Gaudio se blýskl výhrou, obhájce Nalbandian zklamal

13. 12. 2008, 08:37
Aktuality 1
EXHIBICE COPA ARGENTINA - Poslední rok jsme o Gaudiovi příliš nezaslechli, v těchto dnech má však možnost získat sebevědomí na exhibici v Buenos Aires. V prvním zápase své fanoušky potěšil, když porazil Acasusa. Tím, kdo rozhodně nepotěšil, byl obhájce titulu David Nalbandian.
Gaston Gaudio

Vítěz French Open z roku 2004 Gaston Gaudio se už dlouhodobě potýká se zraněními a ztrátou formy. Jediný letošní zápas na okruhu ATP se mu nepovedl a od začátku února o němm prakticky nebylo slyšet. Šanci zahrát si dostal na Copa Argentina díky odhlášení Carlose Moyi a čerstvému třicátníkovi Gaudiovi se podařilo porazit 6-4 6-3 krajana Josého Acasusa.

Dnes se o finále utká se Španělem Felicianem Lopezem, kterému se už ve čtvrtek dařilo proti Chilanu Nicolasi Massuovi. Lopez bude usilovat o druhé exhibiční finále během několika dní - ve španělské Malaze podlehl v boji o titul Ferrerovi.

Své úvodní vystoupení v Buenos Aires překvapivě nezvládla argentinská dvojka David Nalbandian. Daviscupový reprezentant a jedenáctý hráč světa podlehl ve třech setech Juanu Ingaciu Chelovi a neobhájí tak loňské vítězství. Chela se na okruhu ATP neobjevil od letošního French Open a po ztrátě formy se propadl až do druhé světové stovky.

V semifinále narazí na Juana Monaca, který v prvním čtvrtečním čtvrtfinále porazil dvakrát 6-3 dvojnásobného vítěze tohoto klání Guillerma Caňase, jehož až dosud nikdy neporazil.

Dnešní souboje zahájí Chela s Monacem ve 20:30 hodin místního času, tedy v neděli v 00:30 hodin SEČ.

EXHIBICE COPA Arg.ENTINA (Buenos Aires, antuka) - výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Chela (Arg.) - Nalbandian (Arg.) 6-4 4-6 7-5
Monaco (Arg.) - Canas (Arg.) 6-3 6-3
Gaudio (Arg.) - Acasuso (Arg.) 6-4 6-3
F. Lopez (Šp.) - Massu (Chile) 6-4 6-2

Semifinálové dvojice: Chela - Monaco, Gaudio - Lopez.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Konečně! Jen tak dal Gato! Sice proti Lopezovy to bude pěkna fuška,ale snad to zvladneš. Vrat se už konečně opět tam kam jsi dlouho patřil,mezi me oblibene hrače a špičkove antukaře,držim pěst!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist