Gabriela Pantůčková vyhrála druhý turnaj během čtyř týdnů. Po Přerovu vládla i v Srbsku

8. 7. 2018, 17:24
Aktuality 0
ITF PROKUPLJE - Gabriela Pantůčková vyhrála turnaj ITF 15k v srbském Prokuplje. Ve finále třiadvacetiletá Češka zdolala 2-1 na sety čtvrtou nasazenou Chorvatku Leu Boskovičovou a získala celkově 11. titul. Letos triumfovala podruhé.
G. Pantůčková (© Instagram G.P.)

Gabriela Pantůčková před třemi týdny vyhrála antukový turnaj v Přerově, kde ukončila 20 měsíců dlouhé čekání na titul, a následně si zahrála semifinále v Jablonci. Nárůst formy třiadvacetiletá Češka potvrdila i v zahraničí, když dnes dobyla podnik v srbském Prokuplje. 

Pátá nasazená Češka cestou do finále neztratila ani set soupeřkám nadělila celkem čtyři kanáry. Na rovnocennou soupeřku narazila až dnes, ale i s osmnáctiletou Chorvatkou Leou Boskovičovou si poradila. Turnajovou čtyřku porazila 6-2 2-6 6-3.

Bývalá 268. hráčka světa Pantůčková, která vyhrála 13 z posledních 14 zápasů, se aktuálně nachází až v sedmé stovce světového žebříčku. Díky triumfu by si měla o zhruba sedm desítek pozic polepšit.

Celkově Pantůčková získala 11. titul, všechny slavila na podnicích s nejnižší možnou dotací.

• IFT 15k PROKUPLJE •
Srbsko, antuka, 15.000 dolarů
nedělní výsledky (08. 07. 2018)
• Dvouhra - finále •
G. Pantůčková (5-ČR) - Boskovičová (4-Chorv.) 6-2 2-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist