Gaudio: Ještě nekončím

9. 4. 2008, 17:23
Aktuality 3
Ačkoli na začátku roku Argentinec Gaston Gaudio prohlašoval, že pomýšlí na konec kariéry, a už dva měsíce se neobjevil na žádném z turnajů, s dráhou profesionálního tenisty se ještě nerozloučil. "Nechci tvrdit, že jsem skončil. Třeba za tři měsíce zase dostanu chuť hrát," tvrdí vítěz French Open z roku 2004.
Profily hráčů
Gaston Gaudio

Už v roce 2006 Gaudio zažil ústup ze slávy, ale loni na něj přišla opravdová krize. Po French Open prohrával jeden zápas za druhým, v Sopotech se nedokázal ani kvalifikovat do hlavního turnaje a ani na challengerech úspěchy neslavil. "Nedaří se mi tak, jak bych chtěl, a nevím proč. Mám špatné období, už to trvá rok. Čím dál víc uvažuji o tom, že skončím," přiznal v lednu Gaudio, kdysi pátý hráč světového žebříčku.

Návrat na okruh ATP si antukový specialista naplánoval na konec ledna na turnaji ve Viňa del Mar. Proti Santiagu Venturovi uhrál pouhé tři gamy a od té doby o něm znovu není slyšet.

Jak ale tvrdí, konec jeho kariéry to ještě neznamená. "Nechci říkat, že jsem skončil. Třeba za tři měsíce zase budu chtít hrát," prohlásil Gaudio. "Jsem člověk, který hrál tenis celý život a je možné, že zase dostanu chuť popadnout raketu do ruky. Teď jsem šťastný a užívám si život mimo tenis, ale nikdy nevíte, co se stane," říká tenista, jehož největším úspěchem je vítězství na French Open v roce 2004.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Je neuvěřitelné,jak během tak krátkého období dokázal spadnout:-(.Patřil k mým oblíbencům.
Reagovat
smazaný uživatel
To já vždycky fandil Guillermu Coriovi, takže asi tušíš, proč Gaudia moc nemusím, ale takových hráčů jako on moc nebylo a mohl by se vzpamatovat a hrát aspoň na challengerech, ale asi se težko hledá motivace po takových úspěších jakých dosáhl...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist