Gasquet vyhrál turnaj v Nice, Verdaska udolal ve třech setech

22. 5. 2010, 17:12
Aktuality 9
Tenisový turnaj v Nice vyhrál domácí Richard Gasquet, jenž ve finále zdolal Španěla Fernanda Verdaska 6:3, 5:7, 7:6. Třiadvacetiletý Francouz získal první letošní titul a šestý v kariéře. Od posledního triumfu z Bombaje však uplynuly už tři roky.
Richard Gasquet

Finálový duel proti druhému nasazenému Verdaskovi se dlouho vyvíjel jasně ve prospěch Gasqueta. Ten vedl při podání 6:3 a 5:4, Španěl však náhle ožil a vyhrál dalších šest gamů za sebou. Dramatické utkání se podařilo Gasquetovi ještě vyrovnat a po dvou hodinách a 37 minutách mohl zvednout ruce nad hlavu.

Někdejší sedmý hráč světa má nyní skvělou formu a neprohrál již deset zápasů v řadě. Minulý týden vyhrál antukový challenger v Bordeaux. O jeho kvalitách se může hned v prvním kole French Open přesvědčit čtvrtý hráč žebříčku Brit Andy Murray.

- ATP 250 NICE (Francie, antuka, 398.250. eur) -
sobotní výsledky (22. 05. 2010)

Dvouhra - finále:
Gasquet (Fr.) - Verdasco (2-Šp.) 6:3, 5:7, 7:6 (7:5)

Čtyřhra - finále:
Melo, Soares (3-Braz.) - Bopanna, Kúreší (Indie/Pák.) 1:6, 6:3, 10:5

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Žabožrout Gasquet vyhrál jenom proto, že k obědu měl o deset žab více. Avšak jeho chování bylo na rozdíl od frajera ukázkové, jenže jak je známo, všichni Španělé jsou temperamentní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ríšo moc gratuluji.Jen tak dál i na RG, At jsi brzy zase tam, kam patríš, někam hodně nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný zápas, ale to správanie v 3. sete si Verdasco mohol odpustiť.Ale čo už, temperament a španielska krv sa nezaprie.
Reagovat
smazaný uživatel
a nevis vid co rikal =D co vypustil ten spanel z huby xD
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne mohol vyhrat keby tolko nekazil a hlavne nechapem co stvaral v 3.sete. Aj americky komentator sa divil ze toto este u neho nevidel. Verdasco maval rukami a provokoval divakov neviem co to do neho voslo, neskutocne bol frustrovany podla mna zazlieval Gasquetovi to osetrovanie, ktore bolo asi fakt takticke a Gasquetovi nic nebolo ale fakt sa spraval divne a toho stalo zapas, mal sa koncentrovat a doservovat stretnutie mal break naskok.
Reagovat
smazaný uživatel
je to mozne ze to osetrovani bylo takticke ale rozhodne je pravda ze Verdasco to proste neunesl, a skutečně tam byli chvile kdy clovek nechapal proc se tak chova o co mu vlastne jde....ale na druhou stranu ja jsem to gasquetovi prala, zaslouzil si to...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nemam moc rad Gasqueta, uznavam ze ma talent ale to je vsetko. Prial som Verdascovi ale ma sklamal dneska. V kazdom pripade Gasquet dufam ze to nezabali a bude pokracovat v dobrych vykonoch a posle domov Murrayho to by mohol dokazat snad:D
Reagovat
smazaný uživatel
uvidime no jak se chlapec predvede doma na FO =)
Reagovat
smazaný uživatel
neviděla jsem zápas,tak nevím jak to vypadalo, je škoda že to Nando projel, přála jsem mu to... Spíš se bojim, aby tam nebyly pořád nějaké zdravotní problémy, aby došel minimálně k Rafovi na RG...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist