Ferrero bude dělat Garcíovi nosiče holí

18. 11. 2014, 13:53
Aktuality 12
Bývalý nejlepší tenista světa Juan Carlos Ferrero se v polovině prosince představí v nové roli. Vítěz French Open z roku 2003 bude jako nosič holí pomáhat krajanovi Sergiu Garcíovi k obhajobě vítězství na golfovém turnaji Thailand Open.
Profily hráčů
Juan Carlos Ferrero

"Už jsme spolu mockrát hráli, ale caddieho mi ještě nedělal. Bavili jsme se o tom a rozhodli se to udělat. Je z toho nadšený," uvedl García. Před rokem v Thajsku triumfoval s pomocí své přítelkyně Kathariny Boehmové, které prý nevadí, že ji tentokrát vystřídá Ferrero.

"Katharina je v pohodě. Je ráda, že mi bude moct fandit z ústraní," řekl šestý hráč světového golfového žebříčku, který se na spolupráci s Ferrerem těší. "Bude to fajn zábava užít si hru s blízkým přítelem," uvedl na adresu bývalé tenisové světové jedničky.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
Fandina
Ferrero jako kedík, tak to je super, hlavně, aby Seržiovi dobře poradil a ten vyhrál. Držím palce super.
Reagovat
Gulbis
Sou kámoši, tak mu nosí hole no a co? Je to jako kdyby s nim šel na pivo. Jen magoři za tím hledají něci jiného....
Reagovat
Chrenda
By mě zajímalo, jestli bude Gulbis po kariéře někomu nosit golfové hole. He?
Reagovat
gigin
Jj, to je přesně to, co chtěl nick Gulbis říct.. Bože, Chrendo....
Reagovat
carolyn
http://imgup.cz/image/lic
Reagovat
Cico93
Ahoj, čo tu? Roddick ohlásil comebak?;)
Reagovat
carolyn
proč bych tu nebyla? Nikdy jsem neřekla, že tu nejsem, snad čas od času můžu nakouknout, nebo né?? A Carlos mě přiměl sem mrknout :-* I když tu zprávu už jsem četla na španělských stránkách dřív

A prý je zde dooost podezřelý klid (od jisté doby), že je to až tak podezřelé, že jsem se na to prostě musela přijít podívat....:-)
Reagovat
Cico93
;:) no jasne, že môžeš. Budeme len radi!
Reagovat
Chrenda
To jsou teda konce bývalé světové tenisové jedničky (i když to byl spíš omyl)...nosič holí. Uff.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on to očividně dělá, protože chce a baví ho to, ne protože by neměl co do huby... a ono, dělat nosiče holí světové šestce ti příjde jako něco ubohého nebo co? :D
Reagovat
VlS
Je fajn, když se někdo dokáže po kariéře bavit.
Reagovat
Chrenda
No chápal bych, kdyby hrál sám golf, ale caddie mi přijde poněkud pod úroveň. To bych se asi dokázal bavit líp. I když ho dělá kamarádovi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist