Garín dobyl antuku v Córdobě a má třetí titul během deseti měsíců

10. 2. 2020, 06:57
Aktuality 3
ATP CÓRDOBA - Christian Garín si za poslední rok i v kariéře zahrál počtvrté ve finále a potřetí v řadě ho proměnil v titul. Na antuce v argentinské Córdobě triumfoval po finálové výhře 2-6 6-4 6-0 nad domácí nasazenou jedničkou Diegem Schwartzmanem.
Christian Garín

Loni Garín vyhrál turnaje v Mnichově a Houstonu a po nedělním úspěchu v Córdobě má z finálových účastí bilanci 3-1. Začátek sezony mu přitom nevyšel, protože na ATP Cupu prohrál všechna tři utkání a na Australian Open vypadl ve druhém kole.

Finále v Córdobě s domácím favoritem nezačal jednatřicátý hráč žebříčku dobře. Třikrát ztratil podání a rychle i první set. Ve druhém naopak jako první získal brejk a od stavu 4:2 už dominoval. Světové čtrnáctce pak uštědřil "kanára".

• ATP 250 CÓRDOBA •
Argentina, antuka, 610.010 dolarů
nedělní výsledky (09. 02. 2020)
• Dvouhra - finále •
Garín (3-Chile) - Schwartzman (1-Arg.) 2-6 6-4 6-0
• Čtyřhra - finále •
Demoliner/Middelkoop (3-Braz./Niz.) - Mayer/Molteni (4-Arg.) 6-3 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
kada.tom
Gratulace :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Christian zaslouzene bere titul. A to se mu behem turnaje az tak nedarilo, behem poslednich tri zapasu slusne zkraty v prvnich setech nez se dostal poradne do hry. Stylove urcite komplexnejsi nez Jarry. Diego na konci zapasu uz pomalu nevedel, kde se nachazi lajny...
Velmi dobre vyuzita divoka karta:)
Reagovat
turista
Tak Gagarin do té doby suverénnímu Diegovi vyfoukl titul.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist