Federer v Dubaji slaví jubilejní 100. titul

2. 3. 2019, 16:05
Aktuality 263
ATP DUBAJ - Roger Federer slaví na turnaji v Dubaji zisk 100. titulu v kariéře. Švýcar dnes ve finálovém utkání přehrál řeckého mladíka Stefanose Tsitsipase dvakrát 6-4 a stal se teprve druhým tenistou v open éře, který na okruhu ATP získal stou trofej. Prestižní podnik v Dubaji vyhrál Federer již poosmé.
Roger Federer

Roger Federer útočil na 100. titul na čtvrtém turnaji. Loni na Masters 1000 v Paříži i na Turnaji mistrů skončil v semifinále, na letošním Australian Open ztroskotal v osmifinále. V Dubaji se probojoval do finále již podesáté a hrál v něm o osmý titul.

Dvacetiletý Řek Stefanos Tsitsipas si naopak postupem do pátého finále v životě zajistil ve světovém žebříčku posun do Top 10, kde se ocitne jako první řecký tenista v historii. Proti Federerovi, kterého přehrál v lednu na Australian Open, usiloval o třetí a dosud nejcennější titul.

Federer vstoupil do utkání brejkem, díky kterému se dostal do vedení, které si nakonec i přes drobné potíže pohlídal až do konce setu. V desáté hře si rychle vypracoval náskok 40-0, talentovaný Řek ale snížil, a nakonec si v tomto gamu vybojoval i dvě brejkové příležitosti, ani jednu však nedokázal proměnit a zkušený Švýcar nakonec proměnil svůj čtvrtý setbol a úvodní dějství tak vyhrál poměrem 6-4.

Řecký tenista držel na počátku druhé sady se zkušenějším Federerem krok, za stavu 4-4 však podruhé v zápase zaváhal na podání a umožnil tak Švýcarovi utkání doservírovat. Federer nezaváhal a po hodině a jedenácti minutách hry nakonec zvítězil dvakrát 6-4 a získal tak jubilejní 100. titul v kariéře, prestižní podnik v Dubaji vyhrál již poosmé.

Vítěz rekordních dvaceti grandslamů Federer dosáhl na stou trofej na okruhu ATP jako druhý tenista v open éře. Rekordmanem je Američan Jimmy Connors, který ovládl 109 turnajů.

"Je to splněný sen, jsem nadšený," řekl v rozhovoru po utkání Federer. "Vyhrát tento úžasný turnaj je vždy skvělé a v kombinaci s tím, že dnes je to moje sté vítězství na okruhu ATP, je to ještě lepší," radoval se Švýcar.

"Nejsem si jistý ani, jestli byl Stefanos na světě, když jsem vyhrál svůj první turnaj v Miláně v roce 2001," vtipkoval Federer. "Dnes mi ale nedal nic zadarmo, byl to dobrý zápas. Byli tu těžcí soupeři i náročné podmínky. Stefanos to tu neměl lehké poté, co sem přiletěl po vítězství v Marseille," uvedl švýcarský tenista.

• ATP 500 DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.887.895 dolarů
sobotní výsledky (02. 03. 2019)
• Dvouhra - finále •
Federer (2-Švýc.) - Tsitsipas (5-Řec.) 6-4 6-4
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

263
Přidat komentář
ttopi
Nejlepší na tom všem je, že to některým prostě nedá spát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne asi, ráno se probrali a zjistili, že to nebyl sen.
Reagovat
Patik
Meno Federer opäť naberá trošku iný rozmer.
Reagovat
ttopi
Forehand´s nightmare :-)
Reagovat
annah
V redakcích se ale neprobrali. V novinách ani řádka dnes. Teda v MF a v deníku Sport, ostatní jsem neprohlížela..
Reagovat
peggy
Tak zase penize starsimu panovi.Nyni jeste prida antuku at me vic.
Reagovat
Franky
Pridem si v noci na TP pozriet clanok o Rogovej stovke, scrollujem si komenty dole a co nevidim! Trollo z petrzky trpi paranojou: vidi ma v inych nickoch ako napr: Fazzzy3 :D vo velkom ma tam oslovuje a mysli si ze som to ja :D asi si nevsimol ze sem uz par mesiacov moc nechodim a tak si vymyslel ze som sa KVOLI NEMU prihlasil pod novym nickom :D Kamo zacni chodit vonku najdi si kamaratov takto skoncis na psychiatrii iba
Reagovat
Fazzzy3
Ako co ti mam nato povedat, hlupemu nevysvetlis nic. A navyse ked je psychicky chory. Roky tu sledujem diskusiu roky :D a vzdy len kvoli nemu aby som sa pobavil, ale uz mi to nedalo a trosku som sa mu po lopate snazil objasnit nejake veci, ale ako vidis efekt nula bodov. Zachvilu bude mamicke hovorit ake ma traumy s Frankyho :D vsade ta vidi je to zle velmi velmi zlee :D
Reagovat
spaniel
Nebylo nejmoudrejsi to dat takhle k sobe...
Reagovat
spaniel
https://lastwordontennis.com/2018/08/08/rafael-nadal-is-not-an-all-time-great-on-hard-courts/
Reagovat
Patik
Tie čísla sú zaujímavé takže Rafa je v podstate vo všetkom tretí okrem antuky.
Reagovat
Franky
Hrozne cisla oproti Djokovi s Fedom...Rafa je uplne jalovy mimo antuku..nevraviac o spomalenych hardoch ktore v 90rokov boli o dost rychlejsie vtedy by mal iba antukove tituly
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle věta hovoří úplně za vše.

The hardest Slam Rafael Nadal has won was by beating the World #9 and #1 (US Open 2013), or #8 and #2 (Australian Open 2009); never has he beaten three top 10 players to win one.

Já to říkám pořád, Nadal je tenisová legenda, ale hlavně ta antuková.Na ostatních površích to je průměrný TOP10 hráč.
Reagovat
Fazzzy3
Neni priemerny top10 hrac. Je legenda ak mimo antuky akurat ze sa nechyta na rogerove a novakove cisla. Povedz mi ktory priemerny top10 ma 6gs mimo antuky...
Reagovat
spaniel
Tak tak... I na hardu je 5-6 nej všech dob. Před ním určitě Roger, Novak, Sampras, McEnroe, Lendl...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše jsem to myslel ve vztahu k blízké minulosti. S těmi šesti GS mimo antuku souhlasím, to mu nikdo nebere. Sice má pořád nejslabší statistiku poražených hráčů cestou k titulu z celé BIG3, ale na to se historie asi moc ptát nebude. To je spíše tak pro srovnání jeho komplexnosti s tou Noleho, nebo Rogerovou.
Reagovat
ttopi
To je spíš otázka, podle čeho řadíš hráče do škatulky "průměrný", nebo "nadprůměrný", nebo "světový". Pokud bereme jen mimoantukové GS, tak bych i souhlasil, že 6GS se pohybuje podle mě někde mezi průměrem a naprůměrem. Jde o to, aby mezi "světovými" hráči nebylo 50 jmen.

Jinak celkově je Nadal samozřejmě legendou, v TOP 10 hráčů historie je s přehledem. Stejně jako Djoker a samozřejmě i Fedex, ten je nejspíš na vrcholu.
Reagovat
annah
Na tiskovce se Rogera ptali, jestli ví, že 59 ze 109 vítězných turnajů Jimmyho Connorse, tedy více než polovina, bylo srovnatelných s ATP 250. (Roger má z 250 jen necelou pětinu ze své stovky)
Odpověděl:
Koho to zajímá? Prostě titul.V současnosti se 250 taky nedají snadno vyhrát. Nevidím to jako něco, co by mělo Jimmymu něco vzít. Myslím, že to, co dokázal, je mimořádné.
Reagovat
ipko
a to je proste to čo robí Rogera legendou.. ctí si každého veľkého hráča a nikoho sa nesnaží znevažovať.. Connors dosiahol tento rekord úplne právom a Roger si ho váži.. nepotrebuje ho prekonať, ak by chcel, tak by sa mu to asi podarilo..
Reagovat
turista
Překonat ho ještě i může. Stačí vyhrát pár menších turnajů a poskočit na 105 kousků. Pak už mu to nedá a zkusí to. Konkurenceschopný stále je. Jimmy Connors od roku 1985 dostával pravidelně nařezáno od Mc.Enroa, Beckera, Edberga, Wilandera a hlavně od Ivana Lendla, který ho od října 1984 celkem 17x za sebou sešrotoval protože mu měl co oplácet. A Ivan byl naprosto nekom promisní tenista. Ve věku současného Fedexe už Jimmy na takové úrovni jako Roger nehrál. Celý rok 1990 strávil operacemi a rekonvalescencí. Pak hrál ještě v roce 1991 dobře, v roce 1992 už to byla spíš marná snaha něco kloudného dokázat a pak už odehrál jen pár zápasů.
Reagovat
sojka1
ale no tak, hovorime prece o sportu... a jakou sportovni hodnotu asi tak budou ty tituly mit? Karierne jsou samozrejme velmi dulezite pro kazdeho tenistu, ale jejich samoucelna volba v honicce za rekordem je v mych ocich hluboko pod uroven Rogera Federera... Rozhodne nijak nesnizuju Connorsuv zapis, je ojedinely a obdivuhodny, ale byla to jeho cesta, jeho pristup... me by kazdopadne 17x v rade sesrotovany GOAT nebavil.. ;-) Ovsem pokud by Roger te mety dosahl behem nasledujicich dejme tomu dvou let, na soucasne urovni a podle rozumneho kalendare - komu cest, tomu cest, padnu na kolena.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
110 je strašně moc. I přes ty ATP250 by to bylo složité udělat. To by musel zopakovat skoro své nejlepší roky, aby toho dosáhl. Musel by vyhrát IW, nebo Miami, antuka nic, pak Halle, Wimbledon, Cincinati, Šanghaj a Basilej a byl by na 106 a pak děj se vůle boží. Ano kdyby měl letos 105-106, tak bych tomu i věřil, ale za mě to je unreal a podle mě to ani Roger sám nijak nebude hrotit. Stovka je milník, stejně každý člověk z mozkem ví, že Federer byl, je a bude GOAT a teď se na to může vykašlat.
Reagovat
turista
Myslím, že si Roger tu stovku užije ještě jako aktivní hráč, nervozita zmizí a takové Halle, Cincinnati nebo Basilej si patrně nenechá uniknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady v to doufám nejvíce ze všeho. Že teď bude hrát bez totálního stresu, má 20 GS, má 100 titulů. Pokud sám říká, že jeho cíl není Connorsův rekord, tak může hrát už jenom pro zábavu.
Reagovat
turista
No jo, ale Lendl Connorse porážel v době, kdy byl Connors ještě obrovsky silný a Ivan Lendl byl naprosto vyjímečný tenista. Nebýt jeho potíží s páteří v závěru kariéry tak taky patří mezi stovkaře.
Reagovat
sojka1
Ivan je stale vyjimecny.. :-)) mne ale na vsech tech vzajemnych porovnavani hracu vadi (mimo jineho) hlavne odlisny vek, byl prece o 8 let mladsi nez Connors!
Reagovat
annah
Přepsala jsem se: z 250 má Roger necelou čtvrtinu pohárů, ne pětinu.
Reagovat
a.magerova
Pětinu (20 ze 100) má GS... ;-)
Reagovat
Roger_Federer
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/8773--cilem-je-prvni-patnactka-hlasil-devatenactilety-federer-dnes-je-hrajici-legendou
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď jsem dokoukal závěrečný ceremonial a musím říct, ze Tsitsipas je sportovec par excellence. Ten kluk to má v hlavě solidně srovnané a přeju mu do budoucna co nejvíce úspěchu. Zaslouzi si to. Dle mého je hlavou daleko za Zverevem a jednoho dne muže být tenisový král.
Reagovat
gigin
Před Zverevem myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Autokorekce. :) Před Zverevem.
Reagovat
Pe3k
:D

Btw. Felix bude king!
Reagovat
turista
To by ten Řek musel umět stabilně porážet první 3 hráče a nedostávat kanáry od Nadala.
Reagovat
Patik
Aby mu toho kanára Tsitsipas ešte nevrátil nabudúci rok v Austrálii..je mladý má obrovský potenciál jeho tenis je na vysokej úrovni a to len dá sa povedať začína.. do budúceho roka môže veľmi veľa vecí zlepšiť..naopak Nadal už pomaly končí a už toho veľa nevylepší.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo z big3 stabilně porážel tehdejší big3 ve 20ti letech kamos? Stefan má kariéru před sebou, je na úplném začátku. Muže toho dokázat strasne moc.
Reagovat
gigin
Reagovat
mahycek
Bravo, bravo, bravo Rogere !!!!!!!!!! Vám se omlouvám, měl
jsem včera kulatiny, tak jsem slavil v restauraci
s přáteli, takže vím jen útržkovitě z mobilů výsledek.
Prosím, dejte mi nějaké odkazy, abych ten zápas viděl,
včetně ceremoniálu. Díky vám všem, ale roztrhané tepláky
jsem na mé oslavě neměl.
Reagovat
annah
sestřih 11 minut
https://www.youtube.com/watch?v=9J9iEW1yOOw

sestřih 4 minuty
https://www.youtube.com/watch?v=QVeQPhfVbvk

mečbol
https://twitter.com/i/status/1101881548645851137
Reagovat
hippos
Se tady hádate jak fanoušci těch rozhodnožek, co si vzaly anglické prince. Řeč úplně o hofně.
Reagovat
Nola
Tenis TV paradne video, zaujimave sledovat nielen trofeje, ktore dviha nad hlavou, ale aj ucesy, ktore Fedex vystriedal behom rokov....
Reagovat
dorons
V ramci oslav 100-ho titulu jsem si koupil Rogerovu bundu od Nike...jeste je par maji...:)
Reagovat
FulnekUltras
to starému pánovi gentlemansky nechal... ;-)
Reagovat
annah
Jo. Inspiroval se gentlemanstvím svého vzoru. :-)
Reagovat
FerrariF50
Forehand 35 ....., je to celebrita
Reagovat
FerrariF50
Jak už po stý vytepal uplně všechny, tak ten se hodně zemát :-D
Reagovat
Mayo
Gratulujem Egoistovi k neuveriteľnemu titulu číslo 100.
Reagovat
Denis92
Konecne :)
Toto bola posledna vec, ktoru som od Rogera do konca kariery ocakaval, ze sa mu podari dosiahnut magicku 100ku titulov.
Snad este nejake do konca kariery prida, ale ak nie, vobec mi to vadit nebude.
SF a F zvladol s velkym prehladom a hral naozaj dobre.
Dnes Tsitsipas nemal narok. Roger bol odhodlany vyhrat titul a oplatit mu porazku z AO.
Btw. Roger potvrdil ucast v Dubaji aj o rok 2020, co ale este neznamena, ze bude hrat aj dalsiu sezonu. To je este daleko..
Reagovat
Ondra979
a co by nehral, at maji hateri radost :)
Reagovat
annah
https://pbs.twimg.com/media/D0rWC1EU8AAtDs3.jpg
Reagovat
annah
hezká gratulace od Credit Suisse
https://pbs.twimg.com/media/D0qqeNOWkAUV4Ls.jpg

a od Mercedesu
https://twitter.com/i/status/1101947323503001601

od JURA
https://pbs.twimg.com/media/D0rZBKRWoAElj16.jpg
Reagovat
turista
Tak ještě ten Connors.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
jedine v com Federerovi za celu jeho karieru fandim je prekonanie Connorsovich rekordov,vitazne zapasy su otazkou casu ak bude svajciar chciet,nie ze by mi bol Federer zrazu super sympaticky,ale chcel by som byt pri tom:-P
Reagovat
sojka1
nejsem si uplne jista, zda prekonani Connorse chci opravdu videt, nepredpokladam totiz, ze by to smazla jedna sezona, Roger by musel stejne tak (dlouho) padat dolu.... Connors mi paradoxne byl nejsympatictejsi prave v zaveru kariery, kdy dostaval trepec "kudy chodil"... zasla jsem obdivne, jak to takova persona, takovy sampion muze "vydrzet"... a fakt jsem verila, ze ma tolik rad tenis. Dnes tusim, ze slo o zbytnele ego a predevsim neschopnost se odriznout a prijmout nove zivotni vyzvy. Roger ma tedy na vic! ;-)
Reagovat
panzer.dragon
Loni fedex vyhral nekolik titulu, vcetne GS.. letos ma bilanci 12 vyher a 1 porazku. Byla by chyba koncit, okradal by se o tituly..
Reagovat
annah
Však ne končit! Sojka mluví o překonání Connorsových 109 titulů. A to by nejspíš znamenalo hrát ještě hodně dlouho a přitom zákonitě padat dolů, takže výsledek velmi nejistý.
Reagovat
Ondra979
na to by potreboval minimalne tri sezony, a nesmel by jit s formou moc dolu, takze koncit cca ve 40. Ale neni to nutne, staci, kdyzjeste bude rozdavat radost a skonci v po pristi sezone
Reagovat
turista
Stačilo by mu vyhrát pár bezvýznamných turnajů a Connorse by dohnal za dvě sezóny.
Reagovat
annah
Možná by se k tomu odhodlal, ale myslím spíš, že ne. Asi by mu to připadalo pod úroveň. Bude dál hrát velké turnaje, teda ty, co hrál dosud, a naděje, že je vyhraje, se bude dál zmenšovat.
Reagovat
Roger_Federer
Plus by to znamenalo opravdu zacit objizdet 500 a 250 satky, jenon kvůli rekordu..
Realne vyhrat 9 titulu na masters a granslemech fakt nema sanci asi dát.
Reagovat
Kozoroh
Pokud si dobře pamatuji, tak se Roger nedávno vyjádřil, že nehodlá měnit program a objíždět 250 a 500, aby překonal Connorsův rekord.

Lze čekat, že několik titulů ještě Roger přidá, ale na Jimmyho to stačit nebude.
Reagovat
Roger_Federer
Jj, realne může ještě 4-5 titulů dát za 2019/20, mozna i nejakou 1000, ale Granslem uz neverim, pokud by neprevedl nějaké zmrtvich stani jako v roce 2017.
Plus Dkokovic je ted nehratelny..
Reagovat
Ondra979
GS uz asi ne, leda ze by se mu povedl Wimbla a nekdo klepl NOvaka..ale musel by si udrzet formu, resp. ji perfektne nacasovat.
Reagovat
turista
Na GS a na masters to nemůže dát. Ale bude uvolněný. A pokud čerstvého stovkaře ukecá Caujolle pro účast v Marseille 2020 na 250 a jiní pořadatelé menších turnajů tak pár titulů určitě přidá. O centuriona bude nyní ještě větší zájem než donedávna. Pak se může stát, že bude mít najednou 104 nebo 105 kousků.
Reagovat
a.magerova
Ještě větší zájem než maximální zájem... to snad už ani nejde... ;-)

Nebo taky může Roger udělat akci "Kolo štěstí"... tam se přihlásí turnajoví ředitelé malých turnajů a PADNI KOMU PADNI... :-))))

https://www.kvizoviny.cz/obr/final.gif
Reagovat
Fazzzy3
Nadal vyhrá US Open 2017 bez toho aby stretol hráča TOP25 a hneď je z neho POLOBOH. Federer porazí vysoko postaveného Čoriča, a po novom 10. Tsitsipasa, tak je to lucker že má lahký žreb. Ty si proste jeden arogantný, zainteresovaný človek, ktorý by mal niečo robiť so svojou psychikou. Odporáčam Dr. Pršanovú z Topolčian. Taký Leponex by ti padol vhod spolu s konskou dávkou Alprazolamu. Toť vše
Reagovat
Fazzzy3
Grand slams of Rafa : 17 (11 z jedného povrchu)
1000 masters : 33 ( 24 na ANTUKE!)
ATP Finals : 0 ( ale to preto že sa nikdy nehralo na antuke však?)
ATP 500 : 20
ATP 250 : 9

Keby boli 1000 na Tráve, aspoň jedna Federer by mal teraz z nadalom uplne inú bilanciu. Odrátame Antukové úspechy čisto teoreticky, a dostaneme hráča čo vyhral 9 Masters a 6 GS mimo antuky. Ano stále obdivuhodné, každý by bral takú karieru lenže ty si úplne posadnutý človek. Ja Nadala rešpektujem, je to fakt borec rovnako ako Djokovič, lenže ty znevažuješ všetko čo kedy Federer dokázal a zakaždým si dokazuješ len svoje vlastne ego.
a aby som nezabudol jedná zlatá medaila z OH 2008 , kde porazil hráča weak erý však ? Gonzálesa. V SF ledva vyhral s polopokakaným djokovičom, ktorý keby nezahodil smeč v závere zápasu, mohlo to dopadnúť inak. ale na takýchto zápasoch si pán dokazuje ego. Nie aby ocenil súpera, čo sa tu na tomto portáli stáva veľmi výnimocne. Jemu je jedno či nadal vyhrá alebo nie, jemu ide iba o to, aby znemožnil Federera ktorý v 37 rokoch je stále v TOP 5. O tom aby bol na takom mieste o pár rokov Rafa, môžeš forehand iba snívať. Rád by som bol keby si tu nepísal zakaždým totálne dristy, ale ty iný nebudeš. Je mi z teba zle :)
Reagovat
Patik
To si nemal..teraz ťa zotrie svojími grandslamovými analýzami z minulého storočia a H2H..proste skončil si..Federer no more. :)
Reagovat
Fazzzy3
Ja viem a presne to aj čakám. Čo vytiahne RG 2008 ? alebo Miami 2004? Fňuk fňuk kapesníček Forehande ? Tvoj Pán neporazil starého pána už 5 rokov. Ano od 2014. Teraz sa modli aby sa stretli na antuke,a aby Nadal ako vždy samozrejme vyhral, a aby si si mohol vyhoniť po piatich rokov držania semena.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je pohádka sama o sobě. Jde taky herně dolu a vidíme to každý turnaj. Na AO měl par úplně marných okamžiku, třeba nedopodavany zapas s Démonem atd. Tedka v Acapulcu nevyužité matchbally. Problem je v tom, ze Nadal potřebuje ke své hře fyzičku a psychiku, kterou pomalu ztrácí s věkem. Na hardu si už nevěří tolik, jako v minulosti a jedine, co ho drzi nad vodou je antuka. Ale tam bude mít letos problem. Borci jako Thiem, Zverev, Tsitsipas, nebo Djokovic ho můžou o ty tituly připravit. A pokud Nadal neobhaji většinu bodu na cihle, tak je do konce sezóny hotovy, nemá to kde nabrat. Když ještě vezmu v potaz fakt, ze on funguje max do USO, tak jsem na nej na jaře brutálně zvědavý. Má co dělat.
Reagovat
Fazzzy3
Už roky chodím na tento portál čítať príspevky po veľkých zápasoch. Nikdy som však nereagoval na nič, len sa zaujímal čo ľudia píšu. Za ten čas som zistil že je tu pár menej chápavých jedincov. Jeden z nich je pán z Petržalky, ktorý nie len že neobjektívne komentuje zápasy, ale hlavne znevažuje výhry Nadalových rivalov. Keď Nadal vyhrá 500 v Barcelone, tak tu vypisuje ako hral Nadal božsky, ale keď vyhrá Federer 500 v Dubai a vyhrá 100 titul, tak píše aký je to podradný turnaj. Tak len tak pre istotu Pán Forehand,tu je zopár faktov ktoré nemôžeš nijako vyvrátiť :

Federer Fast Facts

Grand Slam titles: 20

Nitto ATP Finals titles: 6

ATP World Tour Masters 1000 titles: 27

ATP World Tour 500 titles: 22

ATP World Tour 250 titles: 25

Silver Olympic Medal 2012

Kde sú tie podradné turnaje ? mám ti pripomenúť Nadalové Stats ?
Reagovat
Patik
Nato ti dá jednoduché vysvetlenie..v Barcelone štartujú top hráči ako Djokovič..v Dubaji štartuje len Federer a začínajúci paraolympionici.
Reagovat
Patik
a ešte mimochodom čo sa tých titulov týka rátajú sa len tie kde porazil Nadala alebo Djokoviča ostatné sú bezcenné walkover turnaje.
Reagovat
Fazzzy3
Presne, šak čo to je vyhrať nejaký Basel, alebo Dubai, ako napísal pred týždňom citujem : V acapulcu štartujú hviezdy a v Dubaji podradný šmejdi. Nejako tak to bolo. A kto porazil Rafu v acapulcu ? 72 hráč sveta. Ale Rafu samozrejme bolelo kolienko tak zahodil 3MB a daroval to Gyrosovi. Ja viem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Mě by zajímalo kdy naposledy získal Nadal titul na hardu a porazil Djokovice, nebo Federera. 2014?
Reagovat
Ondra979
me to vychazi na USO13 - skoda ze ho tam NOvak neporazil, urcite na to mel ale tam si na nej Nadal jeste veril i mimo antuku
Reagovat
Fazzzy3
Presne AO 2014 SF proti Federerovi 3:0 na sety. A predtým US Open 2013 Finale vs Novak 3:1 a predtým Montreal Novak 2:1 na sety. A potom ideme už len pekne dozadu 2010 US vs Djokovic. AO 09 vs Fed, Indiana Wells 2007 vs Djokovic, a Dubai 2006 vs Roger :D Toť vše
Reagovat
Patik
To neni smerodatné..aktuálny tenis nieje dôležitý..dôležité je že Nadal porazil Federera na jeho oblúbenom povrchu a grandslame v 2008 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hovorí sa smerodajné..Sa prípadne douč v pondelok v školských laviciach..

Aktuálne je Rafa v rebricku daleko pred Federerom, vlastne aj v kalendárnom roku je s prehladom pred nim. Naopak Federer aktuálne nevie už rok vyhrat seriozny zápas. To je aktuálne. Takze neviem Paťo, či dobre vravis. Mne tá 100ka príde naozaj symbolická, akoby súčet vášho IQ, to je výkvet :)
Reagovat
smazaný uživatel
Porazit ve finále 2:0 na sety pravděpodobně největší future star tenisu ti nepřijde jako seriózní zapas? Koho má ještě sundat? Samprase? Mas dost kamos, ty prášky ti nedělají dobře. Pro tebe je seriózní zapas jenom versus Nadal na FO. Ale tenis se nehraje jenom na antuce, to ty však nevíš, protože si neměl nikdy raketu v ruce.
Reagovat
Fazzzy3
Aktuálne je Nadal o 5 rokov mladší a je v rebríčku 2 len vďaka bodom na antuke ! Federer bude mať 38 a je v TOP 4, bol 1. bez toho aby odohral čo i len zápas na antuke. Keď sa doučíš nejaké fakty Forehande môžme sa baviť :)
Reagovat
Patik
Potom už záleží len natom čo považujeme za seriózny zápas.
Reagovat
Fazzzy3
Pán Peter z Petržalky keď nemá čím argumentovať, tak radšej drží ústa :) to sa mi páči milášku :*
Reagovat
smazaný uživatel
IQ výkvet 100...

Vsetci traja ste sa prihlasili, presne vas som mal na mysli..:)

Tvoje argumenty nemaju vahu Franky. Aj s Patom a Kamilom Ostudom posobite jak žiaci s nedokončenou povinnou školskou dochádzkou, sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezvládás.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu ver, tá 500ka ma úplne rozhádzala..
Reagovat
Fazzzy3
Ty máš potom IQ 80 :) každé slovo čo víde z tvojích úst sú bullshits.
Reagovat
smazaný uživatel
IQ 100, máte v sucte..

To, ze si to nepochopil to len ilustruje. A školácka gramatická chyba podčiarkuje...Franky, Franky..
Reagovat
Roger_Federer
:), ego, ego, ego..ty musis mit tezky život..napoleonku
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si naopak pisomný prejav zlepsil :)

Klobouček.
Reagovat
Patik
No vidíš aj napriek nízkemu IQ sa neoháňame bilanciami s Nadalom z pred desiatich rokov v každej Rogerovej sekcii stále dokola.
Reagovat
Fazzzy3
Načo ty chodíš na Tenisportal pan Petržalka? Nikto ťa tu nemá rád, a každý vie že máš v hlave seno :) Dokazuješ si tu ego alebo čo. A keď nemáš proti argument tak radšej držíš ústa zatvorené ;) Si nula. Choď na kurty a dokáž to čo Federer. Potom ťa budem uznávať. Ale nemá to zmysel lebo by si sa ani nedostal na challenger do Bratislavy. Máš len reči ktoré každého otravujú a presne toto robia úbožiaci ktorý su na nete hrdinovia, ale v skutočnosti umývaš záchody v Petržalke a si v reale pokakaný :***
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho nemá rad nikdo a nikde. Jedine, co mu zůstalo je anonymní forum o sportu, kterému absolutně nerozumí. Smutný člověk.
Reagovat
turista
Proboha vždyť Rafa Nadal vyhrál těch titulů 80! I tohle číslo je brutální. Kdo to má? Ani Nole na tohle číslo ještě nedosáhl. Víc mají pouze Connors, Federer a Lendl.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti argument :)

To sa píše spolu, IQ tykve...

Obsah uz zmenit nemozes, ale forma este pojde vybrúsit Franky.
Reagovat
Fazzzy3
Franky? Ty ma volas Franky? Asi si fakt suci na psychiatriu brasko. Vypitaj si Leponex pre teba radsej 300mg a Xanax 3mg kazde tri hodiny. Asi trpis paranojami alebo mas schyzu ako jeden moj byvali nemenovany spoluziak...si chory a zijes vo vlastnom virtualnom svete kde neni nic len ty a tenisportal. A samozrejme nocne mory mas z Federera ale aj s Djokovica. Tebe sa podla mna aj sniva o tom ako hejtujes na feda. Alebo mas Bipolarnu poruchu a si hore nonstop a nevies co robis a pises. Mozno tam je pes zakopany ;) Lubim ta milacik si taky zlaty jak sa veelmi snazis ;) pisem ti to na mobile a kakam na diakritiku len tak btw...ak nevies co je btw tak pre nechapavych By the way. Prekladac ti to prelozi ;)
Reagovat
Fazzzy3
A som Fazzzy a nie Franky, asi by si mal zajst aj ku ocnemu :) ked poriadne nevidis ;)
Reagovat
a.magerova
Hlavně sojko: ulož.to... ;-)

https://pbs.twimg.com/media/D0q2rqmX0AAf-0G.jpg
Reagovat
sojka1
Reagovat
Davor1
Obrovská gratulácia. V 37 rokoch poraziť za sebou 2 mladé 20 ročné pušky bez straty setu, to je v tenise vec nevídaná. Roger si ten dnešný titul zaslúžil ako nikto, po dnešku môže kľudne ukončiť kariéru, aj keď je jasné, že to ešte nejaký čas neurobí :D Na najväčšie tituly už zrejme nedosiahne, ale aj tak ostane v pamäti ako najväčšia legenda v histórii tenisu a ťažko ho bude niekto prekonávať.
Reagovat
annah
A v Dubaji to byl švýcarský double: nejdřív Belinda, pak Roger. :-)
Reagovat
annah
I Laureus blahopřeje
https://pbs.twimg.com/media/D0qzJ6ZX0AAENT6.jpg
Reagovat
annah
A ještě Barilla:
https://pbs.twimg.com/media/D0qt3MLWsAQFuz-.jpg
Reagovat
annah
A Tennis TV
https://twitter.com/i/status/1101880452644786176
Reagovat
a.magerova
A na zdi super rodinná fotka.... :-))))
Reagovat
annah
Díky! Té jsem si prve ani nevšimla...
Reagovat
a.magerova
A tu je ta stovka... ;-)

https://pbs.twimg.com/media/D0q3-GSWkAE2fBi.jpg
Reagovat
annah
Jo, jo. Už jich mám z různých twitterů stažených snad deset. Ten pohled se nikdy neomrzí... :-)
Reagovat
Roger_Federer
Dobrej titul, I pres nic moc formu, dokazal vyhrat.
Reagovat
annah
Je fakt, že se zlepšoval zápas od zápasu.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/8Ry-VYYs-_Y
Reagovat
steve79
Roger je buh. Co dokaze v 37 letech je neskutecne. Bravo Fedex-express.
Reagovat
steve79
Podle vysledku je mnohem lepsi nez Rafa a Djokovič. Hlavne co nejdulezitejsi: prosim pozorne čtete: ma nejvice fanousku! Dnesni podpora byla misty fanatická.
Reagovat
annah
To byla skoro všude, kde se objevil. Je to bůh anebo možná mimozemšťan.
Reagovat
turista
Dokázal to! Obrovský obdiv a gratulace Rogerovi.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/JimmyConnors/status/1101902808414973952
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/TennisTV/status/1101897593729306626
Reagovat
Patik
Jedná veľká tenisová rodina na okruhu s rešpektom a úctou k legende..pekné gesto.
Reagovat
Nola
gratulka, nevidela som ani lopticku.... dopraj a bude ti dopriane....
Reagovat
Frick
Už někde je?
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/kiJifyNqxrY
Reagovat
dadaft
požehnaný věk...
Reagovat
smazaný uživatel
Má někdo odkaz na ceremonial? Nemůžu to nikde najit
Reagovat
annah
Na SportZone ho dávali celý. Hezkou lodičku dostal. :-) Tsitsi dostal něco ve tvaru dýmky či co to bylo. Překvapilo mě, že organizátoři nevyrukovali s nějakou stovkovou číslicí - jako byla loni v únoru jednička na turnaji v Rotterdamu. Kdyby to Roger nedal, mohli ji vyhodit.
Reagovat
Fandina
Vyrukovali se stovkou, pěkně velikánskou, dali jí hned k nadpisu Dubai na kurtu a pak tam Rogera fotili i s lodičkou, viz fotka.
Reagovat
annah
Tak to jsem nějak propásla. Dívala jsem se do chvíle, kdy ten průvodce ceremoniálem popřál všem dobrou noc a žádnou stovku jsem neviděla.
Reagovat
Fandina
Bylo to až na závěr, po ceremoniálu, přinesli stovku a nastalo focení. Ta fotka je částečně nahoře, jak tam Roger stojí.
Reagovat
annah
Aha, tak to jo. To ale teda moc nezvládli. Vyrukovat s ní až po ceremoniálu.
Reagovat
Fandina
Ani ne, bylo to super.
Reagovat
lavamancer
jj, stovečka byla a bylo to parádní
Reagovat
smazaný uživatel
Komu čest...

Ale při průletu od Milána 2001 do letošní Dubaje jsem si uvědomil, že za každý získaný titul Rogerovi ubylo cca 100 vlasů :)
Reagovat
spaniel
100 vlasů vypadne každý den každému...tak to není tak hrozné.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/Wimbledon/status/1101880812830687232
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/usopen/status/1101880834527760384
Reagovat
Pe3k
Gratulace, teď už po tobě Roger nic nechceme, jen 21 gs titul ;)
Reagovat
steve79
A na antuce:D. To bych opravdu v zivote nicemu neveřil
Reagovat
Pe3k
Roger vyhrává, Forehand nezvládá, prostě klasika.
Reagovat
steve79
Dnes hral FEDEX skvele. Jsem na nej hrdy. Az mi slza ukápla.
Reagovat
a.magerova
https://www.atptour.com/-/media/images/news/2019/03/02/04/43/federer-100-titles-2019.jpg
Reagovat
sojka1
ulozeno.. :-))
Reagovat
Patik
Chum Jetzt Goat..Indian Wells pred nami..S Djokovičom opäť najvačší favoriti.
Reagovat
blixa
Co k tomu říci ... Prostě GOAT !!! ;-)
Reagovat
duhove_hovinko
Chodím jsem jen někdy, ale sleduji TP pravidelně. A chci napsat jen jedno...
Forehand je čím dál tím větší SOMÁR
Reagovat
smazaný uživatel
Somár je velmi inteligentné zviera. Mozno práve preto ma navrch pred ovcami :)
Reagovat
duhove_hovinko
Pravda...proto potvrzuješ pravidla.
Reagovat
Patik
Len počkaj ..ešte nevytiahol grandslamovú štatistiku z 68smeho.
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej. Tedka počítá počet odehraných zápasu vs. Počet titulu. Ve finále mu vyjde jako GOAT Ferrer protože hrál nejvíce GS a žádný nevyhrál. Chudák už neví, co by vytáhl :D Je na úplném dně.
Reagovat
Patik
Je z toho nahnevaný..chudák pokrytec. :) Roger vyhrá 500ku v Dubaji a on tu pletie zápasy s Nadalom na grandslamoch..už nevie čo by vytiahol aby Rogera dal dole..ale nejde mu to no ale snaží sa bezbranne :)
Reagovat
aape
důvod k oslavě snad nemusí provázet potřeba
si do někoho kopnout, přijde mi to poněkud nesportovní
Reagovat
smazaný uživatel
Vůči němu není nic nesportovní. Je to tenisový antitalent a hejtr. Nic jiného si nezaslouzi. :)
Reagovat
Patik
Cítim k nemu určitú lútosť..tiež by som to možno nezvládal na jeho mieste za súčasnej situácie.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj nejlepší kamos by za Nadala položil život. Chodíme spolu na pivo, bavíme se o tenise. Jednou mi řekl, ze je mu líto, ze Nadal nehraje mimo antuku tak dobře, jako na ni. Ze bude vždy považován jenom za antukare a nikdy nedokázal opak a sám uznal, ze Federer je proste nejlepší hráč všech dob a přeje si, aby jej Nadal porazil ještě jednou. Tohle je řec normálního fanouška, který pozná bílou a černou, jing jang. Forehand vidí jenom jednu stranu mince, to je jeho hlavní problem.
Reagovat
Patik
Forehand má svoju minulosť v ktorej rád žije a ktorú si rád pripomína a nielen sebe..ako fanúšik momentálne nemá moc radosti keďže jeho idol všade dostáva narezané ..tak sa vracia do doby kde jeho idol ešte ako tak narezával a tam je jeho útočisko kde sa môže obracať neaktuálnymi argumentami..logicky..každý rád spomína na dobré časy..takí Federerovci sa tešia z minulosti aj z prítomnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Pat a Mat a ich sobotná selanka po vyhranom béčku..:)
Reagovat
Fandina
Rogiiii super. Viděla jsem jen poslední game, ten byl super. Obrovská gratulka k titulu a 100ce. Pěkně, pěkně.
Reagovat
Fandina
A také kvituji :-)), že Roger byl dnes hladce oholen, i když jsem to neviděla, tak možná ta výhra proto byla ve dvou. Jinak v týdnu předtím byly některé zápasy ve třech a s hodně chyb, třeba s Fuscovicem, tam jich bylo moc, dneska hladká tvář, gratulka Rogiiiiiiiiii.
Reagovat
annah
Oholil se, aby na tu slávu stovkovou byl elegantní....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduju Facebook a zahraniční fora a fanoušci Nadala to těžce nedávají. Zajímalo by mě, co děla Petrzalka. Chtěl bych ho teď vidět live.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozeram jednym ockom Manchester, druhým si z teba robím prdel a par minut sa obliekam a pojdem vyzdvihnut dievčatá ku svokrovcom.

A co ty, menis spoďáre?..

Alebo teda, ehm..Postačia nohavičky?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja slavim. Ty sledujes tužku, nedávás to, opět a zase. Pac a pusu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti k tejto prenikavej 500ke uprimne gratulujem. Vravim, my oslavujeme GS, vy béčkové Dubaje. Vsetko v poriadku, citim spontánnu radost, tak to ma byt..
Reagovat
smazaný uživatel
GS? Myslíš asi French Open. Chtěl bych te vidět, kdyby Nadal vyhrál acapulco. Ale bohužel on mimo antuku moc nevyhrava, vlastně téměř vůbec.
Reagovat
peRFect
Co oslavujete?Jaké GS?Kolik jich má Rafa?Roger rovnou pětinu ze 100 titulů.Jaký má Rafa po třicítce h2h s Rogerem?Ty nemáš co slavit.Ty jsi naopak v pozici,kdy můžeš jen doufat.Přiznej si to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teraz skus vydelit Rafov pocet GS deleno pocet turnajov :)

Dnes ti čísla labzujú hore/dole..

A 32 Nadal moze len dufat a Rogi, co je rok bez GS/1000 si brusi zuby na dalsiu stovku..

Si opojený emociami perfecto :)
Reagovat
peRFect
Vydělit,vynásobit,sečíst,odečíst.Podmnožinky (brutálné!).Nikoho nezajímá kolik z kolika.Nikoho.
Je jedno kolikrát hráli němci finále ms ve fotbale,je jedno kolikrát češi v hokeji,stejně tak je uplně jedno kolik grand slamů hrál Sampras,Laver,Becker,Federer,Nadal,či Djokovic.
Podstatné je,kolik těch titulů kdo má.Zbytečně se odtrháváš od tématu.Psal jsi jak slavíte po třicítce,přitom jste toho moc neuhráli a starý švajcjár vás navíc ve 2017 jednou porazil a třikrát ztrapnil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ser na nej, nezvládá to. Jako vždy. Je hotovy, Nadal má 80 titulu, nemá šanci to dohnat, Djokovic ho udělá v GS a skončí jako poslední z big3. Přes tuto myšlenku se nedokáže přenést.
Reagovat
peRFect
Před pár lety jsem myslel,že tomu tenisu opravdu rozumí a jen rejpe.Nyní mám obavu,že je schízák a ještě to sám ani neví.
Reagovat
peRFect
Ale nechci být nespravedlivej,takže Nadal má 68%tní finálovou úspěšnost na GS.Roger 67%.
Je mezi nimi 5 let rozdíl.Takže můj kůň možná přidá ještě nějaké finále,tvůj asi několik.Ale rozhodně jich Rafa prohraje víc než Roger.Takže nyní 1% rozdíl (pro tebe zlom mezi úspěchem a neúspěchem?Jedno procento? :-D ).
Reagovat
smazaný uživatel
Aké finále?...

Načrtol si pocet GS v pomere počtu turnajov, vraj hurá pätina...

Tak som Messi to má este lepšie, to len na margo tvojho prispevku...
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, Messi :)

Uz mam zapnuté el Classico...

Samozrejme Nadal.
Reagovat
peRFect
Irelevantní.
Reagovat
Ondra979
tak to jsou chudaci jako nekteri, co setady vydavaji za fandy Nadala, ale jsou to jen hejtri..
Reagovat
Kozoroh
Rogerovi zdejší fanoušci,
gratuluji vám i Rogerovi na dálku k dosažení 100. ATP titulu ve dvouhře. Je to obdivuhodný milník, kterého dnes Roger dosáhl.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
annah
Díky! Gratulace si vážíme. My zas budem už brzy gratulovat vám na IW nebo v Miami. Možná na obou... :-)
Reagovat
steve79
Roger fantazie. Hral opravdu vyborne! Jde se slavit
Reagovat
Ground_stroke
paráda, RF forever
Reagovat
ipko
je to tam, Stefanos trošku pomohol, ale Roger hral dnes parádne.. ukázal, že stále môže vyhrávať veľké turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jednooký král slepých vyhráva po Rotterdame, Stutgarte, Bazileji dalsi béčkový turnaj...Neviem ci sa tam vlastne stretol s top 10 hracom..

Ale to by pri druhom slede nebolo fér hodnotit..Gratulujem k jubileu, snád dobre oslávi na marcovom výlete v Amerike.

Tsits dnes poslabší, v obrane a na returne musi vyrazne pridat, ked chce vyhrat 2 a viac GS.
Reagovat
UnrealTom
hlavně že Rafa hraje jen mega super turnaje viz Acapulco :D
Reagovat
Ondra979
jj, a ohledne IW bych si nebyl tak jisty, ze tam Nadal bude zarit. Bude to minimalne zajimave a chtelo by to dalsi Fedal, stouhle formou proc ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hrál v IW Fedal a Roger předvedl to, co dneska, tak Rafa bude rad za čtyři gamy.
Reagovat
Kojinho
Stejně jako se Rafa na USO 17 nestřetl s top 25 hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tak ako Roger..On v tych Top 25 Gs zápasoch moc neexceluje posledné roky..
Reagovat
steve79
Ty ses fakt čur..k. Nedokazes ocenit vykon druhych.
Reagovat
steve79
To bylo pro forehanda. Promin
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem, nasiel som si to :)
Reagovat
steve79
Omlouvam se ti, ale misto abychom si uživali eru Nadala a Federera, tak si tady budeme nadavat. Na antuce si zase budes uzivat vyhra Rafy
Reagovat
Kozoroh
A Djokoviče.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
spaniel
Takže Nadal je slepý? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petrzalka to těžce nedává :D
Reagovat
nagini6
... hodnoti clovek, ktory nikdy ziadny ATP turnaj nevyhral, toto su vacsinou ti najvacsi odbornici ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Este som ziadny nehral :)
Reagovat
nagini6
tak rychlo zacni, nakolko nez pozbieras stovku titulov, to ti moze chvilu trvat ... a potom prosim zhodnot ostatnych hracov ;)
Reagovat
UnrealTom
let`s go Roger!!!!! jen tak dál
Reagovat
No-le
Gratulace všem Fedfans. Roger si svoje slabší chvilky vybral v minulých zápasech. Včera a dnes byl opravdu peRFektní.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
sojka1
Reagovat
annah
Náádheraaaa!!! Hlavní výzva roku splněna!!!! Konečně ta stovka!!!
Doufám, že organizátoři mají nějakou trojrozměrnou stovečku připravenou... :-)
Reagovat
turista
Tu stovku už Rogimu nikdo nevezme. Ten brutální milník byl dosažen.
Reagovat
Padme
Díky Rogerovi je ten svět hezčí místo...
Reagovat
sojka1
svet je bajecne misto k narozeni, taky se spokojene usmivam...
Reagovat
smazaný uživatel
He is tennis
Reagovat
smazaný uživatel
Okrem bodky za vetou, bez chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic. Roger má 100 co budeš dělat? Mrkni na HL z antuky, to ti pomůže. Cuuus
Reagovat
smazaný uživatel
Vdaka, mozem poslat nejake z RG..Ty na oplatku posli nejaké z Dubaja, Stutgardu, Estorilu :)
Reagovat
annah
Přesně tak! Je to mimořádný člověk, nejen mimořádný sportovec...
Reagovat
Kozoroh
Pro mě díky Novakovi ;-)
Reagovat
Padme
To se nevylučuje, je dobré mít v životě něco nebo někoho, kdo člověku udělá radost, bez ohledu na to, co se děje v reálném světě...
Reagovat
PetaM
100, to už je slušné číslo. Jen by ta stovka chtěla sestřičku dvoustovku, tak prosím :D :D Gratulace! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Swiss hop!
Reagovat
lavamancer
tak se to podařilo, Roger má stovku titulů.
zápas byl zajímavý, v druhém setu byl Řek nebezpečný a prostřední část i jistější a snad i trochu lepší. pak však za stavu 4-4 při servisu zkolaboval a už se nevzpamatoval.
gratulace Rogerovi, je to pán!
Reagovat
insanezy_
Velka gratulace legende k 100. titulu od fandy Rafy :)
Reagovat
misa
Elegán slaví stovku.
Reagovat
com
tak doprejme mu to poteseni :D ..ted uz dlouho nic neziska - na antuce mu vsechno vyzere Nadal a pak zase Djokovic :D
Reagovat
lavamancer
no, v Halle vyhrát může, ne?
Reagovat
turista
To může.
Reagovat
turista
Antuku ovládne letos Djokovič, ne Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Yes! Mega gratulace Rogere.
Bylo to lehčí než jsem čekala!
Reagovat
smazaný uživatel
C?moooooon 100!!!!!!!
Reagovat
miledus
100 je taaaaaaaam!!!!!!
Reagovat
spaniel
Roger je poslední rok strašně bidny na příjmu...ty reflexy jsou o úroveň níž. Do backhandu taky nestíhá. Jeho servis, forehand a voleje je to, co ho ještě drží v top. A proto tam Nadal v jeho věku nebude, nic z toho nemá.
Reagovat
annah
No servis je taky už slabší. Ty tam jsou doby, kdy sázel jedno eso za druhým.
Reagovat
Ondra979
tak servis prave celkem drzi, aspon vetsinou. I druhy je velmi slusny..ale ten return to uz muze souviset s reflexy a to je horsi, tam uzto asi lepsi nebude
Reagovat
smazaný uživatel
No to k svojej hre ani nepotrebuje. Má svoj forehand, svoj pohyb a miesto trávy, kde prestal Federer dominovat okolo 29-30, ma antuku, kde vyhráva bez straty kytičky aj hlboko po 30ke
Reagovat
misa
Hluboko po třicítce znamená ve 32?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano :)
Reagovat
misa
Tak to se nedivím, že se ti špatně počítají grandslamy a týdny na místě světové jedničky :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
peRFect
Ve 32 letech ještě žádnej GS Rafa nevyhrál.Naposledy jako 31ti letý. A neměli bychom zapomenout,že ve 30ti dostal naprášeno od toho našeho ?dědka? :)
Reagovat
smazaný uživatel
RG18.
Reagovat
peRFect
Pravda 32 let a 7 dní.Hluboko po třicítce tak nabírá jiný rozměr.
Reagovat
spaniel
Právě...pohyb odejde a nemá to čím nahradit. Už teď ho má horší než kdysi, ještě jeden pokles a nebude to stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
To co Federer uhral ako 35-36r, moze Nadal uhrat ako 33-34r..

4 vyhrané GS Federera po 30ke neposobia neprekonatelným dojmom, naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde to Nadal uhraje ty Sasku? Bude mít problem a French Open. Prober se konečně.
Reagovat
peRFect
Ale Rafa to nemá kde uhrát.Nutno si přiznat velkou pravděpodobnost,že neuhraje ani letošní RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Nutno si přiznat, ze 11-nasobny vitaz, bude mat zrejme šancu :)
Reagovat
peRFect
Ale o tom,že nemá šanci nepíšu.Píšu,že je velmi pravděpodobné,že to neuhraje.Jeho styl tenisu,věk...no uvidíme.
Reagovat
turista
Šanci Nadal má. Ale Djokovič prahne po druhém titulu z RG a po antukových tisícovkách. Pokud Djoki zopakuje výkon z finále v Melbourne na antuce tak ho Rafa nemůže porazit ani na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Novak zopakuje svoj vykon z hardu v Melbourne, tak to bude mat na antuke uplne iny efekt.
Reagovat
turista
To určitě ne. Pokud se Djoki na antuku letos zaměří tak ho Rafa ani tam nemůže porazit.
Reagovat
Kozoroh
Rozhodně to bude na antuce mezi No1em a Rafou vyrovnanější, než na nedávném AO. Ale myslím, že Novak má letos větší šanci porazit Nadala na RG, než měl v letech 2012-14. Tehdy ho mohlo tížit vědomí chybějícího titulu z RG, ale dnes už ho má, takže může být psychicky uvolněnější a když bude uvolněný, tak bude hrát lepší tenis.
Reagovat
turista
Souhlasím. Navíc je Nole schopen Rafu vykostit i na antukových tisícovkách. Nemusí na to vůbec měnit styl hry. Vždyť on praktikuje antukové doklouzávání míčů i na hardech.
Reagovat
Ondra979
jo neni to nepravdepodobne. Jak se jeste o neco zhorsi pohyb, tak to bude mit tezke, castecne to nahrazuje uz ted vetsi agresivitou ale asi to nepujde vecne. Je jen otazka, kdy to prijde..a muze to byt pomerne brzy
Reagovat
Kozoroh
Expert Žofka by nesouhlasil, dle něj má Nadal lepší voleje než Federer :D
Reagovat
spaniel
LOL :)
Expert Žofka nejspíš nerozezna voleje od puttaway.
Reagovat
misa
Ten je snad vyšinutý.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu. Nicméně Federer je natolik legendární, ze mu stačí forehand a servis, aby byl top hráč.
Reagovat
Ondra979
tak tenhle gam vybojovany, nastesti je tam i set. Neni to hotovo, Tsitsi jeste bude kousat.
Reagovat
annah
Tak zatím celkem dobrý. :-) První set je doma.
Ale Tsitsi hraje výborně. Úplně ho vidím na čele budoucího žebříčku, jak se tam přetlačuje se Zverevem. :-)
Reagovat
ipko
zatiaľ je to dobré od Rogera
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl to zase vypadá. Hodina nauky o tenisu s Rogerem. Stef se ještě neprobral a už teče 2:4.
Reagovat
a.magerova
No no... zas tak jednoznačné TO není... mladík staříka vůbec nešetří...
Reagovat
smazaný uživatel
Kamilos je dost mimo.
Reagovat
Ondra979
dejte stream pls
Reagovat
a.magerova
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=1127619&lang=ru&eid=773368&lid=1127619&fwm
Reagovat
annah
Mně se osvědčilo stáhnout si ( třeba na ulozto.cz) aplikaci SportZone. Obraz se tam dá rozkliknout na celou obrazovku.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
kada.tom
přesně, snad opravdu Stefanos vyhraje :-)
Reagovat
a.magerova
Já neříkám ani tak ani tak, ale na má slova dojde... :-P
Reagovat
annah
A došlo... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist