Garín si v Mnichově zahraje třetí letošní finále, druhé semifinále se odehraje v neděli

4. 5. 2019, 20:51
Aktuality 0
ATP MNICHOV - Christian Garín na antuce v Mnichově porazil po domácím favoritovi Zverevovi také nasazenou trojku Itala Marca Cecchinata a postoupil už potřetí v sezoně do finále. Druhé semifinále mezi Berrettinim a Bautistou bylo kvůli nepříznivému počasí odloženo na neděli.
Profily hráčů
Christian Garín

Dvaadvacetiletý Chilan Cristian Garín si v Mnichově vybojoval už třetí letošní finále. Před třemi týdny získal premiérový titul na antuce v Houstonu, předtím v březnu zůstal těsně pod vrcholem v Sao Paulu.

Garín ve čtvrtfinále vyřadil domácí hvězdu Alexandera Zvereva a třetího hráče světa připravil o možný hattrick na mnichovském turnaji. Dnes si mladý Chilan poradil s Italem Marcem Cecchinatem 6-2 6-4.

Na jméno posledního soupeře na BMW Open si ale musí počkat až do neděle, protože druhé semifinále se kvůli dešti neodehrálo. Druhý semifinálový zápas mezi dalším italským hráčem Matteem Berrettinim a Španělem Robertem Bautistou by měl v neděli začít v 11:00, vítěz si pak o čtyři hodiny později zahraje s Garínem o trofej.

• ATP 250 MNICHOV •
Německo, antuka, 600.000 eur
sobotní výsledky (04. 05. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Garín (Chile) - Cecchinato (3-It.) 6-2 6-4
Bautista (4-Šp.) - Berrettini (It.) odloženo na neděli
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist