Federer z krize nevystoupil, v Estorilu senzačně prohrál s Montaňesem

8. 5. 2010, 20:47
Aktuality 138
ATP ESTORIL - Roger Federer nezlomí výsledkovou krizi ani mezi slabou konkurencí na antuce v Estorilu. První hráč světa od Australian Open ještě nedokázal vyhrát tři zápasy v řadě a nic na tom nezměnil ani dnes, když v semifinále podlehl obhájci titulu Albertu Montaňesovi.
Roger Federer

Vítěz turnaje z roku 2008 Roger Federer si v dnešním semifinále prohrál 2-6 6-7 s Albertem Montaňésem, který turnaj při neúčasti Federera vyhrál před rokem.

Osmadvacetiletý Federer v duelu vítězů posledních dvou ročníků turnaje potvrdil nepříliš oslnivou formu. Po Australian Open léčil infekci plic a vrátil se v Indian Wells, kde padl už ve 3. kole s Baghdatisem. V Miami přešel přes dva soupeře, ale v osmifinále nestačil na Berdycha. Minulý týden nezvládl první antukový zápas sezony v Římě, když podlehl Gulbisovi.

V Estorilu už včera musel odvracet setbol proti Clementovi, dnes s Montaňésem však byl doslova na druhé koleji. Během prvního setu nastřádal 19 nevynucených chyb a prohrál 2-6. V druhém dějství svou hru trochu zlepšil, přesto v tie-breaku opět padl.

"Zase jsem začal špatně. Ve druhém setu už to tak špatné nebylo, ale v tréninku mám ještě na čem pracovat. Odehrál jsem na antuce tři zápasy, mohl jsem i víc, ale Montaňes prostě na pomalém povrchu umí a já se trápil," komentoval poražený hráč. 

Federer: Porážka mě netrápí
Švýcara čeká před French Open, kde bude od 23. května obhajovat loňský triumf, jediný turnaj - příští týden Masters v Madridu. Z nečekané porážky si však hlavu nedělá. "Prohra mě netrápí, Roland Garros je ještě v nedohlednu," řekla světová jednička, kterou dělí šest týdnů od vyrovnání rekordu Peta Samprase v délce setrvání v čele žebříčku ATP.

Devětadvacetiletý Španěl, kterému ve světovém žebříčku patří 34. příčka, porazil Federera poprvé v kariéře. V předchozích třech zápasech uhrál se švýcarským tenistou jediný set.

Ve svém prvním letošním finále se Montaňés utká s domácím Frederikem Gilem, který zdolal 6-2 5-7 6-3 Guillerma Garcíu-Lópeze a zabránil čistě španělskému finále.

Pětadvacetiletý Portugalec v semifinále uspěl na třetí pokus a poprvé postoupil do finále.

- ATP ESTORIL (Portugalsko, antuka, 450.000 dolarů) -
sobotní výsledky (08. 05. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Montaňés (Šp.) - Federer (1-Švýc.) 6-2 7-6(5)
Gil (Portug.) - García-López (5-Šp.) 6-2 5-7 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

138
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hej lidi DOBREJ VÝMAZ !!!
Reagovat
Vojtiik
pardon ale tady si to fakt neodpustim :D
http://farm1.static.flickr.com/75/195983063_e380efd610.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, elegánovci, přiznávám se. Já a Barney jsme jedna osoba. Svůj nick jsem si změnil na Petr, abych vás elegánovce trochu pomátl, ale to vy jistě v životě nepochopíte, vy elegoš fanatici. Také jsem změnil druh psaní. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
ale kdyt to uz vime davno:)
Reagovat
smazaný uživatel
Už tě zase pustili v Bohnicích na internet, jo? Máte zase siestu a volnější režim. Přísahy si nech od cesty, buď od tý lásky!
Reagovat
carolyn
Nevítě někdo co dělá Ch.Ronaldo každé ráno? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyz to psal Mercury, tak to bude vedet Mercury...
Reagovat
carolyn
Tak at nám to prozradí....
Reagovat
Mercury
narážel jsem na jeho metrosexualitu a tunu nezbytného gelu :) ale byla to samozrejme nadsazka...
Reagovat
smazaný uživatel
No tě prdel ... to je parta blbců tady.Začíná mě zajímat kam až to dojde!
Reagovat
carolyn
ahoj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
čus čus
Reagovat
smazaný uživatel
zdarek,tady to zije vic nez v diskuzi:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No nezlobte se na me, ale vase prispevky nize nesvedci zrovna o tom, ze vy byste se z te party nejak vymykal...
Reagovat
carolyn
čau, koukám, že se tu scházíte ty secaa ještě sarkan a je to....jo a pak už chybí jen vamosperejra :-)
Reagovat
carolyn
Rafa bude mít svatbu? A jde za ženicha nebo za nevěstu?
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslite? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta svatba nebude jeho ... jde za družičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Och, no to jste tedy tal do ziveho, jen co je pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem uroven diskuse se nikdy nezvedne, pokud si tu budeme oplacet stejnou minci. Myslim, ze alespon tady, kdyz zase tak o nic nejde, by mohlo platit prislovecne "kdo do tebe kamenem, ty do nej chlebem"
Reagovat
smazaný uživatel
Treba opet zalovi ve sve tajemne riti a nejakou nevestu vynda:D, kdyz z ni dokazal vyndat i uder snu, jak uz tady nekdo psal...
Reagovat
Mercury
Jelikož Rafa fandí Realu Madrid, tak bych to viděl na svazek s Cristianem Ronaldem. Rafa si vezme slušivý růžovoučký outfit z loňského RG a Cristiano se na svatbu připraví vlastně pouze tak, jako to dělá každé ráno...a bude veselo :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak takovejma sračkama tu úroveň diskuze opravdu zvednete.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tu řešíte :DDDD ???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď ses předvedl, jakej jseš hrdina rádoby "intelektuál"! Ale když ti to pomůže přebít zoufalost a utrpení z Rogírečkové super formy, tak si klidně pokračuj, ubožáku....
Reagovat
Mercury
evidentně nemáte smysl pro humor nebo nevím :D
Reagovat
carolyn
Tak já nečekala, že se zas z toho stane sálodlouhé téma.
Reagovat
carolyn
No nemá to tu cenu, admin to jak je vidět nijak neřeší, myslela jsem že jeho práce je tady udržovat nějakou úrověn, ale jestli to tak chce že tady odejde plno fajn lidí a převládají tu idioti, pak teda hodně štěstí tady s tím portálem
Reagovat
smazaný uživatel
poprvé, co s tebou plně souhlasím - převládají tu idioti, počty jsou víc než jasné :DDDDDDDDD
Reagovat
Mercury
...čím víc Déček za toho smajlíka dáš, tím větším borcem budeš! a možná tě za to Rafa pozve i na svatbu!
Reagovat
smazaný uživatel
:-D dobře Mercury
Reagovat
carolyn
může mi někdo něco vysvětlit?
Proč se tady lidem kteří uznávají kvality i jiných tenistů než jen Rogera říká "fanatičtí elegoši" a lidem co jen zajímá nadalova hra, chování a možná i jeho prdel, proč oni si myslí že jsou normální a nechovají se fanaticky? No pokud je to ještě puberta budiž, pro ně je nejdůležitější jen to co právě říkají ale až jednou dospějou uvidí že tohle chování je ubohé a snad se za to i jednou zastydí.
Reagovat
carolyn
Pak chci ještě vědět jednu věc:
Proč tu někdo Fedexovi říká "ušklebenec" já kdykoli kouknu na neto na fotky Nadala nebo na jaký koli jeho detailní záběr obličeje, tak se snad ze všech nejvíc šklebí právě on :-)
Reagovat
smazaný uživatel
promiň že jsem si dovolil na tebe zapomenout a nejseš v seznamu fanatických elegounů :DDD
Reagovat
carolyn
nejlepší je jít rýpat do diskuze v době kdy Fedex vůbec nehraje :-)))))) nikdo se ti nechytil, vid, to víš tam většina lidí fandí jen tomu, co mají právě na tiketu :-P
Serou ti na nějaké dělení Rafa/Roger :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je to, že se tady nic jinýho neřeší.Fanatici asi proto, že se Fedexe skoro každý zastává a potom Barneyho a spol. nezajímá, že někdo uznává třeba i někoho jiného,pro něj jsou všichni prostě fanatici.Ale nezmění se to, když si vemu, že otevřu článek o Berdychovi v Mnichově a vidím Petrův komentář o Federerovi smrti, to je trochu moc ne?
Reagovat
smazaný uživatel
uživatelé diskutující pod článkem:

Rogírek fanatici: Mercury, whistler, dape, Soob, Petr, Teo, Hab, viktor, a.magorova, ascencion, marafranc, Vojtiik, Joker, romismak, Miras89

Nadalovci: Barney, olfess, Vale46, Frantz

Nezařazení: clarc, Kofi

Tak pane Mercury, kolik z těch zbylých NEelegánovců mě tady uráží???

PS: a nemušíš přesně, stačí přibližně :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
no tak já uz nic nechapu Kdyz Petr je rogírek fanatik tak já jsem Rafael Nadal nebo co
Reagovat
smazaný uživatel
zrejme to souhlasi, tolik to tu jeste neznam, ale pripada mi, ze romismak je sice fanda Rogera, ale je dost objektivni, takze bych ho spis zaradila do nejake normalni kategorie, jako fanatik mi nepripada :-)
Reagovat
smazaný uživatel
uživatel Petr alias BjornBorg alias Andrew je duševně chorý elegánovec, kterej si tu z vás dělá dobrý den. Loni tu ještě vychvaloval Rogírka, než mu totálně ruplo v palici...
Reagovat
Mercury
Máš problémy s logickým myšlením, ale jelikož to není tvůj největší problém, tak ti to odpustím. Nikdy jsem nenapsal, že tě ostatní fanoušci Nadala uráží, ale spousta z nich má na tebe stejný názor jako skalní fanoušci Rogera. To, že jejich názor nezazněl explicitně zrovna v této diskuzi (třeba proto, že tu ti dotyční nejsou!?!) neznamená, že tě za vola nemají. Zajímalo by mě, co na to říkáš, pokud jsi schopný mi odpovedet?
Reagovat
smazaný uživatel
bla bla bla, že jsi debílek, co se tu snaží hrát na mega intoše vím dávno, ale že umíš číst ostatním diskutujícím myšlenky vím až teď :DDDDDDDD
Reagovat
Mercury
Takže mi neodpovíš?
Reagovat
smazaný uživatel
skvělý seznam... konečně jsem se tam dostal :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že mi Barney nevadí, i když si nepotrpim na vaše sáhodlouhá dohadování o hov.nu, takže já jsem zvyklej se s nim bavit o tenise a úplně normálně. Ale kdo mi už hodně vadí, je uživatel Petr, tam už to vypadá na nějakou duševní chorobu nebo dočasné pomatení smyslu a s tim by se něco dělat mělo..
Reagovat
Mercury
To ti i docela závidím, že si z Barneyho někdy vytáhl nějáké informace o tenise. Nikdy jsem ho tady neviděl jen tak přispívat k tématu, aniž by opomněl přidat nenávistnou poznámku směrem k Rogerovi. Docela by mě zajimálo, jestli ten člověk někdy tenis vůbec hrál, jestli mu aspon trochu rozumí, zda zná i jiné tenisty než Rafu a Rogera a dokáže analyzovat jejich hru. Odpovědí jsem se od něj za ten rok zatím nedočkal :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v tenise se orientuje velmi dobře, jestli sám hrál, to nevim. Jinak divil by ses jak umí být kritickej i na Nadala, když nehraje OK (to máme společný) ;), jenom to tady spíš nerozvádí.
Reagovat
Mercury
Tak mu jako jeho spřízněná duše zkus vysvětlit, že k článkům, nesouvisejícím s Rogerem se může věcně vyjádřit, aniž by do toho zakomponoval zbytečné provokace. Pokud se v tenise orientuje, jak říkáš, jistě bych tu nejen já ocenil, kdyby se jednou jeho příspěvky týkaly především tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim, že si to přečte ;), já zas takovej kámoš nejsem, abych mu mohl doporučovat co má psát a co ne. :D Jinak už mě nechávají tyto debaty úplně klidným, prostě to neřešim a co můžu, to přeskakuju, pokud mě to neudeří do čumáku... kdyby se nedělo nic horšího Mercury ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti opakuju, ty natvrdlý kreténe, že fandím Nadalovi, a ne Federerovi, ale díky tvým zvratkům snad začnu fandit i jemu, aby ti tady konečně sklaplo.

Tobě musí totiž nadávat fanoušek jakéhokoliv tenisty, protože takovou parodii na člověka aby jeden pohledal.
Reagovat
smazaný uživatel
Klííííd! Úsměv, možná ti udělám trošku radost jo, já jsem si myslel, že to u tebe má Barney špatně ;).

Jinak, to je nadsázka, sranda... nekaž si tím náladu, ju? ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych mu to nandal :D:D:D
Reagovat
ArcusII
Schválně, kdo uhodne, kde se toto místo nachází... :-)
Velká svíčkami nasvícená a oslintaná prdel Rafaela Nadala na plakátě v úplně prázdný místnosti a u ní malej zaprděnej notebook
s homepage na www.tenisportal.cz... Máte jen jednu možnost :-)
Reagovat
Mercury
Barneyho masturbační místnost?
Reagovat
smazaný uživatel
no a Petr ho chodi na navstevat a soutezej, kdo si ho vyhoni driv:)
Reagovat
Mercury
Ten ho tezko muze navstevovat, kdyz jsou jedno telo a jedna duse. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Píše někdo, kdo má pokoj vytapetovaný chlupatým arogantem ze švajcu .))))
Reagovat
smazaný uživatel
psssst, on o tom nevi:)
Reagovat
ArcusII
"chlupatej arogant ze švajcu" :-) vole :-) si mě fakt rozesmál. To je tak blbý, až je to vtipný.... kam ty na ty urážky chodíš? nekoukáš přitom do zrcadla?? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já chápu že ne všichni musí fandit Rogerovi,to je každého věc,ale nemyslíte si že zrovna Roger by si zasloužil trochu respektu?Tolik grandslamů co získal,by nedali dohromady všichni hráči na okruhu ATP.Navíc je snad všem jasné,že je obrovský rozdíl porazit Federera či Nadala ve třech setech než ve dvou,proto na malých turnajích a obzvlášť na antuce je nejvyšší šance Rogera porazit.On si z těchto proher nic nedělá,což dokazuje i jeho prohlášení, že ho porážka vůbec netrápí,proč by vlastně měl,má úspěchy které NIKDO nemá,může se tenisem bavit a skončit kdy bude chtít,ještě nějaký ten grandslam třeba přidá,naopak pár dementů z toho má svátek a napíše sem vždycky nějaké trapné komentáře na reakci jeho porážky.Klidně si sem pište,od toho to tu je,aspoň se člověk může pobavit:))
Reagovat
smazaný uživatel
no ano, to víš že jo, zase ta stejná ohraná písnička! Rogírek prohraje a hned se tady začnou vytahovat počty GS, nikdo jiný je nemá, počet týdnů v čele, počet semifinále GS apod. bludy, jen aby se dušička utěšila :D Ale na jak dlouho vám to milí zlatí fanatici bude stačit? Počkej až letos rupne arogant i na GS, to tady budou žně :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Už šest let čekáš, tak třeba jednou se to povede no.
Reagovat
smazaný uživatel
V pořádku,když prohraje tak prohraje,jednou to přijít prostě musí.Že vytahuju výsledky,no a nemá je snad?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ale ale, to jsou keci zase, neco podobnyho si mlel pred AO a pak ses tady 2 mesice neukazal;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na jak dlouho vám to milí zlatí fanatici bude stačit??Odpověď je taková že ty už budeš pod drnem:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Whistlerem! Roger to je osobnost a zaslouží si respekt pro to co udělal. Nadal je skvělý hráč, ale až dokáže to co Roger tak mu teprve můžete něco vyčítat! Zatím nikdo lepší není!... aáá samozřejmě pan Barney - všech hlupáků král! No to víš, musíme se nějak utěšit nejlepšími výsledky nejlepšího hráče na světě:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
ty budeš taky prudce inteligentní jedinec, viď? Ostatně jako většina zdejší elegounské lůzy...
Reagovat
smazaný uživatel
ááá další z fanatiků, kteří to mají v hlavičce malinko vygumované .))) Včera si mě tvojí perlou dostals:

"no jo, Federera dokáže porazit jenom Federer.. fyzicky má na všechny hráče i kdyby měl železnou kouli na noze..."

Není to nádhera se bavit u těchto zvratků, které tu potí zhrzení duševně nemocní elegoun fanatici po každé arogantově prohře? :D A že jich není zrovna málo :DDDDDDDDDD
Reagovat
Mercury
Barney, jak snášíš to, že nejen fanoušci Federera, ale i 99% všech ostatních diskutujících na tomto portalu (tudíž i mnoho fanoušku Rafy) si o tobě myslí, že si zakomplexovaný dement a považují tě v lepším případě za šaška a maskota tohoto fora, v horším za naprostého chudáka..? je to příjemný pocit? z tveho chovani mi prijde, ze ti to snad dela dobre, být někde za totálního hňupa :)
Reagovat
smazaný uživatel
pane Mercury, a není náhodou těch 99% zdejších diskutujících, fanaticky připosráno s Rogírečka? :DDDDDD
Reagovat
Mercury
Pokud sis nevšiml, vysolvne jsem tam pro tupce tvého formátu podotknul, že se to týká i fanoušků Rafy, Djokera i ostatních tenistů, které ve své omezenosti ani neznáš. Spousta fanoušků tvého milovaného Rafy si o tobe myslí to samé jako elegán fanatici. Ted bych prosil o odpoved, zda ti dela dobre byt za demeneta, jestli jsi vubec nejake konstruktivni odpovedi schopen.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jinak, pro imbecila tvého formátu - z této diskuze odděl elego fanatiky od normálních a co ti vyjde??? No výsledek bude hoodně zajímavý :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsem veliký fanoušek Rogera Federera. Máš s tím problém?! A připadá mi, že si vážně nemocný, protože vytahovat přesné komentáře co jsem napsal je "trochu divné", nemyslíš? Tím minulým příspěvkem jsem chtěl říct, že si za ty prohry může sám, protože se při zápase psychicky složí. Proč to děláš? Dělá ti to dobře, když si tady všichni o tobě myslí, že si idiot?
Reagovat
Mercury
Takže mi prostě neodpovíš? :D ty jsi fakt osel, proplesknout zprava zleva a treba by ses probral...achjo...
Reagovat
smazaný uživatel
Barney,ano jsem fanouškem Rogera zhruba 7 let a jeho hru obdivuju,protože je v ní absolutně všechno.Ale zároveň jsem rád,že na okruhu ATP můžu vidět hráče jako je Nadal,respektuju ho,protože i jeho hra je svým zbůsobem výjimečná a souboje RAFA,ROGER nabízí všechno co tenis může nabídnout.Mám nejlepšího kamaráda co fandí Nadalovi,ale dokážeme se pobavit o tenise v naprosto normální rovině,což ty asi nedokážeš
Reagovat
carolyn
že ti to za to stojí?
Reagovat
Mercury
já vím :/..asi to něják souvisí s tím, že nerad vzdávám boj, i když tuším, že proti větrným mlýnům se bojuje těžce...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, mě už dneska taky vytáhl dva komentáře.To nemá cenu ani řešit tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Když mi nevěříš, že jsem puberťák, tak mi nevěř. Pro mne za mne si v klidu můžeš myslet, že mi je třeba padesát let, protože mně to rozhodně vadit nebude. Koneckonců si můžeš ověřit můj věk podle data narození, které je níže uvedeno.

12.září 1996 = 13 let a 8 měsíců
Reagovat
smazaný uživatel
Petre, nezlob se, ale tvuj vek bychom si mohli overit na 100 % pouze podle tveho obcanskeho prukazu...
Reagovat
smazaný uživatel
09.05.2010 10:11Od: Soob

Re: vale46
''to mas pravdu, kdyby mu bylo 13, tak nevi kdo je Sampras, Petr je akorad krypl vsech kryplu''

Soobe, než mě začneš kritizovat, tak by sis měl zopakovat pravopis. Akorát se píše s t a kripl se píše s měkkým i po r. Ačkoliv je to tvrdá souhláska, píšeme tam měkké i, protože je to slovo přejaté.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a jeste je tam, resp. neni carka, ale to je jedno. Vetsinou nejde o formu, ale o obsah, i kdyz je fakt, ze ja mam rada i tu formu korektni. Petre, sice mame stejneho favorita, ale musim rict, ze tve prispevky jsou dost zoufale, nereknu, kdybys to napsal jednou, dvakrat, ale to vecne opakovani leze na nervy uplne kazdemu bez rozdilu hracskych preferenci. Nemluve o tom, ze jsi jeste nikdy neprisel s nicim objevnym, zadnym relevantnim komentarem. Nadavani na Federera z nikoho odbornika na tenis neudela...
Reagovat
smazaný uživatel
Opravovat chyby ti jde, tak se radsi venuj cestine a neser se do tenisu....
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, když ti je těch 13 let, tak by si měl možná od 4 hodin do 6 ráno spíš spát, než tady radit, kdo co má dělat, co myslíš? Ale ty kvůli tomu Federerovi možná ani nespíš.Je to těžký vid?
Reagovat
Teo
Docela by mě zajímalo, jak může člověk s takovým komplexem (komplexem jménem Federer) vypadat v praxi, ale nejspíš (a naštěstí se to nikdy nedozvím). Všichni fanoušci Rafaela Nadala by si měli uvědomit, že ty nejlepší zápasy - a jsou to ty nejlepší zápasy celé tenisové historie - sehrál s Rogerem Federerem a je úplně jedno, kdo z nich zrovna vyhrál. Že tenis potřebuje změnu v podobě odchodu Federera z tenisu, může říct jen člověk s náběhem na psychickou poruchu. Všichni (i ti, kterým visí nad postelí plakát polonahého Nadala) by měli být rádi, že hráči jako Federer na kurtech jsou, protože představují zdravou konkurencí, která bičuje jejich miláčky k lepším výkonům. A o tenis jde přeci především, že?! Federer teď sice není ve formě, ale nikdo by na něj nikdy takhle nekydal hnůj, kdyby nepřekonal tolik rekordů a nebyl hrál tak, jak hrál. Já osobně si přeju, aby finále příštího grandslamu (a i těch dalších) bylo opět federero-nadalovské, protože lepší tenis stejně nikdo hrát neumí. A na závěr ještě jedna rada pro Petra: víš, jestliže mi na někom vadí elegance, pak mám možná problém s vlastní elegancí (= žádnou nemám a možná smrdím), ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si 100% jista, ze vsichni Nadalovi fanousci nejsou jako Petr :-), takze jste nemusel generalizovat ve vasi druhe vete.
Reagovat
Teo
Já myslím, že z kontextu celého mého příspěvku je docela jasné, o které fanoušky Rafaela Nadala se hlavně jedná. O těch, které mu fandí a ostatní jim nevadí, jsem opravdu nemluvil. Buďiž to tedy upřesněno...
Reagovat
smazaný uživatel
"Všichni (i ti, kterým visí nad postelí plakát polonahého Nadala) .."

Píše někdo, kdo má pokoj vytapetovaný chlupatým arogantem ze švajcu .))))
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi ten zápas? Znova opakuju, Federer hrál neuvěřitelně laxně a vlažně, k úderům přistupoval dost špatně. Uvidíme po Roland Garros, ještě bych nedělal předčasné závěry.

Jo a nefandím Federerovi, ale Rafovi ty čůráčí hlavo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu proc by mel Fedex ukoncit karieru, to mi prosimte vysvetli...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten člověk je zahořklý a plný nenávistí, nula, co v životě nikdy nic nedokázala. Má už to v hlavě krapet pochroumané, takže u něho není moc co chápat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem mi ani nepripada, ze mu je 13 let a chodi do 7.tridy, jak tu casto opakuje... To, jak pise, rozhodne nesvedci o pubertalnim veku. Jazyk me zajima, pomerne casto chodim na fora, kde se lide tohoto veku sdruzuji, abych zjistila, jestli vubec kvuli mlade generaci nebudeme muset cestinu zjednodusit natolik, ze to uz skoro ani cestina nebude :-), a ac existuji samozrejme vyjimky, Petr neni pubertak ani nahodou...
Reagovat
smazaný uživatel
to mas pravdu, kdyby mu bylo 13, tak nevi kdo je Sampras, Petr je akorad krypl vsech kryplu
Reagovat
smazaný uživatel
Petr,Barney a ještě další, tady neustále kritizují a mluví o tom, že má Fedex skončit.Důvodem bude asi to, že moc dobře vědí, že bude stále hrát na velkých turnajích do posledních kol a hrát o tituly a nemůžou to skousnout.Můžou tady psát co chtějí,ale fakt je ten, že mezitím jimi neustále kritizováný Federer 8 GS finále v řadě, tak Nadal poslední čtyři GS nic, krom jednoho semi(výsledek:3x 2:6).Budou se muset smířit s tím, že Fed bude hrát dál a s tím, že Nadal skončí dříve než on.
Reagovat
smazaný uživatel
kvůli takovýmu fanatickýmu debílkovi jako si ty a tobě podobní, si vás tady po každé elegounové prohře tak rád vychutnávám!
Reagovat
Mercury
mit radost z neuspěchu ostatních je velice špatná vlastnost, styd se...kdyby ti tady porad tak nekdo valil do Rafy, tak uz bys plakal mamince na ramenu...jenze jak vidis, lide bez komplexu to nemaji za potrebi
Reagovat
smazaný uživatel
"mit radost z neuspěchu ostatních je velice špatná vlastnost, styd se...kdyby ti tady porad tak nekdo valil do Rafy,.."

To je přesně ten důvod, proč jsem se registroval do této diskuze! Za všechny ty sviňárny, který jste tu vy Rogírkovci předváděli, si to teď vyžerte do dna!!!
Reagovat
Mercury
A nemáš pocit, že už si dalece překononal všechny výpady, které tu kdy na Rafovu adresu od podobných blbců jako jsi ty byly? Tenhle druh oplácení opět svědčí o tvé intelektuální nesmělosti, chlapečku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, jako obvykle došlo na moje slova. Včera jsem říkal, že elegán nestačí na Montaňése, a taky k tomu došlo. Avšak ačkoliv jsem dobře předvídal, všichni elegánovci mě včera považovali za absolutního blázna. Všiml jsem si, že Rožírek se každým turnajem zhoršuje: nejdříve nestačil na Baghdatise, pak na Berdycha, Gulbise a nakonec i na Montaňése. Na příštím turnaji pravděpodobně vylítne v prvním kole s nějakým chcípákem jako je například Eduardo Schwank nebo Frederiko Gil.

Nejlepší ovšem jsou ty kecy od elegoš fanatiků:

09.05.2010 01:11Od: viktor
''za Rogerovu prehru zrejme može nepriazeň Portugalského publika, prípadne rozvod jeho rodičov podĺa mňa, ktorý ho psychicky poznamenal v poslednej dobe..:-)''

Toto je příspěvek od Viktora - neobjektivního elegánovce. Podle něj Rožírek prohrál kvůli nepřízni publika. To je ta největší kravina všech dob! Taková hvězda jako Federer si publikum vůbec nevšímá, takže příčinou jeho proher je neschopnost.

08.05.2010 22:34Od: marafranc
''Roger už na to kašle jde to vidět, snaží se jenom na granslamech a tam vyhrává ale čemu se divit po tom co má za sebou si musí taky odpočinout''

Naopak marafranc si myslí, že elegán bude vyhrávat na grandslamech. To chci ale vážně vidět, protože aby postoupil do finále, bude muset porážet i lepší tenisty než je Montaňés nebo Gulbis.

A na závěr příspěvek od pí A.Magorové:

08.05.2010 22:34Od: a.magerova
''No to, že prohrají Finové s Dány 1:4 je snad ještě větší šok než Roger !!!''

Tak, jak se zdá, Rožírek za chvilku ukončí kariéru, protože ho jistě nebude bavit celou dobu prohrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tvoje slova sice došlo, ale nedělal bych z toho takovou kovbojku... Myslím, že každý fanoušek Rogera (i já) ve skrytu duše tušil, že by mohl být s Montanesem problém... Ani bych neřekl, že se zhoršuje, spíš hraje pořád stejně špatně, a tak byla ta prohra celkem logická... Pravdu máš samozřejmě i v tom, že na grandslamech bude muset porážet i lepší hráče, a nejsem si taky jistý jako většina jeho fanoušků, že se jeho hra s příchodem velkého turnaje automaticky zvedne... Zatím to teda vždycky vyšlo, ale jednou to skončit musí... Není stroj... Ale stejně jako jsem doufal, že se do formy dostane Rafa, tak doufám, že se to povede i Rogerovi (a vlastně celé špičce) a my jsme měli možnost vidět kvalitní GS, se stoprocentními výkony celé špičky...
Nevím ale, jaký má smysl kopírovat neobjektivní příspěvky a vysmívat se jim... Připadá mi to ještě horší, než ty samotné příspěvky... Smiř se s tím, že fanoušek prostě nemůže být úplně objektivní, i kdyby chtěl... To, že si tu hraješ na elegánovskou policii rozhodně ničemu nepomůže :-) Akorát proti sobě všechny popuzuješ, a myslím, že nejenom fanoušky Rogera... Jestli to je ale tvůj úmysl, tak tenhle odstavec ignoruj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky doufám, že uvidíme GS plné kvalitního tenisu, avšak bez elegána. Tenis potřebuje změnu, a pokud bude elegán i nadále vyhrávat, což je naštěstí velmi nepravděpodobné, čím dál méně lidí se začne o tento sport zajímat. Jelikož jsem fanouškem Rafy, doufám, že vyhraje RG, avšak doufám, že si zahraje finále s nějakým outsiderem, kterému se podaří vytřískat elegána ve třech setech a pokud možno v zápasu prvního kola.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud by ten outsider prokázal kvality i v dalších zápasech, třeba jako loni Söderling, nic bych proti takovému finále neměl, ale přecijen jsem staromódní a finále Rafa - Roger by stálo za to... Rafu mám rád, je to sympaťák a titul by si za ty kolena určitě zasloužil, Rogerovi zase přeju ten rekord... S takovou formou je ale fakt možné, že dostane na první kolo Gulbise nebo Almagra a pojede dom...
Myslíš, že se kvůli Rogerovi fanoušci přestanou zajímat o tenis? Já jsem se kvůli němu právě zajímat začal... Sledovat jeho hru, když hraje ve formě, je zážitek... Rafa mě popravdě ze začátku moc nebavil, teď ale hraje taky parádní a pohledný tenis na všech površích, takže myslím, že se je pořád na co dívat - s Rogerem i bez něj...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se letos Rafa a elegán neutkají v žádném zápasu, protože elegán vždy vylítne dřív než on. Po pravdě řečeno je tomu už dlouhá doba, co se spolu neutkali, takže by nebylo na škodu věcí, kdyby to bylo jako za starých časů, avšak v takovém případě budu bezpochyby fandit Rafovi.

Problémem je to, že když elegán vyhrával, Rafa byl zraněný, a když poslední dobou Rafa vyhrává, elegán se nachází v krizi. Jenže když se ti dva jednoho dne utkají a Federer nebude fit, může z toho být nejzábavnější finále všech dob, podobně jako loni, když Rožér brečel, jelikož neunesl, že je Rafa lepší než on sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi jak každý příspěvek zakončíš nějakým poselstvím o Rogerově nedokonalosti :-)
Jinak máš pravdu, loni to vycházelo tak, že se Federer rozjel, když se Rafa zranil... Škoda, chybí mi ty roky, kdy Rafa Rogera porážel na RG a Roger mu to oplácel ve Wimbledonu (s vyjímkou finále 2008)... Uvidíme, jak se to vyvine, já chci prostě vidět takové zápasy, jako třeba zrovna to finále Wimbledonu 2008... Chápu to tak, že ty bys radši viděl takové finále jako RG 2008 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
za Rogerovu prehru zrejme može nepriazeň Portugalského publika, prípadne rozvod jeho rodičov podĺa mňa, ktorý ho psychicky poznamenal v poslednej dobe..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Byla to sice hrůza, ale kdyby by chtěl, mohl by Montanese lehce přejet." (dovoluji si nominovat na blud roku :D)

"Roger už na to kašle jde to vidět, snaží se jenom na granslamech.."

"A na rekord si myslím vůbec nemyslí, chce prostě co nejvíc GS titulů to je vše"

"Fed s Nadalem budou jasný favoriti RG, to je jasný"

RF fanatici vy mě vážně bavíte, váš bezmocný vztek je skutečně pro mě ta nejkrásnější odměna :DDDDDDDD
Reagovat
Mercury
A navíc nepozval Wawrinku na svatbu!! bídák jeden..na hranici s ním!
Reagovat
smazaný uživatel
já si nemyslím ze na RG bude fedex ve forme ... pokud ale hned nevypadne a rozehraje se tak snad neco uhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi vysvětlit, co je za perlu na tom, že Federer bude spolu s Nadalem největším favoritem RG?
Má tam čtyři finále za sebou a ve finále na grandslamu nechyběl dva roky, naposled AO 2008.Ale ty ted asi víc favorizuješ i Montanese co?
Reagovat
smazaný uživatel
Von to mele furt, pred kazdym GS, jednou mu to proste vyjit musi, ale ja jen doufam, ze to bude trvat co nejdyl:)
Reagovat
smazaný uživatel
O Madridu si taky iluze nedelam, uvidime co FO tam mu verim, ze bude hrat lip. Tohle je hnus co predadi, to snad ani nejni on...
Reagovat
smazaný uživatel
to není hnus, ale nádhera :DDDDDDDDD A můžu tě ujistit, je to skutečně on, tvého srdce šampion :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu proc by mel Fedex ukoncit karieru, to mi prosimte vysvetli...
Reagovat
smazaný uživatel
ano je to on meho srdce sampion, to ale neznamena, ze ho zavrhnu...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger už na to kašle jde to vidět, snaží se jenom na granslamech a tam vyhrává ale čemu se divit po tom co má za sebou si musí taky odpočinout
Reagovat
smazaný uživatel
ale ho*no! myslis, ze nechtel vyhrat? myslis, ze ho bavi prohravat? proste nema formu. to se stava, ze po tolika letech prijdou nejake krize, kdy poradne ani micek netrefis...
Reagovat
smazaný uživatel
Byla to sice hrůza, ale kdyby by chtěl, mohl by Montanese lehce přejet. Když zabral a opřel se do toho, tak Montanes vyloženě nestíhal. Jenže jeho přístup byl většinu zápasu neuvěřitelně laxní, hrál tak na 20%. Hlavně tiebreak, otočil z 0:2 na 5:2 a pak prohrál pět výměn v řadě úplně zbytečně. 50 UE ve dvou setech hovoří za vše. V Madridu podle mě víc jak SF nedá, na RG i když se zvedne, bude mít potíže hned s mnoha hráči - Ferrer, Verdasco, Soderling, Wawrinka, možná i Gulbis (uvidíme jak teď Madridu).
Reagovat
a.magerova
No to, že prohrají Finové s Dány 1:4 je snad ještě větší šok než Roger !!!
Reagovat
Frantz
Jestli tady pisete,ze Novak nema co delat se soucasnou formou na druhym miste v zebricku,co teprve elegan,ten loser? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, co ti na to mám říct, zápas jsem neviděl, ale když říkali jeho skalní, že to byla hrůza, tak jim věřim. Něco se s nim děje. Djoker odstoupil, takže kdyby Rafa vyhrál Madrid, tak je druhej. Doufám, že zůstane zdravej, protože jestli ne, tak Madrid (na antuce ;D) může pak vyhrát snad i A.Rod. a to by bylo překvapení asi i pro něj ;), prostě kdokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Djokovic nehraje absolutne nic tuto sezonu, ale ked Fedeerer nehraje nic tak kazdy si povie ze kasle na to. Tazko povedat fakt tak jak kritizujem aj ja Novaka tak na druhej strane u Federera je predpoklad ze na RG zapne na vyssie obratky zatial co u Novaka si myslim ze to bude rovnako ubohe, mozno o daco lepsie.
Reagovat
smazaný uživatel
Už skoro vzdávám tipování turnajů ;(

Pavouk:
Roger: má fantastický los na antuku, prakticky volná cesta až do finále, OVŠEM, musel by mít alespoň průměrnou formu, v opačném případě se obávám, že nepřejde ani přes Wavrinku..uvidíme co Gulbis, pořád mu ještě moc nevěřim

Rafa: dobrý los až do semi, pak to bude boj o finále.., ale finále by mu případně už nemuselo udělat až takový problém, ale to HOOODNĚ PŘEDBÍHÁME
Berdych: jeden z nejhorších losů turnaje, je to škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych má v prvním kole nepříjemný los v podobě Davida Nalbandiana.
Reagovat
smazaný uživatel
no a ani pak pak to není žádná sláva, škoda, že na něj nevyšla ta čtvrtka s Murraym a Čiličem, to by pro něj bylo průchodnější až do semi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger ma vyborny los z toho dovodu ze Rafu moze dostat az vo finale a ked minule sme tu pisalo o tych poctoch tak vzhladom k tomu ze nevyhra Estoril tak surne potrebuje spravit aspon finale cim by prisel iba o 400 bodov za predpokladu ze Rafa vyhraje. Cize z tejto strany moze byt stastny ze Djokovic nejde na turnaj a Rafa bol nasadena dvojka. Dalej pri jeho forme su tam hraci ktori by ho kludne mohli dat v jeho stvrtine pavuka a to Wawrinka, Gulbis, Juznyj ci Roddick. Zase na druhu stranu ma potom lalhsie SF-Cilic urcite nema formu aj ked je vo finale Mnichova je nemastny neslany, Murray neverim ze sa predere az do SF, a potom je tam este Querrey, ktory neverim ze by dal Federera a jedine Ferrer v SF tazky.
Reagovat
smazaný uživatel
No v týhle formě, v jaký se aktuálně už nějakou dobu nachází, ho může porazit prakticky kdokoliv, kdo je výš než kvalifikant... proto nevim, jak mám tipovat, když vím, že los má na antuku dobrý, ale nevim v jakým stavu nastoupí a na to jsem u něj nebejval zvyklej.

Ty si viděl jeho dnešní výkon?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidel som ten zapas, Teda chvilku som videl ze 5minut potom 5minut ale podla toho nechcem hodnotit ked som videl 3 gamy dajme tomu. Ale videl som jeho zapas s Clementom vcera a proste toto su hraci ktorych aj bez formy by mal porazat. Nepoviem keby nemal formu a prehra v 2 setoch s dakym dobrym ale aby prehraval a trapil sa s hocikym neviem co je s nim. Snad to RG ho nakopne a hlavne tie 3 sety je predsa len o inom.
Reagovat
Vojtiik
hodte pls odkaz na PDFku z Madridu :)
Reagovat
Vojtiik
hmm tak jsem to zkouknul a prvni zapas by mel byt easy, po tom tam ma ve forme hrajiciho stase, potom nekdo z gulbis, montanes, youzhny, roddick, v semi ferrer nebo cilic... z toho mi logicky vyplyva za vyleti se stasem 0:2 s jeho hrou nynejsi ale tak snad se pletu :D ....
Nadal celkem easy way, seppiho sfoukne 12:2, potom Isner/kohli, CF monfils/tsonga a potom asi verdasco, pripadne soderling nebo mozna i almagro ale ten nehraje tak dobre jak pred mesicem ...
tak jako tak po RG asi budeme dělat velke zmeny na pozicich...
ale konec pesimismu, verim ze obhaji madrid i french open :D
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že prohrál:(... ale alespoň to udělá radost několik hlupákům
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se mezi ty hlupáky řadím jako první. Šel honit body do "B" turnaje a myslel si, že ho hladce vyhraje a ejhle.........
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si jako fakt myslíš, že Federer jel do Estorilu honit body?
Seš asi trochu mimo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zničené sebevědomí když chceš. A slušně fešáku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a co myslíš, že tam jel honit? Honí každý bod, protože při výhrách Rafy 30.května konečná...
Reagovat
smazaný uživatel
Je naprostá blbost to, že by někam jezdil honit body.Má nějaký program před Roland Garros,aby byl v herní praxi.Nemůžeš si přeci myslet, že přepočítává body jako ty a řekne si, že si jede do Estorilu pro body, aby na RG stačilo třeba čtvrtfinále.Pojede na Roland Garros, kde prostě bude schopen vyhrát nebo dojít aspon do finále, jinak to pro něj nemá cenu.A na rekord si myslím vůbec nemyslí, chce prostě co nejvíc GS titulů to je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele co je nebo není blbost, je celkem jedno, prostě elegán není orchestr, aby každý den vyhrával a basta.
Reagovat
smazaný uživatel
Když myslíš? Já do něj nevidím, můj kůň to není. Tak uvidíme na RG, ale že by tak snadno pouštěl první místo..? No, uvidíme!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě je tu Madrid a doufám, že už něco předvede.Třeba finále s Nadalem by docela napovědělo jak je na tom doopravdy.Fed s Nadalem budou jasný favoriti RG, to je jasný, ale Fedex musí hodně zlepšit hru a Nadal, na ty tři sety, to bude pro zdraví zase něco jiného(stačí aby někdo zahrál živ.zápas třeba na 5 setů a může být zle).V tom případě by mohlo přijít nějaké překvapení jako to na Roland Garros bývalo dříve.Ale myslím a doufám, že zůstanem při starym, tedy Federer.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist