G. Pantůčková vyhrála třetí turnaj během pěti týdnů

15. 7. 2018, 12:14
Aktuality 2
ITF PROKUPLJE - Gabriela Pantůčková v srbském Prokuplje vyhrála znovu po týdnu antukový turnaj ITF 15k. Celkově dvanáctý a třetí titul během jednoho měsíce získala třiadvacetiletá Češka po finálové výhře 6-3 6-0 nad osmnáctiletou Chorvatkou Leou Boskovičovou.
G. Pantůčková (© Instagram G.P.)

Gabriela Pantůčková před čtyřmi týdny v Přerově ukončila 20 měsíců dlouhé čekání na titul a nebyté sebevědomí prodávala i na dalších turnajích. Za posledních 34 dnů odehrála 19 zápasů s bilancí 18-1, díky čemuž získala tři tituly. 

V uplynulých dvou týdnech třiadvacetiletá Češka dobyla dvakrát podnik v srbském Prokuplje, přičemž v deseti zápasech ztratila jediný set. Tento týden prohrála jen 22 gamů, ve finále smetla 6-3 6-0 nasazenou jedničku Leu Boskovičovou z Chorvatska.

Bývalá 268. hráčka světa Pantůčková se aktuálně nachází až v sedmé stovce světového žebříčku, v posledních týdnech se ale dere vzhůru a zítra by se měla posunout na 551. místo.

Celkově dnes Pantůčková získala 12. titul, všechny slavila na podnicích s nejnižší možnou dotací.

• IFT 15k PROKUPLJE •
Srbsko, antuka, 15.000 dolarů
nedělní výsledky (15. 07. 2018)
• Dvouhra - finále •
G. Pantůčková (2-ČR) - Boskovičová (1-Chorv.) 6-3 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
slacker
no pekne, ale Wimbledon je Wimbledon tak neukazala vubec nic
Reagovat
tommr
třiadvacetiletá hráčka se už dá asi jen těžko označit za mladou a perspektivní naději, ale aspoň do tý třetí stovky by se ještě vrátit mohla ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist