García-López na šestý pokus porazil Seppiho a v Záhřebu slaví triumf

8. 2. 2015, 22:48
Aktuality 0
ATP ZÁHŘEB - Třiatřicetiletý Španěl Guillermo García-López ve finále halového turnaje v Záhřebu porazil na šestý pokus Itala Andrease Seppiho a připsal si svůj čtvrtý titul na okruhu ATP.
Guillermo García-López

"Turnaj nevyhráváte každý týden. Tohle je můj čtvrtý titul bhem mé celé kariéry, takže je to pro mě pochopitelně hodně emotivní," řekl García-López při slavnostním vyhlášení. "Přemýšlím o těchto o chvílích, když tvrdě trénuju a trávím spoustu hodin na kurtu. Pro každého tenistu je titul velmi příjemnou chvílí."

Španěl García-López získal svou první trofej v roce 2009 na antuce v Kitzbühelu, o rok později pak triumfoval v hale v Bangkoku. Na další titul čekal čtyři roky, než loni ovládl antukové klání Casablance. Dnes přidal do sbírky čtvrtou trofej z turnaje ATP.

V zítřejším vydání světového žebříčku se posune z 33. na 27. místo. Nejlépe byl třiadvacátý.

Devětadvacetiletý Ital Seppi má po dnešku finálovou bilanci tři výhry a čtyři porážky. Na svůj čtvrtý titul čeká od podzimu 2012.

- ATP 250 ZÁHŘEB -
(Chorvatsko, tv. povrch / hala, 494.310 eur)
nedělní výsledky (08. 02. 2015)
• Dvouhra - finále •
García-López (3-Šp.) - Seppi (5-It.) 7-6(4) 6-3
• Čtyřhra - finále •
Draganja/Kontinen (2-Chorv./Fin.) - Martin/Raja (Fr./Indie) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist