Finále v Hamburku si zahraje Melzer s Golubjovem

24. 7. 2010, 19:40
Aktuality 15
Kazašský tenista Andrej Golubjov si dal krásný dárek k 23. narozeninám, které v Hamburku oslavil už ve čtvrtek stylově výhrou nad turnajovou jedničku Davyděnkem. Poradit si dokázal i s Němcem Mayerem a ve druhém finále si zahraje o premiérový titul.
Andrej Golubjov

Andrej Golubjov v semifinále nenasazených hráčů porazil 7-6 6-4 domácího Floriana Mayera a podruhé v kariéře postoupil do finále. To první - předloňské v Petrohradu - prohrál s Murraym.

"Jsem opravdu nadšený z toho, jak hraju. Tenisem se bavím, turnaj je úžasný a už myslím na zítřejší finále," radoval se Kazach.

Jeho soupeřem bude Jürgen Melzer, který do finále postoupil bez ztráty setu. Na německé antuce si dnes po setech 6-4 6-2 poradil s Italem Andreasem Seppim.

Devětadvacetiletý Rakušan, semifinalista letošního Roland Garros a vítěz deblu ve Wimbledonu, v neděli bude v devátém finále hrát o svůj třetí titul v kariéře.

"Bylo by fantastické tady získat získat titul," řekl Melzer. "Obzvlášť na turnaji kategorie ATP World Tour 500, to by pro bylo poprvé. "Hrát dobrý tenis je jedna věc, ale získat titul je věcí úplně jinou. Doufám, že zítra dokážu vyhrát."

Oba finalisté se spolu utkali jen jednou. V roce 2008 na challengeru ve Wroclavi se radoval po výhře 7-5 7-6 Melzer. "Rozhodně to nebude jednoduché. On (Melzer) je výborný hráč, obzvlášť letos se mu daří. Ale já se pokusím na kurtu předvést to nejlepší, co umím" uvedl Goljubov.

- ATP 500 HAMBURG (Německo, antuka, 450.000 eur) -
sobotní výsledky (24. 07. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Melzer (3-Rak.) - Seppi (It.) 6-4 6-2
Golubjov (Kaz.) - Mayer (Něm.) 7-6(6) 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já jsem bohužel přišel až byl ten tvůj "příspěvek" smazán, prozrad mi , prosím ( nebo jej rovnou napiš znova ), kdo byl Blbec Dne?
Reagovat
smazaný uživatel
V té první větě, kterou jsem napsal v předchozím příspěvku, se před slovem kdybys píše čárka, neboť se jedná o větu vedlejší podmětnou. Ještě jednou se za tento malý překlep omlouvám.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže dalsší Aaron...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Mutademe, to, že mě baví čeština, neznamená, že jsem ''Aaron''.
Reagovat
smazaný uživatel
takze prece jen aaron protoze tobe mutademus psal ze se jeho jmeno ma sklonovat mutademe...je to jasnee
Reagovat
smazaný uživatel
Milý Armstrongu, když už jsi tak pilný a vymyslel jsi anketu Tupec dne, myslím si, že by bylo pěkné kdybys pro dnešek nominoval sebe, a to z mnoha důvodů:

Za prvé: Tvé bláboly jsou silně podobné těm Aaronovým, takže je možná pravda, že je to tvoje druhé já, i když oba píšete jinak; za druhé: Když už kopíruješ něčí příspěvek, měl bys ho dát do uvozovek, ale to je jenom maličkost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomuto Rakušanovi se tenhle turnaj zase jenom povedl, protože kdyby nebyl Koleno zraněný a kdyby se s ním utkal, určitě by vlčí tlamě dával takové rány, že by jej vystřelil z šortek. Avšak poněvadž byl Rus s kolenem na hlavě nemocný, místo něj se do finále probojoval Golubjov. Když už teda Kolena porazil, tak mu přeju, aby teda vyhrál celý turnaj a aby ve finále smetl Melzera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, vítám vás u dalšího vydání rubriky Tupec Dne! I dnes zde přibylo několik komentářů a tak je na čase zvolit dnešního Tupce Dne!

Dnešním tupcem byl zvolen:A4ron

Proč byl zvolen?
Jeho fanatismus nezná meze!

Hlavní zásluha:
Urážení Federera a opravování chyb druhých jsou už ohrané.

Ono mi přijde dost zajímavý, že když se tady někdo podívá pravdě do očí jako já, a když řekne, že elegán je sebestředný arogant,co neunese žádnou porážku, tak sem okamžitě vtrhne administrátor a okamžitě začne smazávat jinak celkem normální, a dokonce pravdivé příspěvky. Avšak to, že tady ten elegánovský fanatik hrající si na nadalovce Mutademus nadává na čoboly,mu nevadí.

Mutademusi, copak netušíš, že výrazy jako elegánovec či nadalovec se píší s malým počátečním písmenem, neboť se jedná o fanoušky hráčů? Měl by sis zapamatovat, že příslušníci různých stran, klubů nebo fanoušci sportovců, se píší s malým počátečním písmenem.

Elegánovci a jejich fanatismus
Váš komentář porušil pravidla diskuse a byl odstraněn.
( Admin pro nevhodný obsah příspěvku odstranil, nebylo to poprvé)

Co dodat:
A4ron by se nad sebou měl zamyslet, to je věc jasná.

I zítra tady budu s mojí rubrikou Tupec Dne, tak se těšte!
Reagovat
Matti
myslím, že tupec jsi hlavně ty. S tou tvou anketou.
Reagovat
QPR_Draxter14
Tupec celého tenisportálu: Armstrong - a to s doživotním statusem!
Reagovat
smazaný uživatel
ten turnaj má podobně "kvalitní" obsazení, snad jako challenger v Prostějově! :( To je vážně ubohý, na to že to je turnaj série 500! A nevíte někdo co je s Berdychem? Že už snad měsíc nehrál!...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych bude hrát od 1.8. ve Washingtonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se Golubjev moc líbí, hlavně ten jeho jednoruční backhand, to je paráda. Budu mu fandit i ve finále, i když to teda bude mít hodně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Goljubov působi sympaticky. Hraje agresivni tenis, Uvidime, jak zvladne tihu finale. Trochu me nastval, jak lehce smahl Denise, protoze jsem měla vsazeno prave na nej.Ale co uz,zivot jde dal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist