Ferrero a Andrejev jsou po půl roce ve čtvrtfinále

11. 2. 2010, 09:07
Aktuality 0
ATP COSTA DO SAUIPE - Juan Carlos Ferrero si v den svých 30. narozenin zahraje čtvrtfinále antukového turnaje v Costa do Sauipe, poprvé od loňského léta. Španělský tenista porazil ve třech setech Chilana Massua a chystá se na nenasazeného Argentince Berlocqa.
Jaun Carlos Ferrero

Nejvýše nasazený Juan Carlos Ferrero vyhrál nad Nicolasem Massuem za dvě a půl hodiny 6-2 5-7 6-2 a může se těšit na první čtvrtfinále od loňského července, kdy v Umagu padl až ve finále. Přes druhé kolo se dostal naposledy na US Open, letos si první výhru připsal až tento týden.

Jeho následující soupeř vzešel ze souboje Argentinců. Vítězně z něj odešel až 295. hráč světa Carlos Berlocq, který porazil o čtyři roky staršího Juana Ignacia Chelu 7-6 6-2.

Šestadvacetiletý Berlocq na okruhu ATP vyhrál naposledy před dvěma lety právě v Costa do Sauipe. Od té chvíle i kvůli půlroční pauze zaviněné zraněným zápěstím nedokázal na 14 pokusů přejít přes 1. kolo. Nyní v Brazílii potřetí v kariéře prošel sítem kvalifikace a zahraje si o druhé semifinále. 

Deset porážek a jedinou výhru od loňského srpna měl na svém kontě Igor Andrejev. Ale také ruský tenista v Brazílii ožil a po třísetovém vítězství nad Portugalcem Ruiem Machadem se může těšit na čtvrtfinále.

O semifinále bude hrát s šestým nasazeným Uruguaycem Pablem Cuevasem.

- ATP 250 COSTA DO SAUIPE (Brazílie, antuka, 442.500 dolarů) -
středeční výsledky (10. 02. 2010)

Dvouhra - 2. kolo:
Ferrero (1-Šp.) - Massu (Chile) 6-2 5-7 6-2
Andrejev (4-Rus.) - Machado (Portug.) 6-3 5-7 6-4
Cuevas (6-Urug.) - Gil (Portug.) 7-5 4-6 7-6(3)
Berlocq (Arg.) - Chela (Arg.) 7-6(5) 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
Friedl/Škoch (ČR) - Lorenzi/Starace (It.) 6-4 2-6 10-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist