Garciaová získala na Mallorce svou třetí trofej

19. 6. 2016, 18:26
Aktuality 2
WTA MALLORCA - Nasazená šestka Caroline Garciaová porazila ve finále travnatého turnaje na Mallorce Lotyšku Anastasiu Sevastovovou 6-3 6-4 a připsala si tak svůj třetí titul na okruhu WTA. Letos triumfovala Francouzka ve dvouhře už podruhé, na trávě však bodovala poprvé.
Caroline Garciaová

Caroline Garciaová začátkem června získala první grandslamový titul, když na domácím Roland Garros vyhrála čtyřhru s krajankou Kristinou Mladenovicovou. Krátce předtím ve Štrasburku vyhrála podruhé v kariéře dvouhru na turnaji WTA a formu si udržuje i nyní na trávě.

Na premiérovém ročníku turnaje na Mallorce zvládla Francouzka čtyři zápasy a podruhé během měsíce postoupila do finále. V něm turnajovou šestku na španělském ostrově vyzvala nenasazená Lotyška Anastasia Sevastovová.

V úvodním setu finálového klání bylo k vidění celkem pět brejků. Z divoké první sady lépe vyšla Garciaová, jež si podání oproti Sevastovové prohrála 'jen' dvakrát a první set získala poměrem 6-3.

Ve druhém dějství už si ale obě hráčky podání střežily lépe a zlomový okamžik zápasu přišel v páté hře, kdy Francouzka prolomila servis Sevastovové a náskok jediného brejku si pohlídala až do konce utkání, které po hodině a sedmnácti minutách hry vyhrála 6-3 6-4.

Garciaová si díky triumfu na Mallorce připsala už třetí singlový titul v kariéře, podruhé triumfovala v letošní sezoně a poprvé uspěla na trávě.

• WTA INTERNATIONAL MALLORCA •
Španělsko, tráva, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (19. 06. 2016)
• Dvouhra - finále •
Garciaová (6-Fr.) - Sevastovová (Lot.) 6-3 6-4
• Čtyřhra - finále •
Dabrowská, Martínezová (4-Kan./Šp.) - Friedsamová, Sigemundová (Něm.) 6-4 6-2

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Uprimna gratulacia,len stastne pokracovat a vitazit turnaj po turnaji mila Caroline!
Reagovat
Fandina
mám obrovskou radost. Neviděla jsem to, ale doufám, že se někde něco objeví. Gratulka!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist