Francie v semifinále vede nad Argentinou už 2-0

17. 9. 2010, 21:48
Aktuality 0
DAVIS CUP - Francouzští tenisté jsou po úvodních dvouhrách jediné vítězství od postupu do finále Davisova poháru. Čtvrtfináloví přemožitelé španělských obhájců prvenství vyhráli v Lyonu obě dnešní úvodní dvouhry, v sobotním deblu tak budou mít k dispozici první mečbol.
Michael Llodra

Francouze, kteří mají na dosah účast ve finále týmové soutěže po osmi letech, poslal do vedení Michael Llodra. Přemožitel Tomáše Berdycha z prvního kola US Open porazil ve čtyřech setech Juana Monaka.

O druhý bod se dnes v domácí hale v Lyonu postaral Gael Monfils, jenž zdolal 6-4 2-6 6-4 6-3 Argentince Davida Nalbandiana.

Do čtyřhry kapitán Francouzů Guy Forget nominoval Llodru a Arnauda Clementa, vykřesat naději pro Argentinu se budou pokoušet Horacio Zeballos s Eduardem Schwankem.

Vítěz tohoto utkání se o Salátovou mísu utká buď s výběrem České republiky, nebo Srbska, které spolu hrají v Bělehradu.

- DAVIS CUP (semifinále, Lyon) -
páteční výsledky (17. 09. 2010)

Francie - Argentina 2-0 po druhé dvouhře
Llodra - Monaco 7-5 4-6 7-5 6-3
Monfils - Nalbandian 6-4 2-6 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist