Finálové repete na Hopman Cupu. Vítězství obhájili Švýcaři Federer a Bencicová

5. 1. 2019, 13:41
Aktuality 102
HOPMAN CUP - Neoficiální mistrovství světa smíšených dvojic Hopman Cup vyhráli znovu po roce Švýcaři Roger Federer a Belinda Bencicová. Ve finále porazili stejně jako loni 2-1 na zápasy Němce Alexandera Zvareva a Angelique Kerberovou a opět po stejném průběhu. Po singlových výhrách Federera a Kerberové přišla na řadu rozhodující čtyřhra, v níž po přežití dvou mečbolů uspěl švýcarský tandem.
Roger Federer a Belinda Bencicová

Švýcarsko vyhrálo Hopman Cup počtvrté v historii. První triumf slavilo v roce 1992, u zbylých tří v sezonách 2001, 2018 a 2019 už byl Roger FedererStal se tak prvním tenistou v historii, který dokázal soutěž vyhrát potřetí.

Poprvé se Federer radoval coby devatenáctiletá naděje - tehdy ještě bez jediného titulu - společně s Martinou Hingisovou. Další dvě vítězství přidal o sedmnáct, respektive osmnáct let později po boku o šestnáct let mladší Belindy Bencicové.

Zatímco loni švýcarská dvojice prošla soutěží s bilancí 11-1, letos si připsala 8 výher a 4 porážky. Sám Federer vyhrál všechny čtyři singlové duely proti kvartetu mladíků (Norrie, Tiafoe, Tsitsipas, Zverev) ve dvou setech a navíc bez ztráty podání, jedinou porážku utrpěl v mixu proti Řekům Tsitsipasovi a Sakkariové ve chvíli, když už měli s Bencicovou jistý postup do finále.


V něm dnes Švýcaři narazili stejně jako před rokem na Němce Alexandera Zvereva a Angelique Kerberovou a historie se znovu opakovala. A dokonce i po stejném průběhu.

Sedmatřicetiletý Federer nejprve ve dvouhře mužů porazil 6-4 6-2 jednadvacetiletého Zvereva, kterému nenabídl jediný brejkbol. Bencicová pak ale podlehla 4-6 6-7 Kerberové a rozhodnout musela čtyřhra hrající se podle 'zrychlených' pravidel FAST4. 

Švýcaři získali první set za pouhých 14 minut a vedli 4-0 a 1-0. Pak ale oba přišli o podání a Němci si vynutili třetí sadu. V té Federer s Bencicovu ztratili vedení 3-1 a rozhodnout musel game na pět vítězných míčků. Švýcaři nejprve přežili mečbol a za stavu 4-4 se hrála výměna o konečného vítěze. 

Turnaj vyvrcholil parádní výměnou. Bencicová ji zakončila volejem doprostřed kurtu, který už Zverev nedokázal vrátit zpátky přes síť, a mladá Švýcarka pak dlouho nadšeně objímala svého slavného krajana.

"Jsem šťastný, že se cítím tak dobře a hraju tak kvalitně. Trochu mě překvapuje, jak pohodově to všechno šlo," uvedl Federer, jenž v dnešní dvouhře zasypal Zvereva 24 vítěznými údery.

 


Federer hrál na Hopman Cupu popáté v kariéře a třetí rok po sobě. Loni i předloni na následném Australian Open slavil zisk grandslamového titulu.

Německo si musí na třetí úspěch počkat, slavilo v letech 1993 a 1995.

• HOPMAN CUP 2019 •
Austrálie / Perth, tv. povrch
sobotní výsledky (05. 01. 2019)
• finále •
Švýcarsko - Německo 2-1
Federer - A. Zverev 6-4 6-2 ... 1-0
Bencicová - Kerberová 4-6 6-7(6) ... 1-1
Federer/Bencicová - Zverev/Kerberová 4-0 1-4 4-3(4) ... 2-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

102
Přidat komentář
Pe3k
https://youtu.be/k2jwuSkc0IQ
Reagovat
ttopi
Jen k těm 3 servisům Švýcarů na konci zápasu - pravidla:
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Fast4_tenis
Reagovat
ttopi
Je třeba si uvědomit, že se vždy odehraje maximálně 9 míčků. Ten, kdo tedy začíná v TB podávat by tak za klasického střídání měl výhodu i při posledním míčku, kdy by také podával. Proto se to vyvažuje tím, že když už je to 4:4, podává ten, kdo začal na příjmu. Při systému 9 bodů v TB to lépe udělat asi nelze.
Reagovat
steve79
Já bych si moc přál ještě pár zápasů Federer-Nadal. Trošku více bych fandil Rogerovi, ale kdyby vyhrál Rafa tak by mi to nevadilo.
Reagovat
gigin
je borec jak sviňa. Lehkost bytí, hraní, existence. Výjimečný člověk a tenista. Radost pohledět.
Reagovat
ipko
škoda ale že mu nevieš prísť na chuť :)
Reagovat
gigin
No ale nakonec přicházím, jsem pomalejší, tak mi trvá dýl.
Reagovat
gigin
To
Reagovat
Marduch
Nechápu, asi uz jsi z tech tenistu podivinu fakt unavenej kluk:p
Reagovat
gigin
:D to se ti jenom zdá
Reagovat
fujtajblick
k Berdychovi? Jindy se komentuje každé prdnutí a tady je možná jedno z posledních finálových zápasů a nic...
Reagovat
a.magerova
http://img24.cz/images/09823434434503172697.jpg
Reagovat
a.magerova
http://img24.cz/images/88602788084238025208.jpg
Reagovat
steve79
Je možné na internetu najít ??
Reagovat
Patik
Dráma do poslednej lopty a to doslova..gratulujem víťazom..No čo myslíte naviaže Roger na výhru v Hopmanovom pohári ako minulý rok a pridá rekordný 7 titul z Australian Open ?
Reagovat
Patik
a neviete náhodou niekto či Roger nespomenul po zápase že sa uvidíme aj na ďalšom HC ?
Reagovat
steve79
Příští rok asi nebude. Je zde nový turnaj ATP CUP.
Reagovat
annah
Když se ho na to novináři ptali, tak prý řekl, že by rád odpověděl, ale v této chvíli to prostě neví.
Reagovat
Patik
Roger nás chce zrejme trošku ponaťahovať. :P
Reagovat
Denis92
?We?re sick of you guys. Especially you [Roger]. You?re thirty-whatever. Why? Just why?? - Sascha Zverev

After the crowd chuckled at Zverev?s misery, he turned back to his opponents: ?What the hell are you laughing at? Jesus. What a nice guy.?

It?s fair to say that Sascha is very good at roasting people in his speeches.
Reagovat
Pe3k
Mě přišlo zajímavější, jak Roger po zápase s Tsitsipasem řekl novinářům, že by Stefanos mohl být jeho syn.
Reagovat
Denis92
To povedal v kontexte ich vekoveho rozdielu.
Reagovat
smazaný uživatel
Grats FFF...Musim uznat ze v tychto exhibiciach HC, LC a v zápasoch, kde o nič nejde je Roger prakticky neporazitelný. Ako to ten chlap robí..
Reagovat
Mercury
No, vysvětlení se nabízí - vzhledem k jeho skillsetu a celkové kvalitě a konzistenci hry bývá u něj zdaleka největší problém v hlavě. Dříve hlavně proti Nadalovi, teď často Djokovic. Celkově není zdaleka tak psychicky odolný a dokáže prohrávat z MB nebo se v koncovkách důležitých setů často sesypat. Naproti tomu v těchto zápasech a turnajích, kde zdaleka nemusí cítit takový tlak jako na GS, prostě hraje víc v klidu, psychika ho nijak nelimituje a předvádí jednoduše to co umí. No a jelikož se jedná o nejlepšího tenistu historie, tak jsou výsledky takové jaké jsou.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Najuspesnejsi hrac historie a jeden z najlepsich tenistov svojej doby. Klobuk dole.
Reagovat
Patik
Dráma do poslednej lopty a to doslova..gratulujem víťazom..No čo myslíte naviaže Roger na výhru v Hopmanovom pohári ako minulý rok a pridá rekordný 7 titul z Australian Open ?
Reagovat
smazaný uživatel
Je jedno jak to děla. Ten zapas se Sašou byl sice o nic, ale nevypadalo to, jako kdyby to Sasa vypouštěl kvůli tomu, ze o nic nejde. Jde o cest a o vítězství a Roger ho totálně vydeptal. Pokaždé nejde jenom o peníze a body. A hráčům TOP10 spíše ne. Proč by tam jinak Zverev jezdil nevíš? Mohl hrát Brisbane, které by asi vyhrál, ale zvolil HC. Nole s Rafou tohle nedělají, protože potřebuji každý titul k tomu, aby se vůbec Federerovi přiblížili v horizontu několika dalších let a to jenom možná.
Reagovat
Nola
Nole to nedela :D momentalne totiz nema ziadnu partnerku s ktorou by mohol hrat, hral HC snad 4 x, kym hrala Anicka Ivanovic a Jelena Jankovic.....
Reagovat
skott
Letos by jistě mohl hrát s Olgou Danilovic i Aleks Krunic je vhodná tensitka na podobnou akci. Není nutné, aby dvojice byla naprosto žebříčkově vyvážená, už tam byli mnohem bizarnější páry např. Wozniacki/Nielsen. Ale organizátoři potřebují mít zajištěný každý rok nějaké velké lákadlo a tak se jen jednou stalo, že se tam sešli v jeden ročník Djokovic s Murraym.
Reagovat
Nola
iste, ale ja som iba reagovala na ten nezmysel, co tu pan Kamilos88 zahlasil, Novak hral HC, dokonca ako mlade ucho, ale pan Kamilos ma prehlad o tenise iba v rozmedzi Fedex a dost
Reagovat
smazaný uživatel
jediný, kdo hraje nesmyslné exhibice pro peníze je Djokovic a Nadal. Viz Abu Dhabí a podobně zábavy pro Dubajske sejky. Delaji to každý rok. Nole nehraje HC protože z toho nic nemá, to je ten problem. On hraje jenom, když za to něco dostane.
Reagovat
Nola
fanatiku, zobud sa, tu exho hral aj Fedex najmenej 3 x, iba ty mas problem to registrovat
Reagovat
Nola
Novak a Rafa dostavaju za exho iba melon, Fedex 2 melony, myslis, ze hral HC, iba na pozvanku :D, si nacisto mimo
Reagovat
Nola
este doplnim, myslis, ze Stepanek, mal nato, aby zaplatil Novaka na jeho rozlucke? iste....
k tomu hral Nole par rokov nazad hral exho aj v BA, iba kvoli Vajdovi, sami usporiadatelia sa vyjadrili, ze by ho v zivote nezaplatili, iba tolko....
ty fanatik....
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně jsem se dotknul jizanskeho Nole ega. To mě těší. Hezkou sobotu :))
Reagovat
Nola
Kamilosko, nemas argumenty.....kazdy fanklub ma svojho saska, ty si ten najvacsi z FFF
Reagovat
smazaný uživatel
Federer alias Mr. Dollar vobec nehrá exhibicie, hlavne ze je otcom Laver Cupu..Bol taký nenažraný, ze mu nestacilo exhibicie hrat ako hrac, ale musi jednu aj sám organizovat. Svajciar no :)
Reagovat
Roger_Federer
uz Rafa Nadal zaplatil oco z nenazranym strycem okradli Spanelsky stat?
Reagovat
smazaný uživatel
O tom nic neviem. Nejaká nová historka z moravských krčiem?...No že prezraď viac priateľu..:)
Reagovat
Roger_Federer
Ale nepovidej, tato vec je stara tak 4-5let a mnohokrat se to tady rozebiralo, chapu se ti to zrovna nehodi :)
Reagovat
spaniel
Tak Rafa by taky rad. Problem je, ze dokaze zorganizovat maximalne zametani bahna.
Reagovat
a.magerova
Je s podivem, jak Forehandovi leží LC v žaludku, na rozdíl od Rafy, který nechyběl v 1. ročníku a už v prosinci přislíbil i účast v 3. ročníku ve švýcarské Ženevě.... ;-)
Reagovat
Nola
sledujem s udivom, co ste vy FFF schopni napisat, Fedexa rada sledujem, hra oku lahodiaci tenis, ale tieto kecy si mozete fakt odpustit, Forehand napisal to, co si myslia vsetci nezaslepeni..... LC je Fedexova exho... verim, ze aj vynosna, ale Kamilos si mysli, ze Fedex je matka Tereza, hra iba pre fanusikov :D ze, bude hrat aj Rafa na LC? a preco nie, ak mu Fedex dobre zaplati.....
Reagovat
a.magerova
Nějak nechápu, proč píšeš to, co píšeš, pode mne... co slavíš už druhý den?
Reagovat
Roger_Federer
Protoze Nolka si uz ani neumi priznat, ze je proste na Federera vysazena, a hlavne na jeho fanousky.Porad se snazi vypadat dobre, ale davno je jasne, ze se rada priradi k Forhendovu svatemu tazeni, proti Svycarskemu satanovi.:)
Reagovat
a.magerova
Souhlas, taky tu už roky tvrdím, že Nola si potřebuje každou chvíli kopnout do Rogera a jeho fanoušků.

Já napíšu nicku spaniel fakta, že Forehand nesnáší LC, že Rafa se účastnil 1. ročníku a v prosinci přislíbil účast v 3. ročníku ve švýcarské Ženevě... o Kamilosovi ani slovo, o nicku Nola už tím tuplem ani slovo.... a ona tu napíše takovým nesmyslný blábol... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Mě osobně třeba nevadí narážky na mě komentáře, když mají smysl a odůvodnění. Nerad to říkám, ale forehand má alespoň nějaké argumenty. I když jsou někdy mimo, tak se dá diskutovat, ale Nolka to je ztraceny člověk bez sebevědomí, bez názoru, bez smyslu. Tam to bohužel nejde zachránit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Kamilos a Pe3k jsou Federerovi fanoušci asi tak jak Forehand Nadalův. Plevel TP.
Reagovat
Pe3k
Víš ho vno a plevel máš v trenkach...
Reagovat
Patik
To je jak Rafael Nadal Academy kde Nadal trénuje maximálne tak len seba..isto otvoril akadémiu len preto aby šíril tenis v jeho krajine a vychoval mladé tenisové talenty..určite nie preto aby zarábal na miestnych mladých chlapcoch ktorý sa pohrnú za jeho skúsenými radami..klasický krok nielen športovca s tučným kontom..nemíňať ..investovať.. nech sa peniažky točia..to by urobil asi každý s jeho peniazmi..Roger sa podielal na vzniku turnaja Rafa si privyrába v akadémii a Nole si otvára reštaurácie natom nič nieje..a samozrejme každý má svoju charitu aby sa nepovedalo že sú to lakomci.
Reagovat
turista
Rafa Nadal jistě nedře kůži z mladých kluků, kteří se v jeho akademii v Manacoru učí. Ty balíky peněz mu tam vydělává muzeum, hotel a hlavně velká rehabilitační klinika. Dobře tam zainvestoval.
Reagovat
Patik
a nikto mu nevykrikuje že zarába na niečom tenisovom peniaze..a Federer vytvorí turnaj na počesť Roda Lavera a poniektorí ho vykreslia že mu ide len o peniaze..je blbosť takto hovoriť na tenistov..každý do niečoho investoval..a je to jeho vec..ľudia to nemusia podporovať keď nechcú.
Reagovat
Herbert_Hoover
Když jsem viděl, jak Rafa tlačil na AO z hlediště Munara, tak je mi z toho tvého vyplodu mdlo. Pritom kdyby chtěl z těch kluků jenom sedrit kůži tak svůj volný čas takhle rozhodne nevyužije.
Reagovat
Roger_Federer
Nejsmesnejsi natom je, ze se ten pokryrec bude navazet do Laver capu, ktery funguje a dotahl spickovou sou a tenis do Prahy, kde ho videlo mnoho lidi zive, v tv po celem svete..ano je to spickova a vydelecna sou pro lidi..vymyslela ho evidentne inteligentni hlava.

Misto toho tady predhazuje chudeho Rafu, ktery zamena bahno..a venuje svuj tezce vydelany milion obetem zaplav :);):):)
Prostacek at zameta, vydelat penize at necha vyvolenym.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím milionem pozor. Uspořádal charitativní golfový turnaj, kde ten milion eur vybral. Určitě to neplatil ze svého.
Reagovat
skott
aha:) tak to je bohužel problém dost fanoušků Rogera.
Reagovat
Patik
Roger rozumne..Hopmanov pohár v Perthe sa povrchom na kurte približuje najviac k Australian Open a hrá sa aj s rovnakými loptami..ak sa nemýlim..ak áno opravte ma..Brisbane je mám pocit iná rýchlosť kurtu a lopty a v Dauhá taktiež..navyše táto exibícia je taká lightová keď prehrá nič sa nedeje a nestratí neobhajuje body.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, práve preto Nole s Rafom vynechávajú 250ky, aby sa Rogerovi priblizili, potrebuju kazdy jeden titul :)

Pockaj, nemá Roger práve tých 250, okolo 20-25?..:)
Reagovat
Patik
Tak musíš brať do úvahy že má 99 titulov..takže to je tak primerane..ďalších 70 titulov má z vyšších turnajov.
Reagovat
Roger_Federer
A ktere nove 250 pridaval Federer v poslednich nekolika letech, aby si zvysil pocet titulu..
Jmenuj turnaje a pocty titulu diky..
Reagovat
Herbert_Hoover
Stuttgart, Istanbul..třeba :) dá se říci i Oeiras, ačkoliv to už je "pár" let nazad..první ročník Stuttgartu nehrál, dlouho mu stačilo Halle + W, stejně tak v drtivé většině neproložil antukové Masters žádnou clay 250tkou..epizodně se vrátil i do Gstaadu po letech. Já proti tomu ale nic nemám jako Forhend a tyto účasti mu přinesly mrzké dva tituly...v Oeiras vyhrál myslím jenom jednou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa na marodce, Nole prohrál s antukarem Bautistou a Federer vyhrál HC s tím, ze pozametal s hvězdami next gen a vrchol bylo totální zesměšnění budoucí superstar Zvereva. Musí to pro tebe být těžké, chápu.
Reagovat
turista
Bautista je nejlepší na hardu ne na antuce.
Reagovat
Kozoroh
Vzhledem k aktuálnímu rozpoložení Djokera po prohrách na TM a v Dauhá a naopak dobrému výkonu Feda na HC se zvyšují Rogerovy šance na úspěšnou obhajobu dvou titulů z AO.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1081545053581959168
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/9jnYmxJq45s
Goat vs Giraffe

https://youtu.be/wboPWtk62lc
Mix Swiss vs Germany

Co předvádí Federer ve svém věku na kurtu je naprosto bezprecedentní. Budoucí světové jedničky Tsitsipase a Zvereva naprosto rozebral a to bez ztráty setu. Jeho Celosvětově uznávaný status goata už nestačí, zkrátil bych to už jen na God.
Reagovat
Kozoroh
Tak bezprecedentní to zase tak není, Pe3káčku. Tenis už měl jednoho svého Metuzaléma, jmenoval se Ken Rosewall. Ten dokázal v necelých 40 letech postoupit do dvou finále GS a doteď drží rekord nejstaršího GS šampiona open éry.
Reagovat
Pe3k
Víš Kozoroháčku, osobně nemám vůbec nic proti Rosewallovi či Laverovi, ale tenis z jejich éry byl, se vší úctou, spíše pinkání. Dnešní tenis je neuvěřitelně náročný, proto se tenisti po 30 brali jako důchodci zralí do starého železa, než přišel Federer a tento koncept totálně rozcupoval. Být na tvém místě, sedím tiše s údivem to sleduju a modlím se, aby Djokovic byl za 6 let schopen předvést alespoň zlomek toho co Roger Federer.
Reagovat
Kozoroh
Medicína na dnešním stupni vývoje pomáhá tenistům prodlužovat jejich kariéry hluboko do jejich 30. let. To je výhoda, která Samprasovi, Beckerovi či Rafterovi, kteři skončili krátce před nebo po 30tce, chyběla. Měl bys děkovat dnešní medicíně, která umožnila Rogerovi napodobit Rosewalla.
Reagovat
Pe3k
LoL
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim, od roku 2001 se vsechno pohlo neuveritelnym zpusobem do predu.
A krome vecneho lazara RN to vyuziva mnoho sportovcu k prodlouzeni karier do pozdniho veku.
Reagovat
janek_da
pockej, to ze je Rafa vecne zraneny neznamena, ze nebude oxidovat na antuce do 40
Reagovat
Roger_Federer
To byla iroinie.
Vsichni vime, jak moderni medicine Rafa vdeci za prodluzovani kariery.
Reagovat
mahycek
Rogerova forma mně také těší, kéž by se to odrazilo
v Melbourne na 21 GS. Já vím, když jich měl 17, tak jsem
a myslím, že i vy, ještě jeden přidat a on přidal další
tři. A teď chceme my Rogerovci ještě jednadvacátej ( 21).
No, jsme nenažraní, ale u Rogera se to promíjí. Co tady
pak bude až skončí ???? Tak to berte trochu s rezervou.
Ale, snad 90% lidí je rádo, že ještě hraje. Takže Bravo !!
PS Mrzí mně, že ty ču..ci z Eurosportu nadali závěrečnej
ceremoniál a rozhovory. Asi jim to z Paříže, kde je
hlavní štáb Eurosportu nařídili. Co k tomu říct... Ču...i.
Reagovat
annah
Dramaturgové Eurosportu jsou fakt šílení. Už jen to přepínání na pořád stejné upoutávky, jakmile si jdou hráči sednout. Ještě ani nesedí na lavičce a už jedou upoutávky, které divák během zápasu vidí asi dvacetkrát. Děs běs.
Reagovat
kada.tom
Tuhle to při nějakém lyžování zdůvodňovali - v jiných státech mají různé společnosti aj. placené reklamy, pro český trh ale zájem o placenou cílovou reklamu není prostor a zájem, takže Eurosport místo placených reklam dává určitý do kola se opakující počet univerzálních spotů a reklam, které mají vyplnit prostor, kdy v jiných státech běží cílená reklama. Ale souhlasím, při delším sledování je to otravné ..
Reagovat
steve79
Souhlasím. To že vyhrál 20. Grandslamů je přes čáru.
U Rogera se pořád počítá s tím, že bude pořád vyhrávat. Bylo by úžasné dokončit zlatý hattrick.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
steve79
Vyhrál šťastnější a to doslova. Těší mě výkon Rogera proti Zverevovi.
Reagovat
Nola
Fedex stratil 2 x servis, Sasha detto, Belinda a Angie iba raz, zeny si zasluzia rovnake prize money ako chlapi, pre mna nepochopitne, ze Fedex stratil servis na vitazstvo snad cistou hrou
Reagovat
annah
Asi to bude i tím, že není na kurtu sám. A esa nemůže sázet donekonečna.
Reagovat
ipko
aj tak ide skôr o zábavu, neviem čo to má spoločné s prize money.. Roger to mal doservírovať, ale hral to až príliš na seba..
Reagovat
spaniel
Lol, v novem roku zatim nejvetsi blabol.
Reagovat
Nola
cakala som, kedy zareagujes..... vdaka
Reagovat
Pe3k
si asi nečetl co psala včera ;)
Reagovat
Nola
LOL
Reagovat
EllNino
Paráda, jen ten TB je pěknej paskvil, hrozná škoda, že se to nehraje klasickým stylem do šesti a pak STB ...

Belinda hrála dobře už v tom singlu, snad si to přenese i do turnajů, nejlépe hned do Hobartu, má tam na úvod Buzarnecu, která se po tom zranění ještě nevrátila do původní formy, takže šance ji porazit je velká
Reagovat
Herbert_Hoover
No to teda paskvil je :) Navíc mi přišlo, že podávali nějak mockrát :D Měli by to zrušit.
Reagovat
annah
Příšerný paskvil. Výsledek je někdy tak nějak na náhodu.
Reagovat
ipko
skvelý záver, Nemci bojovali až do konca a ten jeden úder, ktorý dobehla Angie bol fantastický.. a posledná výmena hovorí za všetko, Roger s Belindou búšili a Saša s Angie sa bránili, ale nakoniec to dopadlo.. a tá radosť Belindy bola úprimná a hneď na Rogera vyskočila :) Mirka by si mala dať pozor..
Reagovat
blixa
Ta dává sakra pozor, proč myslíš že je všude s ním ? :D
Reagovat
a.magerova
Chlapovi, jak jednou povolíš, už nikdy neutáhneš... :-P
Reagovat
blixa
Jojo, svatá slova ... :D :D
Reagovat
Hypertac
Tak to bylo velmi těsné. Ten tiebreak by měl být o dva, i když jsem přál Švýcarsku.
Reagovat
Nola
to by som neriesila, skor tie 3 servisy na zaver, to je pre mna nepochopitelne pravidlo
Reagovat
Hypertac
No vidíš, to jsem zazdil. To je úplná blbosti.
Reagovat
ipko
o 2 by to bolo najférovejšie a mali sa striedať po jednom podaní..
Reagovat
Nola
congrats, mix bol uzasny, pre mna, ale nepochopitelne 3 servisy na zaver, asi nejake stupidne pravidlo, Fedex hral skvele na sieti, ale za mna, bola najlepsou hrackou Angie, paradne vymeny s Fedexom, zena, ktora sa udrzi vo vymenach s GOATOM si zasluzi velku poklonu
Reagovat
Hypertac
Taky tak. Kdyby se jí tam Saša tak neplatil, tak vyhráli Němci.
Reagovat
Hypertac
...nepletl....
Reagovat
a.magerova
Reagovat
annah
Bylo to skvělé drama až do konce. Tak se mi to líbí!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist