Gasquet přišel o trenéra. Piatti nečekaně odletěl během Turnaje mistrů

10. 11. 2013, 20:24
Aktuality 2
Francouzský tenista Richard Gasquet přišel během Turnaje mistrů nečekaně o trenéra. Italský kouč Riccardo Piatti odjel z Londýna ještě před posledním zápasem svého svěřence. Gasquet po sobotní prohře se Srbem Novakem Djokovičem přiznal, že ho Piattiho rozhodnutí překvapilo.
Profily hráčů
Richard Gasquet a Riccardo Piatti

"Nebyl jsem to já, to on z ničeho nic ukončil spolupráci. Jestli chcete znát důvod, musíte se zeptat jeho. Jsem zklamaný, protože jsme spolu vycházeli dobře," přiznal devátý hráč světového žebříčku, který ve skupině B prohrál s Djokovičem, Švýcarem Rogerem Federerem i Argentincem Juanem Martínem del Potrem. 

Pod Piattiho vedením trénoval sedmadvacetiletý Gasquet více než dva roky. Letos získal na okruhu ATP tři tituly a na US Open se probojoval do semifinále. Loni na olympiádě v Londýně získal bronz ve čtyřhře s Julienem Benneteauem. 

"To je život, co nadělám. Ale není to kdovíjaká hrůza, nepřišel jsem o tátu nebo o mámu," dodal Gasquet. Než si najde nového kouče, bude se připravovat pod vedením občasného poradce Sébastienam Grosjeana.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
Doufám, že se to s Ríšovým trenérem vyřeším a Richardovi přeji, aby v dobrých výkonech pokračoval. Na jeho technické údery se moc ráda dívám a držím palce do příští sezony. Go Ríšo go!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist