Finále v Gstaadu si zahraje Tipsarevič s Belluccim

21. 7. 2012, 18:55
Aktuality 6
Janko Tipsarevič po triumfu ve Stuttgartu září i na turnaji v Gstaadu. Formu světové osmičky odnesl v semifinále Paul-Henri Mathieu, který Srbovi podlehl 6-7 3-6. Ve finále se srbský tenista střetne s Brazilcem Belluccim.
Janko Tipsarevič

Tipsarevič vyhrál ve Stuttgartu svůj první titul na turnaji ATP hraného na antuce a v Gstaadu míří za dalším úspěchem. Na antuce ve Švýcarsku se Tipsarevič probojoval do finále.

Favorizovaný Srb v dnešním semifinále sice hned v úvodu ztratil podání, ale okamžitým rebrejkem se vrátil do boje o první sadu. Tu nakonec Tipsarevič získal na svou stranu vítězstvím 12-10 v napínavém tie-breaku. Ve druhém setu neztratil Tipsarevič ani jedno podání a zvítězil 6-3.

Paul-Henri Mathieu, který je po zranění kolene z minulé sezóny až na 172. přičce žebříčku ATP podlehl Tipsarevičovi za dvě hodiny a šest minut. Srbský tenista v nedělním finále zaútoční na svůj čtvrtý titul v kariéře, třetí v právě probíhající sezóně.

Zastavit Tipsareviče se pokusí Brazilec Bellucci. Světová šedesátka porazila v semifinále Bulhara Dimitrova ve dvou tie-breacích. Oba tenisté si v úvodu střetnutí sebrali podání, ale v dalších hrách už byli na servisu přesvědčiví a ve zkrácené hře byl úspěšnější favorizovaný Bellucci.

Druhý set byl velmi podobný tomu prvnímu. Každý z hráčů ztratil jedno podání a v tie-breaku byl opět úspěšnější Bellucci. Brazilský tenista zvítězil za necelé dvě hodiny a zahraje si první finále od triumfu v Chile z února roku 2010.

- ATP 250 GSTAAD -
(Švýcarsko, antuka, 385.425 eur)
sobotní výsledky (21. 07. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Bellucci (Braz.) - Dimitrov (Bul.) 7-6 (7-3) 7-6 (7-5)
Tipsarevič (1-Srb.) - Mathieu 7-6 (12-10) 6-3

Komentáře

6
Přidat komentář
tommr
v TB prvního setu. Ved v něm už 6:1, aby následně udělal 7 hrubejch chyb a prohrál ho nakonec 6:8. Nejlepší byla ta jeho poslední chyba - při druhým podání sice pěkně trefil růžek, ale bohužel na opačný polovině dvorce než kam měl podávat. Takovej kolaps nepředvádí ani ženský ...
Reagovat
smazaný uživatel
te zas měl nad rosolem 5:0 a ted je to 5:5..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ten*
Reagovat
smazaný uživatel
Ach bože!!! Marine, co to děláš. Má štěstí, že mu nefandí žádná Heather. To by tu byla scénka na téma, jak může vůbec tenista na úrovni top 50 prohrát s takovým nýmandem, nekvalitním hráčem a osobou z dávný minulosti, která se prostě MUSÍ porážet, která se porazí víceméně sama, kterou neporazit rovná se ostudě.

Samozřejmě gratulace Tommymu, ohromně mě potěšil :))) na USO bude dost pravděpodobně nasazenej (pokud se do tý doby nezraí, čemuž dávám tak 40%), což je věc, který jsem už nedokázal věřit.

Moc bych si přál, aby to samé dokázal Hewitt, ale tam je asi pozdě, i když je o několik let mladší.
Reagovat
a.magerova
Takže budu držet palce a ráda si zítra přečtu něco podobného :-))
http://www.sportovninoviny.cz/tenis/zpravy/tipsarevic-ziskal-ve-stuttgartu-prvni-letosni-titul/817515
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist