! Pravdu díš je to pokročilé stádium zaslepenosti! Není jim pomoci! :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že aký požičaj, taký vráť...To, že nikto nevidí, alebo sa tvári, že nevie, kto je tým pravým vyvolávačom konfliktov je naozaj pozoruhodné..
Reagovat
gigin
já jsem neřekl, že jsou zaslepení !! Prostě mu hodně fandí, a nevidí některé věci, které vidíš, ty, nebo Forehand nebo já. Nemůžeš jim to mít ale za zlé !! Roger vyhrál po delší době na větším turnaji nad Rafou, přej jim to !! Bude ti přáno !! Že je Rafa s rituálem u podání prčovní, to je nepřéhlednutelné. Někomu to přijde nechutné, někomu to nevadí .. mi to přijde srandovní, tak jak třeba Novak bouchá míčkem .. Ale pro tebe je Rafa zlatíčko, tak jak pro mne Novak :-)) Ať si tam třeba třepe aj šul..m !!
Reagovat
gigin
nevěřím tomu že armstrong nebo P3k si neuvědomují kvality Rafaela Nadala.. jen to prostě neradi uznají .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ješte vetši kre..nidaj sestrih toho co včera vsichni videli a pak kratkej sestřih FE vs NA
Reagovat
smazaný uživatel
1) Fandit papírově nejúspěšnějšímu tenistovi historie (povšimněte si přívlastku "NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ", a nikoliv nejlepší!) je příliš snadné, pohodlné a neoriginální. Fandí mu kdejaký fanatik, trouba, uzlík mindráků (cítí potřebu si dokázat alespoň prostřednictvím Federera své velikášství a důležitost) a armstrong (ten splňuje všechny kategorie).

2. Nelze opomenout Federerova pozápasová prohlášení, kdy zřídkakdy po prohraném zápase vyzdvihne soupeřovy kvality (na rozdíl od šampiona z Mallorky)!

3. Na kurtu neví, co jsou emoce! Občas si po prohře s antukářem všech dob pobrečí! To jo! Ovšem při zápase s účelem zachovat si eleganci potlačí veškeré projevy radosti!

4. Jeho fanoušci jsou v drtivé většině choré mozky! Domnívají se, že fandí supermanovi a projevují svou nadřazenost v téměř každém druhém příspěvku! Když Federer prohrál, měl smůlu! Federer po dlouhé době porazil Nadala je volně přeloženo do fanatické řeči jako: "Federer opět zesměšnil Nadala!" Prostě blázinec! :))) A tenhle důvod mě definitivně přiměl zapomenout na podporu Federera! Ba co víc! Fandit proti němu! Existuje pár tenistů jež nemám rád podobně jako Švýcara v tom případě se modlím za plichtu nebo rychlou skreč!

5. Namyšlenost, arogance z Federera sálá!
6. Podivné výroky, které mě opět nutí zamyslet se nad jeho charakterem! Poslední výrok o jestřábím oku, které údajně zbavuje tenis zajímavosti byl perlou jako od armstronga! Hráči se nehádají s rozhodčím a to Rogerovi vadí! On by se totiž rád díval jak se jeho soupeři zevnitř emočně ničí a on na základě toho slaví rychlou výhru! Jak kdyby se elegoš hodlal přít s rozhodčím! :DDDD K smíchu!

7. Nudný Švýcar, co víc dodat! :)))

Fandit šampionovi je dar a poselství! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi se udělat nad "šampionem" z Mallorky, který si ve svých 25 letech mimo challenger v Barceloně jinde ani neuprdne. :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit šampionovi je dar a poselství! :)))
S tebou souhlasim pouze v tehle vete, protoze ze jsi asi myslal na Rogera...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnasis fedexe, ok. Stacilo to napsat jednou vetou.Jestli mas s federerem problem, rekni to priste svymu psychoterapeutovi a sem uz to porad netahej.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopím ak nemáš rád Federera ale, aby si ho musel urážať a napísať si to ešte aj do niekoľkých bodov je jednoducho choré. Asi mu závidíš, že toto ty nikdy nedosiahneš. Len škoda že si tak zatrpknutý a potrebuješ si tu vypisovať svoje komplexy. To že nemá v papieroch napísané, že je najlepší ale najúspešnejší je úplne nepodstatné.. čo tam ma napísané Rafa alebo ten komu fandíš?
Reagovat
spaniel
Nikojo nezajimaji tvoje "duvody". Nemaji s tenisem nic spolecneho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi opravdu I..OT!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDD Nemají?! Myslíš si, že se tenis zužuje jen na kvality forhendu, backhandu, volejí a servisu?! Ne! Tenis je prostoupen širokou škálou atributů jež lze na hráči obdivovat nebo nesnášet! :)))

Ostatní psychopati ať si melou co chtějí! :))) Pobavil mě opět armstrong! Prý challenger v Barceloně! :DDD Federer by Ferrera v Barceloně horko těžko porážel šmudlo! :))) Ten je ale věrný challengeru v Basileji! Protože antuky se bojí jako čert kříže! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
"Federer by Ferrera v Barceloně horko těžko porážel šmudlo! :)))" --- nech si to označení, bu*íku...jinak blábol jako vždy, piss-álku. :DD

Ještě co se týče PĚTISTOVKOVÉHO turnaje v Basileji, tam je obvykle o mnoho kvalitnější hráčské obsazení než na nějakém trotlmanovském challengeru někde ve Španělsku. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem vám do toho skákať, len podotknem, že Barcelona je turnaj kategorie 500, rovnako ako Dubaj napríklad..Ale tak ja som vždy tvrdil, že Petrík sa nerozumie tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jen podotýkám, že do Barcelony jezdí z hráčů top 10 jen Nadal a Ferrer, zrovna tihle dva, kteří se bojí do Dubaje, kde startuje kromě nich dvou celá desítka. :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je velky hrač a šampion. Jeho tenis je nezajimavy.Z vypetim všech sil vraci a vraci a vraci. KLEBERSON myslim,že o tady jde o tenis,hru.Viteztvi,vzajemne bilance,prohry neznamenaji meřitko uspechu vždy.Tady jde hodne oto,že do letošni sezony se 31 hrac dokazal připravit a poražet hraže o 5,6 let mlači. Kolik dalšich hraču vyjmenuješ,kteři byly dlouhodobe uspešni jak on a dokazali nebo dokaži hrat na takove urovni?Nadal to rozhodne nebude,na to vsadim cokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo jak to tam teda vypada na dnesek s pocasim?
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to lepšie ako včera, ale dážď nie je vylúčený.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace panu tenis,na vitestvi stačil i prumerny tenis.Nadal dneska hral zle,je videt,že neni vpořadku.Je to asi tak,že Roger ma asi aktualne nejlepši formu ze všech top5 a uživa si tenis,bez nervu.
Reagovat
smazaný uživatel
smich.baviš
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem Rogerovi,vcera bol jednoznacne lepsi,na vitazstvo mu bohuzial stacil aj priemerny vykon,podla mna slabsi,nez v Australii..Rafa hral ako na sedativach.Velmi kratke udery,aj ked mohol tak nekoncil vymeny,len ich predlzoval,forehondovy inside out winner, ci long line,udery ktore ho zdobili v Melbourne nezahral ani jeden(!)..nehovoriac o ziadnom ese (!). a servise pod 50%(!)..Je urcite smola,ze miestami panovali priam apokalypticke podmienky,vykon to ovplyvni,no to nemoze byt vyhovorka..Dvere za titulom boli vcera otvorene,Rafa si ich sam zabuchol..Zrejme potrebuje po hernom vypadku viac zapasov,no aj tak som cakal,ze moze turnaj vyhrat..Prehry patri k zivotu,je dobre vediet,ze stale sa vyhravat neda,dokonca ani nad
Federerom..Som zvedavy ako sa situacia vyvrbi pred RG,Roger moze do turnaja vstupovat ako
Svetova jednotka..Na zaver apelujem na ludi s vyssim
Mentalnym vybavenim,aby nereagovali na Pe3kove masturbacie ohladom vitazstva..Chlapca,ktory v piatok fandi Del Potrovi,v sobotu odpisuje Federera a
v nedelu oslavuje vitazstvo by ste predsa nebrali vazne..Clovek plny paradoxov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cituju:Nadal dneska OPĚT dostal naloženo od Rogera. Ty nejsi zdravotně v pořádku hochu přídě ti že pří bilanci 20-10 pro Nadala často dostáva naprdel neni to spíš naopak ? PS: Zas a znovu pišu že proti Federerovi nic nemám ale urážáni Nadala mna fakt stve.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak když ty počítáš do bilance i ubohé srandamače, tak to jo. :DDD Nechtěl bys do té bilance taky započítat, kolikrát spolu Federer a Nadal trénovali, magůrku? :DDDDDDDD

Jdi se lečít. :D Chápu, že to těžce neseš, ale opakuji: Nadal dneska OPĚT dostal naloženo od Rogera a ty to OPĚT neunášíš.:DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Trouba tenhle armstrong. :))) Jako srandamače to berete možná vy hloupí fanatici kteří hledají cestičky kudy se vydat cestou nejmenšího odporu vlastního švýcarského svědomí, a tedy zpochybnit (pro Federera) potupnou bilanci se šampionem! :))) Každý zápas R+F je vypjatý a prestižní ať jde o soutěžní zápas anebo "srandamače"! A Rafa je borec už jen proto že bojuje i v nich! :))) Federror také ovšem kde není formy není výsledků! :DDD Tak pak musí dělat, že se vlastně vůbec nesnažil a kdyby chtěl vlastně by Nadala porazil! Vlastně v drtivé většině společných zápasů!! Pohádky pro lidi s chorým mozkem, pro lidi jejichž mentální vývoj se zastavil v dětských letech! :))
Reagovat
Frantz
Nadal dostal OPET nalozeno od Federera! Pri pohledu na vzajemnou bilanci,je potreba k tomuto vykalu od choreho mozku neco dodavat? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejdříve Kleberson: Ty jsi mamlas, jsou to JEN srandamače a vážně to může brát jedině Nadalovec. :D Velká chyba, že se Nadal "snaží" na exhibicích a potom získá ve svých 25 letech za celý rok jenom pár ubohých titulů z antuky bez pořádného obsazení. :D

Frantz: Ne, k tobě opravdu potřeba nic dodávat není, chorý mozku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozri,Armsrong a Pe3k su preukazatelne jedna osoba,jeden fanatik..Clovek,ktoremu Nadal zobral idealy o jeho modle..Preto ma mierne posunute vnimanie a kazde vitazstvo oslavuje s patricnou intenzitou,uz len preto ze su prekvapujuce a vela ich nebyva..Tie omacky okolo toho su kecy..Armstrong velmi dobre vie,ake su sance Federera s Nadalom,pred zapasom je jak uzlicek nervov,preto sa potrebuje teraz vyventilovat..Je to kazdopadne velmi pozoruhodna studia,ja ho sledujem uz dlhsie a hoci si myslim,ze dalej ludska imbecilita uz nejde posunut,vzdy ma Armstrongpresvedcivo vyvedie z omylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, píšu to tady jako zadostiučinění všem mamlasům, kteří včera Federerovi nadávali a říkali, že nemá šanci vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že nemůžeš překousnout, že Federer i po třicítce sbírá tituly, zatímco tvůj Nadal si ve svých 25 letech už od konce antukové sezony ani neuprdne. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ved ty si bol prvy,ktory to tvrdil..Isiel si podavat na Nadalove vitazstvo v turnaji,nepamatas?A vraj fanusik Federera..
Reagovat
smazaný uživatel
Já? To těžko. Já Federera nikdy neodepsal. A pokud narážíš zase na to, že jsem Pe3k... :DDD fakt se ti musím smát. :DDD Ale upřímně Pe3kův postoj nechápu a docela mě překvapil. Já bych to ale nikdy neudělal, vždycky věřím až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Pri vsetkej ucte,pre mna su dolezite GS a Masters..Dnes Roger vyrovna Nadalove cislo v Masters tituloch,hoci je o 5 rokov starsi..Bravoo..+ Zaroven ti chcem opatovne pogratulovat k medznikom Rogerovej kariery,ci uz v Bazileji alebo v Rotterdame..Vidim,ze pre teba vela znamenaju..A to este Rorega caka tazky Estoril!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že tě moc se*e, že Nadal si mimo velmi kvalitně obsazený prestižní turnaj v Barceloně narozdíl od Rogera už jinde ani neuprdne a tak ti nezbývá nic jiného, než snižovat úspěchy Rogera. :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy dorovná ten španělský humusák Rogera v počtu GS či vůbec v počtu turnajových titulů? :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ach hlupáčku, ja o voze a ty o koze..Začínam mať pocit, že máš nemáš o koliečko menej, ale chýbajú ti minimálne dve. Takže znova, dovoľ mi zopakovať, že pre mňa sú dôležité Masters a GS. Za posledný rok, dva má Nadal niekoľkonásobne vyššie úspechy z oboch podujatí, ak to nevidíš si hlúpy, slepý alebo máš zlú kalkulačku. Čo sa týka GS, tak tam Federer s nostalgiou spomína na časy dávno minulé..S ľutosťou v očiach pozerá na svoj 16. triumf, ktorý už zdobí hustá vrstva prachu..+ a keď chceš urážať Nadala, prihlás sa pod druhým nickom, opäť sa prezrádzaš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěls chytračit, ale vzešel ti z toho jen další trapný pokus plný klišé a hovadin. :DDD Ale co taky od tebe čekat, piss-álku. :DDDD

Jinak opět opakuji, že zatímco Federer po třicítce stále sbírá tituly z větších podniků (Masters v Paříži, Turnaj mistrů, obře obsazený Dubaj), Nadal si v 25 letech jinde než na trotlmanovském challengeru v Barceloně ani neuprdne. :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tvoje forky:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu,že si nechceš připustit pravdu a jakákoliv fakta jsou pro tebe fórky, ale je to tak a ty s tím nic neuděláš. :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Federerovi, byl prostě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Odkud začít? Asi nejlépe od začátku. Takže elegoš si nejprve objednal déšť, protože se bál jít na kurt. Nakonec si teda usmyslel, že se dostaví, něco tam odehraje a schoulí se s brekem v Mirčině objetí. Odvahu čelit šampionovi mu do žil vnášel ultra silný vítr (mám podezření že taktéž objednán dávnou světovou jedničkou). S tím se tradičně Rafa těžce vyrovnává a právě v tomhle vidím důvod, proč nevzešel pojednadvacáté z krvelačného souboje R+F jako vítěz a nepotupil bezemočního robota. :)))

Povšimněte si, vážení porotci, kdo pod každou diskuzí rozdmýchává oheň, přilívá další olej! Ano, je to chorý mozek armstronga, jedince bez fantazie, jenž tituluje stále tou stejnou hloupou přezdívkou slušné a inteligentní lidi! Jenže blázen neví, že je blázen, je mu dobře ve svém vlastním světě. V tomto případě je otapetován švýcarskými vlaječkami a plakáty dědy Federera z dob, kdy Bohové byli nemilosrdní, krutí a stíhali lidstvo útrapami. V té době údajně něco Federror vyhrál! :))) Na každý pád, je to legenda vyprávěná armstrongovic dětem před spaním! :))) Buš se do hrudi jako Nole, tvá ikona a vzor (dost špatný vzor IMHO, alespoň co se charakteru týče) vyhrál desátý souboj z třiceti!! :DDD A dnes?! Dnes mu dá lekci Isner! Tak jako nedávno v Davis Cupu, kdy jen Rožér koulel očima, jak to big Johny umí!! :))) Krásné počasí, delikátní oběd dnes mě nevyvedeš z míry armstrongu! :)) Ani tvé alter ego Pe3k! :)) PS: Odleť už do vesmíru ať v diskuzích panuje mír! :))
Reagovat
smazaný uživatel
trošku komplex co?..
Reagovat
smazaný uživatel
Zamindrákovaný Kleberson vidí Federera i za datem konce světa. :DDDDD prostě pacient...Chocholoušek by z tebe měl radost, ty jeden mag*re...
Reagovat
smazaný uživatel
Po precteni tvych vcerejsich zasvecenych prognoz, navrhuju, aby sis zalozil nejaky vlastni blog, kam si tyhle perly budes psat a nevotravoval tady ty, ktery na ne nejsou zvedavy a nevytacel ty, ktery to vetsinou nevydrzi a pusti se s tebou do (zbytecny a marny) diskuze. Kdyz nerozumis tenisu, tak to zkus treba nekde jinde... :D
Reagovat
UnrealTom
ty jsi na nejlepší cestě k chocholouškovi :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
no za to Ty jsi pan chytry a znali veci a rozhodně nemaš mindrak:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo jak to tam ma dneska vypadat, jestli hlasi dest nebo to bude uz ok? :)
Reagovat
Pe3k
Zde první highlights kde jde vcelku dobře vidět jak brutální vítr panoval během zápasu.

http://www.youtube.com/watch?v=vOpmGwT-sdY
Reagovat
Roger4EVER
No jo je to tady, namyšlenej Španěl zase rupl :DDD Hlavně ať si zase po každý výměně upravuje vlasy a šahá do prde*e... Nějak mu to nepomáhá a to jak šel chcát zase jenom dokazuje jak chce soupeře vyvodit z míry... Pomalu už padá... Přeji pěknou neděli Nadalovci :D ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neblázni! já jsem brutální fanda Rogera, ale myslím, že jestli Nadal něco není, tak namyšlenej.
Reagovat
smazaný uživatel
namyšlenej Španěl :DDDDDDD brečím! :DDD Vy fanatici a egoističtí fanoušci egoelegoše máte asi dost pokřivené představy o charakteru!! Co pokládáte za namyšlenost vůbec namyšlenost není a u svého supermana ji nevidíte!! Jak smutné! :))) Nicméně dost slabá urážka protože všichni až na zaslepené Federerovce ví že je naprosto zcestná! :))) No jo ale kromě škrábání prdele a jiných dalších úprav na Rafu nic nemáte! Tak už nevíte kde hledat! :))) Pak z toho vzejde takový blábol! Enjoy it jste k smíchu! :))))
Reagovat
dappe
Hodně důležitá výhra, daleko více jsem teda věřil Federerovi na AO než včera, ale překvapil. Vyhrál víceméně v pohodě, byl jasně lepším hráčem. Nadal v závěru zápasu ale zase ukázal bojovnost a najednou mu to začalo padat na lajny a mohl být ještě problem.

Každopádně Federer se definitivně zapojuje do boje o světovou jedničku, ono to vypadá celkem nenápadně, ale ta šance je obrovská. Do Wimbledonu (včetně) obhajuje Federer o 4000 bodů méně než Nadal a 3500 bodů než Djokovic, což je luxusní pozice. Chtělo by to začít už dnes a vyhrát, nejen kvůli bodům, ale hlavně cenného titulu.
Reagovat
Pe3k
100% agree. Snad to ví i Roger. Tak jak tak, porazit Isnera bude celkem oříšek. Snad bude mít Fedex velké sebevědomí z výhry nad Nadalem a Isner bude unavený s bitvy s Djokerem. Hlavní faktor bude asi servis obou zůčastněných.
Reagovat
smazaný uživatel
No ten to vi lip jak kdokoliv jinej, o to strach nemam:)
Reagovat
Pe3k
Jistěže. Já jen, že v posledním rozhovoru Roger říkal, že dostat se z5 na pozici č.1 není jeho (hlavní) cíl. Tak snad je to jen mediální taktika.
Reagovat
steve79
Já si myslím, že by měl fedex hrát více čop z backhandu.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, já myslím, že s Johnem vyhraje pohodlně ve dvou setech, ten bude unavený a Federer narozdíl od včerejšího Djokoviče bude hrát chytřeji, jak říkáš, chopy, nějaký ten dropshoty, změny rytmu, kratší míč, pak delší. Myslím, že Izzyho nezachrání na servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeho havni cil je Olympiada, a podle toho jakej tenis momentalne predvadi, ma hodne velky sance:)
Reagovat
steve79
No RAfA ted zažívá těžký časy. Je pravda, že už dlouho žádný turnaj nevyhrál. Jeho čas si myslím, že příjde už za pár týdnů, kdy začíná antuková sezoona a tam si myslím, že bude znova nepřekonatelný. Třeba jeho bilance v Monte Carlu je neuvěřitelná. Na antuce minimálně tři velké trofeje získá.
Reagovat
Pe3k
Monte Carlo asi Rafa vyhraje. Je to nejpomalejší antuka a navíc tam asi Djokovic hrát nebude. Pokud Nadal nevyhraje ani tam jeho psychika bude na úrovni Vaidišové...Každopádně konkurence roste i na antuce. Tam prakticky od roku 2004 byl Nadal bez konkurence. Nyní je ovšem dost hráčů co mohou Rafu rubnout i na antuce.

Např. Del Potro, Isner (oba sním sehráli poslední zápas v DC na antuce vyrovnaný) Almagro, Ferer a Murray má šanci, Federer jej už dvakrát porazil a několikrát byl dost blízko. A Djokovic tam se nedá spekulovat, otázka je jenom, jestli Nadal dokáže porazit Novaka alespoň na antuce viz. minulá sezona - Nadal nevyhrál nad Djokovicem na antuce ani 1 set!!!
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, že nejen nadal ale i novak, oba dva pokud nedojdou aspoň do finále tal ví že přijdou o body. ještě to bude hodně zajimavý , letošní sezona nebude tak jednoznačná jak se asi předpokládalo. jsem fanoušek fedexe , tak pochopitelně mám radost. hlavní je že roger ohájil body a i jich může dost získat na druhý grandslam , kde obhajuje dost bodů. porážka od isnera ho docela nakopla.. . a jeho tenis je prostě někde jinde než u ostatních. ale to už je tady psáno několikrát.... držim palce roger.
Reagovat
smazaný uživatel
grtuluji Rogerovi a tímto se ptám, víte někdo jaký bude tak aktuální stav bodů ? kdo kolik obhajuje atd..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger obhajuje semifinale, takže tímto už získá 240 b., za vítezství v turnaji získá 640b.
Reagovat
steve79
No musíš být opatrný. Jestli vyhraje taky. Podívej se na Djokoviče,proti Isnerovi byl jasný favorit a jak to dopadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
ze nesazim, koupila bych si hezky zamecek... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) zas tak vysoký kurs, aby to vyšlo na zámeček, na něj opravdu nebyl
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Fedex v kombinaci s Johnem..to už by na nějakou chýšku bylo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
a s vyhledem na hory... :-)))
Reagovat
gigin
na švýcarské hory ... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
počítám tedy správně?
DJOKOVIC:12670
NADAL:10175
FEDERER:9350
(pokud dnes vyhraje)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennistv.com/video/clip/1950569
Reagovat
smazaný uživatel
roger by si měl toho vítězství vážit jelikož nadala porazí malokrat ... rafa prostě měl smůlu.. uplakanek po dlouhé době vyhrál tak ať si to tu chvilku užije:-)
Reagovat
Pe3k
Z posledních 3 utkání s Nadalem Federer vyhrál 2. Federer vyhrál 5 z posledních 7 turnajů. Kdy naposled něco vyhrál Nadal?

Rafa měl prostě smůlu. To je o5 další ukázka klasického fandy Rafy. Provokace, provopisné chyby, nesmyslný komentář, nulová argumentace, čistá výmluva = klasický Rafa fan.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostatně Nadalovci jsou stejní pacienti se stejnou inteligencí a argumentačními schopnostmi jako voliči levicových politických stran.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty zalez, ty pologramotná nulo. Včera ses tady naparoval a dneska se sem nestydíš přijít a nadávat!
Reagovat
W.G.M.
Ano, a nad vsemi s prehledem cni Petrik alias Armstrong, nechutny demagog a manipulator.
Reagovat
Pe3k
V minulosti jsem tu už psal teorii o nízké inteligenci Rafa fans...Přišla paní W.G.M a zesměšňovala mou teorii. Musím podotknout, že ona není hloupá (jen trochu) a dá se s ní i rozumně diskutovat (občas). Určitě se i zde najdou slušní a inteligentní fanoušci Rafy, např Brož.

Problém je v té tupé mase co zde píší nejčastěji. Frantz, klukfree, 99.9, Kleberson a spol. Sice dostávají bany, ale co z toho, když si založí novou přezdívku? Když se hádáme tak je zde sice hodně komentářů, ale katastrofální úrovně. Btw. forehand má své světlé chvilky :D
Reagovat
Pe3k
Jo jasně. My si tu píšem, ale zároveň sme jedna osoba :D
Ještě mi tu chybí někdo kdo mi napíše jak útočný tenis Nadal hraje...Např. z utkání s Federerem 1 vítězný forehand za set, klasický útočník :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uklidni se, piss-atelko. A dej si prášek. Určitě jsi po té nakládačce neměla klidnou noc. :DDDDD
Reagovat
W.G.M.
Ja jsem naprosto klidna, prasek nepotrebuji, diky za peci, zapas jsem nevidela, prohra mi nevadi, vyhral Roger. Nevim, proc si porad myslis, ze fandim vyhradne Rafovi (ale to je asi zase priznak te tvoji zaslepenosti, vadis mi, parkrat jsem tu proti tobe vystoupila, tak holt jsem okamzite tupa Rafova fanynka).
Reagovat
smazaný uživatel
Je to přesně jak píšeš. Slušný Nadalovec je zde vyjímkou, ale já kvůli 1-2 z celé masy nehodlám rozlišovat. Navíc další problém těch slušných je, že se mnohdy zastávají Frantze či Nadalista.
Reagovat
Pe3k
No Nadal prohrál, navíc s Federerem, takže tu bude nějakou dobu zase klid :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na nic si nehraj, moc dobře vím, co jsi zač. Pořád ryješ jen do Rogerovo fans, ale výpady Frantze, Nadalista či Klebersona necháváš bz povšimnutí. Taky je to jasně vidět z toho, když vždycky někdo něco napíše proti Nadalovcům jako celku (jako nyní např. já, že mají inteligenci a argumentační schopnosti na úrovni voličů levicových politických stran), tak se vždy proti tomu ohradíš a něco mi odepíšeš. Zatímco když někdo napíše něco proti Federerovcům jako celku, tak nikdy nereaguješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč na to nikdy nereaguješ, když máš údajně tak ráda i Rogera?
Reagovat
smazaný uživatel
Proc je tady vzdycky 80% nadavani si mezi sebou misto o tenise? At sem kazdej napise svuj nazor. Proc sem nekteri chodi jen proto, aby se (radoby vtipne)trefovali do tech, co fandi nekomu jinymu? Pak tyhle diskuze nemaji zadnou uroven a je to jak v matersky skolce. Tohle je forum pro lidi, co tenis bavi, zajima a rozumeji mu. Nebo ne?
Reagovat
W.G.M.
Ja neryji do Rogerovych fanousku, ja ryji vyhradne do tebe. Parkrat jsem reagovala i na jine, antirogerovce, ale to ty velice rad zapomenes a nevsimas si toho. Ty jsi ale nejhorsi ze vsech. Jsi manipulator, vytahujes z toho, co kdo napise, jen to, co se ti hodi, neurazis jenom Rafu, toho moc ne, ale urazis a napadas kazdeho, kdo ti odporuje, urazis vsechny Rafovy fanousky obecne. Mas navis dojem, ze ty jediny mas pravo tu hodnotit, kdo je inteligentni, a kdo neni. Ty tvoje benevolentni hlasky "x y patri mezi nejslusnejsi fanousky", "a b neni az tak blby/a", tos tu napsal uz o kazdem s vyjimkou Frantze, tak kdo je tedy ta masa blbcu? A pokud mezi inteligentnejsi a slusnejsi radis Broze, ktery je taky pekny sprostak, tak je mi tve meritko opravdu dost nejasne. Ja te vubec nechapu, nedovedu si predstavit, co jsi v realu za cloveka..., ale urcite bych te nechtela znat osobne.
Reagovat
smazaný uživatel
Spousta klišé a hovadin...ale co od tebe čekat jiného, piss-atelko. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel jsem ten zapas nevidel:(, ale velka gratulace Rogerovi. Ted uz by to mel dotahnout do viteznyho konce:)

Jinak zdravim vsechny zmagorizovany fanousky Nadala a dodpurce Federera a preji jim krasnou, nicim nerusenou, nedeli:)
Reagovat
Pe3k
Gratulace hrající legendě. Zvítězil tenisový mág a zcela jistě si zvedl sebevědomí. Zajímavé na to je jak to udělal. Snažil se hrát do backhandu, tak jako to dělá Nadalovi Djokovic a Nadal Federerovi...Hodnotný je hlavně fakt, že Federer dokázal Nadala porazit na super pomalém povrchu, venku, ve větru a i když byl v začátcích turnaje nemocný. Respekt a gratulace, nečekal jsem to.

Ted k Nadalovi. Pročítal jsem americká fora a nestačím se divit. Nadal se o5 zachoval jako bezcharakterní cheater a vzal jsi čúrací timeout před podáním Federera: The bathroom break at 4-5 was a disgrace. Nadal's history with this behavior is crystal clear, he consistently does it before his opponent's serve and not his own. It's an embarassment to the game. Any fan who doesn't see it is the kind of player who would do the same thing in a match...
Reagovat
Frantz
Tenisovy mag #3,kterej dva a pul roku nevyhral GS, a kterej toho nymanda co nic neumi Nadala,porazil na GS naposledy v roce 2007! :-D :-D
Reagovat
Pe3k
No samozřejmě vím, že je zbytečné ti cokoliv psát, ale i tak :)
Federer je kouzelník nehledě na to, kolikrát koho porazil a co kdy vyhrál...Máš být rád, že poslední dobou nevyhrává grandslamy, jinak by Rafa neměl ani teoretickou šanci ho dohnat...

Zde je klasická ukázka fanoušků Federera vs Nadala. Fanoušci RF se Rafovi nesmějí (a mohli by) nenadávají mu apod. Oproti tomu fanoušci Rafy o5 neunesli prohru a přišli provokovat...A děje se stále dokola. Fakt je že Nadal prohrál 2:0 přestože měl všechny trumfy na své straně. JUST DEAL WITH IT.
Reagovat
smazaný uživatel
No všichni tu zdaleka nejsou. :DD Moc by mě zajímalo, kde je např. trotl Kleberson. Asi opět "dostal ban", ostatně jako vždycky, když mu nevyjde nějaké jeho velkohubé prohlášení ohledně Nadala. :DDDDD
Reagovat
Frantz
:-D Takze Isnerova vyhra byla vlastne NEREGULERNI!?? To je neuveritelnej loser ten egoista,John by ho mel jeste pred zapasem propleskat,magora!
Reagovat
smazaný uživatel
Uklidni se, babráku. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou antuku jim přichystali, takovou měli, navíc měli oba stejné podmínky. Zbytečně to zmiňuje.
Reagovat
gigin
takže gratulace podruhé !! Tvé přání se vyplnilo, budiž ti přáno :-) Už jsem se nedíval, byl jsem psychicky dost zdecimovaný :-( Dnes se samozřejmě podívám, v klidu, bez emocí. Budeš mít zase dilema, jako nedávno při DC :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar...jo, to já moc dobře znám, měl jsem to úplně stejně loni po semifinále USO Rogera s Novakem, jen jsem při druhém semifinále jen hleděl na obrazovku, ale nevnímal jsem ho a v hlavě pořád přemýšlel, co se to stalo...

Jinak nic si z toho nedělej, další turnaje příjdou a bude se dařit víc. Určitě, věřím tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
diky! :-) Taky jsem to nedala, skoda. Fedex je uzasny, uzasny, uzasny, velka gratulace!!! Jo, zatim VSE podle predpokladu, zaverecna radost bude ale hoooodne smutna ..... :-)
Reagovat
gigin
Tak to US semi ti věřím, to už bych tu asi ani nebyl :-)) Jinak jo, však je to "jenom" sport :-)) jedeme dál :-))
Reagovat
gigin
Užívej si.. přeju ti to... :-) Jinak Nole na svých stránkách přiznal, že měl pár šancí ve třetím setu (Johnův servis oba 30), když se dostal do výměny, ale pak přišel John s nějakým neuvěřitelným úderem. Nezbývá nic jiného než mu potřást rukou a pogratulovat mu. Já to taky tak vidím.
Reagovat
smazaný uživatel
..... mam fakt neskutecnou radost, ale blazen nejsem, zapas byl o Djokovicovi - ten lonsky by vyhral. Ale "nelze vstoupit dvakrat do teze reky" a John je navic uz davno uplne jinde. Nastesti! :-)
Reagovat
gigin
Ano je to tak :-) Djoko na mne působí zakřiknutě (a to si ještě vybírám jemné slůvko). Prostě to nejde tak, jak bychom chtěli. Samozřejmě se ho nikdy nevzdám, i kdyby už nevyhrál nic. Věřím mu, mám ho rád a budu ho mít rád na pořád. Jak to říkáte - Roger forever? Takže tak nějak - In Nole we trust !! :-)) A ještě k tomu dnešnímu večeru. Já si takovou situaci (myslím tím tu tvou smutnou radost) ani nedokážu představit :-D Jsou to příjemné starosti (radosti). Jak jsem řekl, přeju ti to moc ! Upřímně.
Reagovat
majjkaa
NIE BOŽSKÝ KÁJA, ALE BOŽSKÝ FÉÉÉĎA !!!!!!!!!!!! :))
Reagovat
steve79
Taky jsem ten zápas bohužel neviděl. Čekal jsem do jedný a nic. Potom jsem se šel podívát ve čtyři, jestli už hrajou a byl konec. Nevíte někdo kde bych mohl ten zápas sledovat ze záznamu, zda ho můžu někde stáhnout? Jinak vítězství fedexe mě dost překvapilo a taky je dobrý, že stáhnul dost bodů, zejména na Djokoviče. Uvidíme.
Reagovat
SwissMaestro
Škoda, že se hrálo tak pozdě. Dneska bude těžké fandit Rogerovi na plných 100%, protože Isner je nehoráznej sympatak a vitezstvi v Indian Wells bych mu moc pral. Videl bych to na vyhru Rogera pomerem 2:1 na sety :)
Reagovat
Jiri
je proste borec. Kdyz uz to vypada, ze jeho hra pomalu ustupuje z nejlepsiho tenisu, tak se opet a opet zvedne a hraje jako v dobach nej slavy. Ted uz neni pochyb, zda na GS titul ma.
Reagovat
Frantz
Jo o tom neni pochyb,to tady ctu uz leta po kazde vyhre a pak ten GS prijde a ...? Vsichni vime :-D
Reagovat
smazaný uživatel
"Duchodce pomoci nadpozemskych sil odpojil internet, aby tak Delpovi nefungoval jestrab,po kterym uz se po cely zapas nedokazal otrepat!"

Tohle ti tady budu připomínat hodně dlouho, ty šašku. Mimochodem, jak se cítíš? Už sis vzal prášky? Nebyla to pro tebe určitě klidná noc. :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy naposled Nadal neco vyhral?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kde jste, piss-álci, co tady včera Rogerovi nadávali, abyste svého betonářského ratlíka podpořili a obhájili nějakým skvělým argumentem, jako např. že sezona je moc dlouhá a Nadal je už unavený? :DDDDD

Zvláště mě zajímá, kam se poděl trotl Kleberson, nejspíš opět "dostal ban", ostatně jako vždycky, když mu nevyjde nějaké jeho velkohubé prohlášení ohledně Nadala. :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
jdi se vyšetřit lopato :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už sis vzal prášky, Nadalovče? :DDDDDDDD Já vím, ona je sezona moc dlouhá, Rafík je už v březnu unavený, musíme to chápat... :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Genius Roger jako za starých časů.
Reagovat
smazaný uživatel
čekal jsem na to jak blbec a z tv jsem se nedozveděl co a jak a proč a v kolik?? v kollik to davali? do 1h jsem se toho nedočkal.
Reagovat
duhove_hovinko
A pak, že Fedex umí na Nadala jen v halovém prostředí. Je třeba si zvednout sebevědomí před antukovou sezonou.
Reagovat
UnrealTom
byl to pěknej zápas bylo vidět jak Roger chce vyhrát a podařilo se ještě zítra to finále a bude to pecka come on Roger!!!
Reagovat
Padme
Byl to krásný zápas plný vítězných míčů, vyplatilo se na něj vstávat:) Ten vítr byl šílený, ale Roger to zvládl. Snad uspěje i proti Isnerovu podání. Formu na to těď jistě má! Go Roger go!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám velkou radost, Fedex to dokázal, je vidět, že je v pohodě.
Tenisové umění zaslouženě zvítězilo nad tenisovou mlátičkou.
Teď ještě si poradit s Isnerem, hlavně s jeho podáním.
Reagovat
smazaný uživatel
Krasne jsi to napsal(a)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať žije tenisová kreativita!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to moc peknej zapas, fedex hral excelentne a rafa proste nevedel co s tim. Vyplatilo se koukat, bylo na co. Ale Roger celou dobu pokaslaval a hrat v te zime a vetru nebylo nic moc, Doufejme, ze to na dnesni finale nebude mit vliv...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist