Federera vyděsila bolest zad, přesto postoupil do 33. čtvrtfinále v řadě

2. 7. 2012, 18:37
Aktuality 143
WIMBLEDON MUŽI - Rogera Federera dnes ve Wimbledonu vyděsila bolest zad, kvůli kterým se musel už na začátku zápasu s Xavierem Malissem nechat ošetřit, duel ale ve čtyřech setech zvládl a postoupil do 33. grandslamového čtvrtfinále v řadě.
Roger Federer

Roger Federer v pátek svedl pětisetovou bitvu s Francouzem Julienem Benneteauem, který byl opakovaně dva míčky od senzační výhry. Třicetiletý Švýcar ale utkání z 0-2 na sety otočil a postoupil do osmifinále, ve kterém čekal Belgičan Xavier Malisse.

Možná právě předchozí náročná bitva mu dnes připravila zdravotní komplikace, které se šestnáctinásobnému grandslamovému vítězi většinou vyhýbají. Federera už v prvním setu začala bolet záda, kvůli kterým si vyžádal pauzu na ošetření. Po osmiminutové přestávce však úvodní sadu vyhrál v tie-breaku, po kterém byl zápas na zhruba 30 minut kvůli dešti přerušen, a druhou hladce 6-1.

Roger FedererPřesto se žádné relativně snadné vítězství nezrodilo a Federer musel o postup bojovat. 75. hráč světa Malisse totiž vyhrál třetí dějství 6-4 a ve čtvrtém se ujal vedení 2-0. Jenže Švýcar pak vyhrál pět gamů v řadě a Belgičanův odpor zlomil.

Federer vyhrál 7-6 6-1 4-6 6-3 a nad Malissem zvítězil už v 10. vzájemném střetnutí v řadě. Celkově si připsal jubilejní 850. vítězství v kariéře a na 33. grandslamovém turnaji v řadě postoupil minimálně do čtvrtfinále.



"Záda jsou OK, během zápasu jsem se cítil čím dál lépe," komentoval Federer problém se zády, která ho v minulosti už párkrát pozlobila. "Přijde to a zase odejde. Když hrajete na okruhu přes 15 let, záda vás občas zradí a jen doufáte, že to nepřijde ve velkém zápase. Bylo to děsivé, ale to ošetření pro mě byla velká pomoc," vysvětloval šestinásobný wimbledonský vítěz.

"Jsem moc rád, že jsem prošel dál. Déšť mi hodně pomohl," uvědomuje si basilejský rodák. "Několik let dělám různá cvičení a mám díky ním dobrou bilanci na zranění. Takže pokud bude tohle to nejhorší, budu šťastný. Ve středu bych měl být v pořádku," dodal Federer před čtvrtfinálovým duelem.

V něm se se utká s Michajlem Južným, kterého porazil ve všech 13 vzájemných duelech včetně letošního souboje na trávě v Halle. Ruský tenista dnes udolal v pěti setech Uzbeka Denise Istomina.

Třetím čtvrtfinalistou mužské dvouhry se stal obhájce titulu Novak Djokovič, jenž v srbském souboji bez větších problémů porazil 6-3 6-1 6-3 Viktora Troického. Ten prohrál už 12. vzájemné střetnutí v řadě.

Zápas se hrál na Centrálním kurtu pod střechou, neboť v Londýně celý večer hustě pršelo. Program ve Wimbledonu je tak ve skluzu, neboť z dneška zůstalo nedohráno či vůbec nezačalo mimo jiné pět mužských osmifinále.

- WIMBLEDON muži -
(Velká Británie, tráva, 16.060.000 liber)
pondělní výsledky (02. 07. 2012)

Dvouhra - osmifinále:
Federer (3-Švýc.) - Malisse (Belg.) 7-6(1) 6-1 4-6 6-3
Djokovič (1-Srb.) - Troicki (Srb.) 6-3 6-1 6-3
Južnyj (26-Rus.) - Istomin (Uzb.) 6-3 5-7 6-4 6-7(5) 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

143
Přidat komentář
dappe
Včera to vypadalo hodně špatně. V 1.setu se nemohl prakticky vůbec hýbat, zázrakem otočil 1.set a naštěstí potom přišla ta pauza. Celkově z toho nemám vůbec dobrý pocit, ale doufám, že se dá dohromady. Federer zůstává jako vždy pozitivní, tak snad.....

Jinak Forehand znovu ukazuje, jakej to je klaun. Ty poslední příspěvky už nevypadaj ani jako nějaký provokování, ale spíš jako křeč, ve který se nachází po té blamáži z 2.kola. Jaká změna od někoho, kdo se tady ze začátku chtěl prezentovat za objektivního a rozumného co?
Reagovat
Pe3k
Ani sem to nečetl, ale je mi jasné, že je na tom Forehand dost zle. Federer se i ve 31 letech dostal před Rafu což jen Dokazuje jak velký rozdíl je mezi nimi :) Dokáže si někdo představit, že by se 31 letý Nadal dostal před 26 letého Federera? Roger by vedl tak o 6000 bodů, ale i tak Nadal bude jen těžko ve 31 letech hrát, natož aby byl světová dvojka...Forehand zalez někam do ďury ty pomýlený chlapče.
Reagovat
smazaný uživatel
Krč, šibe ti?..Rafa je na každom GS vo finále, resp. máva trofejou, nie je dôvod na paniku..Stačí trochu pozornejšie vnímať kontext diskusie a možno si všimneš hlbšie súvislosti..Držím ti palce..

Pe3k, preboha, skoro mi zabehlo :)..Tvoja výnimočnosť spočíva v tom, že sa snažíš logicky zdôvodniť aj absolútny nezmysel..Si najtrpezlivejší užívateľ..(okrem kopu iných prívlastkov)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem tady dole v diskuzi zaslech, že Raonic má větší šanci na trávě vyřadit hvězdu než třeba Ferrer. Nemyslíte, že všeobecně roli servisu na trávě přeceňujete? Já souhlasím s tím, že servisman, co umí na trávě, má větší šanci. Ale jinak? Podle mě tu trávu hrozně idealizujete, hrát na ní je gigantickej um. A většina servismanů má slabší techniku, pohyb a tak i přístup k míčkům. To je na trávě naprostej základ. Takovej Isner je dokonalej důkaz a neni to opravdu žádnej nezvyklej úkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je to taky tim, ze trava se hodne zpomalila, ale v lidech to porad zustalo. Vsichni byli zvykly servis volej a nazdar:). To uz dneska ale neplati v takovy mire...
Reagovat
smazaný uživatel
Servis sám osobě nestačí, důležité je mít i další kvalitní údery. Přechod na síť, forhend a samozřejmě volej. Jinak jsem si všiml, že sebevědomí hraje také velkou roli. Např. utkání Petra s Franceskou - Petra od prvních míčku hrála ospale a unaveně. Podstatný rozdíl oproti předchozím zápasům. Asi i jak to utkání komentovala, počasí (zima) měla na její hru vliv. Ale obecně so myslím, že servis je polovina úspěchu - Rosol, Gulbis.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, bez servu na trávě prostě neuspěješ. Ale přesto jsou servismani na trávě hrozně nahypovaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, ze servis je na trave porad ta nejvetsi zbran. Existuje vsak jeden tenista, kterej tohle dokazal vyvratit, vubec nechapu, jak se mu podarilo s tak zalostnym servisem Wimbledon 2x vyhrat.... Schvalne kdo to asi je? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ono jenom odservírovat turnaj nejde, vždy přijdou slabší chvilky a proto musí mít i další kvalitní údery, aby uspěl. Docela vzpomínám, na Wimbledon, kdy vyhrál Ivaniševič, to byla jízda :). Před turnajem "pusto" a pak tohle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem chtel prijmeni, ale vsichni vime o koho jde, ja bych to uznal:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě z roku kdy vyhrál Ivaniševič, nebo kdy dominoval Pete, by si Rafa moc nepinkl a dopadl by jako letos, protože by ho nějaký servisman (třeba jako Rosol) vystřílel z kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
tenkrat urcite:), dneska uz to nejde. Se podivej voni si to pinkaj 10x pres sit, coz nahrava hracum jako je Rafa, to by se tenkrat stat nemohlo... treti micek uz by nedobeh...
Reagovat
Matti
Agassi měl taky do ranaře daleko a vynrál v té době.
Reagovat
smazaný uživatel
No Agassi ale taky byl velmi komplexní hráč, který navíc měl excelentní returny. Je škoda, že neměl o pár centimetrů víc a účinnější podání, to by možná i maestro RF měl co dělat, aby ho v počtu GS dohnal.
Reagovat
spaniel
Chazy: to dole jsem byl ja, provokater a nejvetsi cokl. Souhlasim, ze servis nestaci, ale treba Raonic umi i par uderu navic, krom servisu. Ferrer je komplexnejsi, ale nema zadnou zbran na top 4 a oni dobre vi, jak ho zdolat. Proto spis prekvapi nejaky hrac typu Raonic, ktery umi i winnery a ma teda vetsi sanci na prekvapko ve W nez treba ten Ferrer (nebo jiny).
Mendel: mit Agassi servis jako Sampras, tak je dneska debata o nej hraci nekde jinde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě z roku kdy vyhrál Ivaniševič, nebo kdy dominoval Pete, by si Rafa moc nepinkl a dopadl by jako letos, protože by ho nějaký servisman (třeba jako Rosol) vystřílel z kurtu.

Uniká ti tu logika, kamarát.
Reagovat
smazaný uživatel
http://en.wikipedia.org/wiki/Chazy,_New_York

Kdybyste někdy chtěli na dovolenou snů.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 zo slušnosti. Čo tam bolo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš ty si guma. Nikdy som nepovedal, že sa hrá W. vo vesnici, o Wimbledone ani nebola reč..Pointa bola, že som nezaradil Queens do Londýna. Ak to pokladáš za to isté, tak ti za sprievodu fanfár gratulujem k tvojej inteligenčnej mizérii..+ Dokonca si také rácio nemehlo, že si ani neprišiel na to, že moja provokácia bola reakcia na tvoju..Len pre správnosť pripomínam tvoje reakcie po zápase Rosola:
1.reakcia: Co to bude?
- zatazena strecha
- zraneni
- spatna trava
- prestavka
- prarodice se rozvadeji
- flasky nesly postavit rovne

2.reakcia
Nadalove triky
Kazdopadne Nadal dneska opet ukazal i sve triky.
- koucing od Toniho behem utkani
- zdrzovani behem servisu
- zdrzovani behem prijmu (nekolikrat zahral ze neni pripraven, jednou si sel pro rucnik)
- stezovani umpirovi, ze Rosol hlasite dycha (WTF?)
- stezovani ze Rosol na prijmu poskakuje (WTF?)
- stezovani ze nema dost micku (mel v ruce 3)
- bouchnuti Rosola loktem u site

Celkem dost i na nej, pana skromneho...

Ako perličku pridávam príspevok vzápätí, ktorý adresuješ Brozovi. Naozaj pozoruhodné, hlavne v kontexte prvých dvoch príspevkov: Re: Brozi
To je fakt ujety a maji pravdu. Fandi se nekomku a ne proti nekomu. A to z fandis vsem trem ze ctyrky je jen alibizmus, protoze jini obvykle nemaji sanci Ferera porazit. Ve zkratce jsi chudak.
Reagovat
smazaný uživatel
:)..Ako nám vysvetlíš tieto riadky ty čokel?..Po prehrách Federera v Austrálii a Paríži som dokázal zachoval kľud a rešpektoval som akési všeobecné prímerie na TP, inak povedané správal som sa ako dospelý. Za to ty, ako jediný si ani nepogratuloval svojmu krajanovi k výhre, ale zaoberal si sa iba Nadalom. A to sa tu hráš na plnoletého..
Celá moja provokácia bola vedomá, za cieľ mala získať pozornosť a poukázať, kto tieto žabo-myšie vojny začína vždy ako prvý..Na rozdiel od teba, aj ja dokážem byť Ko*ot, avšak ty si taký prirodzene, proste si sa taký narodil, chápeš?

A ostatní. Každý kto neodsúdil provokáciu na jednej strane nemá absolútne právo odsudzovať síce obsahovo inú, ale stále tú istú provokáciu. Skúste sa zamyslieť, kto tieto žabomyšie vojny začína ako prvý..
Reagovat
smazaný uživatel
+1 Sice jsem to nečetl a asi ani číst nehodlám, ale chválím délku :)
Reagovat
Labi
kdo začíná jako první? no přece TY! koukni níže jak jsi vychvaloval neuvěřitelnou Djokovicovu hru a psal o své touze vidět ve finále Andyho tak jsis nezapomněl rýpnout do Federera. a nenadávej tady nikomu do čoklů taky by se tio nelíbilo kdybych ti začal říkat že jsi krysa apod.
Reagovat
spaniel
Ty se vždy naoko distancuješ od "žabomyších válek", ale až když už vidíš hodně negativních reakcí, jako teď a tady. Už x krát jsi přišel a komentoval, jen aby jsi si rýpnul, další z mnoha příkladů je níže. A pak napíšeš, že je to jen proto, aby jsi získal pozornost a poukázal, kdo začíná jako první? Nenech se vysmát...

Já se taky snažil si tě nevšímat, stejně tak jako ty. Jsem dokonce tak naivní dobrák, že jsem si chvíli myslel, že můžeš být v pohodě... Proto jsem přehlédl první rýpnutí, druhé...páté...ale na desáté jsem to prostě už nezvládl. Moje chyba...rozhodně nemám v úmyslu se tady zas natahovat.

Jestli jsi to nepochopil, ty důvody prohry byli vtip a to druhé realita po zápase. Všechny ty body se stali, že se ti to nelíbí, protože to odkrývá tvého skromného šampiona v plném světle, je věc druhá. I když ty snadno přejdeš k Nolemu, kdyby Rafovi nešlo, že? To já se se potýkám s kecy už od 2008, kdy začala Federer klesat a od 2010 je to už docela tvrdé...a přesto nepřejdu k Nolemu, ani jinému hráči, dokud Federer hraje.

P.S. A ano, potěšilo mě překvapující vypadnutí Nadala, ale hlavně proto, jak se choval během zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, tu si už človek fakt pripadá ako v osobitnej škole..Opakovať stále to isté..Nikdy behom tohto roku som po prehre Federera nereagoval tvojim spôsobom..To ty si kopal do mŕtvych, akcia ktorá vyvolala reakciu..Nikdy som v čase Nadala v súťaži nefandil Nolemu, Srba však obdivujem pre jeho veľakrát bezchybnú hru, po vypadnutí Nadala je mojou logickou voľbou, avšak bez patričnej vášne, ktorá vždy môže patriť len jednému hráčovi..Tie tvoje akože reálne body sú z polovice konštrukcie, tendenčne spomenuté..Ohýbaš fakty, spomenieš len to, čo sa ti hodí, spomínaš neférové správanie Nadala, no zabúdaš na obdobné veci u Rosola..Navyše úmyselne prehliadaš pozitíva, ktorými sa Nadal prezentoval tesne po zápase, či už pri sieti alebo pri odchode z kurtu...Celé to bolo necitlivé, provokačné bez štipky rešpektu. Čudujem sa, že sa z toho ešte snažíš vyvliecť..Naozaj nemá cenu sa o tom doťahovať, s človekom bez kúska sebareflexie..
Reagovat
spaniel
Ano, to gesto s raketou bylo hezke, i ty podpisy fanouskum. Jenze jak napsala tusim magerova, to uz nebyl Rafa tenista, ale Rafael clovek. Na kurtu je masina naprogramovana stryckem. A jelikoz se tak lisi na kurtu a mimo nej, tak je vlastne vinen Toni. Sam Rosol rekl, ze vedel, ze Rafa neco zkusi, aby ho vyvedl z koncentrace a ze se na to pripravovali. I na naruseni jeho ritualu. Jsou-li dovoleny Nadalovi, pak i Rosolovi a ten to vyuzil, protoze Rafa na to neni zvykly. Nevim o tom ze bych neco ohybal. Vsechno se to stalo, i ty smesne stiznosti. Rafa je povestny MTO za stavu 4-4, pauzami na curani pred SB/MB, jeho vrazedne pohledy atd. Ja jsem proste rad, ze se mu o vratilo, i kdyz nikdy by me nenapadlo, ze to bude od Rosola. Vis, ja vnimam, to co tvrdis, ze Federer haze flasky za sebe a jak to pusobi. Nikdy jsem ho ale nevidel delat na kurtu neco proti souperi. Ale to neva, stejne to nikdy neuznas.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi. Tohle se nedá. Tito, dneska obzvlášť pozdě :-D Ani nemám chuť to tu zaspamovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ááááá, bože, to byl jubilejní 100. příspěvek a já ho takhle znásilním hovadinou. Věnujeme ho někomu. Giginovi. Do Srbska. Pozdravy a tak.
Reagovat
Labi
:DDD
Reagovat
a.magerova
Já jsem na dávce antidepresiv (viz níže), takže ani nijak zvlášť neřeším, zeměpisný směr Tvého pozdravu... přesto příště víc na jihozápad :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To se nehodí. Tobě někdy věnuju příspěvěk 69, ju?
Reagovat
a.magerova
:-)))
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
gigin
Hvala !!!!
Reagovat
steve79
To je pravda, hrát dva zápasy ve dvou dnech na grandslamu je dost obtížně. V tomto má horní polovina pavouku výhodu. No ale Rafa před několika hrál v poledne dohrávku z predešlého dne a večer hrál další zápas, který vyhrál. Nepamatuji jak dopadl na turnaji myslím, že prohrál ve finále v roce 2007 s Rogerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele a Slovaci nemaji zadny forum o tenisu?
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím a ani nechci rozumět tomu co píšeš....
Reagovat
smazaný uživatel
tak si precti co pise, kdyt je to zbytecna provokace, tak me napadlo, ze by si to srdicko moh vylejvat na jinejch strankach, uz se nechci hadat a bejt sprostej, ale proste tohle me vzdycky dokaze nasrat...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli sis nevšiml, tak čas od času se tady dva tábory navzájem zapletou do debat, které nikdy nikam nepovedou. Osobně mi je to jedno. Ale pokud se objeví názor, že někdo někoho vyhazuje a ještě kvůli tomu, že je to Slovák, tak to mě nadzvedne. Zamysli se co píšeš před tím než začneš obhajovat Švýcara....
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, on to nemyslel zle, ale taky podobný uvažování nesnáším. Bohužel je to už diskuzní evrgrín. Nedejbože, aby se na českým webu objevil slovenskej článek, to je pak o zábavu postaráno.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ten evrgrín použil dost hloupoučky :))
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze jsem, to napsal velice slusne. Apokud to vezmes uplne doslova, tak jsem se pouze zeptal, jestli existuje nejaka slovenska podobna stranka. Treba proto, abych tam taky moh prispet svym kvalitnim nazorem:))) Je pravda ze pri tom druhym prispevku mi vypadlo slovicko "TAKY". Tak a ted si na me muzete nadavat jak chcete:)
Reagovat
smazaný uživatel
Však se tě víceméně zastávam. Ty si ho jen vyháněl, protože ti leze na nervy, ne proto, že je maďar :)
Reagovat
smazaný uživatel
to nebylo urceny tobe samozrejme, ja to psal vseobecne, promin:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitěěě :) je fajn, žes to takhle dovysvětlil, není na škodu se zaptat, jak to bylo myšleno :)
Reagovat
smazaný uživatel
To "tak určitěěě" mi tady nepiš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takový lidový folklór :)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s J.McEnroem, Andy měl hrát na centrkurtu, takhle se tam bude ješte dnes zdržovat a plýtvat silami, Čilič začínal být včera na ručník a ted mohl nabral síly...viz. Scottish Sunday Express...
Reagovat
smazaný uživatel
I me to vydesilo, ale zabojoval, i kdyz jednu chvili se proste hejbat moc nemoh...
Reagovat
smazaný uživatel
Ač fanoušek Rogera, musim říct, že Malisseho výkon byl velmi štavnatý a oku pohledný... Klobouk dolu hlavně nad prvními dvěmi sadamy. Takhle toho kluka neznám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvelý Djokovič, takto by mal postupovať naozajstný suverén. Verím tomu, že bude hrať až do nedele, Briti si zaslúžia dôstojné finále.

Rogera vystrašili bolavé záda? Hm, skvelý ťah..Takto za jeho prípadné vyradenie opäť nebude môcť súper..;)
Reagovat
taffer
Nezlob se, že to tak musím napsat, ale jseš trapnej. Ještě jsi nekousl Rafíkovo konečnou a tak ze sebe dostáváš jen takovéhle sprosté prskání. To spíš ten tvůj umělec je mistr ve výmluvách (sedačka v pokoji v Austrálii atd. ...). A teď může přijít zase ta známá story o tom jak Roger před dvěma lety prohrál s Berdychem.
Jsi jak tchoř. Po Rafíkovo vypadnutí sem moc nechodíš, a když přijdeš, jen zasmrdíš, plivneš slinu a nic. Ubožáku.
Reagovat
Vojtiik
divne ze se jeste divas, kdyz doping uz nehraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prepáč Tafferík, na teba nečakám..Evidentne nie si v obraze. Vzhľadom na diskusiu po Rafovom vypadnutí, oplácam rovnakou mincou, dotyční určite vedia koho myslím. Ak som sa ťa dotkol, prepáč, nechcel som..Aj bych ťa pohladkal, aby som si ťa opäť udobril.
Reagovat
Roger_Federer
detino :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alečo vitaj..Ako ide abeceda? ;)
Reagovat
Roger_Federer
Prvni se nauč se na česke forum psat česky, pak nekoho mužeš poučovat ukrajinsky burane..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ako sa povie česky analfabet :)
Reagovat
Roger_Federer
česky je to forehand...A nepouživej vyrazi kterym nerozumiš a tvoje mozkova kapacita je nezvlada :)...
Reagovat
Labi
proč si tu zase "léčíš" svoje mindráky? běž ven dej projdi se, jestli kouříš tak si dej cígo a pokud máš potřebu vyjádřit finálové obsazení jaké by jsis přál tak prosím ale ještě se navážet do jiných hráču? Každý ví, že Roger si ve QF musí splnit povinnost a SF bude on v roli, že může jen získat. SF bude navíc dle mě předčasné finále, nic proti Andymu nebo jiným hráčům v druhé polovině pavouka ale na trojici Djokovic, Nadal, Federer výkonostně ztrácí. Jinak FOREHANDE když už chceš rýt tak být tebou moc se nesměju Fedex přeskočí Rafu a v dalších turnajích to bude opačně Roger bude v polovině kde je Murray naopak Nadal bude hrát s Djokovicem už v SF a hádám že to už nebudou ty grandslamy pro Rafu taková "sranda" jako doted:)
Reagovat
smazaný uživatel
O mozgovej kapacite by som na tvojom mieste hovoril veľmi pozvoľna, podľa možností by som ju radšej nespomínal.

+ Nechcem útočiť na citlivú nôtu, no nezabúdaj, že Forehand je v mojom prípade meno, takže sa píše s veľkým začiatočným písmenom..
Nič sa nestalo, nabudúce už budeš vedieť, no..;)
Reagovat
Roger_Federer
tak hlavne podstane je že Roger už ted uhral o 2 kola vice jak Rafa a ve druhem kole granslamu nevypadl už řadku let a to je mu 30 let..:)
Reagovat
Labi
vážn? asi nevíš s kým hrál. Byl to Troicky, který jen když vidí Djokovice přicházet na kurt tak má smyk v trenach
Reagovat
smazaný uživatel
Labi, nebláázni...Všetko s úsmevom na tvári...Mám viac času, k tomu rozšafnú náladu..Ako som písal vyššie, na vola milé slovo neplatí, občas treba oplácať vlastnou medicínkou ;)..Druhé, alebo tretie miesto..Nevidím v tom problém, Rafa nie je odkázaný na výsledky iných hráčov. Navyše na amerických Masters nemá čo obhajovať, do US Open môže byť naspäť...
Reagovat
smazaný uživatel
V druhom kole nevypadol řadu let, za to v 1. kole sa mu to podarilo už 5krát..Aký krásny gól do vlastnej siete..Ešte jeden, ešte jeden :)
Reagovat
Jardus
Za to Roger toho na amerických masters obhajuje hodně co, Roger QF a ČF, Rafa 2K a ČF. Těžko bude do US Open zpátky druhý :)
Reagovat
Labi
mluvíš jakoby těch masters bylo snad 10 před US Open. Navíc pokud se umíš dívat tak Nadla má necelých 9000 bodů ale z toho minimálně 3000-4000 z antuky se kterou už nemůže počítat tím chci říct, že když přijde jiný povrch než antuka tak to není nic suverenního, což se potvrdilo hned na WM. takže zázraky se minimálně do konce roku čekat od něj nedají
Reagovat
Roger_Federer
dobrou noc, infaltilni přiteli..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten argument s antukou je tak trochu ošemetný...Rafa hral posledné dva roky prakticky stále finále GS, bez ohľadu na povrch..Myslím, že to je dosť relevatný fakt, ktorý popiera jeho "mizerné šance" mimo antuky..Samozrejme tých amerických masters moc nie je, sú dva..Dôležité však je, že všetko má Nadal vo svojich rukách. A aj prípadné semifinále proti Novakovi nie je tak veľkým strašiakom ako si mnohí myslia..Opakujem, Nadal nie je odkázaný na výsledky iných, je schopný poraziť úplne každého.
Reagovat
smazaný uživatel
Už si mal dávno spať Rogere..Nezabúdaj, že si ešte vo vývine..
Reagovat
Labi
jo ale taky se ukázalo že je schopný prohrát téměř s každým. Ano dostal se vždy do finále, což je zapříčiněno právě tím žebříčkovým postavením kde až ve finálě měl soupeře který něco uměl kdyby bylo současné žebříčkové postavení a zápasy s Djokovicem dopadly tak jak dopadly tak finále je jen sen
Reagovat
Roger_Federer
Ano ano, to jsme videli, i Lukaše Rosola 100teho hrače, opravdu porazí každeho,ale tak akorad na antuce..tam je neporazitelny...jeho čast sezony zkončila, nebo muže hrat challengri na antuce v Jižni Americe .:)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow. Tak odteraz bude Rosol "bernou mincou" Rafovej výkonnosti..Bravó, tlieskam, standing ovations..Prichádza nová doba, vážení. Jedna udalosť valcuje dlhodé štatistiky. Nech žije Roger Federer (ten druhý). :)
Reagovat
smazaný uživatel
S kým konkrétne "tým každým" je Nadal schopný prehrať na najväčších turnajoch, teda GS?..Pretože ma napadá len jedno meno, s ktorým to má na finále 2:3..To nie je nijak hrôzostrašná bilancia.Dajme tomu čas, zrejme sa nezhodneme..Ja prípadné SF s Nolem nevítam s otvorenou náručou, pretože to je pre turnaj škoda..No rozhodne si nemyslím, že by to pre Rafu znamenalo automaticky STOP, ako sa mnohí domnievajú..
Reagovat
Roger_Federer
nadsazka a ironie...
Reagovat
smazaný uživatel
Zrazu :)
Reagovat
Labi
škoda turnaje? jo pro někoho jako ty jo. Jinak ano s každým jestli prohrál s hráčem na 100 místě tak je větší pravděpodobnost že prohraje i s hráčem který je na 80 místě. Podívej se kolik získal GS titulů (11 z toho 7 z RG) to je neskutečně vyrovnaná bilance a ukazuje jak všestranným hráčem Rafa je (ironie jak prase)....mrzí mě že sem zase musím tahat statistiky ale ty by jsi prostě nikdy nezavřel hubu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tím prvním příspěvkem si ukázal jaký si ubožák! A kope do Rogera, když jeho modla tak ostudně vypadla . Roger je poslední z těch co by se vymlouvali na zranění. Přeborník je v tomhle jen jeden. Pro tebe je to asi strašné že to je Nadal, ale je to tak!. Po kolikáté si Roger vzal Medical Time Out?? Za celou jeho kariéru to spočítáš na jedné ruce a klidně by ti mohli tři prsty chybět. A pokud si viděl Rogerův zápas s Malisem tak na něm to bylo hodně vidět, že ho ty záda limitují. To co jsi napsal, může fakt napsat jen nějakej zamindrákovanej ubožák.!
Reagovat
spaniel
Proc se tady hadate s nekym, kdo jel na Wimbledon a jeste par dnu pred odjezdem si myslel, ze se to hraje v nejake vesnici? :D

Forehand, ty nekomu neco vycitej, dosel sis zas jen rypnout, nic vic. Tvuj favorit je venku, tak ses hodne rychle preorientoval, takove prevleceni kabatu, co? Typicky slovenske, neni-li pravda ;)

Jo, muzes mne napsat, kolikrat si vzal Federer MTO behem sve kariery? Napovim ti, i v tom je rekordman...
Reagovat
Sonja
"jestli prohrál s hráčem na 100 místě tak je větší pravděpodobnost že prohraje i s hráčem který je na 80 místě."

ježiš, to je kravina...Rosol prostě předvedl svůj životní výkon, pravděpodobně něco podobného už nikdy nezopakuje...a je jedno, jestli je to 80., 100. nebo třeba 200. hráč světa omg
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť i Federer hraje vyrovnané zápasy s hráči druhé padesátky, vyhrává po dlouhém boji, kdy mu pak chybí síly na ty nejdůležitější zápasy turnaje :). V semifinále mu dávám šanci 35% na úspěch. Djoky hraje ve velké pohodě :)
Reagovat
Labi
ano jestli dokázal takový hráč předvést životní výkon proč by ho nemohl předvést i hráč z 80 místa? navíc by měl být lepším tenistou než ten ze 100 místa takže co je na tom? a ty zkratky "omg" a pod. so prosimtě nech stačí mí když v kdejaké diskuzi vidím kdejakého pubertáka který si myslí že je "in" když napíše podobnou blbost místo aby se vyjádřil normálně a česky
Reagovat
Sonja
Samozřejmě jakýkoliv hráč ten životní výkon může předvést. A s takovým výkonem by porazil i tvýho Rožírka.
Ale ty tu plácáš, jak je větší šance, že Nadala porazí 80. hráč, když ho porazil 100., což je prostě kravina. Uvědomuješ si to?
A zrovna ty na mě s češtinou nechoď prosímtě, ta tvá interpunkce (žádná) je otřes.
Reagovat
smazaný uživatel
dětičky,co chceš :-D
Omg,lol,btw ,..... atd. Strašný.
Reagovat
tito
Co se divíte? Ta neskrývaná radost a škodolibost z vyřazení Rafy byla fakt patologická. Nemíním komentovat Rogerův MT má na to právo a jistě to vyplývá z pochopitelných obtíží. Rafa je zraněný často a koneckonců málokdo z jeho odpůrců věřil v delší kariéru - prognózy ukončení kariéry byly v řádu 2 let.Opakovaně. Proto je kontraproduktivní, když v průběhu turnaje bývá znevažováno jeho zranění. To si trochu odporuje. Je to zbytečné vracet stejnou mincí ale někteří by pro to měli mít pochopení, ne?? :-))) Stejně je pochopitelné vyřazení Rafy Lukášem Rosolem. Předvedl fantastický výkon. Komentátoři, tenisová veřejnost, diváci byli nad jeho hrou u vytržení. Co je na tom pro některé účastníky TP nepochopitelného nebo dehonestujícího? Snižuje takový výkon jednoho hráče výkon druhého? Já jsem neměl pocit, že by Rafa nahrával a Lukáš zatloukal.... Opravdu je důležité, jestli je stý či dvacátý nebo první? Fakt? Tak potom se opravdu neshodneme.
Reagovat
spaniel
Sonja ma tady pravdu, postaveni v zebricku nema zadnou spojitost s prekvapujicim vyrazenim favorita. Jen se proste musi sejit nekolik veci najednou, skvely servis, tvrde a presne winnery a samozrejme nej den v zivote. Treba Raonic je nize nez Ferrer ale ma na trave vetsi sanci na vyrazeni nektereho z favoritu nez Ferrer.
Reagovat
Labi
Jste snad natvrdli?? říkám že když ho porazil hráč ze 100 místa tak ho může porazit i hrač z 80. místa!!

MaestroRF ja vím to nemá cenu řešit tahle "facebookova" generace raději bude sedět se slovníkem spisovné češtiny a upozorňovat na chyby v čárkách a zároveň používat zkratky cizích slov a myslet si jak jsou nadčasoví a těžci frajeři (konec konců sám jsem několikrát psal že tohle jsou moje komentáře ne úřední dopisy tak to po sobě kontrolovat nebudu a doufám, že jste na tolik gramotní že i přes ty chyby vám lehce dojde jak to je správně)
Reagovat
Sonja
Natvrdlý jsi očividně ty:-)...už nehodlám reagovat. Jestli jsi to nepochopil z předešlých komentářů, tak jsi pro mě ztracený případ:-)
Nazdar.
Reagovat
Labi
věř že mi je absolutně jedno co jsem pro tebe...ať je to cokoliv tak ani na vteřinu mě to nebude trápit
Reagovat
a.magerova
a soucit s těmi, kterým dnes nebylo umožněno hrát :-/
Např. nechápu proč po Novakovi nemohli na centr ještě nastoupit třeba DelPo s Davidem :-((
Reagovat
spaniel
Protoze by nedohrali a nic by to neresilo...
Reagovat
smazaný uživatel
taky me to napadlo, Anglani neumi improvizovat...:(.
Reagovat
a.magerova
To jakože se musí končit ve 23.00 i mimo sobotu před volnou nedělí ?!
Reagovat
smazaný uživatel
ano, musi se koncit v 23 hod., Proc tam vubec to osvetleni instalovali je pak zahadou....US Open se hraje vzdy dlouho i po pulnoci...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jenže to je v USA a tam, jak známo, má showbusiness prakticky neomezenou moc. V Anglii to (zatím) až tak neplatí, takže při vydávání stavebního povolení brali ohledy i na místní obyvatele...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že není třeba chodit vůbec daleko. I u nás existuje něco jako domovní řád, který říká něco o 23.00 :). Ono není nic příjemného pokud v okolí bydliště je terasa, která funguje dlouho do noci. Lidé, kteří chdí do práce nebo mají děti, se budou jistijistě obracet na patřičná místa.
To jen tak na okraj :)
Reagovat
spaniel
http://www.wimbledon.com/en_GB/news/interviews/2012-07-02/201207021341245031320.html
Reagovat
Stan_Borowitz
Hezký rozhovor. Jak by řekl Barney - budiž mu země lehká - arogantní Švýcar...
Reagovat
Tominoo
rozumiem mu , ale nedal by sa prelozit ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hot off the presses, here's the schedule of play for Tuesday. Play on Center Court will begin at noon with David Ferrer vs Juan Martin Del Potro, followed by Serena Williams vs Petra Kvitova and Sabine Lisicki vs Angelique Kerber. No. 1 Court will also start at noon with the resumption of Marin Cilic vs Andy Murray, then Agnieszka Radwanska vs Maria Kirilenko and Tamira Paszek vs Victoria Azarenka. At 11:30 am, Jo-Wilfried Tsonga vs Mardy Fish will resume on No. 2 Court and Richard Gasquet vs Florian Mayer resume on No. 3 Court. The last rescheduled match, Brian Baker vs. Philipp Kohlschreiber will be on Court 12 at 11:30 am.
Reagovat
Pe3k
33 čtvrtfinále na grandslamových turnajích v řadě? Federerovy rekordy jsou za hranicemi i těch nejdivočejších fantazií. Ne nadarmo je to nejlepší hráč všech dob :)

Roger Federer's Wimbledon Memories
http://www.youtube.com/watch?v=ZaxgQYnuKo4&feature=g-all-lik
Reagovat
smazaný uživatel
Zabudol si doplniť...Posledných 9 GS (inak, povedané súčasnosť), 1 finále, 0 titulov..

Ešteže do štvrťfinále postupuje 8 tenistov, že áno ;)
Reagovat
gigin
opičky ... mám ho rád :-)))
Reagovat
Fandina
... my to přece všichni víme ... úsměv
Reagovat
Sonja
Jaký? Já si všimla jen u Viktora:-)):-D
Reagovat
gigin
Fandina: Já vím, ale já vás musím pořád ujišťovat !! :-))
Sonja: Po zápase s lidma tam .. málem porozdával všechno, zase ;-)
Reagovat
Sonja
:-)))
Reagovat
tito
Pohodička, trénink a Viktor pobavil. :-)
Reagovat
Fandina
musíme leda umřít ... úsměv
Reagovat
gigin
Abychom žili, musíme zemřít ...
Reagovat
Fandina
... a obráceně ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Nežijeme proto, abychom jedli. Ale jíme proto, abychom žili.
Reagovat
Fandina
... já taky raději o jídle :-) ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Já nejraději o sexu, ale jídlo a pití následuje hned poté...
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz a u tebe pak hned příspěvky tady ... bez ironie ... úsměv
Reagovat
Fandina
hlavně že se poděkoval divákům a tvoje hlava to pobrala ... úsměv
Reagovat
Sonja
tito: viď:-)))

Fandina: ty seš neskutečně otravná:-O
Reagovat
tito
Zyrtec, Claritine, Dithiaden, Fenistil , Aerius, Xyzal....nic. Opravdu nic nefunguje....úsměv
Reagovat
Fandina
tito, nějak ses vyhnul odpovědi ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Asi se vydáme jinou cestou .... Antidepresiva !!!
Reagovat
Fandina
a.magerova ... trefa a jděte hodně daleko ... úsměv
Reagovat
a.magerova
No já si právě myslím, že ty jsi tady už zašla hodně daleko ...
Reagovat
tito
díky :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
dneska se už asi nezačne co?
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem nastvana, ze neni na co koukat.. ;-)
Reagovat
gigin
ani mne to moc neba ... :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Južnej ho podle mě dost potrápí, je na něm vidět, že si věří a bojuje jak drak...:-)) Když ztratil dva sety s Beneklaunem, kdo ví, jestli neztratí náhodou všechny tři s Michailem...poslední vzájemnej zápas v Halle nic neznamená...
Reagovat
Stan_Borowitz
ono když někdo bojuje jako drak s Denisem Istominem, tak to o reálné výkonnosti toho hráče moc nevypovídá. Pokud nebude Federer zdravotně limitován, neměl by mít nejmenší problém. To semifinále s Florianem Mayerem bude náročnější...
Reagovat
Heather_Fedex
s gasquetem ;D
Reagovat
Stan_Borowitz
z Gasqueta bych měl trochu strach, ale myslím, že ho Mayer dá.
Reagovat
smazaný uživatel
lidi vy jste šprýmaři
Reagovat
Fandina
Nole1990 máš hezký nick :-)
Reagovat
smazaný uživatel
díky ty taky
Reagovat
smazaný uživatel
Celý Wimbledon TV streamem zdarma

http://lauflinx.de/TVstreamy
Reagovat
Padme
snad budou ta záda opravdu vpořádku! Držíme palce!:) Jsi velký bojovník, hodně jsi mě dnes vyděsil! Hlavně ať zdraví vydrží:)
Reagovat
a.magerova
Hlavně ať zdraví vydrží !!!
Reagovat
smazaný uživatel
To by byla hrozná smůla, kdyby ho teď zradilo zdraví. A také vzhledem k OH.....snad se to do středy uklidní.
Reagovat
Padme
To máš pravdu, tak pěkné byly ty první dva zápasy:) Snad se dá dokupy.
Reagovat
smazaný uživatel
hlasim se do sluzby jako Treti sudicka a ke zdravi ti, Rogere, pridavam STESTI.. :-))
Jak tu rika gigin, ti na Titaniku byli taky zdravi....
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem byl právě taky takový klidný po těch dvou kolech a rád, že se mu dařilo. A potom mě začal lehce děsit.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zaspal, takže jsem až čtvrtá, nicméně taky přeju, ať se nám ve zdraví udrží.
Reagovat
Fandina
se připojuji, záda nebo cokoliv jiného by byla škoda, tak Rogere vydržet a do každého zápasu ... dej ho ... fandím
Reagovat
Padme
ON nás vyslyší :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist