Ginepri si zlomil ruku. Sezona pro něj skončila

28. 9. 2010, 10:46
Aktuality 0
Robby Ginepri se už letos na kurtech neobjeví. Osmifinalista letošního French Open se minulý týden podrobil operaci paže, kterou si zlomil při nehodě na kole.
Profily hráčů
Robby Ginepri

Robby Ginepri si ve volném čase po US Open zlomil levou ruku při pádu z kola. V pátek 24. září se podrobil operaci a pro zbytek sezony musí tenisovou raketu odložit.

Američan, jenž příští týden oslaví 28. narozeniny, by ale měl být připraven na začátek nové sezony včetně startu na Australian Open. Je však pravděpodobné, že bude muset do kvalifikace. Aktuálně mu v žebříčku patří 113. příčka a do konce roku přijde ještě o 100 bodů.

Rodák z floridského Fort Lauderdale byl před pěti lety světovou patnáctkou a celkem vyhrál tři turnaje ATP. Letos se dostal přes druhé kolo jen na French Open, kde skončil až v osmifinále po porážce s Djokovičem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist